♨️اگر شیعیان آخر الزمان میدانستند چقدر دوستشان دارم از شوق میمُردند...
🔸ابراهیم مهزیار جد علی بن مهزیار می گوید: روز سوم ولادت امام مهدی عجّلاللهفرجه، حضرت امام حسن عسكری علیهالسلام میخواستند برای پسرشان عقیقه كنند، برای این امر شیعیان گوسفندهای زیادی فرستادند.
به حضرت عرض كردم: آقای من! عقیقه، یك گوسفند است چرا اجازه میدهید این همه گوسفند قربانی شود؟
فرمودند: «پسر من عمری طولانی خواهد داشت.» سپس از امام یك یادگاری طلب كردم و ایشان انگشترشان را به من دادند، پس از آن هر وقت به آن انگشتر نگاه میكردم خوشی عجیبی به دلم میآمد. بعد از بازگشتم به اهواز شنیدم امام حسن عسكری شهید شدند. به سامرا برگشتم تا #امام_زمان عجّلاللهفرجه را ببینم اما موفق نشدم.
🔸ایام حج به مكه رفتم تا حضرت را زیارت كنم ولی ایشان را ندیدم. روزی در طواف با خود گفتم: بیچاره شیعیان آخر الزمان! من امام هادی و امام حسن عسكری را دیدم اما امام زمان را ندیدم این قدر بی قرار هستم آنها كه هیچ امامی را ندیدند چقدر بیقراری خواهند بود!
پس از آن جوانی آمد از من پرسید انگشتر امام عسكری علیهالسلام را به دست داری؟
گفتم : بله، بعد از آن او مرا با خود به خیمه امام زمان عجّلاللهفرجه برد.
حضرت فرمودند: «دیدی با ما چه كردند؟ مجبور شدیم غایب شویم.»
نگران شدم. گفتم: آقا میخواهید انگشتر پدرتان را از من بگیرید؟ فرمودند: «ما خاندانی هستیم كه به هر كس هر چه بدهیم پس نمی گیریم.» پس انگشتر خودشان را هم به من دادند.
🔸سپس فرمودند: «در طواف برای شیعیان ما دعا كردی؟»
گفتم: بله آقا؛ ولی خیلی دلم برایشان میسوزد، آنها امام خود را نمیبینند.
حضرت فرمودند: «آنها خیلی نزد من عزیز هستند، شیعیان آخر الزمان ندیده به من عشق میورزند. اگر آنها بدانند چقدر دوستشان دارم از شوق میمیرند.»
📌برای همه زندگیمان همین دلخوشی كافی است كه قطب عالم امكان دوستمان دارد، الطاف و عنایاتش را به سویمان روانه كرده و برایمان دعا میكند.
کانال عطر خدا ↙️↙️
@attre_khoda
🖋استاد بروجردی
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
💔دلگویه
▪️>>روزگاری است پای درسَت نشستهایم. نسل به نسل زیر بارانهای پربرکتی هستیم که از آسمان علم تو بر سرمان میبارد. ما همه مدیون توایم.
■>>اگر نبود بارش آسمان تو، ما بیخدا روزگار میگذراندیم. کاش یک روز هم بیاید و بنشینیم پای حرفهای دلت و تو از کربلا برایمان بگویی.
■>> بیشک تعریف کربلا از زبان تو، تفسیر تازهای از حسین علیه السلام روی پیشانی آسمان خواهد نوشت. چه غبطه برانگیز! چهار ساله بودی که دو امام، استاد عشق و معلّم صبر و مدرّس رضا شدند برایت.
■>>دستی بکش بر نگاهمان تا کربلا را از پنجرۀ چشمان تو ببینیم. غصۀ جانمان را نخور، کربلا را ببینیم و بمیریم، عاقبت بخیر مردهایم!
سلام بر باقر کربلا!
🏴 #شهادت_امام_باقر علیه السلام تسلیت
📌حجت الاسلام عباسی ولدی
♡هدیه به لبخند امام زمان عج
#حجاب جهل و نادانی را بیفکنیم
╭┈── 『🌱🖤🌱』──
╰➤@attre_khoda
▪️امام باقر علیه السلام:
حریص به دنیا، همانند کرم ابریشم است که هر چه بیشتر دور خود مىتند، خارج شدن از پیله بر او سخت تر مىشود، تا آنکه از غصه مىمیرد.
شهادت حضرت باقرالعلوم علیه السلام بر شیعیان تسلیت باد▪️
╭┈── 『🌱🖤🌱』──
╰➤@attre_khoda
حاجسیدمهدی_میرداماد_غربت_میباره_از_نگاش_.mp3
5.72M
#واحد
📝 غربت میباره از نگاش...
🎤 حاجسیدمهدی #میرداماد
╭┈── 『🌱🖤🌱』──
╰➤@attre_khoda
◼️ ویژهٔ شهادت #امام_باقر
.#گزارش_لحظه_به_لحظه_غدیر
قسمت 5⃣
🌸سخنرانی پیامبر صلی الله عليه و آله (۱)
🌸بنده خدا و تسلیم اویم
✍حضرت در اولین بخش سخن، به حمد و ثنای الهی پرداختند و صفات قدرت و رحمت حق تعالی را ذکر نمودند، و بعد از آن به بندگی خود در مقابل ذات الهی شهادت دادند و فرمودند:
✨"به او و ملائکه اش و کتابهایش و پیامبرانش ایمان می آورم. دستور او را گوش می دهم و اطاعت می نمایم و به آنچه او را راضی می کند مبادرت می ورزم و در مقابل مقدرات او تسلیم می شوم"✨
🌸یا ایها الرسول بلغ!
✍در بخش دوم، سخن را متوجه مطلب اصلی نمودند و تصریح کردند که باید فرمان مهمی درباره علی بن ابی طالب ابلاغ کنم، و اگر این پیام را نرسانم رسالت الهی را نرسانده ام و ترس از عذاب او دارم. همچنین تصریح کردند که خداوند به من چنین وحی کرده است:
✨"يا أيها الرسول بلغ ما انزل اليك من ربك و إن لم تفعل فما بلغت رسالته و الله یعصمک من الناس"(۱)
✨"ای پیامبر ابلاغ کن آنچه از طرف پروردگارت بر تو نازل شده درباره علی، یعنی خلافت علی بن ابی طالب و اگر انجام ندهی رسالت او را نرسانده ای، و خداوند تو را از مردم حفظ می کند"
✍سپس امر مؤكد پروردگار درباره اعلام ولایت را با صراحت تمام مطرح کردند و فرمودند: جبرئیل سه مرتبه بر من نازل شد و از طرف خداوند سلام پروردگارم - که او سلام است .
💖مرا مأمور کرد که در این محل اجتماع بپاخیزم و بر هر سفید و سیاهی اعلام کنم که علی بن ابی طالب برادر من و وصی من و جانشین من بر امتم و امام بعد از من است.
💖نسبت او به من همانند نسبت هارون به موسی است جز اینکه پیامبری بعد از من نیست. و او صاحب اختیار شما بعد از خدا و رسولش است"
✍خداوند در این مورد آیه ای از کتابش بر من نازل کرده است:
✨«انما ولیكم الله و رسوله و الذين آمنوا الذين يقيمون الصلاة و يؤتون الزكاة و هم راكعون»(۲)
✨" صاحب اختیار شما خدا و رسولش هستند و کسانی که ایمان آورده و نماز را بپا می دارند و در حال رکوع زکات می دهند»
💖و علی بن ابی طالب است که نماز را بپا داشته و در حال رکوع زکات داده و در هر حال خداوند عزوجل را قصد می کند. خداوند از من راضی نمی شود مگر آنچه در حق علی بر من نازل کرده ابلاغ نمایم"
کانال عطر خدا ↙️↙️
@attre_khoda
📖 سوره مائده آیه ۶۷(۱)
📖 سوره مائده آیه ۵۵(۲)
#مبلغ_غديرباشيم💚
❣الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْبحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها🕊❣
1_1693801984.m4a
4.63M
📣 این صوت رزق شماست 📣
از آن ساده نگذرید! 💌
کانال عطر خدا ↙️↙️
@attre_khoda
اینصوت حاوی یك راهنمایی کوچک
میباشد که شما را سالهایِ سال
جلو میاندازد.