فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 یاد باد آن روزگاران یاد باد 🌷
سلام بر دهه فجر، سلام بر انقلاب اسلامی ایران ، سلام بر شهیدان حماسه وخون وسلام بر امام انقلاب
🌷 بوی گل وسوسن ویاسمن آید 🌷
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 حکم شرعی" خالکوبی یا تتو"🤨
⁉️آیا تتو و خالکوبی مانع غسل و وضو است؟🧐
خانم هایی که ابرو ،چشم، لب و...را تتو میکنند برای زیبایی ،به چه نکاتی باید توجه کنند؟🤨
📣پیشنهاد دانلود👆👆
💠 #استاد_وحیدپور
#تتو
#خالکوبی
@ayeha313
چگونه خشم خود را کنترل کنیم؟
ابتدا مهارت هایی را که برای کنترل خشم نیاز دارید را بشناسید.
1. طیفی از احساسات را که در برگیرنده خشم می شود را بشناسید.
2. رفتارهای پرخاشگرانه خود و دیگران را بشناسید.
3. پی آمدهای احتمالی رفتارهای پرخاشگرانه برای خود و دیگران را بشناسید.
4. رفتارهایی که موجب آسیب رساندن به خود می شود را بشناسید.
5. افکار و احساسات مقدم بر رفتار پرخاشگرانه را بشناسید.
6. نشانه های درونی احساس خشم را بشناسید.
7. مکانیزم های مقابله ای کنترل خشم را تمرین کنید و بیاموزید.
8. خشم خود را بدون از دست دادن کنترل خود بروز دهید.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
❌ شبهه چطور امکان داره که با وجود جوّ نظامی حاکم بر ایران در بهمن ۵۷ اجازه ورود هواپیمای امام خمی
#ادامه ازقبل👆
❌ چرا به هواپیمای امام خمینی اجازه ورود داده شد؟
🔹از طرف دیگر فضای انقلابی و شور و حرارت ملت به پا خاسته ایران به گونه ای بود که عملا قدرت هر گونه اقدام خطرناکی را بر علیه امام خمینی ره از هر کسی حتی ارتش شاهنشاهی سلب می کرد حتی ارتش مجبور شد تا مسئولیت تامین امنیت امام خمینی ره را در بخش عمده ای از مسیر بر عهده بگیرد.
چنین واکنش های منفعلانه ای دارای سابقه هم بوده است مانند سال ۴۲ که از ترس واکنش ها شاه از اعدام امام صرفنظر کرد.
(حتی صدام جنایتکار که دستش به خون هزاران عراقی و حتی علمای این کشور آلوده بود، در جریان انتفاضه شعبانیه عراق که به رهبری آیت الله خوئی صورت گرفت و طی آن صدام غیر انسانی ترین اقدامات را بر علیه مخالفان خود انجام داد و حتی دهها تن از علمای به نام مانند حکیم و صدر و شاهرودی را نیز به شهادت رساند، از ترس واکنش ها و با وجود تصمیم اولیه نتوانست آیت الله خویی را اعدام نماید.)
نتیجه اینکه شواهد تاریخی حاکی از این است که همه قدرتهای غربی از جمله آمریکا ، انگلیس و فرانسه و نیز کلیت نظام شاهنشاهی و دولت بختیار عزم خود را جزم کرده بودند تا مانع از ورود امام خمینی ره به ایران گردند اما عزم واراده پولادین امام خمینی به اضافه شرایط انقلابی جامعه باعث شد تا امام خمینی علیرغم وجود همه خطرات وارد ایران شوند.
