فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استراتژی رسانهای «#قحطی_نمایی» در ایران چطور شکست خورد؟
🔺 #رسانه_های_غربی میکوشند با استفاده از شوک شیوع #کرونا، تحریمهای آمریکا را بزرگنمایی کرده و نوعی قحطی را در ایران القا کنند تا راه برای امتیازگیری سیاسی باز شود.
@andisheengelabi
📌 آمریکای هالیوودی یا آمریکای کرونایی
کرونا یک معرفتزایی دیگر داشت و نشان داد که آمریکای هالیوودی با آمریکای کرونایی، فرسنگها فاصله دارد آمریکای هالیوودی بسیار قوی و توانمند و مسلط بر همه امور طبیعی و ماورایی است اما آمریکای کرونایی ناتوان از تامین امکانات اولیه درمان ویروس کرونا است.
#کرونا_در_آمریکا
@andisheengelabi
کرونا و حکمرانی مجازی .pdf
286.4K
🗓 استاد میرباقری | متن کاملِ فرضیۀ «کرونا و حُکمرانی مجازی»
💥 یک #احتمال و فرضیه این است که اشاعۀ بیماری #کرونا در جهان، با هدفِ عبور دادنِ ملتها از نظم فعلیِ تمدنی بهسمتِ حکمرانیِ بلامنازع مجازی باشد.
💥 جوانانِ آتشبهاختیار بستر تأیید یا رد این قبیل فرضیهها را فراهم کنند.
💥 ویروس کرونا برخلاف همۀ طراحیها، میتواند ضربههای مهلکی بر پیکرۀ مدرنیته وارد کند.
🔵 این متن بازتاب گستردهای در فضای مجازی و در خبرگزاریها و پایگاههای خبری داشت، از جمله در:
خبرگزاری فارس b2n.ir/047727 / مشرقنیوز b2n.ir/256035 / جهاننیوز b2n.ir/108330 / خبرگزاری تسنیم b2n.ir/510729 و...
@andisheengelabi
🔴 #آمریکا_در_پسا_کرونا
🔹سنگینترین رکود اقتصادی آمریکا در هفتاد و پنج سال اخیر، چگونه گسلهای سیاسی- اجتماعی را در ایالات متحده فعال خواهد کرد؟
🔹کرونا اقتصاد آمریکا را به رکودی کم نظیر در تاریخ این کشور مبتلا خواهد کرد. این ابتلا با سرعتی به مثابه سرعت انتقال ویروس کرونا، آثار سهمگین رکود اقتصادی را به عرصههای اجتماعی و سیاسی در ایالات متحده منتقل میکند. این مهم شاید کالیفرنیا را به #اولین_کانون_بحران ناشی از فعال شدن #گسلهای_سیاسی_اجتماعیِ منبعث از رکود اقتصادی تبدیل کند.
کالیفرنیا با چهل میلیون نفر جمعیت، پُر جمعیتترین ایالت آمریکا است و این ظرفیت را دارد که با رشد اقتصادی مشابه فرانسه، #هشتمین_اقتصاد_بزرگ_دنیا و پنجمین تامین کننده غذا در جهان باشد. با این همه مردم کالیفرنیا همواره خود را قربانی مالیات دادن به نفع دیگر ایالتها میدانند. بر همین اساس نرخ بیکاری در این ایالت ۲۰٪ بیشتر از نرخ متوسط در ایالات متحده است. احساس تبعیض از یک سو و ادراک تمایز ارزشها نسبت به سایر ایالتها از سوی دیگر، استقلال طلبی در #کالیفرنیا را به یک جنبش تبدیل نموده است.
جنبشی که از آن به #کالگزیت «Calexit» به معنای درخواست برای خروج کالیفرنیا از ایالات متحده یاد میشود. با این شرایط و از آنجایی که کالیفرنیا یکی از ایالتهایی است که بیشترین ابتلای به کرونا در آمریکا را دارد و مردمش نیز به شدت از عملکرد دولت ترامپ ناراضی هستند، از هم اکنون میتوان تشدید روند اعتراضات و ناآرامی اجتماعی در پسا کرونا را در کالیفرنیا پیشبینی کرد. روندی که میتواند #استقلال_طلبی را در این ایالت پُرشتاب سازد.
🔹استقلال طلبی فروملی در پسا کرونا، منحصر به کالیفرنیا نخواهد شد چرا که #ایالت_تگزاس نیز پیشتر سمفونی #جدایی_از_ایالات_متحده را نواخته است. اکنون طراحان و کارگزاران فروپاشی شوروی و بلوک شرق و همچنین تجزیه و #بالکانیزه_کردن غرب آسیا، باید در پسا کرونا نگران سرنوشت ستارههای پرچم ایالات متحده باشند. برخی ناظران، پسا کرونا را آغاز #پسا_آمریکا میدانند و ترامپ را کاتالیزور (تسریع کننده) آن.
رضاسراج
@andisheengelabi
🎯 جنون مینیمالیسم: آیا تمیزی و سادگی ما را نجات خواهد داد؟
— مشهورترین هوادار مینیمالیسم احتمالاً استیو جابز بود
📍وقتی به گوشیهای تلفن همراهی که ده سال پیش رایج بودند نگاه میکنیم، از میزان تنوعی که بر طراحی آنها حاکم بود تعجب میکنیم. اما حالا گوشیها فرقی با تکهسنگهای صیقلخورده ندارند. مستطیلهایی صاف و باریک و ترجیحاً بدون پورت و دکمه. همین مسیر را خیلی جاهای دیگر هم میبینیم. از خانه و فروشگاه گرفته تا ذهن خودمان، همهجا را باید خلوت کنیم. انگار دیگر فقط سطلهای آشغال حق دارند شلوغ باشند. چرا سبک زندگی مینیمالیستی این روزها اینهمه مقبولیت پیدا کرده است؟
🔖 ۴۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۲۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9694/
@andisheengelabi
وقتی رئیس یک دولت در تشخیص اولویت ها دچار #خطای_استراتژیک می شود و #روال_عادی کسب و کار را بر کلان پروژه #کنترل_کرونا و حفظ جان مردم مقدم می انگارد، چیزی جز #فلج_مغزی و چه بسا #نفوذ در ارکان #تصمیم_سازی دولتی متصور نیست...
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آنتی_ویروس_کرونا
قسمت دهم:چه کسی مطلع تر است؟❌
چه کسی مطمئن تر است؟!✅
♦️پایان داستان آنتی ویروس کرونا
#آنتی_کرونا
#سواد_رسانه_ای
#باشگاه_سواد_رسانه_ای
#المپیاد_سواد_رسانه_ای
#مخاطب_فعال
#کرونا
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦مدیر #گوگل داره درباره دسترسیهای گوگل در گوشی ما توضیح میده
🔸تقریبا هرکاری که میکنیم رو متوجه میشن😳
🔺 #نگاه_انتقادی_به_رسانه_ها
#سواد_رسانه_ای
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جعل_عمیق
قبلا می گفتیم تا خودمان با چشمانمان نبینیم باور نمی کنیم، اما امروزه حتی دیگر به آنچه با چشمانمان می بینم هم نمی توانیم اعتماد کنیم.
دیپ فیک (Deepfake) به معنی جعل عمیق یا یادگیری عمیق جعل کردن، تکنیکی بر پایه #هوش_مصنوعی است که برای تلفیق تصاویر انسانها به کار میرود.
در تکنیک #جعل_عمیق، تصاویر و ویدئوهای دروغینِ به شکلی کاملا واقعگرایانه ساخته میشود. فنآوری جعل عمیق میتواند تصاویری بسازد که از اساس حقیقت ندارند، تصاویری که در آنها به نظر میرسد فردی، حرف خاصی میزند یا کاری را انجام میدهد که اصلا در دنیای واقعی اتفاق نیفتاده است. کارشناسان از رواج استفاده از فنآوری #دیپفیک و پیامدهای آن به شدت ابراز نگرانی میکنند.
@andisheengelabi
🔹حکایت ـ #قدرت_شایعه
میگویند حدود ٧٠٠ سال پیش، در اصفهان مسجدی میساختند.
