✳ این آتش را از منزل من بیرون ببر!
🔻 #امام_صادق علیه السلام پولی داشت. آن را به کارگزار خودش «مُصادف» داد. او برای تجارت به مصر رفت، برگشت و سود آورد. حضرت، پنج میلیون پول داده بود. این سودش چقدر میشود؟ یک میلیون و دو میلیون میشود. حضرت دید بیست میلیون آورده است! گفت: این را از کجا آوردی؟ به به... آن کسی که شاگرد امام صادق است باید بگوید این سود از کجاست؟! یعنی حساسیت به #حلیت مالی که به منزل میآید. گفت: آقاجان من معامله کردم. گفت: پول من نمیتواند اینقدر سود داشته باشد! گفت: من گندم خریدم، نزدیک مصر که رسیدم گفتند: گندم نیست. دست نگه دار! یک هفته اینجا بمانی در بازار نایاب میشود. من هم این کار را کردم. وارد بازار شدم. با سود صد درصد، دویست درصد و سیصد درصد... حضرت پول خودش را برداشت. آنهایی که با #دلالی مردم را گرفتار میکنند، گوش کنند! فرمود: به یک ریالش دست نمیزنم. بردار و برو. یعنی این آتش را از منزل من بیرون ببر! به یک ریالش دست نمیزنم. تو رفتی مردم را به مشقت انداختی تا من سود داشته باشم؟ بعد فرمود: اى مصادف! چکاچک شمشیرها آسانتر از یافتن #روزی_حلال است!
👤 #آیت_الله_سیدحسن_عاملی
📺 #سمت_خدا (۹۹/۰۴/۲۶)
✅ #کرونا_را_شکست_میدهیم
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
🔴آمریکا حمایت ۳۸میلیارددلاری از رژیم جنایتکار صهیونیستی رو تصویب کرد،اونم برای ده سال،یعنی سالی ۳.۸م دلار!اما هیچ غربلیسی این اقدام رو محکوم نکرد.انگار فقط مشکل کمک به سوریه اونم برای مبارزه با داعشی که هدفی جز رسیدن به ایران نداشت بود! کمک به ظالم خوبه و دفاع از مظلوم نه؟ ای جان
💬 محمد پازوکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی دلها يك روزی در راه راست قرار داشتند ولی امروز ...
🚩 خطبه تاریخی امام باقر(علیهالسّلام) در کاخ هشامبنعبدالملک؛
🔰 شما خواهید رفت و خداوند دولت دائمی را برای ما اهلبیت مقدر کرده است...
🔹حرفهای [هشام و اطرافیان او] که تمام شد، حضرت از جا بلند شد ایستاد بنا کرد خطبه خواندن. اصلاً انگاری که مخاطب او هشام و این چهار تا آدم بیارزشی که اینجا نشستهاند نیستند؛ گویا دارد با تاریخ حرف میزند.
🔸حمد و ثنای الهی را به جا آورد، با یک بیان خیلی جالبی از اینجا شروع کرد: اَیُّهَا النّاس؛ نمیگوید ای حاضران، ای برادران، ای مؤمنان؛ [میگوید] ای مردم! اصلاً خطاب گویا که به این جمع معدودی که اینجا نشستهاند نیست. اَینَ تَذهَبون؛ کجا میروید؟ و اَینَ یُرادُ بِکُم؛ شما را کجا میبرند؟ مقصد شما چیست، کجا است؟ اصلاً این حرکت شما به سوی کدام مقصد است؟ چه میکنید؟ سردرگمیِ اینها را مشخّص میکند؛ بیاختیاریِ اینها را مشخّص میکند. بِنا هَدَی اللّهُ اَوَّلَکُم؛ خدا به وسیلهی ما بود که گذشتگان شما را هدایت کرد. وَ بِنا یَختِمُ آخِرَکُم؛ مُهر خاتمهی شماها را به وسیلهی ما خدا خواهد زد؛ یعنی بالاخره ما خواهیم ماند و شما خواهید رفت. فَاِن یَکُن لَکُم مُلكٌ مُعَجَّلٌ فَاِنَّ لَنا مُلکاً مُؤَجَّلا؛ اگر شما چهار روز یک حکومت زودگذری را غصب کردید و دارا شدید، بدانید که یک دولت دائمی و مستدامی را خدای متعال برای ما مقدّر کرده.
