#یادداشت
#شهید_جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
پروپاگاندای الهی، شاخصه رییسجمهور شهید
✍صادق ناطقی
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
مردم داری و در سختیها کنار مردم بودم از صفات ممدوحه در همه ادیان الهی و یک صفت حسنه انسانی است.
مردم ذاتا به فردی که در سختیها و مشکلات همراه آنهاست، ارادت قلبی پیدا میکنند و اصطلاحا او را از خودشان میپندارند.
مردمی بودن و تواضع در مقابل فقرا و ضعفا لاجرم باعث محبوبیت انسان میشود و این صفت میتواند برای هر سیاستمداری ظرفیتی استثنایی برای جلب نظر توده مردم باشد.
سیاست مداران به صورت ریاکارانه و برای جلب آرای عوام، خود را خاکی و متواضع نشان میدهند و در برابر دوربینها در بین مردم حضور مییابند و از بیماران عیادت میکنند و به صورت نمادین به فقرا و ایتام رسیدگی مینمایند.
این همان تعریف پروپاگاندای (propaganda) در اصطلاح غربی است که در واقع میتوان آن را فریب افکار عمومی نیز ترجمه کرد.
بسیار واضح است که وقتی عمل مردمداری همراه با ریا و جلب توجه باشد دیگر نه تنها صفت ممدوحی در گزارههای اخلاقی _ اسلامی نیست، بلکه از رذائل نابخشودنی و مغضوب خداوند است.
امیرالمؤمنین در نهجالبلاغه میفرماید:
خداوندا! به تو پناه مى برم از اين كه ظاهرم در نگاه مردم نيكو باشد و باطنم كه بر تو آشكار است زشت، و خود را رياكارانه نزد مردم بيارايم به چيزى كه تو بهتر از من بدان دانايى ، پس ظاهر نكويم را براى مردم آشكار دارم و بدى كردارم را نزد تو آورم و بدين سان به بندگان تو نزديك شوم و از خشنودى تو به دور مانم.
در گزارههای روایی به فردی که عملش را برای جلب توجه و تمجید دیگران انجام میدهد گفته میشود، خداوند پاداشی به عمل تو نخواهد داد و باید پاداش خود را از مردمی که به خاطر نگاه آنها این عمل را انجام دادی، طلب کنی. ( الكافي : ۲/۲۹۵/۷ ) و ( منية المريد : ۳۱۸ ) و ( مستدرك الوسائل : ۱/۱۱۲/۱۲۱ )
همچنین روایات دیگری فرد ریاکار را مبغوض خداوند میداند و نه اینکه به او پاداش داده نمیشود، بلکه به خاطر اعمال ریاکارانهاش مجازات هم میشود.
( كنز العمّال : ۷۴۸۵ ) و ( مستدرك الوسائل : ۱/۱۰۷/۱۰۹ ) و ( ثواب الأعمال : ۳۳۷ / ۱ )
اما در نگاه دیگر، مردمداری نه از جهت ریا و جلب توجه و تمجید مردم است، بلکه از جهت اهمیت اخلاقی به انسانیت است.
یعنی چون انسان ارزشمند است و رسیدگی به ضعفا و فقرا یک عمل انسانی و ممدوح در ضمیر همه بشریت است، ما باید به همنوع خدمت کنیم. پس افرادی که شاید اصلا به توحید و نبوت و معاد هم اعتقادی ندارند و قصدشان اصلا جلب رای و نظر مردم هم نیست ، فقط و فقط برای مردم به مردم کمک کنند.
که این همان اومانیست (Humanism) در اصطلاح رایج جهانی و به معنی انسانگرایی و انسان اصل پنداری است.
در اومانیسم اصل مردم هستند، آنچه خوشآیند مردم باشد، ممدوح است و آنچه را مردم خوش نداشتهباشند مذموم تلقی میشود.
پس یک پزشک انسانگرا میتواند با تزریق یک آمپول هوا بیمار صعبالعلاج خود را که در حال رنج کشیدن است به قتل برساند که به آن اتانازی یا مرگ شیرین میگویند و این عمل را انسانی و ممدوح بداند.
در فرهنگ اسلامی، اصل انگاشتن انسان هیچ جایگاهی ندارد و انسان به خودی خود هیچ اصالتی ندارد و در اینجا نگاه سوم مورد توجه قرار میگیرد.
و آن خدمت به مردم برای کسب رضایت خداوند است. در فرهنگ متعالی اسلامی اصل خداوند است و همه چیز از اوست و فقط کسب رضایت الهی است که باعث سعادت انسان میشود و هر صفت اخلاقی که خالی از خداوند باشد دیگر روح ندارد و فقط پوستهای بیمصرف است که نه تنها ممدوح نیست بلکه عین رذیلت است.
در آیات و روایات فراوان خدمت به خلق برای خشنودی خالق مورد تمجید قرار گرفته است، خداوند در آیه ۱۹۵ سوره بقره میفرماید: «إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الْمُحْسِنینَ»، قطعا من نیکو کاران را دوست میدارم
و برای انسان چه مقامی بالاتر از این که محبوب خداوند متعال باشد.
در کتاب شریف تحفالعقول از حضرت امام حسن عسکری علیه السلام نقل شده است که؛
(خَصْلَتانِ لَیْسَ فَوْقَهُما شَیءٌ: الاْیمانُ بِاللهِ، وَنَفْعُ الاْخْوانِ؛ دو خصلت و حالتی که والاتر از آن دو چیز نیست، عبارتند از: ایمان و اعتقاد به خداوند، نفع رساندن به برادران دینی)
در دین اسلام برای عباداتی مثل طواف خانه خدا ثوابهای فروانی در نظر گرفته شده، مثل اینکه یک طواف خانه خدا معادل ۶ هزار حسنه، آمرزش ۶ هزار گناه، اعطای ۶ هزار درجه و برآورده شدن ۶ هزار حاجت است. این در حالی است که امام صادق علیهالسلام پس از بیان این ثوابها میفرمایند: «قَضَاءُ حَاجَةِ الْمؤمِنِ أَفْضَلُ مِنْ طَوَافٍ وَ طَوَافٍ حَتَّى عَدَّ عَشْراً؛گرهگشایی از کار یک مؤمن، ۱۰ برابر این طواف فضیلت دارد! (کافی، ج ۶)
اینجاست که مشخص میشود پروپاگاندای که بهتر است آن را مردمداری و خدمت به همنوعان بنامیم اگر رنگ الهی بگیرد و صبغه الله شود ، اجری عظیم خواهد داشت و باعث سعادت دنیا و آخرت انسان میشود.
این همان صفتی است که رئیس جمهور شهیدمان خود را مزین به آن نموده بود.
شهید آیتالله رئیسی، خدمت به خلق خدا را فرئضهای برای کسب رضایت الهی میدانست او در کوه و بیابان و روستاهای دورافتاده در پی خدای خویش میگشت و برای یافتن خداوند دست لطف و عطوفت بر سر محرومان و مستضعفان میکشید و سر انجام به لقاء الهی و سعادت ابدی نائل آمد. طوبا لهم و حسن مآب
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
💢یادداشتهای دینی، تبیینی با عنوان #شهید_جمهور با موضوع ابعاد شخصیت شهید بزرگوار خدمت
✍حجت الاسلام محمدرسول بهرامیان
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
#یادداشت
#شهید_جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
خادم خاضع
✍محمدرسول بهرامیان
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
حضرت علی(ع) در نامه خود به مالک اشتر چنین می فرماید: «ایاک و الاعجاب بنفسک و الثّقة بما یعجیک منها و حبّ الاطراء فانّ ذلک من اوثق فرص الشّیطان فی نفسه لیمحق ما یکون من احسان المحسنین؛
مبادا هرگز دچار خودپسندی شوی و به خوبی های خود اطمینان کنی و به پرهیز از این که دوست داشته باشی دیگران تو را ستایش کنند، زیرا حالت غرور و خودپسندی مناسب ترین فرصت برای شیطان است تا کردار نیک نیکوکاران را نابود کند.»
شخصی آمد و به شهید عزیز گفت تصویر چهره ی شما را نقاشی کرده ام ! خیلی ظرافت می خواهد بدون شکستن دل دیگران بگویی من که کسی نیستم، تصویر چهره ی حضرت آقا را می کشیدید، من قابل و شایسته ی این محبت شما نیستم!
