6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 مصطفیهای صدرزاده بسیار داریم
✏️ رهبر انقلاب در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی: گاهی اوقات شما میبینید از یک روستا یک شخصیت منور و نورانی برمیخیزد از یک روستای اطراف شهریار یک جوان فداکار و نورانی مثل مصطفی صدرزاده به وجود میآید. ما از این مصطفیهای صدرزاده در تمام سرتاسر کشور بسیار داریم، هزاران داریم اینها همه امیدبخش است.
🎥 #برش_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
قیام لله.pdf
8.59M
🔰 نسخه PDF | امید امام(ره) در قیام لله
🔎 مروری بر متن نوشته معروف امام(ره) درباره قیام لله
✏️ رهبر انقلاب اسلامی: امید در دل امام یک عنصر دائمی بود. امید، موتور حرکت امام بزرگوار بود. این امید در رفتار امام، در گفتار امام بوضوح دیده میشود. امام در دههی ۲۰، در آن نوشتهی معروف، از قیام لله سخن میگوید؛ آیهی «اَن تَقوموا لِلّهِ مَثنیٰ وَ فُرادیٰ» را [نوشته است].
✏️ آن نوشتهای که به خطّ خود امام است و امروز در کتابخانهی مرحوم وزیری در یزد حفظ میشود، مال دههی ۲۰ است. در دههی ۴۰، این قیام را به طور عملی خودش انجام داد و وارد میدان قیام شد. در دههی ۶۰ که دههی طوفانهای مهیب نظامی و امنیّتی و سیاسی بود، خم به ابرو نیاورد. از دههی ۲۰، تا دههی ۴۰، تا دههی ۶۰، این رشتهی پایاننیافتنی امید، این سرچشمهی جوشان امید در دل امام، این تأثیرات را گذاشت. ۱۴۰۲/۰۳/۱۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 روایت آیتالله خامنهای از ملاقات با امام خمینی در بیمارستان در سال ۶۵ و جمله مهم امام
📥 نسخه کامل مستند عاشق خمینی را ببینید👇
https://khl.ink/f/53042
📣 انقلاب اسلامی، مردم ایران را به نیروی «ما میتوانیم» مجهز کرد
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی. ۱۴۰۲/۳/۱۴
🖼 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 انتخاب ابزارهای پیشرفت متناسب با زمان
✏️ رهبر انقلاب در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی: مسلّماً در دوران هوش مصنوعی و کوانتوم و اینترنت و امثال این پیشرفتهای علمی، نمیشود با همان شیوههای چهل سال قبل، دوران تلفنهای کذایی و ضبطصوتهای کذایی، با آن ابزارها امروز کار کرد. امروز، ابزارها بایستی متناسب با زمان انتخاب بشود برای پیشرفت این هدف.
🎥 #برش_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌌 #نماز_شب
🌺آیت الله بهجت میفرمودند:
💠یکی از علما که آدم فقیر و تنگدستی بود به پسرش خیلی تأکید می کرد که نماز شب را ترک نکن!
از ایشان پرسیدند: آقا! چرا شما اینقدر روی نماز شب تأکید دارید؟🤔
❇️فرموده بود: من می دانم که نماز شب کلید سعادت دنیا و آخرت است. من که پولی ندارم برای او بگذارم، اگر دنیا هم بخواهد کلیدش همین نماز شب است.!
📚در محضر بزرگان، ص99
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دنیا که بد نیست!!!!
حجتالاسلام رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر رفیعی: با خواندن این دو آیه از شر حفظ شوید.
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : تطابق ظاهر و باطن
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنرانی دکتر رفیعی قبل از خطبه های نماز جمعه تهران: مسئولین مشکلات اقتصادی مردم را حل کنید!
#دکتر_رفیعی
#دکتررفیعی
#رفیعی
#گرانی
#اقتصاد
.
آقای دکتر ظریف
تاریخ برای تکرار نیست، برای عبرت است
.
دیروز در دوره قجر، قرارداد ۱۹۱۹ مایه ننگ بود. همان زمان همگان بر این قرارداد ننگین و خفت بار شوریدند. اعتراض کردند. با این قرارداد ایران "تحت الحمایه" انگلستان قرار میگرفت و به ازای آن دولت بریتانیا تعهد داشت ایران را به سطحی از "امکانات" برساند! فی المثل در ایران ارتش منظم ایجاد کند، راه و جاده و راه آهن بکشد و در کل حفظ ایران و بقای ایران با فقدان استقلال ایران همراه بود. دادِ دولت فرانسه و آمریکا هم درآمد که انگلستان ما را دور زده و بار دیگر کشوری را به مستعمره خود افزوده است. لُرد کرزن برای اجرایی شدن قرار داد هر چه داشت انجام داد.
ننگین بودن قرارداد مایه خفت و حذف افراد بود. بعدها گفتند "وثوق الدوله" از سر خیرخواهی و صلاح ایران آن قرارداد را امضا کرد و جای سرزنش ندارد!
.
.
بله تاریخ برای عبرت است و نه تکرار، مقایسه ادوار و قراردادها بدون در نظر گرفتن شاخص و شرایط باعث مغالطه میشود. در ترکمانچای ایران در موضع ضعف بود، اوج ضعف نظامی، طرف مقابل در اوج قدرت و یکه تازی، البته آنجا هم سالها جنگ و مقاومت جریان داشت و دو دستی و به سرعت خاک از کشور جدا نشد با این حال حدِ توان امکانات ذهنِ عباس میرزا و سایرین از مصلحین بعد از او غلبه غرب بر شرق بود. انسان شرقی پذیرفت شکست خورده و برای رسیدن به آن "امکانات" ترقیات" یا توسعه باید در ذیل و سایه بزرگتر باشد.
.
اینکه کارگزار جمهوری اسلامی
کسانیکه باید مدافع منافع ملی در عرصه سیاست خارجی باشند اینگونه می اندیشند، جای غصه دارد. حتی اگر بقول امروزی ها مانند وثوق الدوله دلسوز باشند.
صفتِ مصدق زمانه کجا! وثوق الدوله کجا!
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory