#سوال_کاربر
چرا با وجود استانهای محرومی چون سیستان و خوزستان که نیاز به کمک دارند بودجه کشور و مالیاتی که از ما گرفته میشود باید خرج کشورهای غزه و فلسطین و سوریه و لبنان شود؟!
🟢 پاسخ:
1⃣ بودجهی هر استان مشخص است و هیچ وقت بودجهی یک استان را به استان دیگر نمیدهند چه برسد بخواهند بودجه آن را به کشوری دیگر بدهند.
2⃣ بودجهی هر چیزی مشخص است مثلا بودجهی عمران و آبادی مشخص است، بودجه علمی و فرهنگی مشخص است، بودجه نظامی و دفاعی مشخص است و هیچگاه بودجه عمرانی و فرهنگی را صرف بودجه نظامی نمیکنند.
3⃣ هر کشوری برای دفاع از مرزهای خود در برابر دشمنان موجود و دشمنان احتمالی بودجهای را به عنوان بودجهی نظامی قرار میدهد؛
✔️ مثلا بودجهی نظامی آمریکا حدود ۸۰۰ میلیارد دلار است. و بودجهای نظامی چنین حدود ۲۹۳ میلیارد دلار است، هند حدود ۷۶ میلیارد دلار و عربستان حدود ۶۹ میلیارد دلار و روسیه حدود ۶۵ میلیارد دلار و اسرائیل حدود ۲۵ میلیارد دلار و ترکیه حدود ۱۸ میلیارد دلار برای نظامی و دفاعی خود بودجه قرار دادهاند. در حالی که کشور ایران بودجهای که برای قسمت نظامی و دفاعی خود قرار داده است حدود ۶ و نیم میلیارد دلار است که تقریبا ۶ درصد از بودجهی کل کشور است. [1]
4⃣ این بودجهی نظامی و دفاعی گاهی صرف ساخت موشک و سلاح میشود و گاهی صرف خرید علم و دانش برای مسائل دفاعی میشود و گاهی هم صرف کمک به کشورهایی میشود که همپیمان شما هستند و آنها برای شما با دشمنانتان در مرزهای دور میجنگند.
5⃣ حال خوب است شما با دشمن هایتان در کشور خودتان بجنگید و هم هزینهی سلاح بدهید، هم نیروهای خود را خرج کنید، هم زیرساختهای کشور خود را به خطر بندازید؟! یا اینکه در خارج از مرزهای کشور خود با نیروهای کشورهای دیگر بجنگید و فقط شما هزینهی جنگ را بدهید و زیر ساختهای کشور خودت هم در امان باشد؟! کدام بهتر است؟!
✔️ مسلما این بهتر است که شما فقط هزینهی بدهید و در بیرون مرزهای شما با دشمنان شما بجنگند.
6⃣ آن بودجهای که به کشورهای فلسطین و سوریه و لبنان داده میشود در واقع از بودجهی نظامی و دفاعی است زیرا این یک نوع دفاع از کشور است و هیچگاه بودجههای فرهنگی و عمرانی کشور را خرج این کارها نمیکنند.
7⃣ در تمام کشورها اصل بر منافع طرفینی است، یعنی هر کشوری بنابر منافع خودش با کشورهای دیگر تعامل و همکاری میکند و تا زمانی که کشورها منافع هم را حفظ کنند با هم تعامل میکنند. کشور ما هم از این قانون پیروی میکند.
8⃣ تعامل ما با تمام کشورها بر اساس منافع است یا این منافع ملی است یا عقیدهای است مثلا ما با کشورهای اسلامی تعاملاتمان بر اساس منافع عقیدهای و ملی است و با کشورهای غیر اسلامی بر اساس منافع ملی است.
9⃣ وقتی کشور ما به کشورهایی مثل فلسطین و سوریه و لبنان کمک میکند مسلما در برابر این کمک از آنها هم امتیازاتی خواهد گرفت شاید در زمانی که در حال جنگ و درگیری باشند نتوانند امتیازاتی به ایران بدهند ولی بعد از جنگ امتیازاتی خواهند داد؛
✔️ مثل سوریه که بعد از پیروزی در جنگ با داعش سرمایهگذاری و ساخت بناهای خراب شدهی خود را فقط به ایران و روسیه واگذار کرد و این درآمدزایی و ارزآوری برای ایران است.
✔️ یا زمانی که ایران در جنگ با صدام بود تنها کشوری که به ایران کمک کرد و درِ انبار مهماتش را به روی ایران باز کرد همین سوریه بود. پس کمک به این کشورها یا جبران کمکهای قبل آنان است یا در آینده آنان جبران خواهند کرد.
