eitaa logo
کانال آتش به اختیار ، یاران ولایت
123 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
7.6هزار ویدیو
803 فایل
آتش به اختیار یعنی جشن ترفیع رتبه‌ی افسران جنگ نرم. وقتی فرمانده علَم را دست جوانان و جناح مؤمن انقلابی می‌دهد، یعنی این جوان لیاقت علَم‌داری دارد.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 سعد حریری و سلاح حزب الله!؟ 📌سید عطاالله مهاجرانی طارق متری وزیر فرهنگ لبنان ( ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸)، دقیق و خوش سخن ودانشمند و بسیار خوان بوده و هست. دیدار با او همیشه غنیمت است! چای نعناع و دردشه! دردشه همان گفتگوست، صمیمی و پایان ناپذیر. طنجه بودیم ، گفت داستان ملاقات با آیة الله خامنه ای را برایت بگویم. حتما تازه است. همراه سعد حریری به تهران سفر کردیم. قرار ملاقات با آیه الله خامنه ای بود. -این دیدار در آذرماه ۱۳۸۹ انجام شده است- قبل از دیدار قرار شد، جلسه ای با سعد حریری به عنوان نخست وزیر داشته باشیم. شش وزیر هم همراه بودیم. جلسه در محل اقامت حریری در کاخ سعد آباد برگزار شد. سعد حریری گفت: باید مساله سلاح حزب الله را به عنوان مساله اصلی لبنان مطرح کنیم. من سخنی نگفتم، اما همه تایید کردند. وقتی وارد دفتر آیه الله خامنه ای شدیم، ایشان بسیار گرم و صمیمانه سعد حریری را در آغوش گرفت. جوانی و هوشمندی اش را تحسین کرد. از مرحوم رفیق حریری ذکر خیری به میان آورد. از لبنان بسیار تعریف کردند. ناگاه از سعد حریری پرسیدند، آقای نخست وزیر، شما رمان گوژ پشت نتردام را خوانده اید!؟ خب پیداست که نخوانده بود! سری تکان داد که معلوم نبود خوانده یا نه. آیه الله خامنه ای گفت. در این رمان یک زن بسیار زیبایی تصویر شده است. او زیباترین زن پاریس است. طبیعی است که قدرتمندان در صدد دستیابی به این زن هستند. لات های پاریس، قداره کشان، با نفوذ ها. اما همه می دانند که آن زن زیبا، اسمش چی بود!؟ طارق گفت، من گفتم ازمیریلدا! آیه الله خامنه ای با تمام چشمانش خندید و گفت احسنت! شما وزیر فرهنگ بودید! همه می دانستند که ازمیریلدا یک دشنه ظریف دسته صدف سپید بسیار تیز و کارا به همراه دارد. هر کس به او سوء نظری داشته باشد، ازمیریلدا از استفاده از آن دشنه تردید نمی کند. سپس گفت: آقای نخست وزیر! لبنان مثل همان زن زیباست. لبنان عروس خاورمیانه است. خیلی ها به کشور شما نظر دارند. اسرايیل خطری است که شما را تهدید می کند. مگر تا خیایان های بیروت نیامدند؟ مگر مردم را نکشتند؟ ویران نکردند؟ سلاح مقاومت مثل همان دشنه ازمیریلداست. دشمن را نومید می‌کند و امکان عمل را از او می‌گیرد. گفتگو ها ادامه پیدا کرد. اما سعد حریری کلمه ای در باره سلاح حزب الله نگفت. بعد از جلسه پرسیدم. نگفتی؟ گفت: دیدی جلسه را چگونه اداره کرد و بحث را پیش برد. می شد مطرح کرد
۴۳۱-بازخوانی تحولات افغانستان در یک سده اخیر با تاکید بر شکست پروژه دو�.mp3
21.91M
🎧 صوت 💬 موضوع: بازخوانی تحولات افغانستان در یک سده اخیر با تاکید بر شکست پروژه دولت_ملت سازی آمریکا 🎙کارشناس: دکتر ابوالفضل ظهره‌وند، سفیر اسبق ایران در افغانستان و ایتالیا
🔴 امروز یک آمریکای شکست خورده، فراری و افسرده را شاهد هستیم 👤 سرلشکر حسین سلامی در همایش اقتدار عاشورایی سپاه ناحیه تبریز اظهار داشت: امروز ما دیگر یک آمریکای خطرناک نمی‌بینیم بلکه یک آمریکای شکست خورده و فراری و افسرده را شاهد هستیم. 🔹وی گفت: امروز همه دنیا به وجود یک ملت که بیش از 4 دهه در برابر قدرت‌های بزرگ ایستاده غبطه می‌خورد. 🔸سرلشکر سلامی ادامه داد: نام ایران با عظمت، مهربانی، پیشرفت و انسجام و اتحاد تعریف می‌شود و این امت امروزین همواره امام و رهبر خود را عاشقانه دوست می‌دارند.
🔴 حفظ اتحاد و همدلی جامعه از مهم‌ترین رموز ماندگاری پیروزی دفاع مقدس است 👤 سرهنگ خلبان ستاد بهرام نظری در جمع خلبانان پیشکسوت دفاع مقدس و هم‌رزمان شهدای هوانیروز با گرامی‌داشت حماسه‌ها و رشادت‌های بی‌بدیل رزمندگان نیروهای مسلح در دفاع از میهن اسلامی در مقابل تجاوز ارتش بعث، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین عوامل برترساز در هشت سال دفاع مقدس که باعث پیروزی ماندگار ما شد، اتحاد و همدلی و ایثار همگانی آحاد جامعه بود. 🔹فرمانده پایگاه چهارم هوانیروز ارتش در اصفهان ادامه داد: حفظ اتحاد و همدلی جامعه از یک سو و تلاش برای حفظ و ارتقای توانمندی همه مردم و ارگان‌ها و دستگاه‌های حاکمیت، از سوی دیگر از مهم‌ترین رموز ماندگاری پیروزی دفاع مقدس است.
🔴 4 مقر گروهک‌های ضدانقلاب در شمال عراق منهدم شد 👤 سردار مجید ارجمندفر (جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب کشور): 🔹گروهک های ضد انقلاب توسط مجموعه اطلاعاتی کشورهای معاند و بیگانه و حتی برخی کشورهای عربی در شمال عراق ساماندهی شده اند تا در راستای استفاده از اهداف خود و ایجاد مانع در مسیر جمهوری اسلامی از آن‌ها استفاده کنند. 🔹این گروهک ‌‌های ضد انقلاب با فاصله کمی در جدار مرز ایران مستقر شده بودند که در این زمینه هشدارهای لازم به دولت عراق و مسئولان و مدیران در شمال این کشور همسایه به آنان داده شده بود. 🔹ما گفته و تذکر داده بودیم که اگر کوچک‌ترین خطایی از این گروهک های معاند دیده شود پاسخ سختی دریافت خواهند کرد که این امر سبب متلاشی شدن 4 مقر این گروه‌های ضد انقلاب شده است.
🔴 رئیس‌جمهور: متأسفانه بعضی‌ها واردات واکسن را موکول به پذیرش FATF کرده بودند 👤 آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی (رئیس جمهوری اسلامی ایران): 🔹متأسفانه شاهد بودیم که بعضی‌ها واردات واکسن یا حتی پیوستن کشور به سازمان شانگهای را متوقف بر پذیرش FATF کرده بودند و حتی در جلسات رسمی نیز بر موضع خود پافشاری می‌کردند. 🔹در فاصله کوتاه سپری شده از دولت سیزدهم اتفاق خاصی نیفتاده که باعث افزایش واردات واکسن و یا پذیرش عضویت کشورمان در سازمان شانگهای بشود، الا اینکه کشورهای همسایه و دوست ما دیدند که دیگر توجه ما صرفاً به غرب نیست و ارتباط با همسایگان و کشورهای منطقه اولویت سیاست خارجی ایران شده است.
گاهنامه 479.pdf
461K
📑 گاهنامه سخن هادی| خطر تحریف در کمین دفاع مقدس‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 افشاگری مجری شبکه راشاتودی از پشت پرده انتشار جزئیات ترور شهید فخری زاده در این مقطع زمانی توسط نیویورک تایمز! 🔻ریچارد مدهرست، مجری معروف شبکه های خبری بین المللی: نیویورک تایمز دستگاه تبلیغاتی اسرائیل است به همین دلیل به دنبال جبران آبروریزی فرار 6 فلسطینی از زندان های فوق امنیتی این رژیم هستند!
⭕️ عزیمت سومین نفت کش حامل سوخت ایران به مقصد لبنان رویترز اعلام کرد: 🔻مرکز ردیابی حرکت نفتکش‌ها موسوم به تانکر ترکر روز یکشنبه در صفحه توئیتر خود اعلام کرد سومین نفتکش حامل سوخت ایران برای توزیع در لبنان از ایران عازم این کشور شده است. 🔻این گروه گفت این محموله‌ها می‌تواند بحران فلج کننده انرژی در لبنان را کاهش دهند.
