#جور_دیگر | 🔸 اینفودمی
🔻#اپیدمی (epidemic) یا همهگیری؛ بروز بیش از حد یک بیماری یا عارضه در جمعیتی معین است.
🔻#پندمی (pandemic) همان اپیدمی است که با شتابی بیشتر در سطوح منطقهای، قارهای و جهانی بروز میکند. مثل همین #کرونا.
🔻#اینفودمی (infodemic) همهگیری اطلاعات است تا آن حد که راه حلیابی برای مسئله را دشوار میکند. مثل بلایی که حرفهای بیپایه غیر متخصصها و یا فیکنیوزها در محافل فیسبوکی، توییتری و تلگرامی و ... بر سر همین کرونا در آوردهاند.
یک توصیه:
لطفن در محافل اینفودمیک به خصوص با لعاب آکادمیک توقف نکنید، به نظرم خطرات ابتلا به "رضایت از میزان شعور" به مراتب بیشتر از ابتلا به کرونا است.
دکتر یونس شکرخواه
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مهمترین نکته برای داشتن یک #خانواده_خوب
🔻چرا خوب شوهرداری کردن برای خانمها حکم جهاد دارد؟
#تصویری #روابط_زوجین #تربیت_فرزند
@andisheengelabi
🔸 کاری که اینترنت با مغز ما میکند.
🔻نیکلاس کار، پژوهشگر و نویسنده آمریکایی در کتاب مشهورش به نام «کم عمقها: #اینترنت با مغز ما چه میکند؟» تاثیر اینترنت، نشر الکترونیک و کتابخوانی دیجیتال را از زوایای مختلف بررسی کرده است. وی معتقد است که با روند توسعه اینترنت به عنوان منبع اصلی اطلاعات، اگرچه دانش انسان افزایش یافته، اما هوش او کاهش شدیدی پیدا کرده است. در این سخنرانی، وی به صورت اجمالی بخشی از ایدههای کتابش را با مخاطبان به اشتراک گذاشته است.
🎦 تماشای ویدیوی سخنرانی در:
https://www.aparat.com/v/ngm9R
منبع: پژوهشگاه فضای مجازی
ناشر کتاب: نشر گمان
✅ @andisheengelabi
🔎من فوروارد میکنم، پس هستم
◀️عصر جدید را عصر اطلاعات و بطور پیشرفته تر و بهینه شده، عصر دیجیتال نیز نامیده اند.از شاخصه های اصلی دنیای مدرن و #عصردیجیتال، سبک زندگی خاصی است که باخود به ارمغان آورده است.
🔸در دوره ای هستیم که فقط اطلاعات_را_مصرف_میکنیم ولی نه برای حل مسائل بلکه بدلیل #کالاشدگی_اطلاعات آنها را میخریم و بدون اینکه به دنیای عمل ما ارتباط داشته باشد و صرفا از باب عقب نماندن از چرخه مصرف کنندگان، مصرف می کنیم.
🔸گئورگ زیمل در رابطه با کلانشهرها و ویژگی هایش در مقاله ای که نوشته چنین می گوید: انسان ها در شهرهای کلان دچار گمنامی و بی نامی و غربت هستند و برای خلاصی از این وضعیت، سراغ مصرف می روند تا #خود_از_دسترفته_شان را بازیابی کنند.
🔸تورستن وبلن جامعه شناس، #مصرف_متظاهرانه را بعنوان شاخصه اصلی عصرمدرن مطرح می کند و می گوید: بعد از دکارت که دغدغه عقلانیت داشت و می گفت: من_فکر_میکنم_پس_هستم، به دوره ای رسیدیم که بشر می گوید: من_میخرم_پس_هستم.
🔸اساسا این طرز تفکر که برای جبران گمنامی بشر و بازگشت هویت او مطرح شده، چالش های جدیدی را رقم زده و پدیده ای بنام #انسان_های_پرسه_زن را تحویل عصرجدید داده است که کاری جز فروشگاه گردی های بدون هدف و خریدهای غیرهوشمند و بدون حساب و کتاب ندارند.
در ادامه جریان مصرف زدگی بشر، غول های رسانه ای وارد گود شده و شیب تندی را برای مصرف_مهارنشده بشر، تحمیل نموده اند.
🔸رسانه از زمان ورود به چرخه مصرف جامعه، با افزایش گزینه های انتخابی برای مصرف بشر نه تنها باعث آزادی عمل بیشتری نشده که با خود سردرگمی و تحیر را بهمراه آورده است.
🔸بقول هربرت سیمون، برنده جایزه نوبل: "غنای اطلاعات، #فقر_توجه می آورد".
این تحیر و سردگمی که ناشی از سرریز اطلاعاتی بشر می باشد، باعث شده نسخه درمانی جدیدی از طریق جریان های رسانه ای تدوین و تبلیغ شود بنام "در_لحظه_زندگی_کن."
🔸این اندیشه که بدلیل حذف عقلانیت از چرخه دریافت(احساسات)، تحلیل( اندیشه وعقلانیت)، کنش(اقدام و عمل) شیوع پیدا کرد، راه جبران خسارت سردرگمی و افسردگی و #سرطان_مصرف_زدگی و تنوع طلبی بشر را در ترویج و تبلیغ اندیشهء در لحظه زندگی کن می داند که فقط و فقط بدلیل ابتنای بر اصالت لذت و بریدن از عقلانیت، جامعه بشری را در خدمت سودآوری کمپانی های اقتصادی و دولت های استعماری تعریف می کند.
🔸در این میان آنچه که در شبکه های اجتماعی امروزه مشاهده می شود، ادامه همین طرز نگاه بوده که بدون توجه به پروسه چرایی، چیستی و نتایج یک خبر و حادثه، فقط لحظه را دیده و حوصله ای برای واکاوی و تحقیق بیشتر ندارند و برای جانماندن از قافله مصرف اطلاعات و لذت بردن از حضور در فضای مجازی، صرفا لحظه را گزارش و فوروارد می کنند.
🔸فقدان سواد رسانه ای در سیستم اجتماعی و #اوردوز_اطلاعاتی مردم، باعث شکل گیری هویت جدیدی در فضای اجتماعی شده که می توان چنین تعبیر نمود: #من_فوروارد_می_کنم_پس_هستم...
🔸زبانحال جامعه امروز ما در فضای مجازی این است که چون شناسایی منبع و توجه به نتایج نفع و ضرر یک خبر، کاری زمان بر با چاشنی عقلانیت و #مهارت_رسانهای است، پس فوروارد میکنم تا از گمنامی به در آیم.
🔸نتیجه چنین کنش های فاقدعقلانیت، چیزی جز تشدید #ازخودبیگانگی و بازتولید و تقویت نظام سرمایه داری بعنوان عقبه رسانه های جریان اصلی جهانی نخواهد بود و نتیجه ای جز ظلم و بی عدالتی مهارنشده نخواهد داشت.
✍علیرضامحمدلو
🆔 @asre_tabyin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا هنوز به غرب نگاه مثبتی دارید پیشنهاد میکنم به صحبتهای دردمندانه رئیس جمهور صربستان گوش کنید:
«همدردی جامعه جهانی در واقع وجود ندارد. همدردی اروپاییها واقعیت ندارد.. حرفهای اروپا فقط روی کاغذ است.. تنها کشوری که به ما کمک میکند چین است.. »
#غرب_بدون_روتوش
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چرا برای امام زمان(عج) دعا میکنیم، در حالی که به دعای ما احتیاجی ندارند؟
@andisheengelabi
Clip-Pananhian-ShebahatHazrateAbbasVaEmamMosabneJafar.mp3
2.94M
🔘 #روضه
🔹شباهت حضرت ابالفضل(ع)
و امام کاظم(ع)
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلبریتی_باهوش به سبک لیورپول
🔸 #یورگن_کلوپ سرمربی تیم فوتبال #لیورپول در نشست خبری بعد از بازی تیمش در پاسخ خبرنگاری که با موضوع #کرونا سوال مطرح کرده است میگوید:
🔸من نمیدونم چرا #آدمای_معروف باید راجع به همه مسائل نظر بدن. #من_نمیدونم و کسی که میدونه باید راجع به این مسائل صحبت کنه.
این را دست به دست کنید تا به سلبریتیهایمان برسد
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آنتی_ویروس_کرونا
قسمت دوم : #اخبار_بد را در تلفن همراه #قرنطینه کنیم‼️
#آنتی_کرونا
#سواد_رسانه_ای
#مخاطب_فعال
@andisheengelabi
#یادداشت_تحلیلی
🖌اقتصاد، جهش تولید، #مزیت_رقابتی
از سال ۸۸ تا سال۹۹، تمامی عناوین و شعارهای سال، جنبه اقتصادی داشته اند.یا خطاب مستقیم به مسئولان و دولت بوده یا مردم و بازار مصرف و یا هردو.
✅تشخیص درست #پاشنه_آشیل_کشور و اصرار بر ترمیم نقاط ضعف اقتصاد کشور، تیزبینی و فهم دقیق و #نگاه_راهبردی_رهبرانقلاب را می رساند که در فراز ونشیب های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی، جو حاکم را به سمت پوشش نقطه ضعف اصلی و سکوی پرتاب نظام سوق می دهد و از اینشعار پاپس نمی کشد.
✅اقتصادی که #تفکر_لیبرالی و نئولیبرالی در طول سالیان قبل و بعدانقلاب بر آن حاکم بوده، #جراحی_بزرگی می طلبد که بایستی جهت مصرف تمام انرژی های کشور را به بهانه نام گذاری سال، به سمت رشد و پیشرفت اقتصاد هدف گیری نماید.
✅درسندچشم انداز۱۴۰۴، طی چهارپنج سال آینده بایستی در اقتصاد و علم و بهداشت و فناوری و...در #قله_منطقه ایستاده باشیم و راه چاره، چیزی جز یک #برنامه_راهبردی یا همان #پلن_استراتژیک معروف و مصطلح نمی باشد.
◀️اما ویژگی خاص نامگذاری امسال، انتظار و توقع #سرعت_بخشی به فعالیت ها و سیاستگذاری های خرد و کلان اقتصادی است و معیار سنجش آن، #ملموس_بودن_نتایجش در زندگی و سر #سفره_مردم می باشد.
✅جهش تولید، #یک_تفاوت_بزرگ در پلن اقتصادی کشور را لازم دارد و باحرکت های معمولی و روزمره و شناخته شده، ره به جایی نخواهد برد.
✅آنچه که در بیان استراتژیک لازم به توجه و تذکر می باشد، تدوین و طراحی #مدل_هایی_با_مزیت_رقابتی برای پیشرفت است.
✅ #مزیت_رقابتی در بیان ساده یعنی فعالیت هایی که منحصربفرد بوده و #خلاقانه و #شجاعانه و بومی طراحی شده باشد و در قیاس با طرح های مشابه رقبا، #تفاوت_را_رقم_بزند.
❕شما هر روز به رقیبانتان نگاه خواهید کرد و سعی میکنید تاکتیکهای آنها را کپی کنید:
▫️آنها قیمت خود را کاهش دادهاند، پس ما هم باید قیمت خود را کاهش دهیم.
▫️آنها محصولات جدید عرضه کردهاند، پس ما هم باید به دنبال توسعه محصول جدید باشیم.
▫️آنها سیستم مدیریت ارتباط با مشتری مستقر کردهاند، پس ما هم باید این سیستم را راهاندازی کنیم.
▫️آنها باشگاه مشتریان راهاندازی کردهاند و به هر کس در هر خرید امتیاز میدهند، پس ما هم باید همین کار را انجام بدهیم.
▫️آنها فروش ویژه گذاشتهاند، پس ما هم فروش ویژه بگذاریم.
◽️این رفتارها میتوانند اشتباه نباشند. ممکن است واقعاً گاهی اوقات، شما تصمیم بگیرید در پاسخ به تاکتیکهای شرکت رقیب، تاکتیکها و اقدامهایی را بهکار بگیرید. اما اصل ماجرا این است که #استراتژی_را_نمیتوان_در_رقابتهای_تاکتیکی_خلاصه_کرد.
✅شما باید در سطح کلان، یک بار تکلیف خودتان را مشخص کنید که محور اصلی رقابت شما چیست و نسبت به رقیبانتان #چه_مزیتی دارید.
✅از نظر پورتر، مزیت رقابتی به معنای ویژگی یا ویژگی هایی است که باعث میشود یک مرکز اقتصادی بتواند #بهتر_از_رقیبانش عمل کند (Outperforming Competitors).
📙انتظار بالاتر، #اقدامات_قوی_تر و #سریع_تر را طلب می کند. ظاهرا باید متفاوت تر از قبل عمل کنیم.
◀️در سطح مسئولین، #مدیران_طراح_و #مولد و #باجَنَم(نه دولتمرد ضعیف و غربزده) می طلبد.
◀️در سطح عمومی، مردمی #باهوش و #حامی_در_مصرف لازم دارد.
◀️ در سطح #رسانه نیز، تعهدی آرامش بخش و #امیدوارکننده و محرک به سمت #کنشگری_مثبت(نه یک سلبریتی غرغرو و برج آج نشین) را نیاز دارد که هر طرح ملی بدون #پیوست_رسانه_ای قوی و #همسو و هوشمندانه، محکوم به شکست است.
✅پس #مثلث مدیر باعرضه در طراحی و تولید، مردم باهوش و حامی در مصرف، رسانه ای الهام بخش و همراه در تمامی مراحل چرخه تولید تا مصرف، عوامل اصلی تحقق آرمان پیشرفت و ثبات اقتصادی کشور است.
✅یقینا هیچ کشوری بدون اتکا به نیروهای داخلی و بدون توجه به موقعیت ها و ظرفیت های درون مرزی، به استقلال و پیشرفت نخواهد رسید و #طعم_تلخ_وابستگی را ترک نخواهد نمود و در هر تحریم و #نوسان سیاسی و اقتصادی و زیست محیطی و... خواهد لرزید.
✅مسیر پیشرفت کشور از استقلال در اقتصاد و مسیر استقلال اقتصادی از #جهش_تولید می گذرد.
آینده ای پر از موفقیت و پیشرفت و شادکامی را برای ملت بزرگ ایران آرزومندم.
علیرضامحمدلو
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ آیا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا و کرونا ارتباطی با هم دارند؟
وزیر دفاع اسبق آمریکا، 1979, در رم چه گفت:
👆 #افزایش_جمعیت جهان به ده میلیارد نفر، از نظر آمریکا تهدید بزرگی است.
روش کاهش جمعیت: کنترل زاد و ولد، افزایش مرگ و میر
تاکتیک عملیاتی: جنگ ها، مریضی ها
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 نماهنگ | ویژه #مبعث رسول اکرم(ص)
🎥 شب بارون و قرآن، شب #مبعث رسیده
🎙با نوای: #حاجمیثممطیعی
@andisheengelabi
🔴 #تله_سرگرمی
⏪حواستان به آن پشت باشد
✍️معصومه نصیری ـ مدرس رسانه
🔹امروز شیوه های تغییر نگرش در مخاطبان تغییر کرده است. مهندسی ذهن مخاطب در مواقعی که هیچ دروازه بانی ذهنی صورت نمی گیرد، بهترین مدل جهت دهی به افکار عمومی یک جامعه است؛ کجا بهتر از حوزه #سرگرمی؛ از فیلم و سریال و موسیقی گرفته تا همین کانال های طنز، لطیفه و زرد شبکه های اجتماعی. همینجاست که برای تمسخر ایران و ایرانی لطیفه ساخته می شود، ذائقه مخاطب تغییر یافته، ناامیدی در قالب طنز به مردم تزریق و قبح شکنی صورت می گیرد.
🔹البته این صفحات در بزنگاه ها از قالب طنز خارج شده و در قامت یک کانال سیاسی خاص وارد میدان می شوند. همین کانال ها ضمن جذب مخاطب در شرایط عادی با تهیه محتواهای سرگرم کننده، مخاطب را در تله #شادباش و #خوش_بگذران نگه می دارند و ضمن تاثیرات جدی فرهنگی، به موقع آنچه مدنظر دارند را القا می کنند. در واقع این کانال ها با #گروگان گیری و #فریب مخاطبان ضمن استحاله فرهنگی، در نهایت با نگاهی کالایی، آنها را معامله می کنند.
🔹مساله مهم عدم نظارت کافی بر این صفحات است. ناظران یا خواب هستند یا خودشان را به خواب زده اند که هر دو یعنی خیانت به فرهنگ اسلامی ـ ایرانی و پذیرش اینکه ما قورباغه های آب پزی شده ایم.
🔹عصبهای پای قورباغه بسیار حساس هستند وقتی در آب با دمای صد درجه یک قورباغه را بیندازیم یک دفعه بیرون میپرد چون خیلی داغ است، اما وقتی یک قورباغه را در آب خنک بیندازی و کم کم آب جوش بیاید، قورباغه با اینکه گرمش است و میخواهد بیرون بپرد اما دیگه توانی برای بیرون پریدن ندارد چون همزمان بیرمق شده است و...
🔹کاری که این صفحات با فرهنگ میکنند دقیقا همینگونه است. به قدری آرام رخ میدهد که اصلا متوجهش نمیشویم و این یعنی #فاجعه.
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 #تکنیک_خلق_اعتبار
🔴 در حالی که کلیپی تهیه شده از تبریک نوروز مردم اسرائیل به مردم ایران این خود یعنی اسرائیل یک کشور در نظر گرفته شده است و از طرفی میخواهند در تفکرات جا بیندازند که مردم اسرائیل با شما دوست هستند و این دشمنی فقط از طرف حکومت شماست ...
🔻 این در حالی هست که همین اسرائیلی ها جشن پوریم (خوشحالی در کشته شدن ایرانیان ) بر پا میکنند ...
🔺 لطفا در گوگل کلمه #جشن_پوریم را سرچ بفرمایید
⚠️ مواظب غذای رسانه ها باشید هر چیزی را نخورید.
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مقایسه جالب #ایران و #آمریکا توسط گزارشگر آمریکایی!
▪️#قدرت_آمریکا، #هالیوودی_است و علیرغم نداشتن هیچ تحریمی از پس تهدیدها برنمیآید!
@andisheengelabi
39.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آمریکاشناسی
🔴مستند آمریکای زیبا
⭕️این همان آمریکایی است که ثروتمندانش روز به روز غنی و فُقرائش روز به روز فقیرتر
می شود...!
@andisheengelabi
کرونا و مقایسه #فرهنگ_غنی_ایرانی_اسلامی با #فرهنگ_وحشت_زده و ضعیف غربی
▪️جنیفر گرین روزنامه نگار امریکایی با همسر ایرانیش برای دیدن اقوام به ایران رفتند. او با مشاهده رفتار ایرانیان در بحران کرونا تحت تاثیر قرار میگیرد و مینویسد:
🔻مردم با متانت صف میکشند تا نیازهای خودرا خریداری کنند. دعوا و جر و بحث وجود ندارند.
مردم به یکدیگر ماسک، دستکش، و الکل هدیه میدهند.
بسیاری از صاحب خانهها اعلام کرده اند که دو ماه اجاره را دریافت نخواهند کرد.
میکروبیولژیستها داوطلبانه روی کرونا تحقیق میکنند.
🔻گروهی از مردم داوطلبانه برای پزشکان و پرستاران لباسهای محافظتی میدوزند.
مردم به آنهایی که کار خودرا از دست داده اند کمک مالی میکنند.
شیرینی فروشها برای پرستاران و دکترها شیرینی مجانی میبرند و به آنها میگویند، "سپاسگزاریم جنگندههای ما."
همه به هم توصیه میکنند که حیوانات خیابانی را تغذیه کنند.
@andisheengelabi
♦️تحولات عصر #کرونا و سبک زندگی کرونایی
🔹️با اپیدمی و جهانی شدن شیوع بیماری کرونا،انتشار اخبار مرگ و میر و اطلاعات انبوهی درباره کرونا به مجموعه ای از نگرانیها و دستور العملهایی منجر شده که سبک زندگی متفاوتی را ایجاد کرده است.
🔹️سبکهای زندگی از حدود ۱۹۶۰ و جنبش های آن دوره به دنبال هویتخواهی بوده است تا حفظ بقا.
🔹️ارزشهای حفظ بقا انتخابهای اندکی در سبک زندگی در مقابل انسان قرار داد به همین خاطر مساله سبک زندگی مطرح نبود. ولی جنبشهای هویت خواهی سلسله ارزشها و انتخابهای متفاوتی را ایجاد کرد.
🔹️ارزشهای کرونایی،مجموعه دستورالعمل های مقابله با کروناست. این ارزشها از #دانش_پزشکی اعتبارش را میگیرد و مبتنی بر تجارب عینی است. این ارزشها از جنس ارزشهای #حفظ_بقاست، به این خاطر پشتیبان یک نوع سبک زندگی خواهد بود.
🔶این #سبک_زندگی دارای مولفه هایی است:
🔹️باید در خانه بمانیم. خانه،محور میشود. و خانواده در خانه جمع میشوند. همه اعضا تمام وقت حضور دارند. تحصیل در خانه بوسیله ابزارهای ارتباط دیجیتال انجام میشود. کار در خانه و #دور_کاری برای بخش زیادی فراهم میشود. بار دیگر تولید کار خانگی احیا میشود. به همین خاطر تقسیم کاری که ناشی از کار در بیرون خانه بود ازبین میرود. #تقسیم_کار،کار در بیرون خانه، بسیاری از کارهای خانگی مثل آشپزی،بچهداری،پرستاری سالمند، رختشویی و اتوکشی،سبزی خرد کنی و و .. را ایجاد کرده بود که این شغل ها در حال نابودیند. البته باید در آینده دید که چه نیازهای شغلی جدیدی ایجاد خواهد شد.
🔹️از بین رفتن تماس های حضوری نا آشنا. آنچه گفته میشد به دلایل جامعه متحرک، خانواده سنتی نیازمند بازاندیشی میشد و #آلترناتیوهای خانواده مثل ازدواج سفید، موقت و دیگر اشکال ازدواج طرح می شد، با توجه به سبک زندگی کرونایی این اشکال جدید #روابط_جنسی_خطرآفرین و غیر منطقی خواهد بود. به این خاطر الگوی روابط با ثبات غالب خواهد شد. البته باید دید آیا فضای مجازی میتواند جایگزین هایی را مسلط کند و آیا این جایگزینها خطرناک تر از کرونا نخواهند بود؟
🔹️آنچه مربوط به مدیریت بدن بود و مبتنی بر ارزشهای #هویتخواهی، با توجه به خطر ابتلا از طریق کلینیکهای زیبایی فعلا ملغی است. #صنعت_مدیریت_بدن را اصل "در خانه بمانیم" دوچندان تهدید میکند.
🔹️#تحول_مفهوم_کار. تحول مفهوم کار, از کار یدی و کارخانه ای به کار اطلاعاتی و مبتنی بر بستر دیجیتال که از ویژگی های دوره جدید بود در دوران کرونایی سرعت بیشتری می یابد. اقتصاد, آموزش, حکمرانی, فرهنگ و ارتباطات اجتماعی دیجیتال در مدت یک ماهه اخیر در جهان اهمیت فزاینده ای پیدا کرده و بنظر می رسد که با طولانی شدن خطر این بیماری و احتمال شیوع بیماری های مشابه, این تحول سرعت بیشتری داشته باشد. مثلا تحصیل, درمان و معاینه, خرید, تعمیرات, سفر و گردشگری, پول و تولید سرمایه وو..همگی از این تحولات متاثر و انتظار می رود بر #بستر_دیجیتال باز تعریف شود.
🔹️با اضمحلال حیات اجتماعی بیرون خانه،عملا #مصرف_تظاهری و مصرف گرایی کاهش می یابد و رکود اقتصادی ناشی از تحولات کرونایی یک زندگی قناعت گونه را به ارمغان خواهد آورد.
🔹️برای کاهش شیوع، تحولاتی در مناسک و آیین های جمعی دینی اتفاق افتاده و سبک زندگی دینی تغییراتی را تجربه می کند.
🔹️خطر شیوع "#سیاست_خیابانی" در جنبش های اجتماعی را غیر عملی میکند. همچنین بنا بر سیاست های دول مختلف،بسیاری از آزادیها محدود و جهان حکمرانی اقتدارگرا،مسئول و غیر دمکراتیک را تجربه خواهد کرد.
🔹️نیاز به #حکمرانی_جهانی،قابل اعتماد،صالح و عادل بیش از پیش برای کنترل خطرات مشابه جهانی،درک میشود. جهان نه فقط آرزویش را دارد بلکه این حکمران را میسازد.
🔹️تغییرات بسیار زیاد فرهنگی و اجتماعی کرونایی، #اقتصاد را دچار بحرانهایی میکند. در پی آن تحولات دیگری رقم خواهد خورد که قابل تصور نیست و باید منتظر ماند.
🔹️به نظر نمیرسد، این تحولات محدود به دوره عمر کرونا باشد، زیرا که با کاهش فاصله زمانی اپیدمیها،بشر برای بقا نیازمند سبک زندگی کرونایی است.
✍🏻نویسنده؛محمدرضا زهرائی(دانشجوی دکتری جامعه شناسی,مسائل اجتماعی ایران)
@andisheengelabi
26.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیلی بر #قهرمان و #ضدقهرمان در فیلم و سینمای ایران و آمریکا...
آنتاگونیسم و پروتاگونیسم ؟
#سینمای_حکومتی در آمریکا بنام #هالیوود و تمام ستاره ها و ضدقهرمان هایش...
#استادحسن_عباسی
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری_مهم
🔴 ویروس « FUNVAX »
☣️ پروژه فان وکس یا #ایمان_زدایی به روش #بیوتروریسم
♻️ FUNVAX که خلاصه شده fundamentalist vaccine
✡️ به معنای واکسن #ضد_بنیاد گرایی دینی یا اسلامی است
❇️ پروژه ای است در #وزارت_دفاع_آمریکا که 15 سال قبل شروع شده در این پروژه هدف کاهش ایمان مذهبی با استفاده از ویروس دستکاری شده ژنتیکی از #خانواده_ویروس_های_تنفسی است که در آن از یک ژن خاص بنام VMAT2 که مخفف The vesicular monoamine transporter 2 (VMAT2) است که در مغز سبب فعالیت های خاصی می شود با وارد شدن این ویرس به بدن بعنوان مهار کننده فعالیت این ژن مدعی هستند که سبب #کاهش_انگیزه_دینی و ایمان می شود.
@andisheengelabi
🔹پیشنهاد فیلم|شیوع
دانلود فیلم سینمایی #شیوع با لینک مستقیم+تحلیل
این فیلم سال ۲۰۱۱ ساخته شده است.
https://plink.ir/z7P4H
#مکث
@andisheengelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹سبک جدید زندگی در ایام کرونایی.
قسمت اول خانواده
#کرونا_را_شکست_میدهیم
ستاد بسیج ملی مبارزه با کرونا
@andisheengelabi
منشأ ویروس کرونای جدید کجاست؟ ۱۰ سوال از آمریکا
1️⃣ از آنجا که «رئیس مرکز کنترل بیماریهای» آمریکا در نشستی در کنگره اعتراف کرد که تست ابتلای کرونا برای برخی از افراد فوتشده به دلیل آنفولانزا مثبت بوده است آیا میتوان این نتیجه را گرفت که برخی از ین افراد بر اثر ابتلا به ویروس کرونای جدید جان باختهاند؟
2️⃣مایک پنس، معاون رئیسجمهور آمریکا خواسته بود همه اطلاعرسانیها درباره کرونا با هماهنگی او انجام شود. چرا کاخ سفید دنبال کنترل اطلاعسانی در این باره بود؟ آیا کاخ سفید میخواست چیزی را پنهان کند؟
3️⃣دلیل خروج آمریکا از «معاهده سلاحهای سمی و بیولوژیک» در سال ۲۰۰۱ چه بود؟ چرا آمریکا به دنبال آن بود که از فعالیت یک نهاد نظارتی برای اجرای این معاهده جلوگیری کند؟ آیا این نهاد نظارتی قرار بود سد راه آمریکا برای ساخت یک سلاح بیولوژیک شود؟
4️⃣«مرکز تحقیقات امراض عفونی ارتش آمریکا» واقع در ایالت مریلند جولای سال ۲۰۱۹ تعطیل شد. آیا علت آن حادثهای مربوط به نشت یروس بود؟ تنها یک ماه بعد، شیوع آنفولانزا در سراسر آمریکاشروع شد. آیا این دو مسئله ارتباطی به هم نداشتند؟
5️⃣در هفتمین دوره بازیهای جهانی ارتشهای دنیا که از ۱۸ تا ۲۷ اکتبر در شهر ووهان برگزار شد چرا تیم آمریکا با ۳۶۹ عضو برنده هیچ مدال طلایی نشد؟ آیا در میان اعضای این تیم کسی به آنفولانزا مبتلا بود؟ آیا ممکن است که اعضای این تیم ناقل ویروس کرونای جدید بودند؟
6️⃣چرا آمریکا اکتبر ۲۰۱۹ مانوری به نام «Event 201» برای آمادگی در برابر همهگیریهای جهانی برگزار کرد؟ چرا معاون سیا در این مانور شرکت داشت؟ آیا به خاطر این بود که آمریکا پیشبینی میکرد یک ویروس عفونی قرار است همهگیری جهانی ایجاد کند؟
7️⃣ژاپن، کره جنوبی، ایتالیا و ایران همه گزارش دادهاند اولین مورد ابتلا به کووید-۱۹ در کشورهای آنها در معرض چین قرار نداشتهاند، اما ارتباطهایی بین ویروسهای آنها با آمریکا وجود دارد.
8️⃣آمریکا نمیتواند انکار کند که همهگیری آنفولانزای سال ۱۹۱۸ از داخل این کشور آغاز شد اما یک قرن است که اسپانیا را بابت آن مقصر میکند. آیا آمریکا دوباره به همان ترفند قدیمی روی آورده و در تلاش است اسم ویروس کرونای جدید را به «ویروس چینی» تغییر دهد؟
9️⃣همهگیری آنفولانزا در سال ۱۹۱۸ باعث مرگ بین ۱۷ تا ۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا شد. این بیماری طبق شواهد از آمریکا آغاز شد اما آمریکا از دنیا هرگز عذرخواهی نکرده است. تا اینجای کار منشأ ویروس کرونای جدید مشخص نیست اما ایالات متحده از چین خواسته که عذرخواهی کند. چرا آمریکا عذرخواهی نمیکند؟
🔟در فیلمها آمریکا نقش ناجی دنیا را باز میکند. تصویر «کاپیتان آمریکا» یکی از نمادهایی است که تبلیغ میشود. اکنون که در عالم واقعیت دنیا با فاجعه کووید-۱۹ دست و پنجه نرم میکند «کاپیتان آمریکا» کجاست؟
@andisheengelabi