# پاسخ حجت الاسلام مرتضي آقا تهراني دبيركل جبهه پايداري انقلاب اسلامي به نامه سرگشاده دكتر غلامعلي حداد عادل رييس شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب
🔶 اختلافها و سلايق و علايق و حتي برخي تفاوتهاي جدي در روشها نبايستي از عاطفه و احساس همبستگي ميان نيروهاي انقلابي بكاهد و بنابراين اميدوارم مكاتبات و مباحثات طلبگي فيمابين موجبات تكدر و دلخوريها نشود. اينجانب كماكان جنابعالي را برادر خوب و مؤمن خود ميدانم.
🔷 جنابعالي در نامه مذكور اشاره كردهايد كه از اين جانب براي حضور در جلسات شوراي ائتلاف چند مرتبه دعوت كردهايد. اين درست است؛ ليكن حتما نيك ميدانيد كه جبهه پايداري انقلاب اسلامي مدل و روشهاي منسوخ شده گذشته را قبول نداشته و ندارد.
🔷 جبهه پايداري به كرات روش چهار مرحلهاي رسيدن به وحدت را خدمت دوستان ائتلاف عرضه داشته؛ اين چهار مرحله عبارت بود از:
1. تفاهم بر حفظ مودت و مراقبت از تخريب يكديگر، اين گام اول وحدت بود.
2. گام دوم؛ تفاهم بر شاخصها و معيارهاي انتخاب كانديداهاي اصلح؛ يعني چارچوبهاي گفتماني و معيارهاي غيرقابل مسامحهاي كه ميتوان آنها را اصول لايتغير براي تعيين مصاديق نمايندگي مجلس ذكر نمود و عدول از آنها مقرون به انجام تكليف نخواهد بود.
3. گام بعدي اين بود كه بر مبناي همان معيارهاي اصولي، دو طرف ليست فهرست كانديداهاي اصلح نسبي را ارائه دهند و تلاش مؤمنانهاي صورت دهيم تا تعداد كانديداهاي مشترك و نهايي دو فهرست حداكثري گردد.
4. و مرحله آخر؛ در صورت امكان و لطف الهي به فهرست واحدي برسيم وگرنه تا حد امكان بر اشتراكات دو فهرست اصرار و تأكيد ورزيم. اين مسير تا مرحله سوم در طول حدود 5 ماه گذشته ميان ما و شما طي شد.
🔶 تعجب مي کنم در آستانه رسيدن به مرحله چهارم فهرست واحد قرار داشتيم كه به ناگاه يك جانبه همه چيز به هم خورد و به هم ريخت.
🔷 جناب آقاي دكتر حداد عادل!
بنده شما را يك عنصر فرهنگي ميدانم؛ شما خيلي صادقانه در نامهتان به حقير تلويحا نوشتهايد كه فلسفه وجودي ائتلاف در حقيقت سهم و سهمخواهيهاي هميشگي احزاب است !؟
آيا خود جنابعالي و دبير محترم ائتلاف و سخنگويان آن شورا بارها مصاحبه نكردند و اعلام نكردند كه سازوكار اين باره انتخاباتي اصولگرايان اجازه سهمخواهيها را به احزاب و گروهها نخواهد داد؟!
آيا اين كه ميگوييد ارائه فهرست 24 نفره مشترك فلسفه وجودي ائتلاف را زير سؤال ميبرد و موجب فروپاشي آن است، خود نشاندهنده مضيقه تصميم براساس فشار گروهها و احزاب اصولگرا نيست؟ آيا اين سازوكار تفاوت قابل توجهي با سازوكارهاي ناكارآمد قبلي امثال «جمنا» و غير «جمنا» دارد !
🔷 افراد مشترك ميان فهرست اصلح نسبي پايداري و فهرست مشابه در شورا ائتلاف 24 نفر بوده و هست.
خوب است مزيد استحضارتان و ديگر خوانندگان اين نامه عرض نمايم كه از اين 24 نفر تنها 3 نفر عضو پايدارياند، و مابقي فهرست 24 نفره، عزيزاني با گرايشهاي انقلابي وليكن غير مرتبط با اين جبهه هستند و قاطبه آنان داراي توانمنديهاي فكري و تخصصي و اكثرا نيروهاي جوان، كارآمد و انقلابياند كه مي توان آنان را رويشهاي گام دوم و ذخاير آينده نظام بر شمرد.
