🔸پاسخ حماس به بیانیه مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم
✍حالا که خود فلسطینیها جوش و خروشی علیه ایده دو دولتی در اراضی اشغالی ندارند، در این وضعیت مارپیچ تصاعد تنش که محتاج وفاق و آرامش هستیم؛ از آنان که در ایران و قم از فلسطینیها فلسطینیتر شده، کاتولیکتر از پاپ، به تهدید و توهین و افترا به جمعی از فرهیختگان روحانی و حوزوی غیر همسو با جریان تندرو روی آوردهاند انتظار میرود که به کف خیابان دستور بازگشت دهند و در یک گفتگوی سازنده با حضور نمایندگانی از فلسطین، پیشنهاد مجمع محققین و مدرسین حوزه در بوته تحلیل گذارده شود تا برای برون رفت از کلاف درهم پیچیده کنونی چاره معقولی اندیشیده شود.
@avakherad
( گفتگوی هاشمی رفسنجانی با سایت رهبری)
میراث تعلیق نظارت یا تعطیلی آن بر احمدینژاد جز خسارت و زیان بر توسعه و پسرفت، چیز دیگری عاید کشور نکرد. ثمره این تعلیق یا تعطیلی از ناحیه بالا دستیها ملازم با تعطیلی آن از سوی نهادهایی مانند مجلس و سازمان بازرسی بوده و گروههای مردم نهاد نیز چنین جراتی ندارند. به یاد داریم که واژه "سیاهنمایی" در آن دوره توسط بازجویان اطلاعات احمدی نژاد به گونه مکرر بهره برده میشد.
شاهکارهای یک دولت مستحضر به حمایت بیشائبه و نفی نظارت بر وی، کار را به جایی رساند که کارگزاران دولت احمدی نژاد در دو سال پایانی، به دولت انحرافی ملقب شدند؛ و وی حتی ۱۰ روز قهر کرد و تلاشهای واسطهها برای آشتی وی با نظام فزونی یافت. سپس وی به جایی رسید که چند بار توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد و... .
علی(ع) در فرمانی برای حکمرانی خوب به مالک اشتر استاندارشان در مصر نوشتند:
"کارهای کارگزارانت را بازرسی کن و دیدهبانهایی از مردم راستگو و وفادار برآنان بگمار چرا که وارسی در کارهای آنان، آنها را بر امانتداری و مدارا کردن با رعیت وا میدارد. و خود را از سوءاستفاده یارانت محافظت نما."
@avakherad
فهم و تبیین ناقص!
اخیرا سخنران حرم حضرت معصومه (س) گفته است: "یکی از معیارهای دینداری این است که انسان دشمنش را به خشم بیاورد و عصبانی کردن دشمن از واجبات دینی است. قرآن میگوید کسانی که بتوانند دشمن را به خشم بیاورند برای آنها عمل صالح مینویسیم و جزء صالحین محسوب میشوند."
تبری را از مشخصات مسلمانان میدانند و شاید مراد گوینده از به خشم آوردن دشمن همین باشد.
بر این فرض آیا عصبانی کردن، به عنوان یک اصل ابتدایی مطرح است یا اقدامی واکنشی در برابر تحرّک خصمانه دشمن است؟
مراد از عصبانی کردن دشمنان و کفّار چیست و با چه راهکاری چنین عملی مشروعیت مورد سفارش است؟
و مراد از کافران و دشمنان در قرآن چیست و معیار کدام است؟
پاسخ به این پرسشها و پرسشهای دیگر در این مجال ممکن نیست اما به طور خلاصه:
برخلاف برخی اظهارات بدون پشتوانه محتوایی و نگاه سطحی به آیات قرآن و عدم توجه به زمانه صدور و شان نزول، اولا؛ عصبانی کردن دشمن و کافران به عنوان اصل اولیه نیست بلکه در موارد خاص خودش به عنوان عملی واکنشی در قبال عملکرد خصمانه دشمن است که آن هم در جایی است که بدانیم عصبانیت وی موجب نابودی و خسارت به کیان دین و مومنان نمیشود و الا عصبانی کردن دشمن به عملی ضد خود تبدیل خواهد شد.
