12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
#ته_دیگ_قلابی یا #تنبلانه
اصلا اسمش مهم نیست
برای این #ته_دیگ فقط به نسبت قابلمه تون به چند قاشق آرد نیاز داریم
همین
مثلا قابلمه چهار نفره ۴ ق غ آرد
آرد رو با آبسرد کامل صاف و یکدست می کنیم کنی نمک و زردچوبه بهش می زنیم شلی اون هم مثل ماست خیلی شل باشه کافیه و بعد روغن مایع کف قابلمه ریخته و مواد آردی داخلش می ریزیم و می ذاریم چند دقیقه که خودش رو بگیره ،بعد برنج آبکش شده را روش ریخته وبا شعله پخش کن بذارید که یه ساعت طلایی بشه
@ayeha313
💠 پس گرفتن هدیه
💬 سوال:
اگر مرد خانه ای را به همسرش هدیه دهد و پشیمان شود، آیا زن باید خانه را که به نامش شده و موجود است را به همسرش برگرداند؟
✅ پاسخ:
اگر بخشش و هبه (هدیه) معوّضه باشد یا اینکه از اقوام نسبی باشند، نمی تواند آن را پس بگیرد و در غیر این صورت اگر تصرف تغییر دهنده مهمی در خانه انجام نداده، لازم است برگردانده شود.
📚 استفتاء از آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء: zkp6kp6
📚 #احکام_دین
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢نمادهایی که بصورت چشم یا موارد دیگر برای #چشم_زخم بفروش میرسد واقعیت دارد یا خرافات هست؟
#پاسخ:
✅به همراه داشتن برخي نمادها و شکل ها مانند چشم و شکل هاي مختلف نمک و .. باعث جلوگيري از چشم زخم نمي شود و به عبارتي خرافات است.
دين ما که چشم زخم و چشم نظر را حقيقت دانسته براي در امان بودن از آن نيز راه حل هايي داده است که شايسته است فرد مومن به آنها تمسک کند و از نمادهاي خرافي بپرهيزد.
✅امام صادق (ع) مي فرمايد: هرگاه بخواهيد با هيئتي آراسته و چشم گير از خانه بيرون رويد، معوذتين (سوره هاي فلق و ناس) بخوانيد تا چشمي در شما اثر نکند.(بحارالانوار ، ج92، ص1330) و در روايت ديگري از حضرت مي فرمايد: هر گاه از چشم زخم ترسيدي بگو: ما شاءالله لاقوه الا بالله العلي العظيم.
📚بحارالانوار ، ج60، ص26
امام جعفر صادق (ع) مي فرمايند اگر کسي از چشم زخم کسي مي ترسد سه مرتبه بگويد: ماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله العلي العظيم و سوره فلق و ناس را بخواند، تا چشم بد در او اثر نکند. هم چنين گفته شده که آيه و ان يکاد را بنويسيد و با خود همراه داشته باشيد.
✅در حديثي ديگر آمده است که رسول اکرم (ص) براي امام حسن (ع) و امام حسين (ع) به منظور پيش گيري از چشم زخم دعايي خواندند که مضمونش چنين بود: "اعيذکما بکلمات الله التامه و اسماءالله الحسني کلها عامه من شر السامه و الهامه و من شر کل عين لامه و من شر حاسد اذا حسد"يعني:" شما را به تمام کلمات و اسماي حسناي خداوند از شر مرگ و حيوانات موذي و هر چشم بد و حسود آن گاه که حسد ورزد، مي سپارم". سپس پيامبر (ص) فرمود: اين چنين حضرت ابراهيم براي دو فرزندش اسحاق و اسماعيل تعويذ کرد.
📚بحارالانوار، ج60، ص60
از امام رضا عليه پرسيدند آيا چشم زخم واقعيت دارد؟ ايشان فرمودند:آري ،هرگاه تو را چشم زنند،کف دستت را مقابل صورتت قرار ده و سوره حمد و قل هو الله احد و معوذتين را قرائت کن و هر دو کف را به صورتت بکش .خداوند تو را از گزند آن حفظ مي کند.
مکارم الاخلاق ص 474📚
@ayeha313
🔴عواقب و نتایج دروغگویی!!
1⃣دروغ گفتن باعث بی برکتی و فقر در زندگی دنیوی می شود.
2⃣دروغ در دنيا و آخرت انسان را از رحمت الهی محروم می کند و در ميان مردم، فرد را بی اعتبار می نمايد و از آفات زبان و خراب کننده ايمان است.
❌ علت اصلي دروغ، عقده، حقارت و خود کم بيني انسان دروغگو می باشد. وگرنه انسانی که از چیزی و کسی جز خدا نترسد نیازی به دروغگویی ندارد!
🌻از امام سجاد(علیه السلام) نقل شده است که ایشان فرموده اند:
از دروغ كوچك و بزرگش، جدّى و شوخيش بپرهيزيد، زيرا انسان هرگاه در چيز كوچك دروغ بگويد، به گفتن دروغ بزرگ نيز جرأت پيدا مى كند.
🌺علاوه بر این حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) درباره آثار دروغ در زندگی افراد می فرمایند:
دروغ، روزى را كم مى كند.
🌸امام على علیه السلام:
دروغگو با دروغگويى خود سه چيز بدست مى آورد:
♨️خشم خدا را نسبت به خود،
نگاه تحقيرآميز مردم را نسبت به خود
و دشمنى فرشتگان را نسبت به خود.
📚منابع
1-علامه مجلسی. بحارالأنوار، ج 78: 327؛ ج72: 262.
2-آمدی. غررالحكم، ج6: 480.
3-یافعی. الترغيب و الترهيب، ج3، ص596.
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
#سلطان_محمد_نقاش
زادهٔ: ۱۴۷۰ میلادی
درگذشت: ۱۵۵۵ میلادی
آرامگاه:
آرامگاه دوکمال
محل زندگی: تبریز
دیگر نامها:
نظامالدین سلطانمحمد
پیشه: نگارگر
سالهای فعالیت:
۱۵۰۰-۱۵۵۵ میلادی
سبک: مینیاتوریست
دوره: صفوی
مکتب:
مکتب تبریز دوم
نظامالدین سلطان محمد عراقی( منظور عراق عجم شامل مناطق مرکزی ایران)، یک نقاش ایرانی بود که در دوران صفوی میزیست.
در تبریز سلطانمحمد از محضر استاد بهزاد بهره برد، و به سال ۹۲۴ قمری، و پس از فوت بهزاد، جانشیناش در ریاست کارگاههای سلطنتی گردید.
از زندگی شخصی وی اطلاعات چندانی در دسترس نیست اما زادگاه او در تبریز بوده
در سال ۱۳۹۴ فیلم مستندی با نام سلطان محمد نقاش دربارهٔ احوال و آثار این نقاش به تهیهکنندگی و کارگردانی سید وحید حسینی نامی ساخته شد.
سبک نگارگری سلطانمحمد، دوره دوم مکتب تبریز شناخته میشود. آثار وی در میانهٔ نخست زندگی هنری، متأثر از شیوهٔ هنری ماقبل صفویان در غرب ایران بوده، اما پس از آن، جریانهای نوین رایج در دربار صفوی را منعکس میکند. برای پارهٔ نخست میتوان از آثارش در شاهنامه تهماسبی (مشهور به هافتون)، و برای پارهٔ متاخر، نگارههای وی در دیوان حافظ (۱۵۳۱ تا ۱۵۳۳ میلادی) نسخه محفوظ در مجموعه لویی کارتیه پاریس، را برشمرد