eitaa logo
اخبار اصناف کشاورزی ایران
514 دنبال‌کننده
629 عکس
363 ویدیو
142 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ در دیدار وزیران کشاورزی ایران و مالزی تفاهم‌نامه‌های همکاری‌های دو کشور در زمینه تجارت محصولات غذایی و همکاری در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی پیگیری شد.
آینده مبهم بدلیل مالکیت شخصی سامانه سبک آیا سامانه بهره برداران کشاورزی ایران با وجود تمام ایرادات از قبیل بحث مالکیت شخصی و عدم دارا بودن مجوزهای فنی ، امنیتی و حاکمیتی لازم امکان و صلاحیت لازم برای ثبت و ضبط و بهره‌برداری از اطلاعات کشاورزان را دارد؟ چرا تاکنون درگاه ملی و سامانه سبک وزراتخانه اجازه اتصال به سامانه سبک را نداده اند؟ عدم رفع شبهات وتاخیر در انجام تعهدات وتکالیف مدیران اتاق اصناف کشاورزی اسباب عدم رضایت نمایندگان اصناف کشاورزی ایران از عملکرد اتاق اصناف کشاورزی ایران بخاطر عملکرد ضعیف در استقرار سامانه سبک و.... بوجود آورده است. اتاق اصناف کشاورزی ایران پس از اعلام معرفی سامانه ای بنام سامانه بهره برداران کشاورزی(سبک)به وزارت جهاد کشاورزی در سال۱۴۰۰مدعی شد که این سامانه در راستای نظم بخشی وتوسعه به فعالیت‌های کشاورزی در کنار استقرار اتاق اصناف در سطوح شهرستانی می‌تواند در ایجاد بانک اطلاعات وتکمیل شناسنامه بهره برداران کشاورزی در راستای اجرای نقشه راه کشاورزی ایران موثر عمل نماید. در نگاه اول کار بسیار پسندیده ،شایسته ومورد قبول هر مخاطبی بود. اما متأسفانه با گذشت بیش از دوسال بحث استقرار سامانه بدلیل سو مدیریت ،رویکرد شخصی نگری و سواستفاده های بسیار در حوزه شهرستانی،استانی وملی دچار انحراف جدی شده است. از طرفی با توجه به مهلت زمانی استقرارسامانه با هدف صدور پروانه های کسب کشاورزان بر بستر درگاه اینترنتی صدور مجوزهای دولت وعدم اخذ هیچگونه مجوز فنی ،امنیتی و...از این درگاه ،اسباب نگرانی ذینفعان از عدم انجام بموقع وعدم پاسخگویی مناسب به ذینفعان ،ضمن حساس شدن عوامل نظارتی ،سبب تشدید نگرانی نمایندگان اصناف کشاورزی شده است. به موازات این اتفاقات ،برخورد نامناسب افراد پاسخگو در موضوع ،شنیده ها در خصوص تبانی در انتخابات مرداد ماه ۱۴۰۰،بی انضباطیهای مالی واخلاقی مجریان طرح سبب تشدید نارضایتی‌ها وفشار افکار عمومی بر شخص قاسم پیشه ور در اینروزها شده است. در این راستا جلسات ومذاکراتی بین نمایندگان ذینفعان، عوامل نظارتی ومسئولین جهاد کشاورزی در سطوح شهرستان ،استان وکشور واقایان برگزار شده است. اما اخبار حاکی بر اصرار حضرات خود خوانده بر افعال خارج از موازین ودستورالعملها میباشد.
چه چیزهایی می‌تواند انگیزه افراد را افزایش دهد؟
هفتمین اجلاس‌های اصناف کشاورزی ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چگونه تصمیم های کوچک و هوشمندانه در بلندمدت زندگی ما را می سازند؟ ✍خلاصه کتاب اثر مرکب اثر  دارن هاردی
هفتمین اجلاس اتاق کشاورزی ایران بدلیل عدم حضور نمایندگان استانها به حد نصاب نرسید امروز اول اسفندماه قرار بود هفتمین جلسه اتاق اصناف کشاورزی ایران برگزار شود اما بدلیل عدم حضور نمایندگان استانی، به حدنصاب لازم نرسید. نکته جالب‌توجه این اجلاس، عدم اعلام دستورجلسه در دعوت‌نامه بود که باعث اعتراض برخی اعضای حاضر نیز شد. در این جلسه، آقایان دکتر بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهادکشاورزی، دکتر فصاحت معاون وزیر و رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی و مهندس عدل طلب دبیر هیأت عالی نظارت شرف حضور داشتند. عمده‌ترین درخواست هیأت رئیسه، مشاورین و نمایندگان استان‌ها از مدیران ارشد وزارتخانه، اتصال سامانه صدور مجوزهای اتاق(سبک) به درگاه ملی مجوزها و رفع مشکلات صاحبان پروانه‌ها در زمینه دریافت خدمات مربوطه بود. شایان ذکر است علیرغم مصوبه هفتادو دومین جلسه هیئت مقررات‌زدایی و دستورالعمل‌های صادره دولت مبنی بر محدودسازی صدور پروانه‌های کاغذی در سراسر کشور و لزوم لینک سامانه‌های صدور مجوز به درگاه ملی و اخذ شناسه یکتا برای پروانه‌های کسب‌وکار و با وجود تذکرات و پیگیری‌های مکرر ناظرین و ذینفعان، اتاق ایران تاکنون موفق به اخذ تأييديه های لازم در زمینه استانداردهای فنی و امنیتی سامانه سبک نشده است‌. مورد مذکور، باضافه ابهام در مالکیت مادی و معنوی نرم‌افزار، عدم پاسخگویی و اصرار در رفتارهای نامناسب بجای شفاف‌سازی، موجبات تشدید نگرانی‌ها و نارضایتی اعضای اصناف کشاورزی و مدیران نظام‌های صنفی کشاورزی در سطوح مختلف شهرستانی تا ملی را فراهم آورده است.