روز قبل از افتتاح مسجد، کارگرها و معماران جمع شده بودند و آخرین خرده کاری ها را انجام میدادند.
پیرزنی از آنجا رد میشد وقتی مسجد را دید به یکی از کارگران گفت: فکر کنم یکی از مناره ها کمی کجه!
کارگرها خندیدند. اما معمار که این حرف را شنید، سریع گفت : چوب بیاورید ! کارگر بیاورید ! چوب را به مناره تکیه بدهید. فشار بدهید. فشار...!
و مدام از پیرزن میپرسید: مادر، درست شد؟!
مدتی طول کشید تا پیرزن گفت : بله ! درست شد ! تشکر کرد و دعایی کرد و رفت...
کارگرها حکمت این کار بیهوده و فشار دادن مناره را پرسیدند ؟!
معمار گفت : اگر این پیرزن، راجع به کج بودن این مناره با دیگران صحبت میکرد و شایعه پا میگرفت، این مناره تا ابد کج میماند و دیگر نمیتوانستیم اثرات منفی این شایعه را پاک کنیم...
این است که من گفتم در همین ابتدا جلوی آن را بگیرم.
@andisheengelabi
کرونا علاوه بر اتفاقات و بحران های زیستی و سیاسی و اقتصادی و....یک معرفت زایی دیگر هم داشت و نشان داد که آمریکای هالیوودی با آمریکای کرونایی، فرسنگ ها فاصله دارد...
#بالکانیزاسیون_در_ایالات_متحده
@andisheengelabi
🖌یادداشت:
#پایتخت، رسانه ملی، فقدان نگاه راهبردی
وقتی هنرمان راهبردی نیست، بایستی پای پایتخت نشسته و روزمرگی ناشی از سیاست های ضعیف و خسته رسانه ای مان را تماشا کنیم.
هنر راهبردی و استراتژیک، به #بقای_تمدنی یک کشور کمک می رساند و مسائل کلان و نیازهای بلندمدت جامعه را در یک یا چندفصل، تبیین و تحلیل می نماید که عوام و خواص جامعه در موقعیت فهم اولویت های یک نظام قرار بگیرند و بیگانه از فرصت ها و تهدیدهای جامعه نبوده و درک همسویی از رخدادهای خرد و کلان آن داشته باشند.
برفرض مثال، سینمای هالیوود وقتی پای تولید برخی سکانس های سریال یا سینمایی اش، رییس جمهور کشورش را دعوت می کند یا ایده فیلمنامه اش را از وزارت دفاع یا اطلاعات کشورش می گیرد، کاملا نشان می دهد که رسانه باید در خدمت #اقتدار و #حل_مسائل_اصلی یک کشور قرار بگیرد.
بله قرار نیست که تیغ اصلاح گر و نقاد رسانه را کُند نمود و چون #هالیوود به تسخیر سیاستمداران و نظامیان درآمد، اما روا نیست که از آن ور بام افتاد و هرروز بدتر از دیروز و فقط بدلیل خط تعلیقی که طی چندسال اشغال تریبون صداوسیما در شلوغ ترین ساعات حضور مخاطبش، ایجاد شده، #محتوای_ضعیف و غیرآموزشی و صرفا #سرگرم_کننده!(درخوشبینانه ترین حالت) را روی آنتن ببریم و فرصت ویژه تعطیلات برای #ذهنیت_سازی_تمدنی و پاسخ به بسیاری از شبهات و مسائل اجتماعی_سیاسی در قالب فیلم را از دست بدهیم.
سریالی که با خرده روایت های عجیب و ضعیفش، اسیرشدن یک قشر روستایی در چنگال #فرهنگ_شهرنشینی را به بدترین و افراطی ترین وجه ممکن به تصویر می کشد بطوری که تمام #قهرمانان فصل های گذشته اش تبدیل به انسان های #معمولی و تازه به دوران رسیده می شود.
یا یک سیاستمدار متعهد ولی نه چندان مردمی و محبوبش را بقدری ضعیف به تصویر می کشد که توان اداره راننده چموش خود را ندارد.
اگر ایده ناظر فیلم، #خانواده_محور بوده و بر ارزش های خانوادگی تاکید می کند، با تصویر یک پدرضعیف و دروغگو با بنیه مذهبی عوامانه و مادری عاقل ولی جوزده و درگیرحاشیه در فیلم، نقض غرض شده و حتی حساسیت های ویژه آنها درباره #زیست_رسانه_ای فرزندانشان نیز به ثمر نمی نشیند.
گره گشایی و #حماسه_آفرینی و لحظه های ویژه و #الگو در فیلم دیده نمی شود و صحنه های ماندگار و #دیالوگ_های_گفتمان_سازش، بقدری ضعیف و مبتذل است که آورده ی فرهنگی و ادبی برای مخاطب نوجوان و جوان بدنبال ندارد.
الغرض اینکه صداوسیمای ما دچار #روزمرگی شده و از فقدان یک #نگرش_استراتژیک که هم طرح در مسئله، عمیق و جسورانه و با ملاک اولویت و اهمیت عمل کند(پایتخت ۵، گاندو و...) و هم روش حل مساله را در پیچیدگی ها و بحران های شهرنشینی و... به درستی آموزش بدهد، رنج می برد.
امنیت ملی ، پیشرفت ایرانی_اسلامی، سبک زتدگی اسلامی، #اقتصادبیمار، رسانه و سیاست و حتی نگاه آینده پژوهانه به جهان و #آخرالزمان می توانند سوژه های دارای اولویت و بِکری برای فیلمسازان ما باشند که مخاطب ۸۰ میلیونی سریال های محبوب، در ساحت سوادرسانه ای و حرکت تمدنی، رشد محسوسی در نگرش و منش و ادبیاتشان رقم بخورد.
علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
📍 جهانی که #بازیها میسازند
🔹محمد گلستانفرد؛ پژوهشگر علوم اجتماعی:
🔻همان طور که شما در بازیهای جنگی راهی جز کشتن طرف مقابلت که دشمن تلقی میشود ندارید؛ اصلا امکان انجام کار دیگری جز این به شما داده نمیشود یا در بازی های استراتژی امکان زیست مسالمت آمیز چند امپراطوری کنار یکدیگر امکان پذیر نیست و تنها با نابودی دیگری شما پیروز بازی خواهید بود.
نکتهای که در تمام این بازیها وجود دارد عقلانیت مدرن است؛ عقلانیتی که انسان و صفات متعالی آن افول میکند و انسان میماند و جهانی که خدایی در آن وجود ندارد. جهانی که انسان تنها ارادهی مطلق بر روی آن است. جهانی که انسان ابزار ساز با عقلانیت دو دوتا چهارتای دکارتی بر آن حاکم شده است و قدرتمندتر از او چیزی نیست. در بین همین انسان ها قدرتمندتر کسی است که تکنولوژی جدیدتر و تعداد بیشتری سرباز و تجهیزات و مقدار بیشتری ثروت داشته باشد.
📌 ادامه مطلب را در باشگاه اندیشه بخوانید:
🔗 http://bashgah.net/go/gu94k/
@andisheengelabi
📙محقق و پژوهشگر فضای مجازی تصریح کرد: توسعه صنعت سرگرمی در غرب و به تبع آن در سراسر جهان با هدف حمایت از سرمایه داری صورت گرفته و می گیرد.
علیرضا محمدلو در گفتگو با خبرنگار #خبرگزاری_حوزه، با بیان اینکه در روزگار کنونی، تمام هم و غم بشر مدرن، کار و تلاش برای گذران زندگی است، ابراز داشت: در این سبک #صورت زندگی از #محتوا و معنای آن، گوی سبقت را ربوده و انسان دنیای مدرن، فرصت یا حال بازگشت به خویش و خودآگاهی را از دست داده است.
✅وی با اشاره به اینکه بشر امروز، تحت تاثیر مختصات عصر مدرن، زندگی اش را به دوبخش رسمی(کار) و غیررسمی(تفریح) تفکیک کرده است، افزود: حجم ساعات کار بالا و جدی شدن تفریحات و سرگرمی ها جهت جبران خستگی های ناشی از کار روزمره، از بشر امروز یک #انسان_تک_ساحتی ساخته که هم و غمی جز ظاهر زندگی ندارد و درد باطن و معنا را نیز با داروی مسکنی بنام اوقات فراغت، التیام می بخشد.
