🔥 #زبان_درب_آتش...
💢 استاد فاطمی نیا(سلمه الله تعالی)
🌿 سیدی در قم بودکه با اشاره مریض را شفا میداد
🌿 از آیت ا..بهاالدینی رازش را پرسیدم؛
با دست به لبانش اشاره کردند و فرمودند:
⛔️ درِ آتش را بسته بود.
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
🌗 #مرگ_و_خواب
✅حضرت آیت الله بهجت(قدس سره)
💥هر شب [در عالم خواب]، در عوالمی از بزرخ می رویم که هیچ اختیارش دست ما نیست...
🔴 با این همه، این گونه از مرگ غافل هستیم!
📚 جرعه وصال، ص۴۴
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
🌹🍀 #علامه_حسن_زاده_آملی
🌹🍀 #درمسیرولایت
🔻جناب امام هشتم پس از آنکه این حدیث را از پیغمبر《من رآنی فی المنام فقد رآنی فان الشیطان لا یتمثل بی》
تا اینجای حدیث را در صحیح مسلم دیده ام که چندین طریق نقل کرد به چندین طریق تا اینجای حدیث را نقل کرده
🌿 من رئانی فقد رآنی فان الشیطان لایمثل بی
من رئانی فقد رای الحق
🔻آخر این حدیثی که چیزی اضافه کرد این تیکه رو آورده(من رئانی فقد رئای حق)
🍃عالم رویا هر کس مرا در خواب دید حق است آنچه که دیده حق است
🔻یعنی وقتی که دیدی من پیغمبر در عالم رویا حق است
راست است
درست است
شیطان نیست باطل نیست
راست است
که ان الشیطان لا یتمثل بی
⛔️اما دنباله حدیث را صحیح مسلم نمی بینی.
⛔️دنبال این حدیث را در صحیح بخاری نمیبینی.
⛔️دنباله ی حدیث را در کتب روایی آنها در جوامع روایی حضرات عامه نمی بینی!!
🍃 حالا بفرمایید در امالی صدوق اوایل امالی ورق بزنید ببینید همین روایتی که از امام هشتم عرض می کنم آقا به آن شخص فرمود:
🌿 رسول الله (حدیث دنباله دارد) فرمود: هر کسی که مرا در خواب ببیند راست است
درست است
حق است
شیطان به صورت من و به صورت اهل بیت من به صورت شیعیان ما متمثل نمیشود.
به صورت پیروان ما متمثل نمیشوند.
🌿 آقا به آن شخص فرمود هر کسی که شیعیان ما را در خواب ببیند آنچنان که خواب دیده را درست است، که شیطان به صورتی شیعه ما متمثل نمیشود.
🌿 شیعه در مسیر ولایت است
شیعه در سنگر ولایت است
شیطان نمی تواند قدم در طریق شیعه قدم بگذارد تا با او همدست است
درست است که شیعه بودن درست است که اسلام درست است، که ایمان است
درست است که قرب مراتب دارد عرض نمیکنم که به کلی به باطل است
🍃اما آنچنان که باید در مسیر باشد نیست اگر شیعه خالص بود اگر کشیک نفس میکشید اگر مواظب خودش بود آنچنان در مسیر هدایت است آنچنان اهدنا صراط مستقیم در جانش نشسته شیطانی که هیچ در صراط مستقیم راه ندارد یا از ضالین است یا از مغضوب علیهم می باشد
🔻 یا به جانب افراط است
یا به جانب تفریط است در صراط مستقیم راه ندارد
🍃 این ولی الله که در صراط مستقیم است شیطان نمی تواند به صراط مستقیم قدم بگذارد
اصلا نمی تواند بیاید به صراط مستقیم، شیطان نمی تواند در صراط مستقیم قدم بگذارد.
و شیعه در صراط مستقیم است و امام در صراط مستقیم است
و پیغمبر در صراط مستقیم است آنان علمای ربانی اند.
