خدایا🙏
در این یکشنبه زمستانی
برای دوستانم💕
عطا کن هرآنچه
آرزرو دارند
ببخش هرآنچه نیازدارند
مهربانی در قلب🩵
لبخند برلب و
عاقبت بخیری را در
تقدیرشان قرار ده🙏
آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی علیه السلام :
سخاوت آن است كه تو آغاز كنی به عطا کردن ، زیرا آنچه با درخواست داده میشود یا از روی شرم و یا از بیم شنیدن سخن ناپسند است.
منبع ؛ 👇
کتاب شریف نهج البلاغه ؛ حکمت ۵۳
@ayeha313
#مجردانه
⭕️💢 اگر دیدید طرف مقابل شما برای خواستگاری و عقد عجله دارد بدانید که:
🔸ھمان قدر که تاخیر یک مرد برای پیشنھاد دادن می تواند شک برانگیز و گیج کننده باشد، عجله او در این موضوع ھم چندان طبیعی به نظر نمی رسد.
🔻اگر به فاصله کمی بعد از اولین ملاقات دونفره خواست به خواستگاری تان بیاید، مراقب باشید. شاید او برای فرار از چیزی در زندگی خودش تصمیم به این کار گرفته یا شاید ھم موقعیت خاص شما باعث شده که بدون شکل گرفتن شناخت و عشق واقعی چنین پیشنھادی را مطرح کند.
✅ازدواج اتفاق پیچیده ای است و درست است که به ھیجان و عشق برای وارد شدن به آن نیاز دارید، اما گذشته از این احساسات، نیازمند شناخت یکدیگر ھم ھستید.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
⊰❀⊱━⊰﷽⊱═━━━━━━═━⊰❀⊱
🔷🔹ردّ سائل ⬇️⬇️
✅ فتوای آیات عظام (خامنهای، سیستانی و مکارم): ردّ سائل (کسی که درخواست کمک مالی دارد)، مکروه است؛ اگرچه گمان داشته باشیم، بینیاز است. در مسیر مسافرت نیز اگر کسانی درخواست کمک دارند و شما گمان به صدق گفتارشان دارید، به آنان کمک کنید و مقداری از مال خود را، اگرچه اندک، به ایشان بدهید.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📗 منبع: احکام سفر عتبات عالیات-
نویسنده: حجتالاسلام والمسلمین علیرضا محمدینژاد
#ستاد_ترویج_احکام
#آموزش_احکام
#احکام_فرهنگی_اجتماعی
@ayeha313
فواید سکوت برای مغز !🤫
▫️ازبین رفتن تنش
▫️بازیابی توان ذهنی
▫️فعال شدن شبکه پیش فرض مغز
▫️بازسازی سلول های مغز
◽️رژیم ۱٠ دقیقه ای سکوت در روز برای افزایش سلامت مغز مفید است
+ بفرستید برای کسایی که زیاد حرف میزنن:))
@ayeha313
❌شبهه
امام خمینی: اگر سلطنت رضا شاه فرض بکنیم که قانونی بوده، چه حقی آنها داشتند که برای ما سرنوشت معین کند؟ هر کسی سرنوشتش با خودش است. مگر پدرهای ما ولیّ ما هستند؟
الان هم بر فرض چهل سال پیش مردم به جمهوری اسلامی رای دادند، ما الان جمهوری اسلامی را نمی خواهیم
✅پاسخ
🔹 آنچه مسلم و واضح است اینکه در هیچ جای دنیا نمی پذیرند که پس از گذشت هر چند سال، یک همه پرسی جدیدی برگزار شود که ببینند آیا نظر مردم تغییر کرده یا نه. (چنین چیزی در دنیا مسبوق به سابقه نیست) وگرنه هر انتخاباتی اعم از ریاستجمهوری و مجلس و.... که برگزار شود، پس از مدتی با تشکیک چند نفر (که نظر مردم عوض شده)، باید انتخابات جدید برگزار کرد و نتیجه این میشود که کار کشور میشود فقط برگزاری انتخابات!!
در این صورت، نه تنها ثبات سیاسی، اقتصادی و... در جامعه به خطر میافتد، بلکه اساساً جامعه را به ورطهی نابودی می کشاند چرا که هر گروه و مکتبی مدعی آن می شود که باید جانشین نظام قبلی گردد و از این رو احتمال جنگ داخلی، تجزیه طلبی، تهاجم بیرونی و ... بسیار شدت می یابد.
🔹با این وجود، راه های معقول و سالمی وجود دارد که می توان بر اساس آن، میزان پایبندی و اعتماد مردم به نظام فعلی را سنجید. همایش های ملی همچون 22 بهمن یا روز قدس یا تجمعات مناسبتی مانند 9 دی 1388 و مهمتر از آن برگزاری تقریباً هرساله انتخاباتی که در همه آنها بیش از 50 درصد (و در برخی موارد تا 80 درصد و بیشتر) مردم شرکت کرده اند، (البته غیر از انتخابات اخیر که هم شرایط خاص کرونایی بر آن حاکم بود و هم یک مورد نمی تواند ملاک قضاوت باشد) نشانه های واضحی است که می تواند به شکل غیر مستقیم، نظرسنجی و همه پرسی نیز محسوب گردد.
🔹اما در خصوص سخن امام خمینی باید گفت که ایشان جمله ی فوق را در شرایطی بیان کرده اند که نه تنها اساس شکل گیری پهلوی غیرقانونی و به صورت کودتا بوده است، بلکه در آن زمان اکثریت مردم مخالفت خود را با رژیم شاه اعلام کرده بودند.
بنابراین مقایسه وضعیت فعلی با سخنان امام راحل از دو جهت مخدوش است:
اول اینکه جمهوری اسلامی نه تنها بر پایه مشروعیت الهی شکل گرفته، بلکه با رای مستقیم مردم و صددرصد قانونی بوده است. در حالیکه رژیم پهلوی غیر قانونی شکل گرفته بود.
دوم اینکه در بحبوحه ی انقلاب اکثر مردم با وجود همه خفقانات و حکومت نظامی هایی که از سوی رژیم اعلام می شد، در تمام شهرهای ایران مخالفت خود را با با رژیم شاه اعلام کرده بودند، اما در حال حاضر خوشبینانه ترین جمعیتی که برای تجمعات مخالفان نظام می توان گفت چیزی نزدیک به صد هزار نفر در کل کشور بوده است.
🔹بنابراین، برفرض اینکه اگر شرایط مانند دوران انقلاب شود که اکثریت مردم نه تنها در همه پرسی های غیر مستقیمی مانند انتخابات شرکت نکنند، بلکه ابراز مخالفت نمایند، می توان از نظام انتظار داشت که به رفراندوم تن در دهد، در غیر این صورت به صرف اینکه چند نفر وابسته در توئیتر یا شبکه های اجتماعی دیگر درخواست رفراندوم کنند، دلیلی برای تن دادن به این خواسته ی غیرمنطقی و هرج و مرج ایجاد کننده وجود ندارد.
@ayeha313
#معرفی_کتاب
#نام اثر: #طعم_شیرین_خدا
نویسنده: #محسن_عباسی_ولدی
موضوع: اخلاقی_اعتقادی
انتشارات: آیین فطرت
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب #نام اثر: #طعم_شیرین_خدا نویسنده: #محسن_عباسی_ولدی موضوع: اخلاقی_اعتقادی انتشارات: آ
مجموعه طعم شیرین خدا اثری از حجت الاسلام محسن عباسی ولدی که تلاش میکند تا از طریق آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع) ،خدا را به شیوهای ادیبانه برای مخاطبان نوجوان و جوان معرفی کند.
کتاب اول این مجموعه با نام «من با خدای کوچکم قهرم!»، بزرگی خدا را در نگاه ما متجلی می کند.
