🔺ادامهی پست قبل:
این اعتراض بود؟
آشوب و اغتشاش بود؟!
یا یک براندازی همراه قتل عام و کار تشکیلاتی و سازماندهی شده؟!
من تنها گلایه ام این است تحرکات اینها از مدتها قبل مشهود بود و میشد لیدرها رو به نام و چهره شناسایی کرد پس چرا زودتر اقدام پیشگیرانه نشد؟
شاید با کمی تامل به واژه ی تکراری #نفوذ که دارد همچون موریانه از داخل پیکره نظام را میجود برسیم که بهای این واژه پامالی خون جوانان شهیدمان شده
کاش حداقل در این اوضاع کمی در نگارش مطالبمان واقعیت را ببینیم
باورم نمیشد زمانی از مظلومیت فرد کشته شده در نیزار حرف میزدند که هنوز بر چهره جنازه اش نقاب بودو تفنگش در دست
شاید از آن دورها بخندید اگر بگویم در آن روزهای تلخ #ماهشهر شبیه سوریه شده بود
ولی کاش بودید و از نزدیک میدیدید و بعد دست به قلم میبردید ...
باید بنویسیم از مظلومیت افرادی که با جانشان در حفظ امنیت این مردم کوشیدند
بنویسیم از آنکه خانه اش سوخت
از آن دیگری که مغازه اش و کل سرمایه اش سوخت
از مسافر کش زحمت کشی که ماشینش طعمه آتش سیاست بازیهای غرب زده شد
بنویسیم از همسرو فرزندی که هنوز منتظر بازگشت شوهر و #پدر از محل کار چشم به در دارند
بنویسید از داغ ما، توقع زیادیست؟!
بنویسید و بپرسید چه دستهایی مانع از ورود به موقع سپاه و ارتش شد و باعث شد گروهکها مجال جولان پیدا کنند
بنویسید از داغ ما که داغ همه خواهد شد، اگر به خواب رفته باشیم وبا لگد دشمن بیدار شویم
دقت کنیم در این شرایط جنگی قلممان در کدام سو میلغزد؟!
نگذاریم زود یادمان برود ....
و بیتفاوت و سرخوش نباشیم و واقعیات را بنویسیم ...
🔺🔺🔺🔺
@banooyetamadonsaz
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
🔰 طوماری از آنچه انقلاب برای ایران به ارمغان آورد:
🇮🇷ایران؛ در زمره امن ترین کشورهای جهان (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
🇮🇷ایران، قطب پزشکی خاورمیانه
🇮🇷ایران؛ کشوری که نامی از آن در لیست ۵۰ کشور پر سرطان جهان وجود ندارد (طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
🇮🇷ایران؛ دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
🇮🇷ایران، چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو
🇮🇷ایران؛ دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
🇮🇷ایران؛ سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری
🇮🇷ایران؛ سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی
🇮🇷ایران، ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا
🇮🇷ایران، طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان (باهر)
🇮🇷ایران؛ دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا
🇮🇷ایران؛ بزرگترین تولید کننده متانول جهان
🇮🇷ایران، یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان (جت کوثر)
🇮🇷ایران؛ پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان
🇮🇷ایران؛ تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان
🇮🇷ایران؛ یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان
🇮🇷ایران؛ ۳۷ امین صادر کننده برتر جهان دربین ۲۲۷ کشور (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
🇮🇷ایران؛ دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان
🇮🇷ایران، بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان
🇮🇷ایران؛ دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی
🇮🇷ایران، یکی از چند کشور جهان که بیش از ۹۵ درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند.
🇮🇷ایران، سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان)
🇮🇷ایران؛ پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل)
🇮🇷ایران؛ یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان
❌هیچ کدام از این افتخارات را تا چهل سال قبل نداشتیم.
شاید باور کردنش برای آنها که هر روز هزاران تهمت و شایعه و خبر منفی درباره ایران می شنوند سخت باشد، ولی با یک جستجوی ساده در اینترنت می توان به درستی تک تک موارد بالا پی برد.
#پیشرفت های_انقلاب
#ما_میتوانیم
#چهل و یک_سال_افتخار
✅کانال آرشیو آثار استاد رائفی پور
https://telegram.me/ostadaliakbarraefipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مسئولین امر بشنوند، مسئولینی که فکر ما بدبختها نیستند، فقط به فکر خوشبختهان!
⁉️ تا حالا به این فکر کردیم که این ایام کرونایی، اون اقشاری که حقوق ماهانه ندارند، سرمایه ندارند، بیمه و حمایت کنندهای ندارند باید چه کنند؟ چه بخورند؟
از ما پوشش رسانهای برمیآید و دعا! به امید تلنگری که بیدارمان کند!
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
♻️ استقبال تمام قد دولت و مردم عراق از جناب رئیسی....
رشته توییتی از علی نادری
🔹 سفر رئیس قوه قضائیه به عراق، یکی از مهمترین سفرهای مقامات ایرانی به عراق در سالهای اخیر است. سطح استقبال سیاسی از این سفر در عالی ترین سطح صورت گرفت.
در حالیکه شورای عالی قضایی جز قوای اصلی عراق محسوب نمی شود، از نظر رعایت اصول همترازی این رفتار دولت عراق حاوی پیام است.
سه سطح برنامه ها در سفر شامل رسمی، سیاسی و برنامه های مردمی، در عالیترین سطح انجام شد.تمامی دیدارهای رسمی با رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس مجلس و رئیس شورای عالی قضایی، همراه با ضیافت تدارک دیده شده بود و مقامات عالی سیاسی به گرمی از رئیس قوه قضائیه و هیات همراه پذیرایی کردند.
🔹 این توفیق پس از حوادث سال گذشته در کشور عراق، حاوی پیام قابل توجهی برای طرف های خارجی و آتش بیاران معرکه ایجاد اختلاف بین ایران و عراق بود.
🔹 حضور در مقتل حاج قاسم و ابومهدی المهندس با حضور بیش از چهل رسانه مهم منطقه که برخی از دشمنان مهم مقاومت به شمار می روند و سخنان محکم آ.رئیسی،این نقطه رابعنوان مکانی نمادین برای جبهه مقاومت در فرودگاه بغداد به ثبت رساند و رسمیت بخشید و البته بازتاب مهمی در رسانه های منطقه داشت.
🔹 حضور در کاظمین برای زیارت، با استقبال گرم مردم و جوانان اهل کاظمین مواجه شد، شعارها درباره حاج قاسم، ابومهدی و نفی امریکا بود و با تمام وجود به یک مقام عالی رتبه ایرانی خوش آمد می گفت. فشار جمعیت به حدی بود که برای دقایقی ورود آ.ریسی به حرم مطهر را با مشکل روبرو کرد.
🔹 گفتگوهای دو دستگاه قضائی و امضاء سه یادداشت تفاهم و پیگیری موضوع عفو متقابل زندانیان ایرانی و عراقی، ایجاد کارگروه مشترک برای رفع مشکلات حقوقی در مبادلات تجاری 13 میلیارد دلاری ایران و عراق، همکاری برای پیگیری پرونده ترور فرماندهان شهید از مهمترین بخش های سفر بود.
🔹 استقبال گسترده چهره های سیاسی و برجسته عراق در کنار حضور پرتعداد و معنادار سفرای کشورهای مختلف خصوصا کشورهای غربی و اروپایی از برنامه سالگرد پیروزی انقلاب در سفارت جمهوری اسلامی، نسبت به سال های قبل برای رسانه های قابل توجه و حائز اهمیت بود.
🔹 در دیدار با نخست وزیر عراق، شش نفر از وزرای اصلی کابینه مصطفی الکاظمی حاضر بودند و هیات ایرانی با استقبال گرم نخست وزیر عراق مواجه شد. تاکید بر طراحی زمانبندی خروج نیروهای امریکایی از عراق و پیگیری موضوع لغو روادید بخشی از نکات مهم مطرح شده و توافق شده در این نشست بود.
