⭕️ طرح «ارض موعود» اسرائیل، فتنه «صهیونیسم بینالملل»
✍️ مصطفی امیری
▪️این طرح از «قاهره» در مصر تا «بصره» در عراق را شامل میشود.
▪️ایستگاه این قطار، از سوریه تا عراق، مصر و سودان فعال شده است.
▪️هر کدام از این کشورها از موقعیت ژئوپولتیکی و اقتصادی منحصربفردی برخوردار هستند.
▪️با تجزیه این کشورها به رویای «صهیونیسم بینالملل» برای تحقق مقوله «اسرائیل بزرگ» از «نیل تا فرات»، جامه عمل میپوشاند[1]
▪️البته در مرحله بعد، رویای بزرگتر یهودیان، «ارض موعود» کتاب مقدس در زمان پادشاهی داوود و سلیمان است[2]
▪️پرچم رژیم صهیونیستی با دو خط موازی آبیرنگ که در وسط آن «ستاره داوود» قرار دارد نماد دو رودخانه نیل و فرات است که اسرائیل همواره درصدد دستیابی به ساحل این دو رودخانه مهم دنیا است[3]
▪️ممکن است سوال شود، اهمیت سوریه، عراق و مصر بر همگان واضح است. سودان چرا؟ برنارد لوئیس شرقشناس صهیونیست در طرح خود از تقسیم سودان نیز سخن گفته بود. در طرح این مستشرق یهودی، سودان باید به سه قسمت تقسیم شود: سودان جنوبی، سودان شمالی، سودان غربی (دارفور). برنارد لوئیس مستشرق صهیونیست در طرح خود موسوم به «خاورمیانه جدید» به صراحت از تقسیم کشورهای اسلامی سخن گفته است[4]
▪️باید توجه داشت علاوه بر مبانی عقیدتی در ورای حوادث، این مناطق، سرشار از اورانیوم و طلا و نفت نیز است[5]
▪️لازم به ذکر است «ارض موعود» یهود صهیونیسم، بر مبنای قلمرو پادشاهی حضرت داوود طبق ادعای کتاب مقدس یهود چنین است: از جنوب، تمامی سینا و بخشی از شمال مصر به طرف بالا تا حوالی قاهره؛ از شرق، تمامی اردن و بخش عظیمی از عربستان سعودی، تمامی کویت و قسمتی از جنوب فرات در عراق؛ از شمال، کل لبنان و کل سوریه بهاضافه بخش اعظم ترکیه تا دریاچه وان امتداد دارد. این مناطق همواره کانون نزاع خواهد بود[6]
▪️و آیا از دیدگاه اسلام، فلسطین همان سرزمین موعود یهود است که در قرآن به عنوان «الارض المقدسه» نیز به آن اشاره شده است؟ یا کشورهای دیگر را نیز شامل میشود؟ یا صرفا بیتالمقدس به عنوان میراث مشترک ادیان ابراهیمی با محوریت «دین حنیف»، مقصود است و ارتباطی با دین یهود ندارد؟ و آیا این اجازه ورود برای یهودیان، همیشگی بوده یا مقید به تبعیت از دستورات الهی است؟ در نوشتار مستقل، بررسی خواهد شد[7]
✅ پینوشت:
1. تورات، فصل ۱۵ پیدایش، آیات۱۸ -۲۲.
2. https://jscenter.ir/slave-jews/israel/10105
3. https://jscenter.ir/jewish-history/zionism/15031
4. https://www.mashreghnews.ir/news/404210
5. https://www.mehrnews.com/news/5755607
6. https://t.me/Monji_EmamMahdi/18115
7. https://erfan.ir/farsi/257.html
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110
⭕️ فلسطین و مخالفین مکتب امام خمینی
✍️مصطفی امیری
▪️«مخالفین جدید» و «شبهروشنفکران» دینی، مدعی هستند: «فلسطینیها هرچند مظلومند و قابل حمایت؛ ولی شعار محو اسرائیل از جهان، بسیار پُرهزینه بود» و گاهی با تشکیک در «اصالت» قیام زمینهساز، بیان میکنند: علت دشمنیها با ملت ایران به خاطر انقلاب و قیام امام خمینی در سال1357شمسی بود.
