📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 خط تبلیغی مشترک اصلاحطلبان و معاندین علیه نهادهای منتسب به رهبری
🔸 روزنامه اعتماد روز گذشته در یادداشتی با عنوان «پاردوکس تنگدستی دولت» نوشت: «مردم ايران به خوبي با اثرات تحريم آشنا هستند و اگرچه دوره جديد تحريمها سختتر و ناجوانمردانهتر است اما تحريم و دشمني امريكا مربوط به اين يك سال و دو سال و شايد يك دهه و دو دهه گذشته نيست كه 4 دهه است، دشمنان اين سرزمين با تحريم و جنگ و آتشافروزي رفتار دوگانهاي با ايران داشتهاند و حتي در اين اوضاع و احوال، حاضر به آزادسازي منابع فروش نفت ايران كه متعلق به مردم ايران است، نيستند. مردم ايران در تمام اين سالها، متحمل دردها و رنجهاي ناشي از تحريم و فشار اقتصادي بودهاند و حالا در قحط سالی منابع ارزي، با تورم بالا ميسازند و قدرت خريدشان هم روزبهروز پايينتر ميآيد. اما حالا كه روزگار ديگري است و چشمانداز اقتصادي نيز (به گفته خود مسئولان دولتي) سختتر از اين خواهد بود آيا نوبت نهادها و بنگاههاي اقتصادي حاكميتي و بزرگ نيست كه به ياري آنها بشتابند؟»
گفتنی است طی روزهای گذشته شیوع کرونا در کشور و شرایط اقتصادی خاصی که از آن نشأت گرفته سبب شده تا مجدد جریان مدعی اصلاحطلبی همنوا با رسانههای معاند و ضدانقلاب ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد مستضعفان و آستان قدس را مورد هجمه قرار دهند. این در حالی است که محمدرضا سبزعلی پور رئیس مرکز تجارت جهانی در گفتوگو با یکی از رسانههای معاند و در پاسخ به فرافکنی و دروغپردازی علیه این سه نهاد گفته بود: «قرار نیست وقتی کشور دولت دارد نهادهای اقتصادی بزرگ بیایند و مخارج آن را بپردازند؛ مگر در آمریکا که ترامپ نمیتواند هزینههای مردم را بپردازد، آقای جف بیزوس (مدیرعامل شرکت آمازون) و بیل گیتس باید هزینه دولت را بپردازد؟ آستان قدس رضوی، ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان از زمان شیوع کرونا در ایران کمکهای فراوانی را در سطح کشور بهویژه در مناطق دور افتاده انجام میدهند بدون اینکه کسی آنها را اجبار کرده باشد.» از سوی دیگر دیروز و در جلسه بررسی گزارش تفریغ بودجه سال 97 از جمله حقوق 53 میلیونی مدیر دولتی تا پرداخت ارز دولتی (دلار ۴۲۰۰ تومانی) به افرادی که اصولا کالایی وارد نکردهاند، نشان میدهد مشکلات اقتصادی امروز کشور پیش از آنکه محصول تحریمها یا کرونا باشد، ناشی از ریخت و پاشهای بیحساب و کتاب دولت است و جریان رسانهای حامیآن به جای مطالبهگری از دولتیها علیه نهادهای دیگر فرافکنی میکنند تا سوءمدیریت منابع مالی کشور از سوی دولت را لاپوشانی کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/185780
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
▪️کاش بیبیسی و خبرنگارانش کمی برای ما درباره دلیل وجود پایگاهها و حضور نظامی انگلیس در کشورهای دیگر میگفتند.
💬 حامد هادیان
@Fars_plus
دستور ویژه آیت الله رئیسی برای بررسی گزارش رئیس دیوان محاسبات
🔹طی هفته گذشته رئیس دیوان محاسبات کشور گزارشی در خصوص «تأمین ارز به نرخ دولتی ۴۲۰۰ تومانی برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی در سال ۹۷» که بابت آن بیش از چهار میلیارد و ۸۲۰ میلیون دلار بلاتکلیف مانده و علی رغم گذشت بیش از یک سال منجر به واردات کالا نشده است به دفتر رئیس قوه قضائیه ارسال کرد.
🔹رئیس دستگاه قضا پس از مشاهده این گزارش، بلافاصله به دادستانی تهران دستور داد موضوع به صورت ویژه در یک شعبه اختصاصی مورد بررسی قرار بگیرد.
fna.ir/ewlcwa
@Farsna
📌 #خبر_ویژه
🔹 دوسوم ظرفیتهای اقتصادی کشور هنوز معطل است
🔸 هنوز حتی یکسوم ظرفیتهای اقتصادی ایران به فعلیت نرسیده و همین ظرفیتها میتواند در خدمت جهش تولید در سال جاری قرار گیرد.
روزنامه وطن امروز در بررسی ظرفیتهای تحقق شعار سال نوشت: تحقق شعار جهش تولید قبل از هر چیز به میزان ظرفیتها و قابلیتهای بالقوه یک اقتصاد که به مرحله فعلیت نرسیده است، بستگی دارد. برای مثال اقتصادهای توسعهیافته - غیر از اقتصاد چین- اگر چه ممکن است در حالت معمول از رونق اقتصادی متداولی برخوردار باشند اما این رونق عموما تحت عنوان رشدهای اقتصادی تک رقمی و در حدود یک تا ۳ درصد محدود میشود. دلیل عمده این موضوع را باید در نبود یا به حداقل رسیدن ظرفیتهای اقتصادی مغفولمانده در این اقتصادها دانست. وقتی آمار بیشترین رشدهای اقتصادی در میان کشورهای جهان را بررسی میکنیم متوجه میشویم رتبههای بالایی این جدول عموما در اختیار کشورهای در حال توسعه بوده و اقتصادهای صنعتی اروپا عموما جایگاهی در میان رشدهای اقتصادی بالا ندارند. مهمترین دلیل این موضوع را میتوان ظرفیتهای خالی اقتصادهای در حال توسعه دانست. برای مثال در قیاس 2 اقتصاد ایران و آلمان کاملا مشخص است هنوز حتی یکسوم ظرفیتهای اقتصادی ایران در حوزههای سنتی چون صنایع معدنی، پتروشیمی، گردشگری، صنعت، کشاورزی و... به مرحله فعلیت نرسیده یا در بسیاری از فعالیتهای جدید اقتصادی مانند فعالیت شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها اقتصاد ایران بسیار جوان و سرشار از زمینهها و حوزههای جدیدی است که هنوز ورود جدی به آن نداشته است. از این حیث - دارا بودن ظرفیتهای یک جهش در اقتصاد- شرایط برای اقتصادهایی مانند ایران کاملا مهیاست. در حالی که به هیچ وجه نمیتوان این ویژگی را برای اقتصادهای توسعهیافته که با درصد بالایی از ظرفیتهای بالقوه خود در حال فعالیت هستند، مقایسه کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185781
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
▪️روستای دره خواجه شهر قلعه ریسی، فاقد اینترنت و خط دهی موبایل ضعیف است.
غالب خانواده ها گوشی اندروید ندارند،
برای کاشت درخت به روستا رفته بودم،آقای آماده معلم روستا از شهر آمده بود و خانه به خانه سراغ بچه ها می رفت و آنها را درس می داد.
💬 اسماعیل آذری نژاد
@Fars_plus
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 به نظارت استصوابی ایراد نگیریم، باید به قانون اساسی اعتراض کنیم!
🔸 این نماینده مجلس گفته است: «برای مثال به نظارت استصوابی خیلی ایراد گرفته میشود. اما ما باید بدانیم که این مورد خوب یا بد در قانون ما تصویب شده و بهصورت قانون درآمده است. ما قبل از اینکه به شورای نگهبان اعتراض کنیم، باید به قانون اعتراض کنیم. حالا اگر قانونی ایراد دارد، باید به همان روشی که ایجاد شده برطرف شود. اینکه ما هیاهو کنیم یا جنجال کنیم که آقا نظارت استصوابی چرا وجود دارد، جواب نمیدهد.»
در ادامه اظهارات این نماینده مجلس آمده است: «اگر ما معتقدیم که باید تشخیص را برعهده مردم بگذاریم و مردم باید تشخیص بدهند، باید بهصورت قانونی مشکل را حل کرد. لازمهاش هم این است که یک زمانی این قانون ایجاد شده است، حالا تشخیص ما این است که اکنون این قانون را تغییر بدهیم.» داود محمدی گفته است: «شما میفرمایید مجلس در راس امور است؟ بسیار خب! چرا مجمع تشخیص مصلحت در مسائلی که مربوط به مجلس و در حوزه کاری پارلمان است وارد میشود و میگوید من این مصلحت را قبول ندارم؟ اینجا دیگر ما نمیتوانیم بگوییم که مجلس در راس امور است. در اینجا مجمع تشخیص در پله بالاتری قرار گرفت... این رفتارها وظایف مجلس را خدشهدار کرده است و الان بسیاری از نمایندگان به این وضعیت معترض هستند. هم به مسائل و روند مجمع تشخیص و هم در رابطه با وظایفی که از شورای نگهبان وارد مجلس میشود که باید به این بحثها خیلی توجه بشود. اکنون سیاست خارجی ما هم دچار چنین وضعیتی است و نهادهای مختلفی در مورد سیاست خارجی اظهارنظر میکنند. قوه مقننه، قوه قضائیه، شورای امنیت ملی و...اظهارنظر میکنند. وقتی همه اینها در کنار هم قرار میگیرند، ما با یک چندگانگی در سیاست خارجی مواجه میشویم و سیاست خارجی هم اگر با یک فرآیند رسمیو قانونی دنبال نشود، روابط کشور را دچار مشکل میکند.»
http://kayhan.ir/fa/news/185780
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 این فضای مجازی دست پخت شماست!
🔸 روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با عنوان «جغدهای شوم شب زندهدار و صداوسیما که در خواب است» نوشت: «لایو اینستاگرامیِ تتلو رکورد جهانی زد!» این تیتر خبری است که طی چند روز گذشته توسط رسانههای داخلی و خارجی بارها باز نشر شد، شاید در نگاه اول این خبر یک موضوع عادی بهنظر برسد اما کافی است سری به یکی از لایوهای اینستاگرامی این خواننده آن طرف آبی یا شاخهای مجازی دیگر بزنید آن وقت است که متوجه خواهید شد در واقع این ابتذال و پوچگرایی است که در بین جوانان در کنار این افراد معلومالحال در حال رکوردزنی است.»
این گزارش افزوده است: «این روزها قرنطینه خیلیها را خانهنشین کرده است و در نبود برنامههای مفرح تلویزیونی، چارهای جز پناه بردن به شبکههای مجازی برای خیلیها باقینمانده است، حال اما شاخهای اینستاگرامی و افراد معلومالحالی که برای همه شناختهشده هستند از شرایط پیش آمده نهایت استفاده را میبرند و با برپایی برنامه مستهجن سعی در جذب مخاطب برای سایتهای شرطبندی و صفحات اینستاگرامی خود دارند.» در ادامه این گزارش میخوانیم: «ساعت از نیمه شب که میگذرد جغدهای شوم اینستاگرامی دست به کار میشوند و هر کسی برنامه مستهجن جدیدی را تدارک میبیند، یکی چالشهای مستهجن برگزار میکند و دیگری مواد مخدر ترویج میدهد، یکی از سایت شرطبندیاش میگوید و دیگری از مزایای مهاجرت! هر کسی مشغول به کاری است و جالب این است که همه آنها نیز برای جذب دنبالکننده بیشتر با هم رقابت دارند، دعوای صوری راه میاندازند و به قول خودشان افشاگری میکنند تا افراد بیشتری را جذب کنند. در نهایت هم جوانان هستند که بین برنامههای پوچ و مستهجن شاخهای اینستاگرامی، سواد بصری خود را از دست میدهند و به سمت و سوی آنچه که نباید کشیده میشوند!... ساعت از 12 شب که میگذرد برنامههای لایو اینستاگرامی شروع میشود... شاخهای اینستاگرامی معلومالحال، حالا دیگر برنامه زنده برگزار میکنند و برای خودشان تریبون دارند..
http://kayhan.ir/fa/news/185780
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👁🗨 #نگاه
🔹 نظمهای جهانی چگونه فرو میپاشند؟
# محمدرضا_مرادی
🔸 نظام بینالملل در 372 سال گذشته (از 1648 و امضای پیمان وستفالی) حداقل شاهد چهار نظم بوده است. مهمترين دستاورد پیمان وستفالی به رسميت شناختن استقلال و تماميت ارضي كشورهاي اروپايي و احترام به آن براي نخستين بار بود، همچنین نماينده و نهادي به نام «دولت ـ ملت» براي اولين مرتبه، مطرح گرديد و جايگزين نظام فئودالي گذشته شد. در واقع از پیمان وستفالی به بعد بود که نظام بینالملل به صورت مشخص شاهد یک نظم شد. اولین نظم نیز «نظام موازنه قوا» نامگذاری شد. موازنه قوا بهاين معنا بود كه قدرت موجود در سطح جهان، بين دولتهاي قدرتمند اروپايي و از طريق پيوستن يا جداشدن از هم به صورت متوازن تقسيم میشد و همين امر، توازن قدرت بين كشورها را ايجاد و در نتيجه از سلطه يك دولت بر دولتهای ديگر جلوگيري ميكرد! اين سيستم با تمام معایبش به مدت 250 سال بر روابط بینالملل حاکم بود. نظم موازنه قوا با شروع و پایان جنگجهانی اول، به صورت کامل سقوط کرد.
پس از سقوط نظام موازنه قوا، «نظم امنیت دسته جمعی» بر روابط بینالملل حاکم شد. طبق این نظم، و در جهت تحقق صلح يك سازمان بينالمللي به نام «جامعه ملل» تأسيس شد كه قرار بود اين سازمان، وسيلهاي براي بسيج همه كشورها عليه متجاوز، محسوب شود. در نظام جديد، اگرچه برخي از نواقص نظام موازنه قوا وجود نداشت، اما به علت نارضايتي برخی اعضا (مانند آلمان و ايتاليا) از وضع موجود و عدم ورود آمريكا به آن و همچنين عدم حمايت كافي از سوي اعضاي ديگر، با شروع زود هنگام جنگ جهاني دوم در سال 1939 از هم فروپاشید.
نظم سومی که بر عرصه بینالملل حاکم شد «نظم دوقطبی» بود که از پایان جنگ جهانی دوم بر روابط بینالملل حاکم شد. در این نظم، آمریکا و شوروی به عنوان دو قطب جهان، ساختار نظام بینالملل را شکل دادند. نظم دو قطبی تا فروپاشی شوروی در دهه 90 تداوم داشت و پس از آن نگاههای مختلفی به نظم چهارم در روابط بینالملل وجود دارد. عدهای معتقدند که نظم کنونی در جهان سلسله مراتبی است و برخی دیگر نیز اصطلاح «تک قطبی» را به کار میبرند. اما فراگیرترین تعبیر در مورد نظم کنونی نظم «تک- چند قطبی» در جهان است. در این نظم آمریکا خود را قدرت برتر میداند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/185700
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #رسمی
ستاد ملی مبارزه با کورونا: فکرش را نمی کردیم ولی زیارتگاه ها و نمازهای جمعه در شیوع بیماری کورونا درصد بسیار ناچیزی دارند!
با دقت ببینید
کرونا، ورزیدگی و نظم نوین اجتماعی جامعه ایران
🔹ابراهیم فیاض، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با #فرهیختگان:
🔻بحران، نظم متعین را به سمت فروپاشی خواهد برد، اما چنین پدیدهای در کشوری که تازه پا در راه عقلانیت و تعین گذاشته، معکوس عمل میکند و نهتنها باعث فرسایش نمیشود که ورزیدگی اجتماعی را بهدنبال خواهد داشت.
🔻نیروهای اجتماعی نوظهور را سرمایه و موتور محرک این ورزیدگی اجتماعی است. این ورزیدگی نظم اجتماعی نوینی را بهدنبال خواهد داشت که به اقتصاد هم تسری پیدا خواهد کرد.
🔻به نظر میرسد که محور آمریکا-اروپا در اقتصاد رو به پایان است. اروپاییها مجبور خواهند شد دوباره «دولت ملی» را براساس عدالت اجتماعی درونی بازتعریف کنند و خود را از لیبرالیسم آمریکایی نجات بدهند.
🔻این گزاره تقویت خواهد شد که اگر «دولت ملی» وجود داشت، بهتر میتوانست عمل کند. اروپاییها مجبور خواهند شد دوباره «دولت ملی» را براساس عدالتاجتماعی درونی بازتعریف کنند و خود را از لیبرالیسم آمریکایی نجات دهند.
https://plink.ir/VpcuP
nf00724530-1.mp3
3.76M
یا علی یا علی مالک ملک دلی
نام زیبای تو شد رافع هر مشکلی
یا علی یا مولا ای نگار زهرا
یا حیدر یا حیدر یا مرتضی
ای به گل رنگ و بو وز تو بلبل نغمه گو
ساقیا یک دم بیا همره مستان بگو
یا علی یا مولا ای نگار زهرا
یا حیدر یا حیدر یا مرتضی
یا علی یا علی دست ما دامان تو
دست ما دامان تو دست ما دامان تو
ای ولی الله اعظم یا علی
عابد و معبود با هم یا علی
ای به طوفان حوادث نوح ما
ای نیاز صبح و شام روح ما
بی تو غم می بارد از مهتابمان
بی تو هیچیم ای علی دریا بمان
یا علی یا علی دست ما دامان تو
دست ما دامان تو دست ما دامان تو
ای سخا ای کرم چشم ما احسان تو
چشم ما احسان تو چشم ما احسان تو
یا علی یا مولا ای نگار زهرا
یا حیدر یا حیدر یا مرتضی
همه توحید سر تا پا علیه
دل لا معنی الا علیه
زبان بربند بگشا گوش جان
با محمد، حیدر زهرا علیه