کتاب دوم هم نام «میشود این قدر مهربان نباشی؟» دارد و به دو نوع متفاوت از مهربانی و همراهی خداوند با بندگان سخن میگوید؛ یک نوع مهربانی خدا که برای همه بندههایش آشناست و همه طعم شیرنش را چشیدهاند و نوع دیگری که فقط به بندههای خاص داده میشود، همانهایی که از تمام دنیا خدا را انتخاب کرده باشند.
کتاب سوم نیز به اسم «با تیغ مهربانیات آخر میکشی مرا؟»گوشهای از رحمت بیانتهای خدا نسبت به مخلوقاتش را به تصویر میکشد.
کتاب چهارم یعنی «با رشته ی محبتت به کجا می کشی مرا؟!» به عدل خدا پرداخته است؛ عدلی که سرشار از حسن ظن نسبت به بندگان است و امید را در دلهای شما زنده میکند.
کتاب پنجم که «با شکر شکرت شیرین می شود کامم» نام گرفته، به مساله مهم شکرگزاری خداوند پرداخته است.
کتاب ششم با نام «با حمد جا را برای فرشتهها تنگ میکنیم» شیوه درست سپاسگزاری از پروردگار را نشانمان میدهد.
کتاب هفتم، تازهترین اثر به نام «ذکر است که اهل شکر است» میباشد که ذکر و یاد خدارا به شیوه درست معرفی میکند و آن را از مصادیق مهم شکرگزاری میدانند.
از ویژگیهای جالب این آثار بخشهایی است که بارکدی در کنار آن حک شده و شما با اسکن بارکد، میتوانید، آن بخش را با صدای نویسنده، بشنوید.
@ayeha313
🛑 فرق بین گناه کبیره و صغیره!
1⃣ گناه صغیره ممکن است بدون توبه بخشیده بشود، با حسنات از بین میرود.
مثلا شما دو رکعت نماز که میخوانید، #گناهان صغیره را از بین میبَرَد اما گناه کبیره اینجوری نیست، میمانَد، حتما باید توبه کنید.
2⃣ دوم اینکه برای گناه کبیره، در قرآن و روایات وعده آتش داده شده، نتیجهاش #جهنم است.
اما برای گناه صغیره وعدهی #آتش داده نشده است.
🔰 اینها خیلی فرق میکنند، گرچه انسان نباید گناه را کوچک بشمارد، چون کوچک و بی اهمیت شمردن خود گناه هم، گناه کوچک را، گناه صغیره را، کبیره میکند.
💢ولی به هر حال گناهان و تاثیراتشان با هم فرق دارند...
📒از بیانات استاد محمدی شاهرودی
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔰 اولین مبتکر پویش های انقلابی چه کسی بود؟
🌹شهید عماد مغنیه در سن نوجوانی اولین مبتکر چاپ عکس امام خمینی ره بر روی لباس ها نخی بود و با این کار یکی از اولین پویش های مردمی را در سطح بچه های یک محله در جنوب بیروت آغاز کرد...
🔹گروهای انقلابی و حتی هر فرد انقلابی باید برای ساخت نماد و جهت دهی به روحیه اجتماعی و حافظه تاریخی جامعه خود تلاش کند و منتظر کار نهادها و تشکلات عریض و طویل فرهنگی و اجتماعی نباشد، مسئلهی که متاسفانه اکثر گروه های انقلابی در آن دچار مشکل هستند.
زمان شناسی ، واقف بودن به مسائل اجتماعی روز ، نیازسنجی و بهره گیری از فرصت ها ، همگی ملزومات یک حرکت جهادی فرهنگی است...
🔹 کسانی که دغدغه جهاد تبیین را دارند مثال شهید رضوان (جهاد مغنیه) بسیار درخور تامل می تواند باشد؛ پویش تکثیر عکس امام راحل (ره) در فضای کاملاً بیگانه با مسائل مذهبی آن روزهای بیروت (سال۵۷) و بدونه پشتوانه مالی و توسط جوانی کم سن و سال و گمنام به نام جهاد مغنیه اتفاق افتاد و امثال این حرکت ها منجر به شالودهریزی حزب الله لبنان و باعث تسریع در فرهنگ مقاومت شد...
