🔴زمان فیلتر تلگرام اعلام شد
🔰علاء الدین بروجرد، ئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
✅ این تصمیمی است که در بالاترین سطح اتخاذ شده و تلگرام جای خود را به یک سامانه مشابه ملی خواهد داد.
✅ این موضوع به لحاظ امنیت ملی ما مهم است، با توجه به نقش مخربی که تلگرام در بحران های سال گذشته در کشور داشت و هم اینکه ما امروز در فضای مجازی به این توانمندی رسیده ایم که یک سامانه ملی را تعریف کنیم؛ مانند سروش و ظرفیت های دیگر.
✅ممکن است تعداد مشترکین سروش ۳ میلیون باشد و تعداد مشترکین تلگرام چهل میلیون، اما این تعداد سرریز می شوند؛ وقتی تلگرام از مدار خارج شد مردم به یک سامانه ملی روی می آورند
✅در رابطه با نگرانی هایی که رسانه های بیگانه بیشتر به آن دامن می زنند که سامانه های داخلی ایمن نیست و یا مسائلی از این گونه، به لحاظ بستر سازی فنی و سالم بودن محیط آن، کار گسترده ای دارد صورت می گیرد.
✅این تصمیم اتخاذ شده که تلگرام جای خود را به یک سامانه ملی بدهد و فکر می کنم حداکثر تا پایان ماه جاری (فروردین ماه)‼️ این اتفاق خواهد افتاد.
🔰 @asr_daneshjoo
جمهوری اسلامی ایران برای مردم چه کرده است؟ پاسخ :
♦️پزشکی
جزو ۴کشور برترِ دنیا در درمانِ ناباروری
جزو ۱۰کشور برتر سازنده داروهای بیماری خاص
جزو ۵کشور برتر دنیا در علم ژنتیک و رویان
جزو ۴کشور اول جهان در ارتوپدی، عملهای زیبایی، پیوند اعضا
ساخت هزاران مرکز درمانی مجهز در شهر و روستا
♦️ورزشی
مقام اول تا سوم کشتی دنیا
طی ٣المپیک قوی ترین وزنه برداران دنیا ایرانی بوده اند
جزو ۵قدرت برتر تکواندو دنیا
جزو ٨قدرت برتر والیبال
رتبه ۵ فوتسال دنیا
رتبه ۴ فوتسال ساحلی دنیا
رتبه ۱ فوتبال آسیا
رتبه ۱ بستکتبال آسیا
♦️نظامی
جزو ٨کشور قدرتمندِ نظامی دنیا
جزو ٧کشور قدرتمند موشکی
جزو ۵کشور سازنده زیر دریایی و و دومین کشور سازنده اژدرهای حباب ساز
ساخت انواع موشک کروز و بالستیک
ساخت انواع پهبادهای پیشرفته بومی
ساخت انواح ناوچه و تانک و هلکوپتر بومی
♦️دانشگاهی
افزایش چند ده برابری تعداد دانشگاها و دانشجویان
رتبه زیر ۱۰۰دانشگاههای معروف ایران در دنیا
٧۵% جوانان ٢۰تا٣۵ ساله تحصیلات آکادمیک دارند.
رتبه های اول تا پنجم مسابقات جهانی رباتیک
رتبه های بالای المپیادهای علمیِ دانشجویی و دانش آموزی
♦️علمی
رشد و شتابِ اول علمی دنیا قبل از دولت فعلی
مقام اول تولید علم و مقاله قبل از دولت فعلی
جزو ٨کشور دارنده دانش بومیِ هسته ای
جزو ۵کشور دارنده دانش پیل سوختی
جزو ٧کشورِ اول در نانوتکنولوژی
جزو ۱۰کشور سازنده ماهواره و فضاپیما
جزو ۱۰کشور سازنده گوشی تلفنِ هوشمندِ ۴هستهای با تکنولوژیِ بومی(GLX)
جزو ٨کشور برتر سازنده سد های بتنی و خاکی و تأسیساتِ نیروگاهی
♦️کشاورزی
رتبه های اول تا هفتم جهان در تولیدِ زعفران، پسته، گردو، خرما، سیب، مرکبات، هلو، زدآلو، خیار، هندوانه
خودکفایی در گندم
احداث چند صد هزار هکتار گلخانه و مزرعه مکانیزه
رتبه اول تولید حبوبات در آسیا
رتبه بالا در تولید گل
رتبه ٧دنیا در تولید و رواج گیاهان دارویی و طب سنتی
♦️رفاهی
ساخت هزاران کیلومتر جاده کوهستانی، روستایی و پوشش ٩۰% جاده ای کشور
برق رسانی به بیش از ٩۵% مناطق کشور
گاز رسانی به ٨۰% مناطق کشور
پوشش ارتباط تلفنی و موبایلی در بیش از ٩۰% مناطق کشور
پوشش اینترنت در بیش از ٨۰% کشور
♦️قرآنی_مذهبی
تربیت هزاران حافظ کلِ قران
مقام های اول قاریان ایرانی در مسابقات بین المللی
افزایش چند ده برابری تعداد طلاب و حوزه های علمیه
چند صد برابر شدن تعداد مساجد و حسینیه ها
افزایش چند ده ملیونی جمعیت شیعیان جهان
♦️سیاسی
تشکیل گروههای طرفدارِ ایران و هسته های مقاومت از شرق تا غرب عالم مثلِ:
حزب الله لبنان،جهاد اسلامی و حماس در فلسطین،الوفاق بحرین، حوثی یمن، شیخ زکزاکی در نیجریه، سپاه بدر عراق، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان، مقاومت سوریه و ....
تبدیل شدن به بانفوذ ترین قدرتِ منطقه.
💢درضمن، تمام این پیشرفت ها، درحالی بوده که ٨سال جنگیدیم، تحریمِ علمی و اقتصادی بودیم، و فروش نفتمان نسبت به زمان شاه از ۶میلیون بشکه به حداکثر ٢میلیون بشکه رسیده، و جمعیت هم از ٣۰میلیون به ٨۰میلیون نفر افزایش پیدا کرده و به همین نسبت هزینه ها چند برابر شده...
🌸 ۱۲ فروردین؛ روز جمهوری اسلامی ایران مبارک باد. 🌸
🔰 @asr_daneshjoo
سیزده بدر واقعی ما این است که از خانه های تنگ و تاریک افکار خرافی خودمان به صحرای دانش و بینش خارج شویم!
#شهید_مطهری
🔰 @asr_daneshjoo
قانون اساسی.pdf
220.4K
🌟 خواندن ۲۰ دقیقه قانون اساسی جمهوری اسلامی «کشورتان» حتما برایتان جذاب خواهد بود.
🔰 @asr_daneshjoo
❓دلیل تأکید چند باره رهبر انقلاب در دیدارهای اخیر بر استفاده از ظرفیت جوانان چیست؟
📌 بزرگترین ضعف جبههی ایران در سالهای ابتدای جنگ، عدم شناخت درست از استعداد، ساختار، اهداف و نقشههای دشمن بود. حسن باقری اما با تأسیس "واحد اطلاعات عملیات سپاه" توانست این نقطهی ضعف را تبدیل به فرصت کند. او و نیروهایش با رصد دائمی از جبههی دشمن، به جمعآوری اطلاعات، نقشهها، کالکهای عملیاتی و بازجویی از اسرا پرداختند و توانستند شناسایی جامع و دقیقی از آرایش نظامی جبههی بعثی را به دست آورند. این رصد دقیق و جامع، نقطهی شروع حرکتهای بعدی جبههی خودی شد.
📌از دل همین اقدامات بود که عملیاتهایی چون فتحالمبین و بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر با موفقیت انجام شد و کفهی ترازوی معادلات جنگی را به نفع ایران سنگین کرد. جنگ نظامی به مدد ورود جوانانی نظیر حسن باقری، با پیروزی و اقتدار ایران به سرانجام رسید.
🔍 حالا سی سال است که از پایان جنگ نظامی میگذرد و در این سی سال، هیچ دشمن دیگری به خودش اجازه نداده است که دربارهی گزینهی جنگ نظامی با ایران فکر کند. به جای آن، صحنهی نبرد را به حوزههای دیگر کشاندند. جنگ فرهنگی، جنگ سیاسی، جنگ دیپلماسی، و از همه مهمتر #جنگ_اقتصادی. اگرچه دشمن به ما ضرباتی در این جنگها زده است، وگرچه امکانات و تجهیزات ما در مقابل دشمن، مانند همان دوران جنگ نظامی، به مراتب کمتر است، اما در این جنگ هم میتوان پیروز شد. چگونه؟
⚡️آیا آمریکا با #تجارت_آزاد پیشرفت کرد؟
🔹وقتی ایالات متحده آمریکا تشکیل شد، الکساندر همیلتون نخستین فردی بود که بر کرسی وزارت خزانه داری این کشور تکیه زد.
🔹نخستین ماموریت همیلتون، تهیه گزارشی درباره وضعیت اقتصادی آمریکا بود. او نتیجه تحقیقات خود را پنجم دسامبر ۱۷۹۱ با عنوان "گزارش درباره تولیدات"(Report on Manufactures) تقدیم کنگره کرد که مبنای مصوبات کنگره در صیانت از بازار آمریکا برای کالای آمریکایی شد.
