خدایا🙏
درآخرین روز هفته
حال خوب
رزق بسیار
برکت زیاد
موفقیت ، سلامتی
وآرامش رابه همه ما عطا فرما 🙏
آمیـــن ای فرمانروای حق و آشکار 🙏
@ayeha313
مولی الموحدین ؛ امیرالمومنین ؛ امام على علیه السلام:
خداوند سبحان از آدم وقیحِ گستاخ در گناهان نفرت دارد.
منبع : 👇
کتاب شریف غررالحکم/3437
@ayeha313
آنچه دختران و پسران مجرد باید بدانند ...
✅ قول_ازدواج
به هیچ وجه به طرف مقابل قول ازدواج برای ماه ها یا سال های آینده ندهید زیرا:
💠 1- هیچ گونه تضمینی بر ادامه زندگی انسان و عمل به این گونه قول ها وجود ندارد.
💠 2- به طور معمول با گذشت زمان، شرایط و ملاک های افراد تغییر می کند و گاهی عوامل غیر ارادی مثل مثبت بودن آزمایش، عدم رضایت خانواده و ... مانعی برای عمل به قول و قرار می شود و در نتیجه منجر به سرخوردگی، افسردگی، احساس شکست، ازدواج گریزی، نفرت از مردان (در دختر)، انتقام جویی و ... می شود.
💠 3- انتظار و صبر کردن بر قولی که معلوم نیست عاقبتش چه می شود باعث هیجانات روحی وجلوگیری از رشد برای دو طرف بخصوص دختر خانم را دارد.
@ayeha313
💠راه محرم شدن
💬بعضی از مردم، انگشتر به دست کردن، شیرینی خوردن، ثبت محضری و مجلس بله برون را سبب محرم شدن دختر و پسر میدانند.
✅ در حالی که فقط صیغه عقد شرعی است که سبب محرم و حلال شدن میشود.
📚 #احکام_دین
@ayeha313
#بدبویی_عرق_بدن
🍏•☜علت اصلی بدبویی بدن بیشتر ناشی از افزایش مواد زائد در بدن است که وقتی فضولات بدن دفع نشود معمولا موجب بدبویی عرق بدن میگردد
🍏•☜که برای جلوگیری از آن باید تغذیه را اصلاح نمود و از مصرف مواد کارخانهای مثل فست فودها، چربی و سرخکردنیها و تنقلات از قبیل چیپس خود داری نمود.
🍏•☜انجام حجامت و فصد بسیار مفید میباشد
مصرف عرق کاسنی و شاهتره و خوردن خوراکیهای خوشبو مثل گلاب و دارچین و هل و زعفران
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰دلیل مقام بالای حضرت فاطمه معصومه(س) چیست؟
✍پاسخ:
✅دو نكته پيام آور درباره حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها)
۱. آن همه مقام چرا؟
مي پرسند: آن همه مقام چرا؟ با اين كه حضرت معصومه(س) چندين خواهر داشت، چرا بر آنها برتري داشت؟
پاسخ: اين سؤال در مورد حضرت زهرا(س) نيز مطرح است، كه بايد در پاسخ گفت: اين دو بانو علاوه بر شرافت خانوادگي و ذاتي، در عرصه ها و ميدان هاي ايمان و عمل، ممتاز بودند و در اين راستا با گزينش خود، درجات عالي ارزش هاي والاي انساني را پيمودند، و با عرفان و عمل خود آن گونه درخشيدند.
حضرت معصومه(س) در صحنه هاي علم، عرفان، ايمان، سياست، و حمايت از مقام رهبري، بسيار ممتاز بود و سرانجام در اين راستا به شهادت رسيد.
او در اقامت هفده روزه خود در قم، به عبادت و راز و نياز با خدا اشتغال داشت، چنان كه عبادتگاه او كه آن را"بيت النور" گويند و اكنون در مدرسه ستيه قم در محله ميدان مير قرار گرفته، گواه نورانيت و صفاي ممتاز او در ارتباط با خداست.
