فاطمه (س) زن زندگی، ج1.mp3
11.37M
📌فاطمه (س) زن زندگی، زن انقلاب؛ جلسه اول
🗓 برگزار شده در مشهد، هیئت نخبگانی آل یاسین،
4 دی ماه 1401، توسط آقای محمد امین رضایی
📃 شرح مختصر مباحث؛
-الزامات خوانش سنتی از زن زندگی
-الزامات خوانش زن اجتماعی از زن زندگی
-الگوی سوم، جمع بین زندگی و فعالیت اجتماعی
-دو مبنای فلسفی در این بحث
۱: اصالت با نفس( روح) است نه بدن
۲: نفس نه مذکر است نه مونث
-منشا و جایگاه تولید ارزش ها و ضد ارزش ها در انسان مذکر و مونث نیست
-نقدی بر تحلیل "جنبش بدن مندی" در اتفاقات اخیر
-چرخه مصرف و تولید در عالم مدرن و نسبت آن با بدن مندی
-کالا شدن بدن و موضوعیت پیدا کردن بدن زن در مصرف گرایی
🔻متن جلسه اول
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#پیشنهاد_سردبیر ♦️ فیلم سینمایی ▪️«تک تیرانداز» ساخت ایران، اکران ۱۳۹۹ ▪️«خدایا اینجا هستی؟ منم م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی | #نقد_فیلم
📽 معرفی و نقد فیلم «خدایا اونجایی منم مارگارت»
♦️ این فیلم ماجرای دختری جوان به نام مارگارت است که از نیویورک با فرهنگ ماشینی و البته کمی دارای چارچوبهای ارتباطی به نیوجرسی، با فرهنگ خانوادگی عمیق و در عین حال حدود و مرزهای ارتباطی بیقید و بند وارد میشود.
🔸کارگردان: کلی فرمون کریگ
🔸سال ساخت: ۲۰۲۳
🔸نقدنویس: صغری عاشوری
🔸نریتور: شهناز خواجهوند
🔸تدوینگر: علیرضا لطفی
📎شماره قبلی نقد فیلم
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 آزارهای آنلاین زنان سیاستمدار
📌" به گزارش پایگاه خبری phys, آزار و اذیتهای زنان سیاستمدار که با ظاهر تهدید به تجاوز، تحقیر جنسیتی، خشونت جنسی و مرگ نمود یافته است سبب آن شده تا زنان سیاستمدار ترجیحشان فاصله گرفتن از دنیای سیاست باشد. به نظر میرسد برای جلوگیری از آزار زنان میبایست راهکارهای چون حمایت از زنان سیاستمدار، جریمههای سنگین برای پلتفرمها، افزایش سواد دیجیتال اتخاذ شود."
🔹تورق خاطرات زنان سیاستمدار در جهان غرب و شرق که بر اساس مولفههای بدنمندی زنانه ارائه شده در غرب ظاهر میشوند، از دستورالعملهای پوششی تا دستورالعملهای تعاملات داخلی و خارجی آنچه محور فرض شده است عیان شدن جنسیت زنان بوده است. مردسالاری نوین حتی در عرصه سیاست نیز دست از دامان زنان بر نمیدارد. نمونههای مبرهن و پر تکراری را حتی در کشورهای مدعی دموکراسی و احترام به حقوق زنان به ماننده؛ ایالات متحده آمریکا، انگلیس ، کانادا و استرالیا میتوان دید.
🔸در کتاب خاطرات شرمن در فصل انتهایی کتاب، در روایتی گذرا از دادگاهی که برای اتهام تعرض نمایندهی کنگرهای رخ داد میتوان مشاهده کرد که نظام سیاسی و حکمرانی که در ذیل گفتمان غربی پدیدار شده است نظامی کاملا جنسیزده میباشد.به نظر میرسد که علاج کاهش و پیشگیری از خشونت علیه زنان سیاستمدار در زیست یکایک زنان با هر رتبه اجتماعی، فکر، سن و نژادی میباشد. علاج در فرار از سیاست یا فریادهای ممتد بر سر مردان نیست، علاج در میان خود زنان است. تمام زنان باید به این درک مشترک برسند که ماهیت وجودیشان ارزشمندتر از آن است که ملعبهای جنسیزده در دستان مردان باشند.
🔹 آنقدر زنانگی مقدس است که حتی مردانی که در دایرهی نامحرم میگنجند، به قول چارلی چاپلین ارزش آن را ندارند که ناخن برهنهی پای زن را ببینند. وقتی زنان ارزشمند و محترم شناخته میشوند که یکبار متحدانه از بازی خودشیپنداری در هنر، سینما، تئاتر، خیابانها، اینستاگرام، مجسمهها، نقاشی، آرایشگاهها، تبلیغات و مد بیرون بیایند و ارزش خود را به نگاه و تحسین زیبایی های ظاهر توسط مردان گره نزنند. آری، ابتدا خودمان باید خودمان را محترم بشماریم!
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسله نشستهای تخصصی عصر زنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر | #نشست
♨️ جریان
سلسلهنشستهای تخصصی عصر زنان
♨️ موضوع:
دیپلماسی زنان محور مقاومت
♨️ نشست نهم
▫️دکتر زینب اصغریان
📅 برگزارشده در: 17 آبان ماه
📻 فایل کامل صوتی
📺 فایل کامل تصویری
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند: ♨️ جریان سلسله نشستهای تخصصی عصر زنا
نشست دکتر اصغریان.mp3
46.04M
#صوت_نشست
♨️ جریان
سلسلهنشستهای تخصصی عصر زنان
♨️ موضوع:
دیپلماسی زنان محور مقاومت
♨️ نشست نهم
▫️دکتر زینب اصغریان
🗓 برگزار شده در: چهارشنبه، 17 آبان ماه
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 هوش مصنوعی زندگی را سختتر میکند
📌"به گزارش پایگاه خبری؛ CNN پروفسور لیبرتی ویترت طی مصاحبهای اعلام کرده است که با استفاده از اپلیکیشنهای مجهز به هوش مصنوعی، مردان جوان به روابطی با هوش مصنوعی وارد میشوند. از آنجایی که هوش مصنوعی دقیقا میآموزد که افراد چه ویژگیهایی را دوست دارند لذا روابط عالی را رقم میزنند. روابطی که واقعی نیستند و چالشهای زندگی مشترک را با تمام تفاوتها و شباهتها ندارند."
🔹روابط عاشقانه و کوتاه مدتی که به طور متعدد در غرب و کشورهای شرقی که مرعوب فرهنگ غربی شدند شکل گرفته است و اصطلاحا " عشق سیال" نامیده میشوند با ورود بشر در عصر هوش مصنوعی و تحولات شگرف در ارتباطات و فناوری، روابط کوتاه مدت تر و اصطلاحا حباب گونه، با توقعات غیر واقعی پدیدار میشوند. پروار نمودن تخیلات از همسر و زندگی مشترک که هیچیک جنبهی حقیقی ندارند برای زنان و مردان آسیبهای مشترک و متفاوتی دارند.
🔸از جمله آسیبهای مشترک این پدیده بدبین شدن زنان نسبت به مردان و بالعکس میباشد. تجربه رابطه عاطفی با شخصی که در حقیقت هوش مصنوعی بوده است، بی عیب و نقص و دقیقا باب میل آدمی است سبب میشود که تصور افراد از تفاوتها و تعارضات موجود به سبب تفاوت جنسیتی، میان خود با فردی که مایل به زندگی مشترک با او میباشند، احساس ناخوشایندی به سبب مقایسههای فراوان با رابطه عاطفی با هوش مصنوعی در افراد رخ دهد. طبیعی است که این امر قادر است ذائقه افراد را از رابطه با غیر همجنس انسان به رابطه با رباتها سوق دهد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 اسمش برابری بود، رسمش تحمیل
📌" بنابر گزارش خبری CNN، گزارشهای اخیر ارائه شده از وضعیت بهداشت زنان آمریکایی نشانگر آن است که علیرغم پرداخت هزینههای مالیاتی بهداشت زنان (اصطلاحا مالیات صورتی) سبب شده است تا زنان پول بیشتری نسبت به مردان از جیب بپردازند اما طبق گزارش شرکت بیمه Deloitte زنانی که از طریق شغل خود بیمه درمانی دارند بیش از مردانی که بیمه مشابه دارند( حدود ۱۵.۴ میلیارد دلار) از جیب خود برای مراقبتهای بهداشتی میپردازند! این درحالی است که زنان بیشتر از مردان به پزشک مراجعه میکنند."
