از تکنیک ساندویچ برای رفتار با همسر یا فرزند خود استفاده کنید:
تا به حال برای شما پیش آمده است که بخواهید نکتهای منفی را به عزیزی متذکر شوید ولی ندانید چگونه موضوع را عنوان کنید که کمتر ناراحت یا دلخور شود؟
به این صورت:
«جمله مثبت، جمله منفی، جمله مثبت»
به عنوان مثال:
احمد تو دانش آموز سختکوشی هستی، اگرچه نمره ریاضیت کمتر از سطح انتظاره، ولی در دروس فارسی و علوم نمرات عالی کسب کردی.
سارا جان، شما آشپز بی نظیری هستی، اگرچه خورشت کمی شور شده، ولی سوپت واقعا خوشمزه است.
مامان، تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذکرهای زیادت ناراحت میشم، ولی می دونم خیلی دوستم داری.
و...
قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن کم کرده و با اشاره به نکات مثبت، فرد احساس می کند فقط نکات منفی دیده نشده، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت.
این نکته مهم را به خاطر بسپارید که برای بیان نکات مثبت لازم نیست اغراق کنید یا به دروغ ویژگی مثبتی را به کسی نسبت دهید، این کار اثر معکوس خواهد گذاشت. هر کسی ویژگی های مثبت فراوانی دارد که با کمی دقت متوجه آن ها خواهید شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک داستان زیبای مادرانه
⭕️ #دکتر_انوشه
#سبک_زندگی
29.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟
👈🏻 اثرات نامطلوب حسابرسی لحظهای والدین بر روی کودکان
⭕️ # استاد_پناهیان
#سبک_زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #موشن_گرافی
🌐 موضوع:
🎥 در مقابل هجمههای دشمن
هوشیار باشیم
🍃🌀🍃
#جهاد_تبیین
✅ به مناسبت ۲۷ اردیبهشت سالروز وفات آیت الله بهجت
💠 برخی سخنان آیت الله بهجت رحمه الله علیه پیرامون امام عصر ارواحنا فداه
🔹۱- چقدر حضرت [امام زمان (علیه السلام)] مهربان است به کسانی که اسمش را می برند و صدایش می زنند و از او استغاثه می کنند؛ از پدر و مادر هم به آنها مهربان تر است!
🔹۲- لازم نیست که انسان در پی این باشد که به خدمت حضرت ولی عصر (عج) تشرّف حاصل کند؛ بلکه شاید خواندن دو رکعت نماز، سپس توسّل به ائمه (علیهم السلام) بهتر از تشرّف باشد.
🔹۳- ما در دریای زندگی در معرض غرق شدن هستیم؛ دستگیری ولیّ خدا لازم است تا سالم به مقصد برسیم. باید به ولیّ عصر (عج) استغاثه کنیم که مسیر را روشن سازد و ما را تا مقصد، همراه خود ببرد.
🔹۴- دعای تعجیل فَرج، دوای دردهای ما است.
🔹۵- در زمان غیبت هم عنایات و الطاف امام زمان (عج) نسبت به محبّان و شیعیانش زیاد دیده شده؛ باب لقا و حضور بالکلیّه مسدود نیست؛ بلکه اصل رؤیت جسمانی را هم نمی شود انکار کرد!
🔹۶- با وجود اعتقاد داشتن به رئیسی که عینُ الله الناظره است، آیا می توانیم از نظر الهی فرار کنیم و یا خود را پنهان کنیم؛ و هر کاری را که خواستیم، انجام دهیم؟! چه پاسخی خواهیم داد؟!
🔹۷- هر چند حضرت حجت (عج) از ما غایب و ما از فیض حضور آن حضرت محرومیم؛ ولی اعمال مطابق یا مخالف دفتر و راه و رسم آن حضرت را میدانیم؛ و این که آیا آن بزرگوار با اعمال و رفتار خود خشنود، و سلامی – هر چند ضعیف – خدمتش میفرستیم؛ و یا آن حضرت را با اعمال ناپسند، ناراضی و ناراحت می کنیم!
🔹۸- علایمی حتمیّه و غیر حتمیّه برای ظهور آن حضرت ذکر کرده اند. ولی اگر خبر دهند فردا ظهور می کند، هیچ استبعاد ندارد! لازمۀ این مطلب آن است که در بعضی علایم، بَداء صورت می گیرد و بعضی دیگر از علایم حتمی هم، مقارن با ظهور آن حضرت اتفاق می افتد.
🔹۹- انتظار ظهور و فرج امام زمان (عج)، با اذیّت دوستان آن حضرت، سازگار نیست
🔹۱۰- خداوند کام همۀ شیعیان را با فَرج حضرت غائب (عج) شیرین کند! شیرینیها، تفکّهاتِ زائد بر ضرورت است؛ ولی شیرینی ظهور آن حضرت، از اَشدّ ضرورات است.
🔹۱۱- افسوس که همه برای برآورده شدن حاجت شخصی خود به مسجد جمکران می روند و نمی دانند که خود آن حضرت چه التماس دعایی از آنها دارد که برای تعجیل فرج او دعا کنند.
🔹۱۲- بهطور یقین دعا در امر تعجیل فرج آن حضرت، مؤثر است، اما نه لقلقه
🔹۱۳- آن کسی با حضرت مهدی (عج) دوست تر است که بعد از اتیان (انجام دادن) واجبات و ترک محرمات و طاعت خدا در واجبات و محرمات برای او (عج) بیشتر دعا کند. برای فرج او !
🔹۱۴- خدا نکند که برای تعجیل فرج امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف دعا کنیم، ولی کارهایمان برای تبعید فرج آن حضرت باشد!
🔹۱۵- تا رابطه ی ما با ولی امر امام زمان(عج) قوی نشود ، کار ما درست نخواهد شد و قوت رابطه ی ما با ولی امر عج هم در اصلاح نفس است.
🔹۱۶- برای ازدیاد محبت به حضرت حق تعالی و حضرت ولی عصر (علیه السلام) ؛ گناه نکنید و نماز اول وقت بخوانید.
🔹۱۷- زمانی مرحوم شیخ ابراهیم حائری در مسجد کوفه معتکف بود، حضرت غائب علیهالسلام را در خواب دید، حضرت به او فرمود: اینها که در اینجا معتکفند، از خوبان و صلحا هستند، ولی هر کدام حاجتی دارد: مال، عیال، خانه، قضای دین، رفع کسالت و مرض و…، ولی هیچکس به فکر من نیست و برای ظهور و فرج من بهطور جدی دعا نمیکند!
🔹۱۸- اگر برای فرج دعا میکنید، علامت آن است که هنوز ایمانتان پا برجاست.
🔹۱۹-یک چیز هست که انسان باید ملتفت باشد که او( امام زمان عجل الله) همیشه حاضر است او ما را میبیند ما او را نمیبینیم اگر ما این را بدانیم حیا میکنیم از معصیت حیا میکنیم از غفلت!
🔹۲۰-دائم سوره قل هو الله احد را بخوانید و ثوابش را هدیه کنید به امام زمان که این کار عمر شما را با برکت می کند و مورد توجه خاص حضرت قرار میگیرید.
#ضرورت_یاد_امام_زمان
#هدیه_صلوات_و_فاتحه
#یاد_علماء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرگ برای مومن گشایش است، از قفس پریدن است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 جمعیت انبوه شرکت کنندگان در اجتماع "سلام فرمانده" در میدان شهدای مشهد
🔹 دهه نودی های مشهدی عصر دیروز با حضور در میدان شهدا ،اجتماع بزرگ «سلام فرمانده» را ،با شور و حرارت خاصی برگزار و با یکدیگر این سرود زیبا را همخوانی کردند.
📣 #اخبار_مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعه بسیار عجیب از آیت الله استاد مرحوم فاطمی نیا چند روز قبل از ارتحال ایشان که توسط فرزندشان گفته می شود. لطفا در گروهها و دوستان به اشتراک بگذارید اجرتان با حضرت زهرا سلام الله علیها
#آیت_الله_فاطمی_نیا
#امام_زمان
انسان شناسی ۵۱.mp3
12.08M
#انسان_شناسی ۵۱
#مقام_معظم_رهبری
#استاد_شجاعی
چرا بیشتر، کسانی از مسیرِ درست خارج شده، و حتی از تمامِ رنجهایی که در جادهی حق، متحمل شدند، پشیمان میشوند که عموماً ؛
ـ صاحب کمالات معنوی بودند!
ـ افراد خاص و صاحب نام در مسیر حق بودند!
ـ دانشمندانی در حوزه علوم الهی بودند!
ـ موفقیتهای بزرگی در این مسیر کسب کرده بودند!
و ...........
✖️ چرا واقعاً ؟
🔆 #پندانه
✍ رضایت خدا در رضایت پدر و مادر است
🔹دو برادر، مادر پیر و بیماری داشتند. هر دو متقی و پرهیزکار بودند و عالم و عارف.
🔸با خود پیمان بستند که یکی خدمت خدا کند و دیگری در خدمت مادر بیمار باشد.
🔹برادری که پیمان بسته بود خدمت خدا کند به صومعه رفت و به عبادت مشغول شد و آن دیگری در خانه ماند و به پرستاری از مادر پرداخت.
🔸چندی که گذشت برادر صومعهنشین مشهور عام و خاص شد و از اقصی نقاط دنیا، عالمان و عرفا و زهاد به دیدارش شتافتند و آن دیگری که خدمت مادر میکرد، فرصت همنشینی و همکلاسی با دوستان قدیم را نیز از دست داد و یکسره به امور مادر میپرداخت.
🔹برادر صومعهنشین کمکم به خود غره شد که خدمت من ارزشمندتر از خدمت برادر است، چراکه او در اختیار مخلوق است و من در خدمت خالق، و من از او برترم!
🔸همان شب که این کلام در خاطر او گذشت، پروردگار را در خواب دید که وی را خطاب کرد و گفت:
برادر تو را آمرزیدم و تو را به حرمت او بخشیدم و از این پس تو را حکم کردم که در خدمت برادر باشی.
🔹عارف صومعهنشین اشک در چشمانش آمد و گفت:
یا ربالعالمین! من در خدمت تو بودم و او به خدمت مادر، چگونه است مرا در خدمت او میگماری و به حرمت او میبخشی، آنچه کردهام مایه رضای تو نیست؟َ!
🔸ندا رسید:
آنچه تو میکنی؛ ما از آن بینیازیم ولکن مادرت از آنچه او میکند؛ بینیاز نیست. تو خدمت بینیاز میکنی و او خدمت نیازمند. بدین حرمت، مرتبت او را از تو فزونی بخشیدیم.
30_Makarem16-05200912_جریان روح بندگی در زندگی.mp3
3.76M
سیاُم؛
«جریان روح بندگی در زندگی»
حجتالاسلاموالمسلمین
استاد #مؤیدی
رمضانیه 1401
برگرفته از سلسلهجلسات
شرح دعای مکارمالأخلاق
نکاتی از مواعظ استاد #مؤیدی
در ویدیوکلیپ «جریان روح بندگی در زندگی»
یکم؛
حکمت نمازها، انس با خدای سبحان و خلوتنشینیها همین است که سِرّ و سریره انسان قدسی شده و رنگ الهی به خود گیرد؛ تا جایی که عشق و محبت خداوند در آن موج زند.
دوم؛
اگر انسان در درون خود پاک، طیب و نورانی شود، در عمل جز پاکی و نور از او سر نخواهد زد. در مقابل، همان قدر که از انسان شرّ و بدی سر میزند، بدان معناست که او در درون به ناخالصیها مبتلاست.
سوم؛
باید از خدا مسئلت کرد تا در راهِ سلوکِ بندگی، از ابتدا تا پایان (رسیدن به توجه کامل به الله و دستیابی به قُرب نهایی) لطف فرماید تا بنده در طریق عبادت و بندگی به آفتِ عُجب مبتلا نگردد.
چهارم؛
روشن است که عبادت فقط در نماز و روزه و مانند آن، منحصر نیست. بندگی پرودگار در هر شأنی از شئون زندگی قابل تطابق است. همانگونه که «توجه به الله» در نماز معنابخش عبودیت است، این توجه باید در همه ابعاد زندگی ساری گردد.
پنجم؛
جریان روح بندگی در زندگی باعث میشود تا در بسیاری از شرایط (فردی یا اجتماعی یا در خلوت و یا در جلوت)، افسارگسیختگی نفْسِ انسان مهار شود؛ چرا که حقیقت «وجه به خدا»، در حال مراقبت از انگیزهها و عملکردهای انسان و موجب نوری و عبادی شدن رفتارهاست.
ششم؛
برای درک بهتر عمق معنا میتوان این مثال را آورد؛ بسیاری از افراد برای گذران زندگی و معیشت خود و تأمین رفاه، به کار و کسب مشغولاند. در حالی که اقتضای توجه به خدا این است که این مهم در اولویت دوم قرار گیرد. آنچه باید در ابتدا بدان توجه کرد این است که هر کس در خود بنگرد و به خود چنین خطاب کند که «من با این امکان شغلی خود، باید آنچنان باشم که به آن دسته از نیازهای مردم که توان رفع آن را دارم، پاسخ دهم تا مشکلات ایشان برطرف گردد». رییس در ریاست، مدیر در مدیریت، استاد حوزه یا دانشگاه در استادی، کارمند در کارمندی، فروشنده در فروشندگی و هر کس در هر شغل یا جایگاهی که دارد باید چنین توجه داشته باشد که «من کاری کنم تا دیگران احساس خوشی و آسایش کرده و بدون گرفتاری زندگی کنند!». این توجه الهی، مورد رضایت پروردگار و عین عبادت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گذر نامه روز قیامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ #پیشنهاد_ویژه
✅ وقتی آدم در درونش میپذیره که کسی نیست، دیگه توقع نداره برخوردهای متفاوت باهاش کنن...
‼️رفتارما کجا، رفتار شهدا کجا!
#کلیپ_تصویری
#محسن_عباسی_ولدی