شما آقایانی که این عمامه را سرتان گذاشتید، از لحاظ مادّی و فیزیکی، چند سیر بیشتر جِرم وثقل ندارد. البته بعضی از عمامهها الان که من دست میزدم، خیلی سفت و وزندار بود؛ اما بعضی از آنها اینطور نبود. خود عمامه، یک چند متر پارچه است که اگر در ترازو بگذاریم، چند سیری بیشتر نمیشود؛ اما ثقل معنوی این عمامه خیلی زیاد است. حقیقتاً یک گردنِ کلفت وقوی معنوی لازم دارد که بتواند زیر این تاب بیاورد. بعضی از گردنها زیر بار عمامه میشکنند، بعضی هم اصلاً آن قدر تخدیر میشوند که آن بار را احساس نمیکنند. اینها درست نیست. بایستی ما واقعاً از لحاظ معنوی خودمان را قوی کنیم. بنیهی معنوی قوی لازم دارد. ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
بیانات در مراسم عمامهگذاری جمعی از طلّاب
✅حوزه و روحانیت در کلام امامین انقلاب:
☑️ eitaa.com/joinchat/3347382274C754492386c
این لباس، هزار سال است که لباس علم میباشد. نمیگوییم که فقط علما این لباس را داشتند؛ نه، هزار سال است که زىّ اهل علم در روحانیت شیعه، از زمان شیخ مفید و شیخ طوسی تا حالا، محور و مرکز امید مردم برای امور بوده است. یکی از آنها عبارت از تبیین مسایل دینی است. یعنی مردم در طول این هزار سال، همواره از علمای دین توقع داشتند که برایشان مسایل اسلامی را تبیین کنند. ۶۸/۱۰/۲۶
✅حوزه و روحانیت در کلام امامین انقلاب:
☑️ eitaa.com/joinchat/3347382274C754492386c
📢 میرزا کوچکخان یک روحانی بوده است
🔻 رهبرانقلاب: میرزا کوچک - همین طور که اشاره کردید - یک روحانی است، یک طلبه است. البتّه من شنیده بودم، نقل شد برای ما از سالها پیش که ایشان مرحوم میرزای شیرازی را درک کرده، لکن خیلی باورکردنی نیست.
🔸️ این را مرحوم پدرم نقل میکرد از مرحوم آ سیّد علیاکبر مرعشی - که شوهر خواهر پدر ما بود، یعنی باجناق مرحوم شیخ محمّد خیابانی بود - که او از بزرگان علمایی بود که منزوی بود در تهران؛ او گفته بود که #میرزا_کوچک درس میرزا را درک کرده.
🔹️ به نظرم نمیآید این خیلی قابل تأیید باشد، زیرا که سنّ میرزا کوچک در وقتی که میرزای شیرازی از دنیا رفته، چهارده پانزده سال بیشتر نبوده، بعید به نظر میرسد که ایشان توانسته باشد درک کند مرحوم میرزای شیرازی را؛ لکن در اینکه طلبه بوده، در اینکه روحانی بوده، هیچ شکّی نیست؛ در حوزهی خودِ رشت، بزرگانی هم در آن وقت بودهاند که میتوانسته از آنها استفاده کند، در این هیچ تردیدی نیست.
🔺️ بنابراین منشأ حرکت میرزا کوچک خان یک منشأ صددرصد دینی و اعتقادی است. ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
🔍 #پیشنهاد_مطالعه| بیانات رهبرانقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت میرزا کوچکخان جنگلی را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=21663
#بسته_توییت #زنونابین
⏪ زنونابین یعنی؟
- یه ملتو اسکل کردم به ریششونم میخندم. هار هار هار
⏪ ای بسا خنده که از گریه غم انگیزتر است
#زنونابین
⏪ آقای روحانی
۹۵۵۰۰۰ شغل سالیانه چی شد؟
روحانی: زنونابین
جان؟ ریشه کن شدن فقر چی شد؟
زنونابین
آقا؟ آقا؟؟ حقوقهای معوقه اداره و شرکتها چی میشه؟
زنونابین
خدایا این این چی میگه؟
⏪ کار ندارم مکان مسجده یا حسینیه .
کار ندارم ایشون رئیس جمهوره و مجتهد عضو مجلس خبرگان رهبری
کار ندارم که تمسخر شب اول قبر رو کسی دیگه می کرد چه بلایی سرش می اومد.
فقط خواستم بگم : مراجع محترم نگاه کنید و نگاه کنید و نگاه...
⏪ از روحانی میپرسن چرا جوک #زنونابین تعریف میکنی!؟
میگه من که نتونستم کاری واسه مملکت انجام بدم حداقل میتونم جوک که تعریف کنم!
⏪ رامبد جوان بايد همين الان رسما روحاني را دعوت كنه خندوانه
به نظرم روحاني تنها استعدادش توو اجراي استندآپه و لاغير
اصن به نظرم اشتباهي رئيس جمهور شده
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی:
خدا رحم کرد من رئیس جمهور نشدم که دلار پنج هزار تومان بشود!
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی:
▪️ماهیت جنبش دانشجویی عدالتخواهی است.
▪️اصلاح گری همواره در نگاه جنبش دانشجویی است و اگر نقصی ببیند همواره از در نقادی در می آید
▪️این خصلت دانشجویان است که اگر نقصی ببینند، برنتابند و عکس العمل داشته باشند.
▪️حضور دانشجویان همواره امیدآفرین است، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره دانشگاه به عنوان جایی که دغدغه انقلاب را دارد، میشناسیم.
▪️وی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان که پرسیده بود:
«فکر میکنید اگر رئیس جمهور میشدید، وضع کشور بهتر از این بود؟» خاطرنشان کرد: خدا رحم کرد که من رئیس جمهور نشدم که دلار پنج هزار تومان بشود.»
سلام. باتوجه به طبع سرد انواع برنج های ایرانی وخارجی وردی حاصل از آن که منجر به سردی کل بدن میشود پیشنهاد ما به شما برنج عنبر بو با مزاج گرم است. 👆👆👆👆👆
مزایای برنج عنبر بو ( برنج محلی خوزستان)
در یک نگاه:
.
تمام دانه ارگانیک
.
#خوش_پخت
.
#خوش_عطر
.
#خوش_طعم
.
#طبع_گرم
.
#قیمت_مناسب
.
با افتخار : #تولید_ملی
.
جهت سفارش، اطلاع از قیمت و خرید جزئی
و عمده با شماره زیر تماس حاصل نمایید
09305386140 میرزایی
.
#عنبر_بو #خوزستان
#کالای_ایرانی #تولید_ملی
#مشهد
💢انقلاب با ما چه کرد؟
آیا میدانستید ⁉️
🔘تا قبل از سال ۱۳۵۷ حدود نیمی از جمعیت کشور بی سواد بودند، برای همین بعد از انقلاب اسلامی، یکی از اولین اقدامات نظام، تشکیل نهضت سواد آموزی بود تا بصورت جهادی عقب ماندگی های تاریخی ملت ایران در این زمینه را جبران کند.
▪️در زمان پهلوی با وجود اینکه ۵۰ درصد مردم باسواد بودند اما سطح علمی کشور بسیار پایین بود تا حدی که ایران نتوانسته بود در هیچ یک از المپیادهای جهانی که از سال ۱۳۳۷ در دنیا آغاز شده بود، مدالی کسب کند.
☀️اما رویکرد جهادی و سیاستگذاری های نظام جمهوری اسلامی باعث شد سطح علمی کشور با سرعت بسیار زیادی رو به فزونی بگذارد بنحوی که در این ۴۰ سال، بیش از ۶۰۰ مدال رنگارنگ در المپیاد های جهانی نصیب ایران شده است.
✨و همچنین ایران توانست در سال های اخیر، از نظر سرعت رشد علمی، در جایگاه اول جهان قرار بگیرد.
☝️جمهوری اسلامی ایران در شرایطی توانسته به این جایگاه پر افتخار دست یابد که برخلاف دوران پهلوی، چهل سال در شرایط تحریم و فشار قرار داشته و هشت سال از حیاتش را نیز درگیر یک جنگ تحمیلی خانمان برانداز بوده است.
📚منابع:
#ضد_شیمیایی
#انتشار_پیشرفتها
#پیشرفت_ایران
ارسال شده از سروش:
اطلاعیه............ 🔊🔊🔊
باسلام خدمت شما دوستان وهمراهان همیشگی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
به اطلاع شما عزیزان می رسانم جلسه هفتگی ماکمافی السابق با حضور استاد عزیز خانم توانا برگزار میشود .💐💐💐💐💐
زمان:دوشنبه هرهفته ساعت 6عصر
مکان:فلسطین 26چهارراه اول سمت راست داخل میلان سمت چپ قطعه دوم منزل کرم زاده.
باموضوع:سبک زندگی اسلامی براساس صحیفه سجادیه(دعای هشتم)
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
منتظر قدوم سبز شما عزیزان هستیم
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔺آیت الله مکارم شیرازی(۹۷/۴/۵): #FATF در تضاد با قوانین اسلامی و مخالف منافع مسلم ماست
🔺دکتر روحانی(۹۷/۹/۱۹): میگویند اگر فلان #کنوانسیون امضا بشود اسلام از دست میرود! تو از #اسلام چه میفهمی؟!
🔸جسارتاً کسانیکه بعد از نامه آیتالله یزدی به آیتالله شبیری زنجانی، داعیهدار و نگران حرمت #مراجع شده بودند آیا نظری در این مورد ندارند؟!
⭕️برادران و خواهران عزیز؛
🔻هر چه انتخاب کرده اید برای خودتان انتخاب کرده اید...انتخاب خوب شما به خودتان برمی گردد...اگر هم انتخاب بدی از آب دربیاید، بدی اش به شما برمیگردد..
🔻بشناسید و انتخاب کنید...
🔻گفته بودن یا نگفته بودند؟؟
#دولت_بنفش
✡ تغییر «ریک بلین» (شخصیت اصلی فیلم کازابلانکا) و تبدیل او به یک مبارز عملگرا در انتهای فیلم را میبایست در راستای تجلّی فردگرایی لیبرالهای آمریکایی و بهمثابه تغییر رفتار این کشور در مقطع حساس جنگ جهانی دوم ارزیابی نمود، مقطعی که ایالات متحده آمریکا به کمک متحدانِ اروپاییِ خود شتافت و با دفع تهدید نازیها، سعی نمود تا زندگی فردگرایانه و سبک زندگی آمریکایی را به جهانیان حقنه نماید!
✡ فردگرایی اخلاقی در عصر کازابلانکا (2)
🎯 تجربهای چهلساله از #لیبرالیزاسیون_دولتی (قسمت سوم)
1⃣ اگر چه #فردگرایی (Individualism) و اصالت بخشیدن به فرد، در فلسفه سیاسی و اقتصادی، با نظریات فیلسوفانی همچون «توماس هابز» و «آدام اسمیت» تبیین و شناخته شد، اما در واقع این صنعت سینمای غرب و بالاخص سینمای #هالیوود است که به تبیین شاخصههای فردگرایی در جوامع لیبرال مبادرت میورزد.
2⃣ بهعنوان نمونه، #کازابلانکا (Casablanca) اثر سینمایی شاخصی است که در طی جنگ جهانی دوم و در اوج دوران «نبرد آتلانتیک» یعنی در سال ۱۹۴۲م ساخته شد و پردهی نقرهای سینما را به تسخیر خود درآورد؛ فیلمی تبلیغاتی برای ایالات متحده آمریکا که طی آن هالیوود توانست از همان ابتدای فیلم سخن از نگاه حسرتبار اروپایِ دربند به آمریکای آزاد و #سبک_زندگی_آمریکایی را به مخاطبان خود حقنه نماید!
3⃣ در پایانِ فیلم نیز، شخصیت اصلیِ فیلم یعنی «ریک بلین» با بازی شاخصِ #هامفری_بوگارت (Humphrey Bogart) را بهعنوان نماد ایالات متحده، در قامت #منجی و نجاتدهنده برای اروپا میبینیم كه بهواسطهی او، «ویکتور لازلو»، رهبر جنبش پایداری چکسلواکی که نازیها همهجا دربهدر به دنبالش هستند، از چنگال نازیهای خونآشام نجات مییابد!
