⭕️ علل #قطعی_برق از نگاه دکتر #سعید_محمد
🔻#بخش_دوم و پایانی
۵- تولید برق عمداتاً در سه حوزه: الف) نیروگاههای برق آبی به میزان 12000 مگاوات ساعت، ب) نیروگاههای حرارتی حدود 56000 مگاوات ساعت، ج) نیروگاههای تجدیدپذیر هستهای 1800 مگاوات ساعت و مجموعا به ظرفیت 70000 مگاوات ساعت تولید است و مصرف برق در بخش خانگی 33 درصد، در بخش صنعت 34 درصد، در بخش کشاورزی 14 درصد، در بخش عمومی، روشنایی و سایر 19 درصد است. وزارت نیرو به دلیل عدم توجه جدی به موضوع افزایش تولید و عدم حمایت از سرمایه گذاری در این صنعت باعث شده، سرمایه گذاریهای انجام گرفته قبلی از سال 1392 تا کنون تکمیل نشده و تنها 6/17 رشد طی 7 سال نشان دهد که به نسبت رشد مصرف بسیار ناچیز است. ضمناً بر اساس بند 19 آیین نامه اجرایی قانون بودجه سال 1392 به وزارت نیرو اجازه داده شده به منظور افزایش بازدهی نیروگاهها و با اولویت نصب بخش بخار در نیروگاههای سیکل ترکیبی، با روش بیع متقابل قرارداد منعقد نماید و اصل سرمایه گذاری انجام شده از محل صرفه جویی در سوخت نیروگاهها باز پرداخت گردد. در این زمینه وزارت نیرو قراردادهای بیع متقابل به صورت ریالی با سرمایه گذاری منعقد کرد. با توجه به افزایش شدید نرخ ارز و عدم رسیدگی و ارائه تعدیل به موقع قراردادهای مذکور برای سرمایه گذاری که عمدتاً از صندوق توسعه تسهیلات ارزی دریافت نموده بودند و عدم تراز بدهی به صندوق و درآمد ناشی از سرمایه گذاری، سرمایه گذاری را بلاتکلیف و اجرای طرح ها را به کندی مواجه کرد. وزارت نیرو با تاخیر بسیار زیاد سال 1399 اقدام به اصلاح و تعدیل قراردادهای مذکور نمود. با اجرای طرحهای فوق با توجه به اینکه با احداث هر واحد 160 مگاوات ساعتی بخار 250میلیون متر مکعب گاز در سال صرفه جویی خواهد شد، ضمن افزایش حدود 12000 مگاوات ساعت ظرفیت نیروگاهی کشور، 375 میلیارد متر مکعب گاز در سال صرفه جویی خواهد شد و متاسفانه این فرصت ها از بین رفته و ضمن سوزاندن منابع فسیلی کشور ظرفیت سازی نیروگاهی نیز انجام نشده است.(24000 مگاوات ساعت نیروگاه گازی در کشور وجود دارد.)
6- وزارت نیرو با قیمت گذاری دستوری و خرید رقابتی از تولید کنندگان برق و جلوگیری از صادرات برق مازاد تولید کنندگان برق، باعث تضعیف توان مالی و تولیدی تولید کنندگان شده است؛ علیرغم اینکه بند " ت" ماده 48 قانون ششم توسعه بر افزایش نرخ آمادگی و انرژی اشاره شده است، وزارت نیرو نرخ آمادگی را از سال 1394 تا کنون و نرخ انرژی را از سال 1394 تا سال 1398 افزایش نداده است و صادرات برق تولید کنندگان را وزارت نیرو رسماً صادر و مطالبات تولید کنندگان جهت بازپرداخت بدهیهای ارزی را به صورت نرخ حواله ای باز پرداخت می کند که این ظلم مضاعف در حق تولید کنندگان برق است. لازم به ذکر است نرخ های مصوب خرید انرژی توسط وزرات نیرو فقط در ماههای پیک بار شبکه( 4 ماه در سال) خریداری می شود و در ماههای دیگر تا حدود 60 درصد قیمت مصوب خریداری می کند و نیروگاهها به دلیل جلوگیری از خاموشی و تحمیل هزینه های مازاد اقدام به فروش اجباری برق می کنند.
7- عدم پرداخت به موقع مطالبات ناشی از فروش برق باعث تضعیف این صنعت و عدم توانایی برنامهریزی و تکمیل سرمایهگذاری انجام شده در موعد مقرر گشته است، به گونهای که پرداخت مطالبات با انتظار بالای 4 سال انجام می شود.
8- طبق برنامه ششم توسعه می بایست سالانه حدود 2000 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر(اعم از خورشیدی، بادی و ...) احداث شود که این مهم با وجود پتانسیل بالا در کشور مورد غفلت قرار گرفته است، به گونهای که کل ظرفیت حال حاضر کشور در حوزه انرژیهای تجدید پذیر، حدود 1000 مگاوات است.
با این توضیحات نتیجه میگیریم که بحران خاموشی در کشور هیچ ربطی به تحریمها ندارد و تنها نتیجه بیتدبیری در صنعت برق کشور بوده و قابل پیش بینی و پیشگیری نیز بوده است.
✍ #سعید_محمد ؛ فرمانده پیشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و رئیس هیات مدیره انجمن مدیریت پروژه ایران
#بخش_دوم و #پایان
🆔 @asrekhorasani
💢رزمایش #ثامن_12
✨با موضوع «فرهنگ سازی مدیریت و مصرف بهینه انرژی برق و آب»
💯با هدف
1- تبیین روشنگری در فضای مجازی با بهرهگیری از ظرفیت کانالهای طرح ثامن
2- تبیین گفتمان امام خامنهای با رویکرد فرهنگ سازی مصرف بهینه انرژی برق و پرهیز از اسراف
🕗 زمان:چهارشنبه،۲۳ تیرماه ۱۴۰۰، ساعت ۸ الی ۲۳
#رزمایش_ثامن_12
#مصرف_بهینه_انرژی
🏘💞@pishgaman313💞
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅موضوع: صرفهجویی در مصرف انرژی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
1.pdf
171.5K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت
✅ موضوع: نقش رسانه ها در فرهنگ سازي بهینه مصرف انرژی
✍️ یونس باقرزاده
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
4.pdf
129.2K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت_کوتاه
1⃣ روشنگری برای کنشگری مناسب
2⃣ فرهنگ، فرهنگ و باز هم فرهنگ!
3⃣ دوران یک آهنگی؟
🍃🌻🍃
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت (۲)
✅موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
💯 چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📽 #کلیپ
🌀 موضوع: برای مردم ‼️
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📽 #انیمیشن
🌀 موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
نشست بصیرتی
رهبر انقلاب:مسئلهی اصلاح الگوی مصرف است.مسئلهی صرفهجویی، پرهیز از ریختوپاش،پرهیز از اسراف، پرهیز از هزینهکردهای زائد، البتّه من در این زمینه خطاب اوّلم متوجّه به مسئولانه.
...در حوزهی مأموریت خودشان باید از ریختوپاش به جِد پرهیز کنند.
۱۳۹۲/۱۲/۲۰
✨نشست بصیرتی باموضوع محوری
💡💦«فرهنگ سازی مدیریت ومصرف بهینه انرژی برق وآب»
🕊🌱...وشمابه مجلس دوستانه روشنگرانه ما دعوتید...
🔰چهارشنبه ۲۳تیرماه ۱۴۰۰
🕝ساعت ۱۴:۳۰
ارسال سوالات به ادمین به آدرس 👇
@Ya_karim_h
🔻مع سیاسی -قرارگاه روشنگری ثامن
#نشست_بصیرتی
#صرفه_جویی
#اصلاح_الگوی_مصرف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایران در حال فتح عراق و رسیدن به مدیترانه بود ، ما (با کمک صدام) نگذاشتیم.../ با کمک صدام نگذاشتیم ایران به مدیترانه برسد...
♦️ اگر همین یک ویدئو به گوش ایرانیان برسد برای رسوایی این خائنین کافی است. اعتراف بعد از چهل سال ...
.♦️با عرض پوزش /این ویدئو بخشی از صحبت های اخیر مریم رجوی است. همین ویدئو برای رسوا سازی گروهک منافقین کافی است. اینجا رسما می گوید : ایران در حال شکست صدام و سپس رسیدن به مدیترانه بود اما ما نگذاشتیم این مهم رخ بدهد ...
سپس ادعا می کند : ایران در حال اتمی شدن بود اما ما نگذاشتیم!
♦️به عبارت ساده تر اینجا سرکرده گروهک منافقین می گوید : ایران در زمان خمینی(ره) در حال تبدیل شدن به یک کشور وسیع و سپس قدرتمند بود اما ما با جاسوسی برای صدام و جنگیدن با کشور خود اجازه ندادیم ...
👆 این اعتراف بعد از چهل سال ، مهم ترین حماقتی است که مریم رجوی می توانست انجام دهد. رساندن این ویدئو به هر ایرانی واجب است ...
⭕️ نفوذ در کابینه
🔺 پیروزی مقتدرانه آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ضربه سهمگینی به غربگرایان و لیبرال های داخلی و دشمنان کینه توز خارجی زد.
♨️ چرا که آرزوهای آنان با انتخاب آیت الله رئیسی بر باد رفت و برای اولین بار انقلاب اسلامی در سه قوه اصلی و نیز مدیریت های کلان خود به یکدستی کامل رسید و به قولی بعد از چهل و سه سال انقلاب بدست صاحبان اصلی خود یعنی انقلابی ها رسید.
♨️ اکنون که فصل چیدن کابینه فرا رسیده است آیت الله رئیسی با همکاری مجلس انقلابی باید بهترین و شایسته ترین افراد را برای دولت اسلامی و انقلابی انتخاب نماید که ان شاالله مشکلات اقتصادی مردم حل شده و نظام به اقتدار مطلوب خود در همه عرصه ها در سطح جهان برسد.
♨️ اما نکته ای که نباید از آن غافل شد حضور احتمالی افرادی منافق صفت و نفوذی در دولت است که با تغییر دولت رنگ عوض کرده و در لباس افراد انقلابی درپی ضربه زدن به جبهه انقلاب هستند.
🔻 تمام نیروهای انقلاب و خصوصا آیت الله رئیسی و ارکان اصلی دولت باید مراقب این گونه افراد باشند و اجازه نفوذ به آنان ندهند.
✍حسین کاظمی
🆔 @asrekhorasani
تسنیم:
🎭🎭🎭
💠💠💠 رهبر انقلاب ادغام کدام وزارتخانهها را عجیب و غریب دانستند؟
🔰 رهبر معظم انقلاب در دیدار سال 94 با هیئت دولت اقای روحانی از ادغام عجولانه وزراتخانههای صنایع و بازرگانی در دولت سابق انتقاد کردند.
👈👈ایشان فرمودند: «یکی از کارهای عجیب و غریبی که برای بنده هم تا آخر معلوم نشد که چرا این کار انجام گرفت، همراه کردن وزرات بازرگانی با وزرات صنایع و معادن بود؛ یعنی واقعاً هنوز هم برای من حلنشده است. آن روز هم که این کار را انجام میدادند برای من روشن نبود که چرا دارند انجام میدهند این کار را. خب، مسئولین مجلس و دولت تشخیص داده بودند و انجام دادند.»
اشاره رهبر معظم انقلاب به تصمیمی است که در اوایل تابستان سال ۱۳۹۰ از سوی دولت دهم و مجلس هشتم انجام شد.
⬅️⬅️ هفت تیرماه سال ۱۳۹۰ دولت دهم( احمدی نژاد) با قید دوفوریت لایحه ادغام وزارتخانههای صنعت و بازرگانی در یکدیگر را به مجلس ارائه کرد.
قید دوفوریتی که دولت برای این لایحه لحاظ کرده بود، مجلس را نیز مکلف به بررسی فوری آن طی یکی دو جلسه میکرد.
👈👈بحث ادغام وزارتخانهها از اواخر اردیبهشت سال ۱۳۹۰ مطرح شد. علاوه بر وزارتخانههای صنایع و بازرگانی که دولت خواستار ادغام آنها شده بود، دولت قصد داشت دو وزارتخانه کار و رفاه را با هم، وزارتخانههای نفت و نیرو را با هم و وزارتخانههای راه و مسکن را نیز با یکدیگر ادغام کند که لایحه ادغام وزارتخانههای راه و مسکن در خرداد ۱۳۹۰ به مجلس ارائه شد و به قانون تبدیل شد.
👈👈لایحه ادغام وزارتخانههای رفاه و کار نیز در ۷ تیر ۱۳۹۰ همراه با لایحه وزارتخانههای بازرگانی و صنایع به مجلس ارائه شد و لایحه ادغام وزارتخانههای نفت و نیرو هم به علت مشخص بودن مخالفت مجلس با آن، هیچگاه به مجلس ارائه نشد.
✳️ * ماجراهای بعد از خانهنشینی
هرچند استدلال دولت دهم برای ارائه این لوایح و ادغامهای متوالی، ماده ۵۳ قانون برنامه پنجم بود که در آن دولت به کاهش تعداد وزارتخانهها از ۲۱ به ۱۷ وزارتخانه با ادغام چند وزارتخانه با یکدیگر مکلف شده بود، اما آنروزها عده ای از سیاسیون یکی از اهداف این ادغامها را توجیه اخراج همزمان چند وزیر مخالف با افکار جریانی بنام "انحرافی"در دولت دهم می دانستند.
اساسا بحث ادغام وزارتخانهها فقط چند هفته پس از ماجرای تاسفبار قهر و خانهنشینی ۱۱ روزه احمدینژاد مطرح شد.
جریان انحرافی حلقهزده در اطراف احمدینژاد پس از بازگشت وی به دولت، اقدامات انحرافی خود را آشکارتر کرد و در گام اول تصمیم به پاکسازی قوه مجریه از تمامی مخالفان خود گرفت.
بنابراین در گام اول باید وزرای برجسته مخالف این جریان از دولت کنار گذاشته میشدند. بدین ترتیب بهانه ای پیدا شد تا مسعود میرکاظمی وزیر نفت، علیاکبر محرابیان وزیر صنعت و صادق محصولی وزیر رفاه به علت مخالفت با لیدر این جریان، از کابینه کنار گذاشته شوند.
بهترین توجیه برای دولت هم ادغام وزارتخانههای تحت تصدی این افراد در وزارتخانههای دیگر و سپس کنار گذاشتن آنها به همین بهانه بود.
بدین ترتیب تنها چند هفته پس از بازگشت احمدینژاد از قهر و خانهنشینی، به ناگهان وی در اواخر اردیبهشت ۱۳۹۰ هر سه وزیر مغضوب جریان انحرافی را به بهانه ادغام وزارتخانههایشان برکنار کرد.
احمدینژاد بلافاصله در احکام جداگانهای سرپرستی کلیه وظایف و اختیارات قانونی وزارت صنایع و وزارت رفاه را به ترتیب به غضنفری وزیر بازرگانی و شیخ الاسلامی وزیر کار محول کرد.
او برای وزارت نفت که قصد داشت آن را در وزارتخانه کوچکتر نیرو ادغام کند، سرپرست نگذاشت و مدعی شد که خودش سرپرستی وزارت نفت را بر عهده میگیرد.
در مورد وزارت راه نیز از ماهها قبل با استیضاح بهبهانی وزیر راه، نیکزاد وزیر مسکن سرپرستی وزارت راه را نیز بر عهده گرفته بود.
