🔻یعنی باور کنیم فرق صهیونیست با یهود رو نمیدونه ؟
جناب عبدالحمید اگر جمهوری اسلامی با رژیم کودک کش صهیونیستی صلح کرد فلسطین آزاد می شود؟
«راحت بگم این خره یا خودشو به خریت زده😂😂»
امیرالمؤمنین علیهالسلام
كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً.
خصم ظالم و ستمگر باشید و یاور و پشتیبان مظلوم و ستمدیده.
نهجالبلاغه نامه۴۷
[امام علی علیهالسلام میفرماید: «و کونا للظّالم خصماً و للمظلوم عوناً.» خصم ظالم باشید. «خصم»، غیر از «دشمن» است. یک وقت کسی دشمن ظالم است؛ یعنی از ظالم بدش میآید و دشمن اوست. این، کافی نیست. «خصم او باش»، یعنی «مدّعیاش باش.» خصم یعنی «دشمنی که مدّعی است»، «دشمنی که گریبان ظالم را را میگیرد و او را رها نمیکند.» بشریت بعد از امیرالمؤمنین علیهالسلام، تا امروز، به سبب نگرفتن گریبان ستمکاران، بدبخت و روسیاه شد. اگر دستهای با ایمان، گریبان ظالمان و ستمکاران را میگرفتند، ظلم در دنیا اینقدر پیش نمیرفت؛ بلکه از بُن برمیافتاد. امیرالمؤمنین این را میخواهد: «کونا للظّالم خصماً.» خصم ظالم باش. در دنیا، هرجا ظلم هست و ظالمی هست، تو که اینجا هستی، خود را خصمش بدان. نمیگوییم «اکنون راه بیفت؛ و از این سوی دنیا به آن سوی دنیا برو و گریبان ظالم را بگیر.» میگوییم «حتماً خصومت خودت را نشان بده. هروقت و هرجا فرصتی دست داد، خصم او باش و گریبانش را بگیر.» یک وقت انسان نمیتواند نزدیک ظالم برود و ابراز خصومت نماید؛ لذا از راه دور، مخاصمه میکند. ببینید امروز، به خاطر عملنکردن به همین یک کلمه وصیت امیرالمؤمنین علیهالسلام، در دنیا چه منجلابی ایجاد شده است و بشریت چه بدبختیهایی دارد! ببینید ملتها و بخصوص مسلمانان چه مظلومیتی دارند! اگر به همین یک وصیت امیرالمؤمنین علیهالسلام عمل میشد، امروز بسیاری از ظلمها و مصیبتهایِ ناشی از ظلمها، وجود نمیداشت.«و للمظلوم عوناً.» هرجا مظلومی هست، به او کمک کن. نمیگوید «طرفدارش باش». نه! باید کمکش کنی. هرچه میتوانی و به هر نحو که میتوانی.
《بیانات مقام معظم رهبری در خطبههای نماز جمعه ۱۳۷۲/۱۲/۱۳》
اگر همه ما در تمام سطوح از محیط خانواده و محل کار تا محله و شهر و کشور و عرصه بینالمللی به همین وصیت حضرت عمل نماییم، ریشه بسیاری از ظلمها میخشکد اما به خاطر ترس از جان یا مال یا شغل یا موقعیت اجتماعی یا رودربایستی عوامانه، سکوت میکنیم یا اینکه بدتر از آن، به ظالم هم کمک مینماییم!
یکی از نتایج عدم دفاع از مظلوم و جلوگیری نکردن از ظالم، این است که دایره ظلم گسترش پیدا کرده و دامن خود ما را هم خواهد گرفت! فراموش نکنیم که تغییر اوضاع زندگی و اطراف ما و حتی کل جهان به دست ما انسانهاست چرا که سنت خداوند بر همین منوال است؛ 《إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ》 (رعد/۱۱) ترجمه: خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است، تغییر دهند.]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به #زن_زندگی_آزادی موج میزنه تو تصویر!
اینی که میبینید وضعیت زنان فرانسه است. کشوری که هرسال در اون فیلمهایی مثل «برادران لیلا»، «فروشنده» و غیره توسط یک گله سلبریتی به بهانه دادخواهی زنان ایرانی در سیاهواره کن عرضه میشه !
گروهک فرقان_بخش دوم_فایل سوم.mp3
2.05M
#پرونده_ویژه
#گروهک_فرقان از شکلگیری تا سقوط
(بررسی کامل جریان انحرافی گروهک فرقان و ردگیری خط این گروهک در حال حاضر)
پاسخ به این سوال که:
چرا در حال حاضر این پرونده مرور میشود؟!
از نئوفرقانیها چه می دانیم؟!
👈🏻قسمت دوم2️⃣
♦️فایل سوم
⬅️ادامه در فایل صوتی بعد...
🎙#سیدفخرالدین_موسوی
| يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
🖼 #طرح | رابطه انجمن حجتیّه و سازمان منافقین
💬 برشی از مصاحبه عزتالله مطهری (شاهی)
به کانال حق پژوهی، مرکز تخصّصی نقد و بررسی فرق و ادیان بپیوندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا ...
قبل از انقلاب
گرونی چند برابری نداشتیم؟
🤔
ببینیم نظر آقا محمدرضا خان چیه.
سخنرانی محمدرضا پهلوی سال ۱۳۵۲
🇮🇷
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چنددقیقه گپوگفت خودمانی با عماد افروغ
صبح امروز ساعت ۸:۳۰ در مسجد دانشگاه تهران با پیکر مرحوم افروغ وداع میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا خداوند در پاسخ حضرت موسی سه بار فرمود: "لبیک" ؟
💢 امید گناهکاران بر چیست؟
🌱 یک دقیقه با قرآن در #بهار_قرآن
💠 مجموعه دیدنی #سی_جزء_سی_داستان به روایت حجتالاسلام راجی
🔹#جزء_بیست_و_چهارم
🔹#داستان_بیست_و_چهارم
4_691174505531314992.mp3
3.94M
💠امام رضا علیه السلام :
هر کس در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند، مثل این است که در ماههاى دیگر قرآن را ختم کرده باشد.
تحدیر (تندخوانی)
📗جزء بیست و چهارم قرآن کریم
🎙با صدای استاد معتز آقایی
#ماه_رمضان
📖 #نکات_کلیدی جزء بیستوچهارم قرآن
🔸در مقابل بدی، با بهترین روش خوبی کن که دشمن را به دوست صمیمی تبدیل میکند.
#ماه_رمضان
24.mp3
3.51M
🔰 شرح و تفسیر #ادعیه_روزانه ماه رمضان
💠 دعای روز بیست وچهارم
🎤 با بیان شیرین آیت الله مجتهدی تهرانی رحمت الله علیه
👌 به همراه بیان یک نکته شرعی مورد توجه در #ماه_رمضان
#ماه_رمضان
✍ #نکات و #پیامهایی از #جزء_بیست_و_چهارم
📎#قسمت_اول
جزء ۲۴ قرآن از ایه ۳۲ تا انتهای سوره زمر، سوره غافر و ایات ۴۶-۱ سوره فصلت تشکیل شده است.
✅ انسان، #ناشکر و نمک نشناس
فَإِذَا مَسَّ الْانسَانَ ضُرٌّ دَعَانَا ثمَُّ إِذَا خَوَّلْنَهُ نِعْمَةً مِّنَّا قَالَ إِنَّمَا أُوتِیتُهُ عَلىَ عِلْمِ بَلْ هِىَ فِتْنَةٌ وَ لَاكِنَّ أَكْثرََهُمْ لَا یَعْلَمُونَ(۴۹- زمر)
وقتى انسان گرفتار زیان مىشود، ما را مىخواند و هنگامى كه ما از جانب خود نعمتى به او مى دهیم [به جای شکر گزاری] مى گوید: این با تلاش و درایت خودم به دست آمده است؛ در حالی که آن نعمت وسیله ای برای امتحان او بود و بیشتر مردم از واقعیت بی خبرند.
این آیه به یکی از ویژگیهای طبیعت انسانی اشاره می کند كه به پیروى هواى نفس گرایش دارد و به نعمتهاى مادى و اسباب ظاهرى پیرامونش مغرور است و فراموشكار نیز هست؛ که هر وقت دچار گرفتارى می شود رو به خدا کرده و او را به خلوص مىخواند ولی همینکه پروردگارش نعمتى به او داده و او را از گرفتاری خلاص می کند فورا آن نعمت را به خودش نسبت مى دهد و مىگوید: «هنر خودم بود» و پروردگار را فراموش مىكند و نمى داند كه همین خود وسیله ای است كه با آن امتحانش مىكنند.
✅ نيكوترين روش برخورد با مخالفان
وَ لا تَسْتَوِي اَلْحَسَنَةُ وَ لاَ اَلسَّيِّئَةُ اِدْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا اَلَّذِي بَيْنَكَ وَ بَيْنَهُ عَداوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ (٣٤)فصلت
هرگز خوبى و بدى يكسان نيست، بدى را با خوبى دفع كن تا دشمنان سرسخت همچون دوستان گرم و صميمى شوند.
"-دفع بدىهاى دشمن با روش نيكو كافى نيست، بلكه به #نيكوترين روشها و برترين #رفتارهاىاخلاقى نياز است.
-كيمياى واقعى، برخوردى است كه دشمنى را به محّبت تبديل نمايد. (روز فتح مكّه شعار بعضى از مسلمانان «انتقام، انتقام» بود ولى پيامبر ص فرمود: امروز روز انتقام نيست بلكه روز رحمت و مرحمت است).
-با رفتارهاى شايسته، لااقل شرمندگى در او به وجود مىآيد و او را به رفتار دوستانه وادار مىكند."تفسیر نور
👈 وقتي قرآن، چنين توصيه اي براي مواجهه با دشمن دارد، چرا در مواجهه با غيرهمفكران مان كه مسلمان و هم ميهن اند، از بدترين روشها استفاده مي كنيم؟!!!😔
✍ #نکات و #پیامهایی از #جزء_بیست_و_چهارم
📎#قسمت_دوم
✅ بندگان خدا! از #رحمت او #مأیوس نشوید
قُلْ یَاعِبَادِىَ الَّذِینَ أَسْرَفُواْ عَلىَ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُواْ مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ(۵۳- زمر)
بگو: اى بندگان من كه [با ارتكاب گناه] بر خود ستم کرده اید! از رحمت خدا نومید نشوید که یقیناً خدا همه گناهان را مى آمرزد زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است
وَأَنِيبُوا إِلَى رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُوا لَهُ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ ﴿۵۴﴾
و پيش از آنكه شما را عذاب در رسد و ديگر يارى نشويد به سوى پروردگارتان بازگرديد و تسليم او شويد
وَاتَّبِعُوا أَحْسَنَ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكُمْ مِنْ رَبِّكُمْ مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ بَغْتَةً وَأَنْتُمْ لَا تَشْعُرُونَ ﴿۵۵﴾
و از نیکوترین چیزی که از طرف پروردگارتان به سوی شما نازل شده است پیروی کنید، پیش از آنکه ناگهان و در حالی که بی خبرید، عذاب به شما رسد؛
خداوند متعال در این آیات راه بازگشت را توأم با امیدوارى به روى همه گنه كاران مى گشاید و با لحنى آكنده از نهایت لطف و محبت آغوش رحمتش را به رویشان باز كرده و فرمان عفو آنها را صادر نموده است. دقت در تعبیرات این آیه نشان مىدهد كه از امیدبخش ترین آیات قرآن مجید نسبت به همه گنهكاران است.
✅ #شفاعت، قدرت و عزت همه از آن خداست. چرا سراغ دیگران میروید؟
قُلْ لِلّهِ الشَّفاعَهُ جَمِیعاً لَهُ مُلْکُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ ثُمَّ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ «44»زمر
:(ای پیامبر! به آنان)بگو:«تمام شفاعت ها(در دنیا و آخرت)برای خداست، برای اوست حکومت و فرمانروائی آسمان ها و زمین،سپس به سوی او برگردانده می شوید.»
سؤال: مگر مهر و محبّت دیگران بیش از خداوند است که خداوند اراده ی عذاب کند ولی شفاعت کنندگان مانند دایه ی مهربان تر از مادر شفاعت نمایند؟
پاسخ: این آیه می فرماید:همه ی شفاعت ها مخصوص خداست و اگر پیامبر و امامی شفاعت و دلسوزی و مهربانی می کند،سرچشمه ی همه ی لطف ها و مهرها از ذات مقدّس او و به اذن اوست، «ما مِنْ شَفِیعٍ إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ»[و مسیر آن لطف ها از طریق اولیای الهی است.
:روش تربیتی قرآن،آن است که تمام انگیزه های فاسد را از بین ببرد و همه ی انگیزه ها را در خداجویی متمرکز کند.لذا به کسانی که اطراف این و آن می روند تا عزیز شوند می فرماید: «إِنَّ الْعِزَّهَ لِلّهِ جَمِیعاً»تمام عزّت ها از آنِ خداست،چرا گرد دیگری می گردید؟! به کسانی که اطراف این و آن می روند تا قدرتی پیدا کنند،می فرماید: «أَنَّ الْقُوَّهَ لِلّهِ جَمِیعاً به کسانی که اطراف این و آن می روند تا آنان برایشان واسطه ای باشند،می فرماید: «قُلْ لِلّهِ الشَّفاعَهُ جَمِیعاً»
📚تفسیرنور
✍ #نکات و #پیامهایی از #جزء_بیست_و_چهارم
📎#قسمت_سوم
✅ مرا بخوانید تا #اجابت کنم شما را
وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ إِنَّ الَّذِينَ يَسْتَكْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِي سَيَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِينَ ﴿۶۰﴾ غافر
و پروردگارتان گفت: مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم، آنان که از عبادت من تکبّر ورزند، به زودی خوار و رسوا به دوزخ درآیند.
اگر دعايى مستجاب نشد لابد به سود ما نبوده است، چون فرمود: «أَسْتَجِبْ لَكُمْ» آنچه را به نفع شما باشد مستجاب مىكنم.
🍃 ،#دعا نكردن، نشانهى تكبّر است. «يَسْتَكْبِرُونَ»
🍃 دعا عبادتى مخصوص و الهى است. «عِبادَتِي»
✅ #تفويض امور به خدا
فَسَتَذْكُرُونَ ما أَقُولُ لَكُمْ وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ «44» فَوَقاهُ اللَّهُ سَيِّئاتِ ما مَكَرُوا وَ حاقَ بِآلِ فِرْعَوْنَ سُوءُ الْعَذابِ «45» غافر
:پس به زودى آن چه را براى شما مىگويم متذكّر خواهيد شد و من كارم را به خدا واگذار مىكنم زيرا كه او به (احوال) بندگان بيناست.
پس خداوند(مؤمن آل فرعون ) را از بدىهاى آن چه #نيرنگ نمودند حفظ كرد و عذاب سختى آل فرعون را فراگرفت.
#تفويض، واگذار كردن كارها به خداست و اين حالت بالاتر از توكّل است. چون در وكالت، موكّل مىتواند بر كار وكيل نظارت كند، ولى در تفويض همهى كارها را به خدا مىسپاريم. البتّه تفويض و سپردن كارها به خدا كه شعار مؤمن آل فرعون بود، بعد از بكار بردن تمام تلاش خود در راه نجات موسى از قتل و بيدار كردن و هشدار دادن و تبليغ كردن بود. اين گونه تفويض است كه انواع حمايتهاى الهى را به دنبال دارد.
در برابر #تهديدها و #توطئهها «مَكَرُوا» بايد به #خدا پناه برد. «أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ» تفسیر نور
💢↶ شرح دعای روز بیست و چهارم
✍آیت اللہ مجتهدی تهرانی ره
【اَلّلهُمَّ إنّی أسْألُکَ فیهِ ما یُرْضیکَ
وَ أعوذُبِکَ مِمّا یؤذیکَ】
ای خدا من از تو چند چیز را
در ماہ رمضان سؤال میکنم
اول اینکه تو از من راضی شوی
و زندگی من طوری باشد که از من
رضایت داشته باشی
این توفیق است که آدم کارهای خود را
به گونهای انجام دهد که خدا از او راضی باشد
و پناہ میبرم به تو از چیزهائی که
تو را اذیت میکند یعنی از گناہ
و اطاعت از شیطان و اطاعت از نفس
◽️ اگر میخواهید بدانید که
خدا از شما راضی هست یا نه
ببینید خودتان در ته دل از خدا راضی هستید؟
اگر راضی باشید خدا هم از شما راضی است
◽️حدیث داریم که شما مانند بیمار هستید
و خدا مانند دکتر و طبیب
همانطور که دکتر هر چه بگوید بیمار میپذیرد
خدا هر چه به ما داد
ما هم باید رضایت داشته باشیم
◽️اگر در مصیبتها و نداریها
از خدا گله نکنیم و تسلیم خدا باشیم
یعنی اینکه ما از خدا راضی هستیم
و خدا هم از ما رضایت دارد
اما خیلی سخت است که انسان
ذرهای گله از خدا نداشته باشد
【وَ أسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لِأنْ أطیعَکَ
وَ لا أعْصیکَ】
خدایا از تو توفیق میخواهم که
در ماہ رمضان اطاعت تو را کنم
و هیچ نافرمانی و گناہ انجام ندهم
⬅️ روایت داریم از امام نهم علیهالسلام که
فرمود: مؤمن باید سه خصلت داشته باشد↯
⓵ توفیق داشته باشد
⓶ خودش را موعظه کند
⓷ اینکه نصیحت دیگران را قبول کند
【یا جَوادَ السّائلین】
ای خدائی که به هر کسی که
از تو چیزی سؤال میکند تو جود میکنی
و نسبت به او بخشش داری
دعای ما را استجابت کن
ما گاهی سائلین را رد میکنیم اما خدا
درخواست همه را میدهد و رد نمیکند
ولی گاهی چیزی که صلاح ما نیست را
از خدا میخواهیم و خدا نمیدهد البته آن
خواسته را هم در قیامت برآوردہ میکند
در قیامت بندگان میپرسند
خدایا اینها که به ما میدهی چیست؟
خطاب میآید که در دنیا خواستی
صلاح نبود بدهیم
و الآن آن را برآوردہ میکنیم
╭┅┅┅┅┅❀🍃🌺🍃❀┅┅┅┅┅╮
أَلَا بِذِڪْرِاللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
╰┅┅┅┅┅❀🍃🌺🍃❀┅┅┅┅┅╯
💠🌹نکات کلیدی جزءبیست وچهارم 🌹💠
1- با حرف های بیهوده ، جار و جنجال راه نیندازید، تا با آن حقیقت را پایمال کنید. (غافر: 5)
2- دو شرط برای ورود به بهشت ایمان و عمل صالح است. (غافر: 40)
3- کسانی که در دنیا از ناحقی ها لذت برده و شادی می کنند؛ در قیامت عذاب می شوند. (غافر: 75)
4- خدا به پاس درستکاری بندگان، بدترین کارشان را نیست و نابود کرده و پاداششان را بر اساس بهترین کارشان می دهد. (زمر: 35)
5- آگاه باشید که در قیامت گوش، چشم و پوست بدنتان علیه شما شهادت می دهند. (فصلت: 20)
6- ای کسانی که با آلودگی به گناهان، به خودتان جفا کرده اید، از لطف خدا نا امید نشده و توبه کنید که خدا همه گناهان را می آمرزد. (زمر:53)
7- قرآن برای مؤمنین، مایه راهنمایی و درمان و برای بی دین ها که گوششان سنگین است، نامفهوم، گویا از جایی دور صدایشان می زنند. (فصلت: 44)
8- در مقابل بدی با بهترین روش خوبی کن که دشمن را به دوست صمیمی تبدیل می کند. (فصلت: 34)
9- برخی وقتی عذاب خدا را می بینند، ایمان می آورند ولی این ایمان دیگر به دردشان نمی خورد و سرمایه عمرشان را باخته اند. (غافر: 84و85)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 آقای سخنران، آقای استاد اخلاق، آقای طلبه، آقای استاد دانشگاه، آقای سیاستمدار و....
هر وقت خواستی تحلیل سیاسی اجتماعی کنی، قبلش یه نگاه به این کلیپ بنداز. بعدش اگر روت شد که همه چیز را اینگونه بی انصافانه تحلیل کنی و قاتلین این شهدا رو خوشحال کنی، بفرما....
🇮🇷 «دکتر محمد سجاد شیرودی» 🇮🇷
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
https://eitaa.com/joinchat/625606851Cfdd4a6e2df
✳️ چهار ویژگی مهم و لازمی که همه احزاب سیاسی کارآمد و قوی باید داشته باشند:
1️⃣حزب بايد دارای سازمان های مرکزی، رهبری کننده، پايدار و ماندنی باشند؛
2️⃣حزب بايد دارای سازمان های محلی پايدار بوده و با سازمان های مرکزی پيوند هميشگی داشته باشند؛
3️⃣ رهبران مرکزی و محلی حزب بايد مصمم باشند که قدرت سياسی را در پهنه کشور ـ به تنهائی يا به ياری ديگر احزاب ـ در دست گيرند(در جهت صیانت از کشور)؛
4️⃣ حزب بايد از پشتيبانی توده مردم برخوردار باشد.
🇮🇷 «دکتر محمد سجاد شیرودی» 🇮🇷
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
https://eitaa.com/joinchat/625606851Cfdd4a6e2df
✅ برخی از مهمترین کارکردها ی احزاب سیاسی:
1️⃣ احزاب می توانند به عنوان ابزاری برای استخدام سیاسی و مجرائی برای اعمال فشار از پائین به بالا عمل کنند.
2️⃣ احزاب فرصت هایی را برای تشکیل ائتلاف هایی از صاحبان منافع قدرتمند سیاسی به منظور حفظ و تداوم حکومت فراهم میآورند.
3️⃣ احزاب نقش بسیج کننده دارند، می توانند مردم را بسیج نمایند یا در پروژه های همیاری در سطح ملی شرکت کنند.
4️⃣ احزاب سیاسی به عنوان نهادهای ضروری برای حفظ ثبات سیاسی در نظر گرفته میشوند.
هانتیگتن با الهام از دوتوکویل یاد آورمیشود، کل نظام سیاسی موقعی کار آمد است که از درجه بالای نهادینگی برخوردار باشد وی معتقد است از آنجائی که نیروهای جدید اجتماعی، که طی فرایند نوسازی به وجود آمده اند، خواهان مشارکت سیاسی در سطح گسترده هستند لذا ثبات جامعه در گرو جذب این سطح فزاینده از مشارکت سیاسی در سطح گسترده هست. احزاب می توانند به شکلی سازنده و مشروع به عنوان ابزارهای نهادی اصلی برای سامان دهی این مشارکت سیاسی عمل نمایند.
5️⃣برخورد و انتقاد از حکومت و سعی در جلوگیری از انحراف حکومت اکثریت از معیار های ارزش و مصالح ومنافع ملی با نظارت دائم.
6️⃣ بالا بردن ضریب صحت تصمیم گیری های سیاسی و سیاستگذاری های راهبردی و کاهش احتمال خطا با افزایش مشارکت و تضارب آراء در سطح نخبگان و عموم جامعه.
🇮🇷 «دکتر محمد سجاد شیرودی» 🇮🇷
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
https://eitaa.com/joinchat/625606851Cfdd4a6e2df