4_556979832915755757.mp3
1.79M
🚩 روضه حضرت مسلم علیه السلام
#حضرت_مسلم علیه السلام
#استاد_میرزا_محمدی
مناجات و روضه
┈••✾•🍃⚫️🌿•✾••┈┈
🚩 @avaymarefat
🚨 عرفهای در کنار مادرم
رهبرانقلاب: یادم است هنوز بالغ نبودم که اعمال #روز_عرفه را بجا آوردم. مادرم خیلی اهل دعا و توجّه و اعمال مستحبّی بود. میرفتیم یک گوشه حیاط منزل و ساعتهای متمادی، اعمال روز عرفه را انجام میدادیم. مادرم میخواند، من و بعضی از برادر و خواهرها هم بودند، میخواندیم. دوره جوانی و نوجوانی من اینگونه بود؛ دوره اُنس با معنویات و با دعا و نیایش.
🆔 @sireh_agha
🌸اعمال روز عید قربان
① غسل کردن
② نماز عید قربان
③ خواندن دعای چهل و هشتم صحیفه سجادیه
④ خواندن دعای چهل و ششم صحیفه سجادیه
⑤ خواندن دعای ندبه
⑥ قربانی کردن
⑦ تکبیرات مشهور را پس از نماز ظهر روز عید تا پس از ده نماز (نماز صبح روز دوازدهم) بخواند
🔷 اللّهُ اَکْبَرُ اللّهُ اَکْبَرُ لا اِلهَ اِلا اللّهُ وَ اللّهُ اَکْبَرُ اَللّهُ اَکْبَرُ اَللّهُ اَکْبَرُ و لِلّهِ الْحَمْدُ اَللّهُ اَکْبَرُ عَلی ما هَدانا اَللّهُ اَکْبَرُ عَلی ما رَزَقَنا مِنْ بَهیمَةِ الاْنْعامِ وَالْحَمْدُلِلّهِ عَلی ما اَبْلانا
🔸خداى بزرگتر است خدا بزرگ است نيست معبود حقى جز پروردگار و خداى بزرگ است خدا بزرگتر است و ستايش مخصوص خداست خدا بزرگ است بر آنچه ما را راه نموده خداى بزرگتر است بر آنچه به ما روزى كرده از چهار پايان بى زبان و ستايش خدا راست بر اين آزمايش
مفاتیح الجنان🎀
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج🌤
48دعایروزعیدقربانوجمعه۩صحیفهسجادیه.mp3
8.98M
🕋 دعای امام سجاد (ع) در
روز عید قربان و جمعه
💠 دعای چهل و هشتم صحیفه سجاديه
🗓 چهارشنبه 30 تیر ماه 1400
پرسش و پاسخ از آیتالله بهجت
سؤال: برای شفای بیمار چه دستوری میفرمایید؟
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
آب زمزم و تربت حضرت سیدالشهداء علیهالسلام را با هم مخلوط کنید و هر روز یک قاشق چایخوری به مریض بدهید(اگر برای مریض ضرر دارد شخص دیگری بخورد و برای او دعا کند).
و همچنین صدقه به افراد متعدد بدهید، ولو به اینکه گوسفند بکشید، و گوشت آن را صدقه بدهید.
🔻مناسبتها:
🔹 عید سعید قربان (تعطیل)
🔹 سالروز کشتهشدن هزاران نفر از حجاج بیتاللهالحرام در فاجعۀ منا؛ 1436ق. (1394ش)
🔹 شهادت عبدالله محض و جمعی از آل حسن علیهالسلام؛ 145ق.
🔹 درگذشت مفسر بزرگ، امینالاسلام طبرسی، مؤلف «مجمعالبیان»؛ 548ق.
