کتاب صوتی نمایشی "من زنده ام"
"خاطرات دوران اسارت معصومه آباد"
تهیه شده در ایران صدا
✅ لینک دانلود نمایش صوتی " من زنده ام" از گوگل درایو👇👇
https://drive.google.com/folderview?id=1PIm-yN7kNwDK7gVyHmToA_I8EX7VVBml
#من_زنده_ام
#معصومه_آباد
#دفاع_مقدس
@audio_ketab
📗#معرفی_کتاب📗
اسارت مفهومی است که تا اسیر نشده باشی نمیتوانی آن را درک کنی. برای یک مرد هم مفهوم اسارت غیر قابل تصور است چه رسد به اینکه این اتفاق را از زبان یک دختر ۱۷ ساله بشنوی.
"من زندهام" عنوان کتابی است نوشته معصومه آباد که به شرح خاطرات دوران چهار ساله اسارت وی از سن ۱۷ تا ۲۱ سالگی در چنگال ارتش بعث عراق می پردازد.
واقعیت این است که هر کسی موقع ورق زدن کتاب و لا به لای خطوط آن دو احساس «اندوه و غم» و «عزت و افتخار» را توأمان تجربه می کند و جاهایی از کتاب را از پشت پرده ی اشک خواهد خواند...
@audio_ketab
کتابخانه صوتی
📗#معرفی_کتاب📗 اسارت مفهومی است که تا اسیر نشده باشی نمیتوانی آن را درک کنی. برای یک مرد هم مفهوم ا
بسمالله الرحمن الرحیم
کتاب را با احساس دوگانهی اندوه و افتخار و گاه از پشت پردهی اشک، خواندم و بر آن صبر و همت و پاکی و صفا، و بر این هنرمندی در مجسّم کردن زیبائیها و زشتیها و رنجها و شادیها آفرین گفتم. گنجینهی یادها و خاطرههای مجاهدان و آزادگان، ذخیرهی عظیم و ارزشمندی است که تاریخ را پربار و درسها و آموختنیها را پرشمار میکند. خدمت بزرگی است آنها را از ذهنها و حافظهها بیرون کشیدن و به قلم و هنر و نمایش سپردن.
این نیز از نوشتههائی است که ترجمهاش لازم است. به چهار بانوی قهرمان این کتاب بویژه نویسنده و راوی هنرمند آن سلام میفرستم.
۹۲/۷/۵
#تفریظ_رهبر_انقلاب_بر_کتاب_من_زنده_ام
رمان صوتی " ریشه ها" اثر الکس هیلی
در 7 قسمت بصورت #خلاصه شده
با صدای #بهروز_رضوی
✅ لینک دانلود رمان صوتی " ریشه ها" (خلاصه) از گوگل درایو👇👇
https://drive.google.com/folderview?id=15x7UEz2g5aRqQMlGXDenmH18I-9alMeF
#ریشه_ها
#الکس_هیلی
@audio_ketab
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب ریشه ها ، نوشته آلکس هیلی، نویسنده معاصر و سیاهپوست آمریکایی است. او در این داستان، زندگی خانواده و نیاکانش را به تصویر میکشد. پیام محوری این داستان، وضعیت نابسامان آمریکاییان آفریقاییتبار و بیان رنجها و کاستیهای زندگی ایشان در دوران بردهداری و پس از آن است. در نگاهی دقیقتر، نویسنده به شناساندن مفاهیم تبعیض نژادی، بردگی، بیگاری و زیر تملک دیگران بودن در جامعه آمریکا میپردازد و آن را محکوم میکند.
این نیمه مستند که به شکل رمان نوشته شده است، با زایش قهرمان اصلی داستان کونتا کینته در دهکدهای مسلمان و در باخترقاره آفریقا آغاز میشود. او با فرهنگ سنتی رشد میکند و زندگی آرام و بیدغدغهای را به همراه خانواده اش میگذراند. اما تراژدی از جایی آغاز میشود که بازرگانان برده، او را غافلگیر کرده و میربایند و به همراه عدهای دیگر در بدترین وضع با کشتیهای تجارت برده به آمریکا میبرند...
@audio_ketab