4⃣ کازابلانکا بهصورت کاملاً واضحی اقدام به بسط و ترویج «سبک زندگی آمریکایی» میکند و در این میان با برجسته نمودن #اصالت_فرد (Individualism) سعی میکند تا بهرهجوییِ ممدوح و بیاعتناییِ مثبت به هر نوع ایدئولوژی و عقیدهی جمعباورانه را در سبک زندگیِ تراز و آرمانیِ انسان آمریکایی ترسیم کند و با اصل قرار دادن موضوعِ فردیّت، ارزش روابط اجتماعی را نه بر پایهی یک آرمان اجتماعی، بلکه بر پایهی ارتباط نزدیک افراد ترویج نماید.
✍ نویسنده: م. شاهحسینی
✡ فردگرایی اخلاقی در عصر کازابلانکا (3)
🎯 تجربهای چهلساله از #لیبرالیزاسیون_دولتی (قسمت سوم)
1⃣ ارتباطی که در فیلم #کازابلانکا بر بستر عشقِ مثلثی ریک بلین و ویکتور لازلو به همسر ویکتور، یعنی «ایلسا لاند» (Ilsa Lund) ظهور و بروز مییابد، سبب میشود تا دو دیدگاه «فردگرا»ی ریک و «جمعگرا»ی ویکتور با یکدیگر مشارکت نمایند. البته مشاركتی نه بهمنظور پیگیری یک آرمان مشترک اجتماعی، بلکه بهسبب ارتباط نزدیک افراد و گرهخوردنِ علایق ریک و ویکتور بر شخصیت زن محور داستان که بهعنوان بهرهی عاشقانهی ریک بلین در زندگی فردگرایانهاش معرفی میشود.
2⃣ پس اگر چه «ریک بلین» فردگرا، در ظاهر با فداکاریِ خود، طرز فکرِ جمعباورانهی «ویکتور لازلو» را از چنگال نازیها نجات میدهد، اما در واقع فیلم سعی میکند تا ماهیت این فداکاری را نه در پذیرش طرز فکرِ جمعگرا، بلکه در اصالت بخشیدنِ افراطی به بنیانهای فردیّت و ظهور و بروز عشق مثلثی و عمیق ریک به «ایلسا لاند» معرفی نماید!
3⃣ «ایلسا لاند»ی که اگرچه در حال حاضر همسر «ویکتور لازلو» است اما در واقع عشقِ اول و اصلیِ «ریک بلین» بوده و در حال حاضر ضمن حفظ علایقِ خود به ریک، به هیچ عنوان آرمانهای شوهرش را تایید نمیکند و به نمودی از #سبک_زندگی فردگرایانه و بهرهی اصلی ریک در زندگی مبدل گردیده است.
4⃣ از این جهت، تغییر «ریک بلین» و تبدیل او به یک مبارز عملگرا در انتهای فیلم را میبایست در راستای تجلّی #فردگرایی لیبرالهای آمریکایی و بهمثابه تغییر رفتار این کشور در مقطع حساس جنگ جهانی دوم ارزیابی نمود، مقطعی که ایالات متحده آمریکا به کمک متحدانِ اروپاییِ خود شتافت و با دفع تهدید نازیها، سعی نمود تا زندگی فردگرایانه و #سبک_زندگی_آمریکایی را به جهانیان حقنه نماید و در این میان پلان پایانی کازابلانکا و ارائهی وجههی #مسیحگونه از «ریک بلین» را میتوان اوج این تصویرسازی قلمداد نمود.
✍ نویسنده: م. شاهحسینی
🔴 یعنی به اندازه رئیس جمهور فرانسه هم تعصب ندارید؟!
1️⃣ مدتی است که کشور به اصطلاح آزاد و مهد تمدن اروپا یعنی فرانسه درگیر حوادث مربوط به تجمعات افراد موسوم به جلیقه زردها در اعتراض به سیاست های موافق با نظام سرمایه داری این کشور مانند وضع مالیات بر سوخت و ... می باشد. پس از شدت گرفتن اعتراضات و عدم توانایی پلیس این کشور در کنترل معترضین, به دستور رئیس جمهور فرانسه, ارتش این کشور نیز به یاری پلیس آمده و خیابان های شهر پاریس را به پادگانی نظامی تبدیل نموده است.
2️⃣ در اوج اغتشاشات دی ماه 96, امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه, در تماس تلفنی با آقای روحانی رئیس جمهور کشورمان, ضمن دخالت آشکار در امور داخلی کشورمان, ایشان را به خویشتنداری در برابر فتنه گران و متعرضان به امنیت ملی کشور, توصیه می نماید و آقای روحانی نیز نه تنها این اقدام ماکرون را محکوم و سرزنش نمی کند بلکه با کمال تعجب به ارائه گزارش در زمینه مسائل آن زمان پرداخته و در جمله ای تأمل برانگیز به رئیس جمهور فرانسه, از خلع سلاح کردن پلیس کشورمان در مصاف با فتنه گران و دشمنان امنیت نظام خبر می دهد!
3️⃣ حال سوال اساسی این است که چرا جناب آقای روحانی, طبق سیاست اصل متقابل, اقدام آن زمان رئیس جمهور فرانسه را در زمان اعتراضات اقشار آسیب پذیر این کشور در زمان فعلی جبران نکرده و در تماس با ماکرون, خواستار خویشتنداری پلیس فرانسه در برابر معترضان نمی شود؟ به راستی چرا دولت محترم و وزارت امور خارجه, اعتقادی به سیاست برخورد متقابل با سایر کشورها نداشته و ترجیح می دهند خم به ابروی آن ها نیاورند؟ اقداماتی همچون اعلام موضع دوستی با عربستان در اوج تهدیدها و اقدامات خصمانه این کشور علیه ایران, لبخندزدن در برابر سخنان تحقیرآمیز مقامات آمریکایی همچون نیرنگ باز خواندن DNA ایرانیان, عدم پاسخ متقابل به رئیس جمهور فرانسه و ... در راستای کدام سیاست دولت آقای روحانی تعریف می شود؟
4️⃣ و در نهایت سوال اساسی این است که رئیس جمهور فرانسه با خطرناک دیدن اوضاع کشورش و ناتوانی پلیس در کنترل معترضان, نیروهای ارتش را نیز به معرکه درگیری وارد نموده است. حال سوال از جناب آقای روحانی این است که آیا جنابعالی حتی به اندازه رئیس جمهور کشور استعمارگر فرانسه نیز نسبت به نظام و کشور خودتان, حساسیت و تعصب ندارید که نیروهای پلیس کشور خودتان را دست خالی به مصاف مخلان ضدامنیت و آرامشی همچون اعضای گروهک منافقین در حوادث دی ماه 96 و اغتشاشگران به اصطلاح دراویش خیابان پاسداران فرستاده و از این امر به عنوان یک افتخار برای خود یاد می کنید؟
✡ فردگرایی اخلاقی در عصر کازابلانکا (1)
🎯 تجربهای چهلساله از #لیبرالیزاسیون_دولتی (قسمت سوم)
1⃣ همانگونه که در قسمت اول این مقاله به استحضار رسید، #لیبرالیسم (Liberalism) روشی است که مبتنی بر آن، فرد در انجام امور خود از آزادی مطلق برخوردار بوده و با اعتقاد کامل نسبت به مباح بودن تمامی امور و شئون زندگی، رویکرد خود را مبتنی بر #اباحهگری تنظیم مینماید و در این مسیر هیچ امر و نهیی را در زندگی برنمیتابد و هیچ واجب و حرامی را مشروع نمیانگارد.
2⃣ موضوعی که با اصول فکری ویژه و مبانی شاخصی شناخته میشود که شاید اصلیترین و مهمترین آن را بتوان #فردگرایی (Individualism) و اصالت بخشیدن به فرد دانست، که پیش از این و در قسمت دوم این مقاله، سعی شد تا برخی از جوانب این تفکر بررسی شده و مشخص شود که مبتنی بر نظریهی فردگرایی، فعل و انفعالهایی که میان انسانها صورت میگیرد، از ماهیتی واقعی برخوردار نبوده و شکلگیری جوامع و اجتماعات انسانی، مرکبِ واقعی محسوب نمیشود.
3⃣ این اساس، همهی پدیدههای اجتماعی را موضوعاتی قابل تبیین و همراه با توجیههایی روانشناسانه تبیین مینماید و در مجموع سبب میشود تا فرد بر مسندی طاغوتی نشسته و ادعای خدایی نماید و منفعت خویش را بر مصلحتِ وحیانیِ جامعهی بشری رجحان بخشد.
4⃣ بهعبارت دیگر، مسلک #لیبرال (Liberal)، نخست فرد را بر جمع مقدم میدارد و با اصالت بخشیدن به فرد (Individualism)، معتقد میگردد که جامعه بهخاطر فرد بهوجود آمده نه فرد برای جامعه و در نتیجهی این تصور است که پذیرش هرگونه ساختارهای جمعیِ از پیش بر جا مانده، همانند مذهب، خانواده، قومیت و آیینها و در مجموع سنتهای اجتماعی، اموری فاقد ارزش تلقی میشوند که اسباب استیلای تام بر فردیت انسانها را محقق و آزادی مطلق آدمی را مخدوش میسازند!
✍ نویسنده: م. شاهحسینی
بازنشر بدلیل تکرار سوال
⁉️متن شبهه:👇👇
👈سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
▫️۲۶۰ میلیارد (صفحه ۱۷۴)
👈وزارت جهاد کشاورزی
▫️۱۶۷ میلیارد (صفحه ۵۶۹)
👈وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
▫️۱۶۲میلیارد (صفحه۵۸۶)
👈سازمان اورژانس
▫️۱۵۰ میلیارد (صفحه ۵۲۸)
👈سازمان بازرسی کل کشور
▫️۱۲۸ میلیارد_صفحه ۶۰
(از ارگان های حیاتی هر نظام!)
👈جمعیت هلال احمر
▫️۱۲۵ میلیارد (صفحه ۵۳۵)
👈وزارت صنعت،معدن و تعاون
▫️۹۷ میلیارد (صفحه ۵۹۳)
👈وزارت راه و شهرسازی
▫️۸۱ میلیارد (صفحه ۵۷۸)
👈سازمان محیط زیست
▫️۵۷ میلیارد (صفحه ۵۵۵)
👈ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
▫️۴۲ میلیارد (صفحه ۵۳)
👈سازمان غذا و دارو
▫️۳۳میلیارد (صفحه ۵۲۹)
👈سازمان امور شهرداری ها و دهیاری های کل کشور
▫️۲۱ میلیارد (صفحه ۴۲)
👈برنامه تامین دارو
▫️۱۶میلیارد (صفحه۵۳۰)
👈سازمان امور دانشجویان
▫️۱۱میلیارد (صفحه ۱۷۱)
👈سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور
▫️۱۱ میلیارد (صفحه ۵۱۷)
👈مرکز خدمات حوزه علمیه
(خدمات به روحانیون و طلاب!)
⛔️ ۶۰۰ میلیارد_صفحه ۱۹۶
👈شورای عالی حوزه های علمیه
⛔️ ۴۴۰ میلیارد _صفحه ۱۸۴
👈 جامعه المصطفی العالمیه
⛔️۳۰۰میلیارد_صفحه ۲۰۱
👈حق بیمه طلاب و روحانیون غیرشاغل
⛔️ ۲۹۶میلیارد_صفحه ۱۹۶
👈شورای سیاست گذاری حوزه علمیه خواهران
⛔️ ۲۵۸ میلیارد_صفحه ۲۰۱
👈نهاد رهبری در دانشگاه ها
⛔️۱۲۹میلیارد_صفحه ۱۶۷
((خلاصه شده))
✅ پاسخ :👇👇👇
چند روزی است که رسانه های ضدانقلاب، حمله وسیعی علیه بودجه برخی مراکز حوزوی و فرهنگی و تبلیغی مثل جامعه المصطفی، موسسه امام خمینی(ره)، حوزه های علمیه و.. آغاز کرده اند.
در اینکه برخی از این هزینه تراشی ها نظیر بودجه 5 میلیاردی برای اداره پورتال بیت امام! و.. واقعا چه توجیهی دارد، حرفی نیست. و بازدهی هر یک از این موسسات، مثل دیگر وزارتخانه ها و دستگاههای اجرایی باید مشخص و شفاف باشد..
✔️اما خوب است کهبدانیم:👇👇
🔸 کل بودجه #فرهنگی کشور، تقریبا هزار میلیارد تومان است (یعنی نصف اختلاس تهیه کننده فیلم #شهرزاد !)
📍بخش اصلی این بودجه، سهم #وزارت_ارشاد است؛ برای تغذیه روزنامه های زنجیره ای و فیلمها و کتابهای مبتذل و ترویج کننده لاقیدی در جامعه!!!!
📍اما آیا کشور به بودجه برای تبلیغ دین و مسائل اعتقادی نیاز ندارد؟! حتی کشورهای غیرمسلمان هم برای ترویج مسیحیت، یهودیت، حتی سکولاریسم و ... بودجه تصویب میکنند ومیلیاردها هزینه میکنند، اما آیا ما برای تبلیغ اسلام و تحقیقات دینی نباید هزینه کنیم؟!
📍 تنها یک مثال برای درک نیاز کشور به #بودجه_مذهبی کافی است:
سالانه هزاران #تازه_مسلمان با زحمت و مشقت فراوان، از کشورهای غیرمسلمان به #ایران هجرت میکنند تا #قرآن و معارف شیعی را بطور صحیح و کامل در ایران بیاموزند و.. آیا آنها را به حال خود رها کنیم تا در محیط کفر تنها و بدون پشتوانه علمی باشند؟ تا جذب فرقه هایی چون وهابیت و.. شوند؟! آیا در قبال مسلمانی که به کمک علمی ما نیاز دارد مسئولیتی نداریم؟!
البته که داریم:
دانشگاهی به اسم «#جامعه_المصطفی» در قم، مخصوص آنها تاسیس شده که 30 هزار طلبه از 120 ملیت در آن در حال تحصیل هستند و تاکنون 40 هزار فارغ التحصیل داشته که هر کدام مبلغ مکتب تشیع در کشورهای خودشان هستند. اما تمام بودجه این دانشگاه، 239 میلیارد تومان است. یعنی کمتر از قیمت کاخ شخصی آن وزیر #لواسان نشین و ویلای آن آقای ولنجک نشین.
📍بهتر نیست دو وزارت #بهداشت و آموزش و پرورش که تقریبا نصف بودجه کل کشور را می بلعند، را به مطالبه بگیریم که این وزارتخانه ها با هزینه های درمانی هنگفت، با دانش آموزی که پس از چندین سال درس خواندن، برای زبان یادگرفتن و کنکور و آشپزی و آموزش یک شغل باید راهی آموزشگاههای خصوصی شوند؟ به راستی چرا کسی نمی پرسد این وزارتخانه ها چه بازدهی و چه پیشرفتی دارند؟!
📍وزارت کار ،تعاونو رفاه اجتماعی، وزارت راه وشهر سازی و... با اینهمه بودجه های کلان چه بازدهی قابل قبولی داشته اند؟؟
این وزارتخانه ها که باید پاسخگو باشند در برابر بیکاری جوانان، فقر ، گرانی ، معضلات مسکن وراه وسلامت وبهداشت و.....چرا کسی ازآنها مطالبه نمیکند ، چرا مردم ،آنها را به چالش نمیکشند،
چرا رسانه ها مطالبات مردم را ازآنها بازخواست نمیکنند؟!
📍چرا تنها وقتی که حرف از فقر وبیکاری وگرانی میشود ، انگشت اشاره برخی به سوی اندک بوجه ی فرهنگی ،مذهبی وقرآنی نشانه میرود؟!
✅پس وظیفه آنوزارتخانه ها چیست ؟! نکند فقط حیف ومیل کردن و خدای نکرده چال کردن آنهاست.
📍آگاه باشیم که همه ما در قبال این مسائل مسئولیم ، مسئولیم که باید مطالبه کنیم