هدایت شده از استاد وکیلی
📜به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها نسخه دیجیتال کتاب «تجلی توحید در زندگانی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها»
✍️با قلم حضرت استاد وکیلی منتشر شد
علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت بصورت #رایگان این کتاب را دانلود نمایند.
🛒TOWHIDSHOP.ORG
☑️ @ostad_vakili | towhid.org
هدایت شده از آوای ملکوت
♦️✨🔹✨♦️✨
💢 پرسش مهدوی
🔰آیا امام زمان، متوجه دردها و دلتنگی های ما می شوند اگر به ایشان بگوییم و پناه ببریم؟ دردهایی که به هیچکس نمی شود گفت؟
✍️پاسخ:
✅ امام رضا عليه السلام مي فرمايند: الْإِمَامُ الْأَنِيسُ الرَّفِيقُ وَ الْوَالِدُ الشَّفِيقُ وَ الْأَخُ الشَّقِيقُ وَ الْأُمُّ الْبَرَّةُ بِالْوَلَدِ الصَّغِير.
💠 امام (در مهرباني نسبت به امت مانند) دوست صميمي، پدر دلسوز، برادر همراه و مادر مهربان نسبت به کودک است.(1)
🌿 در توقيعي که حضرت امام زمان(عج) براي شيخ مفيد مي نويسند مي فرمايند:
❤️ انا غير مهملين لمراعاتکم و لا ناسين لذکرکم. ما در رعايت حال شما(شيعيان) کوتاهي نميکنيم و ياد شما را هيچ گاه از خاطر نميبريم.
♦️ بنابراين از طريق توسل به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و خواندن نمازها و دعاهايي که در رابطه با ايشان وارد شده است(مثل دعاي عهد و زيارت آل ياسين) و يا حتي بدون آنها و تنها با برقراري #ارتباط_قلبی ميتوانيد با حضرت صحبت کنيد و مطمئن باشيد حضرت صداي شما را ميشنود و از احوال شما آگاه است.
📚 الكافي ج1 ؛ ص200.
🍃 #مهدویت
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از استاد وکیلی
تجلّی توحید (نسخه دیجیتال).pdf
3.66M
با توجه به پیام های برخی همراهان عزیز مبنی بر عدم امکان دریافت نسخه دیجیتال کتاب از سایت،بدین وسیله نیز فایل کتاب در اختیار دوستان قرار میگیرید.
☑️ @ostad_vakili | towhid.org
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روایت بغضآلود رهبر انقلاب از انتظار حاج قاسم سلیمانی پشت درب اتاق عمل جراحی و همراهی با خانواده دوست شهیدش
💻 @Khamenei_ir | #قهرمان
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مکتب سلیمانی عبارات است از «صدق» و «اخلاص»
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: اگر بخواهیم آن چیزی را که اسمش را میگذاریم مکتب سلیمانی، این را تبیین کنیم در یک دو جملهی کوتاه، باید بگوییم این مکتب عبارت است از صدق و اخلاص. این دو تا کلمه در واقع عنوان و نماد و نمایهی مکتب سلیمانی است. «صدق» یعنی همان چیزی که در آیهی شریفه «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ» که حالا مختصری توضیح عرض میکنم. «اخلاص» هم همین که در آیات متعدد قرآن از جمله این آیهی شریفه «قُلْ إِنِّي أُمِرْتُ أَنْ أَعْبُدَ اللَّهَ مُخْلِصًا لَّهُ الدِّينَ» این دو عنوانِ قرآنی تشکیل دهندهی حرکت شهید سلیمانی بود. این حرکت با برکت که هم زندگیِ این مرد سر تا پا برکت شد، هم شهادت او.
💻 @Khamenei_ir | #قهرمان
هدایت شده از ندای سعادت
🏴 عظمت مقام شهيد و شهادت در راه خدا از دیدگاه قرآن
⚫️...هر يك از اين آيه ها، (آیات مربوط به شهادت) گوشه اى از عظمت مقام شهادت فى سبيل اللَّه را تبيين مى نمايد، مقامى كه به تنهايى، حاصل يك عمر مجاهده ى انسان وارسته اى است كه خداوند يكجا به شهيد عنايت مى فرمايد.
⚫️... از مجموع اين آيات مى توان استفاده كرد: نعمت هايى كه به شهيد عطا مى شود، نبايد هم چون نعمت هايى باشد كه به اشخاص عادى داده مى شود؛ بلكه مراد، نعمتها و كمالاتى است كه تنها نصيب برگزيدگان و خواصّ از بندگان الهى مى شود.
📚برگرفته از کتاب #فروغ_شهادت تالیف حضرت آیة الله سعادت پرور (قدس سره)🌱
💢ندای سعادت؛ مرجع رسمی دفتر حفظ و نشر آثار آیة الله سعادت پرور (ره)
🆔https://eitaa.com/Nedaysaadat
📡http://ketabrah24.ir
🏴 انا لله و انا الیه راجعون
▪️نمی دانم که این روزهای سال چه اسراری با خود دارند که براق عروج نیکان روزگار شده اند و هر سال ما را در سوگ شخص عزیز و بزرگی عزادار می نمایند.
▪️این روزها آتش سینه ما را سنگین می کند و به یاد داغ شهادت حاج قاسم در دو سال پیش و داغ رحلت علامه مصباح یزدی در یک سال پیش و امسال هم داغ ارتحال عالم ربانی و پدر دلسوز حاج سید رضا موسوی، قلبمان شعله ور می گردد.
🔸 از حق تعالی برای این عزیزان سفر کرده رحمت و مغفرت و حشر با اهل بیت(ع) و برای همه سروران داغدار صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
🔹 اللهم انا لا نعلم منهم الا خیرا
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از روزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم سلیمانی واسطه ارتباط حزبالله با علامه مصباح
🎙سیدحسن نصرالله:
🔹حزب الله نماد عینی تفکر آیت الله مصباح در سطح منطقه است.
▫️حاج سلیمانی این پیشنهاد را به ما داده بود.
#علامه_مصباح #مقاومت #حزبالله #مصباح
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از الهادی
#حضرت_زهرا
🔻 در مورد نسبتی که بین حضرت مریم سلاماللهعلیها و حضرت صدیقهی طاهره سلاماللهعلیها هست روایات مفصلی وارد شده است که: «کانت مریم سیدةُ اهل زمانها و فاطمه سیدة نساء العالمین» (الأمالي صدوق،ص125)
🔸در این جریان نکتهای وجود دارد و آن اینکه ببینید خدای متعال تولد حضرت مریم را چگونه شروع کرده است؟ میفرماید: «اِذْ قَالَتِ امْرَأَتُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا» (آل عمران، 35) (آنگاه كه همسر عمران گفت: پروردگار! آنچه در شكم دارم نذر تو كردم، آزاد براى [خدمت خانه] تو، پس از من بپذير.) روی کلمه به کلمهاش حساب است.
🔹 «فَلَمَّا وَضَعَتْهَا قَالَتْ رَبِّ إِنِّي وَضَعْتُهَا أُنثَى»(آل عمران، 36) ( پس چون فرزند را بزاد، [با حسرت] گفت: پروردگارا! من آن را دختر زاييدم.) معلوم است که مادر مریم، به خاطر نذرش منتظر پسر بوده است.
🔸 ببینید قرآن سیر تولد حضرت مریم را از کجا شروع میکند؟ نسبتش را چگونه درست میکند؟ تا بعد برسیم به این آیه: «فَتَقَبَّلَهَا رَبُّهَا بِقَبُولٍ حَسَنٍ وَأَنبَتَهَا نَبَاتًا حَسَنًا»(آل عمران، 37) (پس پروردگارش مريم را به نيكى پذيرا شد و او را نيكو بار آورد. )
ادامه دارد...
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
💠 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
❁• تلگرام: t.me/nasery_ir
❁• ایتا: eitaa.com/nasery_ir
❁• واتساپ: www.al-hady.ir
هدایت شده از الهادی
ادامه مطلب قبل...
🔻 خداوند شکلگیری حضرت مریم را از ابتدا به مادر حضرت مریم مستند میکند و این شروع یک نیت خیر است و دیگر شاخ و برگ خیراتش زیاد است که آنها جای خودش را دارد؛ ولی راجع به حضرت زهرا سلاماللهعلیها این استناد را به یک زن نمیدهد؛ بلکه به خود رسول خدا میدهد و میفرماید: «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ» (کوثر، 1) (بى ترديد ما به تو خير بسيار داديم.)
🔸 این تفاوتی است که بین حضرت مریم سلاماللهعلیها و حضرت زهرا سلاماللهعلیها است. حضرت مریم را به مادر و نیت و نذر مادر مستند کرد؛ ولی حضرت زهرا سلاماللهعلیها را با «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ» و از خود حق تعالی شروع میکند و آن را هم مستند به رسول خدا میکند؛ یعنی حق تعالی این بخشش و عنایت را به پیامبر خدا کرده است و خود رسول خدا صلیاللهعلیهوآله هم در قبال این عطا، وظایفی پیدا میکند که «فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ» (کوثر، 2)(پس براى پروردگارت نمازگزار و قربانى كن.)
🔹 اگر از همین دو زاویه به این دو بزرگوار نگاه بشود میبینیم بین این دو رتبه تا قیامت فاصله است که خدای متعال دربارهی حضرت زهرا سلاماللهعلیها به شخص پیامبر میفرماید: «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ»، ولی برای حضرت مریم علیرغم اینکه از زنهای برتر عالم است، چنین نیست.
ادامه دارد...
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
💠 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
❁• تلگرام: t.me/nasery_ir
❁• ایتا: eitaa.com/nasery_ir
❁• واتساپ: www.al-hady.ir
هدایت شده از الهادی
ادامه مطلب قبل...
🔻 ببینید قرآن چگونه حدّ و حدودها را تبیین و ملاحظه میکند که در کلمه به کلمه و جای جای قضایا، حد و حدود محفوظ است و فاصلهها، از همین جریان هم کاملاً معلوم میشود که راجع به حضرت زهرا سلاماللهعلیها میفرماید: «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ» و راجع به حضرت مریم میفرماید: «اِذْ قَالَتِ امْرَأَتُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا» و جریان را اینگونه شروع میکند.
🔸 قضیه حضرت زهرا سلاماللهعلیها، مثل سورهی قدر میماند: «إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ»؛ یعنی این هدیه از حق تعالی به رسول خدا است.
🔹 جریان حضرت مریم سلاماللهعلیها یک قالبِ دارای روح است و روحش حضرت صدیقهی طاهره سلاماللهعلیها است. در جریان حضرت مریم، مادر حضرت مریم مطرح میشود؛ ولی شخصیت حضرت زهرا سلاماللهعلیها آنقدر بلند است که وقتی خداوند میخواهد ایشان را استناد بدهد، مستقیم بار آن را روی دوش خود پیامبرش قرار میدهد، که این نوع استناد، جلالت شأن حضرت صدیقهی طاهره سلاماللهعلیها را نشان میدهد.
🔸 این برای عظمت و شأن حضرت صدیقهی طاهره سلاماللهعلیها است که بارَش جای دیگر فرود نمیآید.