این نکته نیز قابل ذکر است که گاهی قدرتهای استکباری وقتی شرایط یک جامعه از انتظارات آنها خارج میشود و به تعبیر دیگر مهرهی آنها در کشوری بسوزد، چندان با تغییر مخالفت نمیکنند تا بتوانند موجسواری کنند و رژیم جدید را هم کنترل کرده یا در فرصت مناسب با یک کودتا یا نفوذ در سران شرایط را به نفع خود تغییر دهند نظیر بلایی که اخیراً بر سر انقلاب مصر وارد کردند. یعنی وقتی حسنی مبارک تبدیل به یک مهرهی سوخته شد، خود را در کنار انقلاب قرار دادند و ابتدا با رئیس جمهور جدید «محمد مرسی» همراه کرده و پس از جلب اطمینان او، زمینه سرنگونی انقلاب مصر فراهم شد و حکومت نظامی بر پا شد.
شاید آمریکا و انگلیس هم چنین نقشههایی برای انقلاب ایران داشتند که ناشی از نشناختن شخصیت امام راحل بود.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر: #ابو_باران نویسنده: #زهرا_سادات_ثابتی موضوع: خاطرات مدافع حرم مصطفی نجیب
راوی این کتاب، مردی به راستی نجیب است، و اسم جهادی اش، برازنده اوست! در طول ساعت هایی که سرگرم گفت و گو بودیم، خاطرات، گاه او را سر ذوق می آورد و گاه دل تنگ آن روزها می کرد. هر چه بود، صادقانه و مخلصانه از آنچه بر زندگی پرفراز و نشیبش گذشته بود، گفت؛ آن چنان متواضع که به جای ضمیر «من»، ضمیر «ما» را می نشاند. در همان جلسه اول متوجه شدم در اغلب موارد، منظورش از این «ما» خود اوست؛ اما به رسم فروتنی یا هر عهدی دیگر، از به رخ کشیدن خودش حتی در لفظ «من» پرهیز می کند.
با هم رزمان شهیدش قدم در راهی گذاشته بود که آن ها تا انتها رفته بودند. وقتی از شهادت سید غلام سخی حسینی، علی شارژی، سید ابراهیم یا دیگر دوستانش می گفت، لبخند به لب داشت. باورش این بود آن ها رفتنی بودند، و اگر می ماندند، جای تعجب داشت. اما برای رفتن ابوحامد هنوز غمگین بود، شاید چون در ماه های آخر زندگی او، دفتردارش بود و تقدیر، این بود که از نزدیک شاهد شهادتش باشد. من هم بعد از چندین سال، شاهد اندوه و لحن ناباورانه مردی بودم که گویی پدرش را سالیان پیش از دست داده؛ اما هنوز غمش مرهمی نیافته است.
صداقت او در بیان واقعی خاطرات این نبرد و ظرافت هایش، گرچه قلبم را به لرزه در می آورد، نیمی دیگر از قلبم را محکم می کرد و به من می آموخت حقیقت همیشه تلخ نیست؛ بلکه حقیقت هرچند یگانه باشد، مانند سکه دو رو دارد؛ رویی شیرین و رویی تلخ، و او از راست گفتن و نشان دادن دو روی سکه ابایی نداشت.
@ayeha313
#ایرانشناسی
نام: #عمارت_معین_التجار
استان: خوزستان شهر اهواز
دیرینگی: دوره قاجار
شمارهٔ ثبت: ۲۱۵۸
تاریخ ثبت ملی
۲۰ آبان ۱۳۷۷
بنای معین التجار مربوط به دوره قاجار است و در اهواز، خیابان ۲۴ متری، خیابان کاوه غربی، نبش اول واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۷۷ با شمارهٔ ثبت ۲۱۵۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست
سرای معین التجار، یکی از بناهای ارزشمند بافت قدیم اهواز، سرای بازرگان سرشناس حاج محمدتقی معین التجار است که عده ای سودجو به اشتباه آنرا با نام جعلی کاخ شیخ خزعل معرفی میکنند در دوره قاجاریه با همکاری محمد حسن خان سعدالدوله در ساحل رودخانه کارون بنا شد. معین التجار از بازرگانان مشهور شوشتر بود که به دلیل اصالت بوشهری به معین التجار بوشهری نیز معروف بود. وی شرکتی به نام شرکت ناصری برای کشتیرانی در کارون تأسیس کرده و مجموعهای از بناها در بندر ناصری (اهواز امروزی) بنا کرد.
وی در ساحل رود کارون دفتر کار خود را تأسیس کرده در کنار آن حمام، بازار، باغ و مسجدی احداث نمود که این مسجد از کنار رودخانه تا حدود خیابان کاوه و بیمارستان امام (بیمارستان جندی شاپور) امتداد مییافتهاست. معین التجار با ساخت این سرا و کشیدن یک رشته خط آهن از کنار رودخانه تا محل مسجد حاج رئیس) معروف به مسجد سر سچه (مال التجارهای را که از خرمشهر به وسیله کشتی به بندرگاه اهواز وارد میشود با واگنهای اسب کش تا این محل انتقال میداد و سپس با استفاده از خط آهن شرکت نفت تا محل اهواز قدیم حمل کرده و در آنجا پس از تخلیه به وسیله کشتی به محلی به نام شلیلی در سه فرسنگی شوشتر میرساند. از سال ۱۳۰۷ تا سال ۱۳۳۲ کشتیهای تجاری بار خود را در سرای این تاجر تخلیه میکردند. تا چند سال قبل سرا به صورت غرفه-غرفه یا به عنوان انبار مورد استفاده قرار میگرفت تا اینکه در سال ۱۳۷۴ بر اثر آتشسوزی بخش اعظم آن از بین رفت و بیشتر ستونها و سقف دچار آسیب دیدگی شدید شد
این بنا مربوط به دوره قاجاریه زمان پادشاهی ناصر الدین شاه بوده و یکی از یادگارهای بازمانده از شهر قدیم اهواز است. پس از اعطای امتیاز کشتیرانی در رودخانه کارون به دولت انگلیس (سال ۱۲۶۶ش) یکی از تجار ایرانی نیز که از این امتیاز برخوردارشد مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان از بازگشایی سرای معینالتجار اهواز پس از سالها به روی گردشگران خبر داد. وی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده برای این سرای تاریخی افزود: این سرای تاریخی قرار است به عنوان بازارچه موقت صنایع دستی تعریف کاربری شود و در اختیار صنعتگران خوزستانی قرار گیرد و همزمان این سرا به محلی برای استقرار انجمنهای دوستداران میراث فرهنگی نیز تبدیل میشود.
@ayeha313
💕پروردگارا
🌸✨در اولین روز هفته
🌸✨هر آنچه خوب و ناب است
🌸✨نصیب کسانی کن که در هر
🌸✨شرایط تو را میخوانند
🌸✨آنان که از سر صدق
🌸✨دل امید به رحمت تو دارند
🌸✨همراهشان باش
🌸✨و گره از مشکلاتشان بگشا
آمیـــن یا رَبَّ الْعالَمین 🙏
ای پروردگار جهانیان 🙏
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی علیه السلام :
دلهای مردم همواره گریزان است ؛ ولی به كسی روی می آورند كه خوشرویی كند...؛
منبع : 👇
کتاب شریف نهج البلاغه حکمت۵۰
@ayeha313
#مجردانه
❌به این نکته خیلی توجه کنید:
♻️بعضی ها این تصور غلط توی ذهنشون هست که؛ اگر ما یک انتخاب خوب داشته باشیم،
دیگه خیالمون تا آخر عمر راحته
و انگار باید پامون رو بندازیم روی هم دیگه و همه چیز قراره گل و بلبل باشه!!!
🔸باید عرض کنم خدمتتون که از این خبر ها نیست!!!
🟢تجربه نشون داده زندگی پر از چالش های متعدده و شما به هیچ عنوان از چند لحظه بعدت هم خبر نداری .
لذا مهارت های زندگی مشترک خیلی نقش اساسی دارن.
👌وطبیعتا یک انتخاب درست در ازدواج قطعا عملکرد بهتری نسبت به سایر افراد داره، اما گاهی اوقات عدم شناخت صحیح طرف مقابل از این مهارت های زندگی مشترک، با وجود نکات مثبت فراوانی که داشته و شما قبل ازدواج شیفته اش شدید، چالش های جدی بین دونفر زیر یک سقف ایجاد کرده.
✅پس به این نتیجه میرسیم که باید یکی از ملاک های شما در ارزیابی طرف مقابل قبل از ازدواج
میزان آگاهی های اون فرد از مهارت های زندگی مشترک باشه.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند
ایدھ و ترفــند خانــــھ دارے
@ayeha313
💠اعلام بیعدالتی امام جماعت به دیگران چه حکمی دارد؟
🔹 فتوای آیات عظام (خامنهای، سیستانی و مکارم): اعلام بیعدالتی امام جماعت به دیگران حرام است؛ مگر اینکه تبلیغ و تأیید او سبب گمراهی مؤمنان باشد.
@ayeha313
عصری داشتم میرفتم خیابون، پسرم که روی مبل دراز کشیده بود تا فهمید دارم میرم بیرون گفت: مامان فردا ورزش دارم آقامون گفته حتماً با کفش مناسب بریم. یه جفت کفش ورزشی هم برای من بخر. گفتم پس پاشو حاضر شو خودتم بیا. گفت: حال ندارم مامان خودت بگیر دیگه.
خریدهامو انجام دادم. یه کفش هم برای پسرم خریدم. وقتی از توی کارتن درش آورد بی اختیار پرتش کرد سمتم. ماماااان! این چیه آخه؟؟؟ صد رحمت به کفشهای میرزا نوروز.😠
بعدش هم رفت توی اتاقش.
منم کفش رو از کارتن درآوردم. جفت کردم گذاشتم جلوی در که صبح بپوشه. فقط یه یادداشت نوشتم گذاشتم داخل کفشش.
کسی که زحمت انتخاب را نمیکشد، باید تسلیم انتخاب دیگران باشد.
#انتخابات
#حرف_حساب
این خوراکیها منجر به بیماری قلبی مــیشود!🫀⚠️
◽️گروهی از مواد غذایی اساسی وجود دارد که باید مراقب آنها بود و مصرف آنها را محدود کرد زیرا خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد 👇
۱- گوشت قرمز
۲- گوشت های فرآوری شده و غذاهای کنسرو شده
۳- غذاهای سرخ شده و قیمه
۴- نوشابه های قندی
۵- شیرینی
+بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، بیماری های قلبی شایع ترین علت مرگ و میر در سراسر جهان هستند
@ayeha313
#سوال_کاربر
چرا با وجود استانهای محرومی چون سیستان و خوزستان که نیاز به کمک دارند بودجه کشور و مالیاتی که از ما گرفته میشود باید خرج کشورهای غزه و فلسطین و سوریه و لبنان شود؟!
🟢 پاسخ:
1⃣ بودجهی هر استان مشخص است و هیچ وقت بودجهی یک استان را به استان دیگر نمیدهند چه برسد بخواهند بودجه آن را به کشوری دیگر بدهند.
2⃣ بودجهی هر چیزی مشخص است مثلا بودجهی عمران و آبادی مشخص است، بودجه علمی و فرهنگی مشخص است، بودجه نظامی و دفاعی مشخص است و هیچگاه بودجه عمرانی و فرهنگی را صرف بودجه نظامی نمیکنند.
3⃣ هر کشوری برای دفاع از مرزهای خود در برابر دشمنان موجود و دشمنان احتمالی بودجهای را به عنوان بودجهی نظامی قرار میدهد؛
✔️ مثلا بودجهی نظامی آمریکا حدود ۸۰۰ میلیارد دلار است. و بودجهای نظامی چنین حدود ۲۹۳ میلیارد دلار است، هند حدود ۷۶ میلیارد دلار و عربستان حدود ۶۹ میلیارد دلار و روسیه حدود ۶۵ میلیارد دلار و اسرائیل حدود ۲۵ میلیارد دلار و ترکیه حدود ۱۸ میلیارد دلار برای نظامی و دفاعی خود بودجه قرار دادهاند. در حالی که کشور ایران بودجهای که برای قسمت نظامی و دفاعی خود قرار داده است حدود ۶ و نیم میلیارد دلار است که تقریبا ۶ درصد از بودجهی کل کشور است. [1]
4⃣ این بودجهی نظامی و دفاعی گاهی صرف ساخت موشک و سلاح میشود و گاهی صرف خرید علم و دانش برای مسائل دفاعی میشود و گاهی هم صرف کمک به کشورهایی میشود که همپیمان شما هستند و آنها برای شما با دشمنانتان در مرزهای دور میجنگند.
5⃣ حال خوب است شما با دشمن هایتان در کشور خودتان بجنگید و هم هزینهی سلاح بدهید، هم نیروهای خود را خرج کنید، هم زیرساختهای کشور خود را به خطر بندازید؟! یا اینکه در خارج از مرزهای کشور خود با نیروهای کشورهای دیگر بجنگید و فقط شما هزینهی جنگ را بدهید و زیر ساختهای کشور خودت هم در امان باشد؟! کدام بهتر است؟!
✔️ مسلما این بهتر است که شما فقط هزینهی بدهید و در بیرون مرزهای شما با دشمنان شما بجنگند.
6⃣ آن بودجهای که به کشورهای فلسطین و سوریه و لبنان داده میشود در واقع از بودجهی نظامی و دفاعی است زیرا این یک نوع دفاع از کشور است و هیچگاه بودجههای فرهنگی و عمرانی کشور را خرج این کارها نمیکنند.
7⃣ در تمام کشورها اصل بر منافع طرفینی است، یعنی هر کشوری بنابر منافع خودش با کشورهای دیگر تعامل و همکاری میکند و تا زمانی که کشورها منافع هم را حفظ کنند با هم تعامل میکنند. کشور ما هم از این قانون پیروی میکند.
8⃣ تعامل ما با تمام کشورها بر اساس منافع است یا این منافع ملی است یا عقیدهای است مثلا ما با کشورهای اسلامی تعاملاتمان بر اساس منافع عقیدهای و ملی است و با کشورهای غیر اسلامی بر اساس منافع ملی است.
9⃣ وقتی کشور ما به کشورهایی مثل فلسطین و سوریه و لبنان کمک میکند مسلما در برابر این کمک از آنها هم امتیازاتی خواهد گرفت شاید در زمانی که در حال جنگ و درگیری باشند نتوانند امتیازاتی به ایران بدهند ولی بعد از جنگ امتیازاتی خواهند داد؛
✔️ مثل سوریه که بعد از پیروزی در جنگ با داعش سرمایهگذاری و ساخت بناهای خراب شدهی خود را فقط به ایران و روسیه واگذار کرد و این درآمدزایی و ارزآوری برای ایران است.
✔️ یا زمانی که ایران در جنگ با صدام بود تنها کشوری که به ایران کمک کرد و درِ انبار مهماتش را به روی ایران باز کرد همین سوریه بود. پس کمک به این کشورها یا جبران کمکهای قبل آنان است یا در آینده آنان جبران خواهند کرد.
🔟 علاوه بر همهی اینها خیلی از این کمکها مردمی و توسط نیروهای بشردوستانه و هلالاحمر جمعآوری میشود و به مردم مظلوم #فلسطین و #غزه کمک میشود.
🌐 منابع:
[1]ـ سایت خبرآنلاین، مقایسه بودجه نظامی ایران با اعراب و اسرائیل، ۲۳ شهریور ۱۴۰۱. و مقاله فهرست کشورها بر پایه هزینههای نظامی نمیکنند.
@ayeha313