🔹قلب گزارش همیلتون، میتواند این پاراگراف باشد:
"صنایع نوتأسیس باید از رقابت و تهاجم تولیدکنندگان خارجی محافظت شوند و تا وقتی که کارخانهجات داخلی بزرگ و قوی شوند، دولت باید با افزایش حقوق گمرکی از آنها حمایت کند. زمانیکه صنعت داخلی توسعۀ کافی یافت، و هزینۀ متوسط تولیدات پایین آمد و تولیدکنندگان از «صرفههای ناشی از مقیاس» برخوردار شدند، سپس دولت می تواند در آن بخش، تجارت آزاد را پیشه کند تا بر اثر رقابت بین تولیدکنندگان داخلی و خارجی، قیمت ها پائین بیاید و کیفیت اجناس و خدمات بالا برود."
🔹پاتریک بوکانان در اینباره مینویسد:
"ایالات متحده پشت دیوار تعرفهای که توسط جرج واشنگتن، الکساندر همیلتون، کلی، لینکلن و دیگران ساخته شد، از یک جمهوری ساحلی ارضی، به بزرگترین قدرت صنعتی جهان تا به حال، آنهم صرفا در یک قرن، تبدیل شد.
چنین سیاست موفقی به حمایت گرایی از تولیدات داخلی معروف است که امروزه ناپسند قلمداد میشود."
🔹هیچ کشور پیشرفتهای در جهان وجود ندارد که بدون صیانت از بازار و بازارگشائی برای تولید داخلی خود به پیشرفت رسیده باشد.
🔹پیشرفت البته لوازم دارد. شرط لازم و اولیه آن صیانت از بازار داخلی برای تولید داخلی است. شرط دیگر این است که نظام اقتصادی به تولید پاداش دهد نه به دلالی. شرط سوم این است که هدف نظام حمایتی، نه بیشینهسازی سود تولیدکننده، که پیشرفت صنعتی باشد؛ یعنی تولیدکننده در برابر امتیازاتی که از دولت میگیرد موظف باشد بخش مشخصی از عایدات خود را صرف تحقیق و توسعه کند و تکالیفی در رابطه با ارتقای فناوری و افزایش کمیت و کیفیت محصولات داشته باشد.
🔹هیچ نظام اقتصادی در دنیا وجود ندارد که بدون حمایت، هدایت و نظارت قدرت فائقه مرکزی، یعنی دولت، کشور را به پیشرفت رسانده باشد. لیبرالهای ایرانی اما قائل به این هستند که اقتصاد را اگر به حال خود رها کنند و آزاد بگذارند، به مدد دست نامرئی آدام اسمیت، نیروهای بازار در جهت پیشرفت کشور عمل خواهد کرد. این جنگل اقتصادی که با شعار آزادی ایجاد میشود، به پیشرفت منجر نمیشود، بلکه چنانکه میبینیم جولانگاه مفسدان و رانتخواران و دلالان، و قربانگاه مولدان و صنعتگران میشود.
🔹کشور را باید از شر لیبرالیسم نجات داد. برای پیشرفت ایران، باید چوب لیبرالیسم را از لای چرخ اقتصاد خارج کرد.
🔰 @asr_daneshjoo
📖 #مسابقه_کتابخوانی
🔴 اسامی برندگان مسابقه کتابخوانی "جهاد علوم انسانی"
1- آقای علی رستمی
2- خانم سعادت
3- آقای سیامک اقدمی
🔰 @asr_daneshjoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نماهنگ| رهبرانقلاب: مشتری همیشگی #روایت_فتح بودم
💓شهید آوینی میگفت: این جوانهای ما به راههای آسمان آشناترند تا به راههای زمین
➕حضور رهبرانقلاب در مراسم تشییع شهید آوینی
☑️ @Khamenei_ir
🔰انتشار بیانات رهبر انقلاب در دیدار با جمعی از کارگزاران نظام برای اولین بار
🚨احتياج به «تعمير قلب» داريم
🔖رهبرانقلاب بهمناسبت آغاز سال جدید، روز دوشنبهی هفتهی جاری(۹۷/۱/۲۰) با برخی از مسئولان و کارگزاران نظام دیدار کرده و بیاناتی کوتاه و صمیمی در جمع آنان ایراد فرمودند. در بخشی از این دیدار، رهبر انقلاب با توجه به فضای معنوی #ماه_رجب، اشاراتی به فضای حاکم بر مدیران دههی ۶۰، و حال و هوای آن روزهای کشور داشتند. نظر به اهمیت این موضوع، #خط_حزبالله، برای اولین بار، این بخش از بیانات ایشان را منتشر میکند:
🔻شما آقایان و بعضی از خواهرهایی که اینجا هستند... خیلی از شماها از اوایل انقلاب در میدان فعالیتهای انقلابی بودهاید، یعنی دههی ۶۰ را به خوبی درک کردهاید. [آیا] یادتان هست احساسات خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست رفتار خودتان در آن دهه را؟ یادتان هست بیاعتنایی به مال را که در آن دهه داشتید؟ اهتمام به خدمت را که در آن دهه داشتید؟ یادمان میرود؛ این اشکال کار است.