🔹نخست وزیر عراق پس از این دیدار هیات ایرانی را به ضیافت شام دعوت کرد که در آن ضیافت نیز چهره های مهم سیاسی عراق از جمله عمار الحکیم، شیخ همام حمودی، فالح فیاض، نوری المالکی، نصار ربیعی و صالح مطلک نیز دعوت شده بودند و به گرمی از هیات ایرانی پذیرایی کردند.
🔹دیدار با علمای اهل سنت و شیعه همچون شیخ خالد مُلا رئیس جماعت علمای عراق و شیخ مهدی صمیدعی رئیس دار الفتوای عراق و شیوخ و بزرگان عشائر این کشور که در ساختار اجتماعی عراق نقش تعیین کننده و برجسته ای دارند نیز با استقبال قابل توجه شیوخ و برجستگان عشائر عراق برگزار شد.
🔹 دیدار جداگانه با رئیس جمهور و رئیس مجلس با توجه به آنکه در ساختار سیاسی عراق نماینده اهل سنت و کُردها محسوب می شود از دیدارهای مهم این سفر بود. این در کنار دیدار با هوشیار زیباری نماینده اقلیم کردستان عراق و دعوت از آ.رئیسی برای سفر به اقلیم کردستان بود.
🔹 شرکت در محفل خانواده، مادران وهمسران شهدای عراقی از جمله مادر ده شهید که تصاویرش بازتاب زیادی در رسانه ها داشت و دیدار با هزاران نفر از اقشار مردم عراق و سخنرانی عربی برای آنها که با واکنش های شورانگیز جوانان انقلابی روبرو شد آخرین برنامه این سفر پرکار و فشرده بود.
🔹 در گفتگو با صاحب نظران عراقی دریافتم این بود که حضور پرقدرت مقام عالی ایرانی در کشور عراق، که هم مورد استقبال در عالترین رده سیاسی قرار گرفته، هم با گروه های مختلف شیعه، سنی و کُرد عراقی گفتگو داشته و هم مورد استقبال میدانی مردم عراق قرار گرفته، حاوی پیام مهم بین المللی است.
🔹 این پیام، تصویری واقعی از فضای عراق و وضعیت ایران در این کشور است. دستاور بزرگ این سفر شکستن تصویر رسانه ساخته ضد ایرانی از عراق بود و این اتفاق به حدی تمام کننده بود که لشکر بزرگ رسانه ای ضد مقاومت حاضر در عراق نیز ترجیح داد عملا در مقابل این سفر به جای حاشیه سازی، سکوت کند.
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
🔰 دربارهی سعید محمد
🔹 تصمیم گیری درباره حمایت یا عدم حمایت از سعید محمد بسیار بسیار زود است اطلاعات زیادی درباره ایشان در دسترس نیست و عجیب است که چطور برخی فقط با شنیدن اسم و دیدن چهره ایشان شیفتهشان شدهاند!
👈 در خلال همین اطلاعات ناقصی که در این مدت کوتاه در دسترس قرار گرفته است، بعضی نکات مثبت به چشم میخورد که مرورشان خالی از لطف نیست....
1⃣ ایشان در جلسهی غیرعلنیای که با جوانان انقلابی قم داشته اند، بیان کرده اند که با آقایان رئیسی و جلیلی رقابت نخواهند کرد. میگویند خدمت آقای رئیسی رسیده و گفته اند اگر شما تصمیم به آمدن دارید، بنده نمیآیم و همچنین به آقای جلیلی گفتهاند به هر کدام اقبال بیشتری شد، دیگری به کمک او بیاید. نه تنها در اینجا نامی از آقای قالیباف نمیآید که اطلاعات و گمانههای غیررسمی دیگری هم که در این مدت منتشر شده است، خبر از فاصلهی ایشان از جناب قالیباف میدهد.
✅ در نظر مثل منی که آقای جلیلی را #اصلح_غیرمقبول میدانم، بهترین اتفاق این است که شخصی بر سر کار آید که هم به فکر آقای جلیلی نزدیکتر باشد و هم با آمدنش، بسط ید ایشان را افزایش دهد(حال یا در مناصب اجرایی دولت و یا به عنوان شخصیتی اثرگذار در دولت آینده). و اساسا اصلیترین امید ما به رای آوریِ آقای رئیسی در دور قبل نیز، همین جهت بود.
2⃣ اصولگرایان نه تنها از ایشان حمایتی نکرده اند، که ظاهرا ایشان را به عنوان رقیب خود میبینند و برخی شروع به تخریب ایشان کردهاند.
و این برای مثل من نه تنها پارامتر منفیای نیست که یک نشانهی مبارک حساب میشود! علت آن را در امثال این کلیدواژهها جستجو کنید:
«بذرپاش»، «شفافیت آراء»، «عنابستانی»، «یامینپور-تالارپشتی-لیستوحدت»، «قالیباف-عیسیشریفی»...
3⃣ ایشان از لحاظ چهره و پرستیژ ظاهری و فرهیختگی در تکلم و سواد آکادمیک، شرائط به نسبت قابل قبولی دارند.
4⃣ نگاه آقای محمد در اقتصاد، به واسطه جایگاه شغلی خود و با توجه به برخی اظهاراتی که در این مدت کوتاه مطرح کردهاند، نگاه به درون و معتقد به اقتصاد مقاومتی و درونزاست؛ آن هم نه نگاهی افراطی و بریده از خارج، بلکه نگاهی واقع بینانه که قائل است عمدهی تلاش درونی باید در تولید «کالاهای اساسی و استراتژیک» باشد تا تحریم تحریمکنندگان ما را زمینگیر نکند(مطرح شده در یکی از مصاحبههای اخیر).
بالاخره واقعیت این است که جمهوری اسلامی راه جدیدی را در جهان شروع کرده است؛ راهی که خوشایند ابرقدرتهای جهان نیست. یک روز مثل اوبامایی بر سر کار است که فیالجمله امکان مذاکره با آن وجود دارد و یک روز مثل ترامپی بر سر کار است که تا بن دندان مسلح، کمر به براندازی نظام میبندند. ترامپی که اکنون نیز جایگاه مردمی و حزبی قابل قبولی دارد و چه بسی رئیسجمهور بعدی آمریکا باشد! عقل سلیم میگوید دلخوش و منتظر مذاکره نباید نشست؛ چارهای نیست جز اینکه از درون قوی شد و اگر هم قرار است پای سرمایه گذاری خارجی وسط باشد، باید به سمت بلوک شرق متمایل شد نه غرب!
👈 از این جهت آقای محمد، در نگاه اول گزینهی مناسبی به نظر میرسد. تا مرور زمان شرائط را چگونه رقم بزند!
5⃣ نمیدانم این گزینه پنجم را پارامتر مثبتی لحاظ کنیم یا منفی ولی ظاهرا آقای محمد به صورت خودجوش و با تصمیمگیری شخصی صرف، وارد عرصه انتخابات نشدهاند. مطرح شدن «قطعیِ» نام ایشان از «مدتها قبل»، بدون حتی یک مصاحبه در آن مدت درباره کاندیداتوری، در حالی که گاهی افرادی با سابقهی وزرات، در شورای نگهبان تایید صلاحیت نشدهاند، این گمانه را تقویت میکند که ایشان با حمایتی در بدنهی قدرت و به پشتوانهی فکریِ بخشی از عقلای قوم وارد این عرصه شدهاند.
آن جماعت، به قرائنی که عرض شد قطعا اصولگرایان نیستند و این مطلب زین پس بهتر نیز آشکار خواهد شد.
🔹 گمان قوی به سمت سپاه پاسداران میرود، گمانی که زمان استعفای ایشان از قرارگاه و اعلام رسمیِ کاندیداتوری، با انتصاب ایشان به سِمت مشاور فرمانده کل سپاه شکل گرفت و با حمایت قرارگاه خاتم از آقای محمد، بعد از اظهارات یکی از اصولگرایان علیه ایشان، تقویت شد!
شخصی مستقیما از فرماندهی یکی از قرارگاههای سپاه، به عرصهی کاندیداتوری ریاست جمهوری وارد شده است و تمام سابقه و افتخاراتش، استفاده از نام سپاه و قرارگاه خاتم میباشد و سپاه هم نه تنها مخالفتی با این استفاده از نام خود نکرده است که ایشان را به عنوان مشاور فرمانده خود منصوب نموده است. امروز اقبال قابل توجه بخشی از مردم به آقای سعید محمد، به پشتوانه نام و سابقهی سپاه در امور اجرائی و سازندگیست.
ادامه در پست بعد...
🔹 این مطلب از این جهت حُسن است که همسویی و همافزایی دولت و سپاه، کشور را قویتر و سرعت پیشرفت را بیشتر میکند ولی از سوی دیگر به نظر میرسد نباید از یک دولت با روحیه و شاکلهی نظامی، چندان انتظار اجرای دموکراسی و آزادی بیان و آزادی مطبوعات داشت و در مسائل مختلف نباید انتظار برخورد غیرامنیتی از ایشان داشت. البته اینها همه تحلیل و ظنون است، الله اعلم...
👈 به هر حال مردم سالاری یک کالای لوکس است و مردمی که در نیازهای اولیهشان ماندهاند، اولویتشان شکم گرسنه و خرج ماهانه است تا آزادی بیان و انتظار برخورد غیرامنیتی!
✅ القصه که هنوز برای اظهار نظر قطعی درباره ایشان بسیار زود است اما عجالتا، حامیان سعدیدین، یکدیگر را تخریب نکنند تا ببینیم چه میشود!
پ.ن: نسبت به ناشناخته بودن، در بین مردم اقبال قابل توجهی نسبت به ایشان دیدم و این از عجایبِ ما ایرانیهاست😉 به هر حال ایشان از اصلیترین گزینههای انتخابات پیش روست و نمیتوان به راحتی از کنار نامشان عبور کرد!
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
zarif1.mp3
11.48M
🔺 فایل کامل سه ساعته مصاحبه آقای ظریف
باعنوان: تاریخ شفاهی دولت تدبیر و امید!
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
اون چی میگه؟ من چی میگم؟.pdf
1.59M
🔺 اون چی میگه؟ من چی بگم؟
این پیدیاف شامل جملاتی کوتاه برای انواع پرسشها و شبهات است که میتوانید برای گفتگو با اطرافیان از آنها استفاده کنید.
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh
🔰 خاطره خواندنی عباس معروفی در دیدار با حجتالاسلام رئیسی
روز ۱۹ آذر ۱۳۷۰ بازجویم حکم توقیف موقت گردون را به دستم داد. از آنجا مستقیم به اداره مطبوعات ارشاد رفتم و آقای مدیرکل گفت کاری از دستش ساخته نیست. بعد به شرکت تعاونی مطبوعات رفتم و برای اولین بار با محسن سازگارا مدیرعامل شرکت تعاونی مطبوعات آشنا شدم. او آنروز خیلی با من حرف زد و گفت باید تلاش کنیم تا این حکم را بشکنیم. از یکسو او میدوید، از سویی حمید مصدق و از سوی دیگر خودم.
یکی از غمانگیزترین دورههای زندگیام همین ۱۸ ماه تعطیلی گردون بود که همه رفتوآمدها، تلفنها و ارتباطهایم قطع شد. یکباره احساس کردم چقدر تنها شدهام. نمیدانستم چه خاکی به سرم بریزم. تنها سیمین بهبهانی هر روز به من تلفن میزد و دلداریام میداد. نامهنگاری، ملاقات، دیدار و گفتوگو هیچکدام فایدهای نداشت تا اینکه قاضی پروندهام در دادستانی انقلاب حکم مرا اعلام کرد: «اعدام».
فروشکستم. حالا جز نگرانی از حکم اعدامی که قاضیام داده بود، وزارت ارشاد هم کنفیکون شده بود. خاتمی رفته بود. در همان زمان داشتم رمان سال بلوا را مینوشتم و این جمله جایی خودنمایی میکرد: «ما ملت انتظاریم!» و در انتظار سرنوشت گردون میسوختم. حکم اعدام را برداشتم و به طرف سازگارا راه افتادم. او به من خبر داد که روزهای سهشنبه حجتالاسلام رئیسی، دادستان انقلاب، بار عام دارد و قرار شد که من از ساعت ۶صبح سهشنبه آنجا باشم. این سهشنبه رفتنها، چندبار طول کشید و نوبت من نرسید، بار پنجم، ساعت۱۲ من توانستم آقای رئیسی را ببینم. در هر دیدار پنج نفر میتوانستند به ترتیب شماره، وارد اتاق دادستان انقلاب شوند. نفر اول که آخوند پیری بود، به دادستان جوان و خوشتیپ انقلاب گفت اگر اجازه داشته باشد، بماند و به عنوان آخرین نفر با او خصوصی حرف بزند اما رئیسی قبول نکرد. گفت: بفرمایید! خودم را معرفی کردم. رئیسی کمی نگاهم کرد، با لبخند گفت: «همون عباس معروفیِ معروف؟»
«بله همون کرکس شاهنشاهی! همون غول بیشاخ و دُم که هر روز کیهان مینویسه.»
«شما بمونید. نفر بعدی؟»
سه نفر بعدی هم مطلبشان را گفتند و رفتند. دادستان انقلاب گفت: «خب آقای معروفی، چه میکنید؟»
«رمان مینویسم، کتاب چاپ میکنم. هر کار بشه! چون دفترم بازه اما گردون رو توقیف کردن.»
«خب فکر میکنی چرا توقیف شده؟»
«همکاران شما از من میپرسن چه جوری و با چه پولی این مجله رنگارنگ را منتشر میکنم؟»
«این سؤال من هم هست.»
«مجله روی پای خودش ایستاده، ۲۲هزار تیراژ داره.»
«چند سالته؟»
«۳۳سال»
«این چیزهایی که درباره شما در روزنامهها مینویسن، من فکر کردم بالای ۶۰سال رو داری.»
آنوقت در کامپیوتر پروندهام را نگاه کرد و گفت: «عجیبه! خیلی عجیبه! لک توی پروندهات نیست.»
گفتم: «میدونم. من حتی سمپات کسی یا چیزی نبودهام.»
با حیرت خیرهام شد و با خنده پرسید: «حتی خانمبازی هم نکردهای!؟»
گفتم: «نه! من زن و سه تا دختر دارم.»
به پشتی صندلیاش تکیه داد با لبخند نگاهم کرد. یک لحظه فکر کردم عجب آخوند خوشسیما و خوشتیپی است. گفت: «پریشب در قم منزل یکی از علما بودم. قسمتی از کتاب سمفونی مردگان شما را خوندم. میخواستم ازش بگیرم، دیدم براش امضا کردی بهم نداد. دلم میخواد بخونمش.»
اتفاقاً نسخهای از چاپ سوم رمان در کیفم بود. گذاشتم روی میز. دست به جیب برد که پولش را بپردازد. گفتم: «قابلی نداره.» گفت: «نه این میز، میز خطرناکیه. میز قضا و قدر!» و خندید: «باید پولشو بپردازم، شما هم باید بگیری!» ۳۰۰تومان را روی میز گذاشت و گفت: «تعجب میکنم! چرا این قدر راجع به شما بد مینویسن؟ امکانش هست فوری همه گردونها را به من برسونید تا شخصاً مطالعه کنم و تصمیم بگیرم؟»
گفتم: «با کمال میل. فردا میارم.»
گفت: «نه! فردا دیره. همین حالا!» و تلفن روی میزش را طرف من گذاشت: «زنگ بزن بیارن فوری!» و خواست که ناهار بمانم. تشکر کردم، یک دوره گردون را دادم و خداحافظی کردم.
هفته بعد، پروندهام به دادگستری ارجاع و گردون تبرئه شد.
(منبع: روزنامه شرق، شماره ۳۳۷۷، ۸ اسفند ۱۳۹۷)
💠به کشکول یک طلبه بپیوندید🔰🔰🔰
🆔 @KashkooleTalabeh