هدایت شده از کتابخانه صوتی
Part17_آه ترجمه مقتل نفس المهموم.mp3
11.82M
قصه راهب و سر امام (ع)، ورود اسرا به دمشق
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
Part18_آه ترجمه مقتل نفس المهموم.mp3
8.65M
خطبه حضرت زینب (س) در مجلس یزید
@audio_ketab
هدایت شده از کتابخانه صوتی
Part19_آه ترجمه مقتل نفس المهموم.mp3
13.36M
شهادت حضرت رقیه (س)، ورود اسرا به کربلا و بازگشت به مدینه_ پایان
@audio_ketab
#اعلام_برنامه
📗کتاب صوتی
#یکصد_چهارده_نکته_درباره_نماز
اثر #استاد_قرائتی
"نکاتی بسیار ظریف و زیبا که توجه به آن باعث درک بهتر نماز و مسائل پیرامون آن می شود"
✅از #فردا در کانال کتابخانه صوتی میشنویم.
تأیید ✅
❌طاقچه رو از گوشی تون حذف کنید تا بفهمند توهین به مقدسات براشون گران تموم میشه.
👈در پی انتشار تصاویر بی حجاب کارکنان نرم افزار طاقچه و عدم محکومیت این اقدام از سمت این اپلیکیشن تا کنون بیش از ۵۰ ناشر با این نرم افزار قطع همکاری کردند.
#طاقچه
#حجاب
@audio_ketab
کتاب صوتی " ۱۱۴ نکته درباره نماز" اثر استاد قرائتی
ناشر :مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن
تهیه شده در ایران صدا
با صدای #یاسر_دعاگو
#صد_و_چهارده_نکته_درباره_نماز
#استاد_قرائتی
@audio_ketab
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب ۱۱۴ نکته درباره نماز توسط حجة الاسلام محسن قرائتی تالیف شده و بارها توسط ستاد اقامه نماز و مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن چاپ شده است. روانگویی، استفاده از تمثیل و ایراد مطالب عمیق با استفاده از کلمات ساده، از ویژگیهای خاص سخنرانی و درس استاد قرائتی است.
ما پرسشهای زیادی دربارهی نماز داریم. مثلاً دربارهی تکراری بودن نماز باید بدانیم که شاید ظاهر نماز تکراری باشد، ولی دراصل تکراری نیست. کسی که از نردبان بالا میرود، با هر پله که تکرار است، اوج میگیرد؛ و یا کسی که به زمین کلنگ میزند، با کار تکراری به چشمهی آب نزدیک میشود. نماز نیز ظاهرش تکراری، ولی باطنش اوج گرفتن و عمیق شدن است.
@audio_ketab
کتابخانه صوتی
📗کتاب صوتی #صد_و_چهارده_نکته_درباره_نماز اثر #استاد_قرائتی قسمت 1⃣ @audio_ketab
☘️#ورقی_از_کتاب☘️
مدت اقـامت امام حسین علیه السلام در کربلا هشت روز بود و مسافري که کمتر از ده روز بماند نمازش شکسته است. نمـاز دو رکعتی دو دقیقه بیشتر طول نمیکشـد، به خصوص در هنگام خطر، امام حسـین علیه السـلام نیز روز عاشورا میتوانست نماز ظهرش را درخیمه بخوانـد، ولی بنا داشت در معرکه بخواند. دو نفر از یارانش جلو نماز حضرت ایستادند و سی تیر را به جان خریدند، ولی نماز آشکارا برگزار شد نه درخیمه.
آري، به صـحنه کشاندن نماز یک ارزش است. نباید در هتلها، شـرکت ها، پاركها، فرودگاه ها،خیابانها و رستورانها، نمازخانه در گوشه باشد، بلکه باید در بهترین مکان و در جلو چشم دیگران نماز اقامه شود، زیرا هرچه از جلوه دین کم شود، به جلوه فساد اضافه خواهد شد.
اگر کاسب ها اول وقت کنار مغازه خود اذان بگویند، مشتریان بدحجاب،خودشان را جمع تر خواهند کرد.
#صد_و_چهارده_نکته_درباره_نماز
#محسن_قرائتی
@audio_ketab
☘#ورقی_از_کتاب☘
محراب در لغت یعنی محلّ حرب و جنگ، پس نماز و حضور در محرابِ عبادت، قیام براي جنگ با ابلیس است. اگر انسان هر روز چند بار در محلی قرار بگیرد که نامش محل جنگ باشد، جنگ با هوس ها و شیطان ها و طاغوت ها، القاي این کلمه چه تأثیري در فرد و جامعه دارد؟
بگذریم که امروز به خاطر فرهنگ غلط، محراب ها را تزیین می کنند وگل بوته هاي کاشی کاري ها، صحنه را درست به عکس کرده و به جاي فرار شیطان جولانگاه او قرار داده است.
...نمی دانم چرا به اسم شعائر مذهبی و هنر معماري، از متن اسلام دور می شویم؟ اسلام هر چه عمیق ولی بی آلایش معرفی شود جاذبه بیشتري خواهد داشت. ما با این همه تزیینات چند نفر را به مسجد جذب کرده ایم و اگر بودجه این تشریفات را صرف نیازهاي ضروري جوانان کنیم چقدر جذب خواهیم کرد؟
#صد_و_چهارده_نکته_درباره_نماز
#محسن_قرائتی
@audio_ketab
148-fa-114nokte-darbareye-namaz.pdf
1.17M
📗کتاب #pdf
"۱۱۴ نکته درباره نماز"
اثر استاد قرائتی
@audio_ketab
کتاب صوتی و پی دی اف "عاشورا"
"تحلیل و بررسی حرکت امام حسین (ع)"
اثر مرحوم علی صفایی حائری (ع.ص)
#عاشورا
#علی_صفائی_حائری
@audio_ketab
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب «عاشورا » بررسی و تحلیل حرکت امام حسین (ع) به قلم استاد علی صفایی حائری (عین - صاد) است. ایشان در این کتاب ابعاد و انگیزهها و هدفهای این قیام بزرگ را تحلیل کردهاند.
علی صفایی حائری(۱۳۳۰-۱۳۷۸ش) معروف به عین صاد، روحانی و نویسنده شیعه بود. وی بر نگرش نظاممند به آموزههای دینی تأکید داشت و در بین نظامهای اسلامی، معتقد به تقدّم نظام تربیتی بر نظامهای دیگر بود. کتابهای «مسئولیت و سازندگی»، «رشد»و «صراط»، از جمله آثار مهم اوست.
بخشی از کتاب عاشورا
حسین(ع) برای یک لحظه یزید را تحمل نمی کند. همان طور که علی(ع) اگر یاری اش می کردند با اولین آنها، یک لحظه همراه نمی شد ، با این جواب می یابیم که حسین(ع) برنامه ای بزرگتر و سنگین تر در پیش روی دارد و این برنامه همان طور که با شهادت و شفاعت همراه بود با امر به معروف و مبارزه با ستم نیز همراه است. اما در همین سطح متوقف نمی ماند؛ که هنوز قله های بلندتری پیش رو دارد و راه های طولانی تری در زیرپا....
@audio_ketab