🔶 بر فرض كه پذيرفتيم كه منطق سهمخواهيها و اقتضائات فلسفه ائتلاف با احزاب به شما اجازه ندهد كه 24 مشترك را در ليست مشترك قرار دهيد و قرار دهيم؛ 24 نشد، 22؛ 22 نشد؟ 20؛ 20 نشد؟ 18؛ منطق اشتراك صفر ديگر چيست؟! آيا اگر به فرض 10% اختلاف باشد بهتر است يا 100% تباين؟!
🔶 ما همچنان دنبال وحدت حداكثري بر مبناي شاخصهاي اصوليمان هستيم
🔷پيشنهاد مينمايم براي تعيين 6 نفر باقيمانده تا تهيه ليست نهايي 30 نفره هياتي مشترك تعيين نموده تا با همفكري و تعامل براساس شاخصهاي مورد توافق به ليست 30 نفره واحد (حتي اگر در شش نفر باقيمانده يك نفر از اعضاي جبهه پايداري نيز نباشد) دست يابيم.
🔶 مجدداً دست محبت و وحدتخواهي را به سوي نيروهاي انقلابي دراز كرده و به عنوان دبيركل جبهه پايداري
🔶 حاضرم و حاضريم با توجه كامل به همان شاخصهاي اصولي و گفتماني بدون حضور حتي يك نفر از اعضاي جبهه پايداري براي وحدت حداكثري و رسيدن به ليست واحد توافق نماييم
🔰متن کامل این سخنان را در سایت بخوانید:
🌐 Jebhepaydari.ir
✅ @ Jebhepaydari_ir
الآن که این پست را میگذاریم تقریبا تکلیف لیست نهایی مشخص شده؛این مدت دربرابر انتقادات جدی و اصولی و منطقی، با حمله های سازمانی،تهمت،توهین، برچسب های مختلف مثل وحدت شکن و تفرقه انگیز و... مواجه شدیم!!
🔺تصویری👆 که میبینید لیست همین جماعت در سال ۷۸ است که آن موقع هم اگر کسی درباره یکی از اعضای این لیست میگفت "بالای چشمش ابروئه" و "چرا فلان؟" طبیعتا میشد وحدت شکن و تفرقه انگیز!
(لازم به ذکره در آن زمان افرادی نظیر شیخ حسن روحانی،مرحوم هاشمی، باهنر و...خیلی بیشتر از برخی مدعیان انقلابی گری فعلی، انقلابی و قابل احترام بودند!!!!)
بگذریم...
امیدواریم طوری نشود که آیندگان، هفت هشت ده تا علامت تعجب کنار این جمله بگذارند: "فلانی همان است که سال۹۸ در لیست انقلابی ها حضور داشته..."
براداران و خواهران! برای رای خود فقط و فقط باید حجت شرعی داشته باشید و الا مدیون انقلاب اسلامی خواهید بود
📷 سالها با عبارت "شما وحدت شکن ها" هر گونه حرف مخالفی را محکوم کردند.
حالا مشخصتر شد که دوستان اساسا گفتمان خاصی ندارند و مهم آن است که منافع رفقایشان تامین شود.
حالا بگویید کی "وحدتشکن" است؟
این روزها را بخاطر بسپارید.
#قالیبافیها
نکته جالب اینه همینا که تا قبل از اعلام لیست به خاطر انتقاداتی که ماها وارد میکردیم (و الآن هم ثابت شد انتقاداتمون درست بوده)، بهمون برچسب وحدت شکنی میزدند!!! الآن خودشون یه جوری صداشون در اومده و دارند علیه شورای وحدتشون حمله میکنند که آخرش خود ما باید جلوشون رو بگیریم و بهشون بگیم بابا یکم آروم تر:)))😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ علامه مصباح یزدی به تهمت زنندگان به جبهه پایداری
🎥 ببینید | اتهام میزنند که اینها طالب وحدت نیستند!
#علامه_مصباح
#جبهه_پایداری
انتخاب اصلح
انگار توییت محمود رضوی (مشاور قالیباف) قبل انتشار لیست، در جواب توییتش بعد از انتشار لیسته 🙂🙃
🔻نکته و یک درس عبرتآموز | اول اینکه تمام این تناقضات و جوش و خروشهای سمپاتهای قالیباف از این است که که نمیتوانند با این لیستها، #قالیباف را رییس مجلس کنند!
و الا این سیستم رایگیری و لیستدهی چیز جدیدی نیست که آنها بخواهند به آن إن قلت وارد کنند!
رویهای بوده که هرکسی به آن ایراد وارد کرده به خیانت متهم شده!!!
دوم اینکه امیدارم آن دسته از برادران و خواهرانی که تا الآن خودشان را ذوب در لیستها کرده بودند؛ این حجم از دعواها و سهمخواهیها را ببینند و از خواب غفلت بیدار شوند!
تکلیف شرعی ما این است که خود ما باید دنبال اصلح باشیم، او را بشناسیم، انتخاب کنیم، برای رای آوریش تلاش کنیم!!! نه بر اساس زد و بند این و آن!!!
در چند ساعتی ڪه از انتشار لیست «شورای ائتلاف و وحدت اصولگرایان» می گذرد ندیدم حتی یڪ نفر از آن دفاع ڪند!
واقعا بعد سالها بین همه #وحدت ایجاد شده و از اطرافیان قالیباف تا پایداری ها و سنتی ها همه در نقد این لیست ضعیف و سهمیه بندی به وحدت رسیده اند.
جالب آنڪه این بار بیش از همه ڪسانی دارند به لیست نهایی اصولگرایان می تازند ڪه تا پیش از این همواره از لزوم وحدت و رای ڪامل به لیست نهایی سخن میگفتند اما حالا همانها هم فهمیده اند این ساز و ڪار غلط، خروجی مناسبی ندارد و در نهایت احزاب و چهره های پشت پرده را راضی میڪند نه مردم انقلابی را.
نمونه بارز این مساله نیز محمدباقر قالیباف است ڪه رسما اعلام ڪرده لیستی ڪه خودش سرلیست آن است مورد تاییدش نیست! و لیست جداگانه خواهد داد. غافل از آنڪه حالا او باید توضیح دهد آیا با منطق خودش و سایر اصولگرایان این ڪارش مصداق وحدت شڪنی هست یا خیر؟ و اگر فرد دیگری چنین ڪاری میڪرد و علیر غم سرلیست بودن اعلام میڪرد همان لیست مورد تاییدش نیست و لیست دیگری خواهد داد، با او چطور رفتار میشد؟
Sabetitelegram ✅
بسمه تعالی
⭕️ وتوی لیست شورای ائتلاف انقلاب توسط قالییاف
قالیباف اعلان کرد که لیست منتسب به خودش را قبول ندارد
♦️قبل از هر چیز باید از آقای قالیباف سوال کرد چه کسی گفت که این لیست منتسب به شماست که مدعی قبول نداشتن آن هستید
شورای ائتلاف انقلاب که مجموعه ای از گروها بوده ، لیست ۳۰ نفره را اعلان کرده و شما فقط سر لیست بوده اید صرف نظر انکه لیست اعلان شده ضعیف و ناتوان بوده .
🔸در ائتلاف سه نفره قالیباف ، ولایتی و حداد عادل هر سه تعهد کرده بودید با هم رقابت نکنید و در صورت لزوم بنفع دیگری کنار روید ولی هرگز کنار نرفتید
🔸در جمنا تعهد داده بودید بنفع نفر اول کنار روید ولی در رای گیری جمنا سوم شدید ولی باز هم کنار نرفتید
🔸در شورای ائتلاف انقلاب شما به سازوکار این شورا تن دادید اما باز هم مثل همیشه نظر جمع را وتو کردید
🔻جناب قالیباف چه کسی بشما اینهمه قدرت داده تا همواره خرد جمعی را زیر پا له کنید
🔹نیروهای ارزشی و انقلابی هرگز فراموش نمی کنند که شما مرتب انها را دور زده اید
بکار گیری محسن هاشمی در شهرداری تهران
بکار گیری معاونان اصلاح طلب و فتنه گر در شهرداری تهران
تبریک گویی و حمایت از برجام
در همه این موارد شما نیروهای انقلابی را دور زده اید
🔸شورای ائتلاف انقلاب تهران همانند جمنا اگر ازدرون سست و بی پایه نبوده در برابر یک تشر شما ویران نمی شد
جناب قالیباف اگر سازو کار شورای ائتلاف را قبول ندارید با صدای بلند اعلان کنید تا همه بدانند
اگر قبول دارید عدم تمکین شما بوی دیکتاتوری میدهد
✍ محسن پور
انشاالله ڪه نتیجه انتخابات مجلس به نفع انقلاب خواهد بود. ولی یادتون باشه:
🔻سند جلسه پایداری با اصلاحات،
🔻سند دلخوری آقای مصباح از برخی اعضای پایداری،
تمام مجلس رو هم بگیرید با بیاخلاقی به جایی نمیرسید.