🍃 ولی این شیعه متعلم علی سبیل نجاه
شیطان نمیتواند در این صراط قدم بگذارد و حدیث را دنباله حدیث را امام هشتم به سلسله سندی که مثل ثقة المحدثین رئیس محدثین جناب ابن بابویه نقل می فرمایند:
🌿 رسول الله فرمود من و امامان و شیعیان، اما حرف رسول الله درباره خودش نقل شد راجع به امام راجع به شیعیان امام را دنباله حدیث را در کتابهای آنها ندیدهایم.
👈نقل از صمد
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از آوای ملکوت
🌺🌺 #کریم_اهل_بیت 🌺🌺
💥 اگر امام حسن صلح نمیکرد چه اتفاقی می افتاد در تاریخ؟
🔆در مورد کار امام حسن ما هیچ در صدر نمی آییم از موضع دفاع حرف بزنیم که چرا صلح کرد و چه موجباتی داشت.
🔆امام حسن اگر صلح نمیکرد یقینا اسلام ضربه میدید؛ برای خاطر این که آن چهره افشا نشده بود مردم هنوز حقایق را نمی دانستند.
🔆تبلیغات و پول و کارهای گوناگون سیاسی آنچنان جو بدی به وجود آورده بود که امام حسن اگر آن روز خود را و جان خود را و جان اصحاب نزدیک و معدود خود را از دست میداد چیزی از اسلام باقی نمیماند.
👌 آگاهانه مقاومت کردن، تکلیف را فهمیدن و ایستادن، این کار امام حسن بود
🔆امام حسن یکی از شجاعانهترین اقدامها را برای انجام این تکلیف انجام داد، چرا؟ برای خاطر اینکه، به همهی ائمه فقط دشمنان بودند که طعن میزدند،
👈اما پیچیدگی کار امام حسن و ظرافت آن موضع آنچنان بود که حتی دوستان او هم به او طعن میزدند. نمیدانستند و به او «یا_مذل_المؤمنین» میگفتند اما صبر کرد.
🔆خدایا به حق مظلومیت امام حسن مجتبی ؛دلهای ما را با حقایق اسلام آشنا کن و ما را در راه دین و ولایت ثابت قدم بدار.
۱۳۶۸/۲/۲
📚منبع:کتاب انسان ۲۵۰ ساله بیانات رهبر معظم انقلاب حفظه الله
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #استوری_موشن
🍃مدینه دلتنگم، برای پیغمبر
به خاکت مهمان کن، مرا بار دیگر.....
#مدینه_النبی
#پیامبر_اکرم
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از پایگاه نمو
◾️به مناسبت شهادت پیامبر اکرم و امام حسن مجتبی و امام رضا ﴿علیهم السلام﴾
🔊 جلسه مجازی با سخنرانی استاد #رجالی
🕘 جمعه 25 مهر ساعت 9 صبح
آدرس سخنرانی در آپارات:
https://www.aparat.com/rejeat/live
آدرس لایو اینستا:
https://www.instagram.com/rejeat.ir
آی دی اینستا:
@rejeat.ir
بعد پیغمبر باران نخواهد آمد- حاج میثم مطیعی.mp3
6.65M
🎧 بشنویم.
🎙 زمزمه | حاج میثم مطیعی
🏴 به مناسبت شهادت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله
دیگر آیات قرآن، نخواهد آمد
بعد پیغمبر باران، نخواهد آمد
#مناسبتها
#پیامبر_اکرم
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از آوای ملکوت
💥 #ويژه_کریم_اهلبیت 1⃣
❇️ نگاهی به پایگاه اجتماعی امام حسن مجتبی(علیه السلام) در بین مسلمانان، و راهکار امام در ایفای #نقش_رهبری
💢 امام حسن مجتبی(علیه السلام) هم اکنون چهرهای محبوب نزد همۀ مسلمانان اعم از شیعه و سنی است به شکلی که از مسلمانان اندونزی گرفته تا صوفیۀ آفریقا برای ایشان مدیحه سرایی میکنند. آیا این محبوبیت در صدر اسلام هم وجود داشت؟
👈 بله، امام حسن مجتبی(علیه السلام) از دو جهت ویژگیهای مهم و منحصر به فردی داشت که موجب محبوبیت عمومی ایشان در همان صدر اسلام شده بود، آن هم محبوبیتی منحصر به فرد.
🔻یک جهتش این بود که ایشان نوۀ نبی مکرّم، و فرزند امیرالمؤمنین و فاطمه زهرا (صلوات الله علیهم أجمعین) بود. و یادگار دیگری از پیغمبر و حضرت زهرا باقی نمانده بود جز همین فرزندانِ حضرت زهرا. و شخصیت اجتماعی این فرزندان در حدی بود که جای خالی شخصیت اجتماعی پیغمبر را پر میکرد.
🔻 جهت دیگر این بود که احادیث نبوی متعددی دربارۀ شخصیت ایشان صادر شده بود و عموم مردم میدانستند که پیامبر در مناسبتهای مختلف همواره بر فضائل و امتیازات ویژۀ حسنین(علیهما السلام) تأکید و سفارش نموده است.
✅ نکتۀ شایان توجه در این احادیث نبوی اینست که بجز جنبۀ مناقب و فضائل، مفهوم عقیدتی و کلامیِ مهمی نیز دارد که نقش تعیین کنندهاش در تشخیص حق و باطل در اختلافات سیاسی قابل چشم پوشی نیست. مثلاً حدیث «إن الحسنَ والحسینَ سیّدا شبابِ أهلِ الجَنّة» که در منابع حدیثی و تاریخی اهل سنت نیز بسیار مکرر روایت شده، قویتر و مهمتر از دلالت فضیلتی، دلالت عقیدتی و کلامی آنست؛ مگر ممکن است کسی سیّد و سَرور جوانان اهل بهشت باشد و بر حق نباشد!؟
👈 این سخن پیامبر گرچه در ظاهر دربارۀ بهشت و عالم آخرت است اما در واقع ایشان با همین کلام، از فضیلت و شرافت حسنین در دنیا هم خبر داده و بر حق بودنشان در اختلافات سیاسی را تأکید مینماید.
خصوصاً با توجه به این نکتۀ دقیق که وقتی گفته میشود سرور جوانان اهل بهشت، معنایش اینست که تا آخرین لحظۀ زندگی بر حق خواهد بود، نه اینکه مثلاً تا اواخر عمرش بر حق است.
♦️به هرحال این دو عامل مذکور سبب محبوبیت اجتماعی بینظیری برای نوادگان پیامبر شده بود و مسلمانان اظهار اشتیاق ویژهای به آنان داشتند. یک نمونۀ خیلی روشن و عینی که جایگاه و عمق تأثیرگذاری شخصیت اجتماعی امام حسن(علیه السلام) را نشان میدهد قضیۀ استمداد امیرالمؤمنین(علیه السلام) از اهل عراق و به خصوص اهل کوفه است، که در آن جریان همین حدیث نبوی «الحسن والحسین سیّدا شبابِ أهلِ الجَنّة» معادله را به شکل قوی و چشمگیری به نفع جبهۀ حق تغییر داد.
(ادامه در صفحه بعد)
https://t.me/Yusufi_Gharawi
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از آوای ملکوت
💥 #ويژه_کریم_اهلبیت 2⃣
💢 جریان این استمداد چه بود؟
👈 پس از بیعت مردم با امیرالمؤمنین (علیه السلام) و شروع خلافت ایشان، در ماجرای جنگ جمل و تلاش نظامی و خروج مسلحانۀ عایشه و طلحه و زبیر برای براندازی حکومت حضرت، اموال بسیاری که توسط امویان و هم پیمانانشان از بیت المال غارت شده و در اختیار اصحاب جمل قرار داده شده بود صرف شد تا بالأخره سپاهی عظیم در بصره گرد آوردند.
پس از آنکه هر نوع نصیحت و انذاری را اصحاب جمل در اثر شدت غرور و حرص و طغیانشان رد کردند، چارهای جز لشکرکشی و مقابلۀ نظامی با آنان نماند.
