فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این جامه سیاه فلک در عزای کیست؟
🎙یکی از نوستالژیترین و خاطره انگیزترین نوحه هایی که به مناسبت رحلت امام خمینی (ره) توسط گروه سرود بچه های آباده اجرا شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 ویژه سیوپنجمین سالگرد ارتحال حضرت امامخمینی رحمةالله
📊 #نمودار کلان محورهای اصلی بیانات رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی رحمةالله علیه از سال ۱۳۶۹ تا ۱۴۰۲
✏️رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانیهای سالانهی سالگرد ارتحال حضرت امام رحمةالله علیه ابعاد مختلفِ شخصیت، اندیشه و خط امام (ره) را تبیین نمودهاند.
🔹رسانهی KHAMENEI.IR به مناسبت سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امامخمینی رحمةالله علیه رهبر فقید انقلاب و بنیانگذار کبیر نظام جمهوری اسلامی، نمودار درختی جامع بیانات حضرت آیتالله خامنهای در سی و چهار مراسم سالگرد ارتحال را منتشر میکند.
برای تولید این محصول، متن کاملِ تمامی سخنرانیهای حضرت آیتاللهخامنهای در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام رحمةالله علیه از سال ۱۳۶۹ تا ۱۴۰۲ با حجم کمی افزون بر ۱۵۰ هزار کلمه مطالعه و محورها و نکات اصلی آن به صورت روشمند و براساسِ ساختار ظاهری کلام استخراج و به صورت نمودار درختی جامع تدوین شد.
محورها و نکات اصلی بیانات حضرت آیتالله خامنهای طی ۳۴ سال اخیر:
۱. شخصیت امام خمینی
۲. تحریف شخصیت امام
۳. مکتب امام خمینی
۴.نکاتی راجع به جهان اسلام
۵. وصیتنامهی امام خمینی
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت رهبر انقلاب از ملاقات با امام خمینی در بیمارستان در سال ۶۵ و جمله مهم امام
🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خیانت همتی
جزئیات چگونگی لو دادن اطلاعات محرمانه ارزی کشورمان توسط همتی به صندوق بین المللی پول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار برای اولین بار؛ تصاویری از مراسم تدفین امام خمینی(ره) به مناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ خاطرهای از امام خامنهای در آخرین روزهای حیات حضرت امام خمینی رحمهالله
🌠☫﷽☫🌠
🔴 رأینوشت و سرنوشت
در سرنوشتسازترین وضعیت منطقه و جهان و در شرایطی که تنها چند ضربت شمشیر تا خیمه معاویه باقی مانده، مردم ایران قرار است رئیسجمهور انتخاب کنند.
امیدوارم تاریخ تکرار نگردد و مالک ناچار به بازگشت نشود که اگر چنین شد، علاوه بر جسم سوخته رئیسجمهور فقید، دستآوردهای او هم خواهد سوخت.
#رئیسی #خادم_الرضا #خادم_مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
📌اظهارات عجیب یکی از هواداران احمدینژاد😢 #انتخابات ۱۴۰۳
📌 ابَر تحلیل رهبری از اوضاع کلی جهان: «تاریخ در حال ورق خوردن است» / #پیچ_تاریخی
🌱 حضرت آقا در تاریخ 22 مرداد 1391 یک سخنرانی تاریخی با اساتید دانشگاه دارند!
در آن سخنرانی ایشان عنوان عجیبی به نام #پیچ_تاریخی را مطرح و مفصل می پردازند:
🔸 «وضعیتى که امروز در دنیا هست، وضعیت تحول است. اوضاع جهان در حال تبدیل به یک شکل جدید و هندسهى جدید است. اگر بخواهیم در گذشتههاى نزدیک ـ مثلاً در حدود یکى دو قرن ـ نظیرى براى این پیدا کنیم، تقریباً شبیه اوضاعِ بعد از جنگ بینالملل اول، البته در جهت عکس آن است؛ آن روز هم هندسهى سیاسى و اقتصادى دنیا تغییر اساسى و بنیادى کرد.
پیداست که به سوى تحولات تازهاى داریم پیش میرویم.»
