فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تحلیل گفتگوی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت عید سعید قربان
🎥 حضرت آقا: یکی از حوادث پر جاذبه، دلبستگی ها و دلخوشی هام دیدار های با مردم بوده همیشه
🔹قرار بود بخاطر محرومیت از دیدار با مردم این برنامه را با خدمتگزاران وادی سلامت و کمک مومنانه و اینها [ تصویری] داشته باشیم
🔸که بخاطر مصوبه ستاد ملی کرونا اون رو تعطیل کردیم
✍صدای ایران:
🔹اولا- خدا را شاکریم که [برخلاف دیگر آقایان که دلخوشی هایشان سفر به کیش، آنتالیا، استرالیا، آمریکا و... هست] دلخوشی رهبر انقلاب دیدار های مردمی است و بابت نعمت داشتن چنین رهبری واقعا خرسندیم و کاش قدرش را بدانیم
🔸دوما- حضرت آقا قرار بود با جهادی ها و خدمتگزاران وادی سلامت و کمک مومنانه دیدار داشته باشند که این نشان دهنده اهمیت بسیار بالای این موضوع هست که نباید نادیده گرفته شود
🔹سوما- حضرت آقا همچنین عنوان کردند که بخاطر مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا این دیدار لغو شده که این نیز نشان دهنده اهمیت عمل به مصوبات این ستاد هست که انقلابیون و مردم هم باید به تبعیت از مرجع تقلید و رهبر انقلاب به این مصوبات [ چه در محرم چه غیره] اهمیت ویژه ای بدهند و بدهیم.
🔴 شأن و زیّ طلبگی چیست❓
🔹 روحانیت دارای قداست است. مردم به من و شما که نگاه میکنند، به خاطر لباسمان، شأنمان و شغلمان، حساب خاصی برای ما باز میکنند و یک تقدسی قائلند. بعضی از گناهانی که خودشان میکنند، خیال میکنند ماها نمیکنیم؛ بعضی از کارهای خیری که خودشان انجام نمیدهند، خیال میکنند ما انجام میدهیم؛ خیال میکنند ماها دائم در حال ذکر الهی و توجه به پروردگار - که غالباً از آن غفلت میشود - هستیم؛ یک چنین تصوراتی دربارهی ما دارند. البته این تصورات را نباید تقویت کرد.
🔹 امام سجاد (سلاماللَّه علیه) در یکی از ادعیهی صحیفهی ثانیهی سجادیه از خدای متعال شش چیز میخواهد، که یکیاش این است: «و لبّاً راجحاً»؛ باطنم از ظاهرم بهتر باشد. ماها در این زمینه گرفتاریم. باید باطنمان از ظاهرمان بهتر باشد. این قداست را چگونه حفظ کنیم؟ حفظ قداست با سلامت مالی، سلامت اخلاقی و حفظ زیّ طلبگی است. نمیگوییم عبای پاره به دوشمان بیندازیم؛ معنای زیّ طلبگی این نیست. معنایش این است که در دنیاطلبی مثل دنیاطلبان عمل نکنیم؛ هر چه هوس کردیم، بخواهیم.
🔹 من قبلها روایتی دیدم که هر کس هر چه دلش خواست بپوشد، هر چه دلش خواست بخورد و هر مرکوبی که دلش خواست سوار شود، این شخص پیش خدای متعال ملعون است. این شأن پولدارها و پولپرستهاست. ما هم فلان چیز را هوس میکنیم، اما حالا پول نداریم، بهمجردی که پول گیرمان آمد، فوراً میرویم آن را تهیه میکنیم؛ منتظریم که از این صد جزء اشرافیگری، وقتی این یک جزئش فراهم شد، نود و نه جزء دیگر را هم در فرصتهای دیگر همینطور بتدریج فراهم کنیم. این شأن طلبگی نیست. شأن طلبگی این است که انسان یک زیّ متوسطی همراه با قناعت، سلامت مالی و سادگی به طور نسبی برای خودش نگه دارد. سلامت اخلاقی، خیلی مهم است. آن وقت قداست حفظ خواهد شد.
حضرت امام خامنهای(مدظله العالی)
۱۳۸۵/۰۸/۱۷
📩 #طلبگی
📩 #روحانیت
📩 #زی_طلبگی
📩 #شأن_طلبگی
📩 #سلامت_اخلاقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🤲 از امیرالمؤمنین سلام الله علیه درخواست کنیم، التماس کنیم اجازه دهد، قدمی در راه ولایتش، برداریم.
✅ #غدیر
#حامد_کاشانی
#ادب_وآداب_قرآنی ١٠
🔆 «الَّذينَ يُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ في سَبيلِ اللَّهِ ثُمَّ لا يُتْبِعُونَ ما أَنْفَقُوا مَنًّا وَ لا أَذىً لَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»
🔆 «كسانى كه اموال خود را در راه خدا انفاق مىكنند، سپس به دنبال انفاقى كه كردهاند، منت نمىگذارند و آزارى نمىرسانند، پاداش آنها نزد پروردگارشان (محفوظ) است؛ و نه ترسى دارند، و نه غمگين مىشوند.»
