🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه #خواستگاری 2️⃣: 📌این نکات شما را به#موفقیت در#جلسه_خواستگاری، نزدیک تر خواهد نمود: 1️
#مجردانه
#خواستگاری 3️⃣:
📌این نکات شما را به#موفقیت در#جلسه_خواستگاری، نزدیکتر خواهد نمود:
8️⃣حد و مرز#شرعی و#اجتماعی خود را حفظ کنید.
9️⃣چشم چرانی ممنوع. اجازه ندهید احساس کند چشمانتان مانند یک شکارچی، او را خیره وار وارسی میکند.
0⃣1️⃣فاصله مجاز را رعایت کنید. نه خیلی دور، نه خیلی نزدیک
1️⃣1️⃣جهت نشستن مهم است. کاملا روبروی هم نباشید.
2️⃣1️⃣ساده آغاز کنید. بهتر است از فرد مقابل بخواهید خودش را معرفی کند، خلاصهای از گذشته زندگیش برای شما بگوید. او بر نکاتی تکیه خواهد کرد که برایش مهم است.
3️⃣1️⃣فقط روی#مفاهیم کلی بحث نشود و به نمودها، مصادیق و مثالهای عینی آن توجه کنید.
4️⃣1️⃣جوابها و کیفیت آنها، نشان دهنده نوع شخصیت و دیدگاههای طرف مقابل شما و میزان رشد فکری و عقلی اوست.
5️⃣1️⃣وعدهها و قولهایی که با امکانات شما نمیخواند و امکان برآورده شدنش نیست ندهید.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
🔴 علمای بزرگ اهل سنت که در راه امیرالمؤمنین شهید شدند
خیلی از علمای بزرگ اهل تسنن جملات خیلی جالبی درباره امیرالمومنین گفتن. حتی بعضیاشون بخاطر همین حرفها کشته شدن. مثلا
🔻امام نسائی یکی از علمای بزرگ اهل تسنن و صاحب یکی از کتابهای ششگانه اهل سنت هست. دراواخر عمر کتاب خصائص امیرالمؤمنین رو برای مردم دمشق نوشت. مردم دمشق که دستپرورده معاویه بودن، گفتن یه همچین کتابی هم درباره فضائل معاویه بنویس. نسائی گفت من فضیلتی در معاویه سراغ ندارم، جز اینکه پیامبر(ص) درباره او گفت. "خداوند اورا سیر نکند". واقعا هم همین شد. معاویه تا اخر عمر دائما میخورد و چاق و چاقتر میشد ولی سیر نمیشد.
میگن بعد از این ماجرا مردم دمشق انقدر اونو کتک زدن که بیمار شد و از دنیا رفت.
🔻یکی دیگه از علمای بزرگشون هم یه جمله ای داره خیلی عجیبه، بخاطر همین عبارت هم زبونش رو از پشت سرش کشیدن بیرون.
اون عبارت اینه:
"کَم فرق بَینَ مَن شُکّ فی خلافته
و بین من قیل انه الله"
میگه
چقدر فرق است بین کسی که در خلافتش شک کردند(یعنی خلیفه اول)
وکسی که شک کردند او خداست (یعنی امیرالمؤمنین).
🔻محمدبن ادریس شافعی، امام شافعی مذهبها که غوغا کرده. اونقدر از عشق امیرالمؤمنین لبریز شده که دهها شعر فوقالعاده درباره امیرالمؤمنین گفته و خیلی هم مورد سرزنش قرارگرفته، که یکیش اینه :
"اِلی مَ اُلام وَ حَتّی مَتی اُعاتَبُ فی حُبِّ هذَا الْفَتی
وَ هلْ زُوِّجَتْ فاطِمَةُ غَیْرُهُ؟ وَ فی غَیْرِهِ هَلْ اَتی، هَلْ اَتی؟
«تا کی و تا چه زمانی در دوستی این جوانمرد سرزنش و عتاب خواهم شد؟
آیا به فاطمه زهراء غیر این جوان شوهر دیگری داده شد؟ آیا سوره هل اتی به غیر از او در مورد کس دیگری هم نازل شد؟
چقدر زیبا؟ وَ فی غَیْرِهِ هَلْ اَتی، هَلْ اَتی؟
البته امام شافعی کشته نشد. خیلی مورد سرزنش قرار گرفت
اینها مثالهای محدودی بود، نظیر این اعترافها بین علمای اهل سنت بسیاره، از علمای حنفی مذهب گرفته تا معتزلیها و دیگر فرق، جملات بینظیری درباره امیرالمؤمنین گفتن.
این اصلا عادی نیست
بخصوص که از زمان معاویه تا سال صد هجری همه منابر مجبور بودن امیرالمؤمنین رو دشنام بدن و لعن کنن، یعنی یکی دو نسل همش بدی شنیدن از علی بن ابی طالب، چی شد که این نورالهی خاموش نشد و زمان به زمان روشنتر شد؟
✅ يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ(سوره صف)
خواستند نور خدا را با دهانشان خاموش کنند، ولی خدا نورش را کامل کرد، حتی اگر کافران خوششان نیاید.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#سوال #چرا مردم به این نتیجه رسیدند که انقلاب کنند؟؟ سطحی ترین نوع نگاه این است که تصور شود مر
#سوال
#چرا_مردم_به_این_نتیجه_رسیدند_که_انقلاب_کنند؟؟؟
من معتقدم اگر همان سال ۱۳۴۲ و یا مثلا در سال ۱۳۵۳ انقلاب به پیروزی رسیده بود قطعا در مدت کوتاهی شکست میخورد و برای همیشه فراموش میشد. چرا؟
.
چون انقلابها محصول اقناع مردم اند. مردم باید قانع شوند تا از موقعیت انقلابی به خودِ انقلاب برسند. تلاش کنند، هزینه بدهند، شکنجه شوند زندان و تبعید را تحمل کنند
.
تا سال ۱۳۵۷ همه راهها طی شده بود، مردم به نقطه اوج و پختگی کامل رسیده بودند و #حکومت_پهلوی هیچ چیز برای دفاع از خودش باقی نگذاشته بود
.
یکی از حوداثی که طی حدود سه دهه مردم را عصبی و ناراحت کرد برگزاری افراطی جشن دوهزاروپانصد ساله به آن شکل عجیب و جشن هنر شیراز با اجرای نمایش سکسی یک گروه اروپایی بود
.
اولی مردم را عصبی کرد زیرا ولخرجی بود و اکثر مقامات مهم دنیا که شاه انتظار داشت در آن شرکت نکردند(رئیس جمهور آمریکا، فرانسه و ملکه انگلیس به حشن ۲۵۰۰ ساله نیامدند). حتی در این جشن عظیم که به دنبال معرفی فرهنگ ایرانی بود یک غذای ایرانی در لیست ارائه شده نبود تا جاییکه فرح هم اعتراض کرد. کلیه غداها از طرف رستوران بزرگماکسیم فرانسه طبخ شده بود. هیچ کالای ایرانی در روز معرفی ایران وجود نداشت حتی #مشروبات و چادرهای سنتی در صحرا نیز از اروپا سفارش دادند.
.
دومی مردم را ناراحت و جریحه دار کرد که در ملاعام به بهانه مدرن شدن و امروزی بودن یک تئاتر #سکسی برگزار شده است
.
اینها به مرور مردم را عصبی، ناراحت و متنفر کرد. این برنامه ها در ذهن متوهم شاهنشاه ریشه داشت و به دنبال آنچه بود که نداشت
.
کتاب آخرین سفر شاه را بخوانید
نویسنده: ویلیام شوکراس
#پهلوی #تاریخ #انقلاب #بهمن #شاه
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
« کهن دیارا » عنوان کتابی است که «فرح» آخرین همسر محمدرضا پهلوی آن را به رشته تحریر درآورده است. خانم فرح دیبا بعد از سالها سکوت خاطرات خود را در سال ۱۳۸۳ به زبان فرانسه در پاریس منتشر ساخت. البته ترجمه فارسی این کتاب نیز بدون مشخص شدن نام مترجم و مقدمهای که چگونگی روند انتشار آن به فارسی را مشخص سازد، به چاپ رسیده و در خارج کشور عرضه شده است. در شناسنامه کتاب محل انتشار مشخص نیست و انتشاراتی که مسئولیت نشر را به عهده داشته عنوان «فرزاد» را دارد. در شناسنامه کتاب نام نویسنده: (فرح دیبا پهلوی) آمده است. مروری بر کتاب «کهن دیارا» از پنج بخش تشکیل شده که هر قسمت به دورهای از زندگی آخرین ملکه دربار پهلوی اختصاص یافته است: دوران کودکی تا ازدواج، دوران آغاز فعالیتهایی که پس از ورود به دربار به وی واگذار میشود، دوران بیماری محمدرضا تا فرار از کشور، دوران آوارگی تا مرگ شاه و در نهایت دوران پس از شاه. کتاب کهن دیارا، گویای خاطرات و زندگینامه ملکه ایران در دوره پهلوی می باشد. فرح با نام اصلی فرح دیبا، معمار، نقاش، نویسنده،مترجم و همسر محمدرضا شاه پهلوی است. او شهبانوی ایران از ۲۹ آذر ۱۳۳۸ تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ بود. وی تا پیش از انقلاب ایران با عنوان سلطنتی «عُلیاحضرت شهبانو» خطاب میشد. کهن دیارا، از لحظات اندوهبار فرح در هنگام ترک وطن، در انقلاب 57 یاد می کند. از سختی ها و فراز و نشیب های دوران مجردی. تحصیلات و فعالیتهای مختلف فرح در محافل گوناگون در دورانی که هنوز با محمدرضا شاه ازدواج نکرده بود، تا پیگیری اخبار سیاسی در دوران مصدق . خاطرات زیبا و هیجان انگیز فرح از تحصیلات دانشگاهی در پاریس و آشنایی فرح با محمدرضا شاه ، بسیار خواندنی ست.
