🔴🔴 روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای ازشهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی ، در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران خبر داد.
به گزارش سپاه نیوز ؛ روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد : آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند . متن اطلاعیه به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز( چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس ، در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند. علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
✅ #اخبار_جبهه_مقاومت
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
▪️حماس شهادت هنیه را تسلیت گفت
جنبش مقاومت اسلامی حماس شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی این جنبش را به ملت بزرگ فلسطین و امت اسلامی و عربی و همه آزادگان جهان تسلیت گفت.
هنیه بعد از شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور ایران، در حمله دشمن صهیونیستی به محل اقامتش در تهران به شهادت رسید.
متن بیانیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
(ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله أمواتاً بل أحیاءٌ عند ربهم یرزقون)
جنبش مقاومت اسلامی حماس شهادت برادر مجاهد اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی این جنبش در حمله جنایتکارانه دشمن صهیونیستی به محل اقامتش در تهران بعد از مشارکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران را به ملت بزرگ فلسطین، امت اسلامی و عربی و همه آزادگان جهان تسلیت میگوید.
انا لله و انا الیه راجعون
جنبش مقاومت اسلامی حماس
چهارشنبه ۲۵ محرم ۱۴۴۶ هجری
مصادف با ۳۱ جولای ۲۰۲۴ میلادی
✅ #اخبار_جبهه_مقاومت كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
⭕️ اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد که بود؟
🔸اسماعیل هنیه ملقب به ابوالعبد رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس پس از سالهایی طولانی حضور در عرصه مبارزه و جهاد علیه رژیم صهیونیستی ، امروز به شهادت رسید.
🔸نام کامل وی اسماعیل عبدالسلام احمد هنیه با کنیه ابو العبد بود. وی در ۲۹ ژانویه ۱۹۶۳ در اردوگاه الشاطی در غزه به دنیا آمد. محل اصلی زندگی خانواده اش قبل از آوارگی روستای الجوره در عسقلان بود.
🔸وی از رهبران ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس بود. وی در ۶ مه ۲۰۱۷ رئیس جدید دفتر حماس و جایگزین خالد مشعل شد
✅ #اخبار_جبهه_مقاومت
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
هماکنون
سومین نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی ادارات وابسته سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با حضور حجت مرادی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، سیدعبدالوهاب نقیب رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مدیران روابط عمومی ادارات تابعه و کارشناسان مربوطه در حال برگزاری است.
دستورکار جلسه:
۱.پیگیری مصوبات جلسه قبل
۲.برنامه ریزی برگزاری مراسم بزرگداشت روز خبرنگار
چهارشنبه ۹ مرداد ماه
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
📸گزارش تصویری|در دیدار عبدالحمید کریمی مدیرکل امور عشایر استان فارس با محسن پاپری زارعی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان رقم خورد؛ بررسی مسائل و مشکلات خدمات رسانی حوزه عشایر استان فارس
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
🔴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم
رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
10 مرداد 1403 مصادف با 25 محرم 1446
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
🔴 اهتزاز پرچم سرخ انتقام برفراز گنبد مسجد جمکران
🔹در پی ترور ناجوانمردانۀ شهید اسماعیل هنیه، پرچم سرخ یالثارات الحسین بر فراز گنبد آستان مسجد مقدس جمکران به نشانۀ انتقامخواهی خون این مهمان ایران به اهتزاز درآمد.
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
📢 پوستر جدید Khamenei.ir منتشر شد | خونخواهی شهید هنیه عزیز
✏️ رهبر انقلاب: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما شهید هنیه را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت... ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
🖼 #خونخواهی_هنیه_عزیز 📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕
🔴سایت رهبر انقلاب عبارت «خونخواهی هنیه عزیز» را جایگزین لوگوی خود کرد و رنگ پسزمینه را به سیاه تغییر داد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس:
https://eitaa.com/ashayerfars
🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕🏕