💠 معامله با خدا...
✍ آیت الله #جوادی_آملی
💠 امام سجاد (علیه السلام) به ذات اقدس اله عرض می کند پروردگارا تنها تویی که در خریدن آگهی مزایده می زنی و می گویی من بیشتر از دیگران می خرم. اعلام عمومی کردی و به جوامع بشری گفتی شما جانتان را به هرچی بخواهی بفروشی من بیشتر می خرم. وقتتان را، عمرتان را به هر کی می خواهید بفروشید من بیشتر می خرم. خدمتتان را، کارتان را، عملتان را، در هر راهی بخواهی صرف کنی من بیشتر می خرم و سرانجام هر کاری که می خواهید برای دیگران انجام دهی و در برابر آن مزدی می خواهی من بیشتر می خرم و «انت الذی زد فی السوم»این کار فقط کار توست. هر چه تو می خری گرانترین قیمت ها را خواهی داد.
💠 ما با خدایی سروکار داریم که مهندسی رحمت مطلقه هست و جهان را با رحمت اداره می کند و چیز اندکی که ما به خدای سبحان تقدیم می کنیم بیشترین و گرانترین بها را به ما می دهد.
💠 در تمام داد و ستدها یک کسی عوض را می دهد معوض را می گیرد و دیگری معوض را می دهد عوض را می گیرد اما داد و ستد با خدا، تجارت با خدا، «هی یَرْجُونَ تِجَارَهً لَّن تَبُورَ». عوض و معوض را هر دو خدا به ما می دهد چه اینکه اگر معاذالله با شیطان معامله کردیم، عوض و معوض، هر دو را می برد. این چنین نیست که شیطان چیزی به ما بدهد و آن چنان نیست که خدای سبحان چیزی را برای خود بگیرد. کدام تجارت از این سود آورتر است که عوض و معوض هر دو را بنده ببرد.
♻️ پیام به پنجمین کنگره بین المللی امام سجاد (ع) ٩۴/٨/۱۴
🆔 @ashora_karbala
🔰جنگ تابع فرهنگ است!
🔹 در صحنه جنگ فرهنگی باید معتقد باشیم که داریم مفهوم جدیدی از زندگی و تمدن را ارائه میدهیم. مثلا آزادی در دیدگاه ما یک مفهوم جدید دارد که مساوی با بندگی و عبودیت در برابر خداست در حالی که در غرب رهایی مطلق است. مفاهیم دیگر هم همین طور است.
🔹 اصلا به خاطر این مفاهیم جدید که ارائه کردهایم جنگ ما ادامه دارد. اگر ما دست از ارزشهایمان برداریم مسلّم است که فردا نه تنها صلح میکنیم بلکه تمام امکانات جهانی که الان از ما دریغ شده را کامل در اختیارمان می گذارند. مثلا اگر بگوییم نه شرقی، نه غربی را کنار گذاشتیم و همین ارزشهای موجود جهان را بپذیریم، جنگ تمام میشود. در واقع جنگ تابع فرهنگ است.
🔹 یعنی دقیقا مفاهیم فرهنگی در جنگ هستند که نمود نظامی پیدا کردهاند. اگر به این معتقد باشیم ، جنگ فرهنگی عظیم تر از جنگ نظامی است. لذا در جنگ فرهنگی که پیش میرویم، دقیقا باید قواعد جنگ نظامی را پیاده کنیم البته در بعد فرهنگی.
💢 آخرین مصاحبه روحانی شهید محمد تقی شرعی با عنوان "مسافر قله های فتح نشده اسلام باشید" زمستان ۶۵
🆔 @ashora_karbala
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰جایگاه فرهنگ...
🎬 #امام_خامنه_ای
🔻 فرهنگ هویَّت یک ملت است. ارزشهای فرهنگی؛ روح و معنای حقیقی یک ملت است.
🔻 همه چیز مترتّب بر فرهنگ است.
فرهنگ؛ حاشیه وذِیل اقتصاد نیست؛
حاشیه و ذیل سیاست هم نیست؛
اقتصاد و سیاست؛ حاشیه و ذیل فرهنگ هستند.
🔻بعضیها اشکالشان این است که اصل تهاجم را نمیبینند.
خود آنها هم این را بیان می کنند که هدف اینجاست؛ در دنیا دارند کار می کنند برای اثر گذاری بر ملت ایران.