🔹امید که تشکل های کوچک مذهبی و انقلابی با الگو گرفتن از اسطوره های جبهه مقاومت با بوجود آوردن پویش های فرهنگی (ولو کوچک، و نه صرفا در فضای مجازی) همت گمارده و در این ایام که نیاز مبرمی به تزریق #امید به جامعه است به نحوه شایسته و در خور شأن نیروهای انقلابی ، نقش آفرین باشند...
ان شاالله.
خدایا🙏
دستانمان را در روزهای
زیبای زمستانی❄️
به امیداستجابت
دعاهایمان
به سوی تو بلند است
معبودا پرکن🌷
ظرف وجودمان را
ازآنچه برای بهترین بندگانت
عطامیکنی🌷
آمین یا قاضِیَ الْحاجات 🙏
ای برآورنده ی حاجت ها 🙏
@ayeha313
امیرالمومنین امام علی علیه السلام میفرمایند :
"هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون نادانی نیست.
هیچ ارثی چون ادب ، و هیچ پشتیبانی چون مشورت نیست."
منبع : 👇
کتاب شریف نهج البلاغه ، حکمت ۵۴
@ayeha313
💑 تجرد فرزند بزرگتر، مانع ازدواج فرزند کوچکتر
💓 در بعضی خانوادهها، خواهران یا برادران بزرگتر قصد ازدواج ندارند و فرزند کوچکتر مایل است ازدواج کند. در چنین مواقعی چه باید کرد؟
💓 در این مطلب، نکاتی را خطاب به جوانانی که با این مسأله مواجهاند، متذکر میشویم.
الف) تضرع و توسل
از خدا که مقلبالقلوب است، بخواهید دل پدر و مادرتان را در این مسأله نرم کند. توسل جستن به اهلبیت علیهمالسلام را نیز فراموش نکنید.
ب) گفتوگوی دوستانه و منطقی
تلاش کنید با زبانی نرم و در محیطی دوستانه با پدر و مادرتان سخن بگویید و با استدلالهای منطقی، قانعشان کنید.
💓 در نظر داشته باشید که گاهی برخوردهای متکبرانه، فضای گفتوگو را غبارآلود میکند. حتی ممکن است پدر و مادر، با شما مقابله به مثل کنند. در این راه، صبر را فراموش نکنید.
@ayeha313
شخصی در یکی از مناطق کویری زندگی میکرد.
چاهی داشت پر از آب زلال زندگیش به راحتی میگذشت با وجود اینکه در همچین منطقه ای زندگی میکرد.
بقیه اهالی صحرا به علت کمبود آب همیشه دچار مشکل بودند اما او خیالش راحت بود که یک چاه آب خشک نشدنی دارد.
یک روز به صورت اتفاقی سنگ کوچکی از دستش داخل آب افتاد صدای سقوط سنگریزه برایش دلنشین بود اما میترسید که برای چاه آب مشکلی پیش بیاید.
چند روزی گذشت و دلش برای آن صدا تنگ شد از روی کنجکاوی اینبار خودش سنگ ریزه ای رو داخل چاه انداخت کم کم با صدای چاه انس گرفت و اطمینان داشت با این سنگ ریزه ها چاه به مشکلی بر نمیخورد.
مدتی گذشت و کار هر روزه مرد بازی با چاه بود تا اینکه سنگ ریزه های کوچک روی هم تلمبار شدند و چاه بسته شد.
دیگر نه صدایی از چاه شنیده میشد و نه آبی در کار بود.
مطمئن باشید تکرار اشتباهات کوچک و اصرار بر آنها به شکست بزرگی ختم خواهد شد!
@ayeha313