🔹 روز بزرگداشت آیتالله سید ابوالقاسم كاشانی
☑️ شادی ارواح مطهر همه علما و شهدا و مؤمنین الفاتحة مع الصلوات
طلبه فاضل و روحانی پای کار انقلاب مرحوم محمدحسین فرج نژاد
بین دوستان به سادهزیستی و روحيهٔ جهادی شناخته میشد. اما میتوان ویژگی شاخص او را ایستادن در خط مقدم نبرد، دانست. هر نقطهای که تشخیص میداد، جبهه آنجاست اما عرصه خالیست. از یک رو ریشهها و ساز و کارهای صهیونیزم جهانی را مطالعه میکرد و در روی دیگر ترفندها و نفوذهای بهائیت را برملا میساخت. راه که در این عرصهها هموارتر میشد، با نگاه مولدش و هبهٔ داشتههای خود، مجموعههایی را به جریان میانداخت و روحیهٔ جهادیاش را در آنها اشراب میکرد. اما خودش را محدود و راکد نمیدید. بار دیگر با نگاهی جریانشناسانه به معنویتهای انحرافی و کاذب در سینما میپرداخت که دو کتاب «اسطورههای صهیونیستی در سینما» و « فرقهها، عرفان وارهها و مکاتب صهیونیستی» نتیجه این بعد از زندگی جهادیاش بود.
همیشه به رسانه و فهم دقیق از آن توجه داشت چرا که رسانه را سلاح بهروز دشمن میدانست. از مطالعات دین و رسانه در مرکز پژوهشهای صدا و سیما گرفته تا دبیری کارگروه فقه و رسانه در برخی از موسسات مطالعاتی فقهی در قم و از عضویت در هیأت مدیره انجمن مطالعات فضای مجازی و تا مشارکت در تاسیس و عضویت در انجمن سواد رسانه حوزه همه از همین نگاه نشأت میگرفت. میراثش در این ساحت نیز ستودنیست؛ برگزاری دورههای مستمر نخبگانی در موضوع سواد رسانه با مخاطب طلاب و دانشجویان، سالها تدریس رسانه به طلاب حوزهای علمیه خواهران و طلاب غیر ایرانی در جامعهالمصطفی با رویکرد تربیت کنشگر فعال از جمله میراث ماندگار اوست.
در روزهایی که کرونا خیلیها را خانهنشین کرده بود، باز هم او منشاء اثر بود. در گوشهای با عدهای اهل رسانه، طرح آنچه باید کرد را مینوشت، در قرارگاهی تلاش میکرد عملیات رسانهای دشمن و روش خنثیسازی آن را تبیین کند و در گوشهای با جهادیهای دل میدان در مانور مواسات شرکت میکرد.
با اینکه در چندین دانشگاه تدریس میکرد و مولف و پژوهشگر شناخته شدهای در حوزهٔ خود بود، در کنار اینکه معاونت پژوهشی قرارگاهی راهبردی -وابسته یکی از نهادهای انقلابی- را برعهده داشت و فرصتهای مادی بسیاری داشت اما زندگی بسیار سادهاش درون خانهای اجارهای در محلهٔ پردیسان قم در جریان بود و همپای همیشهگیاش یک موتور CDI قدیمی بود و به معنای واقعی خود را وقف انقلاب و حوزه کرده بود.
استاد جهادی، مرحوم محمدحسین فرجنژاد اهل ابرقوی یزد بود، اشتیاق دین و علم دینی به قم کشاندش و دغدغهٔ محرومین و مستبصرین راهی سیستان و بلوچستانش میکرد.
اشارات مقام معظم رهبری او را به دل میدان جهاد اقتصاد مقاوتی کشاند و فهم دقیق جنگ شناختی را کار ویژههای اصلی او ساخت.
#فرج_نژاد
#سواد_رسانه
#فضای_مجازی
🆔 @rasanewsagency
🔸 مدیر حوزه های علمیه درگذشت مرحوم فرج نژاد را تسلیت گفت
🏴 انا لله و انا الیه راجعون
▪️ خبر تلخ و غم انگیز درگذشت فاضل گرانقدر، پژوهشگر ارجمند و فرهیخته جناب مستطاب آقای محمدحسین فرج نژاد(طاب ثراه) به همراه اعضای خانواده(ره) در سانحه رانندگی موجب تاسف گردید.
▪️ فعالیت علمی و رسانه ای اثرگذار و هدفمند در حوزه انقلاب اسلامی و اهداف آن از جمله یادگارهای آن دانشور متعهد است که عند الله ماجور خواهد بود.
▪️ اینجانب ضمن عرض تسلیت به بازماندگان، دوستان و همکاران آن فقید سعید، از درگاه خداوند متعال برای ایشان و اعضای خانواده شان، غفران و روح و رضوان ربوبی و برای بازماندگان، سلامتی و شکیبایی مسئلت می نمایم.
علیرضا اعرافی
مدیر حوزه های علمیه
#اعرافی
#فرج_نژاد
#سواد_رسانه
🆔 @rasanewsagency
tmanavi.2.7.apk
12.36M
#نرم_افزار_تفسیر_معنوی قرآن کریم
سرشار از نکات معرفتی و عملی مهم از قرآن
📝اثر استاد مصطفی نیک اقبال(دام ظله)
👌👌
@avaymarefat
/حضرت ابراهیم(علیه السلام)با گریه بر روضه قتلگاه امام حسین(علیه السلام) و فرزندانش،به درجه کسی که فرزندش را در راه خدا قربانی کرده،رسید./
🍂
🍂🍂
🍂🍂🍂
🔸آیه: « وَ فَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ » ﴿١٠٧﴾ «وَتَرَكْنَا عَلَيْهِ فِي الْآخِرِينَ » ﴿١٠٨﴾ صافات
🔺ترجمه : و ما اسماعیل را در برابر قربانی بزرگی [از ذبح شدن] رهانیدیم، (۱۰۷) و در میان آیندگان برای او [نام نیک] به جا گذاشتیم. (۱۰۸)
امام رضا (ع) : چون خداوند عزّوجلّ به ابراهیم فرمان داد تا به جای پسرش اسماعیل آن قوچ را که بر او نازل کرد سر ببرد. ابراهیم آرزو کرد که ای کاش او پسرش را با دستانش سر میبرید و به او فرمان سر بریدن آن قوچ به جای اسماعیل داده نمیشد. هدف ابراهیم از این آرزو آن بود که با این کار غم کسی که عزیزترین پسرش را به دست خود سر میبرد در دلش افکنده شود و از این رو شایستهی والاترین درجات پاداشگیرندگان بر بلاها شود. خداوند عزّوجلّ به او وحی فرمود: «ای ابراهیم! از میان مخلوقاتم چه کسی را از همه بیشتر دوست داری»؟ ابراهیم پاسخ داد: «پروردگارا! هیچ بندهای را خلق نکردی که در نزد من محبوبتر از محبوبت محمّد باشد». بدین سان خداوند به او وحی فرمود: «او برایت عزیزتر است یا جانت»؟ ابراهیم (پاسخ داد: «بلکه او عزیزتر از جان من است». خداوند فرمود: «فرزند او برایت عزیزتر است یا فرزندت»؟ ابراهیم پاسخ داد: «بلکه فرزند او عزیزتر از فرزندانم است». خداوند فرمود: «فرزند او مظلومانه به دست دشمنانش سر بریده شد؛ این امر دلت را بیشتر به درد میآورد یا سر بریدهشدن پسرت به دست تو در راه اطاعت از من»؟ ابراهیم پاسخ داد: «بلکه سر بریدهشدن فرزند او به دست دشمنانش دلم را بیشتر به درد میآورد». خداوند فرمود: «ای ابراهیم ! گروهی که میپندارند از امّت محمّد هستند، پسرش حسین را پس از او از روی ظلم و دشمنی مانند آن قوچ، سر میبرند و با این کارشان مستوجب خشم من میشوند». ابراهیم با شنیدن این سخن بیتابی نمود، دلش به درد آمد و شروع به گریه کرد. خداوند عزّوجلّ به او وحی فرمود که: «ای ابراهیم! خونبهای بیتابیات بر پسرت اسماعیل را در صورت سر بریدنش به دست خودت با بیتابیات بر حسین و کشتهشدنش دادم و والاترین درجات پاداشگیرندگان بر بلایا را بر تو واجب ساختم». آیه وَ فَدَیْناهُ بِذِبْحٍ عَظِیمٍ نیز به همین امر اشاره دارد.
📝نکته : به همین دلیل یکی از اعمال روز عرفه و عید قربان زیارت امام حسین (ع) ذکر شده است .
تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۲، ص۶۷۶ نورالثقلین/ الخصال، ج۱، ص۵۹ / البرهان
🆔 @avaymarefat