🔹تدریج! یکی از بلاهای ما تدریج است، یعنی بهتدریج دچار یک حالتی میشویم [اما] نمیفهمیم، پیری خودمان را نمیفهمیم؛ تدریجی است. کسی را که شما بیست سال است، بیستوپنج سال است ندیدهاید، حالا میبینید، پیری او را میفهمید، اما پیری خودتان را که تدریجی است و پیری آن دوست همراهتان را که دائم با هم هستید، نمیفهمید، حس نمیکنید، چون تدریجی است. ما سقوط خودمان، عقبگرد خودمان را که تدریجی است، درست نمیفهمیم، خیلی باید دقت کنیم.
🔹این خیلی مهم است. البته یک راهی هم دارد، یعنی با وجود اینکه تدریج بر اعمال ما و حالات ما حاکم است و این مانع میشود که جایگاه و موقعیت خودمان را درست #تشخیص بدهیم، لکن راه دارد، معیار دارد؛ معیار این است که به عملهای خودمان نگاه کنیم. مثلاً فرض بفرمایید جنابعالی نگاه کنید ببینید که قبلها -مثلاً بیست سال پیش، پانزده سال پیش- مقیّد بودید که حتماً این دو رکعت نشستهی نافلهی عشاء را بهجا بیاورید؛ حالا نمیکنید، حالا مقیّد نیستید -[البته] نافلهِی شب و نوافل دیگر را عرض نمیکنم، [بلکه] همین دو رکعت کوچک و کوتاه را بفهمید که عقب رفتهاید.
🔹اگر دیدید که یک عمل خیری را در دههی ۶۰ یا دههی ۷۰ انجام میدادید، حالا که دههی ۹۰ است، آن را انجام نمیدهید یا رغبت ندارید یا اصلاً فراموش کردهاید، یک دعایی بود که آن وقت میخواندید، حالا اصلاً یادتان نیست، یا یک عمل خلافی بود، یک حرامی بود که آن وقت مقیّد بودید انجام ندهید، حالا انجام میدهید راحت و بیدغدغه، بفهمید که عقب رفتهاید؛ علامتش این است. اعمال خودمان را میتوانیم بفهمیم، میتوانیم مشاهده کنیم؛ حالات و وضعیت دل خودمان را آسان نیست که بفهمیم، عادت کردهایم به آن اما عمل را راحت میتوانید؛ نگاه کنید ببینید. اینکه اساتید اخلاق دائماً ماها را توصیه میکنند به اینکه مراقبت داشته باشید - مراقبه، یکی از کارهای اساسی مراقبه است - مراقبه برای همین است؛ مراقب خودمان باشیم.
🔺عزیزان من! از هر جا که هستید - قوهی #مجریه، #مقننه، #قضائیه، جاهای دیگر- همه در این جهت یکسانید و یکسانیم. و ما در جمهوری اسلامی احتیاج داریم به #تعمیر_قلب_خودمان؛ به این نیاز داریم چون جمهوری اسلامی با یک حکومت متعارف معمولی در دنیا فرق دارد. جمهوری اسلامی با یک هدفی، با یک آرمانی، با یک منطقی، با یک عَلَمی به وجود آمده؛ آن عَلَم عبارت است از توحید، از حکم الهی، از شریعت الهی؛ با این عَلَم به وجود آمده. همهی آن چیزهایی که ما میخواهیم - آزادی و عدالت و استقلال و غیره - همه در همین عَلَم #اسلام مندرج و مندمج است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝صلیالله علیک یا اباعبدالله الحسین
🌷شب جمعه؛ شب زیارتی مخصوص حضرت سیدالشهداست.
🔰 @asr_daneshjoo
ثریا اسفند 96.pdf
1.31M
📰 نشریه علمی_اقتصادی ثریا/ شماره هشتم
🔐 اقتصاد دانش بنیان، کلید قفلهای اقتصادی کشور...
📌 ماجرای مسلمان شدن یک آتئیست!
🔰 @asr_daneshjoo