📔 سوره مبارکه بقره، آیه ۲۶۲
❇️ *آیه اشاره زیبایی به نیت انفاق و عملکرد پس از آن دارد.*
🌀 ۱- انفاق باید فی سبیل الله و جهت رضای خداوند انجام شود.
🌀 ۲- نبايدهیچ منت و اذیتی از سوی انفاقکننده به انفاق شونده صورت گیرد.
🌀 ۳- اگر انفاق خالصانه و برای رضای خداوند و بدون منت و اذیت انجام شود علاوه بر درک لذت حضور در محضر الهی پاداشی مخصوص انفاق کننده خواهد داشت. تاکید اين پاداش بدین معناست که جوایز یا عمومی و جمعیاند مانند هدایایی كه برای عدهای يك شكل تهیه میشود و یا هديه خاص است که به فراخور هدیهگیرنده تهیه میگردد. پاداش انفاقکننده از قسم دوم است.
🌀 ۴- اثر انفاق خالصانه بدون منت و اذیت، امنیتی بدون ترس و وحشت و بدون حزن و اندوه را در پی دارد.
🌀 ۵- در کار بدون منت، فرد خود را فاعل خیرات خویش ندیده بلکه خدا را فاعل علی الاطلاق میداند. و برای عملی که انجام شده توقعی از هیچ کس نداشته انتظار جبران و یا تشکر ندارد زیرا فاعل خیرات خداوند است و بندگان فقط نقش واسطه فیض را ایفاء مینمایند.
🌀 ۶- اگر انفاقکننده نسبت به گذشته و یا آینده خود نگران بوده و ناآرام است انفاق او خالصانه نبوده و اثری راکه بایدبه دنبال داشته باشد، ندارد.
🌀 ۷- انفاقکننده خود را مستحق پاداش الهی نمیبیند زیرا آیه فرموده «لهم اجرهم نفرموده فلهم اجرهم». فلهم اجرهم بدین معناست که پاداش الهی طلبی است که از خداوند داشته است. انفاقکننده هرگز از خداوند طلبکار نبوده خود را مستحق دریافت هیچ اجری نمیداند.
🌀 ۸- در بسیاری از مواقع افراد با خداوند درگیر هستند، زیرا خود را طلبکار مطالبات خویش میدانند. در حالیکه همه خیرات از سوی حضرت حق است و خداوند با فضل و کرم خویش بندگان را واسطه خیرات قرار میدهد، بنابراین هیچکس مستحق ثواب نبوده و اجر و پاداش الهی، فضل و رحمتی است که شامل بندگان میگردد.
20.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🌺#عید_غدیر، عید الله اکبر 🌺
✅در کلام امام خامنه ای
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 امام جمعه بغداد: عصر امام خامنه ای عصر پیروزی و پایان شکست هاست
حریمداری در مجازآباد
👨👩👧👦 چگونه از حریم خانواده و همسر در فضای مجازی مراقبت کنیم؟
قبل از اینکه اینترنت از طریق گوشیهای هوشمند به دست بیشتر ما برسد، باید سبک زندگی مجازی و خصوصا تعهد در فضای مجازی را میآموختیم. اما هیچوقت برای یادگیری دیر نیست. در این یادداشت نکاتی در مورد تعهد و حفظ حریم خانواده در فضای مجازی بیان میکنیم.
1⃣ مراقبت اخلاقی را جدی بگیرید
وقتی در فضای مجازی مطالب همسرتان را میخوانید و علاقهمندیهایش را میبینید ممکن است به مرور متوجه تغییراتی در او شوید. این وظیفهی شما به عنوان نزدیکترین محرم اوست که اگر به راه نادرستی میرود، آگاهش کنید. رهبر گرانقدرمان میفرمایند: «زن اگر میبیند شوهرش در معاملات بد افتاده، در رفیقبازیهای بد و معاشرتهای بد افتاده، یا مرد میبیند زنش افتاده در بعضی تجملپرستیهای غلط یا ولنگاریهای غلط، نباید بگوید: حالا او خودش است. نه! شما هر کدام نسبت به هم وظیفه دارید. باید همت خود را متمرکز کنید. زن و مرد میتوانند بر روی هم اثر بگذارند (3/8/1379).».
قرار نیست مثل نگهبان یا آقا بالاسر تعقیبش کنید؛ مثل یک رفیق دلسوز هوایش را داشته باشید.
2⃣ همیشه و همه جا متعهد بمانید
اگر اعتماد از خانواده برود، سنگ روی سنگ بند نمیشود. چیزی که اعتماد بین همسران را میسازد، وفاداری و تعهد است. حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه توصیه میکنند: «اگر میخواهید محبت طرف مقابلتان به شما زیاد باشد، وفاداری کنید، حس اعتماد او را جلب کنید. یکی از چیزهایی که محبت را در خانواده به کلی به هم میریزد، بیاعتمادی زن و شوهر به همدیگر است (19/7/1379).».
یکی از مصادیق تعهد در فضای مجازی این است که از تمام ارتباطات و فعالیتهایی که میدانید همسرتان را ناراحت میکند، بپرهیزید؛ حتی اگر مطمئن باشید او هرگز باخبر نمیشود!
3⃣ حسادت و غیرت همدیگر را تحریک نکنید
احتمالا یکی از صفحاتی که همسرتان مشتاقانه پیگیری میکند صفحهی شما و فعالیتهای شما در فضای مجازی است. مراقب لایکها و کامنتهای خود باشید. شاید به زعم خودتان حرف خاصی برای صاحب یک مطلب ننوشته باشید، اما آن جمله همسرتان را دلگیر کند و غیرت یا حسادتش را برانگیزد. در انتخاب عکس پروفایل دقیق و حساس باشید؛ عکسی را که میدانید همسرتان نمیپسندد قرار ندهید.
رهبر فرزانهمان میفرمایند: «من همیشه به مردهای جوان توصیه میکنم، که در معاشرت با نامحرم و حتی محارم، کاری نکنید و حرفی نزنید که زنان خود را وادار به حسادت کنید. به دختران جوان هم سفارش میکنم، که در برخورد با مردهای بیگانه، کاری نکنید و حرفی نزنید که حس حسادت و غیرت شوهرانتان را تحریک نمایید. این حسادتها بدبینی میآورد و پایههای محبت را سست میکند و از ریشه میسوزاند (10/9/1379).».
مراقب باشید به خاطر آدمها و فعالیتهای مجازی، محرمترین فرد زندگی واقعیتان را دلزده و رنجیدهخاطر نکنید.
4⃣ چشمتان را درویش کنید
فضای مجازی بیدر و پیکر است و بعضی افرادش بیبند و بار. پس مراقب نگاهتان باشید و به هر چیزی آلودهاش نکنید. شاید این آلودگی در حد کلیک روی عکس پروفایل یک نامحرم و تماشای آن باشد یا ورود به صفحهی او و دید زدن تمام عکسهایش! دینمان ما را به نگه داشتن نگاه توصیه میکند تا به هر طرفی کشیده نشویم و نسبت به همسرمان وفادار بمانیم.
رهبر عزیزمان میفرمایند: «اینکه اسلام آن قدر گفته است که چشمتان را ببندید، به نامحرم نگاه نکنید... به زن یک جور گفته و به مرد یک جور دیگر گفته، برای این است که وقتی چشم به یک طرفی رفت، آن وقت بخشی از سهم آن کسی که همسر شماست، آن طرف خواهد رفت. حالا چه شما مرد باشید و چه زن باشید، فرقی نمیکند. یک قسمتی میرود آنجا. وقتی اینجا کم گذاشتی، محبت ضعیف خواهد شد. محبت که ضعیف شد، بنای خانوادگی متزلزل میشود (17/2/1375).».
5⃣ فریب ظواهر را نخورید
فضای مجازی است و دروغ و دغلهایش. اما شما تحت تأثیر این دروغها زندگیتان را تلخ نکنید. تصاویر زیبا و خوشآب و رنگ زندگیهای لوکس فریبتان ندهد. خیلیهایشان به صورت اجارهای یا رایگان به دست منتشرکنندهی عکس رسیده است! زیباییها و جذابیتهای ظاهری افراد این سؤال را به ذهنتان نیاورد که «پس من یا همسرم چرا این شکلی هستیم؟!». پشت این عکسهای «همین الان یهویی» ساعتها آرایش و صحنهآرایی جا خوش کرده.
حتی اگر تمام امکانات و زیباییهایی که میبینید واقعی باشند، باز هم ارزشش را ندارد که برای به دست آوردن مقداری از آنها زندگی خودتان و همسرتان را تلخ کنید و خودتان را تحت فشار بگذارید.
6⃣ همه را در جریان نگذارید
حریم خانه و خانوادهی خود را پاس بدارید و از گوشه و کنار زندگی، تفریحات، سفره و... خود عکس منتشرنکنید. واقعا لازم نیست همهی اتفاقات و داشتههایتان را مستندسازی و منتشر کنید تا دیگران ببینند و در موردشان نظر بدهند.
شاید همسرتان هم ترجیح بدهد وضعیت خانه، زندگی و خورد و خوراکتان به سمع و نظر تمام اهالی فضای مجازی نرسد و همه خبردار نشوند که چه کم و کسرهایی دارید!
#تحریریه_ریحانه
#پرونده_ازدواج