عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
🗞 پدیدهای به نام زنانه شدن فقر
📌"به گزارش خبرگزاری phys، سازمان ملل متحد در عکس جنسیتی gender snapshot اخیر خود خاطرنشان کرد: «در سطح جهان، در سال 2023، زنان 55 تا 59 ساله بیشتر از مردان در فقر شدید زندگی میکنند».بسیاری از زنان با اندک دارایی و پس انداز به سن پیری میرسند و از حقوق بازنشستگی یا حمایت اجتماعی کافی برخوردار نیستند. این به دلیل احتمال بیشتر وقفه شغلی، اشتغال پاره وقت، درآمد کمتر و زمان بیشتری که صرف مسئولیتهای مراقبتی بدون حقوق میشود، میباشد. سازمان ملل پیشبینی میکند تا سال 2030، 340 میلیون زن و دختر در فقر شدید زندگی کنند، مگر اینکه مسیر را تغییر دهیم".
🔸گیتا رائو گوپتا، معاون مدیر عامل یونیسف میگوید :" فقر تجربه ای جنسیتی است". زنان اکثریت جمعیت فقیر را تشکیل میدهند و به دلیل وضعیت اجتماعیشان در برخی از فرهنگها در مقابل فقر آسیب پذیرتر هستند. در گزارش ارائه شده سازمان ملل، علاوه بر گزارش وخامت وضعیت رفاه زنان و پیشبینی شدت این وخامت، راهکارهایی برای جلوگیری از این وضعیت پیش بینی شدهاند. برای مثال اعطای اعتبارات خرد به زنان کار آفرین و همکاری دولتها با موسسات مالی خصوصی از جمله تدابیر جهت خروج از بن بست پیشرو عنوان شدهاند. اما آیا این راهکار گذاشتن بار روی دوش افراد نیست؟ به عبارت بهتر زمانی که بحرانهای گسترده با وسعت جمعیتی این چنینی به وقوع میرسند سیاست های ارائه شده در جهت برون رفت از بحرانها نیز میبایست وسعت دولتی، فرا قوهای و حتی فراملی پیدا کنند.
🔹در راهکار ارائه شده در راستای مشکلات رفاهی زنان اما این امر دیده نمیشود و تمام بار برون رفت از فقر زنان روی دوش آنان بار میشود و آنان محکوم به حمل این بار به تنهایی هستند.میتوان گفت که سازمان ملل نگاه جدی به بحث رفاه زنان و دختران دنیا ندارد و صرفا جایگاه خود را در حد ماشین تایپی میداند که آمارگیریهای انجام شده را به گزارشات مکتوب تبدیل کرده و منتشر میکند. در راستای تغییر این مسیر و ایجاد سیاست های نوین باید گفت کاربرد تحلیل جنسیتی در طیف وسیعی از سیاستها و برنامهها برای راهبردهای کاهش فقر حیاتی است.
🔸برای ریشه کن شدن فقر و دستیابی به توسعه پایدار، زنان و مردان و حاکمیت باید به طور عدالتمحور در تدوین سیاست ها و راهبردهای کلان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جهت از بین بردن فقر مشارکت داشته باشند. این مهم نیازمند تغییرات در ساختارهای موجود در کلان مباحث سیاستگذاری کشورهاست تا دسترسی همه زنان به منابع، فرصت ها و خدمات عمومی تضمین شود. برای نمونه تشویق پیوند بین موسسات مالی و سازمان های غیر دولتی و حمایت از شیوه های وام دهی نوآورانه ویژه زنان، از جمله زنانی که به منابع وثیقه دسترسی ندارند، افزایش بودجه برای برنامه ها و پروژه های طراحی شده برای ترویج فعالیت های کارآفرینی و مولد درآمد در میان زنان محروم و زنانی که در فقر به سر میبرند و همچنین افزایش دسترسی زنان محروم، از جمله زنان کارآفرین در مناطق روستایی دورافتاده و شهری به خدمات مالی ،آموزشی و بهداشتی تحت حمایت دولت از جمله سیاستگذاریهای اقتصادی است که برای کمک به زنان در دستیابی به عدالت جنسیتی و خارج شدن از چرخه فقر، میتواند مناسب باشد.
🔹نکتهی پایانی آنکه برای تحقق عدالت جنسیتی و زدودن چهرهی زنانه از فقر این امر حیاتی است که بر روی سیاستگذاریهای انجام شده در حوزهی بهداشت و درمان زنان، فرزندپروری، اعطای تسهیلات تهیه مسکن به زنان سرپرست خانواده، کاستن سختگیریها در پرداخت مالیات را برای زنان سرپرست خانواری با بضاعت مالی متوسط رو به پایین درنظر گرفت. این موارد از جمله سیاستهایی است که حاکمیتها با اعمالشان میتوانند از ایجاد چهره زنانه فقر جلوگیری نمایند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#پیشنهاد_سردبیر
♦️فیلم سینمایی:
🔹«دختر»
ساخت ایران
تولید ۱۳۹4
(داستان این فیلم درباره ستاره است قصد سفر به تهران برای شرکت در جشن خداحافظی یکی از دوستان هم دانشگاهیاش را دارد که با مخالفت پدرش روبهرو میشود. ستاره تصمیم میگیرد بدون اجازه خانواده صبح با هواپیما به تهران رفته و تا ظهر به خانه بازگردد..)
🔹«خشک شده»
ساخت آمریکا، انگلستان و هند
تولید (2015)
(این فیلم داستان زندگی چهار زن به نام های رانی، لاجو، بیجی و جاناکی را روایت می کند که در روستای گجرات هند زندگی می کنند. آنها در زندگی خود با مشکلات زیادی مواجه می شوند و می توانند با تلاش بسیار بر زندگی و سرنوشت مسلط شوند.)
‼️نکته؛(معرفی فیلمهای سینمایی به معنای تایید محتوای آنان نیست بلکه برای تقریب ذهن مخاطبین با فیلمهایی است که در آینده زیر تیغ نقد رسانه عصر زنان خواهند رفت).
♦️یادداشت:
🔹 گزارشی از یک پژوهش درباره حجاب
🖇مطالعه
🔹درآمدی بر عقلانیت سیاسی زنانه
🖇مطالعه
♦️کتاب:
🔹«شناخت هویت زن ایرانی در گستره پیش تاریخ و تاریخ»
نویسده : شهلا لاهیجی، مهرانگيز کار
نشر: روشنگران
(پژوهشی در راستای درک و دریافت موقعیت زندگی زنان در گذشته ی ایران می تواند راهگشای درکی صحیح تر از روند تکامل اجتماعی و چگونگی مراودات درون مردمی باشد).
🔹«زن و چالشهای جامعه»
نویسنده: امام موسی صدر
مترجم: احمد ناظم
نشر: موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر
(متونی از میان سخنرانی ها و مقالات و مصاحبه های امام موسی صدر است که موضوعات زن، خانواده و جوان را دربردارد.)
♦️ پیشنهاد ویژه هفته:
🔹«مصاحبه مردمی/ همسرتان چقدر شما را دوست دارد؟»
🖇مطالعه
🔸 شما مخاطبین گرامی هم اگر خواندنی، شنیدنی، دیدنی و یا یادداشتهایی پیرامون نقد فیلمهای معرفی شده در اختیار دارید که تمایل دارید علاقمندان بیشتری بهش دسترسی داشته باشند، میتونید با ما درمیان بذارید تا بعد از تایید، در کانال منتشر کنیم.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#نفحات_یار | #تاملات
🔻مراجعه به تصویر
♦️چه نشستهاید که زن ایرانی سپر انداخته است!
🔹حضور دفنوازان زن ایرانی بین دو نیمهی بازی ایران و هنگ کنگ در ورزشگاه قطر واکنشهای متفاوتی به دنبال داشت. از انتقاد به مسوولان وزارت ورزش کشور گرفته که انتقاد بجا و درستی بود تا نگرانی از تخریب چهرهی زن ایرانی در عرصهی بینالملل که این هم دغدغهی درستی بود. اما اگر بخواهیم قدری عمیقتر این موضوع را واکاوی کرده و مورد مداقه قرار دهیم باید چنین جسارت و هنجارشکنی را ذیل این جملهی رهبر انقلاب تفسیر کنیم: «زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده، اینها دلشان پر است.» در واقع این بازنمایی غلط از چهرهی زن جوان ایرانی در عرصهی بینالملل را باید به مثابه خنجر کین دشمن به چهرهی زن عفیف ایرانی قلمداد کنیم.
