هدایت شده از قروقاطی
اصلاحطلبان مشغول تخریب انقلابیها بودند، انقلابیها هم تا ۸ تیر مشغول تخریب انقلابیها و سپس یک هفته ژست وحدت گرفتند!!
قطعا یکی از عوامل باخت جریان انقلابی، اتهام زنی و کینه پراکنی بین خود انقلابی ها بود.
عامل دیگرش هم بداخلاقی ها و اظهارات حساب نشده افرادی که به عنوان چهره و سخنگوی جریان انقلابی مطرح شدند از حمید رسایی و سعیدیسم گرفته تا ...
اینکه افراد بی اعصاب که با همه دعوا دارند، برای دکتر جلیلی تبلیغ میکردند باعث شد برچسب ناجوانمردانه ی «طالبان» به دکتر بچسبد😔
در طول این مدت از خیلی ها شنیدم که میگفتند: «دکتر جلیلی شخصیت قابل احترامی هست ولی برخی از اطرافیانش، افراطی هستند و بعید است دکتر بتواند اینها را مهار کند. بعضی از اینها قبل از اینکه پیروز شوند اینقدر بددهن و انحصارطلب و بی اخلاق هستند، اگر به قدرت برسند چه خواهند کرد؟!»
#انتخابات
@GgaroGhati
@GgaroGhati
بازی رای قومیتی برای فرار از پاسخ گویی
محمدسعید احدیان نوشت:
🔹در پاسخ به مطلب آقای ثابتی بعنوان نظر شخصیت حقیقی خودم که ارتباطی به جایگاه حقوقی ام ندارد، لازم دانستم نکاتی را ارائه کنم.
انتخابات نه کلاس ریاضیات است و نه کلاس نقاشی که دو عدد را با هم جمع بزنیم و بگوییم اگر قالیباف کنار می رفت جمع جبری آرای قالیباف و جلیلی کار را در مرحله اول تمام می کرد یا دو عدد مشابه را نمایش دهیم بگوییم دیدید آرای آقای پزشکیان قومیتی است پس ما مقصر نیستیم.
🔹اینکه می گوییم انتخابات کلاس ریاضی نیست و 2بعلاوه 2 مساوی 4 نمی شود یعنی اینکه بعنوان مثال در سال 92 نظرسنجی ها جمع ارای عارف و روحانی را قبل از کناره گیری عارف حدود 30درصد نشان می داد اما با کناره گیری عارف و عدم کناره گیری آقای جلیلی و دوقطبی کردن فضا حول مذاکره هسته ای، موجی درست شد و رای آقای روحانی از 50 عبور کرد و در مرحله اول پیروز شد در حالیکه ستاد آقای جلیلی اصرار داشتند که ما می مانیم و جمع آرای آقای عارف و روحانی کمتر از 50 است و اگر ما پیروز نشویم انتخابات حداکثر دو مرحله ای می شود.
🔹اما اینکه می گوییم کلاس نقاشی هم نیست که دو عدد را نمایش دهیم و بگوییم پیروزی اقای پزشکیان بدلیل آرای قومیتی بوده است، به این دلیل است که اولا تفاوت آرا در همه استان ها وجود دارد یکی بالاتر و یکی پایین تر و اینکه همه این تفاوت را قومیتی بدانیم حرف نادقیقی است اما نکته مهمتر این است که از روز اول که آقای پزشکیان وارد کارزار انتخابات شدند، همه می دانستند که ایشان یک حجم آرایی در استانهایی دارد که با ایشان نزدیک است که البته قومیتی دانستن آنها خلاف و توهین به مردم است.
🔹 اینکه دوستان ستاد آقای جلیلی این مساله را امروز کشف کردند، نشانه ای دیگر از توهم های غلط درباره رقابت های انتخاباتی است که کار جبهه انقلاب را به اینجا رسانده است. هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد و کمپین های انتخاباتی کارشان این است که متناسب با این مزیت ها و نقاط ضعف، برنامه رقابت انتخاباتی را طراحی کنند نه اینکه بعد از شکست بگویند، رقیب این مزیت را داشت پس اگر باختیم بدلیل این مزیت رقیب است و ربطی به ما ندارد.
🔹یکی از فرصت های آقای پزشکیان آرای چند استان بود که دیگر کاندیداها نداشتند. مساله این است که ما در رقابت با ایشان باید فرصت های دیگر برای کسب رای از دیگر موضوعات را برای ایشان درست نمی کردیم که با این آرای خود نتواند رای خود را به بالای پنجاه درصد برساند چرا که آقای پزشکیان فقط با این رای های چند استان که رئیس جمهور نشدند. پس اینکه ما امر بدیهی این آرای آقای پزشکیان را بعنوان فقط بخشی از آرای ایشان، بهانه ای کنیم برای فرار از پاسخ گویی، همان کلاس نقاشی است که می خواهیم مار بکشیم بجای اینکه بنویسیم مار.
🔹اما نکته بسیار جالب توجه نوشته آقای ثابتی درباره کاهش رای آقای قالیباف مساله رای های منفی است که ایشان برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به آن اشاره می کند. همانطور که ذکر شد نوشتیم هر کاندیدایی مزیت ها و نقاط ضعفی دارد مهم این است که آقای قالیباف علی رغم تخریب ها و آرای منفی ناشی از آن بدلیل مزیت هایی که داشت و نبود امکان دوقطبی سیاست خارجی و فضای فرهنگی، در رقابت های دوقطبی با آقای پزشکیان برنده انتخابات بود.
🔹اما نکته اصلی تر و مهم تر این است که دلیل اصلی رای منفی که آقای ثابتی به آن اشاره می کند، توسط چه کسانی و چه ستادی صورت گرفت. نیاز به اطلاعات رسمی دستگاه های نظارتی نیست که مشخص کرده اند که بیش از 70درصد تخریب های آقای قالیباف متعلق به حامیان آقای جلیلی بوده است بلکه کافی است افراد اصلی موتور تخریب آقای قالیباف مثل آقای رسایی و رائفی پور را دنبال کنید که در ستاد چه کسی حضور دارند و حامی کدام کاندیدا بودند. اینکه شما از یک طرف تخریب کنید، بعد بگویید بخاطر رای منفی رای نداشت،(گرچه ادعای غلطی است) آیا عجیب نیست؟
#انتخابات
#قالیباف
#جلیلی
@aslahkist
@aslahkist
56.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پناهیان ، کاشانی و قالیباف چه طور بی اعتبار شدند؟
یک فایل صوتی تکان دهنده که از همه چیز پرده برداشت
حقایقی درباره ی برخی از اطرافیان دکتر سعید جلیلی برای اولین بار
#سواد_رسانه #خودانتقادی #انتخابات
@aslahkist
@aslahkist
🔺وقتی آقای فتاح را پیشنهاد میدادم هنوز حامی حضور قالیباف در انتخابات نبودم؛ میگفتم نه جلیلی باید بیاید و نه قالیباف. اما همین طرفداران آقای جلیلی کلیپی از مصاحبه فتاح با دلاوری را دست گرفته بودند و میگفتند زود عصبانی میشود و تند خو است؛ یا فلان جا با روحانی سلام و علیک کرده است! هیچ چیز دیگری هم برای گفتن نداشتند. در واقع اجازه ندادند چهره های کم حاشیه و اجماع ساز ورود کنند. بعد یک روز مانده به انتخابات، در کمال تعجب همین فرد تندخو را بعنوان معاون اول جلیلی معرفی کردند. جبهه انقلاب همیشه چوب نگاه های تک بعدی، و البته تفرقه افکنی و لجن پراکنی انقلابی نماها را خورده است. حالا بروید و حال کنید با خوش خویی دکتر پزشکیان!
✍️ عبدالرحیم انصاری
🔺ایشان یکی از اکانت های نزدیک به آقای رائفی پور است که برای تبرئه تیمشان از تفرقه افکنی و لجن پراکنی در زمین براندازها بازی کرده و رفتار خطرناکتری از خود بروز داده است.
این جماعت را باید خوب شناخت و نگذاشت عامدانه یا جاهلانه به کشور آسیب بزنند.
اما پاسخ ما به این بزرگوار:
این ترفندها شما را از تفرقه و لجن پراکنی تطهیر نمیکند. همه این استانها متعلق به ایران اند. آیا سیستان و بلوچستان ترک است؟ آیا پزشکیان سنی است؟ آیا لرها و عرب ها اقوام ایرانی نیستند؟ آیا پزشکیان در سایر استانها رای نداشت؟ آیا جلیلی در استانهای مورد نظر شما هیچ رای نداشت؟ فرق شما در تحریک قومیت ها با جریان برانداز چیست؟!
✍️ عبدالرحیم انصاری
#پزشکیان #جلیلی #انتخابات
@aslahkist
@aslahkist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دو دقیقه، تحلیل عامیانه ای است که رائفی پور از «ایجاد خطای ادراکی به دلیل تولید متعدد اخبار اشتباه» میکند!
حالا قضاوت کنید که خودش و دوستانش با همین روش با قالیباف چه کردند که ما امروز باید با پیام پزشکیان به سیدحسن نصرالله شادی کنیم!
✍ سهیل سلیمی
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی #انتخابات
@aslahkist
https://eitaa.com/aslahkist
قالیباف کاندیدای پوششی؟!
میگن: چون فلانی که رییس ستاد جهادگران قالیباف بوده، ستادهای مرتبط با خود را در مرحله دوم در اختیار پزشکیان قرار داده، پس نتیجه میگیریم «قالیباف کاندیدای پوششی پزشکیان بوده است»!!
این یک مغالطه برای تشدید کینه ها اختلافات در بین جریان انقلابی است.
به طور کلی همیشه بخش مهمی از آنچه به عنوان ستادهای یک کاندیدا در مرحله اول مطرح میشوند ستادهای داوطلبانه هستند که احیاناً در مرحله دوم از کاندیدای مورد نظرشان اطاعت نمیکنند.
ستادهای مردمی یا جهادگران و غیره با ستاد اصلی فرق دارند. هرکسی که به یک کاندیدا علاقه داره میتونه برایش ستاد تأسیس کنه و اسمشو بذاره ستاد مردمی توی محله یا شهر خودش. نیاز به مجوز کتبی از خود کاندیدا یا گذراندن مراحل گزینش و غیره نداره.
مثلا بعضیها که در سال ۱۴۰۰ میدونستند قطعا آقای رئیسی رأی میاره، مغازه خودشان را دو هفته به ستاد مردمی(خودجوش و داوطلبانه) برای رییسی تبدیل کردند تا بعداً که رئیسی سر کار آمد پیش بخشدار و فرماندار و ... بگویند که ما قبلا برای رئیس جمهور تبلیغ کرده ایم تا شاید بتوانند از دولت جدید، امتیازات و رانتهایی بگیرند.
اینها خیلیهاشون اصلا حزب اللهی نبودند بلکه اصلاحاتی یا فرصت طلب بودند.
اتفاقا همین کارهاشون در همان زمان باعث تخریب چهره شهید رییسی بین مردم میشد چون اینها در مناطق خودشان غالبا به عنوان افراد سیاست باز مطرح بودند که ارزشها برایشان اهمیتی نداشت.
رییس ستاد شهید رییسی در سال ۱۴۰۰ که از طرف خود ایشان نصب شده بود آقای علی نیکزاد(وزیر مسکن احمدی نژاد) بود که امسال هم از سوی قالیباف به عنوان رئیس ستاد فعالیت میکرد و در مرحله دوم هم به تبعیت از قالیباف، هوادار دکتر جلیلی شد.
اما اینکه فردی که ستاد مردمی داوطلبانه برای قالیباف یا رییسی زده بود بعدا جلوی دوربین ظاهر شود و وانمود کند که ستادهای رییسی و قالیباف به پزشکیان رأی میدهند یکجور عوامفریبی هست. اینها ربطی به خود رییسی یا قالیباف نداشته و ندارد. غالبا در این مصاحبه ها نوعی اغراق و مغالطه وجود دارد.
فریبکار بودن برخی از اطرافیان آقای پزشکیان را از همین بازی هاشون میشه فهمید که گاهی مثلا رییس ستاد مردمی قالیباف در یک منطقه را با تطمیع یا تهدید به خودشان جذب میکردند و بعد به عنوان رییس ستاد قالیباف در کل کشور وانمود کردند و مصاحبه ای از او میگرفتند تا رأی هواداران قالیباف را به پزشکیان جذب کنند.
نباید اینقدر شتابزده باشیم که هر حرفی را باور کنیم.
اینکه بگیم قالیباف، پوششی پزشکیان بوده حرف غیرمنصفانه ای هست. حتی اگر از کسی کینه داریم نباید در حقش بی انصافی کنیم یا خطاهای دیگران را به عنوان خطاهای او وانمود کنیم.
#رئیسی #پزشکیان #قالیباف
@aslahkist
https://eitaa.com/aslahkist
توهین مشاور جلیلی به ضرغامی
وحید عزیزی(مشاور اقتصادی دکتر جلیلی) در واکنش به توییت ضرغامی(وزیر دولت شهید رئیسی) که «گزارشی از نقش ائمه جمعه و نهادهای حاکمیتی در شکستن تابوها و برگزاری کنسرت در تخت جمشید» ارائه کرده بود، نوشت:
🔹«الحمدلله که دوره وزارت شما و دلقکبازیهایتان تمام شد»
پی نوشت:
۱ - ضرغامی قبلا به مدت یازده سال با حکم رهبر انقلاب، مسؤولیت ریاست سازمان صداوسیما را بر عهده داشته است.
۲ - از جمله تولیدات ارزشمند در دوران مسؤولیت ضرغامی در صدا و سیما، میتوان به سریال های مختارنامه، یوسف پیامبر، شهریار، روزگار قریب، مدار صفر درجه، کلاه پهلوی، در چشم باد، شوق پرواز، تبریز در مه و معمای شاه، ستایش و پایتخت اشاره کرد.
۳ - برخی از افراد که در انتخابات اخیر در ستاد دکتر جلیلی فعالیت میکردند و موجب وحشت اکثریت مردم از این شخصیت ارزشمند شدند، طی سالهای اخیر در عرصه تخریب شخصیتهای خدمتگزار همچون شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان، آقای قالیباف، آقای حداد عادل و ... فعالیت کرده اند.
دکتر جلیلی اگر فکری به حال برخی از این افراد نکند، حتی اعتماد جریان انقلابی را نیز از دست خواهد داد.
#رئیسی #جلیلی
@aslahkist
https://eitaa.com/aslahkist