🔟 علاوه بر همهی اینها خیلی از این کمکها مردمی و توسط نیروهای بشردوستانه و هلالاحمر جمعآوری میشود و به مردم مظلوم #فلسطین و #غزه کمک میشود.
🌐 منابع:
[1]ـ سایت خبرآنلاین، مقایسه بودجه نظامی ایران با اعراب و اسرائیل، ۲۳ شهریور ۱۴۰۱. و مقاله فهرست کشورها بر پایه هزینههای نظامی نمیکنند.
@ayeha313
هنگام تماشای فوتبال حرص و جوش نخورید !⚽️
▫️حرص خوردن، حرص و جوش، عصبانیت و.. تمامی اینها شما را مستعد ابتلا به بیماری اماس میکنند. استرس و فشارهای عصبی بر بروز و تشدید بیماری اماس نقش به سزایی دارند
+ اغلب بیماران مبتلا به اماس را جوانانی با سنین بین ۲۰ تا ۴۰ سال تشکیل میدهند
تا پای جان برای ایران
ایرانِ دوست داشتنی
همان ایرانی که غریبه ها موفقیتش را نمیخواستند و نمیخواهند
همان ایرانی که عده ای ناهموطن سال گذشته از باخت به انگلیس و آمریکا لذت بردند
همان ایرانی که مدل توسعه عربستان را بر سرمان کوبیدند و با سرمربی بیست و هشت میلیون دلاری حذف شد! و آن تحلیلگران مجازی امروز ساکتند
همان ایرانی که سال گذشته اگر از گل زدنش خوشحال میشدی باید به فردوسی پور جواب پس میداند!
همان ایرانی که دلایل زیادی برای دوست داشتن و ماندن و بالابردن آن وجود دارد
به امید قهرمانی ایران
.
مخالفان ایران می روند و ایران می ماند
4_5929486000358164820.mp3
3.58M
مهرِ تو در جانِ من ... ای ایران🇮🇷
#پویا_بیاتی
پیروزی افتخار آفرین تیم فوتبال کشورمان بر تیم ملی فوتبال کشورمان و مردم عزیز ایران مبارک باد 😍😍😍😍❤️❤️💐💐💐❤️❤️❤️
🔴هفت نفر اول جهنم چه کسانی هستن؟
🌺امام صادق(علیه السلام) فرمود:
🔰در روز قيامت عذاب هفت نفر از همه سختتر است،
فرزند آدم که برادرش را کشت، نمرود که با حضرت ابراهيم در مورد خداوند بحث و خدا را انکار کرد
و دو نفر از بنى اسرائيل که قوم خود را يهودى و مسيحى کردند.
فرعون که گفت: من بالاترين خداى شما هستم و دو نفر از اين امت(اسلام) که يکى از آنها بدتر از ديگران است و در تابوتى شيشهاى در زير جهنم در درياهايى از آتش قرار دارد.
🌾راوى از امام باقر(علیه السلام) پرسيد:
اولين کسى که وارد جهنم مىشود کيست؟
🌸فرمودند: ابليس و دو نفر ديگر که در سمت راست و چپ او هستند.
🍃اسحاق بن عمار صيرفى مىگويد: به امام کاظم عرض کردم: درباره آن دو نفر چيزى بگوييد و من درباره آن دو مطالب زيادى از پدرتان شنيدهام،فرمودند: به خدا سوگند آنها عدهاى را مسيحى، يهودى و مجوسى کردند، خداوند کار آنها را نبخشد.
عرض کردم: بيشتر بفرماييد.
🌸فرمودند: سه نفر هستند که خداوند به آنها نظر رحمت نمىافکند، آنها را پاک نمىکند و عذاب دردناکى براى آنهاست. کسى که از جانب غير خدا ادعاى امامت کند يا امام از طرف خدا را بدنام کند و يا گمان کند آن دو نفر بهرهاى از اسلام داشتهاند.
عرض کردم: بيشتر بفرماييد.
فرمودند: اى اسحاق! برايم فرقى ندارد که آيه محکمى از قرآن را محو کنم، پيامبرى حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) را انکار کنم، گمان کنم در آسمان خدايى نيست يا در امامت بر حضرت على(علیه السلام) پيشى بگيريم (يعنى گناه اين کارها با گناه انکار امامت اميرالمؤمنين(علیه السلام) و ادعاى امامت خودم برابر است).
