eitaa logo
آتش به اختیار
1.4هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
42.9هزار ویدیو
21 فایل
کانال #آتش_به_اختیار _ منتخب اخبار سیاسی از منابع رسمی _ فیلمهای جذاب امام خمینی و امام خامنه ای _ فیلمهای کمتر دیده شده سیاسی و انقلابی ارتباط با ادمین @mgh4385 eitaa.com/atash_be_ekhtiiar http://eitaa.com/joinchat/2125266945C23fd3ab66e
مشاهده در ایتا
دانلود
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️چگونه هیلاری کلینتون با انتخابات ۹۲ ایران امیدوار شد مواظب باشید کسی رو انتخاب کنید که دوباره آمریکایی‌ها رو امیدوار نکنه !
فقدان‌‌های جبران‌ناپذیر مجاهدین عرصه‌ی معرفت، خدمت و امنیت
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت آقا از انتخابش به عنوان رهبری انقلاب اسلامی خیلی زیباست بادقت ببینید چه فشاری رو تحمل کرد آقا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید حاج قاسم سلیمانی: در تمام عملیات‌ها بدون استثناء که او [ شهید عماد مغنیه ] مدیریت کرد، عماد محور اساسی عملیات بود. امکان نداشت بدون حضور خودِ او در صحنه‌ی میدان عملیاتی صورت گیرد مگر اینکه او در نزدیکترین نقطه حضور داشت و بر میدان و در عملیات و بر عملیات نظارت می‌کرد.
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این قدرت مدیریت مسئله مهمه در کشور... انتخاب مدیر جهادی در انتخابات مهمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️مغالطه ای که ادعا شد ۴۱ساله جواب داده نشده در ۱۰ ثانیه توسط دکتر جلیلی جواب داده شد!
🔴صولت مرتضوی: تا آخر در صحنه انتخابات می‌مانم 🔹‌صولت مرتضوی در حاشیه جلسه هیئت دولت در پاسخ به سوالی مبنی اینکه آیا به نفع نامزدی کنار خواهید رفت؟ بیان کرد: مگر آمده‌ایم که به نفع کسی کنار برویم؟ تا آخر در صحنه انتخابات می‌مانم. 🔹‌وی در پاسخ به سوالی درباره سرانجام تمدید کالابرگ الکترونیکی گفت: در حال تأمین منابع برای آن هستیم و هر زمان که تأمین شود، تمدید خواهد شد.
🔴زاکانی: رای می‌آورم 🔹‌شهردار تهران: برای حضور در انتخابات و در صورتی که شورای نگهبان من را تایید صلاحیت کند، مرخصی می گیرم. 🔹‌هرکس احساس وظیفه کرده است، عزیز است. اوج عقلانیت است که جبهه انقلاب تصمیم جمعی بگیرد. 🔹‌وی در پاسخ به این پرسش که اگر در انتخابات رای نیاورید به شهرداری تهران بازمی گردید، تصریح کرد: باید همین بشود، ولی رای می‌آورم.
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت کنونی زن هیچکس بعد از طلاق و خدمات‌رسانی به سازمان منافقین 😄😂😆
کف و خون قاطی کردن همزمان اصلاح‌طلبا و تحلیلگر صهیونیست از آمدن عباس آخوندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀شهید رئیسی پیش از اینکه شهید بشود ، شهید اهانت‌ها و تخریب‌ها سرزنش‌ها و دشنام‌ها بود.