♦️آنچه که رسانهها از اعتراضات سراسری کشاورزان در اروپا به سیاستهای «پیمان سبز» اتحادیه اروپا، برای مقابله با (هیستری) #تغییرات_اقلیمی سانسور کردند!
🔸درست همانطور که از اعتراضات سراسری به سیاستهای کرونایی و اجبار واکسیناسیون همگانی نگفتند...
❓ماجرا چیست؟
🔰طبق «پیمان سبز» در سال ۲۰۱۹، اتحادیه اروپا ملزم شده است میزان انتشار گازهای گلخانهای را تا سال ۲۰۳۰ به دستکم ۵۰ درصد در مقایسه با سال ۱۹۹۰ میلادی کاهش دهد و تا سال ۲۰۵۰ اولین قارهای باشد که به وضعیت کربن خنثی یا صفر برسد.
➖برخی از این سیاستها شامل کاهش یارانهی گازوئیل، افزایش مقررات بیش از حد در زمینه فعالیتهای کشاورزی، برنامههای زیست محیطی برای کاهش جمعیت دام زنده، افزایش مالیات برای خوراک دام، کود، ماشین آلات کشاورزی و... میباشد.
➖هدف از این قرارداد، کربنزدایی و دیجیتالی کردن اقتصاد و کشاورزی اروپاست.
🔺در همین ارتباط چکیدهای را بخوانید از یک مقاله از مرکز آینده نگاری horizon کانادا و ارتباطش با سیاستهای فوق و اهداف ۲،۳،۱۳،۱۴،۱۵ از سند۲۰۳۰ برای رسیدن به #توسعه_پایدار:
🔸اساس این تغییرات، همگرایی زیست دیجیتالی و تغییر در ۵ حوزه #غذا، سلامت، محیط زیست، امنیت و تولید ذکر شده است و شرایط همه گیری کرونا به عنوان اولین شتاب دهنده برای این انقلاب بایودیجیتالی عنوان شده است. (همه ی آن ملالتها و اندوه بشر به عنوان اولین شتاب دهنده در راستای انقلاب بایودیجیتالی!)
🔸در بخش #غذا اینطور گفته شده که #کشاورزی سنتی، متکی بر زمین، آب و آب و هوای مناسب است. در آینده، غذاها را میتوان در هر جایی در آزمایشگاهها و مزارع عمودی سرپوشیده تولید کرد. این میتواند اساساً بخش #کشاورزی، تجارت بینالمللی و مهاجرت و همچنین روابط مردم با زمین، حیوانات و #غذا را تغییر دهد و پاسخگوی چالشهای امنیت غذایی از تغییرات آب و هوایی، بیماریها، جنگهای منطقهای، جنگل زدایی، آلودگی آب، انتشار گازهای گلخانهای، زنجیره تامین غیرشفاف غذا و... باشد.(همان سیاست کثیف بحران بساز و راه حل ارائه بده)
🔴چند سناریو از آینده:
🔸غذای آزمایشگاهی: #کشاورزی سلولی، محصولات حیوانی بیولوژیکی؛ مثلاً غذاهای دریایی، گوشت و لبنیات را در آزمایشگاه ایجاد میکنند. این شامل کشت سلولهای حیوانی در یک بیوراکتور و رشد آنها به بافت چربی و ماهیچه است. گوشتهای آزمایشگاهی و جایگزینهای گوشت گیاهی را میتوان به صورت سه بعدی چاپ کرد. نمونهی عملی آن، افتتاح اولین رستوران گوشت آزمایشگاهی در تلاویو در سال۲۰۲۰ و سرمایه گذاری زیاد سازمانهای چینی و اسرائیلی در این زمینه است.
🔸رژیم غذایی فردی بر اساس پروفایل DNA:
نوترژنومیک (تغذیه ژنتیک)، ارائه ی توصیههای غذایی شخصی بر اساس DNA، اطلاعات شیوه زندگی و تجزیه و تحلیل میکروبیوم روده. مثال این مورد، رستورانی در توکیو و سرمایهگذاریهای شرکت نستله بر روی میکروبیوم و هوش مصنوعی و برنامه مراقبتهای شخصی برای تولید مکملهای متناسب با ژنوم و تولید آن به وسیله چاپگریهای سه بعدی در خانه است.
🔸کشاورزی دقیق و هوشمند، مزارع عمودی با نظارت دیجیتالی بر دما، شرایط محیطی و ردیابی عواملی مانند آفتها و... برای مثال سنگاپور کمپینی را راه اندازی کرده است تا 30% از مواد غذایی خود را تا سال 2030 از طریق غذای کشت شده در آزمایشگاه و کشاورزی عمودی تولید کند.
🔸همچنین شرکتهایی از ایالات متحده تا چین در حال بررسی فناوریهای اصلاح ژن برای تولید محصولات در شرایط خاص و سفارشی هستند!
✍️خانوم هیمو
🆔@awake_vs_reset
📌کشاورزی و #سند_توسعه_پایدار 2030
🔺سازمان تجارت جهانی معتقد است:
حذف یارانههایی که باعث ایجاد انحراف در بازارهای کشاورزی میشود، منجر به بازارهای رقابتی عادلانهتر میشود که به کشاورزان و مصرف کنندگان کمک میکند و در عین حال به امنیت غذایی کمک میکند.
🔴تلاش برای حذف یارانههای به ظاهر مضر برای محیط زیست (مثل سوخت، آب و کود) در جهت حرکت به سمت #کشاورزی_پایدار است.
➖حذف یارانههای کشاورزی به بهانهی مقابله با #تغییرات_اقلیمی (بخوانید: #دستکاری_اقلیمی) و رسیدن به هدف کربن صفر صورت میگیرد، هدفی که در راستای اجرای #سند۲۰۳۰ میباشد.
⭕️در حالیکه اصلاح و کاهش یارانههای بخش کشاورزی به کاهش تولیدات داخلی، رشد قیمتها و کاهش تقاضای نهایی محصولات کشاورزی به ویژه محصولات اساسی برای خانوارها میانجامد و از این رو، امنیت غذایی را به مخاطره میاندازد. همانطور که حذف ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۱ این نتیجه را در مقابل ما قرار داد.
♦️سازمان تجارت جهانی، در حالی سیاست اصلاح و کاهش یارانه را توصیه میکند و کشورهای توسعه یافته نسخه آزادسازی اقتصاد و تجارت را برای سایر کشورها میپیچند که حمایت کشورهای پیشرفتهتر از بخش کشاورزی، سابقاً بیشتر بوده و کشورهای در حال توسعه، گرایش به عدم حمایت از بخش کشاورزی دارند.
⭕️نتیجهی چنین رویکردی تضعیف بخش کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، کاهش تولید، کاهش امنیت غذایی و افزایش وابستگی به کشورهای توسعه یافته خواهد بود که منجر به تسلط هرچه بیشتر آنها بر این کشورها میشود.
✍️مستقل بیدار
🆔@awake_vs_reset
🛑 واکاوی ارتباط شبکه ای #سند_توسعه_پایدار و معاهدات بین المللی برعهده شما مردم است!
📍درخواست کاهش فعالیتهای #کشاورزی به بهانه تغییرات اقلیمی، خشکسالی و چالش آب مصرفی؛
❌ میگویند: «توسعه #کشاورزی همچنان محرک اصلی جنگل زدایی، تخریب جنگل ها و از بین رفتن تنوع زیستی جنگل است.»
➖دانشگاه استنفورد در مقاله ای مطرح کرده که: تولیدات کشاورزی باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد؛ چرا که کمبود آب و فرسودگی خاک منجر به کاهش کنترل نشده تولید بخش کشاورزی در دراز مدت میشود.
🔴 در مقابل راه حل ارائه شده در پروژهء ایران 2040 واردات مواد غذایی است!
🔺در ادامه میگویند:
سیاست گذاران باید از شعارهای خودکفایی غذایی دست بردارند که با توجه به منابع طبیعی ایران، بار سنگینی بر دوش محیط زیست است.
🔺همزمان بازوی پژوهشی مجلس هشدار داده:
با الگوی فعلی در تولید غذا، منابع آبی لازم برای خودکفایی را نداریم.
🔴رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم اعلام کرده:
۱۵% میزان گرد و غبار کشور از اراضی کشاورزی است.
🌀در عین حالی که کاوه مدنی (مدیریت اندیشکده سازمان ملل در زمینهی مدیریت جهانی آب) را جاسوس میخوانند، همزمان طرحهای او را در کشور دنبال میکنند (اینجا) همین که مدام در حال زدن کشاورزی و خودکفایی غذایی هستند!
#سند۲۰۳۰
✍️بانو علمدار
🆔@awake_vs_reset
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش اول از مرحله دوم کمک رسانی اعضای کانال روایت غزه به محله تل الزعتر در شهر جباليا در شمال غزه
همراه با زیر نویس فارسی
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
https://iPorse.ir/6240028
@SalehGaza
♦️برای اهل دقت و فهم:
علی سلاجقه
➖رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست دولت سیزدهم(مرکز اصلی راهبری #سند2030)
➖شاگرد #کاوه_مدنی در دانشگاه مرکز فلوریدای آمریکا
➖ دبیر کمیته ملی #توسعه_پایدار سازمان محیط زیست کشور (از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۶)
📌لیست سوابق اجرایی او:
https://www.jamaran.news/%D9%85%D8%A4%D9%84%D9%81-325-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D8%AC%D9%82%D9%87
✍مهدی منتظر مهدی
🆔@awake_vs_reset
📂مروری بر اولین "نقشه راه سیستمهای غذایی جهانی" فائو، رونمایی شده در COP28:
🔸به تصریح فائو، این نقشهء غذایی در راستای دستیابی به هدف دوم از اهداف 17 گانهء سند توسعه پایدار 2030 است و عنوانش این است:
➖«دستیابی به هدف دوم سند 2030، بدون نقض افزایش دمای زمین، به میزان کمتر از 1.5 درجه، یک نقشهء راه جهانی؛
چگونه تغییر سیستم کشاورزی از طریق اقدامات اقلیمی تسریع شده به دستیابی به امنیت غذایی و تغذیهء امروز و فردا کمک خواهد کرد».
🔸محتوای این راهنما، تغییر در سبک #کشاورزی (کشاورزی،آبزیپروزی، دامداری و...) است و مثلاً در آن آمده: در روشهای فعلی پرورش گوشت، باید از نشخوارکنندگان بزرگ به سمت حیوانات نشخوارکنندهء کوچک، و از نشخوارکنندگان به حیوانات تک معده، به ویژه مرغ رفت تا گازهای گلخانهای کاهش یابد.
🔹همچنین تاکید شده که از حشرات، به عنوان خوراک دام بهره برند. به علاوه دستکاری ژنتیکی دامها، باید بیشتر شود.
🔸در کنار این راهنما، دیدن موارد دیگر هم مهم است. مثلاً سازمان ملل هم به تازگی تأکید مجدد داشته که رژیم عذایی، بیشتر به سمت گیاهخواری برود، چرا که این کار سبب کاهش ردپای کربن افراد میشود. همزمان WHO هم در توصیههای خود، تأکید به کاهش مصرف گوشت دارد.
❓سؤال مهم: آیا واقعاً این همه تلاش هماهنگ برای کاهش مصرف گوشت، با هدف کاهش میزان گازهای گلخانهای و جلوگیری از گرمایش زمین (که خود یکی از بزرگترین دروغهای حال حاضر میباشد) است یا هدف دیگری در پس جلوگیری از گوشتخواری وجود دارد؟ هدفی که پشت این دروغهای علمی گم میشود و تقریباً به عقل هیچ یک از ابناء بشر نمیرسد؟
🆔@CoronaDeception
🔚بالاخره کنفرانس 13 روزهء COP28 پایان یافت و من مشغول مرور بیانیههایی بودم که در این نشست، تصویب شده بودند. یکی از مهمترین بیانیههای مصوب این کنفرانس که در رابطه با سلامت و اقلیم بود، به امضای 143 کشور دنیا، از جمله ایران رسیده است.
❓داشتم از خودم میپرسیدم که اگر ایران این کنفرانس را ترک کرده، این بیانیه دقیقاً چهطور، چه زمانی و توسط چه کسی امضا و پذیرفته شده است؟
🔙سوم دسامبر، روز سلامت اجلاس COP بود و در آن روز، از بیانیهء فوقالذکر رونمایی شد. ایران یکم دسامبر، نشست را ترک کرد. از بررسی متن بیانیه دریافتم که جمعآوری امضا برای آن، در 1 دسامبر انجام شده و اعلام رسمی متن و پذیرشش توسط کشورها در 3 دسامبر بوده؛
▪️این احتمالاً بدان معناست که هیئت ایران از در که وارد شده، جلوش کاغذ گذاشتن و آقایان هم با روی باز و گشاده آنچه جلوشون گذاشتند رو امضا کردند (یه همچین چیزی!)
⁉️واقعاً چرا؟ برای چی هر چی جلوشون میگذارند، امضا میکنند و میپذیرند؟ کی بهشون اجازه داده با 1 امضا، آیندهء یک ملت رو به بازی بگیرند؟
❓اما این بیانیهء اقلیم و سلامت چیست؟
🔜در پست بعدی به این موضوع خواهم پرداخت، انشاء الله!
❌پ.ن: هرچند که ظاهراً هیئت رسمی ایران، این کنفرانس را ترک کرد، اما این به معنای عدم حضور نمایندگان دولتی/غیر دولتی ایران در این کنفرانس نبود.
❓سوال آن است که اگر هیئت عالی رتبهء ایران به خاطر حضور اسراییل، این کنفرانس را ترک کرد، حضور سایرین/ نمایندگان دولتی رده پایینتر در این کنفرانس دقیقاً چه توجیهی دارد؟ یعنی برخی ایرانیها معترض حضور اسراییل بودهاند و برخی دیگر با این حضور مشکلی نداشتهاند؟
▪️شاید اگر فرصتی بود، دربارهء حضور ایرانیان در این کنفرانس بنویسم...
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
📂مروری بر بیانیهء اقلیم و سلامت COP28
📃متن این بیانیه، که ایران آنرا امضا کرده و پذیرفته، با همکاری برزیل، مالاوی، بریتانیا، ایالات متحده، هلند، کنیا، فیجی، هند، مصر، سیرالئون و آلمان تدوین شده و طیف وسیعی از حوزههای ملی را در رابطه با اقلیم و سلامت پوشش میدهد، از جمله ایجاد سیستمهای بهداشتی مقاومتر در برابر آب و هوا، تقویت همکاریهای بین بخشی برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای، به حداکثر رساندن مزایای سلامتی اقدامات اقلیمی، و افزایش بودجه برای راهحلهای آب و هوا و سلامت.
▪️در متن این بیانیه بر انجام اقدامات در راستای هدف سوم سند 2030 تأکید شده.
🔻برخی نکات مهم این بیانیه از زبان کشورهای امضا کنندهء آن عبارتند از:
🔸ما فوریت اقدام در مورد تغییرات آب و هوا را تشخیص میدهیم و به مزیتهای سلامت و بهداشت حاصل از کاهش شدید، سریع و پایدار انتشار گازهای گلخانه ای، از جمله آلودگی کمتر هوا، تحرک فعال و تغییر به سمت رژیمهای غذایی سالم و پایدار توجه میکنیم. (دقت کنید: این بیانیه، 1 متن کلی هست که بعداً تفسیر جزء به جزء کلمات و عباراتش بیرون میآید و مثلاً معلوم میشود که منظور از رژیم غذایی سالم، نخوردن گوشت طبیعی، خوردن گوشت آزمایشگاهی و حشرهخواری است)
🔹ما، با توجه به شرایط ملی خود برای دستیابی به این اهداف، متعهد میشویم که ملاحظات بهداشتی را در فرآیندهای سیاست اقلیمی ادغام کنیم و ملاحظات آب و هوایی را در برنامه های سیاست سلامت خود دنبال کنیم (این بدان معناست که به زودی قوانین جدیدی در کشور ما، در راستای مسائل اقلیمی تدوین خواهد شد، قوانین زائدی که منشأشان، همین دست اوامری است که در این قبیل کنفرانسها صادر میشود).
🔸همچنین متعهد میشویم که به طور منظم با وزارتخانههای مختلف و ذینفعان برای تقویت همافزایی و همکاری ملی و چندجانبه در مورد تغییرات اقلیمی و سلامت تشکیل جلسه دهیم و پیشرفت جمعی خود را در کنفرانسهای تغییرات اقلیمی سازمان ملل، مجامع بهداشت جهانی و سایر همایشهای جهانی بررسی کنیم (این بدان معناست که کلیهء اقدامات صورت گرفته، آماربرداری شده و به صورت گزارش در خواهند آمد تا در مجامع آتی، به محضر اربابان بینالمللی ارائه شوند، همان اربابانی که تعیین تکلیف میکنند و بدین صورت، استقلال عملی کشورها و از جمله کشور ما را زایل میکنند).
🔺برای حمایت از تعهدات فوق و در راستای عملی کردن این بیانیه، مجموعهای از کمکهای مالی اعلام شده، که در پست بعدی به آنها خواهم پرداخت.
♨️پ.ن: سخنان آقای سلاجقه را به یاد دارید؟ کسی که مدام تکرار میکند ما تحریمیم؟
وی در سخنرانی خود در COP26 گفت: «اگر در حالیکه همچنان تحریمها یا اقدامات قهری یک جانبه اعمال میشود، ایران به عضویت کامل معاهده پاریس درآید، و ضمناً قادر به دریافت هیچ گونه کمک مالی یا فنی از جامعهء بین الملل نباشد، چگونه می تواند به تعهدات خود عمل کند؟»
🔜به زودی توضیح خواهم داد که ایشان دقیقاً دلشورهء عدم دسترسی ایران به چه پولهای کثیفی را دارد.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀میخواستم در خصوص کمکهای مالی جامعهء بینالملل -که آقای سلاجقه، نگران دریافت آنها در شرایط تحریم است- و مبالغ کمکهای مالی مربوط به اقلیم و سلامت که در اجلاس COP28 اعلام شدهاند بنویسم، اما قبل از آن، حتماً ویدیوی کوتاه فوق را ببینید.
🎞این ویدیو مربوط به خانم «مارگارت چان»، رییس پیشین سازمان بهداشت جهانی (قبل از تدروس آدهانوم) است.
🔺خانم چان در این ویدیو اعتراف میکند که تأمینکنندگان مالی، تعیینکنندگان خط مشی برای سازمان بهداشت جهانی هستند؛
لذا
🔺مطابق این اعتراف، پرواضح است که هر زمانی یک نهاد خصوصی بینالمللی پول خرج میکند و مبالغ خرد و کلان را در همین کنفرانسهای بینالمللی اهدا میکند، در واقع به دنبال آن است که ذیل کمک مالی، به خواستههای خود جامهء عمل بپوشاند.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
📂قبلاً در خصوص بیانیهء اقلیم و سلامت COP28 و برخی تعهدات مندرج در آن، برای کشورها نوشتم. بیانیهای که ایران هم آن را امضا کرده.
🌀در کنفرانس دبی، برای حمایت از تعهدات سیاسی فوق، مجموعه ای از تعهدات و کمکهای مالی جدید در زمینهء اقلیم و سلامت اعلام شد، از جمله تعهد 300 میلیون دلاری صندوق جهانی آماده سازی سیستمهای بهداشتی و نیز اعلام کمک دولت بریتانیا تا سقف 54 میلیون پوند.
💵بنیاد بیل و ملیندا گیتس هم اعلام کرد که 57.95 میلیون دلار برای آب و هوا و سلامت کمک میکند، این هزینهکرد شامل سرمایه گذاری 50 میلیون دلاری در چهار سال آینده برای حمایت از مبارزه با مالاریا با تمرکز بر آب و هواست.
💷همچنین، بنیاد Wellcome Trust (بزرگترین خیریهء پزشکی بریتانیا، که اتهامات بسیاری را در پروندهء خود دارد، مثلاً اینجا یا اینجا را ببینید) اعلام کرد که در سال آینده 100 میلیون پوند برای حمایت از تحقیقات برای درک و رسیدگی به بحران سلامتی تغییرات آب و هوا، به ویژه برای حمایت از اقداماتی که به نفع افراد و جوامع آسیب دیده است، هزینه خواهد کرد.
💵بنیاد راکفلر هم در COP28 تعهد 100 میلیون دلاری خود را برای پیشبرد راه حل های آب و هوا و سلامت اعلام کرد .
💵چندی پیش، بنیاد راکفلر اعلام کرد که برای تغییرات اقلیمی، بیش از 1 میلیارد دلار هزینه میکند! رقم بسیار کلان و سنگین هست و باید فکر کرد که چرا آل یهود، برای دروغ تعییرات اقلیمی چنین هزینهء هنگفتی میکنند؟ به نظر میرسد که در پس دروغ تغییرات اقلیمی، اهداف دیگری نهفته است که ارزش این همه هزینه کردن را برای آل یهود دارد! و اگر کسی فکر میکند که بنیاد راکفلر، دلسوز بشریت است، یک ابله به تمام معناست.
⏸تنها چند روز قبل از شروع COP28، بنیاد راکفلر اعلام کرده بود که در اولین مرحله از کمک 1 میلیارد دلاری خود در راستای استراتژی اقلیمی، برای ارتقاء امنیت جهانی #غذا و سلامت، محدود کردن زغال سنگ، افزایش دسترسی به انرژی خورشیدی و موارد دیگر هزینه میکند و این بودجه را بین 25 سازمان مختلف در سراسر دنیا تقسیم میکند (سازمانهایی که در واقع نقش واسط را ایفا میکنند و مثلاً ممکن است یکی از آنها، با ایران هم همکاری کند تا با بودجهء خاندان یهودی راکفلر، اهداف مدنظر آل یهود، به اسم تغییرات اقلیمی و #امنیت_غذایی و... در کشور شیعیان پیاده شود).
✅امیدوارم این توضیحات، کافی بوده باشد تا متوجه شوید آقای سلاجقه با عنوان کردن تحریم، دقیقاً نگران دسترسی ایران به چه نوع منابع مالی هست.
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هنری کسینجر (عذابش بیش باد): «اگر #غذا را کنترل کنيد، مردم را کنترل خواهيد کرد!»
🔺پیشتر توضیحاتی از ارتباط (دروغ) تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین، کربن زدایی، اجرای سیاستهای اقتصادی و زیست محیطی (مانند کاهش یارانهها، افزایش مالیاتها) کمبود آب، ریزگردها، معاهدات بینالمللی، رد پای نفوذ و تأثیرشان بر #کشاورزی و در نهایت #غذا گفته شد.
🛑 اولین سند ملی امنیت غذایی در سال ۱۴۰۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و امسال به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد (اینجا).
❗️ذیلاً بخشهایی از مقدمهی این سند پرابهام و ظاهراً در راستای همان سیاستهای مخرب را میخوانید:
➖تدویـن سـند ملی امنیت غذایی کشـور... به ویژه در شرایط پرتنش دهههای اخیر،که مصادیق بـارز آن همهگیری بیمـاری کووید19، بحران کمبود آب، گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی و تضادهـای سیاسـی بین کشورهاسـت، امری ضروری و گریزناپذیـر اسـت.
➖گسـترش #اقتصـاد_سـبز بـا تأکید بر صنعـت کم کربـن، اسـتفاده از انرژیهای پـاک، محصولات کشـاورزی سـالم و ارگانیـک و مدیریـت پسـماندها و پسـابها بـا بهرهگیری از ظرفیتها و توانمندیهای اقتصـادی، اجتماعـی، طبیعی و محيط زيسـتی (سیاسـتهای کلی محیط زیسـت)
➖بهبود کیفیت خاک از طریق افزایش ماده آلی، ترسیب #کربن و تقویت حاصلخیزی خاک
❓آیا با عدم تغییر دید نسبت به موضوعات محیط زیست، میتوان به هدف دیرینهی خودکفایی غذایی رسید؟ یا بدین ترتیب، به پروژه ایران ۲۰۴۰ و واردات محصولات غذایی آزمایشگاهی و اصلاح ژنتیکی بیشتری میرسیم؟!
📎دانلود سند ملی تحول امنیت غذایی ۱۴۱۰-۱۴۰۱
🆔@awake_vs_reset
بسمه تعالی
✅حکم مراجع عظام تقلید، پایانی بر چند دهه فعالیت شرکت های تحت لیسانس کمپانی های بین المللی حامی رژیم غاصب صهیونیستی در ایران اسلامی
📝خرید کالاهای شرکت های صهیونیستی جز در موارد ضرورت جایز نیست
خواه دارای مجوز قانونی در ایران باشند خواه نباشند
خواه با واسطه معامله کنند خواه بی واسطه
و...
🔥🥤پ ن: پیش از این در رابطه با یکی از شرکت های نوشابه سازی در ایران، گفته شده بود که معامله مستقیم انجام نمی شود و از طریق یک شرکت ایرلندی معاملات انجام می شود.
👌مرکز راهبری اقتصادمقاومتی در حوزه علیمه قم جهت تعیین تکلیف، همزمان با جنگ خونین غزه این استفتائات را انجام داد.
🏴☠⛔️🏴☠لیست محصولاتی که خرید آن ها در دنیا منجر به حمایت از صهیونیست می شود با ذکر دلایل در نشانی زیر آمده است.
🏴☠⚠️🏴☠بعضی از محصولات مثل نوشابه ها،قهوه، آب معدنی ها، خمیردندان ، شامپو ، صابون، لپتاب و جست وجوگرها و... در ایران نیز یافت می شود، لیست و دلایل را ببینید چرا که تشخیص بر عهده مکلف است:
https://www.mayniaga.com/companies-supporting-israel/
#تحریم_توتون_وتنباکو
#میرزای_شیرازی
#کوکاکولا
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🇮🇷 @Qiam_ir