در قرآن میفرماید: به کافران فحاشی نکنید، سبّ نکنید زیرا آنان نیز به خدای شما سبّ میکنند. اگر به واسطه سبّ، کافری عصبانی شده و به خدا فحاشی نماید، از آن نهی شده است. در همین راستا اگر مومنان و دین خدا نیز آسیب ببیند آیا باز هم میتوان دشمن را عصبانی کرد؟
برخلاف نظریه پردازان خشونت که متاسفانه تریبونها در قبضه آنان است، راهکار عصبانی کردن دشمن از مسیر آزار دادن، مرگ گفتن و .. نمیگذرد و نگاه سطحی به آموزههای دینی رهزن است و چه بسا نفوذیهای همان دشمن زشتترین و غیر ادبیترین درشتگوییها را در دهان مومنان بگذارند زیرا اثر نامطلوبی دارد. اگر این دسته از افراد اعتقاد به آزار و اذیت کفار دارند، چرا از راههای غیرعقلایی با تبعات غیر نیکو بهره میبرند بلکه راهشن این است که اوّلا؛ مومنان به وظایف خود عمل کنند و مهمترین آن توحید و دوری از شرک است. برخی حرفها مانند ذوب در ولایت فقیه و معصومگونه جلوه دادنش بوی شرک میدهد. از دیگر وظایف، اخلاقی عمل کردن مومنان در برخورد با دیگر ادیان است. ثانیا؛ با هوشمندی و تلاش و کوشش و استفاده از سیاست خارجی و فرهنگی باز، کشور مسلمان را به توسعه و پیشرفت برسانند. اتفاقا همین آیهای که بدان استناد شده، بالندگی و قد کشیدن مومنان را موجب خشم دشمن میداند.
مرحوم صالحی نجفآبادی خالق کتاب "شهید جاوید" مینویسد:
" جنبه منفی سیاست خارجی اسلام این است که به کشورهای بیگانه به طور ابتدایی آزار ندهند و اهانت نکنند و بدون ضرورت خشم آنان را بر نینگیزند. قرآن میفرماید: « وَ دَع اذاهُم» از آزار کافران و منافقین خودداری کن(احزاب/ ۴۸)... اگر بیگانگان از طرف مسلمانان بیجهت مورد اهانت و ناسزاگویی واقع شوند آنان نیز عکسالعمل نشان داده و وارد جنگ میشوند و مسلمانان ناچار میشوند نیرویی که باید صرف سازندگی و پیشرفت شود، صرف دفع شر دشمن نمایند که هم نیروها را هدر میدهد و هم از پیشرفت و سازندگی باز خواهیم ماند. علاوه بر اینها اساس دین اسلام مبنی بر دعوت و جذب است و هدایت نه طرد و لعن. در قرآن میفرماید: « نیکی و بدی یکسان نیست و تو بدی را به آنچه بهتر است یعنی نیکی دفع کن اگر چنین کنی همان کسی که دشمن توست دوست صمیمی تو خواهد شد(فصلت/۳۴).
(نامه سرگشاده در باره کنفرانس طائف و مسایل جنگ، اسفند ۵۹، ص ۶۵ـ ۷۲)
شقه شقه کردن دین حنیف که ناشی از سواد و ضیق دایره مطالعات مدعیان و صاحبان تریبون میباشد، حکایت تلخی است که دین را آنچنان که هست تبیین نمیکنند و کاش این حرفها از تریبون های رسمی به خورد جوان موسوم به مومن انقلابی داده نمیشد!
@avakherad
مردم را عصبانی نکنید!
از بس حرص و جوش خورده بود با سردی جواب تلفن را داد. وقتی به خانه آمدم هنوز عصبانی بود. هر چه ور میرفت، نمیشد که بشود و بیشتر لعنت میکرد. خدایا لعنتشان کن از دهانش نمیافتاد. لحظه.ای گذشت و مثل اینکه فرجی حاصل شد و وقتی فایل آموزشیِ چند دقیقهای درصدی آپلود شد، داشت آرام میشد که دوباره متوقف شد. و باز هم لعن و نفرین به باعث و بانیانش نثار میشد.