"از پرباري عمر مبارك ۲۸ ساله حضرت معصومه(ع) همان بس كه در اقامت هفده روزه اش در قم، حوزه علميه قم را بقاي جادوانه بخشيد، و ده ها هزار فرهيخته و دانش پژوه را به جهان تشيع ارزاني داشت، بزرگاني بسان زكريا بن آدم از اصحاب امام رضا(ع) و احمد بن اسحاق وكيل امام حسن عسكري(ع) در قم تا وجود مراجع تقليد و انديشمندان متفكري چون:
ميرزاي قمي، آيت الله شيخ ابوالقاسم قمي، آيه الله حائري، آيه الله صدر، آيه الله سيد محمد تقي خوانساري، آيه الله حجت، آيه الله بروجردي، آيه الله سيد احمد خوانساري، آيه الله گلپايگاني، آيه الله مرعشي نجفي، آيه الله اراكي، علامه طباطبائي، استاد شهيد مرتضي مطهري و حضرت امام خميني(اعلي الله مقامهم الشريف) همه از بركت وجود عالمه آل عبا حضرت معصومه(ع) است كه به حوزه علميه مركزيت داه، و با پرتو افشاني خويش، آن را به مدينه فاضله اسلامي تبديل نموده است... انقلاب اسلامي ايران در حقيقت فرزند پاك اين سرزمين مطهر و فيضيه(فيض گرفته از درگاه بي بي فاطمه معصومه(ع)) است، كه اينكه با رهبري هاي حكيمانه ولي امر مسلمين، حضرت آيه الله خامنه اي مد ظله العالي، به مسير خود ادامه مي دهد.
رحمت خداي بزرگ و درود خالصانه همه پيامبران، امامان، اولياي خدا و مجاهدان راستين بر اين بانوي بزرگ باد، كه هماره مي درخشد و نور افشاني مي كند. و كوثر هميشه جوشان ولايت است.
كوتاه سخن اينكه: آنچه انسان را به مقامات ارجمند مي رساند، ايمان و عمل است، چنان كه امام باقر(ع) فرمود:
"فَوَ اللهِ ما شِيعَتُنا اِلا مَنْ اِتَقَي اللهَ وَ اَطاعَهُ؛ سوگند به خدا شيعه ما نيست مگر كسي كه پرهيزكار بوده و از خدا اطاعت كند."
نيز فرمود:
"لا تُنالُ وِلا يَتُنا اِلا بِالْعَمَلِ وَالْوَرَعِ؛ به ولايت و دوستي ما جز از راه انجام عمل نيك و پرهيزكاري نمي توان رسيد.
۲ـ توجه اسلام و مسلمانان به
ارزش زن
در همه تاريخ و در تمام اديان، با افراط و تفريط، به زنان ظلم شده است؛ ولي اسلام حقوق زن را به طور كامل و عادلانه به آنها داده است، و آنها را از هر گونه انحطاط هاي ساختگي رهايي بخشيده است. يكي از نمونه هاي اين حقيقت اين كه: مسلمانان بانواني همچون: حضرت خديجه، حضرت فاطمه، حضرت زينب، حضرت معصومه ـ عليهن السلام ـ را به عنوان اينكه آنها داراي عالي ترين مقام ها هستند مي ستايند، و با بهترين و عميق ترين روش، از آنها تجليل و احترام و نسبت به آنها ابراز احساسات مي نمايند، و با اين روش خود اعلام مي دارند كه ميزان در رسيدن به مقامات عالي، تقوا و عمل است، نه زن و مرد، سياه و سفيد و ...
و اين عظمت و احترام كه در بارگاه نوراني حضرت فاطمه معصومه(ع) كه همچون نگين در شهر قم، جلوه دارد بهترين دليل و گواه به احترام اسلام به شخصيت زنان والامقام است، و همين نمونه عملي مي تواند جواب كوبنده اي باشد براي آنهايي كه مي گويند اسلام براي زن چندان ارزشي قائل نيست.
منبع: کتاب حضرت معصومه (س) فاطمه دوم – به قلم محمد محمدى اشتهاردى
@ayeha313
اجازه ندهید کودک در مقابل تلوزیون غذا بخورد.
▫️چون دراین هنگام مغز نمی تواند همزمان با تماشای تلویزیون به مقدار غذا توجه کافی داشته باشد.
▫️این باعث زیاد یا کم خوردن و در نتیجه چاقی یا لاغری کودک می شود.
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢چرا حضرت معصومه(س) #ازدواج نکردند؟ آیا صحت دارد که #وصیت پدرشان این بود که ازدواج نکنند؟ این با سنت پیامبر #منافات دارد
✅نکته اول در اسناد تاریخی
در تاريخ يعقوبي آمده است كه حضرت موسي بن جعفر(ع) #وصيت كرده بود كه دخترانش #شوهر نكنند و براي همين هيچ يك از دختران آن حضرت شوهر نكردند.
📚تاریخ یعقوبی ج 2، ص 421
✅اين #نظريه را نمي توان به اين آساني پذيرفت.
چون در اصول كافي آمده است كه حضرت امام موسي بن جعفر (ع) كار شوهر كردن و شوهر دادن دخترانش را به پسرش حضرت امام رضا واگذار كرد و فرمود: اگر علي خواست آنان را شوهر مي دهد و اگر نخواست شوهر نمي دهد.
و جز پسرم علي هيچ كس حق ندارد دخترانم را شوهر بدهد . نه برادران ديگرشان، نه عموهايشان و نه سلطان وقت #هيچكدام حق ندارند در امر ازدواج #دخترانم دخالت كنند.
📚كافي ج اول ، ص 316، حديث 15
بر اساس اين #روايت، نمي توان گفت كه امام موسي بن جعفر(ع) وصيت به عدم ازدواج كرده بلكه #وصيت كرده كه امر ازدواج دخترانش به امام رضا (ع) مربوط است و ديگران حق دخالت ندارند.
✅نکته دوم
از ديدگاه برخي، خفقان شديد هاروني باعث شد كه دختران امام موسي بن جعفر(ع) نتوانند ازدواج كنند و در عصر هارون #خفقان و #استبداد و ستم به جايي رسيد كه كسي جرأت نداشت به خانه امام موسي بن جعفر رفت و آمد كند . اگر كسي نتواند به خانه امام رفت و آمد داشته باشد، به طور يقين نمي تواند خيال دامادي آن حضرت را در سر
بپروراند.
اگر بخواهيم اين مسأله را بيشتر توضيح بدهيم بايد بگوييم كه #هارون مي خواست كاري كند كه نسل امام موسي بن جعفر كم گردد و يكي از راه هاي اين، جلوگيري از #ازدواج زنان و دختران اين خاندان است و بطور طبيعي اگر دختران و زنان شوهر نكنند، نسل آل علي(ع) كم مي گردد و كمي اين نسل براي دستگاه خلافت بسيار #مطلوب بود و علت كشتار آن همه #سادات هم مي تواند همين باشد كه اين نسل بر افتد.
📚زندگانی کریمه اهل بیت ص۱۵۰
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #مهمان_سرای_دو_دنیا
نویسنده: #اریک_امانوئل_اشمیت
مترجم: شهلا حائری
ناشر: نشر قطره
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #مهمان_سرای_دو_دنیا نویسنده: #اریک_امانوئل_اشمیت مترجم: شهلا حائری ناشر: نش
نمایشنامه ی هشتم اشمیت ،یک کمدی متافیزیکی است که در مهمانسرای دودنیا رخ می دهد،جایی که افرادی که در کما هستند در آن اقامت می کنند تا زمانی که درمان آن ها به نتیجه برسد.
هیچ یک نمی دانند چگونه گذارشان به مهمانسرای دو دنیا افتاد و چه زمانی از آن خارج خواهند شد و سرانجام به کجا خواهند رفت. شخصیت ها در این مکان راز آمیز گرد هم آمده اند تا درباره ی زندگی خود تأمل کنند و به دغدغه های همیشگی بشر بیندیشند. نمایشنامه ی « مهمانسرای دو دنیا ، حکایتی است پر رمز و راز ، شگفت انگیز و غافلگیر کننده در فضایی میان رویا و واقعیت ، مرگ و زندگی ، کمدی و تراژدی.
داستان در مهمانسرایی که تصور می شود در فاصله ی بین زمین و آسمان است شروع می شود. امانوئل اشمیت، نویسنده ی این نمایش نامه، افرادی را که به دلایلی به اغما می روند، مهمان مهمانسرای دو دنیا می داند که به طور موقتی آنجا هستند تا مشخص شود مقصد بعدی آنها آسمان است یا اینکه به زمین بازمی گردند.
یکی از شبیه ترین نمونه های ادبی به این اثر نمایشنامه ی اتاق بسته اثر سارتر می باشد که جمله ی مشهور :"جهنم بقیه ی مردم هستند." را معنا می کند.از ابتدای نمایشنامه به نظر می رسد شخصیت ها طوری طراحی شده اند تا اعصاب یکدیگر را بهم بریزند و تضادی واضح با یکدیگر دارند.
@ayeha313
🌹🍃🕌🍃🌹
📖 زيارت حضرت معصومه علیهاالسلام
السَّلامُ عَلَى آدَمَ صِفْوَةِ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَى نُوحٍ نَبِیِّ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَى إِبْرَاهِيمَ خَلِيلِ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَى مُوسَى كَلِيمِ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَى عِيسَى رُوحِ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا خَيْرَ خَلْقِ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صَفِی اللَّهِ . السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِاللَّهِ خَاتَمَ النَّبِيِّينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ عَلِیَ بْنَ أَبِی طَالِبٍ وَصِی رَسُولِ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ .
السَّلامُ عَلَيْكُمَا يَا سِبْطَی نَبِیِّ الرَّحْمَةِ وَ سَيِّدَیْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِىَّ بْنَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَ الْعَابِدِينَ وَ قُرَّةَ عَيْنِ النَّاظِرِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِی بَاقِرَ الْعِلْمِ بَعْدَ النَّبىِ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ الصَّادِقَ الْبَارَّ الْأَمِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ الطَّاهِرَ الطُّهْرَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِیَّ بْنَ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِیٍّ التَّقِیَّ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَلِیَّ بْنَ مُحَمَّدٍ النَّقِىَّ النَّاصِحَ الْأَمِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَسَنَ بْنَ عَلِی ، السَّلامُ عَلَى الْوَصِیِّ مِنْ بَعْدِهِ .
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى نُورِكَ وَ سِرَاجِكَ وَ وَلِیِّ وَلِيِّكَ وَ وَصِیِّ وَصِيِّكَ وَ حُجَّتِكَ عَلَى خَلْقِكَ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِيجَةَ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ .
السَّلامُ عَلَيْكِ عَرَّفَ اللَّهُ بَيْنَنَا وَ بَيْنَكُمْ فِی الْجَنَّةِ وَ حَشَرَنَا فِی زُمْرَتِكُمْ وَ أَوْرَدَنَا حَوْضَ نَبِيِّكُمْ وَ سَقَانَا بِكَأْسِ جَدِّكُمْ مِنْ يَدِ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ . أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ يُرِيَنَا فِيكُمُ السُّرُورَ وَ الْفَرَجَ وَ أَنْ يَجْمَعَنَا وَ إِيَّاكُمْ فِی زُمْرَةِ جَدِّكُمْ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ أَنْ لَا يَسْلُبَنَا مَعْرِفَتَكُمْ إِنَّهُ وَلِیٌّ قَدِيرٌ . أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ بِحُبِّكُمْ وَ الْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِكُمْ وَ التَّسْلِيمِ إِلَى اللَّهِ رَاضِياً بِهِ غَيْرَ مُنْكِرٍ وَ لَا مُسْتَكْبِرٍ وَ عَلَى يَقِينِ مَا أَتَى بِهِ مُحَمَّدٌ وَ بِهِ رَاضٍ نَطْلُبُ بِذَلِكَ وَجْهَكَ يَا سَيِّدِی .