محمد باقر قالیباف؛ وحدت شکنی برای همه فصول
🔻اخبار رسیده از منابع موثق حکایت از این دارد که در جلسات اخیر شورای ائتلاف اصولگرایان، مهرداد بذرپاش، علیرضا زاکانی و محسن رضایی خواستار ارائه لیست با اشتراک و وحدت بالا با جبهه پایداری شده اند و در حالیکه جبهه پایداری نیز این مساله را پذیرفته بود، محمد باقر قالیباف با این موضوع مخالفت کرده و با بیان اینکه "وحدت با جبهه پایداری خط قرمز من است" خواستار ارایه لیست جداگانه شده است.
🔻بعد از این اتفاق و زمانی که پس از ماه ها جلسه، خروجی سازوکار ائتلاف اصولگرایان به افرادی غیر از چهره های نزدیک به قالیباف از جمله سعید احدیان (با سابقه حمایت از برجام و توجیه نقض خطوط قرمز رهبری توسط ظریف) و محسن مهدیان (با سابقه رای به میرحسین موسوی در سال ۸۸) و تعدادی دیگر از افرادی که هیچ ویژگی برجسته ای نسبت به دیگر جوانان انقلابی نداشتند میرسد، قالیباف زیر میز همان ساز و کار وحدت اصولگرایان زده و در بدعتی عجیب، اعلام کرده باز هم لیست جداگانه خواهد داد تا به هر قیمت اطرافیانش را راهی مجلس کند.
🔻این در حالی است که اگر قالیباف با پیشنهاد بذرپاش و زاکانی و رضایی که مورد قبول جبهه پایداری نیز قرار گرفته بود موافقت میکرد امروز یک لیست واحد با اشتراکات بالا (بیش از ۲۰ نفر) منتشر شده بود و اجماع خوبی در میان نیروهای انقلابی برقرار شده بود.
🔻گفتنی است قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ نیز وقتی رای نیاورد علت شکست خود را کنار نرفتن احمدی نژاد عنوان کرد! سال ۹۲ نیز با اینکه مواضعش در سیاست خارجی همسو با حسن روحانی بود بعد از شکست در انتخابات سعید جلیلی را عامل شکست خود معرفی کرد! و در سال ۹۶ نیز بعد از آنکه از شکست خود در انتخابات مطمئن شد و در نظرسنجی ها رای اش رو به افول بود با نذر روغن ریخته برای امامزاده، به نفع رییسی از انتخابات کنار رفت اما بعد انتخابات حامیان قالیباف با حمله به رییسی مدعی شدند او بوده که باید به نفع قالیباف کنار میرفته است!
🔻به نظر میرسد قالیباف که همواره در سالهای گذشته شکست خود را به گردن دیگران انداخته و با برچسب وحدت شکنی به سایر نیروهای انقلابی، ناکامی های خود را در انتخاباتها توجیه میکرده این بار خودش با وحدت شکنی در حال مقدمه چینی برای شکست اصولگرایان است.
"اصولگرا نیوز"
🔸:️انتشار لیست عجیب منتسب به قالیباف و قراردادن افراد منتقد برجام چون نبویان و یامینپور در کنار حامیان و مجیزگویان برجام مثل احدیان و مهدیان
#لیست_متفرقه
هدایت شده از اصولگرانیوز 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افشاگری بیسابقه از فساد موجود در صنعت خودروسازی
از نفوذ مافیای صنعت خودرو بر شخص وزیر تا رد پای همسر کارمند سازمان سیا در مسند تصمیمگیری صنعت خودرو
علی علیلو، عضو سابق تحقیق و تفحص از خودروسازان: در تحقیقات صنعت خودرو به خطوط قرمزی رسیدیم که ادامه آن گزارش را فقط خدمت مقام معظم رهبری میدهم.