گویا عهد نامه امیرالمومنین به مالک اشتر را شهید جمهور سرلوحه ی خود قرار داده و اگر روایات عملکرد اصحاب و کارگزاران حضرت را میخوانیم، حال می توانیم با چشمان خود ببینیم که یک کارگزار چگونه خود را خاضع و خدمت گذار مردم می داند و به راحتی با وجود تمام شان و منزلت و قدرت، به ستایش ولایت می پردازد و جایگاهی برای خود قائل نیست، دقیقا همان چیزی که مردم از عده ای از مسئولین گله دارند، همان نگاه های از بالا به پایین، همان حرف های ارباب و رعیتی، الحق که دولت کار و کرامت بودی ...
ممنون از شهید جمهور که نه با هوش مصنوعی و ساخت فیلم، بلکه به عین واقعیت نشانمان داد که کارگزار و مسئول حکومت علوی چگونه ست!
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
هدایت شده از هیئت زینبیون-قم
▪️مراسم عزای شهادت امام جواد علیه السلام 🏴
🔰یادبود حضرت امام و شهدای ۱۵ خرداد و شهدای خدمت
▪️حجتالاسلام محمد سعادتمند
(جلسه هشتم شرح زیارات مطلقه امام حسین علیه السلام)
🎙بانوای مداحان
کربلایی هادی خادم حسینی
کربلاییجعفراسکندری
📆جمعه۱۸خردادماه|ساعت۲۰:۳۰
📌نیروگاه ۲۰ متری زاد کوی ۳۱
🚩هیئت زینبیون قم🔻
https://eitaa.com/joinchat/101580910Ca2eed70d3b
حدیث امام جواد علیهالسلام.mp3
7.68M
🏴ألسَّلاَمُ عَلَیکَ یَاجَوَادَالأئِمِة
🎧چند دقیقه از کلام امام جواد علیهالسلام بشنویم؛ اگر فرصت ندارید روی دور تند گوش کنید.
الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلی ثَلاثِ خِصال:
مؤمن نیازمند سه خصلت است:
۱. تَوْفیقٍ مِنَ اللهِ عَزَّ وَجَلَّ
توفیق از طرف خداوند متعال
۲. وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ
واعظی از درون خود
۳. وَ قَبُولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ
پذیرش نصیحت از دیگران
🔰حجت الاسلام عظیمی
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
عجل الله فرجه الشریف
https://eitaa.com/ashab_saheb
💢یادداشتهای دینی، تبیینی با عنوان #شهید_جمهور با موضوع ابعاد شخصیت شهید بزرگوار خدمت
✍حجت الاسلام مصطفی زهره ای
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
#یادداشت
#شهید_جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
چگونگی ارزش ها در جامعه
✍مصطفی زهره ای
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
تعیین کننده ترین مولفه برای روی کار آمدن حاکمان صالح یا غیر صالح، چگونگی ارزش ها در کف جامعه است.
امیر مومنان علی (علیه السلام) فرمود:
اگر ترک امر به معروف و نهی از منکر کنید، اشرارتان بر شما مسلط خواهند شد آنگاه هر چه دعا کنید مستجاب نخواهد شد.(نامه ۴۷ نهج البلاغه)
عبارت "فیُولّیٰ علیکم شِرارکم"به معنای قدرت یافتن افراد شر از میان خود امت می باشد که به سبب ترک امربه معروف و نهی از منکر و تبعا وارونه شدن ارزشهای الهی در کف جامعه، بر مبنای انحراف و ضد ارزشها، فرصت سلطه و حاکمیت مییابند.
اما با همین معیار میتوان از معلول دیگر به علت دیگری رسید به این معنا که اگر در جامعه، افراد صالحی و به تعبیر دقیق تر "خیارُکم "توسط مردم به قدرت رسیدند، روشن میشود که ارزشهای الهی در این جامعه زنده و رایج است.
در پلهی بعد اگر این فرد صالح از میدان آزمایش سخت حاکمیت(الولایات مضامیر الرجال«حکمت ۴۴۱»)، با سربلندی بیرون آمد و این جامعه بیش از پیش او و ارزشهایش را ارج نهادند، نشان از این دارد که ارزشهای الهی در این جامعه تثبیت و تقویت شده است و فرهنگ عمومی به نفع سعادت دارد ارتقاء پیدا میکند.