🔸برای درک بهتر فضای تحلیل باید قدری به عقب برگردیم. بعد از اغتشاشات 1401 دشمن با وجود برنامهریزیهای سنگین و دلارپاشیهای نجومی نتوانست محصول دلخواهش را برداشت کند. از سویی در بحبوحهی قائلهی زن زندگی آزادی بود که کنگرهی زنان تأثیرگذار با تمام ضعفها و قوتهایی که داشت برگزار شد و اگر بخواهیم منصف باشیم توانست چهرهی واقعی زن مسلمان ایرانی را تا حدی به بخشی از دنیا مخابره کند. دنیایی که در سیطرهی امپریالیسم رسانههای خارجی و به مدد سیاهنماییهای فیلمسازان داخلی از زنان ایرانی جز چهرهای مخدوش، تحت ستم و منفعل و غیرعامل حتی نسبت به سرنوشت خود ندیده است.
🔹حالا بیایید تا لنز دوربین را بازتر کرده و لانگ شاتی از صحنهای که در آن قرار گرفتهایم مشاهده کنیم. 117 روز از طوفان الاقصی گذشته و یگانه چهرهای که از زنان مقاومت در جهان در حال مخابره است، چهرهی زنان فلسطینی است. زنانی که نه تنها ایستادگی و مقاومتشان، بلکه نوع تربیت فرزندانشان دنیا را مات و مبهوت کرده است. از رهگذر بازتاب چنین چهرهای از زن است که میبینیم اقبال زنان بسیاری از غرب و شرق عالم به دین اسلام و مطالعهی قرآن افزایش یافته و چنین زنی تبدیل به یک الگوی جهانی شده است. اما این زن، الگوی خود را از کجا اخذ کرده است که امروز او را به زن خط مقدم نبرد با تمدن شیطانی غرب و دنیای مدرن بدل کرده که رژیم اشغالگر صهیونیستی نماد تام این تمدن است؟ بله زن باشرف و با استعداد ایرانی پیشقراول این میدان بوده و هست.
🔸همان زنی که درست در زمانی که رژیم منحوس پهلوی با برگزاری جشنهای بیغیرتی و بیعفتی چون جشن هنر شیراز و در اوج انقلاب جنسی غرب، به ولی زمانش دست بیعت داد و با پشتیبانی از ولایت فقیه حتی رهبری حرکت مردان را نیز عهدهدار شد. همان زنی که در مقابل معادلات جهانی نظام سلطه ایستاد و با دست رد زدن به دو الگوی زن غربی و شرقی چهرهی سومی از زن به دنیا ارائه کرد که از چنان معنویت و عقلانیتی برخوردار بود که توانست مسیر تاریخ را با تبعیت از روح خدا تغییر دهد و با قدم گذاردن در صحنهی مبارزه بین زن، سیاست و دیانت پیوند برقرار کند.
🔹 با این دو مقدمه به شروع بحث برمیگردیم. به ضربهای که زن عفیف ایرانی به غرب زده، به آینهای که برای زنان جهان از اثرگذاری زن ساخته و به تصویر سومی از زن که نظام لیبرال سرمایهداری را به خاک سیاه نشانده است؛ نظامی که نفعش در ابژه کردن زن است. پس حالا که ایران محور مقاومت است و زنانش الگوی زنان مسلمان، باید ورق را برگرداند و دخترکان مطرب را بجای زنان مقاوم به عنوان الگوی زنان ایرانی به دنیا مخابره کرد و این پیام را به زنان عالم داد که برای چه میجنگید که زن ایرانی سپر انداخته است. اینها همه از اتاق فکر سازمانهای جهانی برخاسته که زن را زینتالمجالس مردان میخواهند و ملعبهی دست هوسبازان. همانهایی که زورشان به مسوولان جمهوری اسلامی چربید و پای زنان ایرانی را به سکوی تماشای فوتبال مردان کشاند.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصدنامه
📌 آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زن و خانواده گذشت؛
📌خانهداری اصیلترین شغل زنان از نگاه رهبر انقلاب
🖇 اینجا بخوانید
📌حجاب و پاکیِ دل / عین صاد
🖇 اینجا بخوانید
📌حجاباستایلها از کجا مجوز بگیرند؟
🖇 اینجا بخوانید
📌آنقدری که فمینیستها در سینمای خانگی به اقتدار مردانه میکوبند مردها به زنها نمیزنند
🖇 اینجا بخوانید
📌ویژگیهای زن مسلمان در منظومه الگوی سوم
🖇 اینجا بخوانید
📌بهائیها و کوشش برای ترویج برهنگی در پیش از انقلاب
🖇 اینجا بخوانید
📌زن را فارغ از نقشهای خانوادگیاش هم ببینیم
🖇 اینجا بخوانید
📌نظریهی مکملیت / دکتر رفیعالدین اسماعیلی
🖇 اینجا بخوانید
📌 زینب(س) چگونه جامعه را توبه داد؟ / حجتالاسلام محسن قنبریان
🖇 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️اقتدار مردان را دریابیم
🔹امروز که در عصر رسانه به سر میبریم و اذهان به امتداد شبکههای اجتماعی تبدیل شده یا محصور تبلیغات رسانهای هستند و یا در حال الگوگیری از سریالهای شبکهی خانگی و فیلمهای سینمایی، شاهد فرهنگسازی غلط در راستای تضعیف جایگاه مرد و پدر در خانواده و همچنین بازنمایی نادرستی از چهرهی مردان هستیم. به عنوان مثال مدتی قبل تبلیغی از رسانهی ملی پخش شد که در آن زن با لحن طلبکارانه در مقابل پسر بزرگ خانواده به همسرش میگفت: «نمیشد یخچال بزرگتر بخری؟» مرد که با ایما و اشاره تلاش میکرد به زن بفهماند رعایت حالش را مقابل فرزندش بکند، میگفت: «میدونی که پول نداریم!» زن با حالتی متکبرانه پاسخ میداد: «این شد دلیل؟» این سیاستهای تبلیغی سرمایهسالارانه علاوه بر اینکه مروج مصرفگراییاند، ذبحکنندهی اخلاق و مدارای زنانه در محیط خانواده هستند که در نهایت منجر به درهم شکستن اقتدار مردانه میشوند. چنین راهبردی با آموزههای دینی ما نیز کاملا در تضاد است. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در وصف حضرت فاطمه(س) فرمودند: «خدا میداند که فاطمه در تمام مدت زندگی ....برای خود از من چیزی نخواست، مبادا که من نتوانم آن را فراهم کنم و شرمنده شوم..» بر مبنای این سیره زن و مرد میبایست در شرایط سخت زندگی حامی یکدیگر باشند. زن بیش از توان مرد توقع نداشته باشد.
🔸چندی پیش نیز به منظور معرفی یک جعبه بیسکوییت، پیامی بازرگانی از رسانهی ملی پخش شد که در آن شاهد بازنمایی چهرهای حیوانی از مردان بودیم. دراین تبلیغ، مردی همچون خرس گرسنه با شکستن در وارد خانه میشد، با رفتاری درنده خویانه غذا میخورد. در پارهای از تبلیغات نیز شاهد جابجایی نقش زن و مرد در خانواده هستیم؛ زن شاغل و مرد خانهدار. این در حالی است که بر طبق آیهی «الرجال قوامون علی النساء» و به فرمودهی رهبر انقلاب: «مرد باید برود کار کند. معیشتِ خانواده به عهدهی اوست.» ایشان در جای دیگری میفرمایند: «بعضی از مسلکهای غلط که مخصوص زنها هم نیست ـ مردها هم گاهی همان مسلکها را دنبال میکنند ـ دنبال این هستند که بگویند: نه! بیاییم اجناس این ترازو (نقشهای زن و مرد) را جابهجا کنیم. گاهی اتفاق میافتد مرد در خانه نقش زن را پیدا میکند. زن حاکم مطلق میشود و به مرد دستور میدهد این کار را بکن، آن کار را نکن. مرد هم دست بسته تسلیم است. خب چنین مردی دیگر نمیتواند تکیهگاه زن باشد. زن یک تکیه گاه خوب را دوست میدارد.»
🔹در سینمای خانگی اوضاع بدتر از این است. مردان یا عموما هوسبازند یا طماع. فیلم برادران لیلا که در عریانترین شکل ممکن با ارائهی تصویری به غایت چرک از مفهوم پدر و بیعرضگی برادر، حمایت و قوامیت مردانه را به بدترین شکل ممکن لگدمال کرد. در حالیکه جایگاه پدر در نظام الهی، با مفهوم مقدس «ولایت» عجین گشته است. در کتاب اهل بیتیها در رابطه با جایگاه پدر میخوانیم: «پدر در نظام تکوینی خانواده، واسطهی رساندن رزق خدای سبحان به بندگان خودش میشود؛ از این رو در نظام تشریع خانواده، به او ولایت دادهاند و اهل خانواده را نسبت به پدر واجبالنفقه قرار دادهاند. همین پدر در خانواده مظهر اسمای الهی است؛ به گونهای که مظهر خالقیت، قدرت، متانت، رازقیت و ...در نزد فرزندان است.» غفلت در بازنمایی چهرهی مرد در رسانه را حتی در تدوین لایحهی ارتقاء امنیت زنان نیز شاهدیم. در مادهی 10 این لایحه که سازمان صدا و سیما در راستاي آگاهی بخشی و ارتقاي فرهنگ عمومی مکلف به اموری چند گانه شده، آمده: «تهیه، تنظیم و اجراي شاخصهاي عملیاتی در راستاي حفظ منزلت زنان و مادران و تکریم و حفظ امنیت آنها و تحکیم خانواده و ترویج نقش موثر زن در خانواده سالم به تفکیک در رسانه ملی و شبکه خانگی و نظارت بر آنها» اما هیچ تکلیفی متوجه این سازمان در جهت ترویج نقش موثر مرد در خانواده نشده است. حفظ اقتدار مرد، یکی از عوامل افزایش امنیت زنان است. همانطوری که زن به محبت نیاز دارد تا بتواند روحیهی شادابش را حفظ کند، مرد نیز نیازمند اقتدار است.
🔹در سال 1954 شبکه تلویزیونی سی بی اس آمریکا، در برنامهي «پدر بهتر از همه میداند»، بر نقش موثر پدر در خانواده تأکیـد میکرد. به مرور زمان و با شروع فعالیت مخرب فمنیستها خصوصا رادیکالها، این جایگاه تضعیف شد و اثرات مخرب آن در جامعهی غربی نمود یافت که تبعاتی چون افزایش انحراف و جرایم فرزندان را به دنبال داشته است.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
عصر زنان
#خبرنامه | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
🗞 خطرناک ترین فناوری قرن
📌"بنابر گزارش خبرگزاری گاردین، اگر کسی بتوانددولت ایالات متحده را وادار کند که پورن عمیق جعلی را جدی بگیرد، سوئیفتیها (طرفداران تیلور سوئیفت) هستند. خشم جمعی آنها نسبت به تصاویر جنسی صریح تیلور سوئیفت که توسط هوش مصنوعی تولید میشود ممکن است به ایجاد تغییرات در قوانین فدرال در مورد پورنهای جعلی کمک کند. یک مطالعه در سال 2022 در بریتانیا نشان داد که دختران 9 تا 18 ساله کمترین اولویت را برای رهبری، در فهرستی از 17 ویژگی برای کار آینده خود دارند. چرا آنها بخواهند رهبر باشند، چرا بخواهند در معرض دید عموم باشند، وقتی میبینند که این زنان از چه نوع آزار و اذیتی برخوردارند؟"
🔸این اتفاق اینروزها ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد. عکسهایی از زندگی روزمره مثل سفر، وقت گذرانی با دوستان یا جشنهای خانوادگی که با اشتراک گذاشتن در شبکههای اجتماعی به اینترنت راه پیدا میکند. داستان از اینجا شروع میشود: با یک تلفن همراه هوشمند، به راحتی میتوان عکس های به اشتراک گذاشته شده در اینترنت را به تصاویر مستهجن جنسی تبدیل کرد.
در دنیای مدرن امروزی، هم زمان با گسترش سریع تکنولوژی، عوامل نوظهوری به وجود آمده است که به شدت حریم خصوصی افراد را تهدید میکند. بعد از جرایم سایبری، حال با "دیپ فیک های پورنوگرافیک" به عنوان جدیدترین پدیده در بهره کشی جنسی مواجه هستیم. پدیدهای که در آن تصویر شخصیتی را بر روی یکی از شخصیتهای فعال در فیلمهای مستهجن پیادهسازی میکنند.
🔹تیلور سوئیفت معروف، یکی از شاخص ترین قربانیان هوش مصنوعی است، اما در حقیقت ماجرا به تیلور سوئیفت ختم نمیشود و خطر دیپ فیکها در کمین همگان است، حتی مردان! برآوردی کلی نشان میدهد که پورن های دیپ فیک عمدتا زنان را با تکیه بر مسائل جنسی هدف قرار میدهند این نمود اعلای مردسالاری است. هدف اصلی دیپ فیک ها انتقام، تحقیر، القای حس ناامنی، به حاشیه راندن و انزوای اجتماعی زنان است. این فناوری نشات داده است هر قدر که مشهور، قدرتمند و ثروتمند باشید باز هم از آزار سایبری مصون نخواهید بود. جرایم اینترنتی از جمله جرایم نوینی هستند که نیازمند قوانین بازدارنده کیفری هستند زیرا بستر آزار در محیط آنلاین بسیار ساده و تعقیب قضایی متهم پیچیده و گاهی نیز نیازمند همکاری های بین المللی است. بیش از ۲۰۰ سال است که قانون گذاران به لزوم قانونگذاری همگام با پیشرفت فناوری پی برده اند اما آیا قانونگذاری اتفاق افتاده است؟
🔸در حال حاضر آمریکا هیچ قانونی پیرامون جرم انگاری دیپ فیکهای پرنوگرافیک ندارد. با این حال برخی متخصصان معتقدند که دیپ فیکها ممکن است نیاز به قانون جدید نداشته باشند و قوانین موجود برای بازدارندگی کافی باشد. سوالی که به ذهن متبادر میشود این است که قوانین حاضر در آمریکا و کشورهای اروپایی، توانسته اند با پدیده دیپ فیک مقابله کنند؟! یکی از نتایج قانونگذاری، فرهنگ سازی در رابطه با مواجهه با مسائل و جرایم ایجاد شده است تا شدت و میزان وقوع این جرایم کاهش یابد، اما آیا قوانین موجود در رابطه با جرایم نوظهور فضای سایبر در کشورهای مختلف از جمله ایران علاوه بر قابلیت پیادهسازی، قابلیت فرهنگ سازی در راستای کاهش پدیدههای غیر اخلاقی مجرم گونه را دارند؟!
🔹در میان دعوای قانونگذاری، چین تنها کشوری است که قوانین سخت گیرانه ای علیه ممنوعیت دیپ فیک ها دارد. در کشور ما نیز جرم انگاری جدی و قوانین روشنی پیرامون جرایم سایبری نوظهوری چون دیپ فیکها ایجاد نشده است! برای اینکه یک قانون کیفری تاثیر کامل خود را برای بازدارندگی و مجازات رفتار مجرمانه داشته باشد، مستلزم آن است که مجریان قانون و قوه قضاییه آگاهی بیشتری از دیپ فیک های پورنوگرافیک و آسیب های آن به دست آورند. علاوه بر آن افزایش سواد رسانه ای در میان افراد جامعه، آموزش والدین و محدودیت دسترسی کودکان و نوجوانان میتواند تاثیرگذار باشد.
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
#رصدنامه
📌 آنچه در محافل اندیشهورزی و خبری حوزه زن و خانواده گذشت؛
📌زن تماشاچی، زن بازیگر یا زن کارگردان؟ / دکتر هاجر اختری
🖇 اینجا بخوانید
📌زنان محجبه در غرب؛ از چالش تبعیض و پیشداوری تا تقویت همبستگی و بردباری
🖇 اینجا بخوانید
📌 زنان محمدرضا پهلوی/ خاطرات حسین فردوست
🖇 اینجا بخوانید
📌بانوی ژاپنی که روی پشتبام، الله اکبر میگفت
🖇 اینجا بخوانید
📌ژست سیگار؛ برای هیچ / امانالله قراییمقدم
🖇 اینجا بخوانید
📌تراش و خوشگلم کن / مریم مؤمن
🖇 اینجا بخوانید
📌 در جمع دختران چه گذشت؟ / آ.ز.محمودیان
🖇 اینجا بخوانید
📌کفر نمیگم، سؤال دارم / پرستو علی عسگر نجاد
🖇 اینجا بخوانید
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|