خاطرات وفیق سامرایی.pdf
15.22M
📖 «ویرانی دروازه شرقی» 👈 ترجمه کتاب 📖 «حطام البوابة الشرقية» ✍ سرلشگر وفیق السامرایی 👈 مسئول اطلاعات ارتش صدام، در طول جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران. 🔰 آشنایی با حزب بعث، تبیین علل وقوع جنگ عراق و ایران، وضعیت نیرو‌های دو طرف، استفاده از سلاح‌های شیمیایی در برابر نیرو‌های ایرانی، تحلیل عملیات‌های ایران در صحنه نبرد، کمک‌های خارجی به عراق در طول جنگ، ساختار حکومتی عراق، روند برکناری‌ها و اعدام‌ها در عراق، نارضایتی مردم، اهداف عراق بعد از جنگ با ایران و تشریح جنگ کویت و عراق، از جمله مباحث مطرح شده در کتاب "ویرانی دروازه شرقی" می باشد.
حرف روز            👈دفاع مقدس و دهه پنجم بیش از چهار دهه از 31 شهریورماه سال 1359، روزی که ارتش بعثی سودای اشغال سرزمینمان را کرد، می‌گذرد. دفاع مقدس مقطعی بريده شده از تاریخ این سرزمین نیست که تنها به کار یادآوری گذشته آيد، بلکه منبعی الهام‌بخش برای نسل‌های آتی و بخشی از هویت عزتمند تاریخ سرزمین ماست. در طول این سال‌ها، دفاع مقدس همواره به‌مثابه سرمایه بزرگ اجتماعی ملت ایران، تزریق کننده انرژی حرکت و توان و تکاپو برای شدن و مبارزه یا دشمنان و حرکت به سمت اهداف متعالی نهضت بوده است. تورق برگ‌های زرين تاریخ هشت‌ساله دفاع مقدس ارائه‌دهنده درس‌ها و عبرت‌های فراوانی است که برای نسلی که پیشگام تحقق دهه پنجم انقلاب اسلامی است، می‌تواند راهگشا باشد. يکي از درس‌هاي بزرگ دفاع مقدس، شرح و تبيين فرهنگ مقاومت و ايستادگي است. مروري بر تاريخ ایران‌زمین به‌خوبی نشانگر آن است که ملت ما همواره در برابر متجاوزين ايستاده و سر تسليم فرود نياورده است؛ اما اوج اين ايستادگي و استقامت در دوران هشت‌ساله دفاع مقدس تجلي يافت که در آن شاهد مقاومت همه‌جانبه ملت در برابر متجاوزي بوديم که توسط ابرقدرت‌ها و تمامي کشورهاي غربي حمايت مي‌شد. به‌واقع، رزمندگان اسلام تنها در برابر ارتش عراق قرار نداشتند، بلکه در مقابل جبهه واحد جهاني ايستادند که با همه توان از رژيم بعثي حمايت مي‌کرد. جنگ اثبات‌کننده اين گزاره بود که در ميدان تقابل حق و باطل، پايداري و ايستادگي در برابر باطل هميشه جواب خواهد داد. درس ديگر دفاع مقدس تحقق عيني شعار «ما مي‌توانيم» بود. آنچه توانست در اين هشت سال جنگ نابرابر، جمهوري اسلامي را در برابر همه دشمنان داخلي و خارجي سرپا و استوار نگه دارد، اراده‌اي بود که شعار «ما مي‌توانيم» را با همه توان در وجود يک ملت نهادينه کرد. همين اراده و همين تفکر، امروز نيز بدون شک رمز عبور ما از موانع و مشکلات و تحريم‌ها در دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد بود. درس بزرگ ديگري که در دل ماجراي دفاع هشت‌ساله نهفته است، آن است که پيروزي جز از طريق وحدت کلمه در ذيل سايه تبعيت از رهنمودهاي رهبري الهي حاصل نخواهد شد. بدون شک اگر نبود روحيه همکاري و تعاون و بسيج عمومي ملت براي دفاع در برابر تجاوز و هدايت رهبري پيامبرگونه فقيه عالی‌قدر جهان تشيع و اعتقاد عمومي و اطمينان قلبي ملت به اين رهبري الهي، محال بود که بتوان در برابر چنين هجوم پرقدرت و همه‌جانبه‌اي براي نابودي نظام نوپاي جمهوري اسلامي، ايستادگي کرد. (نویسنده: مهدی سعیدی)
▼گزارش روز                      👈دو دهه شعار با وعده‌های توخالی! روز گذشته شصت‌وپنجمین نشست مجمع عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین برگزار شد. 👈گزاره‌های خبری:  1️⃣-«آنزه لوگار»، وزیر امور خارجه اسلوونی در این نشست، بیانیه مشترک کشورهای عضو اتحادیه اروپا را قرائت کرد و گفت: «اتحادیه اروپا به مسائل مرتبط با خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام و اعمال دوباره تحریم‌ها اعتراف می‌کند». وی خاطرنشان کرد که رفع تحریم‌های برجامی، در کنار اجرای کامل و قابل راستی آزمایی تعهدات ایران، بخش مهمی از این توافق به‌شمار می‌رود. لوگار در ادامه اظهار داشت: «اتحادیه اروپا به تعهدات خود در برجام ازجمله رفع تحریم‌ها عمل کرده است.» 2️⃣- پايگاه اينترنتي وزارت امور خارجه انگليس نیز با انتشار بیانیه‌ای نوشت: «بايد تمايلي دوجانبه نسبت به شروعي دوباره در روابط دوجانبه کشورهايمان (ایران و انگلیس) وجود داشته باشد، اما عدم پايبندي هسته‌ای مستمر ايران و توسعه برنامه هسته‌ای آن مانع ايجاد پيشرفت در اين زمينه است!» 3️⃣- محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در نشست دیروز آژانس، ضمن اشاره به عدم انجام اقدامات عملی از سوی سه کشور اروپایی و اتحادیه در اجرای تعهدات خود در برجام، اظهار داشت: «ایران همواره با آژانس همکاری کرده است، درعین‌حال لازم است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سیاسی‌کاری بپرهیزد و استقلال، بی‌طرفی و حرفه‌ای بودن خود را حفظ کند». 👈گزاره‌های تحلیلی:  1️⃣- جمهوری اسلامی تقریباً دو دهه با طرف غربی در خصوص مسائل هسته‌ای مذاکره کرده است. اکنون باید پرسید دستاورد دو دهه مذاکره چه بوده است؟ طرف غربی در این مدت، صرفاً وعده‌های توخالی به ملت ایران داده است و حتی در خصوص اقدامات تروریستی علیه تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران که به‌صورت واضح مغایر با قوانین بین‌المللی است، کوچک‌ترین اقدام ممکنی انجام نداده است و اقدامات آن صرفاً در شعار و بیانیه خلاصه شده است. 2️⃣- در خصوص آغاز دوباره مذاکره هسته‌ای با غرب باید به این نکته توجه داشت که آمریکا در حالی ذلیلانه درخواست بازگشت به میز مذاکره دارد که به اذعان مقامات این کشور، سیاست «فشار حداکثری» آن علیه ملت ایران شکست خورده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی باید ابتدا بر این نکته تأکید داشته باشد که آمریکا سیاست‌های غلط خود را اصلاح کند و تحریم‌ها را به شیوه‌ای عملی لغو کند و ثانیاً نتیجه مذاکرات در کوتاه‌مدت به سرانجام برسد؛ چراکه طولانی و فرسایشی شدن آن به نفع طرف غربی و به ضرر جمهوری اسلامی است؛ چراکه تبعات کنونی اثرپذیری اقتصاد گره‌خورده کشور به برجام و مذاکره را که دستاورد هشت‌ساله دولت روحانی بود را دوچندان خواهد کرد. 👈✍ زاده
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️ ☄ ⭕️دلیل شبکه‌های اجتماعی چیست؟ (بخش چهارم) 🔷 ، اطلاعات یا اخباری هستند که آن‌ها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار می‌گیرند، گیرنده پیام نمی‌تواند درستی یا نادرستی آن‌ها را تشخیص دهد 💠هیجان‌ها از واقعیت قدرتمندترند 🔷چه چیز سبب شده است ، چنین قدرت غیر قابل رقابتی پیدا کنند؟ وقتی در قرار می‌گیرد، عطش فراوانی برای دریافت اطلاعات و اخبار پیدا می‌کند. در نبود که به نیاز خبری جامعه پاسخ میدهند، یا در صورت کندی عملکرد آن‌ها، قادرند به سرعت یا را منتشر کنند، و را تحت تاثیر خود قرار دهند. نظیر کشته شدن افراد سرشناس، آلودگی مواد غذایی، تعطیلی یا ورشکستگی بانک‌ها یا صنایع مختلف، مشتی نمونه خروار است که نشان می‌دهد به ویژه در شرایط بحرانی، اطلاعات چگونه با هم رقابت می‌کنند و منتشر می‌شوند. 🔷در این شرایط، با یکدیگر در رقابت قرار می‌گیرند. یک دسته اطلاعاتی هستند که با استفاده از هیجان‌ها و ، روی افکار عمومی تاثیر می‌گذارند و غالبا منشأ تزریق نگرانی و اضطراب در میان مردم هستند. بازنشر این گونه اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی به ترس و واکنش‌های هستریک جامعه دامن می‌زند، زیرا غالبا در گفتگو‌های فضای مجازی امکان بزرگنمایی پیدا می‌کند. دسته دوم نیز اطلاعاتی هستند که از نظیر سازمان‌ها و موسسات دولتی و از سوی روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها منتشر می‌شوند و سعی دارند با و و صحیح، افکار عمومی را آرام یا کنترل کنند. 🔷مشکل از آن جا آغاز می‌شود که واکنش‌های هیجانی مخاطبان به اخبار منفی، غالبا بر منابع خبری رسمی و مجازی اطلاعات متقن، غلبه پیدا می‌کند. به عنوان مثال، خطر شیوع یک بیماری، آلودگی مواد غذایی یا گرانی کالا‌ها، بسیاری برای بر دارد و دقیقا به دلیل این که عواطف و احساسات مخاطبان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، با سرعت غیر قابل باوری بازنشر می‌شود. ... منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
حاج قاسم سلیمانی: دوران دفاع مقدس؛ تجربه موفقی است که ما برای همه ی دوره‌های انقلابمون، نه فقط برای دوره‌های انقلابمون؛ فقط خاص انقلابی ها ما نیازمند اون هستیم. ما برای حفظ عزت خودمان، ما برای تربیت دقیق و درست درست جامعه‌ی خودمان، ما برای حفظ منافع خودمان، ما برای استقلال کشور خودمان، ما نیاز به برپایی آن دوره در همه ی دوره ها داریم. آن دوره یک قلّه و یک الگو و اسوه ای‌ است برای همه ی دوره‌های ما. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ صلوات ودرود فراوان به ارواح پاک طیبه شهدا خصوصا سرداران شهید دفاع مقدس وشهدای مدافع حرم وامنیت وشهدای سلامت وشهدای هسته ای ایران بویژه سردار دلها حاج قاسم سلیمانی که با نثار جانشان درخت اسلام را ابیاری کردند ونگذاشتند که ذره ای ازخاک ایران بدست دشمنان این مرزوبوم بیفتند، یاد وخاطره انها برای ابدالدهر در دل مردان وزنان ایران زمین برای همیشه جاودانه باقی خواهد ماند، انشالله که جاه ماندگان راه سرخ شهادت در این زمانه پراز ازمون وامتحان ازامتحانات الهی سربلند وپیروز ازمیدان هوای نفس وامور دنیوی بدرایندوذره ای پای انها نلغزد واین امر محقق نخواهدشد ،جز باالگوگیری محض از فرهنگ شهدا واستقامت وصبر وپایداری دردفاع از ارمانها وارزشهای اصیل فرهنگ انقلاب اسلامی وپیروی اگانه از ولی امر زمان وجانشین بحق ان مقام معظم رهبری حامدسبزی پور ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
🔴 اسلامی: تبعیض و برخوردهای سیاسی را برنمی‌تابیم 👤 محمد اسلامی (معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران): 🔹همانطور که در بیانیه اعلام کردیم از آژانس خواستیم به قانون پایبند باشد. 🔹تبعیض و برخوردهای سیاسی را برنمی‌تابیم و به لحاظ فنی و حرفه‌ای با صدای بلند همه جا این را بیان می‌کنند. 🔹واژه‌ای که در این آرم (آرم آژانس بین المللی انرژی اتمی) به کار رفته اتم برای پیشرفت است و این‌گونه نیست که بتوانند با رفتار دوگانه و سیاسی کشورها را از دستیابی به فناوری پیشرفته محروم کنند. 🔹ایران کشوری با تمدن است و علم و فناوری همیشه از ایران به سایر جهان سرایت کرده و حق مسلم ایران و ایرانیان است که از فناوری‌های پیشرفته به ویژه فناوری‌های هسته‌ای بهره‌مند باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جنگ نامتقارن.pdf
54.5K
💠 «دفاع مقدس» 🇮🇷 ♻️ «جنگ نامتقارن» 📝 معنا و مفهوم «جنگ نامتقارن» از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی. ⚔ مولفه های قدرت ما در «جنگ نامتقارن» چیست؟ 🕯چه چیزی تضمین کننده پیروزی در «جنگ نا متقارن»؟
⭕️امتحانات الهی 🔹 یعنی ، یعنی . رزمایش، را به او نشان میدهد و سعی میکند آن نقطه‌ضعف‌ها را برطرف و تبدیل به کند. بیانات مقام معظم رهبری ۹۵/۸/۲۶ منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری