آموزش نویسندگی آیه
▫️#خبر
🔰 استاد خواهر حوزه علمیه خراسان، برگزیده جایزه ادبی جلال آل احمد شد
🔹 سرکارخانم اعظم عظیمی، استاد خواهر حوزه علمیه خراسان در شانزدهمین دوره جایزه ادبی آل احمد خوش درخشید و جایزه بخش داستان بلند و رمان را، به خود اختصاص داد.
💻 تشریح خبر:
🌐 https://hozehkh.com/OneEntry?id=50771
#دفتر_خواهران
┄┅┅═❅❅❅═┅┅┄
✅ دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان
🆔 @daftare_khaharan
▫️#خبر
🔰 پیام تبریک مدیر حوزه علمیه خراسان، به سرکار خانم عظیمی برگزیده جشنواره ادبی جلال آل احمد
🔸 مدیر حوزه علمیه خراسان در پیامی برگزیده شدن سرکارخانم اعظم عظیمی را، در جشنواره ادبی جلال آل احمد، به این نویسنده جوان و توانا و مدارس علمیه خواهران تبریک گفت.
💻 تشریح خبر:
🌐 https://hozehkh.com/OneEntry?id=50778
#دفتر_خواهران
┄┅┅═❅❅❅═┅┅┄
✅ دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان
🆔 @daftare_khaharan
هنرجویان در یک دوره آموزشی می خواستند با تجربه شخصی من از نوشتن آشنا بشوند. نوشتن قشنگی های زیادی دارد. بهتر است آن ها را اول با قشنگی های آسان آشنا کنیم. اما درباره قشنگی های سخت باید بگویم که به قول قرآن بدون استثنا همه از آتش عبور خواهیم کرد. نمی دانم آتش هرکس چه خواهد بود. نگرانش هم نیستم. نگران سنت های الهی نباید بود. نگران رفتارمان با سنت ها باید باشیم.
کنجکاو ولی هستم. دلم می خواهد بدانم همکاران شریفم در این حرفه از چه آتش هایی و چگونه عبور کرده اند. هر چند می دانم این ها حرف هایی است که تنها به خدا می توان گفت. اینکه میان شعله ها، آنجا که ایستادگی کردی، چه جلوه هایی از حضور و احاطه خدا و اهل بیت (ع) بر این دنیای به ظاهر بی صاحب دیده ای. اینکه بعد از عبور از آتش، نوشتن چگونه برای آدم《قشنگ》تر می شود.
جایزه جلال آل احمد را مدیون خیلی ها هستم:
خانواده عزیزم مخصوصا مادرم که چند ماه است دیگر بین ما نیست؛
استاد گرانقدرم جناب محمدحسن شهسواری که اسوه دانش ادبی اند؛
مدرسه رمان شهرستان ادب که دانشگاهی از بهترین اساتید است؛
نشر وزین شهرستان ادب که زحمت انتشار کتاب را متحمل شدند؛
و در نهایت از تمام مسئولین و برگزارکنندگان جایزه جلال آل احمد سپاسگزارم.
#جایزه_جلال_آل_احمد
#غمسوزی
#اعظم_عظیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جایزۀ داستانِ بلند جلال آل احمد
استاد ارجمند سرکار خانم اعظم عظیمی
برگزیدهشدن شما را در شانزدهمین جشنواره داستان بلند جلال آل احمد تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
این دستاورد بزرگ شما به عنوان استاد حوزه علمیه، نشان از تلاش، استعداد و پشتکار فراوانی است که در نوشتن داستان بلند به خرج دادهاید تلاش ارزشمنـد شما را ارج می نهیم.
توفیـق روز افـزون شما را در ظل توجّهات حضرت بقیه الله العظم در خدمت به جـامعـه بشـری از خـداوند متعـال خواستـاریم.
✅مدیریت و کادر مدرسه علمیه پیروان حضرت زهرا(علیهاالسلام)
هدایت شده از رویدادهای فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه خراسان رضوی
📣غمسوزی" برای خراسان، شادی آورد
🔰رمان "غمسوزی نوشته اعظم عظیمی" اثر برگزیده شانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد شد.
📜خبر تکمیلی را در لینک زیر مطالعه بفرمایید :👇
https://khrz.farhang.gov.ir/fa/news/725321/
👆👆👆👆👆
بالاخره دوره پیشرفته داستان نویسی مون هم کلید خورد و انشالا از ۲۴ بهمن شروع می شه.
در دوره پیشرفته با عناصر پیشرفته داستان نویسی مثل فلاش بک، جریان سیال ذهن و ... آشنا می شیم و هر کدوم از اعضای کلاس، یک داستان کوتاه با استفاده از این عناصر خواهد نوشت.
این دوره برای دوستانی مناسب است که با عناصر مقدماتی داستان مثل پیرنگ، زاویه دید، شخصیت پردازی و ... آشنایی دارند.
کلاس مختص خواهران است و از سن ۱۶ به بالا می توانند در آن شرکت کنند.
شهریه کلاس ۲۵۰ هزار تومان است و این مبلغ نسبت به کلاس هایی که در سایر فضاها برگزار می شود بسیار مناسب است.
کلاس به شکل مجازی و در سامانه ال ام اس برگزار می شود که برای همه شرکت کنندگان قابل استفاده است.
اگر دوستان علاقمندی سراغ دارید لطفا این پیام رو براشون بفرستید.
May 11
رمان غمسوزی عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را در زمینه رمان دریافت کرد.
پ.ن.۱: رمان غمسوزی به همراه رمان بیروط اثر آقای ابراهیم اکبری دیزگاه به طور مشترک این عنوان را دریافت کرد.
پ.ن.۲: وقتی عزیزی که در حین نگارش رمان کنارت بود حالا ماه هاست که نیست تا دستش را ببوسی و لوح را تقدیمش کنی. تقدیر کند است یا من؟ البته که مامان هست. زنده تر از من. اگر اینطور نبود زندگی ورطه غم انگیزی بود.
#مامان
#غمسوزی
#اعظم_عظیمی
#کتاب_سال_جمهوری_اسلامی_ایران