مولی الموحدین؛امیرالمومنین امام علی (علیهالسلام):
برای ادب کردن خودتان ؛ کافی است ؛ از آنچه که در دیگران میبینی و نمیپسندی و متنفر میشوی ؛ خودت از آن دوری کنی...!!!
منبع : 👇
کتاب شریف تصنیف غرر/ حدیث ۵۰۸۹
@ayeha313
💞 10 نکته برای اولین جلسه #خواستگاری
💠 1- دقت کنید شخصی که برای #ازدواج انتخاب می کنید، آیا شخصیت اجتماعی است؟ یعنی مجموعه حرکات، رفتارها، آداب معاشرت و برخورد اجتماعی اش با عقاید شما همخوانی دارد یا خیر؟ اگر همخوانی وجود داشت، تحقیقات جزئی در مورد خانواده اش به عمل آورید و خانواده او را با خانواده خود از لحاظ اقتصادی و اجتماعی مقایسه کنید، اگر در یک ردیف بودید، به خواستگاری بروید یا اجازه دهید به خواستگاری تان بیایند.
💠 2- در مراسم خواستگاری، زیباترین لباس های تان را به تن کنید و پوششی مناسب داشته باشید چرا که اولین دیدارها همیشه در اذهان باقی می ماند. در تمام طول مراسم خواستگاری، متانت و وقار باید از ناحیه هر دو خانواده مراعات شود.
💠 3- هنگام صحبت کردن فرد مورد نظرتان، سراپا گوش باشید و دقت لازم را به عمل آورید تا مطالب گفته شده را بهتر بتوانید به خاطر بسپارید و هنگامی که خودتان صحبت می کنید نیز سعی کنید سنجیده حرف بزنید.
💠 4- در هنگام صحبت کردن با فرد مورد نظر، بنا را بر صداقت بگذارید و متعهد شوید که آن چه می گویید، کاملاً از سر صداقت باشد و به این تعهد خود نیز پایبند شوید. بهتر است به عنوان اولین سؤال، از فرد مقابل بخواهید خودش را به طور کامل معرفی کند و خلاصه ای از گذشته زندگی اش را برای شما بگوید و خودتان نیز متقابلاً خلاصه ای از سرگذشت خود را مطرح کنید.
💠 5- پس از این که از گذشته و شرح حال فرد مقابل مطلع شدید، می توانید دیدگاه او را درباره مذهب جویا شوید و بعد، متقابلاً دیدگاه خودتان را راجع به مذهب مطرح کنید. مطلب دیگری که می توانید سؤال کنید، نگرش مخاطب شما درباره مسائل اقتصادی و نحوه درآمد است. شغل و میزان درآمد ماهیانه خود را مطرح کنید و آن چه واقعاً هست را بگویید.
#آقایان باید امکانات مالی خود را توضیح دهند، اگر توان مالی شان در شرایط فعلی، بیش تر از امکانات موجود نیست، این مورد را نیز تذکر دهند و سپس، نظر #دختر خانم را در این مورد بپرسند و ببینند ایشان چه مقدار پول را برای داشتن یک رفاه نسبی لازم می دانند و اگر خواسته های ایشان با درآمد آنان همخوان نیست، موضوع را مطرح و روی آن تأکید نمایند.
💠 6- وعده ها و قول هایی که با امکانات شما نمی خواند و امکان برآورده شدنش نیست، ندهید. همیشه برای بهتر شدن زندگی، تلاش کنید اما قول های نا به جا ندهید. علاوه بر نگرش خود و فرد مورد نظر در مورد مسائل مادی و اقتصادی، باید موقعیت اقتصادی هر دو #خانواده را با یکدیگر مقایسه کنید. بسیار مهم است که دختر و پسر از یک ردیف اقتصادی با یکدیگر ازدواج کنند و ازدواج طبقات متضاد اجتماعی، اصلاً صلاح نیست.
💠 7- یکی دیگر از مطالبی که حتماً باید در جلسه خواستگاری پرسیده شود، ارزش های خانوادگی ست. باید پی ببرید که در خانواده فرد مقابل، چه چیزهایی ارزش است. برای نمونه، اگر در خانواده شما، تحصیل جایگاه مهمی دارد و برای تحصیلات و فرد تحصیلکرده ارزش زیادی قائل اید، اما در خانواده شخص مورد نظر، هیچ بهایی به تحصیل داده نمی شود، جای تأمل دارد؛ باید اندکی دست نگه دارید.
💠 8- هریک از طرفین در جلسه خواستگاری باید از طرف مقابل بپرسد به نظر او، یک #همسر ایده آل چه شرایطی باید داشته باشد؟ اگر خصوصیاتی که مطرح می شود، در وجود او نیست، به سرعت اعلام کند که این خصوصیات فردی مورد نظر شما، در من نیست و یا اصلاً نمی توانم این گونه باشم.
💠 9- خانم ها حتماً باید از خواستگارشان سؤال کنند که به نظر او زن باید با چه نوع پوششی در اجتماع ظاهر شود، چگونه باید با مردم نشست و برخاست کند، نظرش راجع به شاغل بودن زن چیست و ... اگر خانم ها در شرایط فعلی شاغل بوده و به شغل شان نیز علاقه مند هستند و کار کردن برای شان اهمیت دارد، اما احساس می کنند که خواستگارشان نظر چندان مساعدی نسبت به شاغل بودن آنان ندارد، باید به این نکته تأکید شدید کنند؛ حتی در صورت لزوم، آن را شرط ضمن عقد قرار دهند.
💠 10- مسأله دیگری که باید در خواستگاری مطرح شود، برنامه های فعلی و برنامه های آینده است. وضعیت فعلی تان را کاملاً مشخص نمایید، برنامه های آینده را نیز حتماً مطرح کنید. اگر قصد ادامه تحصیل دارید، این نکته را تذکر دهید. اگر قصد جا به جایی و مسافرت خارج از کشور دارید، باید پیش از ازدواج مطرح نمایید. اگر بیماری جسمانی خاصی دارید و یا قبلاً در زندگی شما اتفاقی افتاده است( نامزدی یا عقدی داشته و ناموفق بوده اید یا مسائل مشابهی داشته اید) آن را پنهان نکنید. شاید همه این مطالب را در جلسه خواستگاری نتوان مطرح کرد؛ هیچ اشکالی ندارد، تعداد جلسات خواستگاری را اضافه نمایید، مشروط بر این که حسن نیت داشته باشید.
@ayeha313
🔰 راه حل مشکلات، انتخاب درست است نه کناره گیری از صندوق رای
🔺 رهبر انقلاب، امروز: گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب. اگر ضعفی در مدیریتها وجود دارد راه چاره آن چیست؟ که ما در مدیریتها دخالت نکنیم؟ یا نه، یک مدیریت به معنای واقعی کلمه اسلامی و مردمی انتخاب کنیم.
در انتخاب باید دقت کرد. به وعده و حرف نمیشود اعتماد کرد
@ayeha313
💠 نحوۀ جبران غیبت
💬 سوال:
اگر در مورد شخصی غیبت کرده باشیم، آیا می توان با اهدا ثواب اعمال مستحبی و واجب، گناه آن را جبران کنیم؟
✅ پاسخ:
⬅️ اهداء ثواب اعمال کافی نیست، بلکه اگر زنده است و طلب حلالیت از او ممکن هست و مفسده ندارد، بايد از او حلالیت بطلبید و اگر در قيد حيات نيست يا طلب حلالیت از او امکان ندارد، برايش استغفار کنید.
📚 سایت آیت الله خامنه ای/ کانال فقه و احکام
📚 #احکام_دین
🍀علامه امینی ره صاحب کتاب باعظمت #الغدیر که تمام عمرش رو صرف اثبات حقانیت امیرالمومنین کرده فرمود:
🍃هم وزن خودم برای غربت مولا علی اشک ریختم و الغدیر را نوشتم...
🛑اما پاداش امیرالمومنین به علامه امینی چه بود؟
💥به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمّد هادى امینى فرزند مرحوم علاّمه امینى نقل مى کند:
✍ وقتى پدرم را دفن کردیم مرحوم علاّمه بحرالعلوم آمد و به من گفت:
✨من در این فکر بودم ببینم مولا امیرالمؤ منین (علیه السلام) چه مرحمتى در مقابل زحمات و خدمات مرحوم امینى در نگارش کتاب شریف الغدیر مىکند؟
🌾 در عالم خواب دیدم حوضى است آقا امیرالمؤ منان (علیه السلام) بر لب آن ایستاده اند.
🔶 افراد مى آیند و مولا از آن حوض آب به آنها مى دهند. گفتند که این حوض کوثر است.
🔅در این حال آقاى امینى به نزدیک حوض رسیدند ظرف را گذاشتند، آستینها را بالا زده و دستان مبارکشان را پر از آب کردند و به علامه آب خورانیدند و خطاب به او فرمودند: بَیّضَ اللّه وَجهک کما بَیَّضت وجهى (پروردگار رو سفید کند تو را کما اینکه مرا رو سفید کرد)
ما برای مولا چه کردیم؟
#عید_غدیر #عید_غدیر_خم
@ayeha313
با اینهمه مشکلات، باز هم رأی بدم؟!
👈🏼 انتخابات، اساساً یه حرکت رو به جلوست و ما در انتخابات، برای آینده تصمیم میگیریم؛ در حالی که مشکلات فعلی، ناشی از اقدامات گذشته است.
🔹 طبق منطق بعضیا، چون در گذشته مشکلاتی ایجاد شده، نباید برای فردا برنامهریزی کرد!!! 🙄
🔹 اساساً وقتی مشکلات بیشتر میشه، حساسیت ما نسبت به کشورمون هم باید بیشتر بشه و احساس وظیفه بیشتری در قبال کشورمون داشته باشیم؛ نه اینکه کنار بکشیم و بیتفاوت بشیم!
🔹 هرچی کشور در وضعیت بحرانیتری قرار بگیره، باید بیشتر مراقبت کرد.
🔹 مثل بدن انسان که وقتی بیمار میشه، نیاز به مراقبت بیشتری داره، هر چه این بیماری شدیدتر بشه، مراقبت و درمان هم باید با جدیت بیشتری انجام بگیره.
🔹 حالا که مشکلات نسبت به سالهای پیش بیشتر شده، تازه اگه کسی در دورههای قبلی هم شرکت نمیکرده، این دوره حتما باید شرکت کنه...
👈🏼 چون کشور در وضعیت حساستری قرار گرفته و نیاز به «یک انتخاب درست» بیشتر از همیشه احساس میشه.
✔️ وجود مشکلات، به هیچ عنوان، نمیتونه مانعِ شرکت در انتخابات باشه.
⚠️ افراد با «رأی ندادن» در واقع یک واکنش هیجانی و احساسی در اعتراض به وضع موجود از خودشون نشون میدن که هیچ نتیجهای هم در پی نخواهد داشت.
@ayeha313
چرا اصلا رأی بدهیم وقتی نظام خودش از قبل رئیسجمهور انتخاب میکند!!
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ اگر نظام خودش انتخاب میکرد، آیا منطقی بود عالیترین مقامها خودشان را چند بار در معرض رأی مردم قرار دهند و با وجود رأی نیاوردن در یک انتخابات، در انتخابات بعدی نیز ثبت نام کنند؟؟!
2️⃣ در ۷۶ میگفتند نظام، ناطق نوری را از صندوق در میآورد اما در نهایت خاتمی رئیسجمهور شد.
3️⃣ در سال ۹۲ میگفتند نظام، جلیلی یا قالیباف را از صندوق در میآورد اما در نهایت روحانی رئیسجمهور شد. این در حالی بود که روحانی تنها ۰/۷۱ 《کمتراز یک درصد》(۲۶۰ هزار) درصد بیشتر از حد نصاب رأی آورد و اگر خدای نکرده نظام اهل چنین کاری بود و یا اصولاً چنین کاری امکان داشت، باطل کردن ۰/۷۱ درصد《کمتر از یک درصد》 (۲۶۰هزار) آرا عدد بسیار کمی رأی را شامل میشد.
4️⃣ سال ۹۶ هم شایعه پراکنان ادعا میکردند: رئیسی انتخاب شده استُ پس دیگر رای برای چه؟ ، اما روحانی انتخاب شد.
5️⃣ پس میزان رای ملت است
#رأی_میدهم
@ayeha313
✍اصل و نسب و مذهب
مـــا را چو بخواهید
آغــاز مسلمانـی
ما روز #غــدیــر است ...
عید بزرگ و عظیم غدیر خم،بر آقا #امام_زمان عج و همه شیعیان و محبین امیرالمومنین،مبارک🌸