___
به کانال رسمی اصولگرایان، خانه بچههای انقلاب بپیوندید👇
🇮🇷 eitaa.com/OsoulgaraNews
هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی ره
💠 پرسش و پاسخ از حضرت آیت الله خوشوقت ره
🗳 انتخابات(قسمت اول)
❓س: برای #انتخابات_آینده وظیفهی ما چیست؟
✅ ج: همان وظیفهای كه همیشه داشتیم. همیشه وظیفهمان چه بود؟ به چه كسی باید #رأی بدهیم؟
اگر شما به هر كسی رأی بدهی و او رأی بیاورد و فردا در مسند بنشیند، چه میکند؟
هر چه #پول و ثروت است، در اختیارش قرار میگیرد. به هر كس که بخواهد، پُست میدهد.
امکان دارد همهی خویشان و #رفقا و همخطیها را سر پُست بیاورد. كسی هم نمیتواند به او چیزی بگوید.
🔴 اگر او #باتقوا نبود، دو خطر پیش میآید؛ هم #دین از بین میرود و هم #دنیای_مسلمانان دچار مخاطره میشود.
گناهِ همهی اینها زیر سر آن تكه كاغذی است كه شما اشتباهی به #صندوق انداختی.
⚖️ فردا پدر این فرد را در میآورند و میگویند: «تو رأی دادی که او آن بالا نشست و اینهمه پول به او دادند
و او هم هر كاری خواست كرد و كار به اینجا رسید».
اینهمه #ناموس_مسلمانان بیحجاب شدند و اینهمه #فرهنگ_مملكت، سینماها، تئاترها خراب شد،
همهی اینها زیر سر این تكه كاغذ رأی است.
📖 در #قرآن فرمود «وَ قِفُوهُمْ إِنَّهُمْ مَسْؤُلُونَ» چرا به او رأی دادی؟ تو رأی دادی که پدر همه را درآورد.
🔰کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت(ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
🔺 #آیت_الله_خوشوقت میفرمودند: «ممکن است دیگران اصلح را نشناسند؛ خب شما بروید، پیدایش کنید. ممکن است او رأی نداشته باشد؛ برایش رأی ایجاد کنید. با مردم صحبت کنید...»
#مرتضی_آقاتهرانی
🚨فوری | لیست نهایی جبهه پایداری برای حوزه انتخابیه تهران
🔹نامزدهای اصلح جبهه پایداری برای انتخابات مجلس در حوزه تهران به شرح زیر معرفی شدند:
۱. مرتضی آقاتهرانی - متخصص سیاستگذاری فرهنگی و استاد حوزه و دانشگاه
۲. سید محمود نبویان - متخصص حوزه سیاست خارجی و معاهدات بینالمللی و استاد حوزه و دانشگاه
۳. محمد سلیمانی - متخصص ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ایران
۴. وحید یامینپور - متخصص حوزه فرهنگ و رسانه و استاد دانشگاه
۵. رضا تقی پور انوری - متخصص ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدرس دانشگاه
۶. غلامحسین رضوانی - متخصص برنامهریزی و سیاستگذاری راهبردی و استاد دانشگاه امیرڪبیر
۷. الیاس نادران - اقتصاددان و استاد دانشگاه تهران
۸. سید نظامالدین موسوی - متخصص حوزه رسانه، مطبوعات و فضای مجازی و فعال سابق دانشجویی
۹. سید محمد جواد ابطحی - حقوقدان و مدرس دانشگاه
۱۰. رسول جلیلی - متخصص ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاد دانشگاه صنعتی شریف
۱۱. علی خضریان - متخصص رسانه و مسائل سیاسی و فعال سابق دانشجویی
۱۲. سید مهدی زریباف - اقتصاددان و استاد دانشگاه
۱۳. روح اله ایزدخواه - اقتصاددان و مدرس دانشگاه
۱۴. بیژن نوباوهوطن - متخصص رسانه و مسائل فرهنگی
۱۵. علی جعفری - حقوقدان و متخصص سیاست خارجی و فعال سابق دانشجویی
۱۶. فاطمه آلیا - متخصص حوزه زنان و مسائل فرهنگی و مدرس دانشگاه
۱۷. زهره سادات لاجوردی - متخصص حوزه زنان و مسائل فرهنگی و مدرس دانشگاه
۱۸. آسیه ڪلاته - متخصص حوزه برق و انرژی و استاد دانشگاه
۱۹. بتول نامجو - متخصص حوزه بهداشت و درمان
۲۰. زهرا ابوالحسنی - حوزه فناوری اطلاعات و استاد دانشگاه