(گویا برای جلوگیری از تفرقه اسم آن دونفر به ظاهر مسلمان آورده نشده)
💠عرض کردم: فدايت شوم، بيشتر بفرماييد.
✨فرمودند: اي اسحاق! همانا در جهنم درهاى به نام «سقر» است، از زمانى که خداوند آن را آفريده، نفس نکشيده است، اگر خداوند به اندازه سر سوزنى به او اجازه تنفس بدهد، بدون شک همه زمينيان را آتش🔥 مىزند
💥و همانا جهنميها از گرما، بدبويى، کثيفى و عذابهايى که خداوند براى اهل اين دره آماده کرده، گريزانند و همانا بدون شک در اين دره کوهى است که همه کسانى که در اين دره هستند از گرما، بدبويى، کثيفى و عذابهايى که خداوند براى ساکنان اين کوه مهيا کرده است، گريزان هستند.
@ayeha313
خدایا🙏
در این یکشنبه زمستانی
برای دوستانم💕
عطا کن هرآنچه
آرزرو دارند
ببخش هرآنچه نیازدارند
مهربانی در قلب🩵
لبخند برلب و
عاقبت بخیری را در
تقدیرشان قرار ده🙏
آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی علیه السلام :
سخاوت آن است كه تو آغاز كنی به عطا کردن ، زیرا آنچه با درخواست داده میشود یا از روی شرم و یا از بیم شنیدن سخن ناپسند است.
منبع ؛ 👇
کتاب شریف نهج البلاغه ؛ حکمت ۵۳
@ayeha313
#مجردانه
⭕️💢 اگر دیدید طرف مقابل شما برای خواستگاری و عقد عجله دارد بدانید که:
🔸ھمان قدر که تاخیر یک مرد برای پیشنھاد دادن می تواند شک برانگیز و گیج کننده باشد، عجله او در این موضوع ھم چندان طبیعی به نظر نمی رسد.
🔻اگر به فاصله کمی بعد از اولین ملاقات دونفره خواست به خواستگاری تان بیاید، مراقب باشید. شاید او برای فرار از چیزی در زندگی خودش تصمیم به این کار گرفته یا شاید ھم موقعیت خاص شما باعث شده که بدون شکل گرفتن شناخت و عشق واقعی چنین پیشنھادی را مطرح کند.
✅ازدواج اتفاق پیچیده ای است و درست است که به ھیجان و عشق برای وارد شدن به آن نیاز دارید، اما گذشته از این احساسات، نیازمند شناخت یکدیگر ھم ھستید.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
⊰❀⊱━⊰﷽⊱═━━━━━━═━⊰❀⊱
🔷🔹ردّ سائل ⬇️⬇️
✅ فتوای آیات عظام (خامنهای، سیستانی و مکارم): ردّ سائل (کسی که درخواست کمک مالی دارد)، مکروه است؛ اگرچه گمان داشته باشیم، بینیاز است. در مسیر مسافرت نیز اگر کسانی درخواست کمک دارند و شما گمان به صدق گفتارشان دارید، به آنان کمک کنید و مقداری از مال خود را، اگرچه اندک، به ایشان بدهید.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📗 منبع: احکام سفر عتبات عالیات-
نویسنده: حجتالاسلام والمسلمین علیرضا محمدینژاد
#ستاد_ترویج_احکام
#آموزش_احکام
#احکام_فرهنگی_اجتماعی
@ayeha313
فواید سکوت برای مغز !🤫
▫️ازبین رفتن تنش
▫️بازیابی توان ذهنی
▫️فعال شدن شبکه پیش فرض مغز
▫️بازسازی سلول های مغز
◽️رژیم ۱٠ دقیقه ای سکوت در روز برای افزایش سلامت مغز مفید است
+ بفرستید برای کسایی که زیاد حرف میزنن:))
@ayeha313
❌شبهه
امام خمینی: اگر سلطنت رضا شاه فرض بکنیم که قانونی بوده، چه حقی آنها داشتند که برای ما سرنوشت معین کند؟ هر کسی سرنوشتش با خودش است. مگر پدرهای ما ولیّ ما هستند؟
الان هم بر فرض چهل سال پیش مردم به جمهوری اسلامی رای دادند، ما الان جمهوری اسلامی را نمی خواهیم
✅پاسخ
🔹 آنچه مسلم و واضح است اینکه در هیچ جای دنیا نمی پذیرند که پس از گذشت هر چند سال، یک همه پرسی جدیدی برگزار شود که ببینند آیا نظر مردم تغییر کرده یا نه. (چنین چیزی در دنیا مسبوق به سابقه نیست) وگرنه هر انتخاباتی اعم از ریاستجمهوری و مجلس و.... که برگزار شود، پس از مدتی با تشکیک چند نفر (که نظر مردم عوض شده)، باید انتخابات جدید برگزار کرد و نتیجه این میشود که کار کشور میشود فقط برگزاری انتخابات!!
در این صورت، نه تنها ثبات سیاسی، اقتصادی و... در جامعه به خطر میافتد، بلکه اساساً جامعه را به ورطهی نابودی می کشاند چرا که هر گروه و مکتبی مدعی آن می شود که باید جانشین نظام قبلی گردد و از این رو احتمال جنگ داخلی، تجزیه طلبی، تهاجم بیرونی و ... بسیار شدت می یابد.
🔹با این وجود، راه های معقول و سالمی وجود دارد که می توان بر اساس آن، میزان پایبندی و اعتماد مردم به نظام فعلی را سنجید. همایش های ملی همچون 22 بهمن یا روز قدس یا تجمعات مناسبتی مانند 9 دی 1388 و مهمتر از آن برگزاری تقریباً هرساله انتخاباتی که در همه آنها بیش از 50 درصد (و در برخی موارد تا 80 درصد و بیشتر) مردم شرکت کرده اند، (البته غیر از انتخابات اخیر که هم شرایط خاص کرونایی بر آن حاکم بود و هم یک مورد نمی تواند ملاک قضاوت باشد) نشانه های واضحی است که می تواند به شکل غیر مستقیم، نظرسنجی و همه پرسی نیز محسوب گردد.
🔹اما در خصوص سخن امام خمینی باید گفت که ایشان جمله ی فوق را در شرایطی بیان کرده اند که نه تنها اساس شکل گیری پهلوی غیرقانونی و به صورت کودتا بوده است، بلکه در آن زمان اکثریت مردم مخالفت خود را با رژیم شاه اعلام کرده بودند.
بنابراین مقایسه وضعیت فعلی با سخنان امام راحل از دو جهت مخدوش است:
اول اینکه جمهوری اسلامی نه تنها بر پایه مشروعیت الهی شکل گرفته، بلکه با رای مستقیم مردم و صددرصد قانونی بوده است. در حالیکه رژیم پهلوی غیر قانونی شکل گرفته بود.
دوم اینکه در بحبوحه ی انقلاب اکثر مردم با وجود همه خفقانات و حکومت نظامی هایی که از سوی رژیم اعلام می شد، در تمام شهرهای ایران مخالفت خود را با با رژیم شاه اعلام کرده بودند، اما در حال حاضر خوشبینانه ترین جمعیتی که برای تجمعات مخالفان نظام می توان گفت چیزی نزدیک به صد هزار نفر در کل کشور بوده است.
🔹بنابراین، برفرض اینکه اگر شرایط مانند دوران انقلاب شود که اکثریت مردم نه تنها در همه پرسی های غیر مستقیمی مانند انتخابات شرکت نکنند، بلکه ابراز مخالفت نمایند، می توان از نظام انتظار داشت که به رفراندوم تن در دهد، در غیر این صورت به صرف اینکه چند نفر وابسته در توئیتر یا شبکه های اجتماعی دیگر درخواست رفراندوم کنند، دلیلی برای تن دادن به این خواسته ی غیرمنطقی و هرج و مرج ایجاد کننده وجود ندارد.
@ayeha313
#معرفی_کتاب
#نام اثر: #طعم_شیرین_خدا
نویسنده: #محسن_عباسی_ولدی
موضوع: اخلاقی_اعتقادی
انتشارات: آیین فطرت
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب #نام اثر: #طعم_شیرین_خدا نویسنده: #محسن_عباسی_ولدی موضوع: اخلاقی_اعتقادی انتشارات: آ
مجموعه طعم شیرین خدا اثری از حجت الاسلام محسن عباسی ولدی که تلاش میکند تا از طریق آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع) ،خدا را به شیوهای ادیبانه برای مخاطبان نوجوان و جوان معرفی کند.
کتاب اول این مجموعه با نام «من با خدای کوچکم قهرم!»، بزرگی خدا را در نگاه ما متجلی می کند.
کتاب دوم هم نام «میشود این قدر مهربان نباشی؟» دارد و به دو نوع متفاوت از مهربانی و همراهی خداوند با بندگان سخن میگوید؛ یک نوع مهربانی خدا که برای همه بندههایش آشناست و همه طعم شیرنش را چشیدهاند و نوع دیگری که فقط به بندههای خاص داده میشود، همانهایی که از تمام دنیا خدا را انتخاب کرده باشند.
کتاب سوم نیز به اسم «با تیغ مهربانیات آخر میکشی مرا؟»گوشهای از رحمت بیانتهای خدا نسبت به مخلوقاتش را به تصویر میکشد.
کتاب چهارم یعنی «با رشته ی محبتت به کجا می کشی مرا؟!» به عدل خدا پرداخته است؛ عدلی که سرشار از حسن ظن نسبت به بندگان است و امید را در دلهای شما زنده میکند.
کتاب پنجم که «با شکر شکرت شیرین می شود کامم» نام گرفته، به مساله مهم شکرگزاری خداوند پرداخته است.
کتاب ششم با نام «با حمد جا را برای فرشتهها تنگ میکنیم» شیوه درست سپاسگزاری از پروردگار را نشانمان میدهد.
کتاب هفتم، تازهترین اثر به نام «ذکر است که اهل شکر است» میباشد که ذکر و یاد خدارا به شیوه درست معرفی میکند و آن را از مصادیق مهم شکرگزاری میدانند.
از ویژگیهای جالب این آثار بخشهایی است که بارکدی در کنار آن حک شده و شما با اسکن بارکد، میتوانید، آن بخش را با صدای نویسنده، بشنوید.
@ayeha313
🛑 فرق بین گناه کبیره و صغیره!
1⃣ گناه صغیره ممکن است بدون توبه بخشیده بشود، با حسنات از بین میرود.
مثلا شما دو رکعت نماز که میخوانید، #گناهان صغیره را از بین میبَرَد اما گناه کبیره اینجوری نیست، میمانَد، حتما باید توبه کنید.
2⃣ دوم اینکه برای گناه کبیره، در قرآن و روایات وعده آتش داده شده، نتیجهاش #جهنم است.
اما برای گناه صغیره وعدهی #آتش داده نشده است.
🔰 اینها خیلی فرق میکنند، گرچه انسان نباید گناه را کوچک بشمارد، چون کوچک و بی اهمیت شمردن خود گناه هم، گناه کوچک را، گناه صغیره را، کبیره میکند.
💢ولی به هر حال گناهان و تاثیراتشان با هم فرق دارند...
📒از بیانات استاد محمدی شاهرودی
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔰 اولین مبتکر پویش های انقلابی چه کسی بود؟
🌹شهید عماد مغنیه در سن نوجوانی اولین مبتکر چاپ عکس امام خمینی ره بر روی لباس ها نخی بود و با این کار یکی از اولین پویش های مردمی را در سطح بچه های یک محله در جنوب بیروت آغاز کرد...
🔹گروهای انقلابی و حتی هر فرد انقلابی باید برای ساخت نماد و جهت دهی به روحیه اجتماعی و حافظه تاریخی جامعه خود تلاش کند و منتظر کار نهادها و تشکلات عریض و طویل فرهنگی و اجتماعی نباشد، مسئلهی که متاسفانه اکثر گروه های انقلابی در آن دچار مشکل هستند.
زمان شناسی ، واقف بودن به مسائل اجتماعی روز ، نیازسنجی و بهره گیری از فرصت ها ، همگی ملزومات یک حرکت جهادی فرهنگی است...
🔹 کسانی که دغدغه جهاد تبیین را دارند مثال شهید رضوان (جهاد مغنیه) بسیار درخور تامل می تواند باشد؛ پویش تکثیر عکس امام راحل (ره) در فضای کاملاً بیگانه با مسائل مذهبی آن روزهای بیروت (سال۵۷) و بدونه پشتوانه مالی و توسط جوانی کم سن و سال و گمنام به نام جهاد مغنیه اتفاق افتاد و امثال این حرکت ها منجر به شالودهریزی حزب الله لبنان و باعث تسریع در فرهنگ مقاومت شد...
🔹امید که تشکل های کوچک مذهبی و انقلابی با الگو گرفتن از اسطوره های جبهه مقاومت با بوجود آوردن پویش های فرهنگی (ولو کوچک، و نه صرفا در فضای مجازی) همت گمارده و در این ایام که نیاز مبرمی به تزریق #امید به جامعه است به نحوه شایسته و در خور شأن نیروهای انقلابی ، نقش آفرین باشند...
ان شاالله.