✅محمدلو افزود: پدیده هایی چون دیزنیلند و آنتالیا و پاتایا و جزایر قناری و شلوغی جاده های تفریحی در تعطیلات پایان هفته و قرار گرفتن اخبار هواشناسی در صدر پرطرفدارترین های بخش خبری در سطح جهان، راه برون رفت و نسخه نجات جهانی است که معنا و ماوراءالطبیعه را از عرصه زندگی انسان ها به بهانه رسیدن به تمدن و رفاه ذبح نمود و برای جبران فقدان امرقدسی در زندگی انسان امروزی، با برجسته سازی و تکرار و صنعتی کردن پدیده سرگرمی و تعطیلات و همچنین جهت جلوگیری از فرسودگی نیروی کار، عنوان #تمدن_اوقات_فراغت را بر سرزبان ها جاری ساخت.
ادامه گفت و گو در لینک 👇👇
https://www.hawzahnews.com/news/894136/توسعه-صنعت-سرگرم
https://digipostal.ir/shabaan
حتما وارد بشید و پاکت را باز کنید...عیدبزرگ نیمه شعبان خیلی مبارک🌸🌺
📝 #یاداشت
♦️ #کرونا و تجربه تاریخی ما
1⃣ شاید آیندگان، تاریخ را به قبل از کرونا و بعد از کرونا تقسیم کنند. هنوز پیامدهای فرهنگی،اجتماعی،اقتصادی، سیاسی کرونا چنانکه باید و شاید آشکار نشده است با این حال شواهدی از همین الآن درستی این تقسیم را تأیید میکند.
2⃣ در خبرها آمده بود که کرونا در کشورهای سنگاپور هنگ کنگ، اتریش و بعضی کشورهای دیگر شیوع نیافته و در کشور چین، کره جنوبی، تقریباً به نقطه مهار رسیده است. در کشورهایی چون ایتالیا، ایران، امریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان و مانند آنها به سرعت شیوع یافته است و پیش بینی میشود که ۷۰ تا ۸۰ درصد مردم مبتلا شوند.
3⃣ مردم یک کشور را به لحاظ نظم و انضباط اجتماعی میتوان به دو گروه متسامحِ متساهل ومنضبطِ سختگیر، تقسیم کرد. این نظم و انضباط میتواند نتیجه تجربه های سخت تاریخی یک ملت و یا نتیجه #حکومت و #نظام سختگیر موجود باشد. این سخن هیچ ربطی به دسته بندی حکومتها به #دموکراتیک وغیر دموکراتیک ندارد.
4⃣ این نتیجه شاید قاطع و قطعی نباشد ولی شواهد نشان میدهد که کشورهایی که مردمان منضبط در رفتارهای اجتماعی دارند توانسته اند از شیوع کرونا پیشگیری و یا آن را مهار کنند.
5⃣ کرونا با خود پیامی تاریخی برای کشورهای متساهلِ متسامح آورده است:
🔹️حتی به زور هم شده مردم را منضبط کنید.
🔹️تسامح وتساهل که جزو ارزش های دموکراسی تلقی میشد دیگر از این پس از فهرست ارزشها خط خواهد خورد.
6⃣ در تاریخ خواهند نوشت که کرونا نظامهایی را که فریاد آزادی، تساهل و مدارا شان گوش فلک را کر کرده بود، مجبور کرد که تبدیل شوند به نظامهایی که آزادی مردم را برای سلامت جانشان با قوه قهریه سلب کنند. دیر یا زود چه بسا بلاهایی دیگر نشان خواهد داد که برای سلامت روح نیز چنین باید کرد. پس باید تاریخ را به قبل و بعد از کرونا تقسیم کرد.
7⃣ کشور عزیز ما ایران، هم به لحاظ تاریخی تجربههای سختی را پشت سر گذاشته و هم مردم، دینی برگزیدهاند که بر نظم و انضباط اجتماعی بسیار تأکید کرده است.
🔹️پس چرا این ملت نه از تاریخ درس گرفته است و نه از دین خود. چرا فاجعه را جدی تلقی نمیکنیم.
🔹️نتیجه این یاد داشت این است که هرچه زودتر حکومت باید به زور و قوه قهر مردم را منضبط کند.
🔹️ایده این یاد داشت را از مقاله تامس فریدمن در نیورک تایمز گرفتهام. سخنان اورا تکرار نکردهام.
✍🏻نویسنده؛محمد علی عبداللهی
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #مستند_باشگاه_شهرت
🔰فصل پنجم (اینک آخرالزمان)
🔻(قسمت ششم)
🔹مستند «باشگاه شهرت» روایتی از چگونگی به شهرت رسیدن #سلبریتی_ها را بررسی میکند.
🔻قسمت قبلی:
💠 https://eitaa.com/fekrat_net/750
@andisheengelabi
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا یابن الحسن(عج)
عیدمنجی بشریت بر تمام انسانیت مبارک..
@andisheengelabi
#چین_هراسی_چرا
نمودار #صادرات ما و شریان اقتصادی کشور را نگاهی بیندازید.
چرا #چین و #عراق بلحاظ اقتصادی مهم است؟ هم برای ما و هم برای چین هراسان.
بعد از تجمیع و تک نرخی شدن ارز و جمع شدن بساط صرافی های داخل و خارج مرز در دوسال گذشته(بخوانید دورزنندگان تحریم)،
حال چین هراسی...
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #مستند_باشگاه_شهرت
🔰فصل ششم (خانه پوشالی)
🔻(قسمت هفتم)
🔹مستند «باشگاه شهرت» روایتی از چگونگی به شهرت رسیدن #سلبریتی_ها را بررسی میکند.
@andisheengelabi
🔸مهندسی افکار عمومی با چاشنی سرگرمی
🔹از آنجایی که نگاه جهان غرب و نظام سرمایه داری به مقوله #اوقات_فراغت در ساحت زندگی بشر، یک نگاه اقتصادی و سودمحورانه می باشد، پدیده ای بنام #صنعت_سرگرمی شکل می گیرد که با ظاهری تمام فرهنگی و جذاب و با ابزارهای چندرسانه ای، عقبه اقتصادی و بهره کشی از بشر در قالب جدید را رقم می زند.
🔹اساسا #صنعت_فرهنگ در پی بازتولید نظام سرمایه داری است. هرچقدر از آلام بشر غفلت شود و دردهای معنوی بشر نیز به یغما رود، به نفع سردمداران اقتصادی ماجرا خواهد بود.
🔹عصر سرگرمی با شاخص هایی چون #فردگرایی، #مصرف_زدگی، #لذت_گرایی، #اصالت_تجربه و ظاهرگرایی، #غفلت_از_معنا و مسئولیت و جامعه و مبدا و معاد را سبب می شود.
🔹اینکه در نگاه دینی، #زمان را همچون ابرگذران می بیند و اوقات فراغت را با چاشنی #لذت_حلال می نگرد و #کار_برای_خانواده را چون اجر و لذت #مجاهدت_در_راه_خدا قرار می دهد، نشان از عمق فاجعه ای است که در پس صنعت سرگرمی و مدیریت اوقات فراغت در حال رخ دادن است.
🔹اساسا #مهندسی_افکار_عمومی، صورت جدیدی یافته و با #سرگرم_آموزی و در بستر قهرمان ها و ضدقهرمان های فیلم ها و سریال ها و انیمیشن ها، ذائقه های هک شده ای را تولید و بازتولید می کند.
🔹استعمار فرانو، #تسلیحات و #اطلاعات را در خدمت #تبلیغات درآورده و #مهندسی_موافقت را بعنوان استراتژی اصلی پروژه #جهانی_سازی، در دستور کار قرار داده است.
🔹بهترین گزینه برای #قدرت_هژمونیک غرب، همین صنعت سرگرمی است که یک #شهروند_بسته_بندی شده را تحویل نظام بین الملل می دهد و مجاری اندیشه ها و علایق و اقداماتش را از طریق #سرگرمی_های_فیلتر_شده، کنترل می کند و خروجی های مدنظرش را براحتی پیش بینی می نماید.
