🔹روایت شبکههای ماهوارهای فارسیزبان به رونمایی واکسن ایرانی
🔸در سخت ترین شرایط تحریم کشور بخصوص در زمینه دارو، دانشمندان کشور تست انسانی واکسن ایرانی کرونا را آغاز کردند. هر چند در هفته های اخیر شاهد ایجاد دوگانه «خرید» و «ساخت» واکسن از سوی برخی جریانات رسانه ای بوده ایم، اما نگاهی به انعکاس خبر تست واکسن کرونای ایرانی در رسانه های فارسی زبان خارج از کشور نشان از آن دارد که مساله اصلی برای آنها بر خلاف ادعای اخیرشان، نجات جان مردم نبوده است و عملیات های رسانه ای روزهای پیشین صرفا جهت تحقق هدف فشار بر ایران و القای بی اعتمادی نزد افکار عمومی بوده است.
⬅️ایران اینترنشنال بحث «رعایت نشدن فاصلهگذاری اجتماعی در مراسم تست واکسن کرونای ایرانی» را تیتر کرد. این رسانه حتی برای کمرنگ جلوه دادن این دستاورد پزشکی، رونمایی از این واکسن را شتاب زده خواند.
⬅️رادیو فردا رسانه آمریکایی برای این اتفاق شجاعانه تیتر «نخستین تست واکسن ایرانی کرونا روی یک زن آزمایش شد» را انتخاب کرد تا به مخاطب القا کند که از یک زن استفاده ابزاری شده است.
⬅️بی بی سی فارسی هم تنها چند خبر کوتاه به این دستاورد بزرگ اختصاص داد. این رسانه سعی کرد تا وانمود کند مردم نسبت به واکسن ایرانی بیاعتمادند و همه خواهان دریافت واکسن آمریکایی هستند.
⬅️من وتو نیز برای این که موضوع آغاز تست واکسن کرونای ایرانی را به حاشیه ببرند، این دستاورد را فقط ادعای رسانههای حکومتی نامید.
⬅️رسانه های غیررسمی و رسانه های وابسته به گروهک منافقین هم شایعاتی از جمله واکسن زدن نمایشی و تزریق واکسن از روی چادر را به میان کشیدند.
🔻البته برخی رسانه ها از جمله یک رسانه چینی در همین رابطه گفته است: ایران با ساخت "واکسن کرونا" اهداف به ظاهر غیر ممکن را محقق کرده و در پیشرفتهای تحقیقاتی در خصوص کرونا، در کنار چین، آمریکا، روسیه و اروپا قرار گرفته است؛ این امری است که انسان را به شگفتی و تحسین وا میدارد. آنچه موجب قدرت و پیشرفت ایران شده، #روحیه_عدم_ظلمپذیری ایرانیهاست.
🔻یا خبرنگار الجزیره انگلیسی هم آزمایش واکسن کرونای ایرانی را با وجود تحریمها و فشارها سزاوار احترام دانسته است.
✅در ارائه و درک مطالب رضایت خداوند را در نظر بگیریم.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نتیجه بی توجهی به رشد سایت های شرط بندی!
💢بلایی که #قمار_آنلاین بر سر اقتصاد کشور می آورد.
@asrehooshmandi
⭕️دیتاکاوی درباره ساخت واکسن ایرانی کرونا چه میگوید؟
🔸در کشاکش دوئل مجازی بین دو هشتگ «واکسن بخریم» و «واکسن بسازیم»، جمعی از دانشمندان کشور در سکوت رسانهای واکسن را ساخته و تستهای انسانی آن را آغاز کردند؛ تستی که ابتدا بر روی نزدیکترین عزیزان سازندگان واکسن صورت گرفت. موضوعی که سبب شد توئیت «یک مرد هم توو این همه آقازادهها پیدا نشد؛ زنده باد خانم مخبر» با ۳۳۸۷ لایک و ۲۶۰ ریتوئیت بالاترین میزان لایک را در فضای توئیتر به خود اختصاص دهد.
🔸رصد دیتاک نشان میدهد توئیتریها با ۳۵۸ پست در ساعت، ۸٫۶ هزار توئیت، ۶٫۷ هزار ریتوئیت و ۷۴٫۱ هزار لایک با هشتگهای #مخبر_دزفولی، #طیبه_مخبر، #کرونا، #واکسن_ایرانی و #واکسن_میسازیم ساخت واکسن در شرایط تحریم و وادادگی برخی مسئولان را اقدامی تاریخی و بینظیر خواندند.
🔸موضوع تست واکسن کرونای ایرانی در بخش خبر با ۲٫۵ هزار خبر و ۱۰۵ پست در ساعت مورد توجه رسانهها قرار گرفته است که ایسنا و واحد مرکزی خبر فعالترین رسانهها در این زمینه بودند. پایگاههای خبری با ۱٫۴ هزار، روزنامهها با ۳۰ مطلب و خبرگزاریها با ۱٫۱ هزار متن و تصویر به انعکاس و اطلاعرسانی درباره واکسن ایرانی کرونا اقدام کردهاند.
🔸خبر تزریق واکسن توسط طیبه مخبر و سخنان وزیر بهداشت درباره پیشینه تاریخی واکسنسازی ایرانیان در کانال گیزمیز با ۲۵۲٬۹۸۳ بازدید، به پربازدیدترین پست این موضوع تبدیل شد.
🔸بازدید ۳۹٫۱ میلیونی کاربران در بستر تلگرام حکایت از اهمیت موضوع ساخت واکسن برای افکار عمومی داشته که این مهم از سوی بسترهای انتشار خبر در تلگرام با ۵۷۶ پست در ساعت دنبال شده است. میزان سهم عکس با ۵٫۷ هزار مورد، ویدئو با ۴٫۳ هزار و متن با ۲٫۷ هزار نشانگر توجه مخاطبان به تصاویر لحظه تست و تزریق این واکسن بر روی افراد داشته است.
🔸کاربران اینستاگرام نیز با ۵۵۸ پست در ساعت، ۳۴۳٫۸ هزار لایک و۲۳ هزار کامنت به موضوع ساخت و تست واکسن کرونای ایرانی واکنش نشان دادهاند. پست صفحه بی بی سی فارسی مبنی بر اعلام خبر تست واکسن با ۱۴۹۲۹ لایک و ۱۴۷۸ کامنت، پرلایکترین و پرکامنتترین مطلب این بستر بوده است.
✅در هیاهوی جریانات سیاسی و رسانهای، عدهای بی حاشیه و بیمنت در تلاش برای خدمت به مردم و تحقق #ایران_قوی هستند؛ ایرانی که به اذعان برخی رسانهها امروز در حوزه علم و فناوری در میان کشورهای سرآمد دنیا قرار گرفته است. #عزت_نفس_ملی ثمره اعتماد عمومی به تلاشهای داخلی برای استقلال و همراهی عمومی است.
✍🏻معصومه نصیری؛ کارشناس رسانه
@asrehooshmandi
⭕️چرا باید از اینفلوئنسرها دوری کرد؟
👤نیکول ماچئیوسکا
🔺دنیای اینفلوئنسرها به بهشت میماند، بهگونهای که اعتمادبهنفس ما را از بین میبرد. این مسئله باعث میشود که ترس از دست دادن فرصتها در ما تقویت شود و اضطراب ما را بیشتر کند.
🔺واقعیت این است که اینفلوئنسرها فقط آن جنبههایی از زندگیشان را به ما نشان میدهند که میخواهند ما ببینیم: میخواهند ببینیم که بعد از شکست چه زیبا و خوشخیال به نظر میرسند، تعطیلات اخیرشان چقدر فوقالعاده بوده است و لباسهایی که ما از پس خریدشان برنمیآییم چه به تنشان نشسته است.
🔺اینفلوئنسرها بر ما تأثیر میگذارند: با رشد شبکههای اجتماعی ما به نسل «شیفتۀ تصویر» یا «در تسخیر تصویر» بدل شدهایم که آمادهایم در صورت نرسیدن به آرزوهایمان بهآسانی تسلیم شویم. آنها میتوانند از قدرتشان استفاده کنند تا شما را وادار به خرید چیزی کنند که به آن نیازی ندارید.
🔺اینفلوئنسرها بر محیطزیست نیز تاثیر مخربی داشتهاند؛ عموما صنعت فست فشن را تبلیغ میکنند که با تولید انبوه و ارزان سعی دارند به سودی بیشتر دست یابند و شما را به مشتری دائمی خود تبدیل کنند. البته موضوع فقط ترویج مصرفگرایی میان جوامع نیست بلکه پای محیطزیست، ایجاد آلودگیهای مختلف و استثمار کارگران هم در میان است.
@kasrehooshmandi
14.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠موشن گرافیک
🔹اینترنت سریع و ارزان با شبکه ملی اطلاعات
برخلاف باورعمومی #شبکه_ملی_اطلاعات هیچ ارتباطی با قطع شدن اینترنت ندارد و ضمن حفظ ارتباط با اینترنت جهانی با کوتاه کردن مسیر، سرعت تبادل را افزایش و امنیت اطلاعات کاربران را تامین می کند.
در ایران طبق برنامه پنجم توسعه، دولت با هدف بهبود پهنای باند و افزایش سرعت و دسترسی به اینترنت در تمام نقاط کشور موظف به راهاندازی شبکه ملی اطلاعات است.
نمونه خوب در این زمینه کشور کره جنوبی است که توانسته با راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و بومی کردن حدود ۸۰ درصد پهنای باند، جزء صاحبان پرسرعت ترین اینترنت در جهان باشد.
برخلاف باور عمومی شبکه ملی اطلاعات، هیچ ارتباطی با قطع شدن اینترنت بین المللی ندارد.
شبکه ملی ضمن حفظ ارتباط با اینترنت جهانی با کوتاه کردن مسیر، سرعت تبادل را بالا برده و امنیت اطلاعات را برای کاربران تامین می کند.
منبع: مهر
✅در ارائه و درک مطالب رضایت خداوند را در نظر بگیریم.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
🔲 آینده رسانههای اجتماعی
1️⃣محبوبیت بیشتر اطلاعات مختصر و مفید
🔹رسانههای اجتماعی در اوج محبوبیت و فراگیری هستند اما همچنان این قابلیت را دارند که حتی بعد از سال ۲۰۲۰ نیز اهمیت محوری خود را بیش از هر زمان دیگری حفظ و بلکه تقویت کنند.
🔹میزان پیشرفت رسانههای اجتماعی واقعاً اعجابانگیز است. بعد از شروع به کار فیسبوک در سال ۲۰۰۴ نحوه اتصال ما به اینترنت پیوسته تغییر کرده است. در واقع، به نظر من، انقلابی را در اینترنت شاهد بودهایم. باور نمیکنید؟ به دادههایی که گوگل درمورد ترندهای پنج سال گذشته منتشر کرده نگاه کنید. کاملاً مشخص است که رسانههای اجتماعی سالبهسال محبوبتر میشوند. حالا بیایید برترین ترندهای رسانههای اجتماعی سال ۲۰۲۰ را مرور کنیم.
پ.ن: البته این میل به خوانش مطالب مختصر به ایجاد نسلی که در سطح مطالب باقی مانده و توهم دانایی دارد، کمک میکند.
✍🏼 جکی آون/ ترجمه: علی قربانزاده
مدیریت ارتباطات
@asrehooshmandi
💢ژنرال جنگ سخت؛ شاخص قدرت نرم ایران
💠واکاوی نقش رسانه ها طی یک سال اخیر در پرداختن به شخصیت مکتب ساز #سردار_شهید_قاسم_سلیمانی
https://hawzahnews.com/x9XSf
✅در ارائه و درک مطالب رضایت خداوند را در نظر بگیریم.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
✍️مطلبی که پدران و مادران باید بخوانند
اندر وصف دنیای قبل از اینترنت، مهاجران و بومیان دیجیتال
🎯چیزی نمانده تا زمانی که هیچکس روی زمین یادش نیاید دنیا پیش از اینترنت چه شکلی بود. آنهایی که اواخر دهۀ ۱۹۷۰ به دنیا آمدند، آخرین نسلیاند که بدون اینترنت بزرگ شدند. جامعهشناسان به آنها «واپسین معصومان» یا «#مهاجران_دیجیتال» میگویند یعنی کسانی که در هر دو حالِ «با و بدون اتصال شلوغ حیات آنلاین» زیستهاند.
🎯آمار و ارقام از رشد دیوانه وار همه شاخصها خبر میدهند و هر روز جلوه های تازه ای از زندگی آفلاین به دنیای دیجیتال و آنلاین (تعبیر صحیح به جای اصطلاح غلط و من درآوردی فضای مجازی) منتقل میشود و آدمها هر روز بیش از دیروز وقتشان را با گجتهای خود میگذارنند.
🎯زیر هر سقفی تعداد گجتها از تعداد آدمها بیشتر است. باور نمیکنید؟ امتحان کنید! تعداد گوشیهای هوشمند، لپتاپها، کنسولهای بازی، تبلتهای خانه یا محل کار خود را بشمارید. اقلا دو برابر تعداد آدمها گجت پیدا خواهید کرد.
🎯در این معرکه اما نسل جدید آدمها (منظورم متولدین ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر است) بدجوری روی دست همه مانده اند. این آدمها عصر بیارتباطی (Disconnectedness) را تجربه نکردهاند و اصطلاحا آیفون به دست به دنیا آمدهاند.
🎯اینها ساکنان و #بومیان_عصردیجیتال یا اصطلاحا Digital Native هستند. مشکل اما اینجاست که، اینها والدینی دارند که تنها نسل بشر هستند که هم عصر بی ارتباطی را تجربه کردهاند و هم عصر دیجیتال را. در واقع اینها مهاجرین عصر دیجیتال Digital immigrants محسوب میشوند. این نسل همیشه سردرگم، بعد از همه تلاطمهای ۴۰ سال اخیر از یک طرف خود درگیر هضم انقلاب عظیم دیجیتال است و از طرف دیگر خود را مسئول حفاظت از بچه های عصر دیجیتال میداند.
🎯در دهه ۶۰ مشکل با بچه های دهه ۵۰ این بود که ما از صبح تا شب در کوچه و خیابان بودیم مشغول هفت سنگ و زو و فوتیال و غیره بودیم. در دهه ۷۰ مشکل با بچه های دهه ۶۰ این بود دائم پای تلویزیون هستند. در دهه ۸۰ مشکل با بچه های دهه ۷۰ این بود که دائما پای ماهواره و کامپیوتر بودند. در دهه ۹۰ مشکل با بچه های دهه ۸۰ اما خیلی بزرگتر از این حرفها است! امروز معضل خانواده ها، این است که بچه های خانواده دائما در حال کار کردن با گوشیهای هوشمند یا گجتهای مختلف هستند. با کسی در خانه حرف نمیزنند و تا زمانی که حجم اینترنتشان تمام نشده صدایی از ایشان به گوش نمیرسد.
🎯دلیل هم این است که کلا هر جور کاری که در همه قرون و اعصار بشر قابل انجام بود از طریق همین جعبه لعنت قابل انجام است. از بازی و معاشرت گرفته تا موزیک گوش دادن و فیلم دیدن و درس خواندن و خرید کردن و علافی و غیره. نتیجه این است که والدین در عصر جاری با همه مشکلاتی که همه والدین قبلی روبرو بودند یکجا روبرو هستند. مضافا به اینکه خود این والدین درک ناقص و بعضا نادرستی از الزامات و مقتضیات عصر دیجیتال دارند.
🎯نوجوانان در سنین بلوغ عموما از پیله خانواده عزم خروج کرده و درصدد شناخت جهان و جامعه بر میایند. به دنبال دوستیهای جدید، کارهای جدید و مستقل شدن هر چه بیشتر خواهند بود. گوشیهای هوشمند دروازه ای هستند برای این بچه ها که بغل دست من و شما بنشینند و دنیای مستقل خود را بسازند و آب هم از آب تکان نخورد.
💢مساله تقابل میان بومیان و مهاجران است؛ مهاجرانی که حق دارند دغدغه داشته باشند و بومیانی که راه خود را میروند و معتقدند رفتارشان غیر طبیعی نیست.
@asrehooshmandi
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢اصول فرزندپروری در فضای مجازی
والدین توجه داشته باشند با توجه به اینکه در حال حاضر بخشی از آموزش دانشآموزان از طریق فضای مجازی و برنامه شاد آموزش و پرورش انجام میشود، همراهی و توجه والدین به فعالیت فرزندان خود در فضای مجازی برای جلوگیری از آسیبها و تهدیدات موجود علیه دانش آموزان امری ضروری و مهم است.
برای این نظارت کافی است والدین باید نکات زیر را رعایت کنند:
1- در صورت استفادهاز سیستم عامل ویندوز از قابلیت family safety استفاده کنید.
2- برای استفاده فرزند خود زمان مشخص تعیین کنید.
3- در صورت استفاده از تبلت یا گوشی از قابلیت google family link استفاده کنید.
4- برای آموزش بیشتر به سایت پلیس فتا مراجعه نمایید.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
@asrehooshmandi
⭕️رسانه قدرتمندی به نام حاجقاسم سلیمانی
⬅️سخنرانی حاج قاسم در لنگرود و تعیین زمان نابودی دو یا سه ماهه برای نابودی داعش، یک ضربه روانی تمام عیار برای این گروه تروریستی بود. به گونه ای که برخی از این تروریستها با شنیدن نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و این وعده او، اقدام به فرار از گروه خود میکردند. در همین زمان برخی اکانتهای وابسته به داعش در شبکههای اجتماعی اعلام کردند اشاره به صحبتهای قاسم سلیمانی جرم است و هرکس مرتکب شود، اعدام میشود. حالا دیگر ترس و وحشت تا عمق وجود تکفیریها نفوذ کرده بود…
⬅️غول رسانهای داعش، زیر چکمههای حاج قاسم
ساختار تشکیلات رسانهای داعش چگونه بود؟
۱- تصویرسازی «داعش شکست ناپذیر»
۲- تئوریزه کردن تفکر داعشی
۳- عادی سازی وجود داعش
http://fna.ir/f1v1ko
@asrehooshmandi