اقدام عجیب احمدینژاد مورد اعتراض محافل سیاسی، کارشناسی و نمایندگان مجلس قرار گرفت. با این حال دولت مدعی بود اقدامش بر مبنای قانون برنامه بوده و هیچ نیازی به مصوبه مجلس هم ندارد، اما با پیگیریهای مجلس و حمایت نهادهای نظارتی، دولت موظف شد برای ادغامهای فوق به مجلس لایحه بدهد.
👆👆👆 ببینید یک لج و لجبازی ، کار را به کجا می کشاند و کشور را دچار چه آسیب هایی می کند...
#نفوذ
#روشنگری
@asrekhorasani
نشست اصلاح الگوي مصرف.ثامن12.متانت.mp3
10.24M
🎙نشست بررسی راهکارهای اصلاح الگوی مصرف
✅ اقتصاد مقاومتی و ارتباط آن با اصلاح الگوی مصرف
🔰تبدیل تهدیدها به فرصتها در اقتصاد مقاومتی
🔰بالا بودن سرانه مصرف در ایران نسبت به سرانههای جهانی
✅راهکارهای اصلاح الگوی مصرف برق و آب
🎙کارشناس: یاسر متانت
برای پاسخ به سوالات باآی دی زیر مرتبط شوید👇👇👇
@Ya_karim_h
#صرفهجویی
#نشست_بصیرتی
#اصلاح_الگوی_مصرف
226.2K
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــ
🌱خشکسالی زمان زیادی است که کشور را درگیر کرده است؛اما علت اصلی قطعی های برق مکرر در سال پایانی دولت روحانی چیست؟⁉️
💢خـواهر عسگری پاسخ میدهد.
🍃🌹ــــــــــــــــــــــــــــــــ
📣📣#مسابقه_بهینه_مصرف
۱-الگوی مصرف بیشتر جنبه .....دارد تا اجتماعی .
۲- ....... در اصلاح الگوی بهینه مصرف هم پیشگام هستند و هم نقش موثری دارند.
۳-صرفه جویی را در یکی دو جمله بیان کنید یعنی چه ؟
۴-رسانه ها از چه طریقی می توانند در رفتار مصرفی مردم نقش داشته باشند ۳ مورد بیان شود
۵-رسانه ها در تبلیغات خود برای اصلاح مصرف چه مواردی را باید مورد توجه قرار دهند ۳ مورد بیان شود
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مشخصات:
✅نام ونام خانوادگی
✅شماره تماس
✅نام کانال
👇👇👇👇👇👇👇
❇️مهلت ارسال پاسخنامه :
تا ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۰
❇️آیدی دریافت کننده پاسخنامه:
@Ya_karim_h
🏆هدایای #مسابقه_بهینه_مصرف
نفر اول 👈۵۰ هزار
نفر دوم 👈۲۰هزارشارژهدیه
نفرسوم👈۲۰هزارشارژهدیه
نفرچهارم👈۲۰هزارشارژهدیه
❇️شرط حضور در مسابقه فقط عضویت در یکی از کانالهای ثامن می باشد
کانالهای ثامن، محله ای پایگاه بسیج هستند.
📚منبع مسابقه مطالب ۲۳ تیرماه در کانال های ثامن
🇮🇷🌸
🍀
✅ #عکس_نوشت
💢 موضوع: عفاف و حجاب
🍃🌻🍃
🌺 #حجاب سنگر عفاف زن است،
#روشنگری
#نجابت_ایرانی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🌀 انتقال قدرت از غرب به شرق
نشریه اکونومیست در سرمقاله شماره جدید خود به مقایسه سهم آمریکا (آبی) و چین (قرمز) از تجارت در بازار جهانی در فاصله سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۰ پرداخته است
طبق این نمودار سهم چین از تجارت جهانی در بازه زمانی مذکور از 25 درصد به 75 درصد رسیده است سهم آمریکا از 75 به 25 درصد. بیشتر کشورها در حال حاضر با چین تجارت دارند.
قدرت اقتصادی از غرب به شرق منتقل شده است اما عده ای اینجا هنوز خواب غرب را می بینند و فرصتهای بی شماری را 8 سال معطل برجام و آمریکا کردند.
🆔 @mashgh626