میگفت: مجتبی! تو در پست قبلی از یک سخنران در قم نقل کرده بودی که «عصبانی کردن دشمن» از وظایف یک مسلمان است. بعدا توضیحاتی در نقد این تفکر داده بودی. خب مینوشتی: بنده خدا! شما «عصبانی کردن خود مسلمانان» را نیز به لیست و فاکتور مسلمانی ادعایی خودتان اضافه میکردید لابد. شما که الحمدلله از این لحاظ شهره آفاق هستید. اگر از آیین مسلمانی همین باشد که مؤمنان به دین حنیف را نیز به غیظ آورید شهادت میدهیم که لا نعلم منکم الا عمل به این نشانه! واقعا دست مریزاد که در این باره کم نگذاشتید.هنیأ لکم! خدا اجرتان دهاد!
این یک نمونه از میلیونها شهروندی است که شبانه روز با اینترنت و فضای مجازی کسب، و سر و کار دارند چه از استاد دانشگاه و حوزه گرفته تا بانک، خریدار و فروشنده، طرّاح و نقّاش، نویسنده و ناشر، تا ... همگی روز به روز خط بطلان بر محبوبیت دست اندکاران میکشند اگر چیزی تهش واگذاشته باشند.
البته جوش بیخودی میخوریم ماها! با عرض معذرت! مردم ما خیلی ساده هستند زیرا فکر میکنند برخی دست اندرکاران به محبوبیت و مقبولیت نزد مردم بها میدهند در حالی که این چنین نیست آنان مشروعیت خویش را آسمانی میدانند، دوست داشتن مردم اصلا شرک است در قاموس آنان و به همین جهت خود را بینیاز از مقبولیت و محبوبیت مردم میدانند. این قماش مسئول از ابراهیم(ع) برترند زیرا حضرت ابراهیم پس از آن همه امتحان سخت طاقت فرسا به مانند ذبح فرزندش اسماعیل، این چنین در حق ذریه خویش دعا میکند:« پروردگارا من [يكى از] فرزندانم را در دره اى بى كشت نزد خانه محترم تو سكونت دادم پروردگارا تا نماز را به پا دارند پس دل هاى برخى از مردم را به سوى آنان گرايش ده و آنان را از محصولات [مورد نيازشان] روزى ده باشد كه سپاسگزارى كنند.» (ابراهیم۳۷).
و البته از این قماش انتظاری بیش از این نیست که خود را از پیشوایان شیعه برتر بدانند زیرا در زیارتنامه روایت شده از امام سجاد(ع) با عنوان امین الله(که دارای مضامین عالی عرفانی نیز هست) آمده: « واجعلنی ... محبوبه فی ارضک و سمائک»؛ خدایا! مرا در زمین و آسمانت، محبوب و دوست داشتنی قرار ده! جالب است امام(ع) علاوه بر محبوبیت در میان اهالی زمین،محبوبیت آسمانیان را هم طالب است.
خلاصه با آدمهای عجیب و غریبی سروکار داریم. از جهتی خود را کارگزار حاکمیت دینی میشمارند و از جهتی دیگر دینداری آنان پازلی ناقص از دین حنیف و سمحه سهله و کاریکاتوری از آن است.
از اینها بر دین مردم باید ترسید!
@avakherad
شبکه فشار!
اخیرا صدای برخی نمایندگان مجلس در آمده که به گوشیهای همراهشان پیامکهای سازمان یافته ارسال شده است. یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نوشته:
" الان ۵۴۳ پیامک را در این هفته از گوشی ام پاک کردم ؛ پیامکهایی سازمان یافته که بنظرم ستادی مشترک دارد. پیامک ها چند دسته است: الف) هر چه زودتر حیفا را با خاک یکسان کنید! ب) ظریف خائن و جاسوس است باید عزل شود! ج) مجلس، امروز سه شنبه را بخاطر دادن صحن به کمیسیون تلفیق خیانت کرده و باید رئیس جمهور بخاطر انتصاب ظریف به قوه قضاییه معرفی شود!"