▪️پاسخ این است: آیا موقع حمله وهابیت به عراق و قتل و کشتار شیعه در نجف و کربلا در سال1180شمسی هم انقلاب ایران تشکیل شده بود؟ آیا موقع اعلام ارض خیالی یهود در فلسطین در 70سال پیش هم انقلاب ایران تشکیل شده بود؟ واقعبین باشیم.
#فلسطین
#مهدی_نصیری
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110
⭕️ ندای آسمانی و انگشت به دهان
✍️ مصطفی امیری
▪️وقتی صیحه آسمانی در ماه رمضان سال ظهور رخ بدهد به این مضمون که حق با شیعه علی(ع) است. خیلی از مخالفان انقلاب اسلامی امام خمینی، انگشت به دهان و متحیر از اینکه چرا دیر متوجه شدند؟
▪️زیرا وقتی ندای آسمانی سر داده شود که حق با شیعه علی(ع) است، در عمل خواهند دید که کدام شیعه با جبهه سفیانی همپیمان غربیها و یهود در جغرافیای ظهور و در مثلث «کوفه، مکه و قدس» جنگیده است؟ آری شیعه ایران.
▪️بویژه بعد از جنگ ایرانیان با یهود اسرائیل ساکن فلسطین بعد «هرج الروم»، آنگاه بعد خروج سفیانی و در هنگام حمله وی به عراق، طبق صریح احادیث، این «رایات من خراسان» اعزامی ایرانیان به عراق است که لشکر سفیانی را در کوفه و نجف شکست میدهد اما برای مخالفین مکتب امام خمینی، دیگر خیلی دیر شده است. و شیعه ایران است که پرچم انقلاب خویش را به امام عصر تقدیم خواهد کرد (لایدفعونها الا الی صاحبکم)
✅برای آگاهی بیشتر: مکتب زمینهساز ایران از انقلاب تا ظهور (لینک)
#ماه_رمضان
#ندای_آسمانی
#ایران
#مخالفین_امام_خمینی
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110
⭕️ آخرین جمعه ماه رمضان و ندای آسمانی قبل ظهور
✍️ مصطفی امیری
▪️نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس در واقع ریلگذاری برای شناخت جبهه حق در آستانه ظهور است.
▪️و چهبسا انطباق اولین روز قدس با روز اعلام صیحه آسمانی (جمعه ۲۳ماه رمضان سال ظهور)، در واقع «بذر» ندای آسمانی امتداد مییابد تا در سال ظهور به اوج برسد و «تجلی زمینی» ندای ملکوتی جبرئیل در این دنیا باشد که کاملا هدفمند توسط امام خمینی مطرح گردید تا اذهان جبهه حق و محور مقاومت شیعی را طبق صریح آیه قرآن (سوره مائده، آیه۸۲) متوجه اصلیترین دشمن (یهود صهیونیسم) و وعده الهی در سوره اسراء با محوریت مسجدالاقصی (سوره اسراء، آیه۴-۷) مبنی بر مجازات یهود اسرائیل مستقر در فلسطین گرداند.
▪️شواهدی بر این امر استوار است. در ندای شیطان از عثمان یاد میشود که چه عثمان (خلیفه سوم) باشد یعنی مخالفین تشیع علوی و چه عثمان بن عنبسه (سفیانی) باشد یعنی مخالف و دشمن اصلی امام عصر (السفیانی یقاتل القائم) همیپمان غربیها (فی عنقه صلیب) و یهود (ان عدتم بالسفیانی عدنا بالقائم) است.
#روز_قدس
#ماه_رمضان
#صیحه_آسمانی
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110
⭕️ عید فطر، ندبه دلتنگی در فراق امام عصر
✍️ مصطفی امیری
▪️از برجستهترین و به یادماندنیترین ساعات روز عید فطر، لحظاتی است كه منتظران راستین ظهور حضرت ولی عصر، آرزوی دیدار آن حضرت را كرده و در فراقش با دلی مملو از امید، اشك حسرت میریزند. از اینرو، در اعمال و آداب عید فطر، مستحب است كه دعای ندبه، خوانده شود:
▪️«وامْنُنْ عَلَيْنَا بِرِضَاهُ وَ هَبْ لَنَا رَأْفَتَهُ وَ رَحْمَتَهُ وَ دُعَاءَهُ وَ خَيْرَهُ مَا نَنَالُ بِهِ سَعَةً مِنْ رَحْمَتِكَ وَ فَوْزاً عِنْدَكَ وَ اجْعَلْ صَلَاتَنَا بِهِ مَقْبُولَةً وَ ذُنُوبَنَا بِهِ مَغْفُورَةً وَ دُعَاءَنَا بِهِ مُسْتَجَاباً وَ اجْعَلْ أَرْزَاقَنَا بِهِ مَبْسُوطَةً وَ هُمُومَنَا بِهِ مَكْفِيَّةً وَ حَوَائِجَنَا بِهِ مَقْضِيَّةً وَ أَقْبِلْ إِلَيْنَا بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ وَ اقْبَلْ تَقَرُّبَنَا إِلَيْكَ وَ انْظُرْ إِلَيْنَا نَظْرَةً رَحِيمَةً نَسْتَكْمِلُ بِهَا الْكَرَامَةَ عِنْدَكَ ثُمَّ لَا تَصْرِفْهَا عَنَّا بِجُودِكَ وَ اسْقِنَا مِنْ حَوْضِ جَدِّهِ بِكَأْسِهِ وَ بِيَدِهِ رَيّاً رَوِيّاً هَنِيئاً سَائِغاً لَا ظَمَأَ بَعْدَهُ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين». مجلسی، بحارالأنوار، ج۹۹، ص۱۰۹.
▪️بار الها، به سبب امام عصر، نمازمان را پذیرفته، گناهانمان را آمرزیده، و دعاهایمان را اجابت شده قرار بده؛ و به سبب امام عصر، روزىهاى ما را گشاده و اندوههاى ما را جبران و نیازهاى ما را برآورده قرار بده؛ و تقرب ما را به درگاهت بپذیر و با نگاه رحمت، بر ما بنگر تا با آن، به كرامت كامل در پیشگاهت نایل آییم، سپس به جُود خود، آن نگاه پُر مهر را از ما بر نگردان؛ و ما را از حوض جدش صلى الله علیه و آله با جام او و با دست او سیراب كن، كه پس از آن، هیچ تشنگى نباشد، اى مهربانترین مهربانان!
▪️آری چنین است، در هنگام اجتماع عظیم مسلمین، در فراق امام غائب از نظر، باید گریست و ندبهها فریاد کرد. چگونه است اقامه نماز عید در غیاب امام؟ چگونه است نماز بدون امام؟ چرا که در هر عید، غم و اندوه اهلبیت، تجدید میشود. از امام صادق نقل شده است:
▪️«مَا مِنْ عِیدٍ لِلْمُسْلِمِینَ أَضْحًى وَ لَا فِطْرٍ إِلَّا وَ هُوَ یجَدِّدُ لآِلِ مُحَمَّدٍ فِیهِ حُزْناً قُلْتُ وَ لِمَ ذَاكَ قَالَ لِأَنَّهُمْ یرَوْنَ حَقَّهُمْ فِی یدِ غَیرِهِمْ» کلینی، الکافی، ج۴، ص۱۷۰.
▪️هیچ عید قربان و عید فطری برای مسلمانان نیست جز آنکه در آن روز غم و اندوده آلمحمد تازه می شود. عرض کردم: چرا؟ فرمودند: زیرا حق اهلبیت غصب و دولت کریمه عدل الهی، مستقر نشده است.
▪️آری چنین است که باید، طبق روایات، در اعمال عید فطر، برای ظهور امام عصر، دعا کرد و در فراق دولت کریمه امام عصر، چنین سرود:
▪️«اللَّهُمَ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَيْكَ فِي دَوْلَةٍ كَرِيمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ» مجلسی، بحارالأنوار، ج۹۵، ص۲۰۹.
▪️اما دور نیست که در آن شب قدر ماه رمضان آخرین جمعه عصر غیبت، ندای آسمانی سر داده شود و بدینسان، ندبه دلتنگی برای همیشه با ظهور امام مهدی پایان پذیرد.
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110
⭕️ فرصت بسیار بزرگ
▪️آیتالله خامنه ای: یکی از اساسیترین مسائل امروزِ دنیای اسلام، مسئله فلسطین است.
▪️چندین دهه قبل، بنگورین از مؤسّسین اصلی رژیم صهیونیستی گفته بود هر وقت قدرت بازدارندگی ما پایان یابد، مضمحل میشویم؛ اکنون دنیا شاهد این واقعیت است.
▪️اسرائیل در حال افول تدریجی است؛ سرعتش هم روزبهروز بیشتر میشود.
▪️جهان اسلام باید از این «فرصت بسیار بزرگ» استفاده کند.
▪️پایان رِژیم غاصب نزدیک است.
1. https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=52596
▪️اشاره رهبری به «زمان» جنگ با اسرائیل:
2. https://eitaa.com/asrzohur110/391
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110
⭕️ توافق «ایران و عربستان» و آن آرزوی نزدیک
✍️ مصطفی امیری
✅ برخی یاران امام عصر، از مسیر آسمان به مکه خواهند رسید
▪️برخی یاران حضرت، میان ابرها سیر میکند و محتمل است کنایه از سفر با هواپیما باشد و در حالیکه نام و نام پدر و هویت و نسب شان شناخته شده است به تعبیر معاصر، هویت و پاسپورت شان گویای ملیت آنان است، خود را به مکه میرسانند:
▪️«مِنْهُمْ مَنْ یُرَی یَسِیرُ فِی السَّحَابِ نَهَاراً یُعْرَفُ بِاسْمِهِ وَ اسْمِ أَبِیهِ وَ حِلْیَتِهِ وَ نَسَبِه»[1]
▪️مسئولان عربستان، میدانند که این شیعیان، گذرنامه و پاسپورت سعودی ندارند و اهل این کشور نیستند:
▪️«یَعْلَمُ أَهْلُ مَکَّةَ أَنَّهُمْ لَمْ یُولَدُوا مِنْ آبَائِهِمْ وَ لاَ أَجْدَادِهِمْ»[2]
✅ تعجب سعودیها از اقامت شیعیان در عربستان
▪️و با خود میگویند با اینکه موسوم حج به اتمام رسیده است، چرا برخی شیعیان از کشورهای مختلف، هنوز در مکه و مدینه اقامت دارند و این بیش از بیش موجب حیرت و تعجب مسئولان سعودی است.
▪️حتی قبلتر از آن، اصحاب خاص امام عصر، در منزلگاه های مکه به جستجوی سکونت و اقامت در انتظار آن «روز موعود» به سر خواهند برد. اهل مکه آنها را نمیشناسند زیرا در آن موقع، آمدن کاروان ها از شهرها برای حج، عمره یا تجارت نزد آنها سابقه ندارد، و برخی از اصحاب در قالب اعزام رسمی و کاروان، در عربستان حضور نیافتهاند؛ اهالی مکه با خود میگویند: این شیعیان و غرباء که ما امروز در مکه میبینیم، تاکنون ندیده بودیم، اینها اهل یک منطقه خاص هم نیستند:
▪️«فَیَنْتَشِروُنَ بِمَکَّةَ فِی أَزِقَّتِهَا وَ یَطْلُبُونَ مَنَازِلَ یَسْکُنُونَهَا فَیُنْکِرُهُمْ أَهْلُ مَکَّةَ وَ ذَلِکَ لَمْ یَعْلَمُوا بِقَافِلَةٍ قَدْ دَخَلَتْ مِنْ بَلْدَةٍ مِنَ الْبُلْدَانِ لِحَجٍّ وَ لَا لِعُمْرَةٍ وَ لَا تِجَارَةٍ فَیَقُولُ مَنْ یَقُولُ مِنْ أَهْلِ مَکَّةَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ: أَ مَا تَرَوْنَ قَوْماً مِنَ الْغُرَبَاءِ فِی یَوْمِنَا هَذَا لَمْ یَکُونُوا قَبْلَ هَذَا؟»[3] «لَیْسُوا مِنْ بَلَدٍ وَاحِدٍ»[4]
✅ ورود تدریجی شیعیان به عربستان در سال ظهور
▪️البته حضور و ورود شیعیان به عربستان، به تدریج و در بازه زمانی مختلف ازجمله «رجب، شعبان و رمضان» شکل خواهد گرفت و تا بعد موسوم حج و محرم سال ظهور، نیز ادامه خواهد داشت:
▪️«بَنُو فَاطِمَةَ مَعَهُ فَوَ اللَّهِ مَا صَاحِبُکُمْ إِلَّا مَنِ اجْتَمَعُوا عَلَیْهِ إِذَا کَانَ رَجَبٌ فَأَقْبِلُوا عَلَی اسْمِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ إِنْ أَحْبَبْتُمْ أَنْ تَتَأَخَّرُوا إِلَی شَعْبَانَ فَلَا ضَیْرَ وَ إِنْ أَحْبَبْتُمْ أَنْ تَصُومُوا فِی أَهَالِیکُمْ فَلَعَلَّ ذَلِکَ أَنْ یَکُونَ أَقْوَی لَکُمْ وَ کَفَاکُمْ بِالسُّفْیَانِیِّ عَلَامَةً»[5]
▪️... ادامه دارد.
▪️فرض کنید کماکان رابطه با عربستان، قطع بود و همچون ایام کرونا، حج تعطیل و پرونده اعزام حجاج نیز بسته بود.
▪️اگر توافق «ایران و عربستان» حاصل نمیشد، آیا امکان حضور بدون مخاطره شیعه از سراسر «جغرافیای ظهور» در مکه و مدینه در آن روز موعود، فراهم میشد؟
✅ پینوشت:
1. عیاشی، التفسیر، ج۱، ص۶۷. نعمانی، الغیبة، ص۳۱۳.
2. نعمانی، الغیبة، ص۳۱۵.
3. ابنطاووس، الملاحم و الفتن، ص۳۷۹.
4. طبری، دلائل الامامة، ص۵۶۰.
5. کلینی، الکافی، ج۸، ص۲۶۴.
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110
⭕️ محاصره «سیصدوسیزده نفر» اصحاب خاص امام زمان توسط حکومت عربستان
✍️مصطفی امیری
✅ شهادت نفس زکیه
▪️حکومت آل بنی فلان که بعد ندای آسمانی، به وحشت افتاده و در اثر اختلاف درونی بر سر قدرت و حکومت، ضعیف شده است، پانزده روز قبل ظهور علنی و قیام، نماینده رسمی امام عصر، نفس زکیه را در کنار کعبه به شهادت میرساند:
▪️«أَ لَا أُخْبِرُكُمْ بِآخِرِ مُلْكِ بَنِي فُلَانٍ قُلْنَا بَلَى يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ قَالَ قَتْلُ نَفْسٍ حَرَامٍ فِي يَوْمٍ حَرَامٍ فِي بَلَدٍ حَرَامٍ عَنْ قَوْمٍ مِنْ قُرَيْشٍ وَ الَّذِي فَلَقَ الْحَبَّةَ وَ بَرَأَ النَّسَمَةَ مَا لَهُمْ مُلْكٌ بَعْدَهُ غَيْرُ خَمْسَ عَشْرَةَ لَيْلَة»[1]
▪️البته قبل از قتل نفس زکیه، شهادت تعدادی از شیعیان انقلاب حجاز توسط نظامیان آل بنی فلان که بعد از صیحه آسمانی، قیام کردند و عدهای نیز در زندانها بسر میبرند، فضای حج آن سال را تحت تاثیر قرار داده است:
▪️«يَا زُرَارَةُ لَا بُدَّ مِنْ قَتْلِ غُلَامٍ بِالْمَدِينَةِ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ أَ لَيْسَ يَقْتُلُهُ جَيْشُ السُّفْيَانِيِّ قَالَ لَا وَ لَكِنْ يَقْتُلُهُ جَيْشُ آلِ بَنِي فُلَانٍ يَجِيءُ حَتَّى يَدْخُلَ الْمَدِينَةَ فَيَأْخُذُ الْغُلَامَ فَيَقْتُلُهُ فَإِذَا قَتَلَهُ بَغْياً وَ عُدْوَاناً»[2]
✅ قصد ترور و قتل 313 نفر توسط حکومت آل بنی فلان
▪️ماه محرم فرا میرسد...قصد مسئولان سعودی، يورش و حمله به سیصدوسیزده نفر تجمع یافته در کنار کعبه است؛ اما در عین حال، خوف و رُعب از بازتاب آن و واکنش بینالمللیِ محور شیعی در دلهای آنان سایه افکنده است.
▪️سعودیها با يكديگر مشورت مىكنند و سرانجام به این نتیجه میرسند که درباره اين افراد، عجله نشود، زیرا هنوز كار زشت و خلاف آشكارى نكردهاند. فرمان صادر میشود: اگر اقدام خلاف و بدى از آنان ديديد، خود مىدانيد با آنها چه كنيد؛ ولى ما آنها را پايبند دين مىبينيم و خوبی را در سيمایشان مشاهده مىكنيم.
▪️مضافا بر اینکه این افراد در حرم امن الهى هستند و ريختن خونشان، صحیح نیست مادامی که كارى ناشايسته كنند؛ ولى اين افراد هنوز كارى نكردهاند كه جنگ با آنان را آغاز کنیم:
▪️«يَهُمّونَ بِالوُثوبِ عَلَيهِم، وقَد مَلَأَ اللَّهُ قُلوبَهُم مِنهُم رُعباً وخَوفاً، فَيَقولُ بَعضُهُم لِبَعضٍ، وهُم يَتَآمَرونَ بِذلِكَ: يا قَومِ لا تَعجَلوا عَلَى القَومِ، إنَّهُم لَم يَأتوكُم بَعدُ بِمُنكَرٍ، ولا أظهَروا خِلافاً...فَإِن بَدا لَكُم مِنهُم شَرٌّ فَأَنتُم حينَئِذٍ و هُم، وأَمَّا القَومُ فَإِنّا نَراهُم مُتَنَسِّكينَ وسيماهُم حَسَنَةٌ، و هُم في حَرَمِ اللَّهِ الَّذي لا يُباحُ مَن دَخَلَهُ، حَتّى يُحدِثَ بِهِ حَدَثاً، ولَم يُحدِثِ القَومُ حَدَثاً يوجِبُ مُحارَبَتَهُم»
✅ قبل از رسیدن نیروهای نظامی محور شیعی، همه را به قتل برسانید
▪️اما فرمانده نظامی حکومت عربستان، در پیامی اعلام میکند: ما از رفتار این سیصدوسیزده نفر که در کنار کعبه مستقر شدهاند، ایمن نیستیم و شاید در پشت صحنه، ياورانى داشته باشند، كه چون به ايشان بپيوندند، هدفشان آشكار مىشود و کارشان بالا مىگيرد.
▪️پس تا دیر نشده آنان را تا هنگامى كه اندک و در شهر غريب هستند و پيش از آن كه حامیان شان از راه برسند، در هم بكوبيد زیرا اين افراد به مكّه نيامدهاند جز براى هدف و ماموریت خاصی:
▪️«إنّا لا نَأمَنُ أن يَكونَ وَراءَهُم مادَّةٌ لَهُم، فَإِذَا التَأَمَت إلَيهِم كُشِفَ أمرُهُم وعَظُمَ شَأنُهُم، فَتَهضِموهُم و هُم في قِلَّةٍ مِنَ العَدَدِ و غُربَةٍ فِي البَلَدِ، قَبلَ أن تَأتِيَهُمُ المادَّةُ، فَإِنَّ هؤُلاءِ لَم يَأتوكُم مَكَّةَ إلّا و سَيَكونُ لَهُم شَأن»
✅ غريبان در حصار که به راحتی کشته خواهند شد
▪️اما خوف و ترس حکومت عربستان از بازتاب بینالمللی قتل این افراد که در حرم امن الهی حضور دارند و هیچ سلاحی همراه آنان نیست، باعث میشود موقتا از کشتن آنان صرفنظر کنند.
▪️و بعد از مشورت به این تصمیم میرسند: اگر كسانى كه مىآيند و به این سیصدوسیزده نفر ملحق میشوند، مانند خودشان هستند، ترسى از آنها نداشته باشيد؛ زيرا نه سلاح دارند و نه پناهى؛ بلكه غريبانى دست يافتنىاند که به راحتی کشته خواهند شد و البته اگر سپاه نظامی پشتیبان قرار است فرا رسد، فورا و مثل آب خوردن، كارشان را بىدرنگ مىسازيم:
▪️«إن كانَ مَن يَأتيهِم أمثالُهُم فَلا خَوفَ عَلَيكُم مِنهُم، فَإِنَّهُ لا سِلاحَ لِلقَومِ ولا كُراعَ ولا حِصنَ يَلجَؤونَ إلَيهِ، و هُم غُرَباءُ مُحتَوونَ، فَإِن أتى جَيشٌ لَهُم نَهَضتُم إلى هؤُلاءِ أوَّلًا، و كانوا كَشَربَةِ الظَّمآنِ»[3]
▪️ادامه دارد
✅ پینوشت:
1. نعمانی، الغیبة، ص۲۵۸.
2. کلینی، الکافی، ج۱، ص۳۳۷.
3. طبری، دلائل الامامة، ص۵۶۱-۵۶۲.
➖➖➖➖➖➖
🆔@AsrZohur110