🔹در آغاز انقلاب صنعتی زنان به نام "حق برابری در مشارکت اقتصادی و حق مالکیت" به میدان مشاغل صنعتی با عناوین کارگر یدی وارد شدند. این امر با عنوان دفاع از حقوق برابر زنان و مردان در حق اشتغال اتفاق افتاد و سپس با جنبشهای کارگری در راستای برابری دستمزدها و مزایای اشتغال زنان و مردان پیگیری شد. اما جالب است بدانید که طی گزارشهای متعدد و بررسیهای انجام شده پیرامون میزان تحقق برابری در اشتغال، بیمه، دستمزدها، دستیابی به موقعیتهای شغلی و... تا به امروز آنچه از نتایج حاصل، مبرهن و آشکار است عدم توفیق در برابری زنان در شغل و مزایای پیرامون آن و اعمال فشار مضاعف مادی و معنوی بر زنان بوده است!
🔸به نظر میرسد نیاز است تا ابتدائا نظام فکری و نظام حقوقی منبعث شده از این نظام فکری حاکم بر اشتغال زنان مورد بازنگری موشکافانه بیسوگیری قرار بگیرد و تجدیدنظرهایی بر قوانین اشتغال زنان اعمال شود تا حرکتی محسوس در راستای احقاق حقوق زنان شود نه انکه بار روانی و مادی مضاعف را برای آنان فراهم آورد! قطعا یکی از مهمترین، اساسی ترین و بدویترین نیازهای زنان، آرامش روانی است. حق مسلمی که کمتر مورد توجه افراد، نهادها، سیاستگذاران و حتی خود زنان قرار میگیرد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی | #کلیپ
🔺یک معضل عمده همواره ما در طول ۴۲ سال جمهوری اسلامی داشتیم آن هم بحث دیپلماسی عمومی ما بوده؛ اینکه ما چطور روی افکار عمومی جهان تاثیر میگذاریم.
📅 برگزارشده در: ۱۷ آبانماه
🎤 با ارائه: خانم دکتر زینب اصغریان
📻 فایل کامل صوتی
📺 فایل کامل تصویری
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🗞 ترک اعتیاد زنان انگلیسی داستان ساز شد!
📌" به گزارش گاردین، بر اساس تحقیقات جدید انجام شده مشخص گردیده است که زنان مصرفکننده مواد مخدر که در برنامههای درمانی با مردان شرکت میکنند، در خطر قرار گرفتن در معرض سوء استفاده جنسی و سایر اشکال استثمار قرار میگیرند. در ادامه این گزارش آسیب وارد شده را به طور ضمنی در عدم دسترسی زنان مصرف کننده به گروههای درمانی که فقط مختص زنان باشد دانسته است."
🔹طی پژوهشهای انجام شده پیرامون مصرف مواد مخدر و ارتباط آن با میل جنسی در افراد، چگونگی ارضا و کیفیت آن نتایج جالبی حاصل شده است. برای مثال اگرچه مواد مخدری چون الکل، گل، هروئین و... به سبب مصرف مداوم سبب ناتوانی جنسی خصوصا عدم توفیق به ارضاء در مردان و زنان میشود اما نوع مواجهه و اقدام برای برقراری رابطه جنسی را تغییر میدهد. چه بسا یکی از علتهای وقوع تجاوزات جنسی در کلاسهای ترک اعتیاد مختلط در انگلیس تجاوزات جنسی و استثمار جنسی زنان به وقوع میرسد و جلوهی خشونتبار آن سبب ناامنی زنان مصرف کنندهای شده است که مایل به ترک اعتیاد میباشند.
