eitaa logo
افلاکیان خاکی
171 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
1.8هزار ویدیو
48 فایل
⁦🕊️⁩به نام او♥️⁩📿 گزارش عملکرد عرصه های پایگاه مقاومت بسیج ریحانة النبی (اطهر۴) شهرستان خمین . بلوار شهید صدوقی . مسجدِ حضرت خاتم الانبیاء (ص) @aflakiankhaki
مشاهده در ایتا
دانلود
مقام معظم رهبری درباره درخشش آفتاب وجود حضرت صدیقه طاهره می فرمایند: اگر با یک دید واقع بین و منطقی نگاه کنیم بشریت یک جا مرهون فاطمه زهرا سلام الله علیها است و این گزاف نیست؛ حقیقتی است، هم چنان که بشریت مرهون اسلام ،مرهون قرآن،مرهون تعلیمات انبیا و پیامبر خاتم است.در همیشه ی تاریخ این طور بوده و امروز هم همینطور است و روز به روز نور اسلام و معنویت فاطمه زهرا_سلام الله علیها آشکارتر خواهد شد و بشریت آن را لمس خواهد کرد. همچنین می فرمایند فاطمه زهرا (س) را که میخواهید معرفی کنید آن چنان معرفی کنید که یک انسان مسلمان ،یک زن مسلمان ،یک جوان مسلمان از آن زندگی درس بگیرد؛ در دل خود نسبت به آن مجسمه قداست وطهارت و حکمت و معنویت و جهاد ،احساس خشوع و خضوع و وابستگی کند. این طبیعت انسان است.ما انسان ها تابع و متمایل به کمالیم.اگر بتوانیم کمال را در خودمان ایجاد کنیم ،می کنیم ؛اگرنه آن کسی که صاحب کمال است انسان بطور طبیعی به آن گرایش دارد. حضرت فاطمه (س) مظهر نور و سرور الهی است که سبک زندگی او همواره برای همه انسان های آزاده جهان امید بخش و عزت آفرین است.
عصمت به معنای اجتناب و دوری از گناه و نافرمانی خداوند و احتیاط و احتراز از محل تهمت ،ارتکاب و کردارهای بد،خطا و عصیان و ابتلای به نسیان است. عصمت یعنی پاکدامنی و نا آلودگی به گناه ،نگاه داری نفس از گناه ،بازداشتن خود از گناه.بی گناهی ،عفاف،عفت،خود داری و خویشتن داری. معصومان دارای یک نوع شایستگی اکتسابی از طریق اعمال خویش اند و یک نوع لیاقت ذاتی و موهبتی از سوی پروردگار تا بتوانند الگو و اسوه مردم بوده باشند. مقام عصمت مراتبی دارد و در عرصه حیات بشری چهارده نور واحد الهی از جمله حضرت فاطمه (س) از عصمت مطلق برخوردارند. حضرت فاطمه(س) تنها زن معصوم اسلام است ،نائل شدن آن حضرت به مقام عصمت ثابت میکند که زن نسبت به مرد ناقص الایمان نیست و مرد را بر زن برتری نمی‌باشد و اگر چه هیچ زنی به مرتبه حضرت زهرا نمی‌رسد اما می تواند در مسیر تقرب،طاعت،بندگی و نزدیک شدن به قله عصمت گام بردارد. معصومین همانند ما ، از جنس بشر و انسان هستند و هرگز نباید تصور کرد که آن ها از عالم دیگری آمده اند و در عالم دیگری زندگی می کرده اند.آن ها همانند ما از قوه اختیار برخوردار بوده اند و با اختیار خود به بالاترین کمالات انسانی رسیده اند. نگاه دور از دسترس به آن ها بسیار نارواست؛زیرا انان در کنار برخورداری از مقام عصمت همانند انسان های معمولی به زندگی می پرداختند.در یک کلام ان ها "انسان های مافوق" بودند نه "مافوق انسان ها"
حضرت فاطمه (س) الگویی قرانی ، فرازمانی و نمونه ای جاویدان برای زنان و مردان امروز و تمامی دوران و اعصار تاریخ است و لذا مرد و زن وظیفه دارند تا در حد امکان ،از اهداف بلند آن حضرت بهره ببرند و خود را با سپهر اندیشه های او آشنا کنند‌. امام خمینی (ره) در توصیف مقام کمالی حضرت فاطمه (س) او را تنها الگوی زنان نمی داند بلکه در قالب "تمام نسخه انسانیت" و " تمام حقیقت انسان" هم معرفی می کند و می فرماید تمام ابعادی که برای زنان متصور است و برای یک انسان متصور است در فاطمه زهرا (س) جلوه کرده و بوده است. یک زن معمولی نبوده است،یک زن روحانی، یک زن ملکوتی، یک انسان به تمام معنا انسان، تمام نسخه انسانیت ، تمام حقیقت زن، تمام حقیقت انسان. اگر به زندگی تنها زوج معصوم عالم خلقت یعنی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) توجه کنیم ، علی سیمای مردانه قرآن و تجسم قرآنی همه مزدان عالم و فاطمه، سیمای زنانه قرآن و تجسم قرآنی همه زنان عالم می باشد و بیت علی و فاطمه تجسم حیات طیبه برای همه بشریت است. یکی از ویژگی های بارز الگوهای انسانی، کامل و جامع بودن آن هاست.مقام معظم رهبری ،حضرت فاطمه زهرا(س) را شخصیتی جامع الاطراف دانسته و می فرماید این شخصیت جامع الاطراف فاطمه زهراست.این الگوی زن مسلمان است‌. امام خامنه ای در مورد نیاز الگویی زن معاصر می فرماید زن امروز دنیا الگو می خواهد.اگر الگوی او زینب و فاطمه زهرا (س) باشد کارش عبارت است از فهم درست، هوشیاری در درک موقعیت ها و انتخاب بهترین کارها؛ ولو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز برای انجام تکلیف بزرگی که خدا بر دوش انسان ها گذاشته است،همراه باشد.
ویژگی های اعتقادی حضرت فاطمه (س) ۱_خداباوری(توحید) و اعتماد و توکل بر خداوند در همه امور ۲_خداحاضری و خدا ناظری ۳_تسلیم محض حکم الهی ۴_ذکر و یاد خدا ۵_خدا ترسی و ترس ناپذیری از غیر خدا ۶_داشتن درک و درد دینی ۷_تمسک به قرآن و عترت ۸_امام شناسی و امام محوری ۹_اعتقاد به مهدویت و انتظار فرج و مقابله با انحرافات آن ۱۰_معاد باوری و آخرت گرایی ۱۱_خودشناسی ۱۲_عزت مندی و عزت مداری ۱۳_حفظ کرامت انسانی ۱۴_دور اندیشی و آینده نگر ۱۵_زندگی هدفمند ۱۶_خستگی ناپذیری و سخت کوشی ۱۷_حریّت و آزادگی ۱۸_استقامت و پایداری ۱۹_قاطعیت واستواری در ایمان و اعتقاد
ویژگی های اخلاقی حضرت فاطمه (س) ۱_اخلاص در نیت و عمل و پرهیز از ریا ۲_شیطان شناسی و مبارزه با مظاهر آن ۳_آراستگی به کمالات و فضایل اخلاقی ۴_معنویت گرایی و معنویت افزایی ۵_تقوا وصیانت نفس ۶_پرهیز از دروغ گویی ۷_راست گویی و حقیقت گویی ۸_اجتناب از غیبت ،تهمت و افترا ۹_ایثار،فداکاری و از خود گذشتگی ۱۰_تقدم در اسلام ۱۱_تواضع و فروتنی(دوری از کبر،غرور و عجب) ۱۲_وفای به عهد ۱۳_امانت داری ۱۴_حسن خلق ۱۵_حلم و متانت ۱۶_خوش رویی و خوش رفتاری ۱۷_رعایت ادب و نزاکت ۱۸_زهد،پارسایی و پرهیزکاری ۱۹_سعه صدر و تحمل برای خدا ۲۰_شکر نعمت های الهی ۲۱_صبر،بردباری و شکیبایی ۲۲_عفو،گذشت و چشم پوشی ۲۳_نظم و انضباط در امور ۲۴_وجدان کاری ۲۵_خودسازی و دگر سازی ۲۶_خود محاسبه گری و مراقبت از نفس
این دوتا کتاب به همراه یک سی دی برای آموزش در حوزه حضرت زهرا موجود می باشد برای استفاده از مطالب آن و آموزش آن در گروه ها و حلقه های خود با بنده هماهنگ کنید. مطالب کتاب بسیار مفید و آموزنده و مناسب برای هر قشری است. در داخل سی دی خلاصه مطالب در قالب پاورپوینت گذاشته شده است و به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید.
❲ما‌چاے‌روضہ‌نخوردیم‌و‌زندھ‌‌ایم ما‌ࢪا‌بہ‌سخت‌جانۍ‌خود‌این‌گمان‌نبود...!‌•.❳
▪️مجموعه پوسترهای عاشورایی 👈جمع بین دنیا و اخرت ؟
▪️مجموعه پوسترهای عاشورایی 👈امان از شبهه‌ها و فتنه‌ها ؟
▪️آنڪه عمرے به دعا غنچه لب وا مے ڪرد ▪️گریه بر غربت و مظلومے بابا مے ڪرد ▪️آنچه در معرڪه ڪرببلا رخ مے داد ▪️شاهدے بود ڪه از خیمه تماشا مے ڪرد ▪️مصلحت بود ڪه آنجا به شهادت نرسد ▪️ورنه او هم به بر فاطمه ماوا مے ڪرد 🔳 شهادت_امام_سجاد (ع) وارث نهضت عاشورا تسلیت باد.
🏴مراسم خطبه خوانی حضرت زینب سلام الله علیها و عزاداری سید و سالار شهیدان 🏴 زمان : چهارشنبه صبح ساعت ۱۰ مکان : مسجد حضرت خاتم الانبیاء (ص ) سخنران : حجت الاسلام و المسلمین شریعتی 👌با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی 😷 حوزه مقاومت بسیج حضرت زهرا( س )