#أم_المصائب🥀
زنی دیدم که در گودال می رفت
پریشان خاطر و احوال می رفت
گلی گم کرده بود اما بمیرم
به هر گل می رسید از حال میرفت...
#وفات_حضرت_زینب(س)🥀
#تسلیت_باد🥀
👇👇👇
♨️سوال:
🔰جوانان مسلمان چگونه می توانند از زندگی حضرت زینب (س) الگو بگیرند؟
✍️پاسخ:
✅ در الگو قرار دادن شخصیتی در زندگی، و برای بهره گیری از صفات و ویژگی هایش، سه مسئله مورد توجه اساسی و محوری است:
۱. شخص الگو،
۲. الگو گیرنده (کسی که دنبال الگو و مقتدا است)،
۳. چیزهایی که باید الگو برداری شود.
جوانانی که می خواهند حضرت زینب (س) را الگوی خویش قرار دهند، ضروری است، ابتدا آن حضرت را بشناسند، از ویژ گی ها و خصایص اخلاقی و برنامه ها و اهدافی را که آن حضرت در زندگی به آنها اهتمام می ورزید، آگاهی پیدا کنند، سپس با شناخت کامل آنها را سر لوحه زندگی خویش قرار داده، تا بتوانند با تأسی و اقتدا به این بانوی قهرمان و نمونه، یک زندگی سالم و با سعادت داشته باشند.
برخی از مهم ترین خصایص و صفات بارز حضرت زینب (س) که برای تأسی و اقتدای جوانان ضروری است، از این قرار است:
۱. علم و دانش
۲. ایمان
۳. فهم بالای سیاسی و اجتماعی
۴. شناخت تام و کامل نسبت به اهداف نهضت حسینی و ارزش های معنوی این قیام
۵. اطاعت و پیروی از امام (ع)
۶. تقدیم فرزندان در راه نهضت حسینی
۷. حقیر و کوچک نمودن طاغوت ها
۸. صبر و مقاومت در برابر مشکلات و مصائب
۹. تبلیغ و روشنگری از قیام کربلا و تحکیم آن
بر جوانان مسلمان است، به این صفات حضرت؛ یعنی تحصیل علم، صبر، شجاعت، شناخت مسئولیت، تبلیغ دین، اطاعت و پیروی از امام و ... اقتدا کنند، تا آنان نیز در سایه الطاف الاهی بتوانند زندگی توأم با موفقیت و سعادت داشته باشند.
@ayeha313
⚫شهادت یا وفات حضرت زینب سلام الله علیها؟
✅درباره نحوه از از دنیا رفتن زینب کبری (سلام الله علیها) نقل قولهای تاریخی متفاوتی در دست کارشناسان دینی هست.
◾طبق دو نظریه حضرت زینب سلام الله علیها یا بر اثر بیماری فوت کردهاند یا به دلیل مسموم شدن توسط عوامل یزید به شهادت رسیدهاند.
⚠️ این دو نظریه هیچ کدام به اثبات قطعی نرسیدهاند و مورد اختلاف علما و مراجع تقلید میباشند.
🌺جمعی از علمای اسلام بر این باورند که حضرت به شهادت رسیده اند و عزیمت روح بلند حضرت زینب به دلیل مسمومیت توسط عوامل یزید یوده است...
⛔به این صورت که حضرت زینب (سلام الله علیها) پس از تحمل دردها و رنجهای بسیار در جریان روز عاشورا، در مجلسهای مختلف عزاداری و روضه، وقایع روز عاشورا را بازگو میکردند و از ستمهایی که خاندان رسول الله در این روز به خود دید برای مردم تعریف میکردند تا اینکه خبر چینان خبر را به یزید رساندند.
🔰نتیجه این فعالیتهای حضرت زینب (سلام الله علیها) این بود که عوامل مزدور یزید بنا به خواستهٔ یزید حضرت زینب را مسموم کردند و ایشان مظلومانه به شهادت رسیدند.
🏴طبق نظریه دوم حضرت زینب به احتمال زیاد به علت بیماری حاصل از دردها و عذابهای بسیار که حضرت در روز عاشورا و پس از آن در اسارت دیدهاند، بیمار و سپس فوت کرده اند...روزهای تلخ و درناک اسارت نهایتاً به فوت حضرت ختم شدند و ایشان در سال ۶۲ و در سن ۵۷ سالگی به دیار باقی پر کشیدند...
⭕به هر حال عزیمت حضرت زینب به سوی پروردگار متعال در هالهای از ابهام رخ داد و هنوز به طور قطع نمیتوان شهادت یا وفات حضرت زینب را اثبات کرد...
@ayeha313