همچنانکه مولا (علیه السلام) فرمود:«فَلَيْسَتْ تَصْلُحُ اَلرَّعِيَّةُ إِلاَّ بِصَلاَحِ اَلْوُلاَةِ وَ لاَ تَصْلُحُ اَلْوُلاَةُ إِلاَّ بِاسْتِقَامَةِ اَلرَّعِيَّةِ» (نهج البلاغه خطبه ۲۱۶).
رحمت و رضوان خداوند بر شهید عزیز جمهور که به معنای واقعی، سنگرهای جدیدی در راستای تشکیل دولت آرمانی اسلامی فتح نمود و با بروز صلاحیت خود در کوران قدرت، فرهنگ سیاسی جامعه ما را ارزشی تر و مترقی تر نمود.
ماجرای ریاست شهید رئیسی و شکوه تشییع او و هدایت عمومی دلها به سمت این شهید ارزشی، نویدبخش یک اتفاق بزرگ است.
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
🔰 همین حالا به او تذکّر دهید
🔹آیت الله العظمی آقای بروجردی اعلی الله مقامه، هیچگاه در تأیید حق یا ابطال باطل كوتاهی نمینمودند، و هر وقت پای دین در میان بود، مجامله نمیکردند و ملاحظه اشخاص را نمینمودند و به رنجیدن آنها اهمیت نمیدادند و با رعایت ادب و دلسوزانه وارد میشدند.
🔻آیت الله العظمی صافی گلپایگانی برای حقیر تعریف میکردند: یک زمانی که آيت الله العظمی بروجردی مشهد مقدس مشرّف بودند، یكی از وعّاظ و سخنرانان معروف مشهد، در مجلس عمومی، مطلبی را به اشتباه گفته بود.
▫️آقای بروجردی در مقام تذکر برآمده و عكس العمل نشان داده بودند. برخی از اشخاص نزدیک به آقا، شاید برای اینکه آن سخنران ناراحت نشود، به آقا گفته بودند پس از منبر به او تذكر میدهیم.
🔹مرحوم آقای بروجردی رحمة الله علیه فرموده بودند: «واعظ، این مطلب را بر سر منبر علناً میگوید، و بسا مردم از آن به اشتباه بیفتند. شما میگویید بعد از منبر به خودش تذكر میدهید! نه، همین حالا باید به او تذكر بدهید كه خودش اشتباهش را تصحیح نماید».
اطرافیان همین كار را کرده بودند و آن واعظ محترم همان روی منبر به اشتباه خود اعتراف و آن را اصلاح کرده و مسأله تمام شده بود.
🔺این درس است برای ما تا در جایی که اشتباهی در مسائل دینی مطرح میشود بیتفاوت نباشیم، و نیز در هنگام تذکر، قصد و نیّت اصلاح با رعایت ادب و دلسوزانه باشد و هم خطاکار، سریع به خطایش اعتراف و امر اشتباه را اصلاح نماید تا موجب سوء استفاده دشمنان دین نشود.
📚 منبع: (محضرِ آفتاب) نکوداشت مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی حاج آقا لطف الله صافی گلپایگانی قدس سره/محسن اکبری شاهرودی
#سیره_علما
#مجمع_اصحاب_الصاحب_عج
✅ کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb
💢یادداشتهای دینی، تبیینی با عنوان #شهید_جمهور با موضوع ابعاد شخصیت شهید بزرگوار خدمت
✍حجت الاسلام سیدعلی خوش نظر
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
#یادداشت
#شهید_جمهور
بسم الله الرحمن الرحیم
رئیسی عزیز در بستر دین به شکوفائی رسید
✍سیدعلی خوش نظر
عضو مجمع خطبا اصحاب الصاحب
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
بسیاری از ما ها فکر میکنیم، رفتار در پرتو دین، ثمره اش فقط در آخرت است، اما دین نه تنها فقط برای آخرت نیامده است، بلکه در مرحله اول تمام توانش را بر این گذاشته است که در همین دنیا به درد انسان ها بخورد و حیاتی پاک و لذت بخش داشته باشد(۱)، در زیارت عاشورا نیز این امر به ما تذکر داده شده است که اول سعادت دنیا را طلب کنیم و به دنبال آن سعادت آخرت را(۲).
به همین جهت خداوند در وجود تمام انسانها دو استعداد خوب شدن و بد شدن را قرار داده است(۳)
در کنار ایندو، برنامه ای را قرار داده است به عنوان دین، که اگر انسان خودش را ذیل این برنامه قرار دهد در همین دنیا در استعداد خوب شدن شکوفا می شود؛
اما این شکوفائی را مفت در اختیار کسی قرار نمی دهند، بلکه برای رسیدن به شکوفائی راه هایی قرار داده شده است،
که یکی از مهمترین آن ها، داشتن روحیه کار و تلاش است، لذا هر چه سعی و تلاش انسان بیشتر باشد ، انسان در بستر دین بیشتر شکوفا می شود(۴)
این روحیه و این صفت، ظهور بروزش در شهید جمهور ما رئیسی عزیز، به وضوح قابل مشاهده است لذا بر کسی پوشیده نیست که این شهید عزیز شخصیتی پر تلاش و خستگی ناپذیر داشت، در مسیر تلاش و کوشش با باور به نصرت الهی و مزدی که در نزد خدا محفوظ است، بسیاری از سختی ها را به جان خود خرید، و با الگوی مجاهدت نه جهادگریزی و عافیت طلبی در عبور از سختی های این مسیر پا گذارد(۵)
مسیری که تمامش خلاصه است در خدمت به مردمی که عیال الله هستند(۶) مسیری که در آن، برداشتن شاخه درختی به نیت خدمت به مردم مساوی با عبادت تمام عمر است(۷)
ازینروی در مقابل این عملکرد نیز خدا جان او را که برترین سرمایه وجودی انسان است(۸)، به بهترین بهاء خرید و شد منتخب خدا.
همین گام نهادن در مسیر الهیِ خدمت به مردم بود که او را در یاد ها جاودانه کرد و این چنین پاداش گرفت(۹) و سرانجام مقصدش شهادت شد(۱۰)
رئیسیعزیز جوری شکوفا شد که چنین لقب گرفت: سیدالشهدای اهل خدمت
یادش گرامی و راهش ادامه دار،ان شاءالله
______
۱. مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَكَرٍ أَوْ أُنْثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً ۖ وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ/ نحل 97
۲. اَللّهُمَّ اجْعَلْ مَحْیاىَ مَحْیا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ مَماتى مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ/ زیارت عاشورا
۳. فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا/ شمس 8
۴. وَأَنْ لَيْسَ لِلْإِنْسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ/ نجم 39
۵. أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُمْ مَثَلُ الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِكُمْ ۖ مَسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّاءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّىٰ يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَىٰ نَصْرُ اللَّهِ ۗ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ/ بقره 214
۶. عنه صلى الله عليه و آله :الخَلقُ عِيالُ اللّه ِ ، فأحَبُّ الخَلقِ إلى اللّه ِ مَن نَفعَ عِيالَ اللّه ِ ، و أدْخَلَ على أهلِ بَيتٍ سُرورا/ الكافي : 2/164/6
۷. عنه صلى الله عليه و آله : دَخَلَ عَبدٌ الجَنَّةَ بِغُصنٍ مِن شَوكٍ كانَ عَلى طَريقِ المُسلِمينَ فأماطَهُ عَنهُ/ الخصال : 32/111
۸. قالَ مُوسَى بنُ جَعفَر عليه السلام: اِنَّ اَبْدانَكم لَيْسَ لَها ثَمَنٌ اِلاَّ الْجَنَّةُ، فَـلاتَبيعُـوها بِغَيْـرِها/ تحف العقول، ص 389
۹. وَمَنْ يُهَاجِرْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ يَجِدْ فِي الْأَرْضِ مُرَاغَمًا كَثِيرًا وَسَعَةً ۚ وَمَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا/ نساء 100
۱۰. عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ (ع) قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) ... وَ مَنْ مَاتَ مُهَاجِراً إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ حُشِرَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ مَعَ أَصْحَابِ بَدْرٍ/الکافی،ج 4،ص 548
✅ کانال رسمی مجمع خطبا🔻
https://eitaa.com/ashab_saheb
... در زمان شاه مىخواستند در منطقه بهارستان تهران، اطراف ساختمان مجلس شوراى ملّى را بسازند و بايد ۳۵ خانه خراب مىشد. به اطلاع صاحبان خانهها رساندند كه خانه شما را مترى فلان مقدار مىخريم. هر كس اعتراض دارد، بنويسد تا رسيدگى شود.
*هيچ كس به جز واعظ مشهور مرحوم حسینعلی راشد تربتی اعتراض نكرد. اين جريان خيلى بر مسؤولان گران آمد، و گفتند: فقط اينكه آخوند است، اعتراض كرده!*
بعد مرحوم راشد را دعوت كردند و آماده شدند براى اينكه به او حمله كنند و خفيفش {خوار} نمايند! راشد آمد و بعد از سلام و احوالپرسى از او پرسيدند كه اعتراض شما چيست؟
*گفت: حقيقتش اين است كه اين خانه را من سالها قبل و به قيمت خيلى كم خريدهام و در اين مدت زمان طولانى مخروبه شده و به نظر من قيمتى كه شما پيشنهاد كردهايد زياد است و من راضى نيستم از بيتالمال مردم، قيمت بيشترى براى خانهام بگيرم.*
بهت و تعجّب همه را فرا گرفت و يكى از اعضاى كميسيون كه از اقليتهاى دينى بود، از جا برخاست و راشد را بوسيد و گفت: *اگر اسلام اين است من آمادهام براى مسلمان شدن. *
📚 جرعهای از دریا ج ۲ ص ۶۵۸
#سیره_علما
#مجمع_اصحاب_الصاحب_عج
✅کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb
حسین آباد
مرحوم حضرت حجت الاسلام و المسلمین شیخ احمد کافی:
اصلاً بی خود به این دنیا می گویند دنیا!
باید بگویند حسیـن آباد
حسین(سلاماللهعلیه)زنده کرد عالم را
اگر امام حسین(سلاماللهعلیه)نبود اثری از دین و قرآن نبود...
منبع: آرشیو بیانات
#سیره_علما
#مجمع_اصحاب_الصاحب_عج
✅کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb
🔰موعظه فقط یک کلمه
🔻آیت الله کریمی جهرمی:
مرحوم سیدنا الأستاذ آیت الله گلپایگانی، هر روز در جلسه درس، موعظه مختصری مطرح میفرمودند.
🔸یک روزی که موعظه را فراموش کردند؛ همین که پا را روی پله دوم منبر گذاشتند تا پایین بیایند، یکی از آقایان گفتند: آقا موعظه نفرمودید!
🔹آن مرحوم در همان حالتی که پایین میآمدند، فرمودند: «کَفی بِالموتِ واعظاً»
یعنی اگر کسی موعظه میخواهد، مرگ بهترین واعظ است برای انسان.
#سیره_علما
#مجمع_اصحاب_الصاحب_عج
✅کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb
#مکتوب #محتوا #جزوه
●○●○●○●○●○●○●○●○●○
💠 شهید جمهور
📚 ۲۲ یادداشت دینی، تبیینی
درباره ابعاد شخصیت شهید آیت الله رئیسی
✍ به قلم و مشارکت تعدادی از اعضای محترم مجمع خطبا اصحاب الصاحب علیه السلام
از اینجا دریافت کنید.
#نشر_حداکثری
✅ کانال رسمی مجمع خطبا (اصحاب الصاحب)🔻
https://eitaa.com/joinchat/2801074347Ca3694db51f
شهید جمهور مجمع خطبا.pdf
5.13M
#مکتوب #محتوا #جزوه
●○●○●○●○●○●○●○●○●○
💠 شهید جمهور 📚
🔰 ۲۲ یادداشت دینی، تبیینی
درباره ابعاد شخصیت شهید آیت الله رئیسی
✍ به قلم و مشارکت تعدادی از اعضای محترم مجمع خطبا اصحاب الصاحب علیه السلام
✅ کانال رسمی مجمع خطبا (اصحاب الصاحب)🔻
https://eitaa.com/joinchat/2801074347Ca3694db51f
🔰مستند تلویزیونی صبح ظهور
🎞 قسمت دوازدهم
📌با همکاری و ارائه تعدادی از اعضای مجمع خطبا اصحاب الصاحب علیه السلام
🔆جمــــعه،بیست و پنجم،خردادماه
🕖حوالی ساعت ۸:۳۰ صبح از شبکه قرآن
🕖حوالی ساعت ۱۸:۴۵ از شبکه قرآن
🕧بعد از اذان ظهر از شبکه امید
درصورت امکان، نظرات و پیشنهادات خود را هنگام پخش و بلافاصله بعد از برنامه
با روابط عمومی سازمان صداوسیما؛
📞به شماره ۱۶۲ در میان بگذارید.
✅ کانال رسمی مجمع خطبا (اصحاب الصاحب)🔻
https://eitaa.com/joinchat/2801074347Ca3694db51f
✅دعای امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای عزادران حسینی
🔹آیت الله سید محمدتقی موسوی اصفهانی(قدس سره)[صاحب کتاب شریف مکیال المکارم]میفرماید:
🔻یکی از دوستان صالحم برایم نقل کرد که مولایمان حضرت حجت (علیه السلام) را در خواب دیدار کرده بود
🔸و حضرتش سخنی فرموده بود که مضمونش این است:
🔻«انی لادعوا لمؤمن یذکر مصیبة جدی الشهید، ثم یدعو لی بتعجیل الفرج و التایید;
🔻همانا من برای هر شیعه ای که مصیبت جد شهیدم را یاد کند و سپس برای تعجیل فرج و تایید [امر من] دعا کند، من [نیز] برای او دعا خواهم کرد»
📚مکیال المکارم فی فوائد الدعاء للقائم(عج)،ج2،ص46
#سیره_علما
#مجمع_اصحاب_الصاحب_عج
✅کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb
26.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مهدویت در صحیفه سجادیه
🖥 شبکه قرآن
حجت الاسلام محمد سعادتمند
📆 جمعه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۳
🔰 مستند تلویزیونی صبح ظهور
✅ کانال رسمی مجمع خطبای اصحابالصاحب علیهالسلام🔻
https://eitaa.com/joinchat/2801074347Ca3694db51f
💠بازنشر یادداشتهای دینی تبیینی
#شهید_جمهور
💢در کانال نویسندگان حوزوی
#نظرسنجی
▪️➖▪️➖▪️➖▪️➖▪️
💠شما عزیزان و مخاطبان میتوانید با مشارکت در تعیین موضوع مباحث مدنظر خودتون برای منبرهای دهه اول محرم الحرام به خطبا و وعاظ مجمع کمک نمایید.
🔰نکات کلی و ریز مساله های خودتون را با آیدی زیر در میان بگذارید🔻
@amin_admin_mahtab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خصوصیات شب و روز عرفه از زبان حاج آقا مجتبی تهرانی
✅کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اهمیت روز #عرفه
🎙مرحوم استاد فاطمی نیا
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
✅کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb
.
🔺ضربه فنی پادشاه سعودی
🔹 سیدعبدالحسین شرف الدین در ایام حج و عید قربان، در مهمانی «عبدالعزیز ال سعود» پادشاه وقت عربستان حضور یافته و به او قرآنی با جلدی از پوستین هدیه داد.
▪️ «عبدالعزیز» هدیه را گرفت و بوسید.
▫️شرف الدین گفت: چرا این پوست بز را می بوسی؟
▪️عبدالعزیز پاسخ داد: غرض من احترام به قرآنی است که در داخل این جلد است، نه خود این جلد.
▫️ شرف الدین گفت: احسنت! ماهم وقتی پنجره یا در اتاق پیامبر اکرم(ص) را میبوسیم، غرض ما احترام به آن کسی است که ماورای این چوبها و آهنها قرار دارد، خود سنگ و فلز.
🌀 حاضران و مهمانان تکبیر گفتند و او را تصدیق کردند.
⚡️ آنجا بود که «عبدالعزیز» ناچار شد اجازه دهد حجاج، به آثار رسول خدا(ص) تبرک جویند، و تا زنده بود بوسیدن در و دیوار و ضریح پیامبر خدا (ص) مجاز بود.
📚 کتاب آنگاه هدایت شدم، صفحه 93.
#سیره_علما
#مجمع_اصحاب_الصاحب_عج
✅کانال رسمی مجمع خطبا
https://eitaa.com/ashab_saheb