نیایش صبحگاهی 🍁🍂
🌸خداوندا...
🍁در اولین روز پاییز
✨خودم، عزیزانم و دوستانم را
🍁قلبی پر از عشق،
✨و محبتی که در نام خودت
🍁متبرک گردیده است ببخشا ؛
✨و همواره ما را
🍁از محدوده زمان و مکان برهان،
✨تا در پیوند مهر خداییت قرار
🍁گیریم ، و روزمان را در آغوش
✨پر از خیر و برکتت سپری کنیم.
🌸آمیـن....
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : رُبَّ لَغوٍ يَجلِبُ شَرّا.
💎امام علی (ع) : چه بسيار گفتار و كردار بيهوده اى كه شرّى را در پى آورد.
📖منبع : غرر الحكم، حدیث ۵۲۹۰ ➖ پُست شماره ۲۵۷
@ayeha313
🔴چند دستور العمل برای شفای بیماری های سخت!
🌸 آیت الله بهجت (ره) می فرمودند:
این کارها را به این نیّت که اگر مردن بیمار حتمی نیست، به وسیله این ها شفا یابد، انجام دهید:
1⃣ مقدار کمی از خاک پاک مدفن سیّدالشهدا علیه السّلام را در آب زمزم مخلوط کرده و هفتاد مرتبه سوره «حمد» بر آن بخوانید و در نوبت های متعدد، هر روز به بیمار بخورانید، تا زمانی که شفا یابد.
2⃣ به فقیران «متعدد» صدقه بدهید، گرچه صدقه ای که به هر کدام میدهید، کم باشد.
3⃣ روزی هفت بار سوره «حمد» را به نیّت شفای او بخوانید.
4⃣ هر کس نزد بیمار میرود، برای شفایش سوره «حمد» بخواند.
5⃣ بیمار را به مشاهد مشرَّف (مزار معصومان علیه السّلام و …) ببرید و اگر نمی تواند، همین طور نیّت و توجّه کند که به آن مشاهد رفته و زیارت کند، و همین که نیّت شفا یافتن به آن زیارتگاه برود، کافی است.
6⃣ در حضور بیمار، مرثیه بخوانید به طوری که او منقلب و متأثر شود.
7⃣ حدیث کساء را (مکرَّراً) برای شفای او بخوانید. (و هنگام خواندن در مجلسی که این حدیث را میخوانید، عود روشن کنید.)
📒عرفان و عبادت، ص ۳۹۲
@ayeha313
آغاز گر جنگ هشت ساله ایران بود یا عراق!
❌ پاسخ به شبهات
در سال های گذشته برخی به استناد بیانیه #امام_خمینی به مناسبت شهادت #آیت_الله_صدر که سربازان و افسران عراقی را به قیام علیه رژیم #صدام دعوت کرده بودند نتیجه می گیرند که جنگ هشت ساله نه از سوی صدام که ایران شروع شده بود.
✅ پاسخ
قبل از آغاز سال 1359 صدام سه شرط برای صلح با ایران مقرر کرده بود : « تخلیه جزایر ایرانی خلیج فارس که عراق آنها را عربی می داند ، بازگرداندن دنباله اروند رود به قبل از قرارداد 1975 و به رسمیت شناختن نام عربستان برای خوزستان ایران ! »
در ضمن از اولین روز پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان شهریور 1359 رژیم عراق هر روز به روستاهای مرزی و شهرهای مرزی ایران حمله می کرد.
به موارد زیر که در روزنامه ها و بولتن های #خبرگزاری_پارس در سال 1359 منتشر شده است توجه کنید ؛
✅ 7فروردین : تاکید صدام بر حمایت از به اصطلاح مبارزه اقلیت های قومی ایران ضد جمهوری اسلامی !
✅ 12 فروردین : صدام رئیس جمهور وقت عراق آمادگی کشورش را برای جنگ با ایران اعلام کرد .
✅ 13 فروردین : ترور نافرجام طارق عزیز معاون نخست وزیر عراق در بغداد ؛ دولت عراق بدون ارائه سند ایران را به این اقدام متهم کرد.
✅ 18 فروردین : همزمان با قطع رابطه آمریکا و ایران، صدام خواهان واگذاری جزایر ایرانی تنب بزرگ و تنب کوچک و ابوموسی به عراق شد .
