❌ شبهه
مولوی عبدالحمید: ما پشت سر شیعه نماز نمیخوانیم چون ما تقیه را قبول نداریم.
حالا شما برید پشت سر اینها نماز بخونید!
✅ پاسخ
افرادی که از این عبدالحمید (که فعلاً مجال سخن درباره شخصیت او نیست) پیروی میکنند مانند او رفتار کنند، اما شیعه امام صادق علیهالسلام از فرمایش حضرت پیروی میکنند که فرمود پشت سر اهل سنت نماز خواندن مانند اقامه نماز پشت سر پیامبر عظیم الشأن است:
مَنْ صَلَّى مَعَهُمْ فِی الصَّفِّ الْأَوَّلِ فَکَأَنَّمَا صَلَّى مَعَ رَسُولِ اللَّهِ، صلی الله علیه وآله، فِی الصَّفِّ الْأَوَّل ؛ [کافی، ج3، ص380]
همچنین حضرت در روایت دیگری به اسحاق بن عمار میفرمایند:
ای اسحاق، آیا با مخالفین در مسجد نماز می خوانی، گفتم: آری، امام فرمودند: با آنها نماز بخوان؛ زیرا کسی که با آنها در صف اوّل نماز بخواند مانند کسی است که شمشیرش را در راه خدا آخته است. (وسائل الشیعه، ج8، ص301.)
لازم به ذکر است که همهی اهل سنت مانند مولوی عبدالحمید فکر نمیکنند برخی علمای بزرگ اهل سنت مانند شیخ شلتوت، فرقی بین شیعه و سایر مذاهب اسلامی قائل نیستند.
@ayeha313
🖇 رها کردن قرآن تنها گناه امت که پیامبر، در روز قیامت از آن به خدا شکایت می برد😔😔:
👈🏻 وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا
[الجزء: ١٩ | الفرقان ٢٥ | الآية: ٣٠]
و پیامبر شکایت کرد و گفت که پروردگارا، قوم من، قرآن را رها کرده و مهجور ساختند...
✔ امت اسلامی مرتکب انواع گناهان می شود اما از بین گناهان، تنها گناهی که در روز قیامت پیامبر از آن به خدا شکایت میبرد دوری از قرآن است...
چرا که امتی که قران را بفهمد، قران، سایر زندگی اش را نیز اصلاح می کند...
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
#حسین_محمد_علیزاده
زاده: اول شهریور ۱۳۳۰ (۷۲ سال)
تهران، ایران
ژانر: کلاسیک ایرانی
ساز(ها):
تار، سهتار، تنبور، شورانگیز، سلانه، دیوان، بربط و رباب
دانشگاه:
دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران، دانشگاه آزاد برلین
حسین محمد علیزاده (زادهٔ ۱ شهریور ۱۳۳۰) موسیقیدان، ردیفدان، آهنگساز، پژوهشگر و نوازنده تار و سهتار اهل ایران و نامزد دریافت ۳ جایزه گرمی است.
وی یکی از چهرههای تحسینشده موسیقی فیلم در ایران بهشمار میآید و آثاری چون دلشدگان (۱۳۷۰)، گبه (۱۳۷۴)، زشت و زیبا (۱۳۷۷)، زمانی برای مستی اسبها (۱۳۷۸)، لاکپشتها هم پرواز میکنند (۱۳۸۶)، آواز گنجشکها (۱۳۸۷) و ملکه (۱۳۹۰) از ساختههای اوست.
وی با کسب ۴ سیمرغ بلورین برای فیلمهای گبه، زشت و زیبا، آواز گنجشکها و ملکه، مشترکاً به همراه مجید انتظامی و محمدرضا علیقلی برنده بیشترین سیمرغ بلورین در بخش بهترین موسیقی متن از جشنواره فیلم فجر است.
علیزاده سال ۱۳۳۰ در منطقه سید نصرالدین بازار تهران از پدری اهل ارومیه متولد شد. پس از تحصیل در هنرستان موسیقی به دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران رفت و همزمان در مرکز حفظ و اشاعهٔ موسیقی به یادگیری و اجرای کنسرت پرداخت. او نزد هوشنگ ظریف، حبیبالله صالحی، محمود کریمی، علی اکبر شهنازی، داریوش صفوت، نورعلی برومند، سعید هرمزی، یوسف فروتن و عبدالله دوامی موسیقی آموختهاست و در سالهای آغازین دههٔ ۱۳۶۰ خورشیدی در مدرسهٔ عالى هنرهاى برلین غربى (دانشگاه هنرهاى برلين امروز) نیز تحصیل کردهاست.
علیزاده در سال ۱۳۴۷ عضو ارکستر رودکی شد. او با عضویت در کانون چاووش همراه با دیگر استادان موسیقی ایران از جمله محمدرضا لطفی و پرویز مشکاتیان آثار جاودانهای در موسیقی ایران به نام مجموعه آلبومهای چاووش اجرا کرد و نیز با آموزش به هنرجویان موسیقی تأثیر مهمی در تربیت موسیقیدانان و نوازندگان پس از انقلاب گذاشت. بخش مهمی از تصنیفهای انقلابی آن روزگار از جمله تصنیف شهید با صدای شهرام ناظری از ساختههای علیزاده در آن دوران است.
علیزاده در اوایل دههٔ هفتاد ریاست هنرستان موسیقی را بر عهده داشت. وی از اواخر دهه ۷۰ تا سال ۱۳۸۴ با محمدرضا شجریان در قالب گروهی چهار نفره همراه با کیهان کلهر و همایون شجریان به برگزاری کنسرت و اجرای برنامه در کشورهای مختلف مشغول بود.
حسین علیزاده دارای دو فرزند به نامهای صبا (نوازندهٔ کمانچه) و نیما (نوازندهٔ رباب و تار) است که هماکنون در گروه همآوایان زیر نظر علیزاده فعالیت دارند.
حسین علیزاده تا به حال سه بار برای آلبومهای فریاد، بی تو به سر نمیشود و به تماشای آبهای سپید نامزد جایزه گرمی در بخش «بهترین آلبوم سنتی جهان» شدهاست.
جوایز گرمی معتبرترین جایزه صنعت ضبط و پخش موسیقی در آمریکا محسوب میشوند.