⁉️ متن شبهه👇👇👇
امام حسن مجتبی مطلاق بود
یعنی دائم زن میکرفت و طلاق میداد
تا تعداد ۳۰۰ زن هم برای او نوشته اند
و.....
✅ پاسخ شبهه👇👇👇
مسأله تعدد زوجات و كثرت طلاقهای ایشان را بيشتر در كتبي كه در دوران بني عباس تأليف يافته ميتوان جستجو نمود. متأسفانه بعضي از نويسندگان هم بدون توجه به ريشه و عواقب ان به نقل آن پرداختهاند.
ابتدا به این نکته اشاره کنیم که کلیپ کاملا تقطیع شده است و هر کم سوادی هم این را تشخیص میدهد
اما
برای پاسخگویی به این شبهه موارد زیر را میتوانید مطرح کنید:
🔻اولاً: اصل مسأله ساخته و پرداخته مخالفان كينهتوز آن حضرت بوده و از راوی معتبری نقل نشده است. عمدتا ناقل اصل اين احاديث 3 يا 4 نفر بودهاند ؛ از جمله «يحيي بن العلاء»، «ابوالحسن مدائني.👇
«شبلنجي» و «ابو طالب مكي». در این میان، مدائني مبلغ رسمي بني اميه بوده و اشعاري هم در مدح معاويه بن ابي سفيان سروده است.[1]
🔻ثانیاً: كثرت #ازدواجها و #طلاقها به گونهاي مبهم مطرح شده و اسامي زنان امام(ع) را ذكر نكرده اند. اگر مسأله واقعيت داشت چرا اين گونه به ابهام برگزار كرده اند؟ اگر واقعا مساله حقيقت داشت اسامي زنان حتي مطلقات را مي توانستند ذكر كنند
🔻ثالثاً: تعداد #فرزندان آن حضرت را غالباً در حدود پانزده تن اعم از پسر و دختر نگاشتهاند. اين تعداد در آن ايام يك رقم معمولي و متعارف بود. در صورتي كه صحت ادعاي كثرت ازدواج و طلاق اگر مورد ترديد نبود بدون ترديد فرزندانش بايد بيش از تعدادي باشند كه مورخان نوشته اند.[2]
نتيجه: تمامي #رواياتي كه در مورد كثرت ازدواج و #طلاق #امام #حسن(ع) وارد شده به راوياني بر ميگردد كه متخصصين علم رجال انان را مردود شمرده اند تازه اگر مورد اطمينان و موثق هم باشند اين روايات از روايات احاد است و خبر واحد در موضوعات حجت نبوده واز نظر علماءهم معتبر نمي باشد.ودر اخر اينكه زهد و پارسايي امام حسن(ع) به قدري بود كه براي او مجال چنين خوشگذرانيها را و لو از راه مشروع باقي نگذاشته و «ابن بابويه» كتابي بنام زهد الحسن درباره ي زهد و پارسايي آن بزرگوار نوشته است.[3]
[1] -چهارده نور پاك-ج4 –ص526 ولسان الميزان –عسقلاني- ج4-ص 252-
[2] -چهارده نور پاك-ج4-ص523-ر.ك نظام حقوق زن در اسلام –شهيد مطهري –مناقب –ج4 –ص14 –كشف الغمه –ج2-ص124-
[3] -چهارده نور پاك –ج4-ص 528
@ayeha313
🔴اهمیت بسیار بالا و ویژه "امر به معروف و نهی از منکر"
🌺 حضرت على علیه السلام:
همه كارهاى خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهى از منكر،چون قطره اى است در درياى عميق.
🌺 رسول الله صلى الله عليه و آله:
همانا خداوند مومن ضعیف بی دین را دشمن دارد.
پرسیدند:مومنی که دین ندارد کیست؟
فرمود: کسی که (از ترس)نهی از منکر نمیکند.
🌺على عليه السلام:
امر به معروف و نهى از منكر نه اجلى را نزديك میکنند و نه از روزى كم مینمايند، بلكه ثواب را دو چندان و پاداش را بزرگ میسازند.
🌺 رسول الله صلى الله عليه و آله:
هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند، خداوند بدانشان را بر آنان مسلّط گرداند و نيكانشان دعا كنند امّا دعايشان مستجاب نشود.
🌺 امام باقر علیه السلام:
خداى تعالى به شعيب پيامبر وحى فرمود كه: من صد هزار نفر از قوم تو را عذاب خواهم كرد: چهل هزار نفر بدكار را، شصت هزار نفر از نيكانشان را. شعيب عرض كرد: پروردگارا! بدكاران سزاوارند اما نيكان چرا؟
🌸خداى عزوجل به او وحى فرمود:
آنان با گنهكاران راه آمدند و به خاطر خشم من به خشم نيامدند.
🌺قال رسول الله صلى الله عليه و آله:
هر كس از شما منكرى ببيند بايد با دست و اگر نتوانست با زبان و اگر نتوانست با قلبش آن را تغيير دهد، كه پائينترين درجه ايمان همين (تغيير قلبى) است.
📒نهج البلاغه، حكمت 374
📕غررالحكم، ج2، ص611
📘تهذيب الاحكام، ج6، ح22
📗کافى، ج5، ص56، ح1
📒نهج الفصاحه، ح3010
@ayeha313
🔥راهکارهای کنترل خشم و غضب!
🌹رسول خدا صلى اللَّه علیه و آله فرمود: غضب ایمان را فاسد كند چنان كه سركه عسل را.
🌿میسر گوید، امام باقرفرمود: همانا مرد غضب میكند و تا داخل دوزخ نشود، هرگز راضى نگردد
(تا مرتكب گناهى نشود،خشمش تسكین نیابد.)
💥پس هر كس بر مردمى خشمگین شد:
✅اگر ایستاده بود، باید فورى بنشیند، اگر نشسته است دراز بکشد تا پلیدى شیطان از او دور شود.
✅ و هر كس بر خویشاوندش غضب كند باید نزدیك او رود و او را لمس كند (مثلا دست به دست او ساید) زیرا خویشاوند هر گاه مس شود آرامش یابد.(البته برای محارم)
✅چون خشمگین شود، اعوذ باللَّه من الشیطان الرجیم بگوید و با آب سرد وضو بگیرد یا غسل کند
📚منابع:
أصول الكافی / ترجمه مصطفوى/ج3/412.
@ayeha313
نیایش صبحگاهی ❄️🤍
🤍خدایا🙏
❄️از تو میخواهم
❄️شفا عنایت کنے مریض ها را
❄️امید ببخشی نا امیدان را
❄️در رحمت بگشاے برنیازمندان
❄️گره بازکنے از گرفتاران و
❄️آرامش هدیه دهے
❄️به تمــام خانـه ها
🤍آمیـن
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : عَجِبتُ لِمَن يَقنَطُ و مَعهُ الاستِغفارُ!
💎امام علی (ع) : در شگفتم از كسى كه استغفار را با خود دارد و با اين حال نوميد مى شود!
📖منبع : نهج البلاغه حکمت ۸۷ ➖ پُست شماره ۳۶۷
@ayeha313
✅ 6 آمادگی ضروری برای #ازدواج کردن
❣ اشتراک پذیری:
ازدواج یعنی پذیرش همیشگی فردی که کاملا از شما متفاوت است. روحیات متفاوتی دارد، علایقش فرق می کند و شرایط رشد و پرورش متفاوتی دارد. بنابراین اگر فردیت تان خیلی پررنگ است یا عادت ندارید، سازهای مخالف را بشنوید، هنوز آماده ازدواج نیستید.
📎 افسانه ها و ضرب المثل های عامیانه را کنار بگذارید، اینکه «من و تو باید ما شویم» یا «من و تو یک روح هستیم در دو بدن» به درد ارتباط عاطفی طولانی مدت نمی خورند، در واقع این عقاید نه تنها مفید نیستند، بلکه می توانند به رابطه آسیب هم برسانند. وقتی طرفین رابطه «فردیت» خود را به نفع «رابطه» کنار بگذارند، نه تنها بهبودی در رابطه ایجاد نمی شود، بلکه پس از مدتی نارضایتی از رابطه شروع می شود و اختلاف ها به شکل شدیدتری دیده می شوند.
💫 در رابطه عاطفی سالم، طرفین فردیت دیگری را به رسمیت می شناسند، علایق و نیازهای او را می پذیرند و آن ها را نادیده نمی گیرند. اشکال کار از جایی آغاز می شود که شما توانایی کنار آمدن با تفاوت های طرف مقابل تان را ندارید و بنابراین سعی می کنید که او را شکل خودتان کنید، تغییر دهید و کنترل یا محدودش کنید. ارتباط عاطفی طولانی مدت، نیازمند «سازگاری» و «پذیرش» ویژگی های متفاوت دیگری است. شما قرار است مدتی طولانی با فردی که کاملاً متفاوت با شماست، زندگی کنید، پس به جای جنگ برای تغییر دیگری، پذیرش تان را بالا ببرید.
❣ مهارت سازگاری:
هیچ وقت نمی توانید یک #ازدواج_موفق داشته باشید مگر اینکه مهارت سازگاری و تمایل به مصالحه داشته باشید. در زمان ها و شرایط سخت، آدم ها معمولاً به یکی از این دو روش واکنش می دهند: یا خودخواه می شوند و فقط به خودشان فکر می کنند و یا ازخودگذشته می شوند و فقط به طرف مقابلشان فکر می کنند. اگر از نوع اول هستید، هنوز آمادگی ازدواج را پیدا نکرده اید.
❣ مستقل شدن از خانواده:
انسان ها غیر از اینکه «بند ناف جسمانی» دارند، «بند ناف روانی» هم دارند. جنین تا زمانی که در رحم مادر است، نیاز به بند نافی دارد که تمام زندگی اش را از آن می گیرد و درست بعد از تولد، همان چیزی که تمام زندگی اش بود، قطع می شود تا بتواند خودش را با شرایط جدید سازگار کند و به گونه ای دیگر زندگی کند. تا یک جایی از رشد، انسان ها نیاز به حمایت روانی خانواده نیز دارند، این همان «بند ناف روانی» است که ما برای رشد به آن نیازمندیم، حمایت همه جانبه. ولی درست مثل «بند ناف جسمانی»، از یک جایی به بعد باید «بند ناف روانی» را هم قطع کرد، چراکه برای رشد روانی، نیاز به استقلال از خانواده داریم. مخصوصاً برای برقراری ارتباط عاطفی، به نظر می رسد که برخی وابستگی ها به خانواده باید برطرف شده باشد، وابستگی های مالی، وابستگی های عاطفی و وابستگی های حمایتی. پس قبل از برقراری ارتباط عاطفی با دیگری، مطمئن شده باشید که از خانواده مستقل شده اید.
❣ لذت بردن از زندگی:
شاید شعاری به نظر برسد؛ اما واقعیت محض است. اگر شما در دوران مجردی احساس شادی نمی کنید و از زندگی لذت نمی برید، احتمالاً با برقراری ارتباط عاطفی نیز اتفاق خاصی نخواهد افتاد. خوشبختی و خوشحالی واقعی چیزی است که از درون به وجود می آید و اتفاق ها و افراد بیرونی لزوماً نمی توانند شما را شاد کنند. اگر شما در دوران مجردی و تنهایی به اندازه کافی نیرومند هستید که با مشکلات و اتفاق ها کنار بیایید، از زندگی لذت ببرید و با ویژگی های خودتان کنار بیایید، احتمالاً با برقراری ارتباط عاطفی نیز می توانید این کار را بکنید.
❣ حریم دو نفره:
در این تردیدی نیست که «حریم خصوصی» مهم است، ولی باید این آمادگی را داشته باشید که اجازه دهید دیگری در زندگی روزمره شما وارد شود و برای او زمان بگذارید. در واقع «ارتباط عاطفی» پلی بین زندگی های طرفین است. وقتی افراد به جای کشیدن پل، «دیوار» بین زندگی های شخصی طرفین بکشند، احتمالاً باید منتظر تنش های جدید باشند.