اللَّهُمَّ وَ رِضَاكَ وَ الدَّارَ الْآخِرَةِ يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِی لِی فِى الْجَنَّةِ ، فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ . اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لِی بِالسَّعَادَةِ فَلا تَسْلُبْ مِنِّى مَا أَنَا فِيهِ وَ لَا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِيمِ . اللَّهُمَّ اسْتَجِبْ لَنَا وَ تَقَبَّلْهُ بِكَرَمِكَ وَ عِزَّتِكَ وَ بِرَحْمَتِكَ وَ عَافِيَتِكَ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعِينَ وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
@ayeha313
خدایا🙏
🌸در این شنبه بهاری
🌿به من و عزیزانم
🌸ثبات در ایمان
🌿برکت در کار
🌺پاکی در عشق
🌿رزق و روزی حلال
🌺وسلامتی وخوشبختی
🌿عطا فرما 🙏
آمیــن یا رَبَّ الْعالَمین 🙏
ای پروردگار جهانیان 🙏
@ayeha313
مولی الموحدین امیرالمومنین؛ امام عای علیه السلام :
هُوَ الَّذِي يَضَعُ الشَّيْءَ مَوَاضِعَهُ
عاقل كسى است كه هر چيز را در جاى خود و در موقعیت خود قرار مى دهد.
منبع : 👇
کتاب شریف نهج البلاغه ؛حکمت_235
@ayeha313
#مجردانه
♦️از جمله بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج:
💠بلوغ عاطفی1⃣
♦️یعنی افراد بتوانند#هیجانات خود را بشناسند و آنها را#مدیریت کنند.
🔅این امر به شما کمک میکند تا بتوانید زندگی دلخواهتان را بسازید و در آن شادی و رضایت بیشتری را تجربه کنید.
🔅جنبههای دیگر رشدی نظیر رفتار و افکار انسان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
‼️هنگامیکه در یک موقعیت دشوار قرار بگیرید، میزان بلوغ عاطفی شما عامل تعیین کنندهای در میزان سازگاریتان با شرایط خواهد بود.
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠#شک_باطل
💬به کدوم شکها نباید اعتنا کنیم؟
🔰 اصلاحیه: اگه بعد از نماز شک کردی، نباید به شکت اعتنا کنی، مگر اینکه هر دو طرف شک باطل باشه؛ مثلاً در نماز چهاررکعتی شک کنه که سه رکعت خونده یا پنج رکعت. در این حالت، نماز باطله؛ چون هر کدوم باشه، نماز باطله.
📚 #احکام_دین
@ayeha313
اصلی ترین ویژگی های دوره 🙍🏻♂️نوجوانی
همسالان، پادشاهان ذهنی در این سنین دوستان و همسالان برای فرد اهمیت زیادی پیدا می کنند و برای پذیرفته شدن و تعلق داشتن به همسالان خود، همنوایی و شبیه شدن با آنها را انتخاب می کنندبه طوری که بودن در میان همسالان و تشابه با آنان به یک نیاز اساسی در دوران نوجوانی تبدیل می شود.
❗️نگران نباشید!
بودن در گروه همسالان و اهمیت و نفوذ همسالان برای فرزند شما یک ویژگی طبیعی دوران نوجوانی است. نوجوان با بودن در گروه همسالانش، احساس استقلال را خواهد آموخت.
#نوجوان
@ayeha313