۲۱. محمدصادق شهبازیراد - حقوقدان و فعال اجتماعی
۲۲. ابوالفضل عفتنژاد - متخصص مدیریت، برنامهریزی و سیاستگذاری عمومی و مدرس دانشگاه
۲۳. مهدی صرامی - متخصص حوزه رسانه، مطبوعات و فضای مجازی و فعال فرهنگی
۲۴. محمدحسین طاهری آڪردی - متخصص حوزه رسانه و فضای مجازی و فعال فرهنگی
۲۵. محمدرضا باقرزاده اول - متخصص فقه و حقوق و علوم سیاسی و استاد حوزه و دانشگاه
۲۶. فیروز اصلانی - حقوقدان، متخصص علوم سیاسی و استاد دانشگاه تهران
۲۷. سعید ڪرمی - حقوقدان و استاد دانشگاه
۲۸ - احمد سلطانی شیخ علائی - متخصص حوزه تاریخ و سیاستگذاری فرهنگ و رسانه و مدرس دانشگاه
۲۹. مجتبی ابراهیمی - متخصص مدیریت راهبردی و سیاستگذاری فرهنگی و فعال سابق دانشجویی
۳۰. سید محسن دهنوی - متخصص حوزه نانو و علم و فناوری و استاد دانشگاه شهید بهشتي
ڪانال جبهه پایداری
انتخاب اصلح
روایت یک طرفهی فارس از جلسه پایداری و شانا را معیار قرار ندهید، دلیل اینکه دو لیست فقط ۵عضو مشترک دارند را میتوانید در تصمیم شورای ائتلاف اصولگرایان در مخالفت با حضور اعضای شانا در دیگر لیستها بیابید.
دلیل اشتراک کم دولیست تصمیم ضد وحدت شانا بوده!
کاندیداهای اصلح/ ۳
محمد صادق شهبازی
۱۳ سال است که صادق شهبازی را میشناسم. "کوه دغدغه" است و هر چه سنش بیشتر میشود دغدغه اش هم بیشتر میشود. او مثال نقضی است برای عموم انسان ها که با افزایش سن شان محافظه کار تر میشوند!
سال ۸۳ وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شد، چند سال بعد به علوم اجتماعی در همان دانشگاه تهران تغییر رشته داد و نهایتا در همان رشته فوق لیسانسش هم را هم گرفت. در کنارش کمی درس حوزوی هم خوانده اما آنچه او را با خیلی ها متفاوت کرده درس و رشته و دانشگاهش نیست، فعال بودن او در همه این سالهاست. در اکثر تشکل های دانشجویی انقلابی نیز فعالیت داشته؛ از بسیج دانشجویی تا جامعه اسلامی و جنبش عدالتخواه.
در همه این سالها شهبازی پای ثابت بسیاری از نشست های دانشجویی، کارهای خودجوش مردمی، تجمعات اعتراضی مقابل مجلس و دولت، حمایت از کارگرها و معلمان و در یک جمله مطالباتی مردمی بوده. دقیقا برخلاف بسیاری از کاسبان سیاسی که فقط نزدیک انتخابات پیدایشان میشود و از مردم سخن میگویند او همیشه در عمل پای کار مردم بوده و چه بهتر که اگر قرار است با رای مردم مجلسی جوان و متفاوت شکل بگیرد، او و امثال او وارد چنین مجلسی شوند.
تردید ندارم اگر او بتواند با رای ملت وارد مجلس شود یکی از اثرگذارترین و متفاوت ترین نماینده ها خواهد شد. نسبت به فساد بسیار حساس است و اهل تسامح و معامله نیست. فریادش در برابر ظلم و تبعیض بلند است و قطعا از کسانی است که میتواند بازی های سیاسی و جنگ زرگری چپ و راست را بهم بریزد.
علیرغم اینکه رشته اش علوم انسانی بوده و فهم نظری خوبی هم از مباحث کلان دارد، سالهاست در حوزه های کاربردی مثل مالیات، نظام سلامت، بودجه و... هم کار کرده و ایده های مشخص و عملیاتی برای اصلاح نظام اقتصادی پر از تبعیض فعلی دارد.
اگر عموم مردم او را بخوبی میشناختند قطعا جزو آرای اول تهران بود چون به معنای واقعی کلمه فراجناحی و مردمی است و تنها خط قرمزش انقلاب است.
امیدوارم به زودی شاهد حضورش در مجلس باشم تا در میان ناامیدی مردم از چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب و اعتدال، مردم ببینند وقتی از جوان انقلابی و کارآمد سخن میگوییم، منظورمان دقیقا چیست؟
@Sabeti ✅