🌱 چهار شاهد بر این تحول بزرگ تاریخی می فرمایند:
1. بیدارى اسلامى
2. خیزش ناموفق غرب براى تسلط بر منطقهى ما
3. حوادث اروپا و زمین خوردن غرب با این خطاهای بنیانی
4. افول وجههى آمریکا
🌱 سپس به بحث بسیار مهمی با عنوان «جایگاه ویژه ایران در این تحول جهان» می پردازند و می فرمایند:
🔸 «منکر هم نمیتوان شد که کشور ما در این تحول، در این ماجرا، در این داستان طولانى، یک جایگاه ویژهاى دارد. ما در این قضیه، یک تماشاچى نیستیم، یک عنصر برکنار نیستیم؛ کشور ما یک جایگاه ویژهاى دارد.»
🌱 پنج دلیل برای این جایگاه ویژه ذکر می کنند:
1. شروع بیداری اسلامی از اینجا
2. ساخت مستحکم نظام متکی به ایمان و عقلانیت
3. ذخائر عظیم طبیعی و انسانی کشور
4. زایش فکری جمهوری اسلامی در مقابل نازایی غرب در اندیشههای نو
5. سرسختى در برابر شیوههاى متداول غرب در پیشبرد کارهاى خود
🌱 بعد خطاب به اساتید می فرمایند:
«دانشگاههاى کشور و حوزههاى علمیهى کشور در این شرایط، مسئولیت سنگینى دارند.»
🌱قبل تر ها در سال 90 ایشان این عنوان را مطرح فرموده بودند ولی توضیح نداده بودند.
همان سال 91 در در اجلاس سران جنبش عدم تعهد، نیز پیچ تاریخی را متذکر اعضا شدند و دعوت به نقش آفرینی فعالانه در شکل دهی آینده کردند
سال 92 و 95 هم این عنوان را در تفسیر بیداری اسلامی فرمودند.
سال 93 نیز در توصیه ای به مسئولان این عنوان تاریخی را تکرار می فرمایند.
🌱 اما مهمتر از همه اینها پیامی بود که اسفند 1400 به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا دادند و جنگ اوکراین را بخشی از پیچ تاریخی دانستند:
🔸«رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیلدهندهی بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است که گمان آن رفته بود. نخبگان و زبدگان ملت بزرگ ما در این مرحله، حامل مسئولیتهای ویژهاند. شناخت جبههبندیها و صفآرائیها و انتخاب موضع درست، مسئولیت کوتهمدت، و آمادگی برای نقشآفرینی در تحولات به سود جبههی حق، وظیفهی میانمدت آنان است.»
🌱 هفته ی گذشته در 5 خرداد پیامی از طرف رهبری خطاب به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای آمریکا صادر شد، که مهمترین بخش آن نامه تأکید ایشان از این اَبَر فهم ایشان از وضعیت فعلی جهان و گذر از یک پیچ تاریخی بود؛ و فرمودند:
«تاریخ در حال ورق خوردن است»
#پیچ_تاریخی
#تحلیل_کلان_جهان
#امام_خامنه_ای
✍ عقیل رضانسب
📌ویژگی های شخصیتی حضرت امام ره
🔸حضرت امام خمینی ره ایده پرداز و بنیانگذار انقلاب اسلامی ویژگیهای ممتازی در خود جمع کرده بودند. این ویژگیها ایشان را به عنوان رهبری بینظیر به جهانیان معرفی کرد. برخی ویژگیهای ایشان که در بیانات آیت الله جوادی آملی آمده است عبارت است از:
تقوای سیاسی و آزاد اندیشی
« بخش مهمّ تقوای امام راحل، در همین آزاد منشی و استقلال فکری او بود. هرگز از اقبال و ادبار افراد، نه لذت میبرد و نه رنج. طلاب نیز که شیفته محضر ایشان بودند، گذشته از مقام علمی او، به سبب
آزاد اندیشی، استقلال فکری، فولادمنشی و روح سرشار از لطافت و بزرگ منشی و دید و تفکر حکیمانه ایشان بود.
امام خمینی (قدّس سرّه) فریب هیچ فریب کاری را نخورد. هرگز برای فرزندان خود بیش از اندازه لازم خدمت و ارج قائل نبود. مرحوم #آیت_الله_حاج_آقا_مصطفی_خمینی_رضوان_الله_علیه از دوستان صمیمی ما بود و مقام علمی او پیش فضلا مبرهن بود، ولی امام (رضوان اللّه علیه) برای ایشان نیز بیش از حدّ لازم حسابی باز نمیکرد و اجازه نمیداد که هیچ کس حتی آن بزرگوار (شهید حاج آقا مصطفی) در کار شخصی ایشان دخالت کند
و این سیره آزاداندیشی، استقلال فکری و بزرگ منشی او طلاب را به خود جذب می کرد.
تلاش برای امام شدن
حضرت امام خمینی تلاش کردند امام جامعه باشند.
« ...قرآن آمده شما را زنده بکند. امام راحل خوب گوش داد گفت من می خواهم زنده بشوم، زنده بودنِ من این است که من بشوم امام و این فخر نیست این در #بندگی_الهی است.
«وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا»
ایشان چه در زمانی که تدریس میکردند و مسئولیتی نداشتند، و آنجایی هم که احساس مسئولیت میکردند نوشته آن کتاب شریف کشف الأسرار و همچنین در بحث های دیگر تا رسید به جایی که مسئولیت به عهده خودش شد، گفت من می.خواهم #امام_پرهیزکاران بشوم، امام شهداء بشوم، امام جوان هایی بشوم که #حسین_فهمیده_ها از همین قبیلاند، از شهدای بزرگ #قاسم_سلیمانی_ها که انسان وقتی نام اینها را می برد احساس کوچکی می کند، میخواهم امام اینها بشوم!
. الآن خوبان وقتی نام امام را می شنوند فخر می کنند. بزرگان حوزه، بزرگان دانشگاه، بزرگان جامعه، بزرگان ارتش و سپاه، بزرگان شهداء، بزرگان جانبازان اینها امام را به امامت قبول دارند، مأموم این اماماند.
رهبری قیادی نه سیاقی
رهبری پیامبران از سنخ تحریک قیادی است، نه سیاقی. تحریک قیادی، این است که پیشوا، پیشرو قافله است و دیگران را جذب نموده، به دنبال خود میکشاند. پیامبر گرامی (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «انّ الرائد لایکذب أهله»؛ «پیامبران که پیشاهنگ کاروان بشریتند، به پیروانشان دروغ نمی گویند». آنان زمانی مردم را به راهی فرامی خوانند که خودشان، پیشاپیشْ آن را پیموده باشند؛ چنان که امیرمؤمنان علی بن ابی طالب (علیه السلام) فرمودند: ما هرگز به شما دستوری ندادیم، مگر آن که خود پیش تر آن را انجام داده ایم.
چنین رهبری ثمربخش وکارساز است. ازاین رو، رهبرانی چون امام حسین (علیه السلام) موفق بودند و نیز افرادی همچون سید حسن مدرس، شیخ فضل الله نوری، میرزای شیرازی و امام خمینی (قدّس الله اسرارهم) بیش از دیگران به موفقیت دست یافتند. آن کسی که با حرکت در پیشاپیش کاروان، خطرها را به جان می خرد و به پیشواز زندان، شکنجه، مهاجرت و شهادت میرود، آن گاه امّت را به دنباله روی از خویش فرا می خواند، سخنش نفوذ و اثر ژرفی بر پیروان خواهد داشت؛ ولی رهبران سیاقی که خود حرکت نمیکنند و خویشتن را به خطر نمیاندازند، بلکه از عقب قافله، دیگران را به حرکت و قیام سوق میدهند، رهنمود آنان نفوذی نخواهد داشت.
متخلق عارف
. هر یک از عرفا مظهراسمی ازاسماءالله هستند. کاری که دیگران کرده اند، این است که کتاب های مبسوطی در این زمینه نوشته اند، امام فرصت این کار را پیدا نکردند، اما نوشته های دیگران را از علم به عین و از گوش به آغوش آوردند؛ چیزی که نهایت سعی و تلاش دیگران بود.
خصوصیت ممتاز امام این بود که اولاً ایشان در سیره و سنت شان بین «اخلاق» و «عرفان» کاملاً فرق گذاشتند. فرق اخلاق و عرفان این نیست که یکی پویاست و دیگری غیر پویا. اخلاق در مرحله خیلی نازل است و عرفان در اوج قرار دارد و بین اخلاق و عرفان، «فلسفه» فاصله است.
اخلاق» این است که انسان سعی کند آدم خوبی بشود، زاهد بشود، اهل بهشت بشود، عادل بشود، و از طریق فهم همه فضائل نفسانی که در کتاب های اخلاق آمده است و عمل به آنها، سرانجام یک انسان وارسته به تمام معنا بشود. اما در «عرفان» چنین کسی تازه در پله اول است، او نمیخواهد آدم خوبی بشود، آدم خوب شده است. او می خواهد بهشت را ببیند. آن کجا و این کجا! آن یک چیز است و این یک چیز دیگر.
#امام_خمینی
#جوادی_آملی
#موسی_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️برای طرفداران احمدی نژاد آوردم
🔹این بابا اینقدر علنی در مقابل رهبر ایستاد و ولایت فقیه رو زیر پا گذاشت
تحریفِ زودهنگام
«حساب شهید رئیسی را از دولت رئیسی جدا کنید» یعنی آقای رئیسی شخصاً آدم خوبی بود. متواضع، متخلق، مردمی، معنوی، پرکار، خستگیناپذیر و... بود، اما همین آدم عرضه دولتداری نداشت. عرضه نداشت وزرای خوبی انتخاب کند. عرضه نداشت نظارت درستی بر عملکرد دولتش داشته باشد. فهمی از تحول ساختاری نداشت. فرهنگ و اقتصاد و سیاست سرش نمیشد. در یک کلام، در دولتداری بیعرضه و ناتوان بود، اما آدم خوبی بود.
شما این را میپذیرید؟ واقعا آقای رئیسی فقط شخصاً دارای شخصیت عالی بود؟ یا آقای رئیسیِ رئیسجمهور با تمام شئون و تکالیف، رئیسجمهور تراز بود؟ مردم در تشییع میلیونی پیکر او چه گفتند؟ مردم ریاست رئیسی را از شخصیت او جدا کردند؟ اصلاً مگر میشود رئیسی را بدون دولتش تصور کرد؟ میتوان او را دید و عملکردش را ندید؟ وزرایش را ندید؟ تراز بودن رئیسیِ عزیز در فرآیند دولتداریاش ظهور کرد، چطور میشود این دو را از هم جدا کرد؟ از این تحریف واضحتر مگر داریم؟ رهبر انقلاب رئیسیِ جدای از دولت را تمجید کرد یا رئیسیِ رئیسِ دولت را؟
برادر گرامی
خط رئیسی، خط انقلاب بود و ادامه خواهد داشت. ما رئیسی را از دولتش جدا نمیبینیم.
# بی انصافی ها تمامی ندارد🥺
27.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🎥 استاد رحیمپور ازغدی:
تشییع #شهید_رئیسی، از شهید سلیمانی عجیبتر بود
🔹پس از او رئیسجمهور شدن، سخت شد...
🔹کسی که با موتور گازی میرفت خونه مادرش...
🔹دهه هشتادیها همچین مسئولینی ندیده بودند...
🔹در جهان نه تنها سابقه ندارد، بلکه
امکان ندارد... #خادم_الرضا #سید_شهیدان_خدمت
جهاد تحول و تبیین
🌠☫﷽☫🌠 🎥 استاد رحیمپور ازغدی: تشییع #شهید_رئیسی، از شهید سلیمانی عجیبتر بود 🔹پس از او رئیسجمهور
خطاب به اونهایی که پیام دادن گفتن چرا امروز تو سخنرانی تون گفتین تشییع شهید رئیسی با شکوهتر از شهید سلیمانی بوده
واقعیت رو گفتم
🌠☫﷽☫🌠
📢 از برکات روز دحوالارض استفاده کنید
✏️رهبر انقلاب: روز بیستوپنجم این ماه روز #دحوالارض است که روز با برکتی است... ایّام در ماه ذیقعده که اوّل ماههای حرام است، ایّام و لیالی مبارک و متبرّکی است، پر از برکات است؛ باید از اینها استفاده کرد. ۱۳۹۴/۶/۱۸
🗓 ۲۵ ذیالقعده، روز دحوالارض
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیت الله رئیسی چک غذاهایی که خورده بود را؛ کشید...
🔹روایت معاون اماکن آستان قدس رضوی در زمان تولیت
🔹برخی آدمهای مغرض و لیبرال میگویند شما دارید از رئیسی قدیس می سازید. چه کنیم این وادی فهم خاص را می طلبد.
به قول جناب حافظ:
با مدعی مگوئید
اسرار عشق و مستی.
بگذار تا بماند.
در عین خود پرستی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ جمهوری اسلامی، ابتکار ماندگار امام(ره)
🌷 رهبر انقلاب: امام ابتکارات زیادی داشتند لکن این مهمترین ابتکار امام است، و آن عبارت است از «جمهوری اسلامی.»
🗓 ایام سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
امام این است..._139939232229.mp3
3.29M
‼️امام این است...
✅ امام هویت اش، شخصیت اش به همین مواضعی است که خود او با صریحترین بیانها، بیان کرد.
🔻همینها بود که دنیا را تکان داد. امام را صریح باید آورد وسط میدان.
🗓بمناسبت ۱۴ خرداد ایام سالگرد ارتحال امام خمینی(ره).
#ویژگی های شخصیتی امام #خمینی از دیدگاه علامه ﷼جعفری
علامه محمدتقی جعفری اندیشمند بزرگ اسلامی در عصر حاضر و از شاگردان امام خمینی (س) بوده است، ایشان در خصوص امام سخنان بسیاری داشته اند، از جمله آن که چهار ویژگی شخصیت بنیان گذار جمهوری اسلامی را این گونه توصیف کرده اند:
علاقه شدید به اهل بیت عصمت و طهارت(ع)
اهمیت نظم و اثر آن در زندگی امام
اسوه اقتدار شخصیت و نستوهی
سادگی و بی پیرایگی
علاقه به اهل بیت عصمت (ع)
علامه جعفری (ره) علاقه امام خمینی (س) به اهل بیت را بسیار روشن و آشکار می داند و ایشان را مصداق بارز کسانی توصیف می کند که مشمول حدیث شریف «حزنون لحزننا و یفرحون لفرحنا» می شوند، در نگاه علامه امام خمینی علاقه ویژه ای به امام حسین علیه السلام داشتند که در کلمات ایشان واضح بود.
اهمیت نظم و اثر آن در زندگی امام
علامه جعفری زندگی امام خمینی (س) را بیانگر حکومت نظم و ترتیب می دانند، و تاکید می کنند که بارها از نزدیکان امام شنیده اند که امام در همه کارها به نظم و ترتیب مقید بودند.
اسوه اقتدار شخصیت و نستوهی
ایشان با اشاره به این گفته امام که می گویند: «من در عمرم جز از خدای متعال از کسی نترسیده ام» تاکید می کند که امام از قدرت شخصیتی با اهمیتی برخوردار بوده اند، و همین اقتدارشان موجب شده است که حوادث روزگار تزلزلی در شخصیت ایشان به وجود نیاورده است.
ایشان همچنین در مورد امام خمینی (س) معتقدند که ثبات روحی و قدرت شخصیتی امام که در اوج مرجعیت و مطرح بودن در ایشان دیده میشد، برای کسانی که قصد دارند در آینده در مقام مرجعیت ظاهر شوند، می تواند هشداردهنده و نیز ارائه دهنده طریق باشد، چرا که در گذشته مراجع در تشیع همواره به این نکته توجه داشته اند. علامه معتقدند که مقام مرجعیت حرفه ای معمولی نیست که با فراگرفتن مقداری از اصول و قواعد هر کسی شایستگی تصدی آن را به دست آورد.
سادگی و بی پیرایگی
علامه جعفری تاکید می کنند که هیچ شخصیت رشد یافته ای در طول تاریخ سراغ ندارند که در صدد بوده باشد به وسیله تصنع در زندگی، تجسمی صحیح از شخصیت خود در دل های مردم نصب نمایند، استغنای ذات آدمی شخصیت را در مرتبه ای از رشد قرار می دهد که هرگز تن به آرایش خویشتن با پدیده های چشمگیر برای اهل دنیا نمی دهد. خنده طبیعی، گریه طبیعی، نگاه طبیعی، رفتار طبیعی، رویارویی ساده و ناب با انسان ها که بندگان خداوندی هستند، همه و همه کشف از استغنای شخصیت آدمی می نماید. این حالت روحی در امام (س) مورد اتفاق نظر همه کسانی بود که ایشان را دیده بودند