نحوه مشاهده ظرفیت راهنمایی و مشاوره پایان نامه و رساله در سامانه گلستان:
1. ورود به سامانه گلستان
2. درج عدد 2299 در پایین صفحه، قسمت گزارش و سپس کلیک روی تیک قرمزرنگ
3. بالای صفحه سمت راست، نوع قانون را روی حالت 2 (نوع استاد/ حالت درس) قرار دهید و سپس پایین صفحه، کلید مشاهده گزارش را بزنید.
در جدول نمایش داده شده، ظرفیت هر استاد بر اساس مرتبه، میزان استفاده شده و میزان باقی مانده راهنمایی و مشاوره پایان نامه و رساله قابل مشاهده خواهد بود. لازم به ذکر است ظرفیت راهنمایی دوره روزانه و شبانه با هم محاسبه می شود. همچنین ظرفیت دوره پردیس و دانشجویان خارجی نیز هر کدام جداگانه محاسبه می شود.
با سلام و احترام. با توجه به در پیش بودن فرایند ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان، خواهشمند است حداکثر تا 17 دی ماه نسبت به درج محرومیت از امتحان دانشجویانی که بیش از حد مجاز غیبت داشته اند، اقدام فرمایید. در غیر این صورت، این قبیل دانشجویان امکان ارزشیابی اساتید را خواهند داشت و نمرات ارزشیابی را تحت تاثیر قرار خواهند داد. ضمن اینکه در صورت عدم محرومیت، دانشجو مجاز به شرکت در امتحانات خواهد بود.