🔻لذا امیرالمؤمنین(علیه السلام) از مدینه بسوی بصره حرکت کرد اما سپاه عظیم و کارآمدی در مدینه نبود که امام را همراهی کند. زیرا در عصر فتوحات، افرادی که قابلیت فرماندهی جنگی و راهنمایی سیاسی و علمی داشتند بعنوان صحابه پیغمبر از مدینه به مناطق مختلف سرزمین پهناور اسلامی فرستاده شده بودند؛ برخی بعنوان امامت جماعت، برخی بعنوان معلم قرآن، برخی بعنوان فرماندۀ نظامی، برخی بعنوان امیر سیاسی. و خلاصه بیشترشان پراکنده شده بودند و مدینه از نیروهای شمشیر به دست و کارآمد برای کارزار و جنگ خالی شده بود.
🔻بنابر آمار منقول در تاریخ، نیروهای باقی مانده در مدینه حدود هفتصد نفر جنگجوی شمشیر به دست بود، که بیشترشان هم بزرگسال و از اصحاب و انصار پیامبر بودند.
این سپاه هفتصد نفری در رکاب امیرالمؤمنین(علیه السلام) از مدینه بسوی بصره روانه شد اما این تعداد نیرو برای مقابله با آن سپاه عظیمی که اصحاب جمل جمع کرده بودند کم بود.
🔻یکی از یاورطلبیهای حضرت که در میان راه انجام گرفت استمداد از قبیله «بنی طَیّ» به زعامت عُدَیّ بن حاتِم طائی❊ بود. این قبیله وفاداریش به خاندان پیامبر را نشان داد و با آن تعداد افرادی که توان همراهی و جهاد داشتند در رکاب امیرالمؤمنین(علیه السلام) حاضر شدند که تعدادشان ششصد نفر گفته شده است.
🔻اما باز هم این سپاه هزار و سیصد نفرۀ امام در مقابل سپاه اصحاب جمل کفایت نمیکرد. خصوصاً که آنها پس از اطلاع از حرکت حضرت از مدینه به سمت بصره و تا پیش از رسیدن حضرت به بصره، اقدام به قتل و خونریزیهای شدیدی در بصره کرده بودند تا امارت بصره را بدست گیرند و بیت المالِ پرسرمایۀ بصره را نیز غارت و تصاحب نموده بودند. بنابراین بناچار امام از مردم کوفه استمداد نمود.
🔻فرستادگان امام به کوفه در ابتدا عبدالله بن عباس و محمد بن ابی بکر بودند. اما این دو نتوانستند کاری از پیش ببرند زیرا امیر وقت کوفه یعنی عبدالله بن قیس معروف به أبوموسی أشعری که از معاصرین و صحابۀ پیامبر محسوب میشد توانسته بود با تفسیرهایی انحرافی از برخی سخنان پیامبر، مردم کوفه را به حالت شک در تشخیص حق و باطل اندازد و آنان را به موضع بیطرفی بکشاند.
لذا با گذشت مدتی از فرستادن آن دو نماینده و عدم موفقیتشان، که نشان میداد حالت شک و تردید در میان کوفیان قوی است و هنوز در حالت شک باقی ماندهاند، اینبار امیرالمؤمنین، امام #حسن_مجتبی را بسوی کوفه فرستاد و عمار یاسر و مالک اشتر نیز ایشان را همراهی کردند.
🔻بیشتر مردم کوفه تا آن زمان هنوز امام حسن را ندیده بودند و تنها نام ایشان را به عنوان یادگار رسول خدا(صلّی الله علیه وآله) شنیده بودند. لذا هنگامی که خبر قدوم امام حسن مجتبی(علیه السلام) به اهل کوفه رسید که #یادگار_ارشد_پیغمبر_اکرم بسوی آنها میآید بصورت گسترده و پرشکوه از ایشان استقبال کردند.
وصف دقیقی که ابن ابی الحدید از این واقعۀ تاریخی آورده است انصافاً خواندنی، شنیدنی و تصورکردنی است که چگونه تقریباً تمام اهل کوفه روانۀ دروازۀ کوفه به طرف بصره شدند تا برای اولین بار به دیدار این یادگار پیامبر مشرف شوند و از او استقبال کنند.