❣ قدرت #اعتماد کردن:
اعتماد یکی از ضروری ترین فاکتورهای ازدواج است. اما بعضی ها فکر می کنند که نمی توان به طور کامل به هیچکس اعتماد کرد، #همسر آینده هم از این قاعده مستثنی نیست. اگر شما هم همینطور فکر می کنید، خودتان را برای یک رابطه و ازدواج پردغدغه آماده کرده اید. اعتماد یعنی باور داشتن به اتحاد فرد مقابل با شما. هیچ رابطه ای بدون اعتماد باقی نمی ماند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
یکی دیگر از این عرفانهای نوظهور، عرفان دالای لاما است، اصل کلمه «دالای لاما» یعنی اقیانوس علم و به م
#دین بودا یا مکتب بودا
معمولاً آمریکایی ها به بودا نمی گوید دین بودا، بلکه می گویند مکتب بودا، بخاطر اینکه اگر کسی هر تعلیماتی و هر آیینی داشته باشد ولی اسم خدا را نیاورد می گویند دین نیست مثلاً پراگماتیسم دین نیست مکتب است، چون کاری بخدا ندارد، در دین بودا چون اسم خدا آورده نمی شود (آمریکایی ها) می گویند مکتب بودا نه اینکه بگویند دین بودا. البته اسم خدا برده نمی شود ولی اعتقاد به خدا دارند، اعتقاد به خدا دارند، ولی اسمش را نمی آورند، خدا را نمی پرستند ولی بودا را می پرستند، و در واقع اعتقادشان این است که ما باید بودا را بپرستیم و بودا خدا را بپرستد، و الان خیلی دنبال ترویج هستند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#دین بودا یا مکتب بودا معمولاً آمریکایی ها به بودا نمی گوید دین بودا، بلکه می گویند مکتب بودا، بخاطر
#بودا که بود
قدر مسلم شش بودا داریم، در کتابهای ما مسلمانان دو بودا ذکر می شود بودای صغیر و کبیر. عربی کلمه ی بودا می شود یوزا. سف هم یعنی فیلسوف و روایتی که در کمال الدین صدوق به اسم داستان بلوهر و یوزاسف است، این یوزاسف یعنی بودای فیلسوف.
بودایی که دین بودا برای آن است برای قرن ششم قبل از میلاد است و متولد نپال است، از نپال به هند آمد، پدرش پادشاه بود، وقتی متولد شد جادوگر ها گفتند که اگر این بچه در آینده پیرمرد ببیند یا مریض ببیند یا مرده ببیند، فرار می کند، (در دین بودا اعتقاد به سحر و جادو نیست ولی در دالای لاما اعتقاد به سحر و جادو هست و از همین نیزگرفته شده است) تا تقریباً 28 سالگی این بچه در کاخ شاه بود و نگذاشتند مریض،پیرمرد یا مرده ببیند، در 28 سالگی روزی به پشت بام کاخ رفت و دید مردم دارند مرده ای را در خیابان می برند و همین که دید دارند مرده را می برند از کاخ فرار کرد و وقتی فرار کرد هم پیرمرد را دید و هم مریض را دید، و فرار کرد و به شهر بنارس رفت، زیر درختی رفت و سی سال عبادت کرد، زیر درخت که بود گاوی نیز آمد پهلویش و بودا شیر آن گاو را می خورد و آنجا عبادت می کرد اینکه الان گاو را می پرستند یا احترام می کنند به همین خاطر است و فقط گاو ماده را می پرستند و گاو نر را راحت چوب می زنند. سی سال زیر درخت بود و عبادت می کرد، تقریباً شصت سالش که شد به کشف و شهود رسید، و وقتی به کشف و شهود رسید شروع به هدایت مردم نمود، هدایت مردم نیز اینطور بود که مثلاً یک عده جایی نشسته بودند و یکدفعه می دیدند وسط آنها آقای بودا سبز شد، چند نصیحت می کرد و یکدفعه غیبش می زد، در شهری دیگر نیز همینطور یکدفعه وسط جمعیت سبز می شد و یک نصیحت می کرد و غیبش می زد و زندگی بودا اینطوری است.
در هند شش کتاب مقدس است اپانشاد، گیتا، مهابهارت و سه کتاب بنام ریگ بودا، که به آن «بوداها» نیز می گویند که سرود و شعر است درباره خدا، که اصلش برای هند است و هندوها آنها را کتاب آسمانی می دانند و علامه طباطبایی و شهید مطهری در آثارشان آسمانی بودنشان را تائید کرده اند. آقای بودا این کتابهای بوداها را قبول نداشت، اوپانشاد و گیتا را قبول داشت، ولی بوداها را قبول نداشت، چون بوداها را قبول نداشت، قهراً آیین جدایی پیدا کرد غیر از اینکه وجود داشت، و گفتند بودا آیین جدید آورده است.
ادامه دارد
@ayeha313