فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| علامه جوادی آملی: دنیا به ما بد نکرد
❇️ در یکی از خطبههای نهجالبلاغه هست، کسی در محضر حضرت امیر (سلام الله علیه) #دنیا را مذمت کرده؛ حضرت فرمود:
💬 اَیُّهَا الذّامُ الدُنیا، ای کسی که دنیا را مذمت کردی؛ جایی بهتر از دنیا نیست! این مَتجر اولیاء است، همه اولیاء و انبیاء و شهداء و صلحاء و صدیقین در همین دنیا به مقام رسیدند.
💬 کجا را داری مذمت میکنی؟! او بد نکرده، او بیمارستان را به تو نشان داد، تیمارستان را به تو نشان داد، آسایشگاه را هم به تو نشان داد، قبرستان را به تو نشان داد؛ او خلاف نکرده، او فریب نداده، تو فریب خوردی!! او چه کار باید بکند که نکرده؟! او اینچنین نیست که تیمارستان را نشان نداده باشد، قبرستان را نشان نداده باشد، بیمارستان را نشان نداده باشد؛ فقط #بازار و پارک را نشان داده باشد! او تو را فریب نداده، تو فریب خوردی!
📚 نهج البلاغه - حکمت ۱۳۱ و تحف العقول - صفحه ۱۸۷
▫️ درس خارج تفسیر قرآن _ قم ؛ ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
▫️ instagram.com/ayatollahjavadiamoli
اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
این هم یه نمونه طرح توجیحی پرورش قارچ
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@kasbokarhayekarbordi
*یکی دیگر از روش های کسب و کار😍
پرورش پرندگان بومی مانند مرغ ، بلدرچین ، غاز ، اردک و .. برای تخم و گوشت
این روش بسیار پر درآمد برای راه اندازی کسب و کار کوچک پرورش پرندگان بومی تخم گذار می باشد. هم اکنون که شما در حال مطالعه این مطلب هستید افراد زیادی در یک محل قدیمی در روستایشان یا یک محل اجاره ای کوچک در حومه شهر در حال پرورش بلدرچین ، مرغ ، بوقلمون ، غاز و اردک و ... هستند. واقعا می توان پرورش این دسته از پرندگان را یک کار پر در آمد و موفق به حساب آورد.
دیگر سر هر سفره ای می توان مرغ را دید و هر کسی تخم مرغ مصرف می کند اما این روزها همه دنبال محصولات ارگانیک هستند ؛ مرغ ارگانیک و بومی ، اردک بومی ، غاز بومی ، بوقلمون بومی اینها محصولاتی هستند که قیمت چند برابر گوشت مرغ معمولی دارند و بر خلاف سابق اکنون سر سفره اکثریت قشر مرفع جامعه هستند. سری به هتل های خوب بزنید گران ترین غذاهای آنها خوراک کبک یا بلدرچین و یا حتی گوشت خوش خوراک بوقلمون بومی است.
آمارهای منتشر شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی نشان می دهد در حالی که میانگین مصرف سرانه جهانی گوشت مرغ ۱۵ کیلوگرم است، ایرانی ها ۱۱ کیلوگرم بیش از مردم جهان از این پروتئین استفاده می کنند. بازارها حکایت از استقبال بی نظیر مردم از محصولات پروتئینی طبیعی دارند پس می توان برای راه اندازی کسب و کار کوچک و جدید از این ایده بهره برد. مردم از مصرف انواع گوشت مرغ صنعتی و بی طعم و پر ضرر خسته شده اند و بازار بسیار قابل توجهی در تولید انواع فراورده های پروتئینی طبیعی مانند جوجه کشی و پرورش غاز ، شترمرغ ، مرغ ، بوقلمون ، اردک و ... بومی وجود دارد حتی استفاده از تخم پرندگان بومی نیز به شدت مورد استقبال قرار گرفته است.
می توان با تلاش و سرمایه کم شروع به تولید انواع پرندگان بومی مورد نیاز این بازار بزرگ نمود و بسته به رشد و پیشرفت درآمد مناسبی را به دست آورد.
بنابراین برای راه اندازی این کسب و کار خانگی و پر سود نیاز به خرید یک دستگاه جوجه کشی بلدرچین ، تعدادی تخم نطفه دار و چند متر زمین دارید، مطمئنا از این کار سود بسیار زیادی نصیب شما خواهد شد.
@kasbokarhayekarbordi
*نکته :
همیشه خلاق باشید
لازم نیست دقیقا طبق نمونه طرح های توجیحی کار کنید.....(اینها راهنما هستند)
کم و زیادش را باید خودتان بگیرید...
*یادتان باشد همیشه باید با کمترین هزینه، بیشترین بهره برداری را کسب کرد....👌
@kasbokarhayekarbordi
این هم یه نمونه طرح توجیحی پرورش پرندگان بومی
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@kasbokarhayekarbordi
این هم دو تا مجموعه کلیپ راجع به کسب و کار زنبور داری
(اگه نرم افزار کامپیوتر فیلم ها را کامل پردازش نکرد می توانید از نرم افزارهای دیگه استفاده کنید مثل MPC-HC )
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
@kasbokarhayekarbordi
*یکی دیگر از روش های کسب و کار😍
تولید عسل
زنبور عسل یکی از بی نظیر ترین و شگفت انگیزترین مخلوقات خداوند است که ساختار بدنی پیچیده ای دارند. زنبورهای عسل با اینکه نژادهای مختلفی دارند اما حشره ای اجتماعی هستند یعنی حتی اگر یک زنبور در خارج از کندو دارای غذای کافی باشد نمیتواند به تنهایی زندگی کند.
*مزیت شغل زنبور داری:
در درجه اول مزیت این حرفه این است که می شود با اندکی سرمایه و وسایل کم و بدون نیاز به نیروی کار این شغل را راه اندازی کرد. اما نکته دوم این است که برخلاف اکثر مشاغل تولیدی یا کشاورزی و یا خانگی که غیر قابل جابجایی و ثابت هستند، زنبورها را می شود حمل و نقل کرد و اگر در مراتع فعلی، وضعیت گل و گیاه مناسب نباشد می توان به مناطقی که وضع بهتری دارند برد . از این نظر ریسک پذیری و تلف شدن زنبورها نسبت به شغل های دیگر حوزه کشاورزی و دامپروری کمتر است. حمل و نقل زنبورها براین اساس است که زنبورها بر مدار گل کار می کنند و کسی که بخواهد عسل طبیعی و بدون شکر تولید کند ضرورت ایجاب می کند برای کار کردن زنبورها آنها را به مراتع مناسب که گل و گیاه داشته باشد انتقال دهد.
@kasbokarhayekarbordi
*یکی دیگر از روش های کسب و کار😍
کاشت گیاهان دارویی
کاشت گیاهان گیاهان دارویی چهار کاربرد درمانی، بهداشتی، غذایی و صنعتی دارند. به دلیل میل به مصرف گیاهان دارویی به ویژه گیاهانی بر پایه رژیم های لاغری و چاقی، رفع خستگی ،تاثیر مثبت بر سلامت و زیبایی پوست و مو و همچنین عوارض جانبی ناشی از مصرف داروهای شیمیایی ، کسب و کار پرورش گیاهان دارویی در جوامع مختلف در حال افزایش است و روز به روز بر قیمت آنها افزوده می شود.
پرورش گیاهان دارویی گران قیمت می تواند علاوه بر یک تجارت سودآور برای کشاورزان ، جامعه را به واردات این گیاهان بی نیاز می کند. مهم ترین گیاهان دارویی گران قیمت در حال حاضر زیره ، ترخون ،گل ختمی ، اسطوخودوس عطری ،بابونه ،بادرنجبویه ،به لیمو،مریم گلی ،آویشن ،زعفران ،گل محمدی می باشند.
برخی از گیاهان دارویی رامی توان به سادگی در خانه پرورش داد؛ سیر ، جوانهی بروکلی ،نعناع ،مارچوبه ،ریحان و بابونه. هرگیاه منطقه و شرایط اقلیمی خودش را می طلبد ؛ زیره در کرمان ، زعفران در مشهد، بابونه در شهرکرد ،به لیمو در یزد.
صادرات گیاهان دارویی ایران به کشور های به کشورهای آلمان، آمریکا، انگلستان، فرانسه، مجارستان، پاکستان، هند، چین، ترکیه، بحرین، کویت، قطر، کانادا، سوئیس، سوئد، لبنان، ایتالیا و امارات است.
@kasbokarhayekarbordi