در یکی از این پیامها برای نمایندهای از تهران آمده:
"جناب آقای...شبتون بخیر. میخواستم دلیل موافقت خودرا با ماندن ظریف در دولت را بگید. آقا! چقدر وعده بهتون دادن تا به ماندن کسی رای دهید که ۸ سال کشور رو به فلاکت رساند. سر پل صراط جلوتون رو میگیریم."
شبکهها و گروههای فشار به اسباب فشار روز مجهز شدهاند. قبلا کف خیابان وسیله فشار بود امروزه با پیشرفت تکنولوژی شبکههایی به بهانه احیای امر به معروف و نهی از منکر و جبهه انقلاب، پیامکهای انبوه با شمارههای مختلف که معلوم است از یکجای مشخص و سازمان دهی شده میباشد، به نمایندگان مجلس ارسال میشود. این پیامکها مانند برخی تجمعات در صدد هستند که نمایندگان را دچار خطای محاسباتی نمایند. نوع پیامکها نقاب مردم انقلابی به چهره دارند، محتوای تکفیر، توهین، افترا و تهدید دارند که رصد و شناخت و برخورد با اینان توسط نهادهای امنیتی و مشخص کردن آمران و عاملان و پشتیبانی سختافزاری و نرم افزاری آنها مثل آب خوردن است، نیست؟!
اگر نمایندگان مردم نتوانند این سنخ شبکهها را شناسایی و ستاد حامیانشان را به مردم معرفی کنند؛ پیداست شبکه، شبکه آهنین است به مانند گذشته و مصونیت دارند! و نباید غافل بود که زمینه رویش و رشد این شبکهها ناشی از نوع نگرش خود مردان حاکمیت به برخی موضوعات و اشخاص است که موجب آتش به اختیار بودن برخی را سبب شده است.
@avakherad
مگر قحط الممالک است؟!
حمید رسائی عضو برجسته جبهه پایداری گفته:
"ظریف با آمریکائیها رفیق است و آنها به جای مستر به او مای جواد میگفتند."
اصولا پرسیدن چونکه عیب نیست برای تبیین این گفته چند سوال به ذهن خلجان میکند که شیخ لازم است پاسخ دهد که آیا معنای این خبر مهم این است که:
۱. ظریف چرا با ما رفیق نیست؟
۲. آمریکائیها هم با ظریف رفیقند؟
۳. هر دو تا چرا با هم رفیقند؟
۴. چرا آمریکا با ظریف رفیق است و با ما نیست؟
۵. ظریف رفیق آنهاست پس جاسوس آنهاست؟
۶. رفاقت ظریف ممکن است بخاطر جاسوس ایران بودن است؟( و ما او را لو میدهیم)
۷. ظریف جاسوس دو جانبه است؟
۸. ظریف چون میخندد رفیق پیدا میکند؟(ما هم که گاهی میخندیم زبان هم بلدیم، گرین کارت هم که داریم)
۹. چرا ما نتوانستیم رفیق پیدا کنیم اما ظریف توانسته؟
۱۰ . ظریف با رفاقت قدرت لابیگری دارد و ما نداریم؟
۱۱. ظریف چونکه رفیق آمریکاییهاست معاون پزشکیان شده؟
۱۲. چرا ظریف به جای رفاقت با "مای پوتین" روسیه، و مایهای: سوریه، ونزوئلا، جیبوتی، گابن، به ویژه "مای هبتاللّه" افغانستان، و "مای کیم جون" کره شمالی، با آمریکائیها رفیق است؟! اینها بیل به کتشان خورده؟!
مگر قحط الممالک و "مای" شده که سراغ اینها نرفته و در عوض آمریکائیها رفیق "مای ممدجواد" ظریف ایرانی شدند؟!
@avakherad
توقع را بالا نبرید!