مسائل ما را رصد می کنند و بر اساس همان مسائل محتوا تولید می کنند.
می خواهند بر روی ذهن و رفتار ملت ما اثر بگذارند. اینکه یک جبهه ای وجود دارد ؛ سوگند خورده ی ریشه کن کردن هویت ملی و اسلامی و فرهنگی ملت ما؛ این را اصلا درک نمی کنند نمی فهمند؛ این همه علائم و نشانه ها را نمی بینند
"این گله را نگر که چه آسوده می چَرد"
🆔 @ashora_karbala
3_1.mp3
9.16M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙استاد سید محمدمهدی #میر_باقری
🔰 موضوع: "تمدن نوین اسلامی"
تبیین مبانی گفتمان تمدن نوین اسلامی / تبیین حقیقت توحید و شرک مجسم در دستگاه ولات حق و باطل
☑️ با توجه به حقیقت اقامه یک فعل و برگشت فعل به مصدر مولد آن و حضور اراده اقامه کننده در امر اجتماعی، ولات اجتماعی تاریخی هستند که قوای خودشان را در عالم جاری کرده اند. لذا مجرای تحقق توحید در عالم، خلفاء الهی و اولیاء معصوم هستند و در طرف مقابل نیز کفر و شرک از اراده های ظلمانی سران استکبار و طغیان متولد شده است. برای فهم این دو جریان و دستگاه آن آیات و روایاتی را بررسی می کنیم.
☑️در مورد جریان اثم و فواحش و باطن آن و نیز نعمت و باطن آن باید عنوان کرد که حقیقت جریان ایمان از امام می جوشد و تبدیل به صفات و اعمال خیر می شود و جامعه ایمانی و تمدن ایمانی را شکل می دهد. و در مقابل نیز سران طاغوت هستند که کفر و فروعات آن را در عالم گسترش داده و توسعه می دهند.
☑️ با عنایت به حدیث عقل و جهل باید بدانیم که عقل؛ مقامی از مقامات رسول الله(ص) است؛ با این صفات خود بندگی کرده و خود را در عالم گسترش می دهد و در مقابل نیز جهل صفات خود را سرایت می دهد و همین سبب ایجاد اخلاق و رفتار و.... در انسان و جامعه تمدن می شود. توجه به آیات شجره طیبه و خبیثه هم در همین فضا معنا پیدا می کنند و محیط توحید را با محیط ولایت پیوند داده و در مقابل جریان کفر و شرک نیز فروعات خود را دارد و توسعه پیدا می کند.
3⃣جلسه سوم
⏰ مدت: ۶٧:۵٧ دقیقه
📶 حجم: ٨ مگابایت
🗓 در جمع نخبگان استان البرز ٢۴ تیرماه ٩۵
🆔 @ashora_karbala
12751-fa-adab-alsharah.pdf
1.56M
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"آداب الشریعه" (آداب زندگی)
✍مؤلف: علامه محد باقر فشارکی
(ترجمه و تحقیق مجید نبوی)
📔 روش زندگی هر کسی بیانگر فلسفه زندگی اوست؛ زیرا این افکار، باورها و اعتقادات است که افعال و رفتار انسان را میسازد و خاستگاه و ریشه انگیزه های آدمی، همان نگرشها و اندیشههای اوست. اگر ما خود را مسلمان و مؤمن به فلسفه زندگی قرآنی میدانیم، باید سبک زندگی ما برگرفته از سیره پیامبر و معصومین(ع) باشد؛ لذا باید سبک زندگی ایشان را بشناسیم و براساس آن عمل کنیم، در غیر این صورت ادعایمان دروغی بیش نخواهد بود.
📔 و کاملا معلوم و واضح است که عمل، فرع معرفت و تعّلم است و آن؛ موکول می باشد به رجوع به اخبار اهل بیت (ع)؛ و چون
آنها درکتب اخبار؛ متفرّق و به لغت عرب بود؛ لذا بسیاری از مردم نمی توانستند از آنها استفاده کنند و بعد از مطالعه؛ چون منظم نبود؛ در
ذهنشان مستقر نمی شد. کتابی که در پیش رو دارید شامل بعضی از مقررات و آداب و برنامه هایی است که دین مقدس اسلام توسط آیات قرآن و روایات پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت آن حضرت(ع) براي زندگی ما به ارمغان آورده است و توسط مؤلف کاملا مختصر و منظّم بیان گردیده است.
🆔 @ashora_karbala
🔰 شورای نگهبان و بی اعتمادی مردم؟
⁉️ آیا محروم شدن شهروندان از حق طبیعی انتخاب شدن بهوسیله نظارت استصوابی، باعث بی اعتماد شدن مردم به پایههای نظام نمی شود؟
▫️ #امام_خامنه_ای
✅ جواب من این است که نه، نمی شود؛ چون نظارت استصوابی یک قانون است و نبایستی کسی از عمل به قانون گلهای داشته باشد. این نظارت شورای نگهبان، طبق قانون و متّکی به قانون اساسی است. پایهها و ریشههایش در قانون اساسی است و در قانون عادی هم همان تأیید شده است و وجود دارد.
✅ این نظارت هم برای شهروندان عادی و معمولی نیست؛ این برای آن است که یک آدم ناباب، یک آدم مضرّ و یک آدم بد، به این مرکزِ حساس وارد نشود. این نظارت استصوابی فقط مخصوص مجلس که نیست؛ در مورد ریاست جمهوری هم هست. حالا شما ببینید یک آدم حرّافِ پشتهماندازی که از خارج هم حمایت شود و پول فراوانی هم داشته باشد و خودش را به شکل های گوناگونی بیاراید و اینجا بیاید و کاندیدا شود و اکثریتی را هم ببرد و رئیس جمهور شود، تکلیف مملکت چه می شود؟!
✅ نظارت استصوابی برای همین است که جلوِ آدمهایی که بر طبق قوانین کشور، صلاحیت آمدن به این منصبِ حساس را ندارند - چه مجلس، چه ریاست جمهوری و چه در بقیه جاهایی که این نظارت وجود دارد؛ مثل مجلس خبرگان و دیگر جاها - گرفته شود و اینها نتوانند وارد این مراکز حساس شوند. نظارت استصوابی چیز خوبی است؛ چیز بدی نیست.
✅ آنهایی که انتقاد می کنند و ایراد می گیرند، ادعایشان این است که شورای نگهبان رد و قبولش بر اساس گرایشهای سیاسی است. البته این واقعیت ندارد. خودِ آقایان شورای نگهبان هم همیشه انکار کردهاند؛ بنده هم تا آنجا که از نزدیک شاهد کار آنها بودهام، چنین احساسی نکردهام. حالا ممکن است کسی یک وقت یک جایی را درست نفهمد و غلط بفهمد که آن بحث دیگری است؛ اما مبنا، مبنای قانونی است.
🎙 بیانات رهبری در پاسخ به پرسشهای دانشجویان در دانشگاه صنعتی شریف ۱٣٧٨/٩/۱
🆔 @ashora_karbala
🔰 دعا چه فایدهای دارد؟!
✍ استاد آیت الله #مصباح_یزدی
🔹 گاهی آدم چیزهایی را از خدا میخواهد که خودش باید به سراغ به دست آوردنش برود. "قُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْماً" مگر من نباید بروم درس بخوانم تا به علمم افزوده شود؟ وقتی می گویم خدایا تو بر علم من بیافزای یعنی چی؟ یعنی دیگر درس نخوانم؟ این که خیلی بعید است. یا این که باید خودم درس بخوانم؟ پس این #دعا چه فایده ای داشت؟
🔹 دعا کردن در منطق دینی اولا توجه به این است که اختیار هستی به دست خدا است، جز با اراده او چیزی تحقق پیدا نمی کند. "وَ مَا كَانَ لِنَفْسٍ أَنْ تُؤْمِنَ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّه". هر کس ایمان هم دارد با اجازه خدا ایمان آورده است. "مَا أَصَابَ مِنْ مُصِيبَةٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَ مَنْ يُؤْمِنْ بِاللَّهِ يَهْدِ قَلْبَهُ" این معرفت باید از ایمان و خداشناسی پیدا شود.
🔹 ثانیا توجه پیدا کنم به اینکه خدایی که همه اختیارات در دست او هست تحقق برخی از مقدمات و شرایط را منوط کرده است بر اینکه از من بخواهید. گفته: "ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ" اگر خواستید به شما میدهم، وسایلش را فراهم میکنم؛ اگر نخواستید آن وسایل فراهم نمیشود، حالا شما هرچه میخواهی تلاش کن، وسیله اش که نباشد محقق نمیشود.
🔹 دعا کردن هم خودش یک عمل اختیاری است، خودش یک عبادت است که با توفیق خدا حاصل شده است. همین که من موفق شوم بگویم خدا! یا الله! همین توفیق میخواهد. خدا باید مقدماتی فراهم کند تا زمینه در من پیدا شود که توجه کنم.
🔻 جلسه بیست و یکم درس اخلاق ۹۷/۱۲/۲۲
🆔 @ashora_karbala
🔰نماز و جلوگیری از فحشا....
✍آیت الله #جوادی_آملی
🔹 چون جهان طبیعت، جهان تأثیر و تأثر متقابل است، همان طور که نماز، انسان را از فحشا و منکرات باز می دارد، (ان الصلاه تنهی عن الفحشاء و المنکر)، کسی که اهل فحشا و منکر است نیز توفیق خواندن نماز مقبول را ندارد؛ یعنی «ان الفحشاء تنهی عن الصلاه». نماز و منکرات، تضاد متقابل دارند. ممکن نیست نماز جلوی فحشا را بگیرد؛ ولی فحشا اثر منفی در نماز نگذارد.
🔹 به هر مقدار انسان برای نماز خود اهمیت قائل شود (اول وقت خواندن، حضور قلب داشتن و...)، امکان حرکت به سوی منکرات از او سلب می شود؛ تا آن جا که حتی فکر گناه نیز به سراغ او نمی آید و برعکس، انسان فاحش یا بدکار و اهل منکر نیز توفیق انجام نماز ندارد. هر چه شخص به منکرات بیشتری آلوده شود، کمتر توفیق انجام نماز پیدا می کند؛ مثلاً ابتدا حضور قلبش را از دست می دهد؛ سپس نماز را به تأخیر می اندازد و کم کم آخر وقت و سرانجام تارک الصلاه می شود.
🔹 بنابراین، با یک معیار ساده می توانیم متوجه شویم که هر چه اهتمام انسان به نماز اول وقت و همراه با حضور قلب، بیشتر باشد، نشانة آن است که منکرات و اعمال ناپسند از وی سر نزده است و برعکس هر چه توفیق نماز اول وقت و همراه با حضور قلب از ما سلب شود، نشانة آن است که گرایش ما به زشتی ها و منکرات، افزایش یافته، باید در پی اصلاح خویش باشیم و این معنا در سخنان ائمة معصومین (علیهم السلام) چه زیبا تجلی یافته است که "کل عملک تبع لصلاتک فمن ضیّع الصلوه فانه لغیرها اضیع"
📚 کرامت در قرآن، ص۴٧ و ۴٨
🆔 @ashora_karbala
🔰 باید یک بنیهی فرهنگی قوی، هم در خودمان و هم در مجموعه نظام و هم در تک تک مردم به وجود بیاوریم
✍ #امام_خامنه_ای
🔻 برای همیشه خودتان را آماده نگهدارید تا انقلاب - به هر طریق که اقتضا میکند - از شما استفاده کند. یک وقت، بهترین استفاده از یک انسان زنده و عاقل و باشعور این است که مثل نردبان بشود و یک نفر پایش را روی دوش او بگذارد تا دستش به جایی برسد که کاری انجام بدهد. چه اشکالی دارد؟ اگر مصلحت انقلاب و کشور اقتضا میکند، باید چنین کاری هم کرد. توصیه ام به شما عزیزان این است که هر جا هستید، هر کاری که احساس میکنید انقلاب بدان نیاز دارد، آن را انجام بدهید.