🔹دلیل این اتفاق نیز شاید مخاطب منفعلی است که پای رسانه و سرگرمی تربیت می شود و بجای #کشف به دنبال #الگوست و بجای #پردازش و دقت، #تکرار می کند و بجای #ابداع و ابتکار، #انباشت می کند.
🔹در روزهایی که بدلیل بحران ویروس کرونا، رژیم مصرف رسانه ای همه بهم ریخته و سرگرمی های تصویری و دیجیتالی، رکورد خارق العاده ای زده است، به فکر باشیم که خستگی ناشی از مصرف بیش ازحد اطلاعات باعث ازخودبیگانگی و غفلت بیش از حد نشود.
🔹مکث و تامل و #تفکر انتقادی را چاشنی استفاده از رسانه نماییم و اجازه ندهیم سرگرمی های مان، #شخصیت ما را دور زده و مهندسی نمایند.
📝 علیرضا محمدلو
🌐 vasael.ir/0004D7
🆔 @vasael_ir
@andisheengelabi
🖌 درباره #هوش_مصنوعی بیشتر بدانیم:
بیشتر مواقع، کلمه ی هوش مصنوعی، خاطره ی فیلم های علمی تخیلی در دهه ی ۶۰ و ربات هایی که از آینده می آمدند را تداعی می کند ولی باید بگوییم که موضوع بسیار فراتر از آن چه شما تصور می کنید است. در ادامه به توضیحات بیشتر میپردازیم.
هوش مصنوعی به طور کلی مجموعه ای از رویکرد ها و فناوری هایی است که طراحی شده اند #تا_مثل_انسان_فکر_کنند. هم اکنون،هوش مصنوعی در خیلی از فناوریهایی که شما با آن ها سرو کار دارید، به خوبی پیاده سازی شده و کار می کند. چت بات ها Chatbot یا سیستم های تشخیص صدا مثل Siri شرکت اپل، از نمونههای بارز هوش مصنوعی می باشند.
در این مقاله، تعداد محدودی از عناصر و کاربرد های جذاب هوش مصنوعی را با هم بررسی خواهیم کرد و نشان خواهیم داد چگونه هوش مصنوعی توانسته بخش اعظم بستر های دیجیتال مارکتینگ را به خود اختصاص دهد.
#مزایای_هوش_مصنوعی
۱- هوش مصنوعی باعث کاهش خطاهای تحلیلی و محاسباتی می شود: خطا در انسان امری طبیعی است. اما، با رشد تدریجی استفاده از هوش مصنوعی، میزان خطاها کم تر و دقت بیشتری برای فعالیت های روزمره خواهیم داشت. در نتیجه بازدهی بالارفته و زمان کم تری صرف #خطایابی و رفع اشکال خواهد شد.
۲- هوش مصنوعی در کار های روزمره کمک می کند: تقریبا هر چیزی که ما استفاده می کنیم، از GPS تا منشی صوتی و تگ های شبکه های اجتماعی، همه با الگورتیم های هوش مصنوعی نوشته و اجرا می شوند. AI زندگی را ساده تر کرده است و الگوریتم های فوق العاده ی آن باعث شده کارها را #سریع تر و #موثر تر انجام بدهیم.
۳- هوش مصنوعی مبنای کمک های دیجیتالی است: با کمک AI، کمک رسانی و پشتیبانی آنلاین بهتر شده است. ماشین ها بهتر می توانند رفتار های #مصرف_کننده را تشخیص داده و به آن ها مشاوره ارائه دهند. #قدرت_تصمیم_گیری این ماشین ها با هوش مصنوعی روز به روز بیشتر و بهتر می شود.
ادامه در لینک زیر:
تاثیر هوش مصنوعی بر دیجیتال مارکتینگ چگونه است؟ کاربرد هوش مصنوعی در بازاریابی
https://learnfiles.com/blog/%d9%87%d9%88%d8%b4-%d9%85%d8%b5%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c-%d9%88-%d8%af%db%8c%d8%ac%db%8c%d8%aa%d8%a7%d9%84-%d9%85%d8%a7%d8%b1%da%a9%d8%aa%db%8c%d9%86%da%af/