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
💠 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
❁• تلگرام: t.me/nasery_ir
❁• ایتا: eitaa.com/nasery_ir
❁• واتساپ: www.al-hady.ir
با توجه به حذف عکس و فیلمهای حاج قاسم سلیمانی توسط اینستاگرام ، ما هم با دادن نمره پایین به این اپلیکیشن در پلی استور که نتیجهاش کاهش ارزش سهام این شرکت است ، از اینستاگرام انتقام میگریم
بسم الله ... همین الان برید در صفحه اینستاگرام در پلی استور و کمترین نمره رو بدید
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android
#نشر_حداکثری
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
⛔️ مناظره عالم شیعی با ابوحنیفه عالم بزرگ اهل سنت 1
🔻نقل شده كه دو نفر از شيعيان در گذرگاهی از بغداد به مجلس بزرگی رسيدند.
🔻 پرسيدند: اين مجلس متعلّق به كيست؟گفتند: مجلس درس امام اعظم ابوحنيفه است.
🔻راوی حكايت می گويد رفيق من كه اسمش فضل بن حسن بود و مردي متعصّب در مذهب شيعه و در عين حال آدمي بحّاث و با اطلاع از مبانی مذهب بود
🔸گفت: من می روم و با اين مرد(ابوحنیفه) مباحثه مي كنم و تا او را ملزم و مجاب نكنم از اين مكان نمي روم.
🔹گفتم اين عالم بزرگی است و از عهدۀ بحث با او بر نمي آيی. گفت من معتقد به مذهب حقم و حق مغلوب نمي شود.
🔻وارد مجلس شديم و نشستيم و در يك فرصت مناسب، فضل از جا برخاست و گفت:
🔸ايها العالم من برادري دارم كه رافضي است (يعنی شيعه است) و من هر چه مي خواهم به او بفهمانم كه ابوبكر بعد از پيامبر اكرم ،افضل امّت و خليفه به حق بوده قبول نمي كند و مي گويد علي بن ابيطالب ، افضل و خليفۀ به حق است،شما يك دليل قاطعي به من ياد بدهيد كه به او بفهمانم و او را به راه راست بياورم.
🔻ابوحنيفه گفت به برادرت بگو بهترين و روشن ترين دليل اين است كه پيامبر اكرم همواره در ميدان هاي جنگ ، آن دو بزرگوار( ابوبكر و عمر) را كنار خود مي نشاند و علي را مقابل نيزه و شمشير دشمن مي فرستاد و اين نشان مي دهد كه آن دو نفر ، محبوب پيامبر بوده اند و چون آن حضرت مي خواسته كه آن ها بعد از خودش جانشين باشند آنها را حفظ مي كرد و چون علی را دوست نمی داشت طردش میكرد و به ميدان مي فرستاد تا كشته شود و اين بهترين دليل بر افضليت ابوبكر و عمر است!
🔶 فضل گفت بله من اين را به برادرم مي گويم ولی او از قرآن به من جواب مي دهد كه خداوند فرموده است: «خداوند ، مجاهدين را بر قاعدين و نشستگان برتري داده و اجري بزرگ براي آنان آماده است» و به حكم اين آيه ، علي چون #مجاهد بوده افضل از ابوبكر وعمراست كه قاعد بوده اند.
♦️ ادامه دارد...
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
⛔️مناظره عالم شیعی با ابوحنیفه عالم بزرگ اهل سنت ۲
♦️ابوحنيفه گفت: به او بگو از اين بهتر مي خواهي كه ابوبكر و عمر قبرشان كنار قبر پيامبر و چسبيده به قبر آن حضرت است در حالي كه قبر علي از قبر پيامبر دور افتاده و در عراق است.
🔸فضل گفت بله اين را هم به برادرم مي گويم امّا او مي گويد: آن ها #غاصبانه در كنار پيامبر اكرم دفن شده اند براي اين كه خداوند فرموده است «اي مؤمنان بدون اذن و اجازۀ پيامبر ، داخل خانه اش نشويد..» و میدانيم كه رسول اكرم در خانۀ خودش دفن شده و آن دو نفر بدون اذن در خانۀ آن حضرت دفن شده اند و محل دفن ايشان غصبي است.
♨️ ابوحنيفه كه از اين گفتگو سخت ناراحت شده بود تأمّلي كرد و سپس با لحني تند گفت: به اين برادر خبيثت بگو آنها غاصبانه در خانه پيامبر دفن نشده اند، بلكه عايشه و حفصه كه دختران آن دو بزرگوار و همسران پيامبر بودند و ازپيامبر مهريه طلبكار بودند، پدرانشان را در مهرية خودشان دفن كردند.
⭕️ فضل گفت بله من اين مطلب را هم به برادرم گفته ام ولي او باز آيه اي براي من مي خواند و مي گويد پيامبر (صلي الله عليه و آله) به همسرانش بدهكار نبوده براي اينكه خداوند فرموده است «اي پيامبر ما همسران تو را كه مهرشان را پرداخته اي براي تو حلال كرديم» طبق اين آيه ، پيامبر اكرم مهريۀ زن هايش را داده بود و وقتي كه از دنيا رفت به زن هايش بدهكار نبوده است.
🔸ابوحنيفه اندكي تأمّل كرد و گفت : به اين برادرت بگو درست است كه همسران پيامبر، مهريّه طلبكار نبوده اند اما سهم الارث كه از ماتَرَك پيامبر داشته اند و ماتَرَك (يعني آنچه پيامبر اكرم بعد از مرگش از خود باقي گذاشته ) نيز همين خانه اش بوده و شرعاً سهمي هم از آن خانه به همسرانش مي رسد و چون عايشه و حفصه وارث پيامبر بوده اند پدرانشان را در سهم الارث خودشان دفن كرده اند و بنابراين غصبي در كار نبوده است.
♦️فضل گفت بله من اين را هم به برادرم گفته ام ولي او مي گويد شما آقايان سنّي ها مگرنمی گوييد كه پيامبر ارث نمي گذارد و خودتان حديث نقل مي كنيد كه پيامبر اكرم فرموده است « ما پيامبران اصلاً ارث نمي گذاريم و هر چه از ما باقي مانده صدقه است» پس طبق گفتة خودتان عايشه و حفصه #سهم_الارث نداشتهاند .
♦️ به همان دليلي كه شما حضرت فاطمه را از #فدك محروم كرديد و گفتيد پيامبر ارث نمي گذارد آن دو همسر نيز نبايد ارث ببرند . آيا دختر از پدر ارث نمي برد اما همسر از شوهر ارث مي برد ؟!
🔻حالا بر فرض بپذيريم كه آنها سهم الارث داشته اند ، مگر نه اين است كه ميّت اگر فرزند داشته باشد ، سهم الارث زوجه اش يك هشتم ماتَرَك مي شود ،
در اين جا تمام ماتَرَك پيامبر اكرم يك حجره (اتاق) بوده كه وقتي آن
تقسيم بر هشت شود يك قسمت از آن هشت قسمت تقسيم مي شود ميان همسران پيامبر اكرم كه نُه نفر بوده اند و در نتيجه سهم هر يك از عايشه و حفصه به قدر يك وجب هم نمي شود، پس چگونه آن دو هيكل بزرگ در يك وجب زمين جا شده اند ؟!
📛 سخن كه به اينجا رسيد ابوحنيفه حسابي از كوره در رفت و با لحني خشم آلود فرياد كشيد اين مرد را بيرون كنيد اين خودش رافضي است و اصلاً برادر هم ندارد !
📚الفصول المختاره ، سيّد مرتضي ، ص74 ، كنز الفوائد ، ابو الفتوح كراجكي ، ص 135 - احتجاج طبرسي ج2 ص149 و خزائن نراقی ص ۱۸۱
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #نماهنگ | وقتی دلسوختن و گریستن ما ارزش داره که بفهمیم به کی سیلی زدند
☑حضرت زهرا کسی است که یک تار مویش به کل این عالم می ارزد
💻 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از نسیم حکمت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آن روز
▪️شهادت امابیها، سیده زنان عالم، حضرت فاطمه زهراء سلاماللهعلیها را تسلیت عرض مینماییم.
▪️"آن روز" مرثیه جانسوزی است از علامه حسنزاده آملی رحمةاللهعلیه در رثای امابیها سلاماللهعلیها.
#فاطمیه_1443
#علامه_حسن_زاده
💢 مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات
https://eitaa.com/joinchat/1085734937Cedd3e6f21f
@nasimehekmat
هدایت شده از فلسفه و عرفان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ دردناکترین جمله حضرت زهرا
که از در به پهلو خوردن دردناکتر است!
❗️ احتجاج حضرت زهرا با خلیفه اول
🔹 روضه سوزناک حضرت زهرا در احتجاج با خلیفه اول
💬 آیتالله جوادی آملی حفظه الله
🔻 با حال معنوی مناسب ببینید
🌐حوزه توئیت
https://eitaa.com/AGLOESHG
هدایت شده از روشنگری
98.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کاملِ
" مستند ۷۲ ساعت "
🤔 در ۳ روز پایانی عمر شریف #شهید_سلیمانی چه گذشت...
#نشر_حداکثری
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
🛎 امروز رهبر معظم انقلاب به مدیر مسئول کیهان پیام فرستاده و گفته:
«یادداشت امروز آقای محمد صرفی، یک آفرین دارد».👏
این یادداشت آقای صرفی نویسندهی خوش ذوق، با سواد و بیادعای کیهان، درباره حاج قاسم که توجه رهبری را جلب کرده است از اینجا بخوانید:
🔻🔻🔻
https://eitaa.com/serat_zanjan/1765
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
⭕ ستاره قاسم در کهکشان راه خمینی
صفحه[ 1 از 2 ]
🔻چقدر خوب است که کودکان وقتی به دنیا میآیند کسی نمیداند سرنوشت چه تقدیری برای آنان رقم زده و تاریخ برای شانه نحیف برخی از این کودکانگریان، چه مأموریتی گرانسنگ تدارک دیده است. آری! اینگونه بود که دست فرعون بهرغم تمام دست و پا زدنهایش، به فرزند عمران و یوکابد نرسید و موسی دودمان طاغوت عصر خود را در نیل بر باد داد. و آن زمانی بود که از چشم دنیااندیشان و ظاهربینان کار مؤمنان به پایان رسیده بود؛ در پیش، امواج خروشان نیل بود و از پس، لشکر جرّار فرعون. اما تقدیر الهی چیز دیگری بود. پس فرمان آمد که ای موسی! عصای خود را بر دریا بزن ... و شد آنچه ناشدنی مینمود.
🔹️تابستان سال 1953 برای «دوایت آیزنهاور» سی و چهارمین رئیسجمهور آمریکا شیرین بود. ماموران سازمان CIA در تهران به فرستادگان و مزدوران بریتانیایی که دیگر کبیر نبود پیوستند و عملیات آژاکس را با موفقیت به سرانجام رساندند. دولت وقت با کودتا سرنگون شد و شاه لرزان و فراری دوباره بر تخت نشست. «آلن دالس» رئیس CIA اگر از آینده چیزی میدانست بدون شک پنج سال بعد، تیمی از ماموران خود را بار دیگر راهی ایران میکرد اما این بار نه به مقصد تهران بلکه به «قناتملک»، روستایی در دل کویر مرکزی ایران. به خانه ساده و محقر مشهدی حسن.
🔸️اما نه آیزنهاور و دالس میدانستند و نه حتی مشهدی حسن و فاطمه که آن کودکی که روز اول فروردین سال 1337 پا به زمین گذاشته و گریه میکند، چه آیندهای و مأموریتی در پیش دارد. فرزند سوم خانه بود و نامش را گذاشتند قاسم. انتخابی بهجا و نامی نیکو بود. این طفل شیرخوار و روستازاده گمنام، مأموریت داشت چیزهایی را قسمت کند. از این باب همه ما قاسم هستیم چرا که در زندگی چیزهایی را با دیگران و بین دیگران قسمت میکنیم. اما قرار بود او از همه ما و قاسمها، قاسمتر باشد.
🔹️دنیا معرکههای عجیب و غریب و شگفتیهای فرامحاسباتی کم ندارد. نقاطی به ظاهر بسیار دور و بیربط در گوشه و کنار کرهخاکی هستند که هیچ دستگاه محاسباتی و عقل و حتی خیالی نمیتواند میان آنها خطی برقرار سازد. وقتی مامور ساواک سال 1342 با ریشخند از آقا روحالله پرسید یارانت کجا هستند، آن مرد خدا که دلش از خورشید هم گرمتر و چشمهایش از برق آسمان گیراتر بود، با دلی آرام و قلبی مطمئن پاسخ داد؛ سربازان من در گهوارهها هستند. یحتمل مأمور مفلوک سازمان اطلاعات و امنیت کشور، پوزخندی زده و در دل یا زیر لب گفته باشد عجب آخوند خوشخیالی و چه خیالات خامی! نمیتوان به واکنش آن مأمور چندان خرده گرفت. آن روز قاسم سلیمانی پنج ساله بود، مهدی باکری و اسماعیل دقایقی 9 ساله، حسن باقری و ابراهیم همت هشت ساله، حسین خرازی شش ساله، احمد کاظمی، مهدی زینالدین و حسن تهرانیمقدم 4 ساله، محمود کاوه و علی هاشمی 2 ساله. کودکانی دور از هم، هر کدام در شهری و روستایی. آن ستارههای دور از هم در کهکشان راه خمینی. آنقدر دور که هیچ منجمی نمیتوانست پیشبینی کند روزی که چندان دور نیست این ستارهها در یک مدار قرار خواهند گرفت و چشم آسمان از نورشان روشن خواهد شد.
🔸️تازه این کودکان فرماندهان سپاه خمینی کبیر بودند و بسیاری از سربازان آنان حتی هنوز پای بر زمین، این «سیاره رنج» نگذاشته بودند. گفتیم فرمانده و سرباز! بگذار همینجا تکلیف این دو کلمه را روشن کنیم. میدانی چرا فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران که نامش لرزه بر اندام دشمنان میانداخت خود را همیشه سرباز میدانست و مینامید و وصیت کرد بر سنگ مزارش بنویسند سرباز قاسم سلیمانی؟ همان سربازی که چند روز پیش یک رسانه آمریکایی با کینهای عمیق نوشت سلیمانی شبه نظامیان عراق، لبنان و یمن (افغانستان و پاکستان و سوریه و فلسطین را جاانداخته) را به یک اتحاد راهبردی متصل و نیروی قدس را به نوعی ناتو تبدیل کرد.
🔻ادامه دارد..
▪️https://eitaa.com/serat_zanjan/1766
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
⭕ ستاره قاسم در کهکشان راه خمینی
صفحه[ 2 از 2 ]
🔺️در روزگاری که آدمها به دنبال نام هستند و برای خود لقب میسازند و میتراشند و برای محکمکاری سفارش میدهند، مردی که سرنوشت منطقه و بلکه جهان را تغییر داد، به او لقب «فرمانده سایهها»، «خردکننده داعش» و «قویترین مرد خاورمیانه» داده بودند و فرماندهان ارتش آمریکا به او حسادت میکردند، خود را سرباز میداند. ریشه ماجرا به همان پیرمرد طوفانی برمیگردد که بر صندلی ساده حسینیه جماران مینشست و آرام سخن میگفت و دنیا را به لرزه درمیآورد. قاسم شاگرد مکتب حضرت روحالله بود. همان که بنیانگذار انقلابش میخواندند، مرد قرن، سیاستمدار عصر، تغییردهنده جهان و تاریخ و... البته که همه اینها بود اما وقتی یکی از مریدانش فریاد زد؛ «ما همه سرباز توئیم خمینی، گوش به فرمان توئیم خمینی»، باز ساده اما از روی عقیده و منطبق با عمل خویش گفت؛ «نه من سرباز توام و نه تو سرباز من. همه سرباز خداییم انشاءالله.»
🔸️آدمهای خوب کم نیستند و کم ندیدهایم. شاید ما هم آدمهای خوبی باشیم چرا که گاهی کارهای خوبی میکنیم. بخشی از شادی و وقت و توانایی و پول خود را با عدهای قسمت میکنیم. شاید برخی خوبتر باشند و از قوه قهریه خود نیز برای خوب بودن و خوبی کردن استفاده کنند. مثلاً وقتی میبینند به کسی دارد ظلم میشود، سینه سپر کنند و وارد معرکه شوند. مأموریت قاسم تقسیم کردن بود. آرامش و امنیت و شادی و لبخند و در کنارش ترس و وحشت و اضطراب. آنچه قاسم را از دیگر خوبان سوا میکرد، آن بود که او اهل قناعت نبود. بله! قناعت همیشه هم چیز خوبی نیست. اگر در تقسیم خوبیها به دایره تنگ و حقیری در اطراف خود قناعت کنی، چنین میشود. قاسم آرامش و امنیت و لبخند را برای همه انسانهای روی زمین میخواست نه فقط برای اهالی قناتملک و کرمانیها و ایرانیها. برای او فرقی نداشت که این زن و مرد و کودک چه زبانی دارند، چه آیینی و خطوط جغرافیا آنان را چگونه تقسیم کرده است. امنیت و آرامش و لبخند حق همه بود و وحشت و اضطراب حق همه آنهایی که آن حق را از دیگران سلب کرده بودند. اینجاست که قاسم را میتوان در دو شمایل دید. شمایلی نرمتر از حریر و دلنازکتر از کودکان که گویی هنوز کودکی پنج ساله در قناتملک است. همانقدر دل کوچکی دارد. از ته دل میخندد و مثل ابربهارگریه میکند. و شمایلی دژم و غضبناک که گویی خدای جبار و منتقم به او مأموریت داده است تا بندگان طاغی و خونریزش را به دست او هلاک کرده و راهی دوزخ سازد.
🔹️خیابانهای شلوغ و تاریک ما برای نام تو حقیر و کوچکاند. روزی ستارهای بزرگ و پرنور کشف میشود و نام تو را بر آن خواهند گذاشت. بلندمردا! نامت بلند باد که آب و آتش در چشمان تو به هم میرسید و خوشا بحال آنانکه در روزگار رجعت بار دیگر آن چشمهای پرفروغ را میبینند و میانشان نور تقسیم خواهیکرد.
✍محمد صرفی
@serat_zanjan
💥 #آه_حسرت
💢 حضرت آیت الله بهجت(رضوان الله علیه)
♦️وقتی عده ای از اهل الله و بزرگان و اهل کرامت را داشتیم،گمان میکردیم همیشه هستند و بعدها میتوانیم از آنها بهرمند شویم.
🔶بنابراین استفاده ننمودیم و از دستمان رفتند،این بشر است!!!
🔷گمان میکند آنچه دارد همیشه هست،لذا اهمیت به آن نمیدهد
👈 حالا آن بزرگان کجا هستند؟! یکی از آنها دیگر نیست
📚رسایل عرفانی ص۱۶۱
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ || ورود به جهان ابدی
♨️ مکاشفه حضرت آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی از شب اول قبر
#پند_عبرت
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
💥 #ملاقات_خصوصی
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔻 با اینکه ارتباط و وصل با آن حضرت و #فرج_شخصی، امر اختیاری ما است _ بر خلاف ظهور و فرج عمومی_ بااینحال، چرا به این اهمیت نمیدهیم که چگونه با آن حضرت ارتباط برقرار کنیم؟!
📚 در محضر بهجت، ج٢، ص١٣٤
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut