🔴 به قنوت و سجود و رکوعتان سوگند ...
💯 نخواهیم گذاشت، غارتگران بیت المال خون پاکتان را لگد مال اغراض دنیایی خود کنند
#اللهم_رزقنا_توفیقا_الشهاده
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ لحظه شهادت حاج قاسم و همراهانش 😭
#داغ_ناتمام 💔
نشر با ذکر #صلوات🌹
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 💬 مستند «غیر رسمی»؛ روایتی از دیدارهای غیررسمی فعالان فرهنگی، هنری و علمی با رهبر انقلاب؛ امشب ساعت ۲۰ از شبکه سه و پایگاه
👤 KHAMENEI.IR | سایت
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
❁﷽❁
تکیه کن به شهدا
شهدا تکیه شان به خداست
اصلا کنار گل که بنشینی
بوی گل می گیری
راستی تکیه گاهت کیه ...؟
🌹#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
نشر با ذکر #صلوات🌹
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
می رویم به پیشواز گلوله هایی🔫 که سینه هایمان را سرد میکند از داغ هایتان 🔥و شما می مانید و دو چیز:👏
اولی خون ما و پیروی از ولایت فقیه.✌️
دومی دنیا و هوای نفستان.🖤
یادتان باشد؛ قیامت باید در چشمان تک تک شهدا زل بزنید و جواب بدهید.😔😭
#استوری
#پس_زمینه_گوشی
#شهید_عارف_کایدخورده
هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
ای منجے دلهاے خزان دیده کجایی؟
کی مے رسد آن جمعه موعود بیایی؟
ای نبض زمان ذڪر دعاے فرج تـو
مافوق مڪان در نظر اهل ولایی
ڪنزُ الفقرایے و همانند نداری
تو رحمت موصوله احسان خدایی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#سلام_امام_مهربانم
http://eitaa.com/khadem313arbab
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
ختم صلوات امروز به نیت :
#شهید_محمد_رضا_فتحی
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
🌹🍃 محمدرضا فتحى" فرزند اسماعيل از مادرى به نام "شهربانو فتحى" به سال 1337 در روستاى گل اَبر (قلابر سفلى) شهرستان زنجان به دنيا آمد. در پنج سالگى به مكتب خانه رفت تا نزد استاد "ملاحسن فتحى" به تحصيل علم بپردازد و يك سال بعد براى تكميل قرائت قرآن به "مكتب خانه حمزه على" رفت و چون پيش از ورود به مدرسه، قرآن را فرا گرفته بود، به سرعت به يادگيرى دروس ابتدايى پرداخت. او تا سال 1353 كه دوره ابتدايى را به پايان رساند، از شاگردان ممتاز مدرسه به شمار می رفت.
🌹🍃 بعد از پايان دوره ابتدايى، به خاطر فقر و فقدان امكانات، تحصيل را رها كرد و به كارگرى و كشاورزى مشغول شد. او در پانزده سالگى به تهران رفت و در يك نانوايى مشغول به كار شد. پس از يكسال به روستا بازگشت و در 16 سالگى با دختر عمويش "رقيه فتحى" ازدواج كرد و اين زمانى بود كه امواج انقلاب اسلامى همه جاى ايران را فرا گرفته بود محمدرضا نيز در جريان انقلاب قرار گرفت و با تهيه اعلاميه ها و نوارهاى امام خمينى "قدس سره" ، آنها را به طور مخفيانه به زنجان آورده و توزيع می کرد. در برپايى تظاهرات نقش فعالى داشت و حتى يكبار در جريان تظاهرات از ناحيه دست مجروح شد. محمدرضا در آستانه هيجده سالگى از روستاى قلابر به زنجان مهاجرت كرد و به نانوايى پرداخت. در همين زمان او را به خدمت سربازى فرا خواندند، ولى به سربازى نرفت و با توجه به قانون تك فرزند معاف شد، اما برگه معافيت را به كنارى انداخت و گفت: "اگر پيش از انقلاب از سربازى تمرد می کردم، به جهت خدمت به امام خمينى قدس سره بود و حالا براى خدمت به او حاضرم." ابتدا براى عضويت به سپاه رفت اما به عللى او را نپذيرفتند ولى او مأيوس نشد و بلافاصله به كردستان رفت وبه عنوان جوانمرد در سقز مشغول به خدمت شد و بعد از مدتى سپاه زنجان وى را به عضويت پذيرفت.
🌹🍃 محمدرضا فتحى بسيار شجاع بود و سر نترسى داشت. يكى از همرزمانش در اين باره می گويد: "بارها اتفاق افتاد كه با افراد كمى در كمين كامل دشمن افتاديم ولى ذره اى اثر ترس بر چهره او نبود. او جنگ و حضور در جبهه را براى خود واجب عينى مى دانست و از اين رو همواره در مناطق جنگى حاضر بود". حضور مستمر در جبهه كردستان به خصوص سقز سبب شد كه به عنوان مسؤول عمليات سپاه سقز منصوب شود در طول مدتى كه در كردستان حضور داشت مدتها به آموزش نيروهاى بومى كرد پرداخت و در عمليات هاى مختلف از جمله پاكسازى شهرهاى سقز، بوكان و سردشت حضور فعال داشت. وى در سالهايى كه گروهك هاى كومله و دمكرات در مناطق شهرى و روستايى نفوذ فراوان داشتند و پايگاه هاى نيروهاى خودى نمى توانست بيش از 3 تا 5 كيلومتر از هم فاصله داشته باشد. در عمق 70 كيلومترى جاده خاكى و روستاهاى اطراف سقز اقدام به تأسيس پايگاه نظامى كرد.
🌹🍃 روز هفده شهريورماه 1361 افراد حزب كومله، دوازده تن از زنان مسلمان را اسير كرده و به محل استقرارشان مى برند. اين خبر به سپاه رسيد مسئولين سپاه، محمدرضا و دوستانش را مأمور آزاد كردن اسراء كردند. محمدرضا و يارانش بعد از درگيرى و به هلاكت رساندن يكى از افراد كومله زنان مسلمان را آزاد كرده و به سوى مقر خود در زنجان حركت دادند. هنگام بازگشت، افراد كومله در منطقه سقز به خودروى آنها كمين زده و نارنجكى به داخل آن انداختند. كه پس از انفجار، خودرو آتش گرفت و همراهانش به شهادت رسيدند. در اين انفجار ماشين محمدرضا كاملاً سوخته بود و به زحمت قابل شناسائى بود.
🌹🍃 رضا سيادت از همرزمان وى می گويد: "پس از شهادت محمدرضا در تاريخ هفدهم شهريور سال 1361، 24 روستا را پاكسازى كرديم. در آن ايام هركس كه خبر شهادت محمدرضا را مى شنيد، اشك می ريخت و ناله می کرد. مردان و زنان زيادى از اهالى روستاها و شهرهاى دور و نزديك زنجان براى تشييع جنازه او به زنجان آمدند و شهر زنجان تا يك هفته سياه پوش بود.