🔸سوال شکل گرفته در پس ذهن آدمی این است که مگر سیاستگذار حوزه فرهنگ، تربیت و بهداشت انگلستان، چنین ناامنی را برای زنان مصرف کننده ندیده است؟! چرا علیرغم گزارش گاردین در خصوص چنین مشکلی، مراکز ترک اعتیاد زنانه برای زنان مصرف کننده ایجاد نمیشود تا از آسیب تعرضات جنسی لااقل مصون بمانند؟!
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
فاطمه (س) زن زندگی، زن انقلاب.mp3
9.83M
📌فاطمه (س) زن زندگی، زن انقلاب؛ جلسه دوم
🗓 برگزار شده در مشهد، هیئت نخبگانی آل یاسین،
4 دی ماه 1401، توسط آقای محمد امین رضایی
📃 شرح مختصر مباحث؛
-وظیفه اجتماعی، امر مشترک بین زن و مرد
-الزامات تبیین الگوی سوم زن مسلمان
-موضوعیت پیدا کردن بدن زن در جامعه مصرفی
-سه نقش زنان در ترویج نظام سرمایه داری
۱: مصرف کننده حرفه ای
۲: مروّج و عامل تبلیغات
۳:نیروی کار ارزان
-مساله کالایی شدن در جهان امروز
-قاعده فقهی حرمت اخذ اجرت بر واجبات اصلی در جهت مبارزه با کالایی شدن
-تبدیل زن از "کالای غارتی" به "کالای مصرفی" و برده سفید در جهان امروز
-نتایج تفاوت های بین زن و مرد
🔻متن جلسه دوم
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
‼️ رویداد کتاب تهران با هدف معرفی زن کنشگر انقلابی برگزار میکند:
این رویداد که تا بحال کتابهای مختلفی را از جمله، تنها گریه کن، استاد، خاتون و قوماندان و... را با هدف معرفی زن کنشگر انقلابی مورد نقد و بررسی قرار داده است، در نهمین رویداد خود کتاب " آسِنا و راز کنیسه" را مورد بررسی قرار خواهد داد.
🔸کتاب «آسِنا و راز کنیسه» نگاهی داستانی به واقعه خیبر دارد و در حاشیه آن، داستان آسنا دختر یهود را نیز روایت میکند. آسنا پس از مرگ پدر و مادرش با پدربزرگش صدقیا، خاخام اعظم زندگی میکند. صدقیا که در علوم غریبه نیز بینظیر است دلبسته حضرت علی(ع) شده است.
🔸اکنون در کنیسه او به خیانت متهم شده است. او باید پیغامی را به مدینه ببرد اما چون تحت نظر است از آسنا میخواهد این وظیفه سنگین و خطرناک را انجام دهد. آسنا سرانجام پس از تحمل مشقت بسیار، از عهده این کار برمیآید و نزد پدربزرگ و مسلمانان سربلند میشود.
📚 دعوتید به نهمین رویداد کتاب تهران
💠رویدادی برای نوجوان
🔰با معرفی کتاب «آسِنا و راز کنیسه»
🔅با حضور: خانم سمانه خاکبازان، نویسنده کتاب
🗓 جمعه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲
⏰۱۵ الی ۱۷
📍 باغ کتاب تهران، سالن هشت سینما
🟢 ورود برای عموم آزاد و رایگان است.
📌لینک خرید و مطالعه کتاب
taaghche.com/book/123507
iranketab.ir/book/67147-asena
🌐 @ruydadeketab
پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🔻 |@asrezanan_ir|
May 11
🏴| شهادت مظلومانه حضرت زهرا(س) تسلیت باد
▪️جانم فدای غصه حیدر برای تو
عالم، تمام، یکسره، بیکم، فدای تو!
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
📌فاطمه (س) زن زندگی، زن انقلاب؛ جلسه دوم 🗓 برگزار شده در مشهد، هیئت نخبگانی آل یاسین، 4 دی ماه 140
فاطمه س زن زندگی، زن انقلاب.mp3
9.63M
📌فاطمه (س) زن زندگی، زن انقلاب؛ جلسه سوم
🗓 برگزار شده در مشهد، هیئت نخبگانی آل یاسین،
4 دی ماه 1401، توسط آقای محمد امین رضایی
📃 شرح مختصر مباحث؛
-جایگاه انسان در نظام انديشه دینی
-خلافت نوعیه انسان ها اعم از مؤمن و کافر
-تبیین نظریه استخلاف شهید صدر
-آثار سه گانه مستخلف( انسان)،مستخلف ( خدا)، مستخلف عنه (طبیعت و زمین)
-مساله اصالت فرد-جامعه و جانشینی انسان به مثابه یک کل( حیثیت مجموعی)
-آثار نظریه استخلاف در اقتصاد
-تفاوت بازار در اقتصاد اسلامی و بازار آزاد
-زن و مرد هر دو جانشین خدا روی زمین هستند
🔻متن جلسه سوم
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
صوت استاد محمدی جورکویه.mp3
44.09M
#صوت_نشست
📌رویداد تخصصی "حجاب از نگاه علم"
🔻به همت آکادمی اخلاق پژوهی و انجمن علمی معارف اسلامی
دانشگاه شهید بهشتی با همکاری مراکز علمی و فرهنگی کشور
🗓در تاریخ 8 مهر با موضوع "سیاست جنایی اسلام در مساله حجاب"
🔸و با ارائهی دکتر علی محمدی جورکویه برگزار گردید.
📃 شرح مختصر مباحث نشست؛
در بحث پیشگیری اجتماعی سیاست جنایی اسلام در بحث بیحجابی اسلام راهبردی که در پیش گرفته است اولا سعی کرده است حکم حجاب را به عنوان یک واجب شرعی تبیین کند و ثانیا در کنار بیان وجوب حجاب و حدود آن فلسفه آن را هم بیان کرده است. یعنی بیان میکند که پوشش یک امر لازم است و دلیل آن را نیز بیان میکند تا حدود پوشش را بدانند و فلسفه آن را دریابند تا آن را بپذیرند و به این نتیجه برساند افراد جامعه را که حجاب امری مفید برای آنها است.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
📌آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زنان گذشت؛
🔻استعمار زن به سبک کلاه پهلوی/ صحیفه امام خمینی
📎 اینجا بخوانید
🔻الگوی سوم زن ایرانی وظایف اجتماعی خود را همچون سنگر خانه انجام میدهد/مریم حاجی عبدالباقی
📎 اینجا بخوانید
🔻شعار روز زن امسال : این سرزمین شیر زنان است، قهرمان/ دکتر انسیه خزعلی
📎 اینجا بخوانید
🔻مبانی نظری الگوی سوم/ دکتر ابوالفضل اقبالی
📎 اینجا بخوانید
🔻داستان عجیب سرکار خانم لاله مسلمان/ دکتر مهدی تکلو
📎 اینجا بخوانید
🔻انسجام اجتماعی آیا با عبور از حجاب صورت میپذیرد؟/ فاطمه معصومی
📎 اینجا بخوانید
🔻یلدا زنان ترین دورهمی ایرانیان / عالیه سادات
📎 اینجا بخوانید
🔻هویت جنسی زن در فیلم ابلق
📎 اینجا بخوانید
🔻تن فروشی برای بیلبورد / جنس اول
📎 اینجا بخوانید
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
♦️با تکرار استقامت میکنیم
✍🏼 | خانم مریم اردویی