🔻امام حسن مجتبی(علیه السلام) با یک سخنرانی در مسجد جامع کوفه در مقابل سخنرانی و تلاشهای متضاد أبوموسی أشعری و القائات انحرافی او، همه مردم را به نفع امیرالمؤمنین(علیه السلام) بسیج کرد.
کوفهای که تا آن زمان و علیرغم فرستادگانی از سوی حضرت، حتی ده نفر از آنان حرکت نکرده بودند اما خطبه امام حسن(علیه السلام) دوازده هزار نفر را حرکت داد و آنان را مشتاقانه به یاری امیرالمؤمنین(علیه السلام) شتاباند.
این یکی از نمونههای بارز و شاخصی است که جایگاه وسیع اجتماعی امام مجتبی(علیه السلام) و شدت محبوبیت ایشان در میان عموم مسلمانان، ونه فقط اهالی کوفه را بصورت عینی نشان می دهد.
(ادامه در صفحه بعد)
ــــــــــــــــــــ
❊ شرح ماجرای اسلام آوردن عُدی بن حاتِم و علت وفاداریش به خاندان پیامبر در پیام https://t.me/Yusufi_Gharawi/108 ذکر شده است.
https://t.me/Yusufi_Gharawi
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از آوای ملکوت
💥 #ويژه_کریم_اهلبیت 3⃣
💢 پس با این پایگاه اجتماعی وسیع و نیرومند امام حسن مجتبی(علیه السلام)، چگونه شد که حکومت ایشان شش ماه بیشتر طول نکشید و آنگونه پشت ایشان خالی شد و آن مصائب را در دوران امامت ایشان شاهدیم؟!
👈 معاویه با صرف هزینههای بسیار و ترویج گستردۀ افترائات گوناگون علیه امام بالأخره توانست طیف وسیعی از اذهان عمومی را علیه ایشان و صلاحیت ایشان برای زمامداری مشوّش، و خود را أولی و أصلح برای زمامداری معرفی کند.
🔻 در نتیجه، مانع ادامۀ آن محبوبیتِ همراه با تأثیرگذاری در معادلات قدرت و حاکمیت شد و تا جایی پیش رفت که وقتی حضرت بعد از صلح اجباری با معاویه، از کوفه به مدینه بازگشت دیگر آن جایگاه اجتماعی و آن نفوذ رهبری سیاسی را نداشت. و به قول فرزدق که دربارۀ امام حسین(علیه السلام) گفته بود دل مردم با شماست و شمشیرشان علیه شما، در مورد امام حسن(علیه السلام) نیز چنین شد.
💢 در این دورۀ کنارهگیری امام حسن مجتبی(علیه السلام) از زمامداری، ایفای نقش امامت ایشان چگونه بود؟
👈 رهبری و امامت حضرت در این دوره منحصر شد به تفسیر قرآن و نقل حدیث از پیامبر(صلّی الله علیه وآله) و تبیین سنّت. در واقع، راهکار حضرت در مقابله با تلاش امویان برای به انزوا کشیدن ایشان نقل حدیث از پیامبر اکرم(صلّی الله علیه وآله) بود که نمیتوانستند ایشان را از نقل احادیث جدّش باز دارند.
🔻لذا با گذشت زمان و مطرح ماندن امام در سطح جامعه، و با مشخص شدن هرچه بیشتر چهرۀ ظالمانه و فریبکارانۀ معاویه، و رفته رفته رنگ باختن افترائاتش علیه امام، در نهایت امام را مسموم کردند.
بهرحال یکی از ثمرات پرداختن امام حسن مجتبی(علیه السلام) به نقل احادیث پیامبر(صلّی الله علیه وآله) این بود که این احادیث تبدیل شد به جامع مشترک و حلقۀ وصلی بین شیعیان و دیگر مسلمانان، و تأثیر بسزایی در خارج نمودن شیعیان از انزوا داشت و تأثیرش هنوز باقی است.
📓 مجموعۀ مصاحبهها: ٤٤٧ - ٤٥٣.
https://t.me/Yusufi_Gharawi
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut