eitaa logo
| متکلّمِ متکلّف |
944 دنبال‌کننده
408 عکس
111 ویدیو
9 فایل
اینجا محصول ذهن و قلب من به شما هم سرایت میکنه! «معتقد به اسلامِ امام خامنه ای🇮🇷» #هنوز_هم_میشود_حسین_را_یاری_کرد ❤ 📩 : @Atid_313 برای وقتایی که نمیخوای بشناسمت:) 👇🏻 https://harfeto.timefriend.net/17768037564151
مشاهده در ایتا
دانلود
مجددا اتصال هوش مصنوعی DeepSeek رو تبریک میگم😁😎
| متکلّمِ متکلّف |
مشکل اینجاست که ما نمیدونیم مردم کوفه در چه سطح شناختی از ولی زمانه شون بودن و به خاطر همین هست که گ
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت استاد علیرضا افتخاری از یکی از دیدارهایش با رهبر شهید انقلاب👇 آقا فرمودند چرا اینقدر غمناک میخوانی و شاد نمیخوانی؟ شما جوانی؛ چرا برای مردم کنسرت نمیگذاری؟! وقتی قبلا گفتم شناخت مردم از ولیّ زمانه، برعکس زمان پیامبر و ائمه علیهم السلام، با واسطه هست و رفتار واسطه ها باعث شناخت نادرست میشه؛ یکی از مصداق هاش اینه که امثال همین روایت ها از رهبری در جامعه پخش نشده بود!
| متکلّمِ متکلّف |
روایت استاد علیرضا افتخاری از یکی از دیدارهایش با رهبر شهید انقلاب👇 آقا فرمودند چرا اینقدر غمناک می
روزی که ما یعنی جامعه انقلابی، به جای گشتن در سخنان رهبری درباره مسائل نظامی و سیاسی برای کم نیاوردن در بحث های سیاسی، به نظرات رهبر شهید در تمام موضوعات مثل: موسیقی، مداحی، هنر و... هم توجه کنیم و عامل باشیم روز موعود منه!
همون قدر که شروط رهبری برای مذاکرات مهم هستند، خواسته هاشون برای عدم تفرقه نیز...
| متکلّمِ متکلّف |
همون قدر که شروط رهبری برای مذاکرات مهم هستند، خواسته هاشون برای عدم تفرقه نیز...
بنویسید زمانی که پیام رسان های خارجی بسته بودند و پیام رسان های داخلی فعال، انقلابی ها سر محتوای پلاکاردها دعوا کردند اونم از نوع بزن بزنش‼️
احتمالا هیاهوی عده ای حین سخنرانی سیدحسن خمینی در ۱۴ خرداد سال ۱۴۰۱ و تذکر رهبری بعد اون اتفاق رو یادتون باشه ولی احتمالا نمیدونید اون اتفاق برای بار سوم بود که تکرار میشد و هر سه بار رهبر شهید بلافاصله نسبت به شعارها موضع گرفتن! ۱۴ خرداد سال های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۵ و ۱۴۰۱ بعضی از حاضرین در حرم امام خمینی، حین سخنرانی سیدحسن خمینی جو رو متشنج کردن و بلافاصله با تذکر صریح رهبر شهید مواجه شدن!
| متکلّمِ متکلّف |
احتمالا هیاهوی عده ای حین سخنرانی سیدحسن خمینی در ۱۴ خرداد سال ۱۴۰۱ و تذکر رهبری بعد اون اتفاق رو یا
حتی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۱ که سخنرانی شهید لاریجانی در قم به لطف جنجال عده ای ناتمام میمونه، رهبر شهید در اولین سخنرانی خودشون بعد اون اتفاق، مجددا انقلابی ها رو از این کارها منع میکنن!