✅ 5 اردیبهشت 1359 : نخستین حمله عراق به تاسیسات نفتی ایران در دهلران ؛ تا آغاز رسمی جنگ 13 نوبت دیگر به تاسیسات مختلف نفتی ایران از سوی عراق حمله شد.
این اخبار به خوبی نشون می داد که #صدام از قبل آماده جنگ بود تا از ضعف پیش آمده و طبیعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نهایت استفاده را ببرد.
جالب آن که تحرکات مرزی رژیم عراق از همان روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی شروع شده و حتی در مواردی در بهار 1358 به بمباران روستاهای مرزی ایران منتهی شده بود.
این امر چنان بدیهی است که #رادیو_فردا در گزارشی تاکید می کند : « در واقع ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ که مصادف با بمباران فرودگاه مهرآباد و حملات هوایی و زمینی ارتش عراق به استان خوزستان بود نقطه ارتقای درگیری ایران و عراق از جنگ محدود مرزی و نقطه به نقطه به یک رویارویی نظامی تمام عیار است.»
در بخش دیگری از گزارش رادیو فردا می خوانیم : « درگیریهای مرزی ایران و عراق تقریباً از اسفند ۱۳۵۷ شروع میشود. البته در اواخر عمر رژیم شاه نیز درگیریهای پراکندهای در مرزهای غربی کشور وجود داشت.»
✅ آغاز حملات به نقاط مرزی از آبان 1357 !
#سیدمحمود_دعایی اولین سفیر ایران در عراق بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز میگوید عراق از آبان ۱۳۵۷ همزمان با آغاز شمارش معکوس برای سقوط حکومت محمدرضا شاه پهلوی حمله به نقاط مرزی ایران را با هدف الغای قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر شروع کرد. او چنین میگوید: «حقیقت این است که جنگ ایران و عراق از آبان ۵۷ شروع شد. یعنی وقتی که صدام تشخیص داد رژیم شاه در حال فروپاشی و نهادهای امنیتی و نظامی شاه در حال فرو ریختن است و ساواک نیز در آستانه انحلال قرار دارد و به همین صورت ارتش نیز در حال تصفیه نیروهاست. صدام، عقده فروخوردهای را از زمان انعقاد قرارداد الجزایر در سینه داشت، به این سبب که این قرارداد به عراق تحمیل شده بود و عراق برخی مسائل در این قرارداد را از موضع ضعف پذیرفته بود و همیشه مترصد بود در یک فرصتی انتقام بگیرد و وقتی که شرایط کشور را در آن وضعیت مشاهده کرد، برای یک حمله انتقامجویانه برنامهریزی کرد. نیروهای ارتش بعث صدام قرارگاه خودشان را در بصره احداث کردند و عدنان تکریتی به عنوان فرمانده آن قرارگاه منصوب شد و در حقیقت میتوان گفت که آغاز جنگ از آبان ۵۷ یعنی چند ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود.»
طبق گزارش وزارت خارجه کشورمان ، ارتش عراق در دوره ۱۹ ماهه قبل جنگ ۳۹۷ بار به مرزهای زمینی، هوایی و دریایی ایران حمله کرده بود.
⏹ منبع: وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، تحلیلی بر جنگ تحمیلی، نقل از پارسا دوست، ما و عراق از گذشتههای دور تا امروز، همان، ص ۵۰۵)
با وجود همه این شواهد افرادی چون #شاهد_علوی از سر خیانت و گروهی دیگر از سر ساده اندیشی ایران اسلامی را دلیل و مسبب آغاز جنگ می دانند و می خوانند که مستندات خلاف آن را نشان می دهد
/منبع: مطبوعات قدیمی
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
عوامل متعددی در پیدایش مدعیان موثرند که آنها را به سه دسته تقسیم میکنیم: 1. عوامل زمینه ساز (محرک)
آشنایی با مدعیان دروغین
✡ قسمت دوم: اهمیت بحث از مدعیان مهدویت ۲- انگیزه مدعیان دروغین مهدویت
❌در مباحث قبل بیان شده که اولین ثمره شناخت مهدیان دروغین «شناخت دقیق تر اصول مهدویت» و در حقیقت تکمیل فرآیند «مهدی شناسی» و «امام زمان شناسی» است؛ در بحث پیش رو به سر دیگری که در این امر نهفته شده است پرداخته می شود:
تثبیت اصالت مهدویت
آیا وجود جمع کثیری که موسوم به «مهدیان دروغین» هستند ما را در اصل مهدویت دچار تردید نمی نماید؟ آیا کثرت این جماعت فریب پیشه ذهن را به دروغ بودن اصل این جریان منتقل نمی نماید؟ آیا ادعای واهی این عناصر سست بر اینکه «منجی بشریت» هستند، باعث سست شدن اصل اعتقاد به آمدن منجی برای بشریت نمی شود؟
با کمی دقت در سوالات فوق روشن می شود که پاسخ منفی است زیرا:
اولا اصل مهدویت با ادعای این افراد شکل نگرفته است بلکه این اصل از طریق آیات متعدد قرآنی، روایات متواتر شیعه و سنی، اجماع قطعی تمام دانشمندان اسلامی بلکه تمام اندیشمندان الهی در همه ادیان به مرحله اثبات رسیده است[۱] که تبیین مفصل آنها مناسبتی با موضوع بحث فعلی ندارد.
ثانیا اساسا وجود «امر تقلبی» وجود «اصل» را تثبیت نموده و دلیل روشنی بر حقیقی بودن آن است نه اینکه وجود اصل را خدشه دار نماید. برای مثال بین مردم کما بیش اسکناس تقلبی ۱۰۰۰ تومانی و یا ۲۰۰۰ تومانی وجود دارد زیرا این دو اسکناس، اصل واقعی در بین مردم دارند اما هرگز اسکناس تقلبی ۷۰۰۰ تومانی و یا ۲۵۰۰ تومانی ملاحظه نمی شود! و اگر روزی نیز به تقلب وارد بازار شود اقبالی به آن نشده به سرعت از میدان بیرون می شود زیرا چنین اسکناس هائی اساسا «اصلی» در بازار ندارند. [۱] در سایت منجی دوازدهم در ضمن مباحث «سر درس مهدویت» این امور به تفصیل تبیین شده اند.
ادامه دارد ...
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
آشنایی با مدعیان دروغین ✡ قسمت دوم: اهمیت بحث از مدعی
...در مساله مهدویت نیز امر همینگونه است یعنی آنقدر «اصل ظهور منجی» در جوامع اسلامی مسلم بوده و آنقدر فطرت پاک مردم به انتظار این وعده آسمانی نشسته بوده است که شیادانی از آن سوء استفاده نموده و خود را همان «منجی موعود» معرفی کرده اند. بنابراین کثرت این جماعت دلیل روشنی بر تثبیت و استحکام اعتقاد به مهدویت است
پرهیز از فریب خوردن توسط مدعیان دروغین
«اصل مهدویت» در جوامع اسلامی و نیز اعتقاد به «منجی» در بین تمام بشریت اصلی مسلم است. از طرفی دیگر انتشار ظلم و ستم در بین مردم و ستوه ایشان از این همه بیدادگری همواره آنان را متمایل به ظهور آن منجی الهی نموده و قلبهای ایشان را در سایه انتظار شیرین عدالت جهانی او نشانده است. این همه موجب شده است تا در طول تاریخ، مدعیان دروغین فراوانی به وجود آیند؛ که از مقام نیابت خاصه، تا مهدویت و از آن فراتر، تا مقام الوهیت را برای خویش ادعا کرده و هر کدام به اندازهِ دایره تبلیغ خود، مریدانی به دست آورده اند. گرچه ارباب معرفت و تقوا و مؤمنین آگاه، در هر عصری وجود دارند؛ اما عناصر بی حقیقت و شیادان جاه طلب و دنیاپرست، در طول تاریخ از عقیده و ایمان مردم نسبت به معبود واقعی، رهبران الهی، شؤون دینی و حقایق آسمانی سوء استفاده کرده و خود را به دروغ دارای مناصب معنوی جلوه داده اند و ادعای دروغ نموده اند.
حال باید توجه نمود که این سنت ناپسند منحصر به مرز تاریخی و یا جغرافیائی خاصی نیست بلکه خطری است که تمام معتقدان به «مهدویت» را در تمام زمانها تهدید می نماید؛ مقصود این است که چنین مدعیان شیادی هر روز در لباسی تازه ظهور نموده و عده ای را فریب می دهند و نا گفته پیداست که تنها کسانی از فریب آنها سلامت خواهند ماند که علاوه بر شناخت دقیق اصول مهدویت راستین، با شیوه و شگرد این جماعت آشنا بوده و جنس دعاوی کاذب آنها را می شناسند و روشن است که این مهم بدون شناخت این مدعیان در طول تاریخ فراهم نمی شود.
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با ضایعاتی ازدواج میکنی؟
با فلافل فروش چی؟ با بنا چطور؟
راننده وانت یا دستفروش چی؟
یه جوابی دادن که همشون پشیمون شدن!
#پیشنهاد_دانلود
#توصیههای
#طب_سنتی برای فصل پاییز
🍁از آن جایی که مزاج فصل #پاییز ، سرد و خشک است افراد برای حفظ سلامتی و اینکه میزان مضرات این فصل به حداقل برسد، باید از غذاهایی با مزاج #گرم و #تر استفاده کنند؛
🍁گوشت گوسفند یک ساله و شیرینی های طبیعی مانند مویز، انجیر، کشمش، و شیرینی های تهیه شده از بادام و شکر و همچنین مصرف گلابی، به، سیب، خربزه و انار در این فصل مناسب است.
🍁افرادی که خشکی پوست همراه با خارش دارند، از روغن بنفشه استفاده کنند. روغن بنفشه ضدالتهاب موضعی با پایه گیاهی است، البته روغن بنفشه ای که در پایه بادام شیرین تهیه شده باشد. روغن بنفشه موجب مرطوب شدن پوست شده و از خارش می کاهد.
🍁در کلینیک های طب سنتی دانشگاهی روغن بنفشه در پایه بادام شیرین وجود دارد. بهتر است برای تأثیر بیشتر افراد دو مرتبه در روز بدنشان را با روغن بنفشه در پایه بادام روغن مالی کنند که اثرات بهبودی را سریع تر ببینند.
🍁در فصل پاییز باید از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس، بادمجان، گوشت گوساله، فست فودها و غذاهای مانده پرهیز کرد.
🍁در پاییز از دوش گرفتن با آب سرد و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد. البته بهتر است که یک روز در میان با آب نیم گرم حمام کرد.
🍁همچنین از نوشیدن آب سرد، مصرف مسهل، فصد خون و حجامت باید پرهیز کرد و از خوابیدن در طول روز دوری کرد. سالم
و تندرست باشید.
@ayeha313
🔴کدام تفکر از عبادت یکسال بالاتر است؟
✅ روزی آقای بهجت می فرمود: یکی از علمای بزرگ نجف اشرف هنگام سحر و وقت نماز شب پسر نوجوانش را که در اطاق آقا خوابیده بود صدا زد و گفت:
برخیز و چند رکعت نماز شب بخوان.
پسر پاسخ داد: چشم.
🔅آقا مشغول نماز شد و چند رکعت نماز خواند. ولی آقا زاده بر نخاست.
مجدداً آقا او را صدا زد که: پسرم، پا شو چند رکعت نماز بخوان. باز پسر گفت: چشم.
🔅آقا مشغول نماز شد ولی دید فرزندش از رختخواب بر نمی خیزد، برای بار سوم او را صدا زد.
🔹پسر گفت: حاج آقا، من دارم فکر می کنم، همان فکری که درباره آن در روایت آمده است که: امام صادق علیه السلام می فرماید:
« تفکر ساعة خیر من عباده سنه: یک ساعت تفکر بهتر از یک سال عبادت است.
✨آیت الله العظمی بهجت فرمودند: آقا پرخاش کرد و فرمود: ... و خود آیت الله بهجت کلمه را بر زبان جاری نکرد، ولی ما همه فهمیدیم که آن بزرگ مرد فرموده بود:
♻️ پدر سوخته، آن فکری از عبادت یک یا شصت سال بهتر است که انسان را به خواندن نماز شب وادارد، نه اینکه انسان وقت نماز شب دراز بکشد و فکر بکند و به این بهانه از خواندن آن شانه خالی کند.❗️»
📙منابع:
رضا باقی زاده، برگی از دفتر آفتاب: شرح حال شیخ السالکین حضرت آیت الله العظمی بهجت
سید مهدی ساعی، به سوی محبوب: دستورالعملها و رهنمودهایی از شیخ الفقها والمجتهدین،ایت الله بهجت
@ayeha313
🔴چرا نباید گناهکاران را سرزنش کنیم؟
✳️گاهی ما وقتی گناهکاری را میبینیم به راحتی به او طعنه ،دشنام،و... میدهیم و او را زیر سوال برده و حتی تحقیر میکنیم.
⛔️و گاهی حتی با خودمان مقایسه کرده و خود را از او خیلی بهتر و بالاتر میبینیم.
❌با اینکه در روایات و احادیث بسیاری،معصومین علیه السلام ما را از این کار نهی و منع کرده اند باز گوش ما بدهکار نیست!
🔰ما حق سرزنش هیچ مؤمنی را نداریم چون ما به شرایط ،نوع زندگی و محیطی که او در آن زندگی میکرده آشنا نبوده و شرایط اورا نمیفهمیم،
⚡️وگرنه ممکن بود اگر ما هم در شرایط او بودیم گناهی خیلی بالاتر و بدتر انجام میدادیم.
🔘مقایسه او با شرایط خودمان،کار درستی نیست، چون چه بسا او هم اگر در شرایط قبلی و فعلی ما زندگی میکرد به همچین گناهی مبتلا نمی شد.
♻️به همین خاطر هست که حق سرزنش و قضاوت در مورد دیگران را نداریم و فقط خداوند متعال که آگاه به گذشته،حال و آینده ی ماست،می تواند قضاوت کند و بس!
🔆بهمین دلیل هم هست که در احادیث داریم که:
اگر کسی مومنی را سرزنش کند ،نمیرد تا به آن بلا مبتلا شود
🌺یعنی خداوند ما را در شرایط آن شخص قرار میدهد تا به مایی که حق قضاوت و سرزنش به خود میدهیم نشان دهد ما در شرایط مشابه آن گناهکار،خودمان چگونه رفتار میکنیم!!
🔴به قول بزرگی:چون شرایط گناه مهیا نبود،توهّم تقوا برمان داشت!
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا...
📙چکیده ای از سخنان بزرگان
@ayeha313
❌ پاسخ به شبهات
انقلاب نتيجه ناآگاهى بود، جنگ نتيجه انقلاب بود
عقب ماندگي نتيجه جنگ بود، تحريم نتيجه عقب ماندگى شد
و اختلاس و دزدى نتيجه تحريم! فقر و فلاكت اقتصادى و فرهنگى نتيجه اختلاسها؛
ايمان و خرافات نتيجه فقر؛ و ناآگاهى نتيجه خرافات است.
اين چرخه ٤٠ سال كابوسي است كه با ناآگاهى شكل گرفت و هنوز هم با ناآگاهى ادامه دارد.
#هفته_دفاع_مقدس
✅ پاسخ
♦️ ناآگاه دانستن توده های عظیم ملت در سرتاسر ایران در سال 57، توهینی است که هیچ وطن پرست منصفی آن را در حق هموطنان خود روا نمی دارد. این ادعا بدون هرگونه دلیل و مستند است و تنها جواب آن این است که «کافر همه را به کیش خود پندارد»
♦️ قبل از انقلاب که آگاهی موج می زد هم با همین عراق جنگ داشتیم. قبل انقلاب هم البته برای جلوگیری از جنگ، بحرین را بدون حتی نظرسنجی از مردم بحرین، دودستی از خاک ایران جدا کردیم. گویا در کویت هم که مورد تهاجم صدام قرار گرفت، انقلابی صورت گرفته و ما خبر نداشتیم.
👈 جنگ همیشه با آسیب های انسانی و اجتماعی همراه است و قابل انکار نیست. اما اولاً #جاه_طلبی مجنونی به نام #صدام که به تحریک استکبار جنگ افروزی میکند، چه ربطی به انقلاب دارد؟ ثانیاً جنگ مانند هر چالش دیگری می تواند موجب بالندگی فردی و اجتماعی گردد. ایران از نظر قدرت ساخت تجهیزات نظامی در قبل و بعد جنگ اصلاً قابل مقایسه نیست. تجربه های میدانی و #مدیریت_بحران از تجارب دیگری است که ملت ایران در طول جنگ کسب نمود.
♦️ بین تحریم و عقب ماندگی هیچ ارتباطی وجود ندارد. هم اکنون ملتهای عقب مانده ای وجود دارند که تحریم نیستند و کشور پیشرفته و قدرتمندی مانند روسیه تحریم می شود.
♦️ شبهه افکن درصدد است تا چنین القا نماید که تنها در ایران است که اختلاس و دزدی می شود. در حالیکه حتی در پیشرفته ترین کشورها مانند خود امریکا، اختلاس و دزدی زیادی صورت می گیرد که بخشی از آن رسماً در مناظره های ریاست جمهوری سال گذشته امریکا برملا شد.
👈 برای نمونه می توانید به این لینک مراجعه کنید (yon.ir/27VeR)
♦️ یکی دیگر ازمغالطه های این شبهه، در کنار هم قرار دادن ایمان و خرافه است. در حالیکه اولین دشمن خرافه ایمان واقعی است. نمونه های زیادی از تلاش پیشوایان دین و علما برای مبارزه با خرافه پرستی وجود دارد که ذکر آن مطلب را به درازا می کشاند.
👈 اما آنچه مهم است، توهین به مستضفعان در این بخش از شبهه است که آنها را خرافاتی معرفی کرده در حالیکه. خرافه ها بیشتر در بین مرفهین و ثروتمندان رواج دارد مانند فال قهوه و...
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 3⃣4⃣ [ علل و عوامل خودکشی ] ✨ ... در این میان اما باید به نقش اختلالات روانی همچون افسردگ
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
3⃣4⃣ [ علل و عوامل خودکشی ]
✨ ... ۹۰ درصد کسانی که خودکشی می کنند یقینا اختلال روانی و ۵۰ درصد آنان افسردگی عمده دارند. ۱۰ درصد از اسکیزوفرنی ها بر اثر خودکشی می میرند. ۱۰ درصد از اسکیزوفرنی ها شخصیت ضد اجتماعی و ۱۰ درصد دیگر از اسکیزوفرنی ها شخصیت مرزی دارند. افرادی که دچار اعتیاد و اختلال دو قطبی هستند سایر قربانیان اسکیزوفرنی هستند.
بعضی از افراد دارای دوگانگی در افکار و شخصیت خود هستند، این افراد نیز در خطر اقدام به خودکشی قرار دارند، زیرا حالت روانی این افراد بدینگونه است که زمانی دچار افسردگی مفرط بوده و زمانی بیش از حد با انرژی هستند که به این دوگانگی شخصیتی آنها مانیا (mania) و یا مانیک (manic) گفته می شود.
هر دوی این حالات، یعنی افسردگی و یا بیش فعالی سبب انحراف افکار آنان می گردد و بر قضاوت و نگرش آنان تاثیر دارد و برای این افراد برون رفت از مشکلات و قضاوت امیدوارانه در مقابله با آنها یک چالش است.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 3⃣4⃣ [ علل و عوامل خودکشی ] ✨ ... ۹۰ درصد کسانی که خودکشی می کنند یقینا اختلال روانی و ۵۰
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
3⃣4⃣ [ علل و عوامل خودکشی ]
✨ ... یک نظریه روانشناسانه می گوید که خودکشی از علائم اختلال های روانی است و انسان تنها در حالتی از هذیان دست به خودکشی می زند.
" فروید " معتقد است آن کس که خود را می کشد، از غریزه عشق تهی شده و غریزه مرگ را پذیرا شده است. نظریه جامعه شناسانه به پیشگامی " امیل دورکیم "، به بحران ها و فروپاشی های اجتماعی اشاره دارد که منجر به بر باد رفتن رویاها می شود. دورکیم می گوید:
پاشیدگی اخلاقی جامعه فرد را برای خودکشی مستعد می کند.
در سده ۱۹ دو مکتب در مورد بررسی خودکشی روبروی هم قرار گرفتند. یکی نظریه روانکاوان و روان شناسان و دیگری نظریه جامعه شناسان. رهبر مکتب اول، " اسکیرول " خودکشی را یکی از علائم اختلالات روانی می شناخت و می گفت:
انسان به زندگی خود خاتمه نمی دهد مگر در حالت هذیان و شخصی که دست به خودکشی می زند قربانی اوجی از پرخاشگری است که به جای متمایل شدن به جامعه، به سوی خود شخص متوجه می گردد. نظریه دیگر از آن " فروید " است که می گوید کسانی که مبادرت به خودکشی می کنند احتمالا آن گروه از بیماران روانی اند که در آنها غریزه عشق خنثی شده و غریزه مرگ با آزادی عمل وارد می شود. از نظر " دورکیم " خودکشی در دو حد نهایی همبستگی اجتماعی و فردگرایی رخ می دهد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🍁اول هفته
✨پاییزی ﺗﻮﻥ شاد
🍂دعاتون میکنم
🍁خدایا.!
✨به اندازه
🍂برگ ریزان پاییز
🍁سلامتي، دل خوشي،
✨آرامش، امنیت،
🍂و عاقبت بخیري
🍁را به عزیزانم عطا فرما
🍁روزتون پر از نگاه خدا
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : اِعمَلْ لِكُلِّ يَومٍ بِما فيهِ تَرشُدُ.
💎امام علی (ع) : بايد براى هر روزى كارى كنى كه رشد و صلاح تو در آن است.
📖منبع : ميزان الحكمه ج ۸ ص ۱۲۸➖ پُست شماره ۲۵۹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
...در مساله مهدویت نیز امر همینگونه است یعنی آنقدر «اصل ظهور منجی» در جوامع اسلامی مسلم بوده و آنقدر
در قسمت قبل گفته شد 👇
عوامل متعددی در پیدایش مدعیان موثرند که آنها را به سه دسته تقسیم شد که از عوامل زمینه ساز یک مورد را به صورت خلاصه بیان می شود
1. نجات باوری مهدوی
آنچه به ماهیت شور انگیز و انقلابی امامت در تشیع میافزاید، اصل مهدویت است. انتظار فرج و امید به ظهور امام غایب، امیدواری شیعه را برای پیروزی نهایی بر ظلم و ستم و سامان یافتن جهان میفهماند. همین پیوند معنادار بین ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و تشکیل حکومت حق، بهانة برخی «فعالیتهای تندروانه» میشود.
شیعیان در هر دورهای انتظار داشتند منجی رهاییبخش به نام «قائم» قیام کند و آنان را از آزارها و فشارهای سیاسی روزگار برهاند. درست است که در پس پرده برخی از ادعاها، اغراض شخصی و مادی و بهره برداریهای سیاسی وجود داشت؛ اما بیش از همه، این موج شدید مهدی خواهی و نجات طلبی بود که موجب تطبیق ناآگاهانه و عموماً غیر مغرضانه مهدی موعود بر امامان شیعه یا افراد دیگری از خاندان پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم میشد.
با عنایت به چنین انتظاری، پس از درگذشتن هر امام، رحلت او در باور دستهای از افراد نمیگنجید؛ چرا که قائم، باید پیش از مرگ خود، بساط ستم را بر میچید و با پر کردن زمین از عدل و داد، رسالتش را به اتمام میرساند؛ از این روی، این دسته یا به انکار درگذشت امام معتقد میشدند یا حداقل انتظار آنها این بود که امام، بعد از رحلتش دوباره به زمین برگردد و وظیفه خود را تمام کند.مرحوم آیت الله حاج شیخ حسین لنکرانی رحمت الله علیه دربارة گرایش مردم به علی محمد باب میگوید:
این باور تحرک بخش اسلامی و شیعی مهدویت بود که (البته با خطای تشخیص مصداق)، و صحنه گردانی بازیگران سیاسی، غوغای بابیت را در ایران اسلام و شیعه برانگیخت و جمعی از شیعیان (ساده لوح) را حول پرچم کسی گرد آورد که مدعی باب امام عصر بود و با ندای «یا صاحبالزمان» به تهورهای بعضاً کم نظیر و شگفت انگیز در برابر قوای حکومت وا داشت (کوچکزاده، 1378: ص85).
ادامه دارد...
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
در قسمت قبل گفته شد 👇 عوامل متعددی در پیدایش مدعیان موثرند که آنها را به سه دسته تقسیم شد که از
✡آشنایی با مدعیان دروغین
👈قسمت سوم-
( انگیزه مدعیان دروغین مهدویت )
@ayeha313