🔗 گزیدهای از بیانات آیتالله خامنهای درباره زندگی امام باقر(علیهالسّلام)، ۱۳۶۱/۰۷/۰۲
💻 @khamenei_maaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻انتشار برای نخستین بار؛
🏴شرح زندگی سیاسی امام باقر(علیهالسلام) توسط آیتالله خامنهای در سال ١٣۶١
👈 امام باقر(علیهالسلام) توانست جمع دوستان را متشکل و دشمنان خود را سرشکسته کند
📹 مشاهده فیلم کامل:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46121
💻 @khamenei_maaref
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : دو روایت تکان دهنده از حضرت امام باقر علیه السلام
حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی
🌹حدیثی زیبا برای عاشقان اهل بیت🌹
✨امام باقر علیه السلام فرمودند :
إذا أرَدْتَ أنْ تَعْلَمَ أنَّ فيكَ خَيْراً، فَانْظُرْ إلي قَلْبِكَ فَإنْ كانَ يُحِبُّ أهْلَ طاعَةِ اللّهِ وَ يُبْغِضُ أهْلَ مَعْصِيَتِهِ فَفيكَ خَيْرٌ; وَاللّهُ يُحِبُّك، وَ إذا كانَ يُبْغِضُ أهْلَ طاعَةِ اللّهِ وَ يُحِبّ أهْلَ مَعْصِيَتِهِ فَلَيْسَ فيكَ خَيْرٌ؛ وَ اللّهُ يُبْغِضُكَ، وَالْمَرْءُ مَعَ مَنْ أحَبَّ.
⬅️اگر خواستي بداني كه در وجودت #خير و #خوشبختي هست يا نه، به درون خود دقّت كن،
👈اگر #اهل_عبادت و #طاعت را #دوست داري
👈و از اهل معصيت و گناه ناخوشايندي،
👌 پس در وجودت خير و سعادت وجود دارد؛ و #خداوند تو را دوست ميدارد.
ولي چنانچه از اهل طاعت و عبادت، ناخوشايند باشي و به اهل معصيت عشق و علاقه ورزيدي، پس خير و خوبي در تو نباشد؛ و خداوند تو را دشمن دارد.
✅و هر انساني با آن كسي كه به او عشق و علاقه دارد، محشور ميگردد.
📚«وسائل الشّيعة، جلد ۱۶، صفحه ۱۸۳»
⁉️ چه کسی جانم فدای رهبر را از شعار ارتش حذف کرد؟
🔹 رهبرانقلاب در دیدار با خانواده نیروی دریایی سپاه به تعابیر موجود در سرودی که اول مراسم خوانده شده بود همچون «ناخدای کشتی ولایت» و «نوح ما»، اعتراض کردند: به همه این را میگویم و گفتهام و تکرار میکنم
🔹 مبادا آن صفاتی، خصالی، مناقبی که متناسب با وجود ولی عصر ارواحنافداه هست، اینها را تنزل بدهیم در سطح انسانهای کوچک و ناقصی مثل این حقیر و امثال این حقیر... این نوح، امام زمان است... وجود مقدس خاتمالانبیاء نوحِ کشتیبان این امت است.»
🔹 رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نیروی زمینی ارتش از استفاده تعبیر «جانم فدای رهبر» در مراسم رسمی نیروهای مسلح انتقاد و تصریح کرده بودند: نه خدا راضی است، نه احکام اسلام اجازه میدهد که ما بگوییم ارتش ما، یا نیروهای مسلح ما، یا عناصر ما، برای خاطر فلان آدم بمیرند؛ نه. بله، برای خاطر اسلام همه بمیرند؛ فلان آدم هم برای خاطر اسلام بمیرد.» پس از این بیانات و در دیگر مراسم رسمی نظامی بعدی، این شعار حذف شد.
✅کانال بصیرت
را به بهترین دوستان و همکاران خود سفارش کنید.💐
🔴 ظریف چرا باید مصدق می شد؟‼️
🔻 روزنامه شرق، از قول رئیس گروهک نهضت آزادی تیتر زده: "به ظریف گفتیم در راه مصدق قدم بردار".
🔹تبدیل ظریف به مصدق، سناریویی بود که پس از شروع مذاکرات هسته ای، از سوی نشریات زنجیره ای غربگرا دنبال شد و این در حالی بود که مشی مصدق، سزاوار عبرت گرفتن بود و نه تجربه مجدد.
🔹در ادامه همین رویکرد اشتباه بود که معاون وزیر خارجه گفت "امضای جان کری تضمین است" و تیتر شرق در بحبوحه هشدار های صاحب نظران شد.
🔹رویکرد مصدق، اعتماد به آمریکا بود. او در واشنگتن با "دین آچسن" وزیر خارجه و "هری ترومن" رئیس جمهور ملاقات و مذاکره کرد. اما آمریکایی ها در پشت پرده، در تدارک عملیات آژاکس
(کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲) با همراهی انگلیس بودند.
🔹فعالان و دلسوزان نهضت ملی کردن نفت، بارها درباره اعتماد به دشمن هشدار دادند، مصدق بی اعتنایی کرد. تا کار به کودتا و بازگشت دیکتاتوری پهلوی برای ۲۵ سال دیگر انجامید
🔹در ماجرای برجام هم آقای ظریف در سخنانی تلخ گفت "اعتراف می کنم اعتمادم به جان کری اشتباه بود"
🖌 #ایمانی
🛑 حرف روز/ حاميان مشکوک!
دوم تيرماه بود که حساب توئيتري جمعيت امام علي(ع) خبر بازداشت «شارمين ميمندينژاد» مؤسس این جمعيت به همراه دو تن از اعضای هیئتمدیره را اعلام کرد. ابهامات در مورد عملکرد اين مؤسسه در طول سالهاي اخير آنقدر زياد بود که شايد خيليها انتظار چنين اقدامي را سالها پيش از دستگاه قضايي داشتند، اما بههرحال طبيعي بود که اين دستگيري با سؤالات و ابهاماتي همراه باشد و دستگاه قضايي پس از تشکيل دادگاه، نسبت به ابعاد آن اطلاع کامل خواهد داد. در اين ميان ديروز خبري توسط رسانههاي بيگانه منتشر شد که از انتشار بيانيهاي حمايتي از «ميمندينژاد» با امضای 500 نفر از اهالي فرهنگ حکايت ميکرد.
نکات تحليلي: 1- قصه اقدامات مشکوک با پوشش مؤسسات خيريه، موضوعي نيست که تازگي داشته باشد. از قرنها پيش آنهایی که مقاصد مشکوک و مبهم داشتهاند، يکي از بهترين شگردها برای دنبال کردن اهداف ناروای خود در يک جامعه را تأسیس مؤسساتی دانستند که بهظاهر امر مشغول به امر خدمترسانی به جامعه بوده است. 2- جاي تأسف است از اینکه در انتشار چنين نامههايي که با هدف فشار به دستگاه قضايي طراحي شده، شاهد بازي خوردن افرادي هستیم که تخصص و آگاهي خاصي در ميدان سياست و امنيت ندارند، اما معلوم نيست با کدام حجت عقلي در صف حمايت از مجرميني که پرونده آنان در دادگاه باز است، قرار گرفتهاند. بدون شک طراحان پشتصحنه اين نامهنگاریها البته افراد سياسي هستند که بهخوبی ميدانند چگونه بايد سادهلوحان عرصه هنر و فرهنگ را بازي دهند و از نامشان بهرهبرداری سياسي کنند. 3- بخش عمده از نامهايي که در نامه مذکور آمده، تعلق به افرادي دارد که سالها است در صف معارضين نظام اسلامي قرار داشته و پيشگام حمله به نظام اسلامي هستند. افرادي چون؛ بهمن فرمانآرا، جعفر پناهي، محمد رسولاف، اصغر فرهادي، ليلي گلستان و ... قرار گرفتن نام این افراد در پای یک نامه بهخوبی سیاسی بودن آن را آشکار میسازد. 4- جعلي بودن برخی امضاها ذیل نامه فوق نيز بهخوبی حکايت از اغراض پليد طراحان چنين نامههايي دارد. بهعنوان نمونه در پاي اين نامه اسم «کامران شيردل» مستندساز برجسته کشورمان به چشم ميخورد که وي ضمن تکذيب امضا اعلام کرد که «نه ميمندينژاد میشناسم، نه جمعيت امام علي».
نکات راهبردي: در برابر چنين فضاسازيهاي رسانهاي که با هدف مظلومنمایی، هم قصد دارد تا بر روند تصمیمگیریهای قضايي تأثیر بگذارد و هم وجهه نظام اسلامي را در سطح بینالمللی تخريب کرده و آن را متهم به زيرپاگذاشتن حقوق بشر کند، بايد هوشيار بود. دستگاه قضایی نیز نیازمند تسریع در اطلاعرسانی و آگاهسازی جامعه است تا شگرد رسانهای ضدانقلاب بیاثر گردد.
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
♨️کار برای خدا باشد!
🔺️حضرت آیت الله مصباح یزدی در دیدار با حجت الاسلام قمی و هیئت همراه:
🔸️نسبت به روحانیونی که به کمک بیماران کرونایی رفتهاند یا خواهند رفت بایستی به چند نکته توجه داشت:
🔹️اول آنکه این کسانی که این فداکاریها و گذشتها را میکنند و بعضا برخی کارهای پرستاران را انجام میدهند، تا آنجا که گاهی هفتهها نمیتوانند به خانوادههایشان سر بزنند، این کارها را طوری انجام دهند که پاداش ارزشمندی داشته باشد. اینطور نباشد که ناشی از صرف احساس و عواطف باشد. کاری با این سختی و ارزشمندی انجام بگیرد و بعدش هم دست فرد خالی باشد!
🔸️یعنی اینکه نیت ما در این کار باید #رضای_خدا باشد. اگر این لطمه بخورد یا قاطی با چیزهای دیگر بشود یا اصلا توجه به آن نباشد، آن پاداشی که خدا برای این کارها مقرر فرموده حاصل نمیشود.
⚠️جلوگیری از خطرها
🔹️نکتهی دوم: حالا که برای جامعه و مردم این زحمتها را میکشند بدانند چطور کار بکنند که از کارشان مردم بیشتر بهره ببرند؛ یعنی مدیریت و برنامه داشته باشد. اگر هرکسی خودسرانه یک کاری بکند چه بسا گاهی ضرر داشته باشد.
🔸️باید نخبگان و مسئولان بخشهای مختلف به این توجه کنند که هرچه میشود برنامهریزی بشود تا از اینها بهتر استفاده بشود، مثلا نکاتی را که (مخاطبان) توجه ندارند، به آنها توجه داده شود و نهایتا اموری که به تعلیم و تربیت و تبلیغ دین مربوط میشود.
🔹️نکته سوم که تابع نکته قبل است، اینکه از آفات و خطرهایی که ممکن است علیرغم این زحمتها پیش بیاید، پرهیز شود. اینطور نشود که یک وقت در این موقعیت که مردم با مرگ دست و پنجه نرم میکنند از یک روحانی رفتاری سر بزند که شایسته روحانیت نباشد.