سراج منیر
⛔️ ملاقات چه کسی با سران فتنه !
همنشینی چه کسی با سارقان بیت المال !
چندی قبل ویا در مراسمی مثل ختم مرحوم صانعی از کسانی که اصلا انتظار نمی رود همنشینی با فتنه گران و یا شاه دزدان دیده می شود که قلب خانواده های شهدا و انقلابیون نظام را به درد می آورد .
چرا این موجهین و معتمدین تبری کردن و نه گفتن بلد نیستند ؟
گرچه هيچكدام از ملاقات کنندگان با فتنه گر ، جيره خور و مزدور و عامل انگليس و ... نیستنداما موضوعي كه هست اينكه چرا همه مثل رهبر عزيز انقلاب نمي توانند تكليف خودشان را با سران فتنه به صراحت مشخص كنند و با كسي كه با جرج سوروس رهبر انقلاب هاي رنگي ملاقات داشته و در فتنه 88 نقش كليدي داشتند و جزو باغيان بر نظام بودند با صراحت برخورد كنند و خط خود را جدا كنند و محل نگذارند؟
چرا قاضی القضات مملکت با یک ام الفساد خائن دست داده و همراهش بنشیند ‼️
شايد پاسخ اين باشد كه برخي در تعارفات گير مي كنند و به تعبيري ماخوذ به حيا مي شوند كه جواب احوال پرسي را ندهند و ... هر چند اين عمل پذيرفته نيست. در دين و اصل نظام هيچ تعارف و شوخي قابل قبول نيست و اگر سفت و محكم برخورد نشود با پررويي نجومي طلبكار نظام هم مي شوند.
یادآوری می شودکه اتحاد نیروهای انقلابی و فعالیت تشکلی آنها امروز خیلی تعیین کننده است .
✏️ مجید ملک خواه
۱۴۰۲/۴/۳۱
👈 سراج منیری شوید 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3084648448C02b5fcc7d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹فرار زن بهایی از چنگال هم مسلکانش
⭕️دیدن این ویدیو به کودکان و نوجوانان توصیه نمیشود❗️❗️❗️
فیلم بسیار تلخی هست و به طنزمدیا نمیخوره. برای همین از انتشار آن در طنزمدیا عذرخواهی میکنم 🙏
چون خودم با دیدن این ویدیو، شوکه شدم و احساس کردم در مورد فعالیت های امروزه بهائی ها خیلی کم میدونیم و دشمن از این ندانستگی ما بهره ها می بره و جمهوری اسلامی متهم به ظلم علیه بهائی ها میشه.
✅ ببینید و منتشر کنید تا به دست افراد گرفتار در حلقه بهائیت برسه. شاید ولو یک نفر را نجات دادیم.
✍علی اصغر موذنی
🔴 استاندارد دوگانه دادگاه ویژه روحانیت
▫️حسن روحانی خیانت کار خلع لباس نمیشود، صدر السادتی طلبه مطالبه گر انقلابی خلع لباس میشود
▪️ متأسفانه دادگاه ویژه روحانیت از فلسفه وجودی تشکیل خود در مبارزه با روحانیت فاسد و گردن کلفت فاصله گرفته است
▪️جناب دادگاه ویژه روحانیت❗️
مطالبه ما همچنان محاکمه هرچه سریعتر ، حسن روحانی است،
مبادا بگویید ما قاضی مطابق شأن محاکمه او را نداریم....
43.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ صحبتهای طوفانی دیشب استاد #رائفی_پور درباره انتخابات امسال مجلس:
🔹آقای وزیر کشور جلوی این نماینده ها کم نیار، بذار استیضاحت کنند!
🔹من امسال بازیتون رو خراب میکنم!
هدایت شده از حکمرانی مسوولانه
😱 کسب رتبه های ۱۱۷ و ۱۱۹ در بین ۱۳۳ کشور جهان در دو شاخص جذب و انتشار دانش/ تقریبا از آخر، اول شدیم
خسته نباشید خدمت وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی با این نحوه برنامه ریزی هایشان. واقعا که کشور را روسفید کردید!!!
در سخنرانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران مطرح شد:
🔹 در مرور کلی بر آموزش عالی ایران، در بحث ساختار، به وجود متولیان مختلف (شورای انقلاب فرهنگی، وزارت علوم، و معاونت علمی و فناوری)؛ عدم استقلال دانشگاه در مدیریت منابع انسانی، عدم استقلال در مدیریت منابع مالی، و عدم استقلال در گزینش دانشجو و استاد اشاره شد. در موضوع آموزش، ضمن مقایسه با کشورهای اروپایی و رقبای منطقه ای بر بالابودن نرخ ناخالص ثبت نام، بالابودن تعداد مراکز آموزش عالی، و نسبت بالای دانشجو به استاد اشاره رفت.
🔹 روند افزایشی نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی از کل بیکاران طی بیست سال گذشته (۴۳٪ در سال ۱۴۰۰)، توزیع نابرابر ظرفیتها و تأثیر آن بر آموزش عالی، نرخ بالای مهاجرت به خارج و نرخ بالای ماندگاری در خارج پس از فراغت از تحصیل (از ۱۰٪ در سال ۱۳۵۸ به بیش از چند ده برابر در سال ۱۳۹۹) از نگرانیهای دیگر آموزش عالی ایران شمرده شد.
🔹 از نظر تعاملات علمی آموزش عالی کشور با جهان چون عمده ی تعاملات محدود به پذیرش دانشجویان از چند کشور همسایه همچون عراق، افغانستان، سوریه و پاکستان است و از سوی دیگر استفاده از فرصت های مطالعاتی در چند ساله ی اخیر به حداقل رسیده است، نمیتوان در تراز جهانی از این تعاملات بهره برداری کرد.
🔹 در مولفه پژوهش، در زمینهی شاخص تولید دانش (به معنای تولید مقالت علمی) از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ رتبهی ایران ۱۲ پله بهبود یافته و در میان ۱۳۳ کشور مورد بررسی از رتبه ی ۲۶ به رتبه ی ۱۵ رسیدهایم. اما در دو شاخص جذب و انتشار دانش در بین ۱۳۳ کشور مورد بررسی به ترتیب در رتبه های ۱۱۷ و ۱۱۹ هستیم. این موضوع بیانگر آن است که تولیدات علمی یا بنیادی هستند که لاجرم کاربردی و معطوف به صنعت و مسائل جامعه نیستند یا برنامه ای برای تبدیل این پژوهش ها به کاربرد وجود ندارد.
😯 در عرضه محوربودن پژوهش همین بس که در پایاننامهها و رساله های دانشگاهی در سال ۱۳۹۹ از میان بالغ بر ۳۸ هزار پایاننامه و رساله ی دکتری فقط ۱.۸٪ آنها (۷۳۱ مورد) برحسب تقاضای کشور بوده است.
🔹 سهم اندک هزینه کرد تحقیق و توسعه ی کشور از تولیدناخالص داخلی در مقایسه با سایر کشورها قابل توجه است (۰.۸۸٪ در ایران در مقابل ۴.۳٪ در کره ی جنوبی) و در عمل سهمی کمتر از ۰.۵٪ برای بودجهی پژوهشی دانشگاهها از تولید ناخالص اختصاص داده می شود.
🔹 در موضوع خصوصی سازی، بر مبنای آمار رسمی مؤسسه ی پژوهش و برنامه ریزی در آموزش عالی، روند تحصیلات رایگان و شهریه ای در ایران جای انتقاد و البته تحلیل دارد و کاهش تعداد دانشجویان رایگان (به نفع دانشجویان شهریه پرداز) که از سال ۱۳۸۰ به بعد استمرار داشته است خلاف اصل ۳۰ قانون اساسی می باشد.
✍️ بر گرفته و بازنویسی شده از سخنان دکتر ابوالقاسم مهدوی
عضو هیئت علمی دانشکدهی اقتصاد دانشگاه تهران
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه
@hokmrani_masoulaneh
🔻انقلاب عاشورایی در دورۀ پساانقلابی:
انقلاب در محکمهی عاشورا؟!