بخشی از سخنان رهبر شهید در ۱۴ خرداد سال ۱۳۹۵ و هیاهوی بعضی حاضرین👇 این هم خطا است که ما از همه‌ی کسانی که انقلابی هستند، یک نوع عمل انقلابی توقّع داشته باشیم؛ یا یک درجه‌ی از انقلابیگری توقّع داشته باشیم؛ نه. به قول ما طلبه‌ها انقلابیگری مقول به تشکیک است. ممکن است یک نفر نسبت به مفاهیم انقلاب و عمل انقلابی بهتر حرکت کند، یک نفر به آن خوبی حرکت نکند امّا در همان راه دارد حرکت میکند. اینکه ما هرکسی خوب حرکت نکرد یا به‌طور کامل حرکت نکرد را متّهم بکنیم به غیر انقلابی یا ضدّ انقلابی این هم خطا است؛ نه، ممکن است یک نفری صد درجه میزان حرکت او ارزش دارد، یک نفری کمتر ارزش دارد، یک نفری از او کمتر ارزش دارد امّا همه در این راه حرکت میکنند. مهم این است که آن شاخصها تطبیق بکند. مهم شاخصها است. مهم این است که آن کسی هم که با آن شدّت و با آن جدّیّت حرکت نمیکند، شاخصهای انقلابیگری را داشته باشد. اگر این شاخصها وجود داشت، آن‌وقت طرف انقلابی است، فرد انقلابی، مجموعه‌ی انقلابی، دولت انقلابی، سازمان انقلابی؛ عمده این است که شاخصها را بشناسیم. توجّه کنید، توجّه کنید! توصیه‌ی سوّم را توجّه کنید، آن‌وقت یک‌قدری در بعضی از این شعارها ممکن است تجدیدنظر بکنید.(۱۷) توصیه‌ی سوّم؛ اتّحاد دولت و ملّت را به هم نزنید. ممکن است شما از یک دولتی خوشت بیاید، از یک دولت دیگری خوشت نیاید؛ دیگری هم از آن دولت دیگر خوشش نیاید، از این دولت خوشش بیاید؛ ممکن است، اشکالی هم ندارد. -رقابتهای انتخاباتی به جای خود، اختلاف‌نظرها به جای خود، حتّی انتقاد هم به جای خود- امّا دولت و ملّت باید همه در کنار هم باشند؛ یعنی اگر در این مملکت یک حادثه‌ای رخ بدهد که تهدیدی برای کشور باشد، دولت و ملّت باید همدوش حرکت کنند. نِقار به وجود نیاورید، کدورت به وجود نیاورید، اتّحاد دولت و ملّت را حفظ کنید؛ این یکی از توصیه‌های بنده است در همه‌ی دولتها. در همه‌ی دولتهایی که بنده بعد از رحلت امام مسئولیّت داشتم، این توصیه‌ی من بوده است؛ با اینکه دولتها سیاستهای مختلفی داشتند، جهت‌گیری‌های مختلفی داشتند لکن ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد؛ رقابتهای انتخاباتی به جای خود.
بخشی از سخنان رهبر شهید در دیدار با مردم آذربایجان شرقی و پس از اتفاقات تلخ در قم و مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۱👇 این را هم عرض بکنیم؛ این حرفی که من امروز زدم و از بعضی از مسئولان و سران کشور گله‌گزاری کردم، موجب نشود که حالا یک عده‌ای راه بیفتند، بنا کنند علیه این و آن شعار دادن؛ نه، بنده با این کار هم مخالفم. اینکه شما یک نفر را به عنوان ضد ولایت، ضد بصیرت، ضد چه، مشخص کنید، بعد یک عده‌ای راه بیفتند علیه او شعار بدهند، مجلس را به هم بزنند، بنده با این کارها هم مخالفم؛ این را من صریح بگویم. این کارهائی که در قم اتفاق افتاد، بنده با اینجور کارها مخالفم. آن کارهائی که در مرقد امام اتفاق افتاد، بنده با اینجور کارها مخالفم. بارها به مسئولین و کسانی که میتوانند جلوی این چیزها را بگیرند، تذکر داده‌ام. آن کسانی که این کارها را میکنند، اگر واقعاً حزب‌اللّهی و مؤمنند، خب نکنند. میبینید که تشخیص ما این است که این کارها به ضرر کشور است، این کارها به نفع نیست. با احساساتشان راه بیفتند اینجا، آنجا، علیه این شعار بدهند، علیه آن شعار بدهند؛ این شعاردادن‌ها کاری از پیش نمی‌برد. این خشمها را، این احساسات را برای جای لازم نگه دارید. در دوران دفاع مقدس اگر بسیجیها میخواستند همین طور بروند یک جائی، طبق میل خودشان حمله کنند، که خب پدر کشور در میآمد. نظمی لازم است، انضباطی لازم است، مراعاتی لازم است. اگر چنانچه به این حرفها اعتنائی ندارند، آنها که خب حسابشان جداست؛ اما آن کسانی که به این حرفها اعتناء دارند و مقیدند که برخلاف موازین شرع حرکت نکنند، باید مراقبت کنند، از این کارها نکنند.
یک نکته مهم در این سخنان به نظرم اینجاست که آقا فرمودن: انقلابی گری مقول به تشکیک است. برعکس خیلی ها که با دیدن یک حرکت ناسازگار با سلیقه سیاسی یا حتی با دیدن اشتباه و لغزش، افراد رو از دایره انقلابی بودن خارج میکنن تشکیک در اصطلاح فلسفی یعنی مراتب مختلف وجود یک چیز یعنی انقلابی گری مراتب مختلف داره و صفر و صدی نیست! خداییش چند نفر ما این طور فکر میکنیم؟!!
حالا اگر همه این ها رو خوندید، برگردید اتفاقات و اختلافات چند ماه و حتی چند سال اخیر رو با عینک رهبری نگاه کنید...
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این اتفاقات برای انقلاب از هر زهری بدتر هست دو طرف حاضر در میدان انقلاب با انگشت اشاره به طرف مقابل اشاره میکنن و شعار «مرگ بر منافق» میدن‼️😓