🔸دیدار ویژه رهبر انقلاب با بانوان برای دومین سال متوالی برگزار شد. دیداری که در آن بانوانی از دغدغههایشان گفتند؛ از آلودگی هوا، فیلترینگ تا موضوع مهم درمان امن زنان که سالهاست از نظر وزارت بهداشت در وضعیت اضطرار است! اگرچه برخی از این دغدغهها محل طرحش نزد مسئولان دولتی بود که باید آن را چاره کنند اما رهبری صبورانه و پدرانه شنیدند و نکته برداشتند و با صحه گذاردن بر درستی مطالبات فرمودند: «گلهگزاریها و شِکوهها و احیانا پیشنهادها باید به ما داده بشود؛ کار ما نیست، کار مسئولین دولتی است، امّا درعینحال ما سفارش میکنیم، تأکید میکنیم و از مسئولین میخواهیم که اینها را انشاءالله دنبال کنند؛ امیدواریم که این اتّفاق بیفتد.» گفت و شنودها که تمام شد، پدر روی سخنش را به سمت غرب برگرداند و یک بار دیگر استقامت بر جملهی « در مسئلهی زن، ما از غرب طلبکاریم» را به رخ همگان کشید و با تهاجم به تمدن غرب تناقضات عملی آنها را در رفتار با زن که برخاسته از بیمنطقیشان است، به چالش کشید؛ که چرا «زن میتواند حتّی با پوشش نیمهعریان در جلسات رسمی شرکت کند امّا مرد بایستی با لباس کامل، کراوات هم بزند یا پاپیون هم بزند و شرکت کند؟»
🔹نکتهی قابل تأمل دیگر در بیانات ایشان که شاید کمتر مورد توجه قرار گرفت اشاره به دو رویکرد غالب موجود در دنیا در رابطه با هویت زنانه و تمام مسائل مربوط به زن بود؛ رویکرد غرب و رویکرد اسلام. به عبارت دقیقتر دیگری غالبی که دنیا حتی در کشورهای غیرغربی در حال ترویج آن است، زن غربی است تا زن شرقی. این تقسیمبندی نشان میدهد در عصر کنونی که تقابل بیشتر بین تمدن غرب و انقلاب اسلامی است اگر دقت لازم را در جهت گفتمانسازی نداشته باشیم و به تصور اینکه غالب جامعهی زنان، زن شرقی هستند، با راهبردی غلط زنان جامعه را به دامان زن غربی هل خواهیم داد. چراکه زن صرفا خانهدار را با این انگاره که او نسبتی با الگوی سوم زن ندارد و اسیر مردسالاری سنتی است به فضای دیالکتیکی تضادآلود غربی خواهیم کشاند.
🔸کنشها و واکنشهایی که پس از این دیدار بین فعالین این حوزه به وجود آمد مؤید این مطلب است. چراکه آنچه بیشتر و پس از بیانات رهبری در جامعه بازتاب داشت این جملات بود: «در مدیریّتهای گوناگون، مشاغل گوناگون اجتماعی و دولتی، حضور زنان هیچ محدودیّتی ندارد.» «وظیفهی زن مطلقاً این نیست که در خانه کار کند. غذا پختن، رخت شستن، تر و تمیز کردن وظیفهی زن نیست.» حرفهای درستی که اگر در کانتکس خودش و در کنار دیگر بیانات مطرح شده دیده نشود و مثل همیشه گزینشی و جهتدار با آنها برخورد شود میتواند کارکرد خود را از دست داده و به ضد خود بدل شود. حاشیهی دیگری که بعد از این جلسه رقم خورد بحث بر سر تکراری بودن بیانات رهبری در رابطه با موضوع زن بود. شاید بتوان بخشی از این نقد را در رابطه با تکرار این مفاهیم و مواضع پذیرفت. بخشی که ناظر به مردم و نخبگانی است که در رابطه با بیانات ولی جامعه به قدری اهمال کارند که امام جامعه را به وادی تذکرات مدام کشاندهاند. کسانیکه سالها وزیر و وکیل و مسوول در جمهوری اسلامی بودهاند اما با انفعال در مقابل گفتمان رقیب و فاصله گرفتن از ادبیات وحی نقطه قوت اسلام را که «مسئلهی زن» است به نقطه ضعف بدل کردهاند.
🔹اما آیا تکرار همیشه نشان از عقبماندگی مطلق دارد؟ یقینا چنین انگارهای از سخنان دیروز به صواب نزدیک نیست. چراکه در خود قرآن نیز بارها شاهد تکراریم «فبای آلاء ربکما تکذبان» و نمازی که روزانه 5 بار تکرار میکنیم که این تکرار برای رشد است و تثبیت. حتی رهبر انقلاب قبلتر در پاسخ به این انتقاد که «حرفهای رهبری تکراری است» فرموده بودند: «این تکرار نیست، این استقامت است، این سخنِ حق را در دل نگه داشتن و حفظ کردن و پای آن ایستادن است.» منطقی که از دل «فاستقم کما امرت و من تاب معک» برآمده است. استقامتی که پیامبر (ص) در موردش فرموده: «شیبتنی سورهی هود لمکان فاستقم کما امرت و من تاب معک» و رهبر انقلاب اینگونه تفسیرش کرده است: «پیغمبر فقط مأمور نیست که خودش ایستادگی کند؛ باید خیل عظیم مؤمنان را هم در همین راه به ایستادگی وادار کند....مؤمنین را در بین دو جاذبهی قوی - جاذبهی فشار دشمن و جاذبهی فشار درونی دل هوسران - و این دو مغناطیس، در خط مستقیم نگه داشتن و هدایت کردن، به گمان زیاد، این، آن کاری است که پیغمبر را پیر کرد.»
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصد_نامه
📌آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زنان گذشت؛
🔻بیانات رهبری در دیدار اقشار مختلف بانوان
📎 اینجا بخوانید
🔻 نخستین رویداد حمایت از طرحها و ایدههای نوآورانه در ورزش بانوان / دکتر انسیه خزعلی
📎 اینجا بخوانید
🔻مومنان هرگز از داشتن حجاب پشیمان نمیشوند/حجت الاسلام والمسلمین انصاریان
📎 اینجا بخوانید
🔻تأکید رهبر انقلاب بر رعایت حقوق زنان؛ زن شرقی و غربی الگو نیست / دکتر عاطفه خادمی
📎 اینجا بخوانید
🔻زنان فلسطینی رهبران فرهنگ توحیدی اندیشه مقاومت هستند/ دکتر زهرا شریف
📎 اینجا بخوانید
🔻الگوی سوم زن، نه شرقی و نه غربی/ دکتر حسنیه آقامعلیلو
📎 اینجا بخوانید
🔻درباره مفهوم استقلال زن / دکتر ابوالفضل اقبالی
📎 اینجا بخوانید
🔻آنها در فیلمهایشان مذهبیها را فقط تمسخر نمیکنند بلکه دیوانه هم میکنند / عالیه سادات
📎 اینجا بخوانید
🔻زنان، سوبژکتیویتیه و فمینیسم/ سید علی متولی امامی
📎 اینجا بخوانید
🔻حفظ کرامت زن
📎 اینجا بخوانید
🔻آیا تکرار همیشه نشان از عقبماندگی مطلق دارد؟ تکرار در بیانات رهبری چرا؟/ مریم اردویی
📎 اینجا بخوانید
🔻بانوان ایرانی قلههای موفقیت را فتح خواهند کرد/رقیه سادات مؤمن
📎 اینجا بخوانید
🔻اما ما ماندهایم/ فاطمه مرادی
📎 اینجا بخوانید
🔻جلسه نقد کتاب «شبهات زن در نهجالبلاغه و پاسخ به آنها»
📎 اینجا بخوانید
🔻معرفی کتاب مادران و همسران شهدا
📎 اینجا بخوانید
🔻پیام تصویری خبرنگار زن اهل غزه به دیدار رهبر معظم انقلاب با بانوان
📎 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|