🔻 تشکیلات را باید برای تقویت بنیه فرهنگی به کار برد. ما باید یک بنیهی فرهنگی قوی، هم در خودمان و هم در مجموعه نظام و هم در تک تک مردم به وجود بیاوریم. ما اگر بخواهیم به آن هدف والا، یعنی ایجاد یک تمدن اسلامی به معنای حقیقی کلمه، که در آن هم دنیا هست و هم آخرت، هم عزّت در ملأ اعلی هست و هم عزّت در روی زمین است احتیاج داریم خیلی تلاش بکنیم و بنیه قوی لازم داریم برای پیشرفت
🔻 با مخاطبان خودتان-هر که هستند- برخورد برادرانه داشته باشید. حساب دشمنی به میدان میآید و انسان وظیفه دارد با او برخورد کند، در جای خود جداست. در محیط دانشگاه، در محیط خانواده، در محیط کار علمی، در محیط تحقیقی؛ "ادْعُ إِلِى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ" با مجادلهی به نحو صحیح، با بیان حکمتآموز، با زبان نرم، با رفتار و اخلاق خوش
📚 برشهایی از کتاب تشکیلات
🆔 @ashora_karbala
4_1.mp3
7.66M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙استاد سید محمدمهدی #میر_باقری
🔰 موضوع: "تمدن نوین اسلامی"
تبیین مبانی گفتمان تمدن نوین اسلامی / امام در سیر عبودیت انسان و اجتماع و تاریخ؛ وسعت دایره امامت
☑️ تعاریف مختلفی در باب امامت شده است و گاهی موضوع امامت سرپرستی حیات اجتماعی دنیوی معرفی می شود، لکن نگاه صحیح این است که موضوع امام عبد مطلق است و موضوع امامت او هم بندگی است و وسعت این بندگی هم در همه شئون انسان در این عالم و عوالم دیگر خواهد بود. امامت امام در همه عوالم جاری است.
☑️ نکته دیگر نیز اینکه امام شئون مختلف و اسامی مختلفی دارد که مجاری فیض عالم هستند و انسان با تبعیت و خضوع در مقابل مقامات و اسامی امام، فیض و حقیقت آن اسم را در رتبه خودش دریافت می کند و جایگاه زیارت همین است و تکرار زیارت در همین نکته روشن می شود که فیوضات مختلف و رتبه های بالاتر بدست خواهد آمد.
☑️ سیر انسان با امام یک سیر نامتناهی خواهد بود که حتی در مقامات بهشت نیز ادامه دارد. ظهور امام در عالم، مراتب مختلف داشته و حضور او در عوالم مختلف در سیر انسان و نیز حضور امام با همه انبیاء و اوصیاء امر مهمی است که آیات و روایات از آن پرده برداری کرده است؛ تا جایی که خود امام لباس بشر پوشیده و این فرصت برای انسان فراهم می شود که از امام بهره مند شود. هرچند ظهور تامه امام در دوره ظهور حضرت حجت(عج) خواهد بود که عده ای برای این فیض خاص رجعت خواهند کرد. این فیض زاییده برداشته شدن حجاب از امر ولایت خواهد بود.
4⃣ جلسه چهارم
⏰ مدت: ۵۶:۴٨ دقیقه
📶 حجم: ٧ مگابایت
🗓 جمع نخبگان استان البرز در تاریخ ٢٧ مرداد ٩۵
🆔 @ashora_karbala
اصول و شاخصه هاي تمدن نبوي.pdf
1.6M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"اصول وشاخصه هاي تمدن نبوی(ص)"
✍مؤلف: سید رشید صمیمی
📕 همان گونه که از عنوان این پژوهش برمی آید، در این نوشتار به بررسی اصول
وشاخصه هاي تمدن نبوي(ص) می پردازد و این اصول را درچهار عرصه فرهنگ، سیاست، اقتصاد و اجتماع بر اساس سّنت نبوي(ص) ؛ یعنی فعل، قول و
تقریر پیامبر اعظم(ص) بررسی می کند. درحقیقت، همه آموزه هاي والا و
ارزنده که در تمدن و فرهنگ مسلمانان وجود دارد، از رفتار وگفتار پیامبر
خدا سرچشمه گرفته و اساس فعالیت هاي فرهنگ ساز مسلمانان، در طول ٢٣ سال رسالت آن حضرت ،طراحی و پی ریزي شده است.
📕امروزه برای مقابله با فرهنگ لیبرالیستی غرب که داعیه جهانی سازي در همه جنبه هاي زندگی انسان را دارد بایسته است مسلمان متعهد، به معرفی و گسترش فرهنگ ناب نبوي(ص) ائمه اطهار (علیهم السلام ) بپردازد. معرفی اصول وشاخصه هاي تمدن نبوي، با هدف نشان دادن نادرستی
شاخصه هاي تمدن مادي غرب، ازجمله وظایف اصلی همه مسلمانان است
که آنها را به شناخت اصالت اسلام و قرآن رهنمون می کند. همچنین
توطئه هاي فرهنگی غرب را آشکار و زمینه بازگشت وگرایش اندیشه ها به
سوي آموزه هاي الهی را فراهم می سازد.