صادق آهنگران میخواند: «فرمان بده آقای سرشار از بشارت!... فرمان دهی این جمعه در قدس شریفیم!»
مداح دیگری خوانده: «سیدعلی خامنهای فاتح جنگ است!... لب تر کند امروز، سحر قدس شریفیم!»
این مداحیها بازتاب بسیاری داشته است. رجز خوانی از جمله شگردهای جنگ روانی در جنگهای تن به تن بود و مبارز، هل من مبارز میطلبید.
شیوه شعار و تشجیع خودی و تضعیف طرف مقابل نه تنها منسوخ نشده بلکه با لوازم جدید به روز شده و جنگ، ترکیبی شده است.
اما نکته مهم اینکه در میدان حکمرانی سیاسی و رزم، نباید چنان آش شعار شور شود که توقعات بیشماری را به طرفداران دیکته کند و باور پذیر باشد. سرودهها و اشعار حماسی در صورتی که تکراری شده و دچار افراط و تفریط شود و پشتوانه واقعی در بر نداشته باشد، کسل کننده شده، زدگی ایجاد میکند و اعتماد متقابل جامعه/ حکومت را دچار گسل خواهد کرد. سخن حکیمانهای میگوید: "کُلُّ شَئ جاوَزَ حَدَّهُ، إِنْقَلَبَ إِلی ضِدِّهِ. هر چیز از حدّش بگذرد، به ضدّ آن تبدیل می گردد."
جنگ ۸ ساله ما پیش روی ماست و تا زمانی که به دنبال رفع اشغال و تجاوز متجاوز به مرزها بودیم، عملیاتها سرنوشت ساز بود اما از زمانی که شعار رسیدن به قدس از طریق کربلا سر زبانها افتاد، و وارد خاک عراق شدیم، تحرکات ما نوعا ایذایی و پر تلفات و بی ثمر بود و به تعبیر محسن رضایی "در وضعیت نه جنگ نه صلح و ترمز جنگ، در منجلاب فرو میرویم پس باید عملیات کنیم!"
او نمیگفت که عملیاتهایی که مثلا در شرق بصره انجام میشد، چرا پر تلفات و بینتیجه بود. زیرا عراقیهای اشغالگر حالا دیگر در شرق بصره تا آخرین گلوله مقاومت میکردند. شهید احمد کاظمی فرمانده لشگر ۸ نجف، اسفند۶۳ خطاب به مجموعه فرماندهی لشکر میگوید: «... اگه تو مثلاً بایست دو ماه بجنگی تا برسی مثلاً به سلیمانیه یا برسی به کرکوک، اینجا مثلاً دو ساعت بایست بجنگی [تا] برسی به یکنقطه. ولی تلفاتی که آنجا میدادهای، اینجا باید توی یه ساعت بدی. یعنی سختیاش به اینجاست. انبوهِ آتش، انبوه دشمن و انبوه آب. خُب میخواد دفاع کنه از مملکتش. این نیست که راحت بدهد مملکتش را؛ بفرما خوش آمدید. سفره هم پهن باشد، بگوید بیایید اینجا بنشینید! خستگی در کنید! وایمیسند میجنگند. سربازش میجنگد، خودش میجنگد، گروهبانش میجنگد.»
( «عبور از دجله»؛ تاریخ شفاهی عملکرد لشکر 8 نجف اشرف در عملیات بدر)
قبلا نیز نوشته شد که دکترین سیاسی/ نظامی ایران مبنی بر حذف اسرائیل، با گذشت زمان حتی در اذهان مدافعان بیچون و چرا نیز پرسش و سئوالاتی را ایجاد کرده که قاعدتا با شعار بدون واقعیت، از حالت پرسش به باور منفی تبدیل خواهد شد و گذشته از اینکه منافع ملی را نیز زیر ضربه قرار خواهد داد!
@avakherad
تصور کنیم!
تصور کنیم روزی را هنوز خواب و بیداریم و آفتاب، طلوع را آغاز نکرده که خبری شوکه کننده و لیستی از نفوذیها بی جیره مواجب در ایران منتشر شود.
خواب از سرمان که پرید، لیست پروژهها را مرور میکنیم:
ادامه جنگی فرسایشی
تسخیر سفارت و ۴۴۴ روز گروگانگیری بیحاصل
اعدامهایی از جنس بیقانونی و حس نفرت
برخوردهای امنیتی تند و خشن و بدبین کردن دانشگاهیان و مراجع و علما به روند حاکمیت
محرومیت و زندان و حبس منتقدان
دادن تیغ دست زنگیان مست و سرکوبگر
حذف آیتالله منتظری و مانند او از سپهر سیاست رسمی با بدترین راه ممکن
حذف سرمایههای انسانی در پرتو استعلام و گزینشهای باندی و سیاسی
ورود و حضور به منازعات منطقهای بدون در نظر گرفتن منافع ملی
اداره صدا و سیمای میلی با سیاستهای ضد ملی
زخمی و عاصی کردن مردم با سیاستهای سانسور در حوزه فیلم و کتاب و نشریات
فراری دادن نخبگان و مهاجرت روز افزون سرمایهها
فوران ناکارآمدی در بخش اقتصادی
به صدر نشاندن پخمگان و سفلگان بیمایه اما پرمدعا تحت لوای خودی و انقلابی و به زیر کشیدن نخبگان
حذف ایران از جامعه جهانی و انزوا
تیرمست کردن مردم و جامعه با نام بی حجابی، فیلترینگ و...
و....
در سال ۱۴۰۳: لایحه ضد ملی حجاب و عفاف!
که هر چه میخوانی به ضدیت آن با امنیت خاطر شهروندان پی برده و در ایجاد تضاد و خشونت میان مردم و گسل مردم/ حاکمیت تلاش ویژه دارد!
و همه اینها و بیش از اینها با نام و چاشنی دین و حکومت دینی که جز فرار از دین و اخلاق؛ حاصل دیگری ندارد و روز به روز درکی که از این ابرچالشها وجود ندارد؛ تصمیم به ریل گذاری جدید پیشکش!
@avakherad
روزگار تلختر از زهر!
داشتم خاطرات و حوادث گذشته را مرور میکردم. روزگاری که قصد کشتن آیتالله منتظری را داشتند، برایم تداعی شد.
در گفتگویی که در دوران حصر آیت الله، با جناب حاج احمد آقا منتظری داشتم از حال و هوای روزی پرسیدم که در پی سخنرانی انتقادی آیتالله منتظری، در آبانماه ۷۶ دفتر، حسینیه و منزل ایشان مورد هجوم سازماندهی شده از سوی نهادهای حکومتی و نظامی و انصار حزبالله قرار گرفت.
احمد منتظری از حضور سردار کریمی فرمانده سابق سپاه قم گفتند که همراه تعدادی دیگر به پشت در اتاق پدرشان آمدند. آنان به پدر میگفتند:
"ممکن است مهاجمان درون منزل آمده و شما را زخمی یا حتی بکشند و ما توانایی جلوگیری نداریم."
آیتالله منتظری به سپاهیان میگوید:
"شما که ادعا دارید ۸ سال جلوی صدام ایستادید، چطور در مقابل مهاجمین توان مقاومت ندارید؟! اگر وظیفه دارید انجام دهید و گرنه اگر قرار است مرا بکشند، بهتر است در همین اتاقم کشته شوم."
احمد منتظری ادامه داد:
"وقتی از اتاق بیرون آمدند من درِ اتاق را قفل کردم. لحظاتی گذشت که صدای بیسیم سردار کریمی در آمد که مافوقش میگفت:
باید ببریدش، از خانه بکِشیدش بیرون، حتی با طناب ببندید و..."
پس از اين حادثه و در سالهاى حصر مرحوم آيتاللّه منتظرى، در جلسهاى كه چند تن از علما و روزنامهنگاران و اصحابقلم، از جمله آقايان: مرحوم عبايى خراسانى، سيد محمدعلى ايازى، ماشاءاللّه شمسالواعظين، اكبر گنجى، محسن آرمين، محمدحسنموحدى ساوجى، على حكمت، عمادالدين باقى، حمیدرضا جلايىپور و عليرضا علوىتبار با آيتاللّه موسوى اردبيلى در قمداشتند، که در پاسخ به اعتراض برخى از حاضران -مبنى بر اين كه دفاع از مرجعيت در درجه نخست وظيفه علماى حوزه است وشايسته نيست كه اين امر را غير حوزويان جلودار باشند- گفته بود:
"لازم نيست آنچه را انجام دادهايم در بلندگو اعلام كنيم؛ آن روز قصدداشتند آقاى منتظرى را بكُشند و من با تهران تماس گرفتم و تهديد كردم كه اگر بر اين تصميم اصرار داشته باشيد بدانيد كه آقاى منتظرىتنها نيست؛ و در نهايت از اين تصميم منصرف شدند."
🌑اول انقلاب یادمان هست این سرود را:
بگذرد این روزگار تلختر از زهر
بار دگر روزگار چون شکر آید
و ما هنوز منتظر "شکر" ماندهایم!
@avakherad
📞آقا #_مساله!
- نویسنده این جملات یه خانم چادری هستند:
"لات، طبلکار، دروغگو،بیخاصیت، ندانمکار، نادان،ترسو، کمعقل، سست، بیاراده، بیحمایت!دقیقا صفاتی است که یک رئیس جمهور نباید داشته باشد تا عزت ملی حفظ شود. البته هیچ ربطی به ما ندارد. برسد بهدست رای دهندگان مریخ."
- مساله شما چیست؟
= این چه ادبیاتی است؟! فحش و ناسزا پیشش لنگ میاندازد.حاجی من نگرانم!
- نگران چی؟!
= یه وخ نریزند بازداشت کنن و بیارن پشت تیلیویزیون!
- نگرانی شما بی مورد است. شما کلاه مبارک را بچسبید که باد نبرد!
= شما ایشون را میشناسید؟
- بله! این خانم از مدیران ارشد ستاد امر به معروف و نهی از منکر ایران است.
=عجب! خیلی خوبه دیگه! با چادر، با نام امر به معروف و نهی از منکر و با بودجه بیتالمال که ردیف بودجه از دولت داره ستاد درست کنی و علنی فحش و ناسزا بدهی برای حفظ عزت ملی! و اشاعه معروف در جامعه...! پشتت هم که گرمه!
خیلیاُم خوب!😳
@avakherad
مهری طالبی دارستانی بعد از توئیت توهین آمیز خود میگوید از مدیریت اداره عفاف و حجاب ستاد امر به معروف و نهی از منکر استعفا کرده است.
اما روایت ستاد مذکور خبر از اخراج وی میدهد:
"این ستاد برای رئیس جمهور محترم که منتخب مردم است، احترام ویژهای قائل است و ضمن عذرخواهی از ایشان و مردم شریف، اعلام میدارد فرد منتشرکننده مطلب از این پس در ستاد هیچ سمتی نخواهد داشت."
🔸پینوشت:
همین که در این ستاد مشخص نیست چه کسی راست میگوید، نشان از آن ندارد که امر به منکر جای خود را به امر به معروف داده است؟
وانگهی تصویر توئیت دبیر ستاد مذکور در تهران (روحالله مومن نسب) نیز نشان از چه دارد؟!
و اینکه میرشمسی معاون امور اجتماعی و فرهنگی ستاد مذکور، پزشکیان را متهم به ناترازی دینی کرده، چه معنایی میتواند داشته باشد؟!
ظاهرا نزد کارکنان این ستاد، منکر فقط حجاب زنان است اما چیزی به نام منکر اخلاقی وجود ندارد!
رشد ستادها و قرارگاههای متعدد با نامهای دینی که از بیتالمال مردم مظلوم ارتزاق میکنند، و شیره جان ملت را میمکند، جز بدبینی به دین چه اثری دارند؟!
در نبود بودجه، چرا بودجه اینان روز بهروز بیشتر میشود؟!
@avakherad