🖊 مهدی جمشیدی
۱. اگر دچار فقدان «روایت سیاسی و اجتماعی از عاشورا» باشیم، در واقع، عاشورا را در یک عزاداری ساده و محض، خلاصه کردهایم که فقط جنبۀ شخصی و باطنی دارد و با نظم سیاسی و وضع تاریخی، بیگانه است. در این راستا، باید عاشورا را به امروز و اکنون آورد و این میسّر نیست جز با تصویرسازیِ انقلابی و سیاسی از عاشورا. تلقّی رهبر معظّم انقلاب از عاشورا، سرشار از این جنبه است. رساترین و دقیقترین تعابیر انقلابی و اجتماعی دربارۀ عاشورا، در سخنان ایشان بیان شده است؛ به خصوص، چهار سخنرانی ایشان در دهۀ هفتاد که در آنها به مسألۀ «عبرتهای عاشورا» پرداخته شده است. البته حادثۀ عاشورا، هم برای «انقلابکردن» نافع است و هم برای «نگهداشتن انقلاب». به بیان دیگر، عاشورا حادثهای نیست که در مرحلۀ «انقلاب» متوقف بماند و در مرحلۀ «پساانقلاب»، دیگر کارکردی نداشته باشد. مفهومپردازی عبرتهای عاشورا نشان میدهد که میتوان خط تحلیلی دربارۀ عاشورا را به دورۀ پساانقلاب نیز تعمیم داد و مشخص کرد که چه تحولات آشکار و پنهانی میتوانند جامعۀ اسلامی را به مرتبهای از انحطاط و سقوط سوق بدهند که در نهایت، واقعهای همچون کربلا رخ بدهد. در این برداشت، آسیبهای درونیِ جامعۀ اسلامی که میتوانند چنین وضعی را پدید آورند شناسایی و فهم میشوند و از طریق مشابهتسازی تاریخی، به عبرتهایی برای اکنون تبدیل میشوند. این عبرتها هم معطوف به جامعۀ اسلامی هستند و هم معطوف به حکومت اسلامی. آیتالله خامنهای با مطرحکردن این بحث در دورۀ پساانقلاب، نخستین گام را در مسیر انذار و هشدار برداشت و نشان داد که هیچ پروایی از مقایسه ندارد، بلکه آن را میطلبد تا تاریخ تلخ کربلا تکرار نشود.
۲. اما در چند سال اخیر، جریان غیرانقلابی و سکولار - که وجود و حضورش در قدرت سیاسی، ریشۀ دشواریهای معیشتی مردم بوده است - کوشیده است با پناهبردن به شبیهسازیِ تاریخی، «عاشورا» را در برابر «انقلاب» بنشاند و انقلاب را چونان «ساختار سیاسیِ جور» ترسیم نماید. مجالس و هیئتهای اینان، به محفلی برای درهمشکستن مقاومت انقلابی و تردیدافکنی در جبهۀ حقّ و کنایهزدن به اصالتهای انقلابی تبدیل شدهاند. اینان به دلیل منافع و مطامع سیاسی، در مقابل رهبر انقلاب صفآرایی کرده و با این گمان که عاشورا، فقط ظرفیت پیشاانقلابی دارد و میتوان از آن در جهت نهضت و جنبش و شوریدن بهره گرفت و نظم سیاسیِ کنونی را به چالش کشید، روایتهای معوج میبافند. بهاینترتیب، اینان از عاشورا، بر ضدّ خطّ اصیلِ عاشورا بهره میبرند و تزویر را به تحریف ضمیمه میکنند و در سایۀ سوگواری حسینبنعلی، به پرچمدار حسینبنعلی میتازند. اینهمه در حالی است که نه نظم سیاسی و نه نظم اجتماعی، دچار «استحاله» نشدهاند و انقلاب و جامعه با وجود دشواریها و تنگناها، همچنان اصالتهای خویش را حفظ کردهاند و دچار «جابجاییهای ساختاری» نشدهاند. در مقابل، اینان میکوشند با روایتپردازی سیاه و غلیظ، وضع کنونی را بحرانی و نزدیک به فروپاشی و انحطاط ترسیم کنند تا دوگانهسازیهایشان بر ضدّ انقلاب، مقبول و موجّه افتد.
۳. جالب اینکه آیتالله خامنهای در اواخر دهۀ هفتاد که نیروهای سیاسیِ تجدیدنظرطلب و استحالهشده میخواستند نظم سیاسی و نظم اجتماعی را به سوی لیبرالدموکراسی سوق بدهند، آشکارا از حادثۀ عاشورا در جهت غایات انقلاب بهره برد و همچنان نیز حادثۀ عاشورا را دارای ظرفیت تحلیلی برای این مواجهه معرفی کرد. ایشان گفتند: در صدر اسلام، «بزرگترین» و «مهمّترین» ضربهای که بر اسلام وارد شد، این بود که «حکومت اسلامی» از «امامت» به «سلطنت» تبدیل شد و امام حسن(ع) به خاطر یک مصلحت بزرگتر که حفظ اصلِ اسلام بود، مجبور شد این تحمیل را بپذیرد. امروز نیز اساس نقشۀ دشمن، این است که حکومت را از «محور اصلی» که «امامت» و «دین» است خارج کند؛ چون بعد خاطرش جمع است که همهکار خواهد کرد، امّا به برکت هوشیاری ملّت و به برکت انقلاب، امریکا قادر نیست حادثهای مثل حادثۀ صلح امام حسن(ع) را تحمیل کند، بلکه اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، «حادثۀ کربلا» اتّفاق خواهد افتاد(آیتالله خامنهای، در دیدار جوانان، ۱-۲-۱۳۷۹). در تاریخ پساانقلابی، فقط مبارزه و ایستادن و مقاومت معنا دارد و هرچه که رخ بدهد، این تاریخ از «مدار عاشورا» خارج نخواهد شد؛ چنانکه دشمن برای برانداختنِ این تاریخ قدسی، چارهای جز بازسازیِ نبرد کربلا ندارد. پس تاریخ پساانقلابی در درون خود، همچنان عنصر نهضت و انقلاب را دارد و «نظریۀ نظام انقلابی» نیز همین را میگوید و انقلاب، خود را منجمد و متصلب نمیانگارد که از منطق و موقعیت عاشورایی بهراسد.
🔰 هوالعزیز
🍎حضرت حسین علیه السلام ، مصباح هدایت است مثل فانوس دریایی که ره گم نشود و هم سفینه نجات است راه می برد ، وسیع و سریع است . جبرئیل باشی یا رسول ترک ، همه کس و همه چیز را درگیر کرده است .
نزدیکش شوی جذبه و شوق او آتشت می زند از لاهوت تا ناسوت . همه انبیاء به روضه اش اشک ریخته اند و متوسلش شده اند .
پس حسین هم هدف است و هم وسیله ، تامل کن .
هنوز اسرارش نا شناخته است !
هرروز و هرجا زیارتش کن و عاشورا الگویت باشد ، زندگیت را رنگ حسینی و زینبی بزنی به یقین پیروزی .
من جهاد آموختم از ته دل ، از مکتب کرب و بلا ،
از شاگردو فرزندبزرگوار مولا حسین ، قافله سالار امروز مسلمانان ، زمینه ساز نهضت حضرت مهدی سلام الله علیه ، سیدعلی خامنه ای :
👈جهاد اصغر ، جهاد اکبر ، جهاد تبیین .
ای عزیز ای مدیر نظام اسلامی با حسین درمانده نباش فرمان ده ، محکم بایست . بندگی آموز از ابا عبدالله .
خادمان امام حسین مفتخرند به نوکریش ،
حتی حضرت جبرئیل در زیارت ناحیه مقدسه ،مفتخر است به خادمی حضرت حسین . 👇👇
🔸 « السلام علی من افتخر به جبرئیل » 🔸
🔹 السلام علیک یا اباعبدالله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار .
سوسوز آقام ، یالقوز آقام ، السلام علیک یا ثارالله والوتر الموتور ، ای دردانه هستی ، خیلی زحمت مارا کشیدی ، یارا لارین نجه دی ؟
یاندی جیگرلریم . حسین جان ، سیدی یابن رسول الله 😭😭
✏️ ملتمس دعا ، مجید ملک خواه
@asserajolmonir ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 احسنت به مداح انقلابی 👏👏
⭕️ تذکر میثم مطیعی در باره مداحی
📣 دستگاه های فرهنگی مسئولند
🔰 چین با جمعیت میلیاردی باز هم دنبال جذب استعدادهاست اما ما استعدادها را به راحتی فراری میدهیم!
♈️ جنبه بسیار مهم دیگری که سرنوشت ساز است و ما دقیقا در این زمینه سورنا را از طرف گشاد آن می نوازیم، این است که کانون اصلی رقابت در دنیا رقابت بر سر استعدادهاست.
♈️ آن وقت ما استعددادهایمان را از کشور فراری می دهیم و چین با جمعیت میلیاردی، باز هم 2400 سازمان NGO فراملی در سراسر دنیا درست کرده است؛ آن هم با ماموریت این که هر کسی هر استعداد قابل اعتنایی در هر زمینه ای دارد، جذب چین شود!
♈️ در اقتصاد سیاسی حکمرانی فراملی یک فصل به این موضوع اختصاص داده شده است.
✍️ فرشاد مومنی
عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی
پینوشت:
👈 یکی از علتهای پدیده فرار مغزها، سیاستهای نادرست و غیر عالمانه تعریف، شناسایی و حمایت از نخبگان می باشد. سیستم حکمرانی فعلی قدر نخبگان را نمی داند و بصورت نظام مند، حمایت لازم را از آنها به عمل نمی آورد؛ بلکه در پیچ و خم بروکراسی نظام اداری انگیزه آنها را مستهلک می کند.
با عنایت الهی، یکی از نتایج اجرای "طرح حکمرانی مسوولانه" شناسایی دقیقتر و حمایت کاملتر از نخبگان در یک فرایند طبیعی خواهد بود.
(نقد ناظر به سیستم اداره کشور می باشد نه مسوولین و دست اندرکاران اداری)
🔰 وحیدی: در ادارات عدم رعایت حجاب تذکر داده شود
🔺وزیر کشور در همایش «عفاف و حجاب»:
🔹در هیچ فضای اداری عدم رعایت حجاب و عفاف مجاز نیست باید رعایت شود.
🔹استانداران موظف هستند تذکر بدهند اگر نیروها گوش نکردند باید تغییر کنند؛ باید مراقبت شود.
🔹من می دانم همه عزیزان متعهد هستند ولی ما باید قانون و احکام الهی را اجرا کنیم.
🔰وحیدی: مروجان بی حجابی حتما از نوادگان رضا قلدر هستند/ کسی حق ندارد بی حجابی و بی عفتی را ترویج کند
🔹کسانی که تلاش می کنند بر خلاف قانون کسانی را تحریک و تشویق کنند که جلوی حجاب و عفاف بایستند حتما محکوم هستند و دارند قانون شکنی می کنند، آنها ضد منافع ملی و در میدان طراحی شده دشمن کار می کنند آنها عامل دشمن هستند.
🔹کسانی مقصر اصلی هستند که «برهنگی» را تئوریزه می کنند چه عاملین اصلی در غرب چه روشنفکران داخلی.
🔹کسی حق ندارد چارچوب های معنایی و رفتاری نظام را مورد خدشه قرار بدهد.
👆مطالبه گری #حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظریه «پنجره شکسته»
⭕️ چطور بیتفاوتی نسبت به کشف حجاب سبب از هم پاشیدگی نظام اخلاقی در جامعه خواهد شد؟!
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت جسارت به قرآن کریم :
بسم الله الرحمن الرحیم
جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام آرایش جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملتهای مسلمان و بسیاری از دولتهای آنان را به سوی خود جلب کرده است.
وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئهگران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشانتر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه
سیدعلی خامنهای
۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
✏️ مهم 👈 🔹 اشد مجازات
🔹 آرایش جنگی