📕متأسفانه تا به امروز کتاب یا تحقیقی که به اصول و
شاخصه هاي تمدن نبوي پرداخته باشد، وجود نداشته؛ هرچند به صورت
بسیار پراکنده در آثار اندیشمندان اسلامی و غیراسلامی به این موضوع اشاره
شده بود، اما در پژوهش حاضر، این موضوع محور کار قرارگرفته است.
تمدن چیست و به چه مواردی اصول و شاخصه گفته می شود؟
تمدن نبوي به چه معناست؟ تمدن نبوي چه جنبه هایی را در بر می گیرد و...
🆔 @ashora_karbala
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر عدالت فراموش شود انقلاب شکست میخورد!
🎬 استاد متفکر #شهید_مطهری
🔸 این انقلاب آن وقت تداوم پیدا خواهد کرد که اولا مسیر عدالتخواهی را برای «همیشه» ادامه بدهد یعنی دولتهای آینده واقعا و عملا در مسیر «عدالت اسلامی» گام بردارند، برای پر کردن شکافهای طبقاتی اقدام کنند، تبعیضها را واقعا از میان ببرند
🔸 اگر عدالت فراموش شود انقلاب شکست میخورد چون اصلا ماهیت این انقلاب ماهیت عدالتخواهانه بوده است.
🆔 @ashora_karbala
🔰 همه محرومان باید خانه داشته باشند.
✍ #امام_خمینی (ره)
💢 ملت عزیز! برادران و خواهران دلیر و مبارز- ایّدهم الله تعالی؛ اینک به مرحله حساسی از دوران انقلاب اسلامی خود رسیدهایم. دوران سازندگی، دورانی که باید از ثمرات انقلابمان مردم محروم و ستمدیده ایران بهرهمند شوند؛ دورانی که باید شکوه نظام عدل اسلامی را لمس کنید؛ دورانی که همه باید دست به دست هم بدهیم تا ریشه فقر و استضعاف را برکنیم.
💢 در رژیم منفور پهلوی مسئله مسکن یکی از مصیبتبارترین مشکلات اجتماعی مردم ما بود. بسیاری از مردم در اسارت تهیه یک قطعه زمین و داشتن یک لانه بودند، و چه بسا تمام عمرشان را زیر بار بانکها و سودجویان و غارتگران به سر میبردند تا بتوانند پناهگاهی را برای خود و فرزندانشان دست و پا کنند. قشر عظیمی از مستضعفان جامعه هم بکلی از داشتن خانه محروم بودند و در زوایای بیغولهها و اتاقکهای تنگ و تاریک و خرابهها به سر میبردند؛ و چه بسا قسمت مهمی از درآمد ناچیزشان را بایستی برای اجاره آن بپردازند؛ و این میراث شوم برای ملت ما باقی مانده و اکنون جامعه ما با چنین مصیبتی دست به گریبان است.
💢 نظام اسلام چنین ظلم و تبعیضی را تحمل نخواهد کرد؛ و این از حداقل حقوق هر فرد است که باید مسکن داشته باشد.
💢 مشکل زمین باید حل شود و همه بندگان محروم خدا باید از این موهبت الهی استفاده کنند. همه محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسی در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر دولت اسلامی است که برای این مسئله مهم چارهای بیندیشد.
💢 و در هر محل از بین افراد صالح و مورد اعتماد، گروهی حد اقل مرکّب از سه نفر از مهندسان و کارشناسان شهر سازی و خانهسازی و یک نفر روحانی و یک نماینده دولت انتخاب شوند تا با صرفهجویی و دقت کامل خانههای ارزان قیمتی بسازند و در اختیار محرومان قرار بدهند، و در این طرح #به_هیچ_وجه پولی در برابر خرید زمین پرداخت نشود.
♻️ بازخوانی فرمان مهم حق مسکن امام خمینی و وعده دادن مسکن به همه محرومین به تاریخ ۲۱ فروردین ماه ۱۳۵۸ روح الله الموسوی الخمینی
🆔 @ashora_karbala
🔰رعایت ادب در محضر خداوند، در همه حال...
✍علامه ذوالفنون #حسن_زاده_آملی
🔹 استادم حکیم متأله آیة الله محمد حسن قاضی طباطبایی مشهور به الهی پیوسته، مرا به مراقبت خدا و نگاه داشتن ادب در پیشگاه او و محاسبه نفس، به خصوص بر مراقبه؛ بسیار توصیه می فرمود. "الهی! چگونه ما را مراقبت نباشد، که تو رقیبی، و چگونه ما را مُحاسب نَبوَد که تو حسیبی"
🔹 در وصیت رسول خدا(ص) به ابوذر آمده است: ای ابوذر! انسان از متقیان و پرهیزگاران نمی شود، جز آن که چون شریکی با نفس خود محاسبه کند. پس دریابد که از کجا خورده و از کجا آشامیده و از کجا پوشیده است؛ از حرام بوده است و یا از حلال؟
🔹 از سعادت مرد این است که محاسبه و مراقبه و سیاست نفس خویش را به واسطه توجه اش به این که خداوند بر او مطلع و شاهد است و لحظه ای از نظر او پنهان نبوده، از عالم او خارج نیست. از جمله آداب مراقبه این است که سالک بر اعمال ماه ها و روزها و بلکه ساعات مراقب باشد و حتی مواظب باشد لحظه ای از او به بطالت نگذرد. دایماً خود را در معرض نفحات انس و نسایم قدس قرار دهد؛ چنانکه پیامبر اکرم (ص) فرمود: "ان لربکم فی ایام دهرکم نفحات الا فتعر ضوا لها"
🔹 کلمه و روح خدا؛ عیسی (ع) فرموده است: نگویید علم در آسمان است و باید بالا رفت تا به آن دست یافت، و یا در قعر زمین است و باید پایین رفت تا بدان نایل شد؛ بلکه علم در قلوب شماست. در پیشگاه الهی، مؤدب به آداب روحانیان و متخلق به اخلاق صدیقان شوید، تا علم در قلوبتان ظاهر شود در حدی که شما را فرا بگیرد.
📚 سیمای اخلاق در آثار علامه آیت الله حسن زاده آملی ص ٢٧ و ٢٨
🆔 @ashora_karbala
🔰این درس است برای ما...
🔹 #امام_خامنه_ای
🔸 "مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ
أَرْشَدَهُمَا"... عمار همیشه کار سخت تر را انجام می داد. بین دوکار خیر، کار سخت تر را انجام می داد.
🔸 این حدیث در صدد این است که یک ضابطه کلی به ما بدهد. ضابطه کلی این است که انسان در امور خیر سراغ کار سخت تر برود. در مواجهه با جبهه عظیمی از دشمن که با ابزارهای سخت و نرم در مواجهه با پرچم برافراشته اسلام قرار گرفته بعضی کارها آسان است و بعضی کارها سخت. ولی ما معمولا سراغ کارهای سهل می رویم. امروز حوزه های علمیه خصوصا حوزه علمیه قم وظایف سنگینی برعهده دارند که کارهای سختی هم هست. اینکه شاگردانی بپرورانیم کار خوبی است ولی کار آسانی است. من نمی گویم درس ندهند ولی از کارهای سخت نباید غفلت کرد.
🔸 امروز ابزار دشمن برای تغییر باورها چیست؟ ما برای جلوگیری از تغییر باورهای مردم چه باید بکنیم؟ انجام دادنِ آن هم نوشتن کتاب نیست؛ بنشینیم و کتابی درباره ولایت فقیه بنویسیم؛ اینها کار سهل است. کار سخت این است که راه دشمن را بشناسیم. راه نفوذ به او را بفهمیم. میلیونها دانشجو مشتاقند یک تعریف درست از اسلام بشنوند ببینیم چگونه می شود این را انجام داد. مَا خُيِّرَ عَمَّارٌ بَيْنَ أَمْرَيْنِ إِلَّا اخْتَارَ أَرْشَدَهُمَا ... این درس است برای ما...
♻️ بیانات مقام معظم رهبری؛ درس خارج؛ ٢٢ فروردین ٩۴
🆔 @ashora_karbala
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰در مسیر تمدن نوین اسلامی
🎬 #امام_خامنه_ای
🔻 عرض من این است که جوانها باید شانهشان را زیر بار مسئولیّتهای دشوارِ کوچک و بزرگ بدهند؛ علاج مشکلات کشور این است. ما در گام دوّم انقلاب بایستی حرکت کشور را بر دوش جوانها قرار بدهیم همچنان که در گام اوّل در دورهی انقلاب هم هدایت را امام میکرد امّا حرکت را و موتور پیشرفت را جوانان روشن میکردند، حرکت را آنها به وجود میآوردند.
🆔 @ashora_karbala